Aihe

Vaasa koruliike Salkari

Siru1980

Hei. Oletteko muutkin huomanneet saman asian, että Salkarista (vaasa rewell center) ostetut korut hajoavat alta aikayksikön? Mulla itellä on jo kolme korua hajonnut 1kk sisään siitä mitä olen ne ostanut. Tähän jo turhautuneena vaihdoin koruliikettä ja kas kummaa...samanlaiset korut melkein puolet halvempia! Siis Salkarilla on aivan omat yli kalliit hinnat! En todellakaan suosittele että kukaan ostaisi sieltä yhtään mitään. asiakaspalvelu on aivan pohjaluokkaa!

9

703

  Vastaukset

  • Joo mä olen ite huomannut kanssa saman! Ostin sieltä ylli kalliin kultaisen kaulaketjun jonka lukko meni viikossa rikki. Vein sen sitten takaisin Salkariin ja se myyjä vaan tokas et ite oot korus rikkonut eikä me korvata mitään! Mä olin ihan suu auki. En tosiaan ikinä osta sieltä enää mitään!

  • ÄLKÄÄ OSTAKO! IHAN KUSETUS PULJU KOKONAISUUDESSAAN!!!

  • siellä on tosi ylihinnoiteltu kaikki tuotteet. meet vaasassa mihin tahansa kattoo niin n.15% kaikki on kalliimpaa salkarissa eikä niitten tuotteet kestä. rikkoutuu samantien ja kun meet valittaa niin ne vaan hymyilee "voiii että kun oot ite saanut sen rikki niin ei sen korjaus meille kuulu". HEI HALOO! jos hopeinen kynttilänjalka vaan sattuu katkeamaan...on sitten niin heikko laatuista tavaraa. sekä mua ällöttää sielt se mies myyjä kun menin kertomaan asiasta. silmät ei sitten tosiaan pysyny silmissä kun se kuolaa mun rintavarustusta! JOTAIN RAJAA!

  • eihän toi ole mikään uusi juttu! en ole yhdeltäkään kaveriltani kuullut positiivista palautetta liikkeestä. kyllä vaasalaiset ite sen jo tietää ettei Salkariin tosiaan kannata mennä rahojaan kaivoon heittämään. käy vaan sääliksi ulkopaikkakuntalaisia!

   • Vanha ketju, mutta kun nyt tuli vastaan, niin menkää hyvät ihmiset Mariniin kauppapuistikolle! Siellä olen saanut aina hyvää palvelua ja tuotteet on edullisempia. Ja mikä parasta, niiden tuotevalikoima on ihana, vähä erilaista kuin muilla liikkeiilä. Minulla on huonoja kokemuksia taas Hoviseppien palvelusta..


  • Salkari myy nykyään ylihintaista muoti-brändi kökköä pääosin. Kelloja ja koruja mukamuodikkaille teineille ja vähän liian nuorta leikkiville aikuisille.

   Suurin osa koruista pelkkää terästä, joka myydään jonkun vaatemaailmamogulin logolla. Vain muutama alan aito brändi / merkki enää valikoimissa, sen jälkeen kun nuoriso astui siellä puikkoihin. Kellovalikoimassa pätee sama.

   Tekee hallaa koko hienon yrityksen ja alan perinteikkäälle historialle. Tukekaa aitoja kultasepänliikkeitä, älkääkä upotko halpaan mielikuvamarkkinointiin.

  • Hei. Oletteko ostaneet Tillanderin sormuksen täältä ??? Onko niistä kellään kokemusta. Luulisi Tillanderin sormusten kestävän, onhan kyseessä kuitenkin laatu korut.

  • Hei!

   Palvelu liikkeessä on erinomaista ja Tillanderin sormukset todella laadukkaita.
   Suosittelen muillekin!

   • Tillanderin sormukset ovat hyviä. Niitä ei edes Salkari pysty pilaamaan. Itse en kyllä ostanut niin arvokasta tuotetta. Ostaessani palveltiin teennäisesti, mutta kuitenkin. Liikkeen mies kyllä arvioi kaikki liikkeeseen tulevat naiset päästä varpaisiin:) No jokaisella on heikkoutensa. Kun takuuasiat tulivat eteen niin ääni kellossa muuttui. Mitään niin nuivaa en ole kokenut missään liikkeessä. Onneksi lopulta selvisin tapauksesta voittajana:) Salkariin en enää jalallani astu. Mieluummin Hovisepät


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   6124
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   63
   5284
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   265
   3448
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   62
   2536