Ruman naisen kasvonpiirteet

djldfbl

pitkä, keskeltä leveä nenä, ja keskel nenää pieni kyömy
kapeat silmät lähellä toisiaan
huulet ihan normaalin paksuiset
toinen kulmakarva jotenkin ylempänä kuin toinen


allekirjoitatteko? Millaiset kasvonpiirteet tekee teidän mielestä ruman naisen?

23

3073

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • höpö höpö

      Viittaatko tyyliin Sarah Jessica Parker? Mielestäni hän on erittäin persoonallisen näköinen nainen ja oikein viehättävä. Tavallisen näköisiä naisia on paljon, jotka on ihan pikkusieviä, mutta naama ei jää mieleen.
      Jos voi sanoa jonkun piirteen, joka tekee rumaksi, se on äkäinen ilme!

    • tässähän ne...

      Eiköhän ne ole ne tavallisimmat klassisten ihanteiden vastaiset merkit eli:

      - Liian iso/leveä/pieni nenä
      - Pienet hailakat tihrusilmät
      - Vaaleat tynkäripset
      - Kulmakarvattomuus
      - Miehekkään kulmikkaat/matalat poskipäät
      - Leveät kasvot, liian pitkät kasvot
      - Voimakas leuka
      - Viivahuulet
      - Yleinen värittömyys/värierojen puute kasvoilla

      Ja kasvoihin liittymättömät:
      - Pienet rinnat
      - Lattaperse
      - Persjalat
      - Pitkä selkä
      - Ylipaino/alipaino

    • take that girl

      Mielestäni kauneudessa mikään yksittäinen piirre ei ratkaise vaan kysymys on kokonaisuudesta. Kauneus on lisäksi makuasia, eikä kukaan ihminen ole täysin täydellinen, koska kauneuskäsityksiin vaikuttavat myös ihanteet, trendit, henkilökohtaiset kokemukset ym. Kokonaisuudesta kyse on siinä mielessä, että tietyt ominaisuudet ja kasvojenpiirteet yksinkertaisesti sulkevat toisensa pois ts. tiettyjä piirteitä harvoin esiintyy tietynlaisten muiden piirteiden kanssa.

      Karkeasti ihmiset voidaan jakaa:

      1. Kuvankauniit: eli ihmiset, jotka ovat 2-ulotteisesti täydellisiä ja niin sanotusti klassisen kauniita. Kasvot ovat harmoniset ja kasvonosien etäisyydet prikulleen kultaisen leikkauksen mukaiset. Mikään piirre ei häiritsevästi korostu tai pomppaa esiin. Voivat näyttää hyvin neutraalilta tai jopa tylsältä.

      2. Valokuvaukselliset eli 3-ulotteisesti näyttävät: ts. hyvännäköiset ihmiset. Eli ihmiset, joiden kasvot eivät ole 2-ulotteisesti täydelliset, mutta jotka näyttävät hyvältä valokuvissa. Voi olla piirteitä, jotka eivät ole yleisten ihanteiden mukaisia mutta jotka eivät ole kokonaisuuden kannalta häiritseviä.

      3. Persoonallisennäköiset ihmiset, joiden kasvoissa on jokin erityinen piirre, joka saa ne näyttämään keskimääräisistä kasvoista poikkeavilta. Kyse voi olla jostain poikkeavasta etäisyydestä tai voimakkaan korostuneesta kasvonpiirteestä. Tällaiset ihmiset jäävät yleensä mieleen.

      4. Viehättävät/hurmaavat. Eli ihmiset, jotka eivät ole ns. kauniita/hyvännäköisiä, mutta joiden sisäinen kauneus/karisma tekee heistä ihania.

      5. Sekoitus. Eli suurin osa ihmisistä. Kaikkea näiden yhdistelmää eri mittasuhteissa.

      Mikään yksittäinen piirre tai sen puute ei tee kenestäkään ihmisestä hyvännäköistä/kaunista, vaan kyse on kokonaisvaltaisesta elämyksestä. Mielestäni on hurjaa, kuinka nykyisin pyritään saamaan kaikki yleisesti kauniina pidetyt piirteet kirurgin veitsen avulla ajattelematta ollenkaan, ettei tietynlaisiin kasvoihin sovi tietynlaiset piirteet. Kuinka usein näkee luonnollisennäköisen naisen, jolla on sydämenmuotoiset kasvot mutta pallokalan pushuulet? Entä todella pieninenäisen naisen, jolla on paksut turbohuulet? Niinpä. Sellaiset ovat harvinaisia luonnonoikkuja, joita ihmissilmä pitää epäluonnollisina ja erikoisina.

      Jos ihannenainen olisi vain sellainen, jossa olisi samassa paketissa suuret tähtisilmät, korkeat poskipäät, sopusuhtainen nenä, turpeat huulet, kauniit kulmakarvat ja nämä kaikki vielä 2-ulotteisesti täydellisen harmonisesti sijoittuneina, niin kyse on luonnonoikusta, joita mahtuu 1 miljardiin. Hän olisi oiva esimerkki siitä, mutta hänellekin on tehty nenäleikkaus:

      http://akelhawa.com/wp-content/uploads/2008/10/aaaa.jpg

    • Söpöläinen

      Lakkaa valittamasta ja mene ammatti-ihmisen luo, joka neuvoo sulle sellaisen tavan ehostaa kasvosi, että voit olla tyytyväinen tulokseen. Meikin tarkoitus on korostaa hyviä puolia ja häivyttää huonoja, eikä sen vaikutusta kannata todellakaan väheksyä.

      Sama koskee hiuksia, mars hyvälle kampaajalle, joka näkee, millainen hiusmalli kasvojasi sopii kehystämään. Siis siinä tapauksessa, että et itse asiaa näe ja hahmota.

      Loppu on sitten kiinni siitä, miten kannat itsesi, miten olet ja toteutat ominta olemustasi. Terve itsetunto loistaa ja paistaa, näkyy vaikka olisit ihan hiljaa, joten pää pystyyn ja ryhtiliike.

    • betoni-ilves

      Jos pussaisin toista naista se ei saisi olla kaksoisleukainen plösönaama.Mulla on itselläni nukkenaama ja samoja ihannoin jos jotain muita naisia pitää silmällä katsoa.
      Yhden kaverini kanssa,joka on malli, vitsailemme usein alkavasta biseksuaalisuudestamme.Me emme himoitse toisiamme mitenkään mutta kummallakin on mytologiset, antiikin ajan jumalatarkasvot.Moi moi zude

      • Mahtaakohan

        jumalatarkasvoinen betoni-ilves ymmärtää mitä mytologinen tarkoittaa?


    • hmmmmmmmmmm?

      No jos nyt "djfkl/djldfbl" viittaat tuohon toisessa ketjussa linkittämäsi kuvan naiseen niinkuin nyt vähän vaikuttaisi, niin alkaa jo itseäni kiinnostaa ettei vaan olisi joku sinun tuttusi kyseessä jolle haukkumisviestejä täällä kalastelet? Siinä tapauksessa ehkä kannattaisi mennä itse peilin eteen ja katsoa tarkkaan mitä sieltä mahtaa näkyä?

    • mt:)

      Tietenkin jokaisella on mielipiteensä,mutta onhan se vähän harmillista että ihmisiä luokitellaan rumiksi sen takia millaiset ovat kasvonpiirteet. Ei se rumaa tee ihmisestä jos on pienet huulet,silmät liian lähellä toisiaan ymym. Loppujenlopuksi kauneus on katsojan silmissä,mutta rumuutta ei ole kenellekään.

      • Epäkaunis

        Väitän vastaan. Siis, että rumuutta ei ole kenelläkään. Miten selität rumaksi haukutulle (joka siis vielä uskoo olevansa ruma), että tämä on kaunis?

        // Haluan tietää, koska itse kuulun juuri niihin rumiin... //


    • ???????

      "huulet ihan normaalin paksuiset"

      Miten nuo liittyy rumien naisen kasvonpiirteisiin? Pitäisikö huulet sitten olla turbo ahdetut vai viivat?

      • teinit netissä yök

        Liittyi siten, että tässä tai muussa ketjussa oli noiden kuvausten lisäksi oikean ihmisen valokuva linkkinä (teini-ikäinen? 20 ?). Aloittaja halusi muiden kertovan, että hänen "kaverinsa" on epämiellyttävän näköinen.


      • Niiinpä
        teinit netissä yök kirjoitti:

        Liittyi siten, että tässä tai muussa ketjussa oli noiden kuvausten lisäksi oikean ihmisen valokuva linkkinä (teini-ikäinen? 20 ?). Aloittaja halusi muiden kertovan, että hänen "kaverinsa" on epämiellyttävän näköinen.

        http://m.suomi24.fi/node/9866112

        Taisi olla tämä keskustelu, eikö?


      • Juuri se.
        Niiinpä kirjoitti:

        http://m.suomi24.fi/node/9866112

        Taisi olla tämä keskustelu, eikö?

        Ja ihmiset vastailevat tosissaan, ikään kuin keskustelu olisi taivaasta lahjaksi annettu. Mautonta... Aloittaja lienee onnensa kukkuloilla.


    • Heh..........,,

      Ei se suuri suukaan niin kauhean kaunis ole varsinkaan maalattuna. Paljastaa koon. :)

    • vcxvcxvx

      Kaksoisleuka.

      • Jeps.

        Sulla on sellainen.


    • Anonyymi

      Minulle on useampikin mies sanonut verbaalisen leikin hävittyään, että "tuolla ulkonäöllä " on turha yrittää sitä taikka tätä. Tekopyhiltä kuulostaa nää "kukaan ei oo ruma" jne.

      • Anonyymi

        No tuohan nyt on ihan tavallista käytöstä osalle miehistä. Kun saavat pakit, niin alkaa hakkuminen, miten et olis kelvannut alunperinkään. No hitto, olisit sitten jättänyt lähestymättä alunperinkään. 😂🤣


    • Anonyymi

      Ne jotka tällä palstalla funtsii millainen ihminen on ruma/kaunis eivät tee rumuudella/kauneudella yhtään mitään. Tyhjä pää tekee kaiken turhaksi.

    • Anonyymi

      Mitkä tahansa kasvonpiirteet ovat "rumia", jos kokonaisuus ei sovi yhteen.

    • Anonyymi

      Uppp

    • Anonyymi

      XD

    • Anonyymi

      Mjoooh kuin kynästäni

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe