Bikinit vai kokouikkari?

nuorinainen**

kumpi? miehet kummista enemmän tykkäätte bikineistä vai uikkareista ja minkäikäsenä ois bikineistä siirtyä kokouikkariin? naiset kumpia te käytätte?? itse tykkään enemmän bikineistä, mielestäni yleensä kokouikkarissa näyttää makkaralta, jolla ei ole naisellisuus kurveja ym. kiitos jo nyt etukäteen kommenteista. :)

33

1810

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • No, höh

   Bikineistä tietenkin ja siirtyminen kokouikkareihin sitten kun muodot ovat jotain muuta kuin bikineihin kelpaavaa.. toiset naiset istuvat ikänsä bikineihin, toiset eivät koskaan, vaan näyttävät ihan yhtä makkaralta.

  • tsirra

   En ole nainen, mutta voin kertoa että teknisissä uima-asuissa saa mitä mielikuvituksellisemmat rusketusraidat.

   (Siis hirveät)

  • nuorinainen**

   joskus kun käyn jossain uimahallissa niin siel jotkin mummot käyttävät bikineitä.. itteeni se ei niinkään liikuta, mutta luulis että ite tietäis millon ei enää kannata käyttää.

   Saakos pullakat naiset käyttää bikineitä?

   • Eihän ne

    miehetkään sitä röllykkämasuansa piiloon saa, miksi naisen pitäisi?

    Bikinit vaan rohkeasti kaikille. Jokainen nainen on kaunis. :)


   • nuorinainen**
    Eihän ne kirjoitti:

    miehetkään sitä röllykkämasuansa piiloon saa, miksi naisen pitäisi?

    Bikinit vaan rohkeasti kaikille. Jokainen nainen on kaunis. :)

    jollakin tapaa joo, mutta jos joku mummeli on bikineissä.. no jokaisella omat mielipiteens.


   • ed.
    nuorinainen** kirjoitti:

    jollakin tapaa joo, mutta jos joku mummeli on bikineissä.. no jokaisella omat mielipiteens.

    "itteeni se ei niinkään liikuta" :D

    Tiedän yhden 80-vuotiaan, joka käyttää bikineitä. Mahtavaa! :)


   • nuorinainen**
    ed. kirjoitti:

    "itteeni se ei niinkään liikuta" :D

    Tiedän yhden 80-vuotiaan, joka käyttää bikineitä. Mahtavaa! :)

    aivan joo, aika mahtavaa vai mitä!? puhun ohi oman suun. jaa'a. alleviivaan tuon "niinkään". . . . sillä tarkotan enimmikseen


   • hyi helvetti
    ed. kirjoitti:

    "itteeni se ei niinkään liikuta" :D

    Tiedän yhden 80-vuotiaan, joka käyttää bikineitä. Mahtavaa! :)

    ja ala osa on varmaan stringit..:D


  • TheOne

   Jos vaan se kroppa on OIKEESTI treenattu ja trimmattu siihen bikini kuntoon, ni ehdottomasti bikinit! =)

  • ....................

   Kokouikkarit olivat vielä 90-luvulla paljon hienompia kuin nykyään. Nykyisin bikinit taitaa olla parempi vaihtoehto.

  • animalistic girl

   Kokouikkari on vastenmielinen märkänä.Olen huono,lyhyen matkan uimari joka ui rantaan päin enkä käy uimahalleissa (uimastadionilla lasten altaassa pelkästään).
   Siis suosin bikineitä mukavuussyistä: maha ruskettuu paljaana, iho kuivuu ja bikineitä on helppo pistää pyykkinarulle kuivumaan koska ovat niin pienet.
   Inhoan kuitenkin eriväri-biksusettejä: minusta pitää olla samanvärinen ylä-ja alaosa.
   Naru-kolmiobiksut ovat hankalat koska eivät koskaan minulla istu.Itse asiassa parhaat bikinit mielestäni ovat kaarituelliset ja lempivärini on fuksia tai pinkki, punainenkin kiva.

   • nuorinainen**

    niin mutta on niissä yks huonopuoli. jos niitä kulettelee toinen osa voi tippua tielle yms. -kokemusta on-


  • yks makkarakroppa

   Mun ei tarvitse miettiä kumpia käytän, kun en käy pahemmin yleisillä uimarannoilla tai uimahallissa. Jos jossain syrjäsessä paikassa kävisin rannalla niin mustan uimapuvun valitsen mieluummin. Mun kroppa ei ole sen näkönen että sitä kannattais julkisesti missään esitellä ;). Olen lihava ja ruma nainen, niin parempi kun pysyttelen pois uimarannoilta pilaamasta muitten päivää. En muutenkaan viihdy auringossa, koska poltan yleensä helposti nahkani. Yks vuosi yhdellä kurssilla kurssin vetäjä pakolla raahas meidät kaupunkiuimalaan, istuksimaan helteessä turhan takia. Ainoa hyvä pointti oli ettei sentään tarvinnut uikkarit päällä olla,se se vasta olis häpeällistä ollut:. Inhosin joka minuuttia minkä siellä helteessä jouduttiin istumaan ja olemaan. Vieläkään en tajua mitä hittoa me siellä edes oltiin, kun istuttiin tuppisuina. Ainoa joka reissusta nauti oli se kouluttajamuija,ainakin istui tyytyväisen näkösenä,mutt ei puhunut mitään.Oli tosi outo juttu koko reissu. Kaikki ei vaan pidä kroppansa esittelemisestä julkisilla uimarannoilla :( . Kai sitä on opinnut häpeämään omaa kroppaansa kun pentuna oli kiusattu koulussa monta vuotta mm.ulkonäön takia. Joten vaikka olisin hoikka kropaltani, tuskin kävisin rannoilla. Käyttäisin silloinkin mieluummin uimapukua, jos jossain syrjäsessä rannassa kävisin.

   • nuorinainen**

    mie itte tykkään uija ja käyn uimahalleissa ja rannallakin kesäsin. avantouintia en harrasta, ja mulla kestää pitkään, jos vesi on kylymää tai viileää, suihkussa vesi kylläkin saa olla viileää.


   • kesäkissa 14 + 6

    Ei sinne rannelle tarvitse mennä omaa kroppaansa esittelemään (vaikkakin jotkut varmasti menevät), vaan nauttimaan kesästä ja mahdollisesti hyvästä seurasta. Mukavampaa istua bikineissä kuin toppapuvussa.


  • Mies metrosta...

   Kumpi vain. EI se ulkönäkö ole vaatteista kiinni. Bikinit on ihan ok, samoin uikkarit. Aikuiselle naiselle ehkä kuitenkin uikkarit. Eikä uikkareissa todellakaan näytä makkaralta, useimmiten bikineissä näyttää, jos nyt jossain edes makkaralta näyttää. Liian paljastavat, liian tiukat ymv. eivät ole kiihottavaa vaikka naiset usein kuvittelevat niin. Tyylikkyys ja sensuellisuus rannallakin on kiihottavaa...

  • nuorinainen**

   olen kuullut että kuitenkin peittävät vaatteet yms muut ovat kiihottavia,koska ei totisesti näe vartaloa.. ohkohan se totta.. :D

  • Nuori nainen myös

   Tämä olikin tarkoitettu miehille tämä "kysely" mutta laitan mielipiteeni silti. :P

   Ehdottomasti kokouimapuku:
   - Nopea pukea (kokouimapuku = yksiosainen)
   - Hyvä säilyttää (kaksiosaisesta puvusta voi kadota alaosa tai yläosa jolloin koko uimapuku menee uusiksi)
   - Kokouimapukuja saa kloorin kestäviä (bikineitä en ole yhtään nähnyt, paitsi ERIKOISkaupoissa) jolloin voi myös hallissa uida huoletta
   - Sopii kaikenlaisille vartaloille (peittää vatsan jos on lihava tms)
   - Pysyy päällä tosi hyvin (narubikinit taas voivat aueta josta seuraa noloja vilautuksia = paheksuntaa)
   - Nostaa roikkupyllyä ja muotoilee ja treenattua pyllyä
   - Tukee rintoja ja koko vartaloa

  • Rajaton rusketus

   Bikinit on hot, mut mielellään ei yläosaa ollenkaan. ;)

  • nuorinainen**

   ........................Tottakai tänne saa kirjoittaa myös naisetkin :) ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. :D mutta bikineissä saa enempi rusketusta ja niitä voi pitää vaikka narutopin kanssa ettei rintsikan olkaimet näy. YMS.

  • ei liikaa rusketusta

   Muistakaa säilyttää joku tolkku rusketuksen hankinnan kans. Käyttäkää kunnollisia suojavoiteita. Melanooma on yleistynyt liiallisen auringonoton myötä.

   • nuorinainen**

    en tajua jos joku on monta tuntia auringossa.. hyvä että minulla on ees bikini rajoja.. :D


   • vcbcb
    nuorinainen** kirjoitti:

    en tajua jos joku on monta tuntia auringossa.. hyvä että minulla on ees bikini rajoja.. :D

    Kyllähän siinä kirjaa lukiessa aika vierähtää tai kavereiden kanssa istuessa/pelaillessa. En kyllä itsekään ymmärrä miten kukaan jaksaa yksin vain makoilla rannalla tunnista toiseen.

    Itse palan helposti ja se on kyllä todella raivostuttavaa, koska tykkään paljon ulkopeleistä ja kesällä voisin olla koko päivän ulkona jos vain pelikavereita riittää.


  • Curves

   Itse olen muodokas nainen, en niinkään lihava, mutta pieni röllykkä pelastusrengas löytyy, sekä reittä ja peppua. Käytän ei-niin-ihonmyötäisiä lyhyitä uimashortseja, jotka kuitenkin istuvat hyvin = ne peittävät paksuimman kohdan reidestä, en myöskään pidä ihan bikinirajoilla menevistä pöksyistä, koko ajan saa vaosta olla kaivelemassa pois.. :D Yläosana minulla on tankini, eli uimatoppi, joka istuu hyvin, peittää pahimmat makkarat mutta paljastaa myös, sekä imartelee rintavarustusten ja lantion kurveja. Aurinkoa ottaessa lahjetta tai topin helmaa voi rullat ylöspäin ettei tule ihan kummallisia rajoja (mielestäni mauttomimmat rusketusrajat tosin ovat olkainten jättämät viirut olkapäillä, hyi yäk!!). Tavallisissa bikineissä minä näyttäisin rumalta, eivät istu sitten millään. Tällainen yhdistelmä sopii minulle kuin nyrkki silmään; kaventaa sopivasti, korostaa sopivasti ja ennen kaikkea; minulla on hyvä olla tässä varustuksessa, mikä taas tuo lisää itseluottamusta!! ;)

  • Mies vm XL
  • Mutta entäs

   sitten, jos vaikka onkin hoikka ja kroppa timmissä kunnossa, mutta iho ei?
   Luomia, leikkaus-/raskausarpia tai näppyjä.
   Vaatiiko bikinien käyttö myös täydellisessä kunnossa olevan ihon miellyttääkseen miesten silmää? :)

  • eteläänihastunut

   musta se on ihan sama käytätkö koko uikkaria vai bikinejä. Jos uikkari ei ole muotoileva malli tai sellainen toppi jutska mikä on hitusen löysä ja näin ollen ehkä pieniä kupruja häivyttää, niin se on oikeasti yks ja sama. Lihava näyttää yhtä lihavalta koko uimapuvussakin, ei se kiloja peitä. Eri asia sit jos haluaa mutia asioita peitellä, niinkuin arpia..mutta minusta sekään ei ole tarpeen jos ei halua.

   Ja siis tän pointti on se et käyttäkää ihmiset sitä mikä itsestä tuntuu parhaalta! Muiden ahdasmielisillä mukaoikeilla mielipiteillä ei ole paskaakaan merkitystä.

   ihailen etelä euroopan ihmisiä, siellä naiset miehet kaikenkokoiset menevät ihan pikkupikku pikineissä koosta huolimatta itsevarmoina ja minua ainakaan ei yhtään haitannut! päin vastoin, tunsin itsekin oloni rennommaksi kun tiesin että siellä oli sallittua näyttää omalta itseltään :)

  • Jätkä 25

   Nojaa, aika sama minulle.

  • Lamfd

   Bikinit. Olisi upeaa jos tyttöystäväni. Kihlattuni käytt niitä

  • gfgddfdf

   Laittaako joku oikeasti kaunis rannalle kokouikkarit? Tuollaisia olen nähnyt vain selvästi ylipainoisilla, joille ne luonnollisesti sopii paremmin, koska makkarat ovat paremmin piilossa.

  • nuorinainen**

   jos itseään pitää kauniina pukee päällen mitä vaan. tänä kesänä oli huonot uikkari valikoimat, minulle kävisi värikkäät ja oli vain joitaki tummia :(

  • stc

   Kyllä mää huomaan bikinit herkemmin.

   • Anonyymi

    Bikinit on auringon ottoon ja rannalla oleiluun,uimapku on uimista varten,näin meille opetettiin jo koulussa ja tuota olen noudattanu tähän päivään saakka.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   193
   8269
  2. Kiinteistökuningattarelle satelee nyt tuomioita oikein urakalla

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008926919.html TELEVISIOSTA kiinteistövälittäjänä tunnetuksi tullut Kaisa Liski sai yhden vuoden ja kahden kuukaude
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   3638
  3. Puolangan Porukka. Kuulkaas tämä.

   Hyvää iltaa hyvä Puolangan herrasväki. Kertokaa minulle mistä löydän Puolangalta vastusta niinsanotusti tanssimaan nurkan taakse! Olen saanut tarpeeks
   Puolanka
   57
   1713
  4. Suomi on allekirjoittanut NATO:n liittymissopimuksen

   Tätä hetkeä on odotettu: Nato-maat allekirjoittivat tiistaina aamupäivällä Suomen ja Ruotsin liittymispöytäkirjat. ”Yhdessä olemme vahvempia”, Haavi
   NATO
   296
   1532
  5. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   84
   1447
  6. Pysyt hyvännäköisenä pitkään

   Mulla on sellainen sormituntuma, eli monia hyviä syitä sanoa sinusta noin. Pidät huolta itsestäsi ja varmaan myös muistakin siinä ohessa. Sinussa on p
   Ikävä
   53
   1426
  7. Martinan uusin hirvitys

   Nyt on järkyttävät hopeiset paljetti shortsit jalassa. Mistä se löytää noita hutsahtavia vaatteita. Luuleeko näyttävänsä nuoremmalta, vaikka vaikutus
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1397
  8. En mä jaksa enää uskoo

   Meihin... Ei me tulla enää ikinä näkemään uudelleen niin se vaan on. Toivottavasti molemmat löydetään vielä rakkautta.
   Ikävä
   106
   1255
  9. Martina on kova vaihtamaan juhannusheilaa

   2018 -Hannes 2019-Stefu 2020-Palomies 2021-Pikkarainen 2022-Tanskalainen lippis mies Ihan sairasta kun ei yhtään pysty viettämään aikaansa vain laste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   209
   1094
  10. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   241
   980
  Aihe