Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Täältä hyvää dubsteppia!!

GNFDubstep

http://www.youtube.com/user/GNFDubStep Mainostan vähän mun omaa dubstep -kanavaa. Lataan säännöllisin väliajoin dubsteppia tuonne ja subatkaa toki jos tykkäätte tästä musiikkityylistä. :)

13

594

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dubstep must DIE!

      vittu et mä VIHAAN tota musatyyliä, en pysty tajuumaan miten se on noussut niin suureen suosioon, täyttä paskaa jota ei voi edes tanssia ja saundit yhtä rupista bassoröpinää. koko konemusa kärsii tosta paskasta kun hyvät artistit jotka on ennen tehny kunnollista musaa yrittää nyt nousta "katu-uskottavaksi" suoltamalla dubstep-paskaa.. ja joo, en oo käyny kuuntelee sun musaa enkä aiokaan

      • ikävänkuulosta musaa

        Dubstepin "isä" on grime, joka on puolestaan jonkinlainen hiphopin ja räpin gansta-jälkeläinen Lontoon ghetoista. Ilmeisesti se on saanut vaikutteita myös afrokaribilaisesta musiikista. Dubsteppi ei siis ole lähtöisin laisinkaan "konemusiikista", vaan eräänlaista "valkaistua" mustaa musiikkia, jota on koristeltu ja kuorrutettu valkoisille kelpaavaksi.

        Sen lisäksi tämä musatyyli on puhtaasti lontoolaista alkuperää, eli jos suhteuttaa sen mannermaiseen musiikkiin, jonka "estetiikka" on hallitsevampaa konemuusiikissa, niin ei ihme, jos dubstep vaikuttaa oudolta ja konemusiikkigenreen kuulumattomalta.

        Katu-uskottavuus, eli street credibility, on hyvä termi dubstepistä puhuttaessa. Siitähän hölistää yhtälailla räpissä ja hiphopissa. Tietynlainen macho-uho ei ole koskaan kuulunut konemusiikkiin, joten senkin puolesta dubstep ei kuulu genreen.


    • dubstep <3

      Kukaa artisti ei yritä päästä pinnalle soittamal dubsteppii, ei oo kuitenkaa mikää über suosittu musiikkityyli. Joten vedä vittu päähäs ja pidä lärvis ummessa. Kuuntele ihan rauhassa sitä tuttua ja turvallista david guetta yms paskaa. Itse diggailen dubsteppiä aivan kybällä, matalat bassolinjat, woblet yms. vaa iskee meikäläisee :p dubstep on parasta konemusiikkia

    • Elmo22

      Ihme avautumista. Dubstep loistavaa!!
      Riippuu paljon äänentoistolaitteista minkälaista "röpinää" saa aikaan.
      Täytyy mainita, että Mufflerin musiikki iskee jos täältä kanavalta sellaista joskus kuulee

    • Sasha--91
      • Tuo sinun ensimmäinen linkkisi nii oli yks ekoista dubstep biiseistä mitä kuulin ja heti iski! Flux pavilion Basscanon ;D legendaarista


    • mro :D

      Miten teet tota dubstepiä? Onko sulla joku ohjelma millä teet? Onko ilmanen vai maksullinen? Ja toivoisin itselleni jotain todella hyvää ohjelmaa ja mieluusti ilmasta tai jos on msksullinen niin halpaa. Vastaa plz :)

    • TheBestDubstepEver!!
    • UKFDubstep

    • flux pavilion voittaa kaikki skrillexit ynnä muut :D dubstep ja drum n bass.. ne on tän tytön sydämmen vallannu. kukaan lähdössä vappuna kaapelitehtaalle ?

    • UKF

      mä en ennen tykänny tost dubstep musiikist yhtää mut sitku koulut loppu ja menin amiksee nii siel sain kaverin ja se kuunteli kokoaja dubsteppia ja nyt mäkii kuuntelen sitä melkein joka päivä :)

    • wolverine

      jee

      • wolverine01

        dubstep on hyvää!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe