Koulutapaturman seuraukset

tätäköonlohjalaisuus

12v tyttö joutuu lohjalaisessa koulussa tapaturman uhriksi kesken oppitunnin. Tästä seuraa se, että hänet määrätään maksamaan virkamiehille 100 000 € ilman ainoatakaan oikeuskäsittelyä.
Lisäksi tytön perhe joutuu aiheettomien lastensuojelu- sekä rikosilmoitusten kohteeksi.

http://www.youtube.com/watch?v=ZxS3R2t4Pfs&feature=related


Tytön äiti sattuu olemaan lakinainen, joka ei alistu vaan ymmärtää vaatia oikeuksia - vaikka sitten sydänleikkausjonosta ja paareilta käsin.

http://www.youtube.com/watch?v=Z4Zj2r9W5Uc



http://oikeusmurhasuomessa.blogspot.com/




http://www.oxpaha.fi/400_1.html

http://www.oxpaha.fi/400_2.html

http://www.oxpaha.fi/arkisto_oikeusmurha.html

36

3480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kissa pöydälle

      Olisi mielenkiintoista tietää millainen tapaturma tässä oli kyseessä josta kaikki lähti, ennen kuin voisi ymmärtää kaikkea mitä tämän jälkeen sitten on tapahtunut.
      Miksi alkua peitellään, miksi ei kerrota sitten kaikkea?
      Mitä tässä alussa peitellään. Siitähän kaikki sai alkunsa.

      • miel. youtubessa

        Vaadin, että Matti Vanhasen jalkaleikkaus tuodaan koko kansan nähtäväksi!


      • luin keskusteluista

      • wedfffffffffffffffff
        miel. youtubessa kirjoitti:

        Vaadin, että Matti Vanhasen jalkaleikkaus tuodaan koko kansan nähtäväksi!

        hgrfdddddddddddddddd


    • on muillakin vaikeaa

      elä ruinaa, jos ei kukaan ole voinut mitään, edes juristit niin antakaa jo olla, on helpompi siirtyä jo eteenpäin. tuo tapaturman salailu tosiaan kummastuttaa.

      • Järki käthen

        Tyttö nousi koulussa pyörivälle tuolille jossa oli pyörät alla ja tietysti tuoli pyörähti tai liikahti tyttö putosi ja tuli pipi.Äiti vaati koulua edesvastuuseen( korvauksiin)
        kun koulu ei kertonut tytölle että pyörivan ns. konttorituolin päälle ei ole järkevää nousta seisomaan.Tästä lakitäti innostui jotta nyt tahkotaan rahaa, näin ei valitettavasti käynyt, nooh koitetaan nyt edes saada sympatiaa.Vahinko on tietysti vahinko, mutta olis voinu tietysti miettiä onko lapsi nyt kovin fiksu kiivetesään pyörivälle tuolille siis 12 v. lapsi, ja olisko ollu syytä sättiä sitä lasta eikä koko yhteiskuntaa.


      • Oikeutta on
        Järki käthen kirjoitti:

        Tyttö nousi koulussa pyörivälle tuolille jossa oli pyörät alla ja tietysti tuoli pyörähti tai liikahti tyttö putosi ja tuli pipi.Äiti vaati koulua edesvastuuseen( korvauksiin)
        kun koulu ei kertonut tytölle että pyörivan ns. konttorituolin päälle ei ole järkevää nousta seisomaan.Tästä lakitäti innostui jotta nyt tahkotaan rahaa, näin ei valitettavasti käynyt, nooh koitetaan nyt edes saada sympatiaa.Vahinko on tietysti vahinko, mutta olis voinu tietysti miettiä onko lapsi nyt kovin fiksu kiivetesään pyörivälle tuolille siis 12 v. lapsi, ja olisko ollu syytä sättiä sitä lasta eikä koko yhteiskuntaa.

        "12v tyttö joutuu lohjalaisessa koulussa tapaturman uhriksi kesken oppitunnin." Kouluko / opettajako pakotti "tapaturman uhrin" nousemaan pyörivälle tuolille seisomaan kesken oppitunnin? Epäilen vahvasti


      • tietotapaturmissa

        Perusopetuslaki 34 §:n mukaan koulu on aina vastuussa koulussa sattuneista tapaturmista.


    • nähty on

      Tällaisia ne lohjalaiset virkamiehet ovat. Sisäänpäinlämpiävyys on tunnussana.

      • KOneesee_kadonut

        Monissa kunnissa tapahtuu ja viranhaltijat asioiden primus motor. Kärsijöinä veronmaksajat. Onko Lohjalla paljonkin ongelmia?


    • Jepskutarallallaaaaa

      Jos tuo järki käthen kuvaus pitää paikkansa, on tässä kyllä kyseessä "paljon melua tyhjästä" yhdistettynä "sitä saa, mitä tilaa". Eli jos tuo kaikkitietävä lakiäiti olisi alunperin hommannut lapsilleen asialliset tapaturmavakuutukset (kuten useilla meistä on ollut), olisi legot laitettu kuntoon sen piikkiin ilman turhia kyselyjä ja meno jatkunut. Turha omasta typeryydestään (lue: kiipeily konttorituolin päällä) on muita tilille vaatia - koulun tuottamuksellisuus kun em. tapauksessa on aika olematon, ainakin jos tuolille ei esim. opettajan toimesta nimenomaisesti käsketty kiivetä...

      Tämä siis perustuu oletukseen, että tapaus oli tosiaan edellä kuvatun kaltainen.

      • tästä on kysymys

        "ilman turhia kyselyjä"

        Näinhän se on, että lohjalaisia virkamiehiä ei kiinnosta tehdä töitä palkkansa eteen. Heidän pitäisi antaa olla rauhassa eikä vaivata turhilla kyselyillä.


    • -DeaD84

      No voi herranjestas te olette täysiä idiootteja koko perhe. Jos tyttö on niin saatanan tyhmä että menee leikkimään supermäniä eikä teillä ole vakuutukset kunnossa niin turhaa inisette sitten.

      • Siinätaas,

        Saatana tollasiatapauksiavarten KOULULAISET ON Vakuutettu,
        Homma eivaan toiminiinkun pitäis
        ja tottakai lapsiontyhmä sehän on viellä LAPSI,

        ITSELLÄNI Meni alin lannenikama paskaksi lapsena ja olenkärsinytsiitä kokoikäni.
        sitäkin asiaa peiteltiin ja vähäteltiin aikanaan koska muuten helsingin lastenlinnasta olitullut korvausvelvollinen, vanhempani ei valitettavasti ymmärtäneen vaatia röntgenkuviasairaalalta jo silloin nykyään jo myöhäista koska kuvat on tuhottu jo kauvansitten, Sielläkin lapset oli vakuutettu eikäsuinkaan vanhempientaholta,


    • Japalus

      Järki käthen ja muut. Olihan siinä muitakin kummallisuuksia kuin tuo tytön kaatuminen. Ei ilmeisesti ole kaikilla ymmärrystä siitä, että opettaja on tuosta vastuullinen ja on myöntänyt virheensä asian tiimoilta. Lukekaas ny vaan koko tarina niin pääsette paremmin kartalle.

      Suomen pitäisi olla oikeudenmukaisuudessa edellä kävijä, mutta jotenkin tuossa tapauksessa se ei vaan toteudu. Naurettavia laskuja heittelevät lakimiehet ja sillä pilaavat nuorukaisten elämää moneksi vuodeksi. Oli tilanne mikä tahansa, niin esimerkiksi kohtuullistamispykälää on käytettävä ja asiakirjat on saatava itselle. Oikeuden viranomaisten käyttäytyminen on jotain aivan käsittämätöntä. Unohdetaan kylmästi esimerkiksi jääviydet ja pimitetään tietoja. Tarttukaas kritisoijat tähän. Siinä se suurin vääryys tapahtuu. Tämä on vain yksittäistapaus isossa kuvassa, mutta samankaltaista voi tapahtua siis kaikille suomalaisille, jos tuon annetaan mennä sormien läpi. Kysymys on itse asiassa paljon suuremmasta kuin yhdestä kaatumisesta liikuntatunnilla.

      • nähty ja koettu

        Pikkukaupungissa silmäätekevät tuntevat toisensa ja suojelevat toisiaan.


      • Kenen vika?

        Nimimerkki "Japalus.ksen" kirjoituksesta saa aivan sen käsityksen että opettaja olisi vastuussa kaikesta, jopa tuolille kiipeämisestä?
        Saanen nauraa.............."naurua".
        Jos opettaja olisi vastuussa tuolille kiipeämisestä niin hän olisi myös vastuussa heti kun kääntää selkänsä oppilaisiin, ettei kukaan oppilaista niele esim. kynää tai kumia, hyppää luokan ikkunasta kadulle, kiipeä kattovalaisimeen ja työnnä kieltään sähköjohtoihin jne.
        Eiköhän homma ole vain niin, että ko. oppilas teki jotain sellaista joka on itseasiassa kotikasvatuksen tulos. Sillä jos kotona saa tehdä mitä haluaa niin silloin lapselle kehittyy sellainen mielikuva että samat kasvatusteoriat pätevät myös koulussa.


    • hubbyson

      "En tarkemmin voi kertoa itse tapahtumasta (esim. vamman kuvausta)"
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

      Älä kerro yhtään mitään vammastasi. Kerro vain, mitä tapahtui. Sinun ei tarvitse kertoa siis yhtään mitään, mikä liittyisi potilastietoihisi.

      esim: Noustessani tuolille ripustamaan kuvaamataidon työtäni seinälle en huomannut blaablaa....minkä seurauksena putosin blaablaa...

      Ymmärräthän toki, että peittelemällä asioiden todellisen kulun, menetät mahdollisuutesi edes säälipisteisiin.

      • yoyouz

        "Koulussa tapahtuneesta tapaturmasta on koulu vastuussa, tapahtumatavasta huolimatta"

        Siis koululainen kiipeää koulun katolle luvatta ja putoaa. Koulu on vastuussa. Onko tuo todellakin Sarina oikeustajusi mukaista?

        Kaikilla koululaisilla on tapaturmavakuutus, josta ilmeisesti sinunkin vammasi korjattiin. Yrititkö kenties lypsää ylimääräistä?


    • 7

      "Siis koululainen kiipeää koulun katolle luvatta ja putoaa. Koulu on vastuussa. Onko tuo todellakin Sarina oikeustajusi mukaista?"

      Kyllä, koulu on nimenomaan vastuussa. Valvonta on pettänyt ja sen järjestäminen on täysin koulun vastuulla.

    • oicceusjacohtuus

      Niinpä niin: toistamistahan tämä on mutta kiistatonta on:

      1. Et suostu kertomaan, mitä koulussa tapahtui. Et edes ilman potilastietoja. Tämä herättää ilmeisen epäilyksen asian vähäpätöisyydestä.

      2. Vamma on hoidettu ilmaiseksi ja olet saanut siitä korvauksen

      3. Tapaturman potilastietojen julkaiseminen oli väärin mutta ottaen huomioon tapahtuneen ja sen, ettei tiedoissa todennäköisesti ollut mitään, mikä olisi arkaluontoista tai aiheuttaisi sinulle vahinkoa, korvausvaatimus oli enemmän kuin kohtuuton.

      4. Yli 50 virkamiehen haastaminen oli suuri virhe. Et saa millään logiikalla perusteltua noin suurta yksittäisten henkilöjen määrää. Olet aiheuttanut toiminnallasi veronmaksajille ylimääräisiä kustannuksia, joka sinun on korvattava.

      5. Adressisi nimikirjoitusten määrä osoittaa, että keskivertokansalainenkin näkee, että pimität oleellista tietoa.

      6. Koska pyydät asiassa julkisesti yleisön apua, ei ole sinun tehtäväsi määritellä, mikä on asiassa oleellista. Tämän tekee se, joka harkitsee tukemistasi. Kuten kerrot, lukuisilla palstoilla sinulta kysytään: Mitä koulussa tapahtui? Ymmärräthän, että tässä kysymyksessä bunkkeriin linnoittautumalla jäät myös sinne bunkkeriin.

    • aulakaula

      Ei hitto, pitikin kuluttaa aikaa tähän, no siinä meni tunti hyödyllistä elinaikaa. Täyttä soopaa nämä oikeusmurhaväitökset. Karmeeta paatosta ilman mitään todellisuuspohjaa. Salaisia asiakirjoja ja salaista viestittelyä ja poliisit jotka salailee asioita, eehhe. Kyllähän hyvä veli-verkosto on olemassa ja toimii mutta ei se tähän liity millään lailla.

    • Sivustaseuraaja

      Ei muuta kuin popcornit tulelle!

    • Kuka korvaa vammat?

      Koulu suojelee pahoinpitelijää,joka aiheutti 9 v. lapselle silmävamman,sekä syvän naarmun kasvoissa (useita pienempiä).Itse toimitin lapsen kunnon lääkäriin ja koululta ei edes soitettu kotiin,vaan laitettiin sähköinen viesti.Miten pääset kesken päivän nettiin,kun kiireinen työ.Onneksi isompi sisarus soitti tapahtuneesta,sillä hakattu lapsi oli liian järkyttynyt asiasta.Tietoja en saanut oppilaan henkilöllisyydestä,sillä ei ole Suomalainen.Sain tiedot muualta ja tein LS.-ilmoituksen heti asiasta.Silmä verestävä ja kipeä vielä reilu viikon päästä ja näkö heikentynyt.Entä jos pysyvä vamma???Keneltä haen korvaukset?Sossut ei meitä auta,sillä hoidan lapseni ja asiani,joten lääkärit tulee maksamaan.Lisäksi pois töistä,missä minua todella tarvitaan.
      Pahoinpitelijä käy joka päivä jonkun lapsen päälle ltöden,potkien ja purien.Onneksi olen lapseni on saanut hepatiitti rokotteen ym. ,jottei aivan akuuttia tautivaaraa ole (toivottavasti näin).

      • kuka korvaa vammat?

        Anteeksi kirjoitus virhe...siis,lyöden,potkien ja purren.Olen niin järkyttynyt koulujen turvallisuudesta.
        -mamma-


    • Fakta tieto

      Mitään epäsuhtaa korvauksissa ei ole jos joutuu maksamaan 100.000€ ja kun itse vaati , arvatkaas paljonko no jenkki tyyliin 250.000€. Sitä paitsi koulu maksoi jo1000€ kivusta/särystä ja vastaa hoidoista nyt ja tulevaisuudessa mut kun mikään ei riitä tälle porukalle.Kyllä niitä oikeudenkäyntejä yritettiin pitää mahdollisuuksien mukaan, P:nit kun huomas et huonosti käy niin alkoi viivytys taistelu milloin milläkin verukkeella.Maksun aika kun vihdoin tuli alkoi adressiaika. Ja tää on sit faktaa.

      • JummiJammi1

        En tiedä jutun todenperäisyyttä, mikä on totta ja mikä tarua, mutta oikeusmurha.com sivustolla oleva teksti on todella sekavaa. Saman asian toistoa useita kertoja. Uskottavuus menee niiden sekavien tekstien takia.


      • . hnlb
        JummiJammi1 kirjoitti:

        En tiedä jutun todenperäisyyttä, mikä on totta ja mikä tarua, mutta oikeusmurha.com sivustolla oleva teksti on todella sekavaa. Saman asian toistoa useita kertoja. Uskottavuus menee niiden sekavien tekstien takia.

        Tuntematta tapaä usta ja vain edellä olevat lukeneena voin todeta että koululaiset on vakuutettu tapaturmien osalta. Onko koulu laiminlyönyt vaaranpaikkojen tarkastuksen? . Ei luokkahuoneessa saisi olla pyörillä olevia tuoleja.


    • nainen.019

      Ei Luoja.vieläkö tätä vuosia sitten tapahtunutta juttua käsitellään täällä! Eikö pitäisi jo haudata. Ei tipu sääliä ainakaan minulta. Lippu lappusista huolimatta joita jaettiin postiluukkuun.

    • sääli01

      ei

    • veronmaksaja4

      Laitetaanpa tähän ihan säikeen lukijoiden iloksi muutama vuosi sitten useampaan eri tuomioistuimeen lähetetty EOK:n toimintaan liittyvä sähköpostiviesti.

      "Arvoisat tuomarit

      Olen toiminut puheenjohtajana eräissä Lohjan käräjäoikeudessa vireillä olevissa rikosjutuissa, joissa P on kantajana vaatinut rangaistuksia virkarikoksista 53:lle Lohjan kaupungin virkamiehelle ja luottamusmiehelle.
      P:n oikeudenkäyntiavustajana on toiminut OTT Petter Kavonius.

      Kavonius toimii Eurooppalaisen oikeusturvan keskusliitto-EOK ry nimisen yhdistyksen liittohallituksen puheenjohtajana. Yhdistys on jo vuonna 2006 ilmoittanut, että toimintani P:n asiassa on yhdistyksen erityisen valvonnan alaisena.
      Olen tehnyt 15.2.2007 em. jutuissa käsittelyratkaisun, jolla käräjäoikeus kieltäytyi ottamasta P:n kirjoittamia noin 20.200 sivua käsittäviä oikeudenkäyntikirjelmiä oikeudenkäyntiaineistoon. P ei ratkaisua hyväksy ja vaatii, että kirjoitukset otetaan huomioon.

      Eurooppalaisen oikeusturvan keskusliitto-EOK ry on 25.3.2007 lähettänyt minulle nimikirjatilaukseksi muotoillun uhkauksen, jossa kerrotaan että:
      "itsenäisesti toimivat EOK:n työryhmät ovat valmistelemassa mahdollisia useita kymmeniä kantajia/asianomistajia koskevia syytepyyntöjä tai PL 118 §:n mahdollistamia toimia lähivuosien aikana aloitettavaksi laamanni Braxin toimiin liittyen. Peruskuviona on se, että monet henkilöt kokevat, että heidän asiansa on vääristetty, koska asiasioissa on jätetty huomioimatta paljon niihin kuuluvia seikkoja."
      Sähköpostiviestissä selostetaan erästä vuonna 2003 ratkaisemaani hakemusasiaa ja kerrotaan sen olevan:
      "Esimerkki yksipuolisesta ja puutteellisesta asioiden huomioimisesta ja käsittelystä KäO:ssa, johon on harhautunut (ankkuroinnin logiikan mukaisesti) myös HO, mutta ei KKO (KKO:2005:13)". Viestissä kerotaan vielä, että:
      "Rikossyytteiden nostamisen esteenä (Braxia vastaan) ei ole se, että HO on jonkin ratkaisun hyväksynyt, sillä HO voi luottaa siihen, että asia ei ole KäO:ssa törkeän yksipuolisesti tai muutoin puutteellisesti käsitelty. EOK:n paljon julkisuutta saanut vaatimus on, että edelleen laajentuva seulontamenettely edellyttää rikosoikeudellisen virkavastuukynnyksen selkeää alentamista käräjäoikeuksien tuomareiden osalta.".

      • veronmaksaja4

        Eurooppalaisen oikeusturvan keskusliitolle on täältä ilmoitettu, että nimikirjaani pitää Oikeushallinnon Palvelukeskus. Saadun tiedon mukaan nimikirjaani ei ole sieltä enää pyydetty. Tuon hakemusasian, jonka selostus löytyy nimeäni hakusanana käyttäen Googlen ensimmäiseltä sivulta, hakija on ilmoittanut, ettei hänellä ole mitään tekemistä Eurooppalaisen oikeusturvan keskusliitto-EOK ry:n kanssa. Pidän myös selvänä, että noita " kymmeniä kantajia/asianomistajia" ei ole olemassa, on vain P.


      • veronmaksaja4
        veronmaksaja4 kirjoitti:

        Eurooppalaisen oikeusturvan keskusliitolle on täältä ilmoitettu, että nimikirjaani pitää Oikeushallinnon Palvelukeskus. Saadun tiedon mukaan nimikirjaani ei ole sieltä enää pyydetty. Tuon hakemusasian, jonka selostus löytyy nimeäni hakusanana käyttäen Googlen ensimmäiseltä sivulta, hakija on ilmoittanut, ettei hänellä ole mitään tekemistä Eurooppalaisen oikeusturvan keskusliitto-EOK ry:n kanssa. Pidän myös selvänä, että noita " kymmeniä kantajia/asianomistajia" ei ole olemassa, on vain P.

        jatkoa edelliseen viestiin)

        OTT Petter Kavonius on 27.3.2007 lähettänyt minulle sähköpostiviestin, jossa hän pyytää hänelle P:n asiassa annetun avustajan määräyksen peruuttamista ja hänen palkkiolaskunsa hyväksymistä täysimääräisenä. Viestissään Kavonius kertoo, että
        "Avustajan palkkioon ja järjestysrangaistusta koskeviin sääntelyihin liittyy niin väljänluontoista sääntelyä, että mm. niiden kautta tuomarilla on ollut tähän asti mahdollisuus suorittaa itse enemmän tai vähemmän tiedostamaansa "kostojuridiikkaa" arvostelijoitaan kohtaan.
        Edellä mainitun kaltaisen "kostojuridiikkan" osoittaminen virka-aseman väärinkäyttämiseksikään (RL 40 luvun 7 §) tai syrjinnäksi on niin vaativa tehtävä, että vasta nyt on syntynyt riittävän suuria oikeusturva-alan järjestäytyneitä työryhmiä tutkimaan tuollaisten syytteiden toteuttamista laajan selvitystyön jälkeen eräiden tuomarien osalta. Päämieheni kokeman kaltaisia ongelmia käsittelevää kymmenien asianomistajien virkarikossyytettä laamanni Braxia vastaan ei ole kuitenkaan vireillä, ja joskus ehkä vuoden tai kahden päästä toteutettavana oikeusturvaliikkeen massiivioperaationa se ei tähän hätään luo oikeusturvan tunnetta."
        Kavonius kuitenkin arvelee, että hänellä itsellään ei ole pelkoa minun taholta kostojuridiikasta, koska
        "järjestäytyneelle oikeusturvatyölle tekemieni suurten palvelusten ja uhrausten vuoksi oikeusturvaliikkeen näkyvät ja näkymättömät työ- ja toimintaryhmät etsisivät ja toteuttaisivat kaikilla laillisilla keinoilla "vastaiskuja" niiden henkilöiden kuolemaan saakka, jotka minun oikeusturvaani loukkaisivat."


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      304
      2755
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      105
      2148
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      81
      1631
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      183
      1502
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1318
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1215
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1086
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1084
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      911
    Aihe