Glitter dust

alotteleva laittaja

Missä vaiheessa noita glittereitä kuuluu laittaa? oon ite laittanu geelikynsiä ja tulin tilanneeksi tuota glitter dustia..ja nyt kun se tuli niin jäin haavi auki miettimän et mitenkäs sitä nyt sit laitetaan :)

8

2835

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Snail

      Heippa!

      Glitteriä voit laittaa melkeimpä mihin väliin vaan, mutta ei niin että se on heti seuraavana base-geelistä, ettei mene lähelle luonnonkynttä. Silloin se on melkeimpä mahdotonta saada seuraavassa huollossa pois vahingoittamatta omaa kynttä.

      Helpoin tapa on rakennegeelin levityksen jälkeen "dipata" kynnen kärki glitteripurkkiin ja kopautella ylimääräiset pois ja laittaa sen jälkeen uuniin.

      Toinen tapa on vaikka lasilautasella ensin sekoittaa pieni määrä rakennegeeliä ja glitteriä toisiinsa ja levittää sitä kynnelle. Varo kuitenkin vatkaamasta seosta ettei sinne tule kauheasti ilmakuplia. Tai sitten voit ihan siveltimellä taputella glitteriä tahmealle kynnelle ennen uuniin laittoa.
      Glitteriä voit laittaa rakennekerrosten väliin tai sitten vasta muotoonviilatulle kynnelle ja sitten päällysgeelin päälle. Helpompi seuraavassa huollossa että mitä ylemmässä kerroksessa glitterit on.

    • Ite suosittelen laittamaan viimesen rakennekerroksen alle. Helppo viilata huollossa pois ja pinta jää täysin tasaiseksi. Jos laittaa glitterit viimesen rakennekerroksen ja päällysgeelin väliin, niin pinnasta tulee helposti epätasainen ja päällysgeeliä joutuu laittamaan paljon.

      • Snail

        Itsellä on ainakin se ongelma, että jos glitterit laittaa viimeisen rakennekerroksen alle, niin usein muotoonviilauksen jälkeen glitterit ovat kadonneet kärjen reunoilta ja nurkista... Sama homma ranskalaisen geelin kanssa. Tähän vinkkejä, kiitos! =)


      • Snail kirjoitti:

        Itsellä on ainakin se ongelma, että jos glitterit laittaa viimeisen rakennekerroksen alle, niin usein muotoonviilauksen jälkeen glitterit ovat kadonneet kärjen reunoilta ja nurkista... Sama homma ranskalaisen geelin kanssa. Tähän vinkkejä, kiitos! =)

        Yritä saada viimenen rakennekerros levitettyä huolellisemmin kaikkialle kynteen ja ole tarkkana viilan kanssa. Jos kynsi on muotoiltu hyvin niin rakennegeeliä ei tarvitse juurikaan viilailla siten, että kynsi ohenee.


    • Virva93

      Mites kun glitterin päälle levittää geeliä niin koko suti on ihan glitterissä ja geeli muuttuu jotenkin paksuksi ja jos yrittänyt laittaa glitteriä esim vaikka vain päihin niin se leviää koko kynnelle kun levittää geeliä siihen päälle :s Ideioita tähän viisaammilta ? :)

      • mirkkuliisa

        käytä glitterinlevityksen jälkeen uunissa ja sit seuraava geelikerros =) käytä myös eri sutia glitterin levitykseen.


    • kynsimuotoilija

      Itse teen niin että kynnen muotoon viilauksen jälkeen levitän aivan hyvin ohuen kerroksen rakennegeeliä (käytän yksivaiheisia geelejä), jonka päälle tupsuttelen siveltimellä tasaisesti glitteriä ja sitten uuniin. Jos glitteriä ei ole tarpeeksi, levitän toisen hyvin ohuen kerroksen geeliä ja päälle glitterit ja uuniin. Pyyhin kynnen, bufferilla poistan kiillon (viilaan myös mahdolliset kuhmurat) ja levitän uv-sealerin päällimmäiseksi ja uuniin. Sealeri antaa tasaisen ja kiiltävän pinnan kynnelle. Jos haluaa laittaa vielä esim. timantteja niin laitan ne kosteaan sealeriin ja sitten uuniin. Kannattaa kertoa mitä geelejä käytätte niin neuvotkin osuu paremmin nappiin. Eri merkeillä on hieman erilaisia geelejä (3 ja 1-vaihe) sekä hieman erilaisia muita tuotteita. Itse käytän nouveau nails merkkiä.

    • mitämitääää

      hei anteeksi että nostan vanhan ketjun ylös taas mutta miten estätte glitter hileiden joutumisen läpinäkyvään geelin sekaan purkkiin? tyhmä kysymys mutta nyt oma purkkini on täynnä erivärisiä hileitä joita kulkeutunut sudin mukana :/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4582
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe