Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

siskoa.

villi vilperi

En koe sitä juurikaan pettämiseksi kun vaimon sisko oli meillä talvilomaviikon lomailemassa ja vaimoni oli 3 yötä yövuorossa ja me silläaikaa päädyttiin saman peiton alle,seksi oli aivan ihanaa ja lisämausteen siihen antoi tunne kielletystä hedelmästä,kokopäivän oli jännä kihelmöinti ilmassa kun odotettiin että tulis äkkiä ilta ja vaimo lähtis töihin.Se ei oikeastaan ole pettämistä hänhän on vaimon sisko,samoista tarpeista rakennettu vähän vaan eri paketissa.

23

2099

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sisko ja sen veli

      No sinua ei sitten häiritse jos vaimosi sattuu eksymään veljesi kanssa sänkyyn..

    • villi vilperi

      No ei tietenkään,sehän kuuluu perheeseen ja on täysikäinen.

    • heh heh:)

      Tappakaa ittenne vitun luuserit.Huorat ja huorapukit taas vauhdissa.Taidan tietää tapauksen, tulen paljastamaan teidät niin et se siitä avioliitosta!

    • 13+14

      sinään se järki ihminen olet, oikein fiksu.
      Samoin vaimosi sisko, ilo on ylimmillään kun kärähdätte.

    • villi vilperi

      Serkkutyttöä en vielä ole saanut vaikka ei se taida kaukana olla,tuntuu nainen jo vähän lämpenevän, onhan se vanha sanonta että : mitä serkumpaa sen herkumpaa. Ja älkää nyt nössöt hermostuko jos minä vähän muijan siskoa välillä vinguttelenkin,se on muuten melko mukavaa hommaa.

    • Huono provo sulla

      kyllä ap:tä ymmärrän. Tyhmyydelle kun ei voi mitään kun sen sattunut lahjaksi saamaan. Tai aivovaurion seurauksena. Lusikalla annetulle ei voi kauhalla vaatia. Se on surullista, mutta joidenkin kohdalla todellisuutta.

      Sitä siskoa vaan ihmettelen, ja huolestuin kovasti. Josko se tyhmyys on sittenkin tarttuvaa....

      Ilmoittele paikkakuntasi niin osaan vältellä joutumista samalle kylälle. Tuollainen tartunta pelottaa. Vai ootteko kaikki degeneroituneita pikkukylän ihmeitä? (Ap voi etsiä sivistyssanakirjasta vaikean sanan merkityksen...)

    • Plaah ja plaah

      Tyhmä provo, plaah.

    • IsontalonA&R.J

      No hyvä mies, totta turiset!!! Kuulehan pitäkäähän sukukokous, siellä sitä kielettyä hetelmää onpi yllin ja kyllin, vaan eri paketeissa tietenni, mutta luultavammin samoista tarpehista kuiteski rakennettu. Kaik hoituu saman katon alla, serkut ja siskot. Muistahan kuitenkin, että lapsiin ei kajota!!!

    • kevitsan likka

      Niin. Lisäksi kannattaa muistaa, ettei ilman lupaa kosketa aikuiseenkaan. Muilta osin kai nussimiset aikuisten kesken ovat laillisia. Eihän se älykkyys joka suvussa ole maksimissaan koskaan ollut ja jos kaksi samanlaista sukua yhtyy, niin mitäs siihen normaaliväestöllä on sanomista? Toivoo vaan, ettei ne kouhakkeet sikiä.. Mutta niinkuin aloittajan viestistä voi päätellä - sekin toive on turha-.

    • serkut

      Tosi kiva ketju! Tarkoitatko sitä, että panet myös omat serkut? Onko omaa siskoa?

    • villi vilperi

      Älkää nyt hyvät ihmiset olko noin tosikkoja,ei ne vaimon siskot tai serkut nussimalla kulu,seksi on aikuisten ihmisten keskinäistä leikkiä ja lystinpitoa ja hemmetin kivaa puuhaa onkin,lapsiin ja omiin sisaruksiin ei missään tapauksessa saa koskea vaan semmoiset ihmiset kuuluu lukkojen taakse.

    • ihana nainen:)

      Tosi sairasta touhua!Ei uskoisi aikuiseksi ihmiseksi ollenkaan!Aivot tipahtaneet mulkun kohdalle!

    • villi vilperi

      Tämä palstahan taitaakin olla oikein estoisten kukkahattutätien moralisointi palsta. Iätajat sitä serkkuja ja kälyjä maailmassa on nussittu ,ja hyvä niin.

    • riitualiina

      Hyvä " villi vilperi". Samat on ajatukset vaikka nainen olenkin. Kyllä täällä on sitten tiukkapiposta porukkaa. Aikuset ihmiset saa tehdä mitä haluaa. Ja joka ei sitä asiaa tunnusta että iät ajat on ristiin nainteja ollu niin on kasvannu paperipussi päässä.

    • riina-eliina

      Meillä oli mieheni veljen kanssa suhde parisen vuotta,samanlailla että mieheni oli yötöissä niin sillointällöin miehen veli tuli luokseni "yökylään" joskus mies töistä tultuaan halusi minua ja ihmetteli että oletko nähnyt levottomia unia kun olet noin turvoksissa ja kiihottui lisää kun vastasin että, tietäisitpä vaan.

      • Dirty Harry

        Jälkiliukkaat on parasta mitä voi olla. On kiihottavaa naida saanutta, liukasta turvonnutta pillua! ;-)


    • kokemusta on

      Jos kerran vierasta pitää saada niin onhan se viisainta puolison siskon tai veljen kanssa,pysyy suut supussa ja onhan se herkkua ei siitä pääse mihinkään.Mun miehen pikkuveli on ainakin melkonen kani,kiva saada joskus niinkuin ompelukone tikkais takaapäin.

    • serkkupoeka

      Ja se on kyllä vanha ja hyväksi havaittu totuus että,mitä serkumpi sitä herkumpi,ja nyt kukkahattutätit jättäkää moralisoimatta ja ottakaa vaikka yhteyttä serkkuihin.

    • terppa tapsa

      Kyllä akan siskoa saa nussia jos se kiimassa kiehnää eikä muija ole lähistöllä,se on vähän kuin tavarantarkastajan työtä ja näkeepähän kummalla on lutusempi rönttönen isovarpaiden välissä,sitäpaitsi eihän se ole mies eikä mikään joka ei pane silloin kun riemureikää on tarjolla.

    • villi vilperi

      Kesä se vasta on kivaa aikaa,vaimon sisko meidän vieraana mökillä 2 viikkoa ja vaimolla ei samaan aikaan lomaa vaan käy kaupungissa vuorotyössä,me vaimon siskon kanssa silläaikaa pistämme hikiset vartalot yhteen ja kun kuumat kesäyöt ovat liian kuumia niin järven vesi viilentää ihanasti ja järvessä "se"on tosi kuumaa touhua...kesä ja kiimanen nainen,mitäpä sitä ukkomies enempää.

    • -LiirumLaarum-

      Eihän näin huonosta provosta kukaan viitsi edes tosissaan hermostua.
      Selkeesti satua!

    • ??

      Oliko kiva kesä?

    • Anonyymi

      Minua huijattiin, vaimon pikkusisko 20v, antoi pillua kiihkeästi luulin että saan salaa mutta olivat sopineet vaimo käy sen poikakaverin luona samaan aikaan.
      Vaimon sisko kertoi että olivat vain sopineet pannaan ristiin niin saa olla niin huora kun voi olla ja oli kiihottavaa antaa pillua kuin huora. Vaimo ei tästä puhunut oli vain kiihkeämpi kuin ennen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2005
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1420
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1327
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      13
      1285
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe