Tämä oli vika niitti, kaikki loppuu aikanaan

TÄMÄ PASKA ELÄMÄ=END

Käännekohta juu, mutta niin kauheaan suuntaan, etten ikinä kenellekään suosittele. Kalliiksi tuli lauantaina kun en ehtinyt ajoissa kotiin tekemään pitkävetoa, mikä oli koneellani odottamassa sisäänlaittoa. Panos 250 euroa, kerroin 901, menetetty raha 225 tuhatta euroa ja risat (225.000 !!!), saatanan saatana!. Sinne meni mahis päästä köyhyydestä. Nyt ennen kuolemaani tuhoan kaiken omaisuuteni. Irtisanon paskan vuokrakämppäni. Hajotan kirveellä ehjän velattoman aika uudehkon autoni, jonka maksoin siis pois ennen työttömyyttä. Nyt ei vaan jaksa enää. Voimat meni kyllä nyt ihan kaikki tohon viikonlopun kämmiin. Läheisten huoli tästä ei kiinnosta enää, ja mutsille paskin lahja on lähteä täältä oman käden kautta, ikävä homma mutsi. Pikavippejä otettu tässä kuussa 6500 eurolla (todella hyvät suhteet vippifirmoihin, mutta nyt saa mennä ulosottoon, en ole täällä enää sitä näkemässä). Piti vähän irrotella ku meni lopulta hermo kun on ollut työttömänä jo yli 5 vuotta. Kuukausitulot 411 euroa. Mutta nyt en enää jää odottamaan näiden jälkiseuraamuksia. Tyttöystävääkään ei koskaan ollut, yrittäjiä ollut, mutta sairaalloinen ujous estänyt kaikki tapaukset, koska olen karannut joka tilanteesta,, 26-v olen ja täällä ei ole enää mitään minulle, varsin paska oli tämä elämä, miksi tänne piti edes syntyä. Kiitti parille kaverille, jotka jaksoivat vielä kannustaa, mutta kyllä mä nyt poistun tältä surkealta näyttämöltä.

8

537

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niinkin voi käydä

      siitä vaan ,kohti ''valoa''

    • Neela00

      Olet kovin nuori vielä luovuttamaan... Elämällä on sinulle varmasti vielä paljon annettavaa. Kuten sanotaan; Raha ei tuo onnea, mutta tottahan se on, että elämää se helpottaa.
      Minut on pitänyt järjissäni se, että uskon, että "Kaikella on tarkoituksensa". Elämä ei voi olla aina pelkkää taistelua vaan jossain vaiheessa kaikki paska muuttuu hyväksi. ..ja elämällä on varmasti myös sinulle paljon annettavaa. :) ..jaksat vaan uskoa ja luottaa. ..Tiedän.., joissain tilanteissa se on helpommin sanottu kuin tehty, mutta ihmiset luovuttavat nykypäivänä liian helposti.

      Kaikkea hyvää sinulle! ..ja voimia elämääsi.

      Jokaiselta paikkakunnalta löytyy apua masennukseen ja ahdistukseen. Ota yhteyttä kuntasi terveyskeskukseen, he osaavat auttaa sinua. Nuori elämä on liian arvokas tuhlattavaksi.

      Aurinkoa kevääseen!

    • ihana ja aikuinen:)

      Ei noi sun murheet kyllä oikeasti kovinkaan pahoilta kuulostaneet ja itseaiheutettuja kaikki.Asiat pystyy aina järjestämään jos vaan viitsii nähdä hieman vaivaa joten ei muuta ku kynä kauniisen käteen vaan:)Isompiakin murheita on ihmisillä.

    • bussijussi

      Ja sen auton voit ajaa tuohon meidän pihaan! Ehjänä kiitos!

    • kintupolkuedessätiet

      Sulla kävi oikeasti hyvä tuuri. Voitin vähän yli 4 miljoonaa lotossa muutama vuosi sitten. Aika äkkiä voiton jälkeen akka otti avioeron ja muutti Jorgoksen luokse ja tietty puolet voitosta mukanaan. Aloin sitten yksikseni sijoittelemaan kahta miltsiä ja ensi alkuun homma menikin hyvin. Irtisanouduin hommista haistatin pitkät rahaa pummaaville sukulaisellekin.

      Sitten sain todella hyvän sijoitusvinkin, jossa kuparikaivoksiin sijoittamalla saisi pääoman kaksinkertaistettua joka vuosi. No ei mennyt kuin puoli vuotta niin, pääoma oli sulanut kokonaan ja kiinalaiset liikekumppanit vaativat vielä toista mokomaa. Kunrahaa ei ollut, hakkasivat minut Brazzavillen keskustassa pahaan kuntoon ja siellä hoito on mitä on, niin nyt olen arpinen kuin frankenstein, rahaton, akaton ja työtön.

      En tajua, miksi ihmiset toivovat voittoja typerissä rahapeleissä.

    • jk

      vai niin

    • K554f4r

      Se olisikin, kun rahaakin saisi täyttelemällä kuponkeja. Naisen saisi internetistä tilaamalla. Jos ei ole työtä tai opiskelisi, niin jostain sitä rahaa vaan putkahtaisi tilille. Olisimme onnellisia paikassa, jossa paistaa aurinko 3kk. Kavereja saisi liittymällä tekstiviestillä illan istujaisiin.

      Kaikki tämä on mahdollista, mutta helvetin turhauttavaa. Ei ole elämää liian helpoksi tehty. Nyt kaikki ehdottelemaan, mitä helvettiä me ihmiset teemme tämän mahdollisuutemme kanssa? Tämä voisi olla upeaa, mutta kun ei ole. Mitä tehdä?

    • Uusi nousu

      Jos oma elämä on kiinni jossain pitkävedossa tai muussa arpapelissä niin silloin on aika katsoa itseään peiliin!

      Raha ei tuo onnea, sen olen ihan itse saanut kokea.

      Takana pitkä ura, kaksi loppuunpalamista, avioero, konkurssi ja siitä sitten nousu takaisin omille jaloilleen, ihan yksin!

      Opin tästä elämän oravanpyörästä sen että mikään raha ei korvaa menetettyä terveyttä, ihmissuhteita tai vapaa-aikaa jolloin ihminen pystyy oikeasti kehittämään itseään vaikka harrastusten kautta. Työllä ei kannata itseään tappaa vaikka siitä kuinka paljon maksettaisiin.

      Käyn edelleen töissä mutta palkka on pienempi mitä sain edellisessä työssä jo pelkästään bonuksilla. Silti rahat riittää elämiseen hyvin. On pieni mutta mukava velaton asunto, velaton auto, vanha mutta hyvin toimiva ja siisti. Rahaa säästössä siltä varalta että jotain ikävää sattuu ja ulkomaille pääsee lomilla jos mieli tekee.

      Jos olet pahasti velkaantunut ja vouti alkaa vaania, ala maksaa velkojasi pois. Vaikka se veisi 10 vuotta niin kannattaa. Jos olet vasta 26 vuotias on sulla vielä elämä edessä. Noin pienen velan, alle 10 000 kanssa ei kannata elämänhalua menettää. Itsellä oli 30 vuotiaana velkaa lähes 500 000 ja sairaspäivähalla toisen burnoutin takia.
      Rahan ja "makeanelämän" perässä juokseminen oli typerin asia mitä koskaan olin tehnyt.

      Onneksi velat sai kuitattua säästöillä ja omaisuuden realisoinnilla. Vaimo tosin otti ja lähti siinä vaiheessa kun en enää suostunut ylläpitämään tuota elintasoa johon hän oli jo tottunut. Itse olin töissä aamusta yömyöhään ja kotonakin piti töitä tehdä bonusten perässä. En ehtinyt tuosta elintasosta paljoa nauttimaan....

      Mutta lopeta se totoaminen, pitkävedot yms.
      Keskity siihen että saat elämäsi taas tasapainoon, maksa velkasi ja ala etsimään sellaista työtä joka sinua oikeasti kiinnostaa, siis sellaista työtä joka kiinnostaa ihan työn itsensä vuoksi, ei palkan vuoksi. Jos tarvitset siihen koulutusta niin sitten hakeudut kouluun.
      Koulut kestävät yleensä sen 4 - 6 vuotta maksimissaan. Lyhyt aika jos ajattelee että tuo aika menee nopeasti ohi jos työttömänä makailee kotona pitkää vetoa tekemässä.

      Elämä on valintoja!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 111
      2188
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      60
      2046
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1951
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe