haluan olla todella haluttu?

rosakko

Mitäs sanotte... Onko typerä syy jättää poikakaveri, kun tuntuu että oma ulkonäköni ei ole hänen mielestään täydellinen? Suhteemme toimii ja on intohimoinen, mutta minua vaivaa se, että luulen jonkun toisen miehen pystyvän nauttimaan ulkonäöstäni enemmän. Mieheni ei ikinä kehu minua, ja en usko muuttuneeni ihan tosi "rumaksikaan". Hän tykkää katsella muita naisia (tiedän, kai kaikki miehet..). Olen suoraan sanottuna kyllästynyt siihen, miten mieheltä kysyessäni hän tykkää enemmän kehua luonnettani. Olen siis ihan totaalisen kyllästynyt siihen, että mies minun kanssani puhuu siitä miten seksi ei ole niin tärkeää, ja silti TIEDÄN hänen miettivän muita naisia. En halua olla panopuu.

Onko muilla vastaavanlaisia kokemuksia? Onko naiivia haluta seurustella miehen kanssa jolla olisi fetissi minunlaistani naista kohtaan? Olen 23 v., siro mutta ehkä vähän normaalia pidempi ja pienirintainen. Ja miten sellaisen miehen sitten tunnistaa, joka ihan tosissaan pitäisi minua kauniina?? Ei ainakaan baarista :(

23

714

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miu:::::::::::

      Ymmärrän todella hyvin miltä sinusta tuntuu. Minulla on oikeastaan täysin samanlainen tilanne. Hän kyllä kehuu minua kauniiksi jne. mutta tiedän silti että en vastaa täysin hänen naisihannettaan ja se ahdistaa minua. Haluan olla vain se ainoa todella haluttu omalle miehelleni ja olen miettinyt aivan samaa että tiedän maailmassa olevan miehiä jotka haluat juuri minunlaistani naista.

    • rosakko

      Huuuuh! Ehkä en ole hullu!! Ketuttaa todellakin.. jos mies sanoo että "ei seksi ja ulkonäkö oo niin tärkeitä" ... Se tuntuu siltä kuin toinen hylkäisi ison osan minua. Haluan että minua palvotaan, vähäsen. Tämä voi johtua siitä, että yhdessä aiemmassa suhteessa sain osakseni avointa ihailua.

      Sinun miehesi kehuu sinua?? Minun vain pyytämällä, miten nöyryyttävää!

      Poikakaverinikin on 2-kymppinen, ja en usko että miehet kehuvat naisiaan vanhempina ainakaan ENEMPÄÄ kuin 2-kymppisinä. Suunta on siis vain alaspäin. Enkä todellakaan halua lähteä pettämisen tielle... :'(

    • rosakko

      mutta eikö ole kivaa sitten kun törmää miehiin, jotka ainakin jostain syystä kehuvat ulkonäköä! :) Se tuntuu ensin tosi hyvältä.. kunnes muistaa miten säälittävää on että jaksan iloita tällaisesta aiheesta

    • miu:::::::::::::::::

      Joo kyllä puhut asiaa todentotta! Mieheni kehuu minua kyllä, mutta kertoo myös kuinka kauniita naisia on telkkareissa,kaduilla ja joka paikassa muuallakin.. En halua kuulla kommenttia mieheltäni, että onpa tuolla kaunis nainen jne.. Juu kyllä mieheltä ei tarvi mitään ruinata, eikä pidäkkään. Kyllä minä jotekin uskon siihen että jos mies oikeasti pitää naistaan kauniina tai seksikkäänä niin se kyllä sen sanoo. Itsellä muitakin asioita suhteessa mitkä saavat miettimään kaikenlaisia ajatuksia. Oletko minkä ikäinen sitten itse? Kauanko olette seurustelleet?

      • miu:::::::::::::::::

        mutta kyllä sellainen mies joka palvoo kuin kukkaa kämmenellä ja kehuu aidosti sua ja ei huomauttele vaikka mistään typeristä asioista niin on paras:) Mistä niitä löytää? Ärsyttää miesten itserakkaus ja pinnallisuus.. Nykyäänki vain niitä kauniita naisia ovat sillä pikkupojan kropalla varustetut, eli sairaan laihat.. ja ihan hulluna meikkiä. Miesten käsitys "normaalista" naisista on hukassa todenteolla. Missä vika???


      • ...
        miu::::::::::::::::: kirjoitti:

        mutta kyllä sellainen mies joka palvoo kuin kukkaa kämmenellä ja kehuu aidosti sua ja ei huomauttele vaikka mistään typeristä asioista niin on paras:) Mistä niitä löytää? Ärsyttää miesten itserakkaus ja pinnallisuus.. Nykyäänki vain niitä kauniita naisia ovat sillä pikkupojan kropalla varustetut, eli sairaan laihat.. ja ihan hulluna meikkiä. Miesten käsitys "normaalista" naisista on hukassa todenteolla. Missä vika???

        Miksi miesten pitäisi pitää normaaleista naisista? Normaali nuori nainen on itsensä siiderillä muodottomaksi lihottanut.


    • etrgtrshngygb

      Tänne väliin on pakko tulla "huutamaan" se perinteinen: jätä se!
      Haloo nyt, nuoret naiset! Parikymppinen jätkä, joka ymmärtää sen, miten tärkeä on kumppanin mukava luonne eikä juokse pelkästään rasian perässä, on fiksu. Kissa kiitoksilla elää - entäs sitten, jos poikaystävä hehkuttaisi ulkoista ihanuuttanne 24/7, mutta ensimmäisten rupsahtamisen merkkien ilmetessä sanoisi, että no tää oli nyt tässä, oli ihan kivaa, muttei sussa ollut muuta hyvää kuin nätti naama ja hyvä runko, mutta nekin on nyt menneet iäksi...

    • Onnellinen-

      Minä olen täysin mieheni tyypillisen naisihanteen vastainen. Hänen aiemmat tyttöystävänsä ovat olleet erittäin laihoja blondeja. Minä olen taas tummahiuksinen normaalivartaloinen nainen. Aluksi hain koko ajan merkkejä siitä, että mies haikailee vaaleiden naisten perään ja katselin kaupungilla kauniita naisia ja ajattelin, että tuollaisen naisen mies varmasti haluaisi. Kerran sitten mustasukkaisuuksissani tiuskaisin miehelle siitä kuinka en ole ollenkaan hänen naisihanteensa kaltainen. Mies sitten sanoi, että näkisinpä itseni hänen silmissään. Kuulemma olen juuri sellainen millaisen naisen halusi. Mies jaksaa kyllä kehua päivittäin kuinka kaunis olen ja kuinka hyvä vartalo minulla on. Nykyään tunnen itseni erittäin kauniiksi miehen rinnalla.. :)

      • rosakko

        onnee sulle kun kehuu :) Oot onnen tyttö


    • kyllä täytyy

      todeta tidän kaikkien ÄO tosi alhaseksi, jos mietitte ylipäätään kenenkään ihanteita värien perusteella tai muun jonninjoutavan. Hyvää päivää...........

    • miettikää vähän

      Teidän naisten ajatusmaailma kuulostaa täysin pimeältä, juuri tuollaisiin olen itsekin törmännyt. Ei se ole toisen vika, että teillä on heikko itsetunto ja mustasukkainen luonne. Voin kertoa, että bänksit tulee myöhemmin ja sitten olette vielä vähemmän tyytyväisiä itseenne. Inhoatte sitäkin, jos tapaatte lipevän kehujan, vaikka sellaista tunnutte kaipaavan.

      • rosakko

        "Teidän naisten ajatusmaailma kuulostaa täysin pimeältä, juuri tuollaisiin olen itsekin törmännyt. " No enpä tiedä! Ei tarvii kun katsoo tota tälläkin sivulla olevaa mainosta naisesta ja siitä mitä naisen pitäis olla, ni taas iskostuu päähän että ensimmäisenä on oltava seksikäs. Oon ylpee että oon tajunnu että vika ei ookaan välttämättä pelkästään mussa vaan siinä että mieskin ajattelee tietynlaisia naisia..


    • 42423232323

      Se on tasa-arvoa! Eihän naisetkaan koskaan kehu miehensä ulkonäköä.

    • rosakko

      Miu, ollaan seurusteltu vasta vuoden verran. Kuin kauan te?

      Mä en puhu yleisesti miehistä, että ne kukaan mies ei muka kehuis. Mua kehuu moni mies, muut paitsi oma. Ja edelliset poikakaverit. En oo sanonut ettei yleensä miehet kehu, enkä ole väittänyt etten itse kehuisi miestä. Mä todellakin tykkään antaa miehelle mukavaa palautetta!

      Ei se liity mun aiempaan itsetuntoon, jos yhtäkkiä törmään mieheen joka haluaa olla mun kanssa mutta en tunnu sytyttävän häntä ihan erityisesti. Kyllä se todellakin alkaa laskea sitten myöhemmin itsetuntoa kun näin käy. Eikä mun mielestä mä tai Miu kuulosteta erityisen mustasukkaisilta?? En ole ikinä raivonnut miehelleni muista naisista? Tulee vaan itsekseen usein mietittyä miten harmi on että niin suuri osa kuin mun fyysinen olemus menee jotenkin hukkaan (oon sentäs nuori ja vielä mukavannäköinen!)

      Mun mies puhuu joskus ettei ole koskaan ollut "lipevä kehuja". Häh?? Miks pitäisi olla lipevä? Hän myös sanoo, että muut miehet kehuvat ulkonäköäni saadakseen minulta jotain. Mitä ne luulee saavansa? Onko tosiaan niin että minä olen täysidiootti, ja kukaan ei koskaan maailmassa kehu toisen sukupuolen ulkonäköö ilman taka-ajatuksia???

      Mulla on lähtenyt jo seksihalutkin kun toisen kanssa pitäis kohdata ensisijaisesti vaan jollain henkisellä tasolla! :D Poikakaverini saa itseni tuntemaan seksikkäältä kuin puurolusikka tms. Ainoot kommentit on: "en tykkää tommosista läpinäkyvistä alushousuista" tai "sun pitäis pukeutua klassisemmin" ... :( Muutenkin usein tuntuu että olis ihan sama miltä näyttäis kunhan ei olis oma itsensä vaan joku tuntematon nainen. Heti syttyis mieskin

      • miu:::::::::::::::::

        Rosakka me ollaan oltu noin 6kk yhdessä, jutellaanko jossain messengerin tai jonku muun välityksellä, niin saa tästäkin keskustelusta enemmän irti :)


    • rosakko

      mulla ei oo enää messengeria itellä, ja ahdistaa vähän tää anonymiteetin pysyminen, sori. :((( ARRRRRRGg...En nyt tajua ett jos naisen on väärää olla tätä mieltä niin miten pitäis sit hyväksyy tommonen et miehet saa unelmoida yksistä ja panna toisia..

    • Mila*

      Jäi hieman hämäämään nuo miehesi suusta tulleet "en tykkä tollasista läpinäkyvistä alushousuista" ja "sun pitäis pukeutua klassisemmin". Tai sitten se, että muut miehet kehuisivat sinua ainoastaan yksi asia mielessä.

      Tuollaisesta tulee mieleen, että ehkä taustalla onkin se, että miehesi on epävarma omasta kelpaavuudestaan sinulle (ehkäpä hieman mustasukkainenkin) ja yrittää alitajuisesti hieman lannistaa sinua, ettet sitä itse ymmärtäisi. Epävarmalla ihmisellä voi joskus olla joskus kyseenalaiset keinot pitää toisesta kiinni.

      Tämä on siis pelkkää arvailua, mutta aika masentavilta kuulostavat tuollaiset kommentit. Ja toisaalta, jos toiselta tulee ainoastaan negatiivista palautetta ulkonäöstä, alkaa todennäköisemmin niitä kehuja etsiskellä muualta.

      Luonteen kehumisen taas näkisin erittäin suurena plussana. Sillä hän ainakin osoittaa välittävänsä sinusta ihmisenä, mikä on pidemmän päälle paljon merkittävämpää kuin pelkkä ulkonäön palvominen.

    • Vähän rajaa

      Fiksut tytöt haluavat kuulla olevansa kauniita ja kauniit tytöt olevansa fiksuja.

      Kai te tytöt muistatte vastavuoroisesti kehua poikaystäviänne jatkuvasti ja kai hekin ovat vähintään 100% täydellisiä ulkonäöltään teille?

      Itse ainakin olen sitä mieltä että kyllä ihmisessä luonne on tärkein ja se yleensä samanlaisena pysyykin. Mukava ihminen luonteeltaan on erittäin usein kaunis päältäkin! Eikä sitä tarvitse joka päivä kertoa...

      • vfbhju

        No mä olen aina ollu kauheen otettu jos joku sanoo mua fiksuksi, enkä tosiaankaan ole kaunis! :-D Tuskin fiksukaan... ;-)

        Mutta tytöt, tuo teidän ongelma menee iän myötä todennäköisesti ohi.


    • rosakko

      Mila*, oon kyllä miettinyt totakin. Ehkä siinä vois olla perää... Jos nyt jaksais pitää omaa kehumista yllä niin ehkä sekin joskus sanois jotain mukavaa!

      "Vähän rajaa", jos lukisit keskustelun niin tetäisit vastauksen kysymykseesi, kyllä kehun häntä. Ja hän on täydellinen, en muuttaisi neliösenttiäkään.

      EN kyllä usko että menee iän myötä ohi! Sehän vaan PAHENEE iän myötä! Tai ehkä helpottaa niin että molemmat sukupuolet katkeroituu toisiaan kohtaan ja molemmilla on jotain rakastajia

    • 15

      Mulla oli joskus samanlaisia tuntemuksia. Mieheni ihannenainen on poikamainen ja sporttinen. Itse olen naisellinen ja normaalipainon ylärajoilla. Onneksi paino sentään on tullut lähinnä takamukseen, rintoihin ja lantioon, joten olen hoikkavyötäröinen :) Jostan syystä mieheni kuitenkin rakastui minuun ja halusi minut vaimoksensa. Olemme olleet nyt yhdessä 4 ja ½ vuotta.

      Olin pari ekaa vuotta välillä aivan paiseessa mieheni ihannenaisasiasta. Mieheni ei koskaan valittanut ulkonäöstäni, vaan sanoi minua usein suloiseksi ja ihanaksi. Hän itse asiassa alkoi jossain vaiheessa puhua, että olen jopa jossain määrin muuttanut hänen naismakuaan, hän on esimerkiksi alkanut ihailla isoja ja pyöreitä takamuksia :) Silti olin välillä aivan maassa, koska en muka kelvannut. Lopulta onneksi tajusin, että ongelma oli ennen kaikkea omassa päässäni. Hyvä, että tajusin, koska olin jo lähellä lähteä toisen, minun vartaloani ihannoivan miehen, matkaan. Nykyään mieheni itse asiassa kehuu minua paljon enemmän kuin suhteen alussa. Suhteemme on nykyään paljon harmonisempi.

      Mietin, voisiko sinun ongelmasi olla ainakin osittain vain omassa päässäsi? Jotkut miehet ovat todella huonoja näyttämään tunteita ja kehumaan. Eihän mies olisi sinua ottanut, jos ei sinua oikeasti halua.

    • TÄYDELLISTÄ ei ole olemassakaan. Tämän opin jo peruskoulussa. Jos kuitenkin tykkäätte toisistanne, rukkasille EI ole MITÄÄN mahdollisuutta. Laitan nuo tieyt sanat ISOLLA, koska painutan niitä.

      • Sen vielä liäsään, etten juuri nyt osaa auttaa. Toivttavasti keksitte ratkaisun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      207
      3384
    2. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      281
      2851
    3. Seiska: Suhdekohussa rypenyt Anssi Heikkilä paljastaa - Pernilla Böckermanin kanssa tällaiset välit

      Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman tanssivat yhdessä TTK:ssa ja heidän ympärillään spekuloitiin suhteesta. Nyt Heikkil
      Suomalaiset julkkikset
      8
      2546
    4. Ilouutinen: Sohvaperunat Soile ja Jorma taas TV:ssä - Sohvikset jo 18 kautta - Onnea!

      Onnea Sohvikset 18 kautta! Ja ihana Soile (ja Jorma!) taas mukana! Lue lisää ja katso Soilen hauska kuva tästä: https:
      Sohvaperunat
      18
      1650
    5. Elokapinan kielto aloite kerää nimikirjoituksia kovaa vauhtia !

      Nyt klo 14 mennessä nimiä on jo liki 17000 allekirjoitusta. Nyt niitä nimiä vaan lisää meille riittää no
      Maailman menoa
      423
      1527
    6. Mukavaa sunnuntai päivää

      Kirsille ja mukaville ihmisille jos täällä enää ovat. 😊☕🌞🍁🧡 Jos eivät ole, niin sitten poistun.
      Ikävä
      313
      1441
    7. Elokapinan lakkautusaloite 50 000 nimeä

      Ja lisää tulee, kohta on Ylenkin uutisoitavaa aloitteesta. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143
      Maailman menoa
      375
      1389
    8. Mitä muuttaisit kaivattusi

      Ulkonäössä tai persoonassa
      Ikävä
      97
      1342
    9. Hei, mies, kirjoita jotain minusta

      Plus jokin tunnistemerkki/kirjain nimessäni. En todellakaan ymmärrä, pidätkö minusta vai toisesta naisesta. Et ole koska
      Ikävä
      54
      1302
    10. Piupali Paupali

      Kun en mä tunne teitä... Hyvät huomenet ja mukavat päivät ja hyvät viikonloput, arvoisat naiset ja herrat. 😊🎩🎪🤹🏼‍♂️
      Ikävä
      167
      1154
    Aihe