Missä uudenmaan kunnassa hyvin hoidettu...

kyllästynytew

...terveydenhuoltopalvelut? Lähtö Kirkkonummelta parempien palvelujen luokse edessä. Kirkkonummi ei vaan kehity ja hyonosti hoidettu kunnantalous ei tuo vuosiin muutosta parempaan.

13

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jossakin muualla

      Joo, kirkkonummi on menossa alaspäin ja kovaa, ei ole rahaa, eikä sitten mitään muutakaan. Asunnoista yritetään hölmöiltä repiä vielä kovia hintoja ja pöljiä vielä tuntuu riittävän.
      Koskahan porukkaa oikein herää, ehkä kun euroopan kriisit oikein kunnolla pääsee käyntiin.

      • suolenkääntäjä

        nummi pusulassa etenkin leppäkorpi,kaikki kouluja myöten.kiikalan lentoasema lähellä,omakotitalot keskihintaisia.kyläyhteisö toimii hyvin.lyhyt matka karkkilaan lohjalle saloon.


    • Hyvin menee!

      Tammisaaressa.

      Heti pääsee tarvittaessa terveyskeskukseen, polille ja sairaalaan.

      Ei mitään valittamista.

    • vanhaLate

      Karkkilassa ainakin on kaikki hyvin. Ei valittamista.
      Perussuomalaiset saaneet paljon aikaan.

      • höpsistä pussiin

        juu ja ketsuppipurkkikin on muuttunut siniseksi,kutsunnoissa jono ja leipäjonot loppunu.muuten mistä päin maailmaa olet vanhalate varmahan tuolta laihialta.


    • joopa joo

      vanhaLate, oikeesti, Persuilla tosi paljon puhetta ja vähän tekoja. Hohhoijaa, kyllä kansa kohta huomaa tämänkin kuplan.

      • toores

        niin tuntuu sinunkin puheesi olevan tänään sitä huomenna tätä.persu mikä persu jotta sillai


    • 100% palvelu

      Kunnallinenterveydenhuolto on uudellamaalla pelkkä vitsi. Kun hoitoa haluaa, niin sitä pitää vaatia tai saa ootella aina. Itse asun hesassa vuosaaressa ja paikallisessa terveykeskuksessa on käytäntö, et jos jeesiä haluu pitää tulla oven taakse oottaa ja painua sitten mieluusti juosten varaamaan aikaa. Tunnissa menee ne "akuutit" päivystysajat ja sitten onkin vain jonoa. Mikäli potilaalla on vaikka päänsärkyä, niin eivät ota edes vastaa vaan sovant, et meeppä päivystykseen, joka aukeaa 16:00.

      Lääkärit ei myös määrää vuosikokeissaan sellasiin verikoejuttuihin, mitkä pitäs ottaa 6 kk välein. Voi tulla pari vuotta taukoa ja sitten "ihmetellään", eihän teiltä ole otettu tätä xxxx koetta. Ilmeisesti kalliit verikokeet on hyvä säästökohde myöskin.

      Potilas on aina se syyllinen, jos ei varaa aikaa tai on jokin koe ottamatta vaikka sellaista ei olisi edes pyydetty.

    • vanhaLate
      • toores

        tuli toi viesti väärään kohtaan oli vastaus vanhalle latelle perse mikä persu.


      • lökäpolat

        oikein vanha late .sä oot oikeesti persu sun juttus tänään tätä huomenna sitä,ja enhän mä oikeesti.missä sun sahas on tarttisin vähän patikkaa toisesta päästä lautaa,sais olla kieroo ja kuusee.


    • Laten veli

      Kantavat kovin huolta kaupungin ilmeestä...viikolla oli lehdessä että nyt heitä rassaa kaksi lopetettua huoltista, nämä näkyy karkkilaan tulijoille, toinen porista ja toinen helsingistä tullessa. Olis tässä kaupungissa muutakin mietittävää....

    • rapautuminen alkaa

      Täh?! Siis parempaa palvelua en ole saanut missään sairaalassa enkä edes yksityisellä, kuin Kirkkonummen terkkarissa. La-aamuna klo 8:10 ilmottauduin päivustykseen, mut otettiin saman tien sisään, otettiin verinäytteet ja annoin pissanäytteen ja jäin odottamaan labravastauksia. Muutaman minuutin siellä istuskelin kunnes pääsin jo lääkärin vastaanotolle. 15 minuuttia ilmoittautumisesta pääsin apteekkiin resepti kourassa.

      Tänään kävin Tampereella yksityisellä. Ilmoittauduin hyvissä ajoin, jos nyt sattuisi pääsemään vastaanotolle aiemmin, jos potilasta ei olekkaan. No eipä ollut, mutta en päässyt vastaanotollekkaan edes sinä kellonlyömällä, kun aikani oli varattu. Tais olla pasianssit kesken. Sama homma. Lääkäri lähetti labraan, yllättäen siellä ei ollut jonoa joten pääsin heti sitään. Samanlainen pikatesteri heilläkin on käytössä, kuten Kirkkonummellakin. Labravastaus kesti 30 min. Sen jälkeen kipitin vielä lääkärin vastaanotolle takaisin. Yksityisellä meni 45 min kaikenkaikkiaan.

      Miehenikin pääsi selkäkivun kanssa päivystyksestä vähän reilussa puolessa tunnissa. Ja silloin aulassa oli muitakin potilaita.

      Eli kyllä itse ainakin olen todella tyytyväinen Kirkkonummen terveyspalveluihin. Ikävä kyllä palvelut ajetaan kirkkonummellakin alas ja kaikki tungetaan Jorvin alaisuuteen. Se ei palvele ketään. Ei potilaita, muttei myöskään henkilökuntaa ei kirkkonummella eikä Jorvissa. Mutta veikkaampa, että parempaa palvelua et tule pääkaupunkiseudulla, etkä koko suomessa enää löytämään. Pienet kunnat pakotetaan liittymään suuriin kuntiin, ja palveluita karsitaan. Mieti ketä äänestät!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe