Jos haluat todella tulosta

Kokeiltu on

Minulla on iän, makeansyönnin ja e-pillereiden vuoksi tullut selluliittiä, jota inhoan yli kaiken. Huomasin kuitenkin vuosi sitten yhden takuuvarman keinon saada selluliittiä todella vähenemään.

Olin ekan kerran 10 päivän ajan sitruunamehu-vaahterapalmusiirappipaastolla, ja tulos oli jokseenkin hämmentävä. Painoa lähti pysyvästi 3 kiloa, mutta selluliitti lähti melkein kokonaan. Nestekierron parantuminen, kuona-aineiden poistuminen ja loppuvaiheessa rasvan palaminen olivat syynä.

Olen nyt myös treenannut salilla erityisesti jalkoja/takapuolta painottaen sekä syönyt C4-tabletteja, joiden luvattiin parantavan rasva-aineenvaihduntaa ym. Takapuoli on aivan eri näköinen kuin ennen.

Paasto ei kaikille sovi ja se vaatii itsekuria. Kannattaa myös muistaa, ettei se ole ensisijainen laihdutuskeino ja se vie lihasmassaa. Mutta paasto-oppaita saa mm. luontaistuotekaupasta kysymällä. Kokeilkaa, jotka uskallatte!

10

8172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • läskit jaloissa

      Voisitko sinä kertoo mitä söit ja joit,please!!!

      • Aloittaja

        Eli paaston tarkoitushan on puhdistaa elimistö kuona-aineista ja parantaa ruoansulatusta. Tepsii myös nk. ongelmavatsaan eli sellaiseen, joka menee helposti sekaisin tmv.

        Paaston aikana ei syödä mitään, kropalta kielletään kaikki kiinteä ravinto. Kaikki tarvittavat ohjeet löytyvät kohtuullisen pienestä ja edullisesta kirjasta "Sitruunamehupaasto" (saa luontaistuotekaupasta".

        Paaston varten tarvitaan pussillinen sitruunoita, pussi/purkki cayennepippuria sekä vaahterapalmusiirappia semmoinen peltitötsä, jota saa myös luontaistuotekaupoista, kahta eri kokoa. Pienempi riittää paastoon kyllä.

        Paastojuomaa voi sekoitella päivässä ison kannullisen tai usemammankin, juominen on tärkeää. Juomaan siis oman maun mukaan sitä "siirappia" (desi, alle tai enemmän), vähän cayennepippuria (jonka tark. on pitää yllä hyvää verenkiertoa ja ehkäistä liman muodostumista) sekä sitruunasta puristettua mehua. Seoksen koostumusta voi vaihdella. Kannattaa juoda kylmänä, voi aluksi ällöttää...:)

        Paastoon kuuluu myös suolihuuhtelut, jotka on pakko tehdä, jotta ei saa hirivttävää hedaria ja jotta kuonat poistuisivat. Eli apteekista kysymään suolihuuhtelupussia, maksaa muutaman euron. Se täytetään vedellä ja letkun pää pebaan...Kuulostaa kamalalta, mutta ei ole sitä.
        Huuhtelu tehdään väh. aamuin illoin.

        Sitten vaan juomaan sitruunamehuseosta niin paljon kuin sielu sietää. Kolmantena paastopäivänä tulee heikko olo, kun kuonat lähtevät verenkiertoon. Kädet saattavat puutua ym. Juotava vaan lisää, niin helpottaa. Parempi olisi ko. päivänä olla kokonaan kotona vapaalla.
        Neljännen päivän jälkeen olo paranee, virkeys lisääntyy huomattavasti, painoa on tippunut henkilöstä riippuen 3-6 kiloa. Tästä on vielä suurin osa nestettä.

        Jos jaksaa paastota 10 päivää,(eli sen ajan, jolloin rasvatkin alkavat palaa) tajuaa, kuinka mahtava fiilis paastosta tulee ja että sitä voisi jatkaa ikuisuuksiin. Nälän tunnetta ei enää ole, koska vatsa on tottunut pelkään nesteeseen ja ruoansulatus "lepää".

        Paastoa ennen ja jälkeen kannattaa syödä kevyesti, mehuja, hedelmiä (omena parasta, kuitujenkin takia) ja vaikkapa mehukeittoja. Vatsa ei kestä paaston jälkeen heti raskasta kiinteää ruokaa, vaikka mieli tekisikin ekana pitsaa :)

        Minä syön edelleenkin paljon tomaatteja, omenoita, sokerittomia mehukeittoja, ananasta, raejuustoa, kalkkunaa ym. kevyttä.

        En voisi olla tyytyväisempi entisiin muhkurareisiini. Itsekuri kannattaa, paasto nimittäin antaa hassun euforisen fiiliksen loppuvaiheessa eli siitä jopa nauttii.


    • Kiille

      Mitäs hammaskiille tykkää tuollaisesta paastosta? Kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta taidan pelätä hammaslääkäriä. Sitruunan pH-arvo on muistaakseni n. 2 eli tosi hapan, ja sekös syö hammaskiillettä...

      • Aloittaja

        Mehukuurin aikana kannattaa välttää hampaiden harjaamista heti "drinksun" jälkeen. Myös vedellä huuhtelu auttaa. Itselläni ei ainakaan tullut mitään ongelmia, eihän mehu ole suussa kuin sekunteja kun sitä juodaan.


      • salille
        Aloittaja kirjoitti:

        Mehukuurin aikana kannattaa välttää hampaiden harjaamista heti "drinksun" jälkeen. Myös vedellä huuhtelu auttaa. Itselläni ei ainakaan tullut mitään ongelmia, eihän mehu ole suussa kuin sekunteja kun sitä juodaan.

        Onko vaahtera-palmu-siirappi sama kuin vaahterasiirappi?


      • Aloittaja
        salille kirjoitti:

        Onko vaahtera-palmu-siirappi sama kuin vaahterasiirappi?

        Vaahterasiirappi ei ole ihan sama kuin vaahterapalmusiirappi. Jälkimmäisessä on kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet, jotta paastolla ei tulisi anemiaa tai puutoksia. Psykologinen nälkä alussa on pahin :)


      • ;-)
        Aloittaja kirjoitti:

        Vaahterasiirappi ei ole ihan sama kuin vaahterapalmusiirappi. Jälkimmäisessä on kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet, jotta paastolla ei tulisi anemiaa tai puutoksia. Psykologinen nälkä alussa on pahin :)

        Mä en usko itseänikään, mutta sinnittelin viikon paastolla. Siis mä olen todella tyytyväinen, nälkä oli alussa kamala ja koko ajan mietti vaan pitsaa pitsaa pitsaa. Nyt on painoa 5 kiloa vähemmän, nesteet poistuneet ja mun sellut vähentyneet puolella. Meinasin varmaan kuolla sillon neljäntenä päivän ja oksensin nestettä. Mut lopuks jaksoi lähtee aamulla aikaisin juoksulenkille ja kaikkea omituista ;) Oishan se pitänyt tietää, että nuo kuonat ja muu höttö ei voiteilla lähde. Takuulla paastoan toisenkin kerran


      • on emäksinen!

        Sitruuna on paras tapa tasapainottaa hapanta ruokavaliota. Sitruuna maistuu kyllä happamalta mutta elimistön palamistuote on vahvasti emäksinen. Tämä alkaalinen hedelmä tosiaan kiihdyttää verenkiertoa ja pitää naamastakin finnit poissa :)


    • surrr

      onkohan tämä dieetti vahingollista 56v olen nyt kumminki juonut vaahterasiirappi juomaa.ja liikun paljon.

    • Paasto

      Katoaakohan tuolla paastolla myös uhkaava kaksoisleuka? VIelä melko pieni mutta vähänkään laskee päätä alas niin kyllä näkyy :/ Talven kiloja vois vähän karistaakin. Kuulostaa kyllä vähän pelottavalta paastolta tuo, mutta..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      312
      3151
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1977
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1602
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1404
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      81
      1288
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      276
      1224
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1051
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      145
      867
    Aihe