Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

outo mies

halipula minullakin

Useamman kuukauden ajan olen alkanut ajatella tulevaisuutta, mitä oikeasti haluan. Olen jo yli 40 vuotias nainen ja ajanut itseni nyt jonnekkin suhteiden suohon. Olen reilun vuoden seurustellut mihen kanssa ja käytännössä asumme yhdessä vaikka meillä on omat asunnot.
Koko suhteen aikana en ole saanut mieheltä läheisyyttä. Itse silittelen ja paijaan ja tykkään olla lähellä.
MIes ei koskettele eikä paljon muutakaan. Olen asiasta jutellut hänen kanssaan, mutta hän vain on kuulemma sellainen.
Onko oikeasti olemassa tälläisiä miehiä. Hän on myös erttäin mustasukkainen sillä saan ulkona liikkuessa usein kehuja muilta miehiltä.
Rakastelemme kuitenkin suht usein mutta tässäkin asiassa hän on erilainen kuin aikaisemmat meheni. Hän ei koskettele rintojani ikinä. Vaikkakin minulla on ihan hyvät tissit.
Kuitenkin rakastan tätä jörrikkää, mutta teenkö itselleni kuitenkin väärin. Sillä olen alkanut epäillä, että hän ei oikeasti ole tunteilla tässä mukana.
Vai.. edelleen kysyn onko todellakin olemassa näin tunne köyhiä ihmisiä?

7

738

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ilman haleja 6v

      Et ole ainoo joka kaipaa haleja ja läheisyyttä. Itse olen kolme vitonen mies ja mua ei ole kukaan nainen halannut viimeisen kuuden vuoden aikana kertaakaan. En ole edes ruma tai muutenkaan outo. Olen aivan tavallinen, tai no mikä on tavallinen.? Mut olen aika normi mies. olen kiltii luonteeltani, olen avoin, kohtelias, tuun toimeen kaikkien kanssa. En haise, en edes polta tupakkia. ihan normaalisti huolehdin itsestäni. En ole edes läski et se ei voi ola esteenä.
      Olen kyl 167 pitkä ja painan alle 80kg. No tuskin se on syynä.
      Olen aina miettinyt et mikähän mussa on vikana kun kukaan ei halaa ikinä. Harvemmin kukaan nainen tulee edes vapaa ehtoisesti juttelemaan. Että tällästä minä joudun kestämään. Ihmettelen vaan et jos joku mies ei halaa tai pussaile naistaan niin miksi se nainen on edes sen miehen kanssa??

    • flkdsjf439t8h4hogy

      Kummallinen nainen ja pahanhajuinen kai myös?

    • fjlk4936uh938hy

      Jos olet vaalea ja hienot sääret, niin voin elättää sinut tuossa siivellä..

    • f43l6hlj6553

      Tuolla miehellä on joku muu syy miksi haluaa sinua pitää lähellä..

      Olen poika joo.

    • :D

      Kyllä on tyhmä mies jumalauta. Hän kyllä menettää jotain. Ilmeisesti ei tajua että vaikka itsellään ei ole halailutarvetta, ei tarkoita etteikö naisella olisi. Vittu!

    • Romanttinen nainen

      Hei "halipula minullakin"!
      Kyllä näitä miehiäkin näköjään on erilaisia. Minä kun luulin että he aina ovat seksiä vailla...
      Mulla on ikää jo 69 v!! ja olen aina ihmetellyt miksi miehet heti haluaa sänkyyn. Nykyään chattailen deittisivuilla ihan huvikseni, koska pidän nuorten miesten kanssa jutustelusta. En tosiaankaan seksin takia! Mutta joku aika sitten suostuin tapaamaan 46 v miehen, jonka kanssa olin jutellut puhelimessa, kirjoitellut kirjeitä ja tekstareita ehkä parin viikon ajan.
      Kun tapasimme hänkin heti yritti lähennellä ja suudella, vaikka olin ystävällisesti sanonut, että en ole valmis seksuaaliseen suhteeseen tässä vaiheessa....Torjuin hänet ystävällisesti.
      Sen jälkeen hän lopetti kirjoittelun. Lähetin hänelle s-postia ja kysyin oliko hän pettynyt minuun....väitti että ei, "mutta että kyllä mua kuitenkin harmittaa tuollainen pihtaaminen"....Sen jälkeen ei ole kuulunut mitään. Tässä nyt en tiedä pitäisikö olla imarreltu vai pettynyt...? Onko tuo nyt sitä miehen romanttisuutta?? Tätä olen miettinyt koko "pienen ikäni"...
      Olisin tosiaan iloinen jos joskus tapaisin toisenlaisen miehen...

    • koskettavan löytänyt

      Voi kyllä, tuollaisiakin miehiä on. Jos mies ei ole valmis muuttumaan sen vertaa, että silittelisi ja koskettelisi edes toisinaan, on olemassa kaksi vaihtoehtoa. Itse valitsin niistä toisen, lähtemisen. Tosin suhde oli muutenkin kuollut, en saanut minkäänlaista tarvitsemaani positiivista huomiota, kaikista puutteista kyllä sain kuulla.
      Nykyään mulla on mies, jolta saan kaiken tarvitsemani huomion, myös kosketukset ja hellyyden..
      Mutta sun tapauksessa miettisin, että rakastatko miestä niin paljon, että kosketuksen puute ei haittaa? Vai janoatko kosketusta niin paljon, että se peittoaa halusi olla tuon miehen kanssa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1518
    8. 59
      1384
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe