Aihe

NoMeansNo (CAN) SUOMEEN KESÄKUUSSA

nemb

Kanadalainen punkrockyhtye NoMeansNo saapuu Suomeen kesäkuussa. Suomen kiertue kattaa neljä keikkaa (Turku, Tampere, Kuopio ja Helsinki) ja yhtye nähdään myös Viron suurimmalla festivaalilla Rabarockissa. NoMeansNo on viimeksi vieraillut Suomessa 2007.

Lahjakkaat veljekset Rob ja John Wright perustivat NoMeansNo:n Kanadan Victoriassa vuonna 1979. Nimensä yhtye sai raiskauksia vastustavan mainoskampanjan sloganista. Uransa alkuvaiheessa musiikkilehdet kuvailivat NoMeansNo:ta "Devoksi jazz tripillä" ja "taidekoulun käyneeksi Motörheadiksi". Yhtyeen sanotaan myös jopa luoneen "mathrockin". Taidokkaasti punkrockia, jazzcorea ja punkjazzia kappaleissaan sekoittava NoMeansNo on luonut omaleimaisen tyylilajin, josta useat tämän päivän merkittävimmät muusikot ovat saaneet inspiraationsa, kuten Dave Grohl. Sanoituksissaan NoMeansNo käyttää paljon sanaleikkejä sekä mustaa huumoria. Eräs kriitikko esittääkin, että bändi olisi antanut vaikutteita monelle 90-luvun mathrock ja emo-yhtyeille.

Yhtye ei ole koskaan halunnut osakseen valtavirran suosiota. Kesäkuussa on odotettavissa loppuunmyytyjä klubeja, sillä NoMeansNo on saavuttanut suuren kulttibändin maineen musiikkipiireissä.

NoMeansNo (CAN)
http://www.myspace.com/myspaceiswrong
http://www.nomeanswhatever.com

http://www.rabarock.ee

KOKO EUROOPAN KIERTUE NÄHTÄVISSÄ: http://www.nomeanswhatever.com/tour.html

KEIKAT:

Ti 14.06.2011 TURKU, Klubi ( Radiopuhelimet)
Ke 15.06.2011 TAMPERE, Klubi ( Radiopuhelimet)
To 16.06.2011 KUOPIO, Henry’s Pub ( Jack Addict)
Pe 17.06.2011 HELSINKI, Nosturi ( tba)
La 18.06.2011 EST, JÄRVAKANDI, Rabarock 2011

Kaikki Suomen keikkojen liput http://www.tiketti.fi

Rabarockin liput http://www.piletilevi.ee

Katso lisää:

http://www.nem-booking.fi

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

    Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
    Kotimaiset julkkisjuorut
    200
    15673
   2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

    Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
    Maailman menoa
    323
    5557