Vaasa koruliike Salkari

Siru1980

Hei. Oletteko muutkin huomanneet saman asian, että Salkarista (vaasa rewell center) ostetut korut hajoavat alta aikayksikön? Mulla itellä on jo kolme korua hajonnut 1kk sisään siitä mitä olen ne ostanut. Tähän jo turhautuneena vaihdoin koruliikettä ja kas kummaa...samanlaiset korut melkein puolet halvempia! Siis Salkarilla on aivan omat yli kalliit hinnat! En todellakaan suosittele että kukaan ostaisi sieltä yhtään mitään. asiakaspalvelu on aivan pohjaluokkaa!

9

4627

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaisuli85

      Joo mä olen ite huomannut kanssa saman! Ostin sieltä ylli kalliin kultaisen kaulaketjun jonka lukko meni viikossa rikki. Vein sen sitten takaisin Salkariin ja se myyjä vaan tokas et ite oot korus rikkonut eikä me korvata mitään! Mä olin ihan suu auki. En tosiaan ikinä osta sieltä enää mitään!

    • PeTe..

      ÄLKÄÄ OSTAKO! IHAN KUSETUS PULJU KOKONAISUUDESSAAN!!!

    • salkari kusettaa

      siellä on tosi ylihinnoiteltu kaikki tuotteet. meet vaasassa mihin tahansa kattoo niin n.15% kaikki on kalliimpaa salkarissa eikä niitten tuotteet kestä. rikkoutuu samantien ja kun meet valittaa niin ne vaan hymyilee "voiii että kun oot ite saanut sen rikki niin ei sen korjaus meille kuulu". HEI HALOO! jos hopeinen kynttilänjalka vaan sattuu katkeamaan...on sitten niin heikko laatuista tavaraa. sekä mua ällöttää sielt se mies myyjä kun menin kertomaan asiasta. silmät ei sitten tosiaan pysyny silmissä kun se kuolaa mun rintavarustusta! JOTAIN RAJAA!

    • vaasalainen kauppias

      eihän toi ole mikään uusi juttu! en ole yhdeltäkään kaveriltani kuullut positiivista palautetta liikkeestä. kyllä vaasalaiset ite sen jo tietää ettei Salkariin tosiaan kannata mennä rahojaan kaivoon heittämään. käy vaan sääliksi ulkopaikkakuntalaisia!

      • risenom

        Vanha ketju, mutta kun nyt tuli vastaan, niin menkää hyvät ihmiset Mariniin kauppapuistikolle! Siellä olen saanut aina hyvää palvelua ja tuotteet on edullisempia. Ja mikä parasta, niiden tuotevalikoima on ihana, vähä erilaista kuin muilla liikkeiilä. Minulla on huonoja kokemuksia taas Hoviseppien palvelusta..


    • Jake681

      Salkari myy nykyään ylihintaista muoti-brändi kökköä pääosin. Kelloja ja koruja mukamuodikkaille teineille ja vähän liian nuorta leikkiville aikuisille.

      Suurin osa koruista pelkkää terästä, joka myydään jonkun vaatemaailmamogulin logolla. Vain muutama alan aito brändi / merkki enää valikoimissa, sen jälkeen kun nuoriso astui siellä puikkoihin. Kellovalikoimassa pätee sama.

      Tekee hallaa koko hienon yrityksen ja alan perinteikkäälle historialle. Tukekaa aitoja kultasepänliikkeitä, älkääkä upotko halpaan mielikuvamarkkinointiin.

    • Violad

      Hei. Oletteko ostaneet Tillanderin sormuksen täältä ??? Onko niistä kellään kokemusta. Luulisi Tillanderin sormusten kestävän, onhan kyseessä kuitenkin laatu korut.

    • Anonyymi

      Hei!

      Palvelu liikkeessä on erinomaista ja Tillanderin sormukset todella laadukkaita.
      Suosittelen muillekin!

      • Anonyymi

        Tillanderin sormukset ovat hyviä. Niitä ei edes Salkari pysty pilaamaan. Itse en kyllä ostanut niin arvokasta tuotetta. Ostaessani palveltiin teennäisesti, mutta kuitenkin. Liikkeen mies kyllä arvioi kaikki liikkeeseen tulevat naiset päästä varpaisiin:) No jokaisella on heikkoutensa. Kun takuuasiat tulivat eteen niin ääni kellossa muuttui. Mitään niin nuivaa en ole kokenut missään liikkeessä. Onneksi lopulta selvisin tapauksesta voittajana:) Salkariin en enää jalallani astu. Mieluummin Hovisepät


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe