nainen Ukrainasta......

...näin....

Ollaan kirjoiteltu erään naisen kanssa jo jonkin aikaa ja kuvia vaihdettu.
Nyt sitten tuli ajankohtaiseksi matkani Ukrainaan häntä tapaamaan.
Hän ehdotti ettäkoska ei osaa kovin hyvin englantia niin ottaisi ystävänsä
tulkiksi ensimmäisen päivän ajaksi ja kustantaisi 100 ekeä.
No nyt heräsi ajatus että onko kellään kokemusta kuinka yleistä tulkin käyttäminen siellä on vai onko joku rahanperintäkeino jälleen, niistä kun
varoitellaan joka puolella. Eli jos jollakin on kokemuksia vastaavasti niin kuulisin mieluusti millaisia. Toisaalta ymmärrän asian ja eihän tuo kohtuuton korvaus olisi. Olen täysissä ruumiin ja sielun voimissa eli ymmärrän että lopullisesta päätöksestä ja sen seurauksista vastaan itse mutta mieluusti kokemuksia kuulisin jos niitä jollain sattuisi olemaan:)

104

16576

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tirli

      joo maksele pois vain ja nosta luottorajaa. ei se ole hölmö joka pyytää vaan se joka maksaa.

      • Anonyymi

        OLET HUIJATTU HETI LYPSÄÄ RAHAA sehän tapahtuu noin ystävällisesti ja kohta huomaat että lypsää oleskelulupaa vuokraa ruokaa vaatetta sitten autoa ja kohta on meillä sossussa. Kun sinun tavarat on myyty rahat mennyt he vaihtaa kohdetta.


    • että näin :)

      Tervehdys. Hieman on kokemusta deittailuista sivustojen kautta ja ehkä sinun kannattaisi muutama asia tarkistaa ja tietää ennenkuin jatkat eteenpäin. Kirjoituksestasi ei käynyt ilmi oletko ollut yhteydessä häneen esimerkiksi Skypen välityksellä (kuva & ääni) eli oletko nähnyt häntä livenä tietokoneen kautta ? Tätä ehkä kannattaisi ehdottaa hänelle. Toinen juttu joka ehkä kannattaisi tehdä on se että googletat hänen käyttämänsä nimimerkin ja tämän lisäksi vielä sähköpostin. Netissä on sivustoja joihin on kerätty tietoa Dating Scam:eista eli huijareista. Jos joko nimimerkki tai sähköposti löytyy tälläiselta Scam-sivustolta niin kannattaa varmaan vetäytyä. Näiden dating scam-sivustojen käyttö on yleensä maksullista mutta jos googlettaminen johtaa joillekkin näillle..niin..
      100 euroa on Ukrainassa kuukauden keskiansio eli kyse on aika isosta summasta sikäläisittäin tosin kirjoituksestasi ei käy ilmi sitä että pitääkö hänen matkustaa kaukaa tapaamiseenne , yöpyä jossakin etc..
      Kannattaisi varmaan kaikessa hiljaisuudessa tsekata nuo asiat koska voi myös olla että naisesi on ihan vilpittömin mielin liikkeellä eli aito ja aidosti kiinnostunut sinusta.

      Ukrainassa on paljon hyviä naisia (kuten Suomessakin) eroja tulee lähinnä kultturiin kautta josta ehkä eniten pidän itse siitä että ukrainalaiset naiset ovat hyvin perhekeskeisiä mutta toki siellä on myös onnenonkijoita.

      Olen aikeissa mennä naimisiin Ukrainalaisen naisen kanssa reilun kuukauden päästä ja elämä hymyilee:)

      Onnea matkaan ja avoimin mielin liikkeelle...:)

      • ...näin...

        nimimerkille että näin:) kiitokset asiallisesta vastauksesta. Googletin sekä sähköpostin että nimimerkin ja ei ainakaan sitä kautta löytynyt scam sivustoja.
        Skypen kautta en ole ollut yhteydessä ja aionkin sitä seuraavaksi ehdottaa.
        Kyllä hän joutuu matkustamaan tapaamiseemme ja sitä kautta kuluja tietysti
        tulee.

        Itse olen saanut saman kuvan Ukrainalaisista naisista ja heidän perhekeskeisyydestään ja toki Suomestakin hyviä naisia löytyy.

        Ajattelin joka tapauksessa mennä siellä paikanpäällä käymään joko tapaamisen tai sitten vaan lomailun merkeissä.

        Kiitos vielä kommentistasi ja kiitos samoin, Onnea matkaan:)


      • Anonyymi

        Totta huijauksissa huijaaja laskee valuutan arvon mutta huijattava ei osaa laskea valuuttaa PALJONKO thai Bath tai Ukrainan Hyria on euroissa. Sen päälle pitää osata laskea hinta taso siinä maassa kuten paljonko maksaa leipä vesi olut siinä maassa ja paljonko se tekee euroissa niin rahan arvo alkaa valjeta. Saattaa tuntua tyhmältä että täällä myydään meiltä varastettua tai mitä nyt irti saa mutta kun sen summan verottomana kääntää heidän valuuttaan siellä siirrolla ulkomaan tileille se onkin jätti suuri summa siellä.


    • pensselitäti

      Että oikein "ystävä" mukaan ... Ja maksu etu- ja jälkikäteen.

      • Anonyymi

        Vähän kuin virolainen muutto auto ensin tavarat ja rahat heti , tuodaan viikon päästä eli viedään Viroon.


    • että näin:)

      Pensselitädille pieneksi vinkisi , live and let the other live also :) Jokainen tavallaan ja jokaisella ihan oma elämä :)

    • kiovaa

      jep. täysin normaali käytäntö. yleensä tulkki mukana. tuntihinta minulle oli 15 e. koko päivä taisi olla 100 tms.

      tulkki helpottaa tapaamista huomattavasti. ei muuta kuin onnea matkaan.

      • Anonyymi

        Siis suomessa tuntipalkat on 7€-12€ eniten muut on sitten koulutusta enemmän saa paremmin mutta jos MUUTTAA 15€ UNKRAINAN HYRIAKSI NIIN.....olette kyllä tyhmiä.


    • Kiew!

      hmm....liika vainoharhaisuus ei varmaankaan ole millekään ihmissuhteenoraalle hyväksi.Itse kävin Kiovassa tapaamassa naista,joka on tähän astisen elämäni upein persoona,jos parisuhdetta ajatellaan.Minulla on pelkkiä hyviä kokemuksia Ukrainalaisista.Kiova on upea kaupunkiloma kohteenakin.Rahasta sanoisin senverran,että sikäläiset palkat huomioon ottaen,sitä ylimääräistä rahaa ei Ukrainassa ns.tavallisilla ihmisillä juurikaan ole.......joten sen kun oivaltaa on helpompi raottaa oman lompakon nyörejä........järki mukana tietenkin ;) Toisaalta taas rahikkaa on siellä kertynyt toisille ihan ylenpalttisesti......Tulee muuten iloisena progressio-verotuksen kannattajana takaisin koto-suomeen :)
      Yhteyttä kannattaa pitää esim.Skypellä......se on oiva väline......näkee ainakin ihmisen face to face....vaikkei keskustelusta tulisikaan mitään........Kulttuuri-eroja en juurikaan havainnut,ainakaan suuren suuria......Kohtelias kannattaa olla,ja oma itsensä.....mutta jälkimmäinen pätee toki Suomessakin.
      Silmiinpistävintä kaikessa keskustelussa jota olen eri foorumeilla seurannut,ja jotka koskevat Ukrainalaisia tai Venäläisiä naisia,on se että täällä puhutaan rahasta koko ajan.......ja pelätään joka kympin katoamista erilaisin silmänkääntötempuin.........omasta mielestäni ei kannata lähteä mihinkään,jos joka euro on saatava sijoitettua tuottavasti........
      Lopuksi:Onnea Matkaan.........

      • HiukanTotuuttaKehään

        Otetaanpas hiukan totuutta kehään. Ukrainassakaan ei ole tarkalleen ottaen aivan tasavero, vaikka veroprosentti onkin suurimmalle osalle palkansaajista sama. Suuripalkkaisille myös veroprosentti nousee. Verotus ei ole kuitenkaan syy kansan köyhyyteen ja harvojen rikkauteen.

        Uraina on yksi maailman korruptoituneimpia maita. Pienet lahjukset kuuluvat kaikkeen ja niillä saa paremmat arvosanat koulusta, parempaa hoitoa lääkärissä, passin nopeammin, rakennusluvan haluamaansa paikkaan jne. Ukrainassakin maksetaan veroja ja verotuksen optimoimiseksi on täysin tavallista, että palkka maksetaan pääosin pimeästi suurissakin yrityksissä jopa tuhansille työläisille. Käytännössä vain julkiset palkat maksetaan kokonaan laillisesti. Valtion virkaan tärkein pääsykriteeri on yhteistyökyky lahjusravintoketjussa. Koko lahjusta ei saa se kenelle se annetaan vaan se jaetaan organisaatiossa ylöspäin, niin että johtajakin pääsee osalliseksi. Jotain yritystäkin tämän kitkemiseksi on tekeillä, sillä kaikilla ei riitä ymmärrys, kuinka 250 €/kk ansaitsevalla virkamihellä voi olla uusi muhkea maasturi.

        Rikkaudet ovat syntyneet pääosin muutamalla yksinkertaisella tavalla. Privatisaatiossa ja sen jälkipyykissä osaavat bisnesmiehet saivat suuret tehtaat itselleen. Tämä aika on ohi, ja nykyisin se tienaa joka osaa valtiolta varastaa ja jättää verojen maksun muiden tehtäväksi. Tämä parasiittien joukko on melko suuri. Valtion omaisuus ei seiso tyhjänpanttina mutta maksut eivät tule täysimääräisenä valtiolle tai valtiollisille yhtiöille. Kun sairaalaa tai siltaa korjataan, valtiota laskutetaan aiheettomasti epäedullisilla sopimuksilla ja nämä rahat katoavat korruptiokoneistoon ja hämärämiesten taskuihin. Verotuksen kanssa tällä ei ole mitään tekemistä.


      • cpdvjpvjsvp

        Vähempikin pistejonojen käyttö riittäisi piste.


      • viivastuelämäsiaikana

        Tuotahan kutsutaan hierarkiseksi korruptioksi, joka on joka virkamiestasolla oleva ongelma. Vähän niinkuin maantapa. Samalla tavoinhan suomessa rahaa katoaa lobbaamalla ja eri tukien kautta kuten esim tuulivoiman takuuhinta yrityksselle ja investointituet päälle.
        Kaikki riippuu sinun ymmärryksestäsi, milloin käsität virkamieskoneiston olevan korruption tekoväline ja täten etuuksista nauttiva osapuoli. Kuitenkin meillä suomessa jaettavat rahat ovat verovaroja ja näiden käyttö näyttää olevan hyvinkin vapaamielistä.


      • Anonyymi

        No kukaan joka tällaiseen lähtee niin ei varmaankaan joka euron perään poraa, mutta aika harva kuitenkaan nauttii tulla kuitenkaan kusetetuksi.


      • Anonyymi
        HiukanTotuuttaKehään kirjoitti:

        Otetaanpas hiukan totuutta kehään. Ukrainassakaan ei ole tarkalleen ottaen aivan tasavero, vaikka veroprosentti onkin suurimmalle osalle palkansaajista sama. Suuripalkkaisille myös veroprosentti nousee. Verotus ei ole kuitenkaan syy kansan köyhyyteen ja harvojen rikkauteen.

        Uraina on yksi maailman korruptoituneimpia maita. Pienet lahjukset kuuluvat kaikkeen ja niillä saa paremmat arvosanat koulusta, parempaa hoitoa lääkärissä, passin nopeammin, rakennusluvan haluamaansa paikkaan jne. Ukrainassakin maksetaan veroja ja verotuksen optimoimiseksi on täysin tavallista, että palkka maksetaan pääosin pimeästi suurissakin yrityksissä jopa tuhansille työläisille. Käytännössä vain julkiset palkat maksetaan kokonaan laillisesti. Valtion virkaan tärkein pääsykriteeri on yhteistyökyky lahjusravintoketjussa. Koko lahjusta ei saa se kenelle se annetaan vaan se jaetaan organisaatiossa ylöspäin, niin että johtajakin pääsee osalliseksi. Jotain yritystäkin tämän kitkemiseksi on tekeillä, sillä kaikilla ei riitä ymmärrys, kuinka 250 €/kk ansaitsevalla virkamihellä voi olla uusi muhkea maasturi.

        Rikkaudet ovat syntyneet pääosin muutamalla yksinkertaisella tavalla. Privatisaatiossa ja sen jälkipyykissä osaavat bisnesmiehet saivat suuret tehtaat itselleen. Tämä aika on ohi, ja nykyisin se tienaa joka osaa valtiolta varastaa ja jättää verojen maksun muiden tehtäväksi. Tämä parasiittien joukko on melko suuri. Valtion omaisuus ei seiso tyhjänpanttina mutta maksut eivät tule täysimääräisenä valtiolle tai valtiollisille yhtiöille. Kun sairaalaa tai siltaa korjataan, valtiota laskutetaan aiheettomasti epäedullisilla sopimuksilla ja nämä rahat katoavat korruptiokoneistoon ja hämärämiesten taskuihin. Verotuksen kanssa tällä ei ole mitään tekemistä.

        Verotonta tuloa heille pimeää puuhaa


      • Anonyymi
        viivastuelämäsiaikana kirjoitti:

        Tuotahan kutsutaan hierarkiseksi korruptioksi, joka on joka virkamiestasolla oleva ongelma. Vähän niinkuin maantapa. Samalla tavoinhan suomessa rahaa katoaa lobbaamalla ja eri tukien kautta kuten esim tuulivoiman takuuhinta yrityksselle ja investointituet päälle.
        Kaikki riippuu sinun ymmärryksestäsi, milloin käsität virkamieskoneiston olevan korruption tekoväline ja täten etuuksista nauttiva osapuoli. Kuitenkin meillä suomessa jaettavat rahat ovat verovaroja ja näiden käyttö näyttää olevan hyvinkin vapaamielistä.

        TUSKIN SE MUKA TULKKI EDES KÄÅNTÄÄ OIKEIN SAATI MAKSAA MITÄÄN VEROJA.


    • Ei pahalla..

      Kaveri toi Ukrainasta naisen, opetteli ukrainan kielen ja tarjosi talonsa yhteiseksi kodiksi, kansalaisuuden saatuaan rouva ilmoitti olevansa 100% lesbo..hmmm

      No oli miten oli, tämä mies muuttui minulle välittömästi vain kaveriksi kun kuulin tämän asian hänen menneisyydestään....täytyy olla dorka jos noin kovasti vedätetään.

      • Anonyymi

        Lesbot ja homot on ihan mukavia. Olen itse homostellu venäläisten ja turkkilaisten kans


      • Anonyymi

        Ei sitten voi tarjota sitä satasta suomalaiselle ? Oletteko kuullut mitään pimeästä työstä RAHAN PESUSTA OSALLISTUTTE RIKOKSIIN MITÄ HE TEKEE.


    • River Palace

      Koetappa ehdottaa että sinulla on jo tulkki hommattuna.Äläkä muutenkaan anna ohjaksia pois omista käsistä.Varo järjestettyä ravintolailtaa, lasku voi olla 300-400 euroa.Maksat luonnollisesti kaiken ja ruoka on olematonta, yleensä kalaa.
      Mutta saat varmaan nauttia ainutlaatuisen kauniin naisen seurasta.Samalla rahalla tosin saat "ystävättären" Buddha Barista tai Avalonista....

    • terpenie

      Minä käytin tuollaisen 100 euroa venäjän oppikirjoihin. Opettelin itse puhumaan joten kuten venäjää. Helppoa oli, kun oli motivaatio kohdallaan. Kielioppisäännöistä viis, pääasia että sanavarastoa kertyi.

      Ei tarvittu tulkkeja kun tavattiin. Ja nyt opin koko ajan lisää venäjää, kun juttelen Skypessä päivittäin ukrainalaisen naiseni kanssa. Ja nyt voi sitten sitä kielioppiakin pikku hiljaa alkaa säätämään kohdalleen...

      • Anonyymi

        Ukrainan kieli eroaa jonkun verran venäjästä ja teitä on helppo huijata.


    • Kiew!

      ...samaa mieltä parin edellisen kommentoijan kanssa...terävänä pitää olla ravintola-illallisten,taksi matkailun ja muun kanssa......Vaikkei seuralainen ryöstäkkään,sen tekee joku edellisistä,tai sitten lento-yhtiö..(kommelluksia,oma syyni)...Mutta en silti näe että sitä samaa ei voisi sattua ihan kotimaassa seikkaillessa.............. :)
      Venäjän/Ukrainan opettelu;Loisto idea!Ja vaikkei ihmissuhde olisikaan ikuinen,kielitaidosta ei haittaa luulisi olevan..........

      • ...............

        Kävin Harkovassa syyskuussa. Ainoa paikka, missä yritettiin ryöstää oli Helsinki-Vantaan lentoaseman valuutanvaihtopiste. Kurssi 1 euro 8 hryvnaa. Paikan päällä hotellissa kurssi 1 euro 10 hryvnaa, mikä vastasi täysin päivän valuuttakurssia.
        Pysykää vaan rehellisessä Suomessa, se kannattaa kyllä..


    • Артём

      Itse olen ollut naimisissa jo useamman vuoden "ukrainkan" kanssa ja ihan hyvin on kaikki sujunut. Mitään suurempi kulttuurierojakaan ei Suomen ja Ukrainan välillä ole, mitä nyt jo tuo mainittu perhekeskeisyys on voimakkaampaa Ukrainassa. Sen näen itse tosin vain plussana. Olemme asuneet sekä Ukrainassa että Suomessa. Toki normaaleja parisuhdeongelmia on ollut mutta ne eivät ole johtuneet siitä mistä maista olemme kotoisin. Enemmänkin erilaiset taustamme ovat tuoneet sellaisen mukavan lisämausteen suhteellemme.
      Nyt meillä on jo parivuotias lapsikin ja uskon että hänkin saa jos nyt ei hyötyä mutta ainakin mukavaa lisämaustetta elämäänsä siitä että on kaksi kotimaata.
      Ja en todellakaan ole mikään monikulttuuriuskovainen vaan vastustan Suomen islamilaistamista jyrkästi (siinäkin voisi ottaa oppia Itä-Euroopan maista).

      Toki pitää olla varovainen kun on tekemisissä tuntemattomien ihmisten kanssa ja jos ei olla koskaan edes tavattu ja alkaa tulla rahapyyntöjä niin silloin toisen osapuolen vilpittömyyden voi mielestäni aiheesta asettaa kyseenalaiseksi. Hyväksikäyttäjiä nimittäin löytyy ihan joka maasta Suomi ja Ukraina mukaanluettuna.

      Paranoidi ei kuitenkaan tarvitse olla ja Ukrainassa on paikallistenkin miesten velvollisuus kustantaa treffit. Joten liian pihi ei sovi olla. Ukrainassa kaikki on kuitenkin suomalaiselle erittäin halpaa joten pari hotelliyötä ja ravintolaillallista tuskin ketään ajaa konkurssiin.

      Toivon kaikille mukavia hetkiä Ukrainassa, missä sitten ikinä liikuttekin!!

      • Anonyymi

        Ihmiskauppaa rahanpesua


    • alkup...näin....

      Hyviäkin kommentteja on kertynyt tähän, kiitos niistä. Ukrainalaisissa minuakin viehättää se perhekeskeisyys. Itsekin olen sellainen että jos parisuhteeseen alan niin sitoudun siihen todella. Kaikilla vaan tuolla Ukrainassa ei taida olla mahdollisuutta käyttää skypeä kun ei ole varaa hankkia konetta vaan useimmat kirjoittelevat nettikahvilasta. Vastauksetkin saattaa kestää monta päivää.
      Itsekin olen huomannut että rahasta tulee aina puhe näillä palstoilla mutta ei kai se ihme ole. Sen verran eroa elintasossa kuitenkin on Suomen ja Ukrainan välillä ja tietysti juttuja näitä vedätyksistä on niin paljon. No anyway...aion kuitenkin
      toteuttaa matkan sinne kesän aikana.....saas nähdä kuin äijän käy..

      • yksi M

        Et varmasti pety Ukrainalaiseen naiseen. Itsekin tapailen täällä kotimaassa sieltä muuttanutta ja voin vanoa että on erilaisen kuin kotimainen. Hänessä on jotain perinteistä, tasokkuutta, käytös ja asenne reilu, raittiinpuoleinen, rehti.
        Siis en ole suomalaiselta naiselta saanut sellaista tunnetta että välitetään toisesta, ei. Mutta muista olla rehellinen sananpitävä mies. Vastapalvelukseksi saat aitoa välittämistä ja rakkautta. Onnea sulle!


      • hatseptsup
        yksi M kirjoitti:

        Et varmasti pety Ukrainalaiseen naiseen. Itsekin tapailen täällä kotimaassa sieltä muuttanutta ja voin vanoa että on erilaisen kuin kotimainen. Hänessä on jotain perinteistä, tasokkuutta, käytös ja asenne reilu, raittiinpuoleinen, rehti.
        Siis en ole suomalaiselta naiselta saanut sellaista tunnetta että välitetään toisesta, ei. Mutta muista olla rehellinen sananpitävä mies. Vastapalvelukseksi saat aitoa välittämistä ja rakkautta. Onnea sulle!

        Kyllä Suomessakin välitetään, jos vastapuoli osoittaa välittävänsä. Samalla tavalla tässä ollaan naisia ja kaivataan huolenpitoa kuin muissakin maissa olevat naiset tekevät. Inhottavaa, kun kaikki suomalaiset naiset pistetään samaan kastiin, jos jotkut haluavat ja tekevät uraa. Ei me kaikki olla samanlaisia.

        Mutta Suomessa vaan naiset ovat aika itsenäisiä, koska on pakko olla, emme elä enää 30-50-luvulla. Monissa talouksissa Suomessa vaan ei pärjätä ilman, että molemmat kävisivät töissä, koska kustannuksetkin ovat ihan eri luokkaa kuin Ukrainassa. Tavalliset keskivertoperheetkin, joissa lapsia, eivät pärjää tänä päivänä enää ellei molemmat käy töissä. Uskon, että ukranalaisihastuksellasi on kaikki valtit pelissä, että pääsisi edes Suomeen nykyistä elintasoaan pakoon. Mitä hyvätuloisempi olet ja anteliaampi rahallisesti, sitä halukkaampi hän on tänne tulemaan kaihtamatta omaa "anteliaisuuttaan."

        Varmaan olet nähnyt 4D- dokkarin, jossa venäläiset ja ukranalaiset naiset kertovat avoimesti omista avioliittotoiveistaan amerikkalaisten miesten kanssa. Dokkari hyvin valaiseva siitä mikä painaa vaa`n kupissa. No mutta näinhän se menee, että hevosella pääsee ja rahalla saa vaikka mitä.


      • pettynyt2

        Olisi ihan mukava kuulla, kävitkö ukrainassa tapaamassa sitä naista,ja löysitkö sieltä ONNESI!! Epäilen sitä suuresti!!!


      • Anonyymi
        hatseptsup kirjoitti:

        Kyllä Suomessakin välitetään, jos vastapuoli osoittaa välittävänsä. Samalla tavalla tässä ollaan naisia ja kaivataan huolenpitoa kuin muissakin maissa olevat naiset tekevät. Inhottavaa, kun kaikki suomalaiset naiset pistetään samaan kastiin, jos jotkut haluavat ja tekevät uraa. Ei me kaikki olla samanlaisia.

        Mutta Suomessa vaan naiset ovat aika itsenäisiä, koska on pakko olla, emme elä enää 30-50-luvulla. Monissa talouksissa Suomessa vaan ei pärjätä ilman, että molemmat kävisivät töissä, koska kustannuksetkin ovat ihan eri luokkaa kuin Ukrainassa. Tavalliset keskivertoperheetkin, joissa lapsia, eivät pärjää tänä päivänä enää ellei molemmat käy töissä. Uskon, että ukranalaisihastuksellasi on kaikki valtit pelissä, että pääsisi edes Suomeen nykyistä elintasoaan pakoon. Mitä hyvätuloisempi olet ja anteliaampi rahallisesti, sitä halukkaampi hän on tänne tulemaan kaihtamatta omaa "anteliaisuuttaan."

        Varmaan olet nähnyt 4D- dokkarin, jossa venäläiset ja ukranalaiset naiset kertovat avoimesti omista avioliittotoiveistaan amerikkalaisten miesten kanssa. Dokkari hyvin valaiseva siitä mikä painaa vaa`n kupissa. No mutta näinhän se menee, että hevosella pääsee ja rahalla saa vaikka mitä.

        Nää miehet elää 40-50lukua naisodotuksissaan. Siksi nuo maat kiinnostavat.


      • Anonyymi
        yksi M kirjoitti:

        Et varmasti pety Ukrainalaiseen naiseen. Itsekin tapailen täällä kotimaassa sieltä muuttanutta ja voin vanoa että on erilaisen kuin kotimainen. Hänessä on jotain perinteistä, tasokkuutta, käytös ja asenne reilu, raittiinpuoleinen, rehti.
        Siis en ole suomalaiselta naiselta saanut sellaista tunnetta että välitetään toisesta, ei. Mutta muista olla rehellinen sananpitävä mies. Vastapalvelukseksi saat aitoa välittämistä ja rakkautta. Onnea sulle!

        Ei voi yleistää. Ukrainalainen vaimoni oli juoppo ja siihen kuolikin. Kaunis ja seksikäs, paljon itseäni nuorempi. Yhteisen elämämme aikana hän ei tuonut mitään talouteemme, joskus lähetin vanhemmilleen rahaa.


      • Anonyymi
        hatseptsup kirjoitti:

        Kyllä Suomessakin välitetään, jos vastapuoli osoittaa välittävänsä. Samalla tavalla tässä ollaan naisia ja kaivataan huolenpitoa kuin muissakin maissa olevat naiset tekevät. Inhottavaa, kun kaikki suomalaiset naiset pistetään samaan kastiin, jos jotkut haluavat ja tekevät uraa. Ei me kaikki olla samanlaisia.

        Mutta Suomessa vaan naiset ovat aika itsenäisiä, koska on pakko olla, emme elä enää 30-50-luvulla. Monissa talouksissa Suomessa vaan ei pärjätä ilman, että molemmat kävisivät töissä, koska kustannuksetkin ovat ihan eri luokkaa kuin Ukrainassa. Tavalliset keskivertoperheetkin, joissa lapsia, eivät pärjää tänä päivänä enää ellei molemmat käy töissä. Uskon, että ukranalaisihastuksellasi on kaikki valtit pelissä, että pääsisi edes Suomeen nykyistä elintasoaan pakoon. Mitä hyvätuloisempi olet ja anteliaampi rahallisesti, sitä halukkaampi hän on tänne tulemaan kaihtamatta omaa "anteliaisuuttaan."

        Varmaan olet nähnyt 4D- dokkarin, jossa venäläiset ja ukranalaiset naiset kertovat avoimesti omista avioliittotoiveistaan amerikkalaisten miesten kanssa. Dokkari hyvin valaiseva siitä mikä painaa vaa`n kupissa. No mutta näinhän se menee, että hevosella pääsee ja rahalla saa vaikka mitä.

        Se mitä tiedän ukrainalaisten naisten, jotka tavoittelevat ulkomaista puolisoa tavoitteesta on varallisuus. Unelmat ovat amerikkalaisissa miljonääreissä. Tosin suomalainenkin varakas juntti käy. 100 € kuukausipalkalla ei siellä paljon juhlita, mutta suomalaisen puolison tuloilla hankitaan korut ja merkkivaatteet. Merkkivaatteet ja iphone ovat Ukrainan ja Venäjänkin, sekä miesten että naisten tuntomerkki. Jos on Adidas vaate päällä, henkilo on todennäkoisesti idästä.


      • Anonyymi
        hatseptsup kirjoitti:

        Kyllä Suomessakin välitetään, jos vastapuoli osoittaa välittävänsä. Samalla tavalla tässä ollaan naisia ja kaivataan huolenpitoa kuin muissakin maissa olevat naiset tekevät. Inhottavaa, kun kaikki suomalaiset naiset pistetään samaan kastiin, jos jotkut haluavat ja tekevät uraa. Ei me kaikki olla samanlaisia.

        Mutta Suomessa vaan naiset ovat aika itsenäisiä, koska on pakko olla, emme elä enää 30-50-luvulla. Monissa talouksissa Suomessa vaan ei pärjätä ilman, että molemmat kävisivät töissä, koska kustannuksetkin ovat ihan eri luokkaa kuin Ukrainassa. Tavalliset keskivertoperheetkin, joissa lapsia, eivät pärjää tänä päivänä enää ellei molemmat käy töissä. Uskon, että ukranalaisihastuksellasi on kaikki valtit pelissä, että pääsisi edes Suomeen nykyistä elintasoaan pakoon. Mitä hyvätuloisempi olet ja anteliaampi rahallisesti, sitä halukkaampi hän on tänne tulemaan kaihtamatta omaa "anteliaisuuttaan."

        Varmaan olet nähnyt 4D- dokkarin, jossa venäläiset ja ukranalaiset naiset kertovat avoimesti omista avioliittotoiveistaan amerikkalaisten miesten kanssa. Dokkari hyvin valaiseva siitä mikä painaa vaa`n kupissa. No mutta näinhän se menee, että hevosella pääsee ja rahalla saa vaikka mitä.

        Hyvin pärjää isot maahanmuuttaja perheet suomessa, nainen ei töitä tee ja isäntä rikastuttaa meitä kulttuurillaan ja taidoillaan. Suomi nainen vielä haksahtaa näihin 100-0


      • Anonyymi
        hatseptsup kirjoitti:

        Kyllä Suomessakin välitetään, jos vastapuoli osoittaa välittävänsä. Samalla tavalla tässä ollaan naisia ja kaivataan huolenpitoa kuin muissakin maissa olevat naiset tekevät. Inhottavaa, kun kaikki suomalaiset naiset pistetään samaan kastiin, jos jotkut haluavat ja tekevät uraa. Ei me kaikki olla samanlaisia.

        Mutta Suomessa vaan naiset ovat aika itsenäisiä, koska on pakko olla, emme elä enää 30-50-luvulla. Monissa talouksissa Suomessa vaan ei pärjätä ilman, että molemmat kävisivät töissä, koska kustannuksetkin ovat ihan eri luokkaa kuin Ukrainassa. Tavalliset keskivertoperheetkin, joissa lapsia, eivät pärjää tänä päivänä enää ellei molemmat käy töissä. Uskon, että ukranalaisihastuksellasi on kaikki valtit pelissä, että pääsisi edes Suomeen nykyistä elintasoaan pakoon. Mitä hyvätuloisempi olet ja anteliaampi rahallisesti, sitä halukkaampi hän on tänne tulemaan kaihtamatta omaa "anteliaisuuttaan."

        Varmaan olet nähnyt 4D- dokkarin, jossa venäläiset ja ukranalaiset naiset kertovat avoimesti omista avioliittotoiveistaan amerikkalaisten miesten kanssa. Dokkari hyvin valaiseva siitä mikä painaa vaa`n kupissa. No mutta näinhän se menee, että hevosella pääsee ja rahalla saa vaikka mitä.

        OLESKELULUPA AVIOLIITTO ON HUIJAUSTA


    • Wutiigh

      Ukrainassa raha merkitsee turvallisuutta. Siellä on vaikea ymmärtää että esimerkiksi terveydenhuolto voi olla ilmaista ja ilman töitäkin selviää hengissä. Tämä saattaa aiheuttaa sen että sikäläiset kuulostavat ahneilta tms. kun ottavat rahan puheeksi kovin helposti.
      Jos köyhä ukrainalainen vaikka sairastuu vähänkin vakavammin ei juuri paljon ole tehtävissä. Toki sielläkin saa hyvää hoitoa jos rahaa löytyy. Rahan merkitys maassa on vaan huomattavan ylikorostunut Suomeen verrattuna sillä ilman sitä on selviäminen vaikeata.

    • Ei mitään

      Ukrainalaisia vastaan, mutta miksi kaikki köyhemmistä maista tulevat kulut otetaan aikalailla ilomielin vastaan, vaikka suomalaisille naisille ei tahdota tarjota edes yhtä illallista ym?

      En ole katkera, minulla ei ole edes ulkomaalaista miestä, mutta huvikseni kysyisin vaan, jos joku joku haluaisi vastata?

      t. suomalainen nainen, jolla kokemuksia vain suomalaisista miehistä jotka ovat äärettömän pihejä

      • jsjsek

        Ehkä olet törmännyt vain kaikkein piheimpiin tapauksiin. Miehissä on monenlaisia. Itse vain olen löytänyt enempi yhteisymmärrystä ulkolaisiin naisiin.
        On erikoista että vaikka omaamme saman äidinkielen, emme ymmärrä toisiamme.


      • Surullista
        jsjsek kirjoitti:

        Ehkä olet törmännyt vain kaikkein piheimpiin tapauksiin. Miehissä on monenlaisia. Itse vain olen löytänyt enempi yhteisymmärrystä ulkolaisiin naisiin.
        On erikoista että vaikka omaamme saman äidinkielen, emme ymmärrä toisiamme.

        Vaikka ehkä luonto on niin tarkoittanut, että geenimme vaihtuvat tarpeeksi?


      • Mefakko

        Minulla on aika monta miespuolista kollegaa jotka ovat tänne ulkomailta töihin tulleita, koulutettuja ja hyväpalkkaisia fiksuja kavereita.Olen siis mies.
        Aika moni heistä ihmettelee kun ei edes ekoilla treffeillä saa maksaa ravintolalaskua vaan suomalainen nainen haluaa väkisin maksaa oman osuutensa.
        Näin te suomalaiset ladyt olette meidät miehet kouluttaneet, feminismin periaatteen mukaisesti...mutta päättäkää nyt jo linjanne....maailma pienenee ja on täynnä femiinisyytensä säilyttäneitä naisia.


      • eka kerta
        Mefakko kirjoitti:

        Minulla on aika monta miespuolista kollegaa jotka ovat tänne ulkomailta töihin tulleita, koulutettuja ja hyväpalkkaisia fiksuja kavereita.Olen siis mies.
        Aika moni heistä ihmettelee kun ei edes ekoilla treffeillä saa maksaa ravintolalaskua vaan suomalainen nainen haluaa väkisin maksaa oman osuutensa.
        Näin te suomalaiset ladyt olette meidät miehet kouluttaneet, feminismin periaatteen mukaisesti...mutta päättäkää nyt jo linjanne....maailma pienenee ja on täynnä femiinisyytensä säilyttäneitä naisia.

        Onko kaikki feminisyys naisten syytä? En usko, että on? Eikö nainen saisi olla itsenäinen ja ennen kaikkea ihminen ilman miehen yksipuolista ohjailua? Ajatteleeko tämän päivän mies vieläkin niin, että nainen on se keittiössä hääräävä pullantuksuinen nainen? Onko tänä päivänä ns. naisellista antaa miehen maksaa ravintolalasku? Ja moniko suomalainen jannu yleensä maksaa naisen syömiset ja juomiset, varsinkaan silloin kun on kyseessä ekatreffit-

        Mitä ne nyt ihmettelee, höh? Suomessa vaan pelataan jo eri korteilla kuin kehitysmaissa ja niissä maissa, joissa naisen asema on vielä ihan nollassa. Mitä ihmeellistä siinä sinulle on, kun olet suomalainen ja asunut täällä koko ikäsi? Äitisikin on ilmeisesti suomalainen, miksi et kysy häneltä tallaisia asioita tai siskoltasi.

        Toivottavasti se feministiäiti koulutti sinutkin katselemaan maailmaa vähän laajemmin!


      • Suomalaiset miehet
        eka kerta kirjoitti:

        Onko kaikki feminisyys naisten syytä? En usko, että on? Eikö nainen saisi olla itsenäinen ja ennen kaikkea ihminen ilman miehen yksipuolista ohjailua? Ajatteleeko tämän päivän mies vieläkin niin, että nainen on se keittiössä hääräävä pullantuksuinen nainen? Onko tänä päivänä ns. naisellista antaa miehen maksaa ravintolalasku? Ja moniko suomalainen jannu yleensä maksaa naisen syömiset ja juomiset, varsinkaan silloin kun on kyseessä ekatreffit-

        Mitä ne nyt ihmettelee, höh? Suomessa vaan pelataan jo eri korteilla kuin kehitysmaissa ja niissä maissa, joissa naisen asema on vielä ihan nollassa. Mitä ihmeellistä siinä sinulle on, kun olet suomalainen ja asunut täällä koko ikäsi? Äitisikin on ilmeisesti suomalainen, miksi et kysy häneltä tallaisia asioita tai siskoltasi.

        Toivottavasti se feministiäiti koulutti sinutkin katselemaan maailmaa vähän laajemmin!

        On aina yhtä pihalla...


      • Mefakko taas
        eka kerta kirjoitti:

        Onko kaikki feminisyys naisten syytä? En usko, että on? Eikö nainen saisi olla itsenäinen ja ennen kaikkea ihminen ilman miehen yksipuolista ohjailua? Ajatteleeko tämän päivän mies vieläkin niin, että nainen on se keittiössä hääräävä pullantuksuinen nainen? Onko tänä päivänä ns. naisellista antaa miehen maksaa ravintolalasku? Ja moniko suomalainen jannu yleensä maksaa naisen syömiset ja juomiset, varsinkaan silloin kun on kyseessä ekatreffit-

        Mitä ne nyt ihmettelee, höh? Suomessa vaan pelataan jo eri korteilla kuin kehitysmaissa ja niissä maissa, joissa naisen asema on vielä ihan nollassa. Mitä ihmeellistä siinä sinulle on, kun olet suomalainen ja asunut täällä koko ikäsi? Äitisikin on ilmeisesti suomalainen, miksi et kysy häneltä tallaisia asioita tai siskoltasi.

        Toivottavasti se feministiäiti koulutti sinutkin katselemaan maailmaa vähän laajemmin!

        Äitini ei ole feministi vaan 30-luvulla syntynyt tasapainoinen nainen.
        Ajatelkaapa naiset ,jos suomalaiset miehet joku päivä perustaisivat miesasialiikkeen.Teidät jyrättäisiin sinne missä olitte tuhat vuotta sitten.
        Maailmassa vain on naaraita ja uroksia, se ei siitä miksikään muutu.
        Suomalainen mies kunnioittaa naista aivan ainutlaatuisella tavalla, ja silti saa paskat silmilleen.
        Olen asunut noin 15 vuotta eri kulttuureissa Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä jonkin verran Euroopan eri maissa.Eli tiedän OMASTA kokemuksesta mistä puhun.


      • Mitä kukin haluaa ..

        "mutta miksi kaikki köyhemmistä maista tulevat kulut otetaan aikalailla ilomielin vastaan, vaikka suomalaisille naisille ei tahdota tarjota edes yhtä illallista ym?"

        A) Jos nyt Suomalainen haulaa vaikkapa juuri Ukrainassa elää, käydä ja kulkea niin kuin matkalla yleensä on tapana ja pitää seuralaistaan mukanaan, pakko ne kulut on kokonaan maksaa, kun toisella ei sellaiseen ole rahaa - ei yksin eikä kahdestaan. Vähän sama kuin jos sinulla olisi rikas "amerikkalainen" joka tykkäisi käyttää yksityiskonetta ja lennellä helikopterilla, asua vain viiden tähden lukushotelleissa. Jos kuluja tulisi viikossa sinun vuosipalkan verran ehkä sinäkin odottaisit hän hoitaa ne kaikki.

        B) Tavalliset ukrainalaiset eivät juuri ravintoloissa käy, saati lentele lentokoneella tai asu hotelleissa tai tilaa viittä lehtä kotiinsa. Siellä eletään niin kuin eletään, ei loppujen lopuksi niin kauhean huonosti mutta niukoilla rahoilla ja edullisilla hinnoilla. Tämä on varmaan polittinen tahtotila. Valuutta pysyy kotimaassa ja edulliset hinnat houkuttelevat turisteja, joka auttaa taloutta. Suomalainen huomaakin olevansa rikas, kun menee "köyhään maahan" mutta kylmä arki tulee kirjaimellisesti vastaan heti, kun palaa kotimaahan. Ukrainassa tuhannen euron palkalla perhe elää leveästi ja sillä voi hankkia helposti oman asunnon ja autonkin, sillä perheen elinkustannukset kuukaudessa eivät juuri 200 euroa ylitä. Harvan eläke ylittää 100 euroa.

        C) Hyödyntämällä sitä seuralaisen pakallistuntemusta voi reissata ihan mukavasti "paikallisten hinnoilla" ja silloin se tulee kahdestaa paljon halvemmaksi kuin yksin säheltäen. Taksit ja hotellit eivät ole ukrainassakaan ilmaisia ja tyhmää turistia kusetetaan vielä kaiken lisäksi mennen tullen.

        Sinulla on ihan yhtäläiset mahdollisuudet ansaita rahaa kuin suomalaisella miehellä. Sinun mielestäsi siis nettitreffile tulevan miehen pitäisi kustantaa kaikki ja varmaan reisata vielä Suomen halki sinua katsomaan. Pohdippa tätä jos tämä vielä tavoitti.


      • Ttu54

        Tasa-arvo vaadittiin ja sitä saatiin. Halusin onnellisen elämän ja lapsia,tästä huolimatta kaikille tuntemileni naisille tärkeintä Suomessa oli tiskivuorot.


      • Oksettavasuomalainenmies
        Mefakko taas kirjoitti:

        Äitini ei ole feministi vaan 30-luvulla syntynyt tasapainoinen nainen.
        Ajatelkaapa naiset ,jos suomalaiset miehet joku päivä perustaisivat miesasialiikkeen.Teidät jyrättäisiin sinne missä olitte tuhat vuotta sitten.
        Maailmassa vain on naaraita ja uroksia, se ei siitä miksikään muutu.
        Suomalainen mies kunnioittaa naista aivan ainutlaatuisella tavalla, ja silti saa paskat silmilleen.
        Olen asunut noin 15 vuotta eri kulttuureissa Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä jonkin verran Euroopan eri maissa.Eli tiedän OMASTA kokemuksesta mistä puhun.

        Ajatelkaapa naiset ,jos suomalaiset miehet joku päivä perustaisivat miesasialiikkeen.Teidät jyrättäisiin sinne missä olitte tuhat vuotta sitten.”

        Onhan se suomiukolle niin kova pala kun nainenkin osaa ja voi eikä ole avuton ja omaa omat mielipiteet. Tällä palstalla taas nähdään mitä suomalaisukko haluaa naisesta. Suomiukko vertaa naisia näköjään lapsiin tai vaikeavammaisiin joiden perään katsoa ja tätä se suomalaisukon aivopesemä palstan nainen katsoo läpi sormien. Mitä se nainen sitten kirjoittelee tällä palstalla? Pitäisi nyt vaan turpansa kiinni ja eläisi vaan sitä suomalaisukkoaan varten


      • vaihtotoiseen
        Oksettavasuomalainenmies kirjoitti:

        Ajatelkaapa naiset ,jos suomalaiset miehet joku päivä perustaisivat miesasialiikkeen.Teidät jyrättäisiin sinne missä olitte tuhat vuotta sitten.”

        Onhan se suomiukolle niin kova pala kun nainenkin osaa ja voi eikä ole avuton ja omaa omat mielipiteet. Tällä palstalla taas nähdään mitä suomalaisukko haluaa naisesta. Suomiukko vertaa naisia näköjään lapsiin tai vaikeavammaisiin joiden perään katsoa ja tätä se suomalaisukon aivopesemä palstan nainen katsoo läpi sormien. Mitä se nainen sitten kirjoittelee tällä palstalla? Pitäisi nyt vaan turpansa kiinni ja eläisi vaan sitä suomalaisukkoaan varten

        Suomalainen mies on täysin paska sen jälkeen kun lukee näitä kommentteja.


      • Anonyymi

        Nyt mättää joku.. Itse kyllä tarjoan illallisen ym. jos suhde kehittyy tai olisi yhteiseloa. Pidemmällä suhteella pitää sitten molempien pystyä omalta osaltaan kustannuksiin osallistua. Poislukien tietysti mahdolliset lapsen saamiset, jolloin monella naisella tulot tiukassa. Mietin miten maahanmuuttajat tukirahoillaan suomi naista vie? Vai maksaako suomi nainen suurimman osan? Onko maahanmuuttaja mieskin silloin pihi? Jos ottaisin vaikka naisen ukrainasta ja maksaisin hänelle kulut täällä, olisin säälittävä kaljuuntuva kaljamaha juoppo monen mielestä. Liian itsenäisille suomalaisille naisille toivotan yleensä hyvät jatkot, koska heitä et saa tyytyväiseksi millään. Pitää ensin hummata pitkin maailmaa ja sitten kun on jo puhki ja väsynyt, kelpaa se suomi mieskin. Kaikki maailmaa nähneet naiset on niitä pahimpia riemuriittoja olleet maailmalla.


      • Anonyymi
        eka kerta kirjoitti:

        Onko kaikki feminisyys naisten syytä? En usko, että on? Eikö nainen saisi olla itsenäinen ja ennen kaikkea ihminen ilman miehen yksipuolista ohjailua? Ajatteleeko tämän päivän mies vieläkin niin, että nainen on se keittiössä hääräävä pullantuksuinen nainen? Onko tänä päivänä ns. naisellista antaa miehen maksaa ravintolalasku? Ja moniko suomalainen jannu yleensä maksaa naisen syömiset ja juomiset, varsinkaan silloin kun on kyseessä ekatreffit-

        Mitä ne nyt ihmettelee, höh? Suomessa vaan pelataan jo eri korteilla kuin kehitysmaissa ja niissä maissa, joissa naisen asema on vielä ihan nollassa. Mitä ihmeellistä siinä sinulle on, kun olet suomalainen ja asunut täällä koko ikäsi? Äitisikin on ilmeisesti suomalainen, miksi et kysy häneltä tallaisia asioita tai siskoltasi.

        Toivottavasti se feministiäiti koulutti sinutkin katselemaan maailmaa vähän laajemmin!

        Miksi kehitysmaasta tulevat miehet tulivat nyt sulle mieleen? Eikö suomi mies ole tarpeeksi nöyrä sinulle, ei hypi sormea pyörittämällä? Näitä suvaitsevaisia on jo ihan liikaa, mutta palkan saavat moccapirtelönä..


      • Anonyymi
        vaihtotoiseen kirjoitti:

        Suomalainen mies on täysin paska sen jälkeen kun lukee näitä kommentteja.

        Ja nainen vielä paskempi, pyörii vielä paskan väristen miestenkin kanssa..


    • manwiththegoldengun.

      niimpä...jotenkin tästäkin keskustelusta voi vetää sen johtopäätöksen, että
      Suomalaiset naiset eivät näköjään ymmärrä että mies saattaa kaivata ihan sitä perinteistä avointa, pyyteetöntä rakkautta enkä puhu nyt kaljamahaisista peräkammaripojista vaan siis miehistä jolla on vientiä mutta he, kuten minä, ovat törmänneet siihen että nainen, varsinkin suomalainen ei enää arvosta miehessä
      perinteisiä arvoja, voimaa, kunnioitusta, rehellisyyttä, perheen eteen tekemistä...
      siis todella vaikeaa löytää naistä, siis suomalaista joka antaa miehen olla mies-.
      Tanssia harrastavista naisista tykikään...siis siinähän mies vie..ja nainen sulautuu miehen liikkeisiin...siis mies vie..niin yksinkertaista se on suominaiset...antakaa miehen viedä...:)) miehen ja naisen välistä yhteistyötä se tanssikin on...ei siinä tarvi tuntea alemmuutta eikä repiä eri suuntaan...kun se tehdään yhteisymmärryksessä molemmat samaan hiileen puhaltaen...
      se on harmoniaa...sulavaa...nautittavaa....that´s simple is it::))

    • pietu

      Hei minulla on ukrainalainen henkilökohtainen avustaja töissä.Itse istun pyörätuolissa.Avustaja ymmärtää vähän suomea ja ei halua ymmärtää.Paljon ristiriitoja keskustelemme kääntäjä kielen kautta.Mutta en osaa vastata sinun kysymykseesi tästä tulkki asiasta.

      • Moskovan valot

        Et varmaan enää ehdikään, koska aloittaja vuodelta 2011 on varmaan jo onnellisesti naimisissa ukrainalaisen naisensa kanssa ;)


    • ............

      Vastataan nyt kun on oikeasti tietoa tästä. Tulkki maksaa Ukrainassa 150$ 1,5 tuntia AnastasiaDaten kautta. Itse rupattelin yli 2 tuntia, jolloin laskua kertyi 200$.

      Ei mitään vedätystä, ei tullut puukkoa keuhkoon. Köyhät ja kipeät menkööt lähiöbaariin pilkun tietämissä, jos vaikka tärppäisi..

      • sedrtfgybhnujkl

        Tuo hinta (200 $ kahdesta tunnista) on hirvittävän kova, varsinkin sikäläisittäin. Joku nettoaa hyvin jo tuollakin.


      • Muori2

        No jos keskiverto eläke on 100 euroa kuukaudessa, niin kyllähän sinua hassutettiin.


      • Anonyymi

        AnastasiaDaten lisäksi muita hyviä ovat UkraineDate, LadaDate.
        LadaDatessa on sellainen hyvä ominaisuus, että siellä näkee profiileista jo etukäteen suuntaa antavaa arvoa naisten englanninkielen osaamisesta kohdasta 'Level of English' jossa on kyllä mainittu jos ei nainen osaa- tai ei halua puhua ollenkaan englanninkieltä.

        Anti-Scam sivustolla on listattu joitakin tunnettuja huijareita.
        http://www.anti-scam.org/


    • mies 7

      Heh,heh, sitä tuli oltua ukrainalaisen naisen kanssa useamman vuoden aviossa..kaiken sai,ja eli kuin prinsessa,vaan mikään ei riittänyt...ja lähti uusille apajille....kiertämään...

      • Mikä mahtoi olla syy

        minkälaiset ovat taustanne ja ulkonäkönne ja ikänne?


      • vitun_narsu

        Ihan samalla tavalla on käynyt myös suomalaisen naisen kanssa, kaupan päälle vielä väkivaltainen käytös ja alkoholismi. Että näin hyvä oli suomalainen prinsessa..


      • Enolesupernainen

        Jokainen nainen haluaa tuntea itsensä prinsessaksi. Taisit pitää naista jonain supernaisena joka korjaa auton, hoitaa lapset, kantaa kauppakassit ja maksaa perheen kulut (jos käy töissä). Meidän perheessä tytöistä kasvatetaan prinsessoja ja mies sekä poikamme uhrautuvat aina heidän puolestaan. Suomessa naiset ovat enemmänkin supernaisia kuin teidän kuvittelemia prinsessoja.


      • Anonyymi
        Enolesupernainen kirjoitti:

        Jokainen nainen haluaa tuntea itsensä prinsessaksi. Taisit pitää naista jonain supernaisena joka korjaa auton, hoitaa lapset, kantaa kauppakassit ja maksaa perheen kulut (jos käy töissä). Meidän perheessä tytöistä kasvatetaan prinsessoja ja mies sekä poikamme uhrautuvat aina heidän puolestaan. Suomessa naiset ovat enemmänkin supernaisia kuin teidän kuvittelemia prinsessoja.

        Mitkä ovat viimeisimmät uhraukset tyttöjesi puolesta? Luettele. Vei aikaa seurata heitä kadulle, kauppoihin? Vahtia puhelinta ja vaatetusta? Hirveän alkukantainen käsitys ihmissuhteesta jos toinen ei saa olla oma kyvykäs itsensä. Eihän kaikki toki olekaan.


      • Anonyymi
        Enolesupernainen kirjoitti:

        Jokainen nainen haluaa tuntea itsensä prinsessaksi. Taisit pitää naista jonain supernaisena joka korjaa auton, hoitaa lapset, kantaa kauppakassit ja maksaa perheen kulut (jos käy töissä). Meidän perheessä tytöistä kasvatetaan prinsessoja ja mies sekä poikamme uhrautuvat aina heidän puolestaan. Suomessa naiset ovat enemmänkin supernaisia kuin teidän kuvittelemia prinsessoja.

        Iso F kirjain rinnassa monella.


    • kokemustakokemustaonon

      Voi sanoa kokemuksesta ettei ukrainalaista naista kannata suomi pojan ottaa täältä suomesta eikä hakea sieltä jostain. Paljon toki hehkuttaa rakkautta miehelleen mutta ei tarkoita oikeasti sitä. Samaa julistusta jakelee monelle muullekin miehelle. Sääliksi käy miehiä, jotka ovat muka löytäneet tästä maasta hyvän naisen itselleen. Entäs naisen vierailu kotimaahan. Voin sanoa ettei siellä paljon perhettä käydä katsomassa, jos tiedät mitä tarkoitan....Yhdeksän kuukautta kuluu, pam lapsi....suomalainen mies ei tajua tosiseikkoja.

      Suomalainen nainen on paras, uskokaa pois!

      • niintottakunollavoi

        Olet todella oikeassa!!!!! Lapissa asuville miehille antaisin suuren varoituksen sanan: Ei ne naiset teistä oikeasti välitä. Juksaavat hyväuskoisia hölmöjä. Ukkomiehiäkin langennut pauloihin...


      • kainiitsanat-lämmittää

        juu samoin oli käydä venäläis naisen kanssa... kunnes hoxsasin huijauksen...!! kirjoittelu tyylin vaihduttua.. . ja kuulumiset loppui siihen...!!!
        oli kyllä aluksi todella vakuutava ja kaunis nainen... ! eikä sen ollut tarkoitus.. toteutuakkaan..... (


    • suomi_miäs

      Kyllä se tulkin käyttäminen on yleistä Ukrainassa, 100 euroa on kohtuuhinta, jos tulkin saa useaksi tunniksi käyttöön. Deittisivujen kautta tulkki maksaa helposti 100 euroa jo parilta tunnilta.

      Kokemuksena tosi mielenkiintoinen, suosittelen..

    • ChinaDragon

      Paras parisuhde muodostuu normaalin arjen kohtaamisista. Käytännössä jos käyt töissä, ulkoilemassa, salilla, kaupassa jne. tapaat niitä naisia joista voit olla kiinnostunut ja he ovat sinusta kiinnostuneita ilman mitään "avioon astumisia".

      En koskaan ole ymmärtänyt ihmisluonnetta joka hakemalla hakee naista tai miestä elämäänsä eri palstojen välityksellä.

      Venäläiset naiset, ukrainalaiset naiset? Naiset ympäri maailman ovat ihania ihmisiä, joskus se mitä sinä ajattelet elämästä ja mitä hän ajattelee eivät kohtaa.
      Kumpi on silloin se huono ihminen...ei varmaan kumpikaan mutta elämänarvot ja odotukset eivät kohtaa.

      Palstalla on aina ihmisiä jotka kertovat ettei kannata tai että ehdottomasti kannattaa tutustua. Itse olen sitä mieltä ettei koskaan kannata tutustua tavalla jonka tarkoituksena olisi avioliitto. Tuo tulee sitten paljon myöhemmin, sitten kun ymmärtää ihmisestä hieman enemmän.

    • ChinaDragon

      Aloitus on muutenkin täysin idioottimainen, kuka helvetin tumpelo haluaisi tutustu naiseen joka ei omaisi yhteistä kieltä muuten kuin sen muutaman tunnin ajaksi? Meinaatteko että se tulkki matkaisi myös Suomeen ja kustannus olisi se 100 euroa päivässä, viikossa tai mitä nyt olisikin. Aloittajan on pakko olla joko humoristi tai sitten vitun tyhmä.

      • vastakysymys

        Mutta mitä sanot näihin suhteisiin, joissa suomalainen mies ei osaa englantia kunnolla ja thaimaalainen nainen ei osaa englantia eikä mitään muitakaan kieliä kunnolla.
        Humoristista, eikö?


      • ChinaDragon
        vastakysymys kirjoitti:

        Mutta mitä sanot näihin suhteisiin, joissa suomalainen mies ei osaa englantia kunnolla ja thaimaalainen nainen ei osaa englantia eikä mitään muitakaan kieliä kunnolla.
        Humoristista, eikö?

        Thaimaa on monikansallinen valtio jossa englantia puhuu yllättävän moni, toisin mitä esimerkiksi Irakissa.
        Tuo ei siis ole mikään ajatus pelkästään miehen ja naisen suhteessa, Suomessa kun nykyisin näkee monta miestä ilman mitään kielitaitoa joka auttaisi tässä yhteiskunnassa menestymiseen. Käytännössä he ovat jo lähtökohtaisesti luusereita kuten ne naisetkin jotka tähän yhteiskuntaan ilman englanninkielentaitoa yrittävät sopeutua.


      • vieraankielenoppi
        ChinaDragon kirjoitti:

        Thaimaa on monikansallinen valtio jossa englantia puhuu yllättävän moni, toisin mitä esimerkiksi Irakissa.
        Tuo ei siis ole mikään ajatus pelkästään miehen ja naisen suhteessa, Suomessa kun nykyisin näkee monta miestä ilman mitään kielitaitoa joka auttaisi tässä yhteiskunnassa menestymiseen. Käytännössä he ovat jo lähtökohtaisesti luusereita kuten ne naisetkin jotka tähän yhteiskuntaan ilman englanninkielentaitoa yrittävät sopeutua.

        "jossa englantia puhuu yllättävän moni" Buahahahaaaaaaaaa.

        Nyt puhut paskaa. En ole nähnyt yhtään thaimaalaista, joka puhuisi hyvää englantia. En ole nähnyt yhtään thaimaalaista, jotka monien vuosien jälkeenkin Suomessa ei osaa suomea. Se on sellaista sinnepäin solkotusta. Veikkaanpa, että näiden thainaisten suomimiehetkin ovat sellaisia englannin solkkaajia. Nyt ei ollut puhe irakilaisista miehistä, vaan thaimaalaisista naisista.

        Onko kiinni viitsimisestä oppia kunnolla vieras kieli vai eikö vain pää kestä opiskella.


      • ChinaDragon
        vieraankielenoppi kirjoitti:

        "jossa englantia puhuu yllättävän moni" Buahahahaaaaaaaaa.

        Nyt puhut paskaa. En ole nähnyt yhtään thaimaalaista, joka puhuisi hyvää englantia. En ole nähnyt yhtään thaimaalaista, jotka monien vuosien jälkeenkin Suomessa ei osaa suomea. Se on sellaista sinnepäin solkotusta. Veikkaanpa, että näiden thainaisten suomimiehetkin ovat sellaisia englannin solkkaajia. Nyt ei ollut puhe irakilaisista miehistä, vaan thaimaalaisista naisista.

        Onko kiinni viitsimisestä oppia kunnolla vieras kieli vai eikö vain pää kestä opiskella.

        Eihän se Thaimaa ole mikään Malesia tai Singapore jossa englanti on yhtenä maan virallisista kielistä(pitäisi olla jokaisessa maassa).
        Matkailuun perustuvia liiketoimintoja matkailijoiden määrä on kuitenkin niin suuri mikä on pakottanut ihmiset englannin opiskeluun. 2000-luvulla kielitaito onkin kohentunut huomattavasti.


      • eihjyvä
        ChinaDragon kirjoitti:

        Eihän se Thaimaa ole mikään Malesia tai Singapore jossa englanti on yhtenä maan virallisista kielistä(pitäisi olla jokaisessa maassa).
        Matkailuun perustuvia liiketoimintoja matkailijoiden määrä on kuitenkin niin suuri mikä on pakottanut ihmiset englannin opiskeluun. 2000-luvulla kielitaito onkin kohentunut huomattavasti.

        Kuka sitä on väittänytkään, että Thaimaa olisi kuin Singapore tai Malesia, jos olisi, niin ei kuulisikaan sellaista englannin solkotusta kuin nyt kuulee ja sitä englannin "taitoa" ei ole opiskeltu oppitunneilla vaan pistetty sanoja vaan peräkanaa.


      • Anonyymi
        vastakysymys kirjoitti:

        Mutta mitä sanot näihin suhteisiin, joissa suomalainen mies ei osaa englantia kunnolla ja thaimaalainen nainen ei osaa englantia eikä mitään muitakaan kieliä kunnolla.
        Humoristista, eikö?

        Jos suomimies ei suominaisen mielestä paljon puhu, mieshän on siellä elementissään! 5€ kalsareihin, niin löytyy sitä kielitaitoa molemmilta! 69


    • pelleilyätaasjovain

      vitut ne thaikut englantia osaa kunnolla.se on sitä mii nou laik juu paskaa.ei sillä 75 äo:lla voi oppia

    • vasili

      hei! vaimonottajat mina annan teille hyvan neuvvon.tehkaa ehodottamasti avioehtosopimus ettette joudu vaikeuksiin avioliiton aikana se on hyva henkivakuutus.tosi on.

    • NYtSuomessa

      30v nainen etsii asuntoa, sanoi: en jaksa enää sen kaa

    • Suomi-venäjä

      Minä taas olen ollut kirjeenvaihdossa venäläisen 35 vuotiaan valtion virassa työskentelevän naisen kanssa. Ei ole vaatinut mitään ja hyvin tulemme sähköpostin kautta toimeen. Valokuvat täsmäävät kertomusta, eikä muutenkaan mikään herätä epäilyksiäni. Ja valokuvat ovat siis jopa virkapuku päällä otettuja ym. ei alaston kuvia. Nyt suunnitellaan tapaamista. Saa nähdä miten käy.

      • Anonyymi

        Minäkin pidän univormu naisista. Ilman alusasua vielä enemmän. Ajattelin vaimolle ostaa, voitaisiin kokeilla vaikka pamppuleikkejä


    • dmitri

      kerrotko omalaoitteisesti kun tapaaminen on ihan hilkulla niin yllättäen naisen veli joutuu putkaan, äitille pitää ostaa uudet hampaat isä saa sydärin ja lada ei mene leimasta läpi ja rahaa tarvis olla.
      mummonkin tukka pitäs leikata
      muista kertoa ennen rahan lähettämistä vaatimuksista täällä saattaa kuulostaa uskomattomalta mutta luulen että käteenveto jatkuu vielä vekselvetoisenakin

      • Suomi-venäjä

        Käteenveto ei jatku, sitä varten ihan oma ammattikunta jonka palveluja käytän säännöllisesti. Nämä länsimaiset telaketju femakot ei vaan ole minun mieleeni. Ja viisumilla pääsee jopa venäjän rajan yli, joten treffit jossain venäjällä olisi kiva.


    • veeddoo

      Mikäli videopuhelu ei onnistu niin unohtaisin tapauksen ja etsisin ihan oikean ihmisen joka puheluihin vastaa.

      Nää kirjoittelijat ovat huijareita rahanpyyntöineen. Ukrainassa on aina joku kaveri jolla on tietokone jolla voi ottaa yhteyttä. Jos yhteistä kieltä ei ole niin johan on ihmissuhde.

      Ei myöskään olisi ensimmäinen eikä varmaan viimeinenkään tapaus jossa länkkäri ryöstetään ihanan naisen ja parin kaapin kera joko hotellissa tai jossakin lähiössä. Nuole siellä sitten haavojas ilman puhelinta, passia ja rahoja.

      Jos sinne on ihan pakko lähteä seikkailemaan niin paina nyt ainakin suurlähetystön puhelinnumero otsaasi. Tapaamiset hotellissa jonka olet itse katsonut sopivaksi välittämättä naisesi ehdotuksista ja yleinen baari tai ravintola samassa hotellissa. Mieti kaksi kertaa minne kenenkin kanssa menet.

      Oli miten oli niin rajumpikin tapaus saattaa naurattaa eläkkeellä jos sinne selviät.

    • ihmeittejiä

      Epäselväksi jä, miten aloittajalle kävi

    • Anonyymi

      Hieno maa ja kauniit naiset, kannattaa matkustaa ja kokea itse jotain, mistä vain on haaveilut.

    • Anonyymi

      Ukrainalaiset naiset ovat maailman kauneimpia naisia, myös osaavat pukeutua todella hyvän tyylin mukaan muodikkaasti.

    • Anonyymi

      Useimmilla deittisivuistoilla kuten esim. Anastasiadate, Ladadate, Ukrainedate. Löytyy nykyään suuntaa antavaa tietoa naisen englanninkielen taidoista suoraan hänen profiilitiedoista, Näistä löytyy tällaiset kohdat kuin 'Level Of English' tai 'English ability'. Näihin nainen on valinnut vastaukseksi esim. Doesnt speak, With difficults, Basic, Some, Fluent, Good. Jos siis haluaa hyvin englanninkieltä osaavan ukrainalaisen naisen niin kannattaa yrittää niistä naisista joiden kohdalla lukee Fluent tai Good.

      Helppoa ukrainalaisen naisen saaminen ei taida olla. Suomalaisista miehistä vuosina 2013-2018 muodosti avioliiton ukrainalaisten naisen kanssa 335kpl. Eroja oli vastaavasti 30kpl vuosina 2013-2018 .
      Lähteenä tilastokeskuksen solmitut avioliitot ja siviilisäädyn muutokset.

      Mikäli ukrainalaista naista etsivä suomalainen mies kuuluu siihen joukkoon joka asuu maaseudulla. Saattaa ehkä olla hyödyllistä etsiä naista Chernivtsi, Uzhhorod, Lviv alueelta koska näiden paikkojen lähellä on maaseutuakin.

      • Anonyymi

        Lisäksi muita luotettavia deittisivustoja ovat:
        1.Elenas'models.
        2.UkReine.


    • Anonyymi

      Hae toinen kontakti Ukrainasta. Tulkin palkkio on vedätystä. Jos nainen on tosissaan, hän järjestää tulkin ilman veloitusta. Itsellä oli vaimo Ukrainasta. Ei hän minua huijannut, mutta sikäläisestä kulttuurista opin, että ei pidä luottaa.

    • Anonyymi

      Kaikki nuo slaavilaiset naiset ovat miehessä rahan perässä, vaikka olisivat "sexyjä" jne, jos se on miesten ainoa toive, tyhjentää kassit tuollaiseen. Mutta yleensä he tulevat köyhistä oloista ja ei sivistystä tms. Suomesta löytyy hyviä naisia, mutta suomalaismiehet (suurin osa, ovat liian feminiinisiä ja tasa-arvon kasvattamia, eivätkä osaa vaikka tarjota naiselle, avata ovea jne: tämä ainakin itselle on yksi tärkein tekijä). Itse olen kaunis, povekas, hoikka, pitkät sääret, Tommi peppu, akateeminen ja älykäs nainen. Haluan lempeän miehen, pitkä, joka on herrasmies ja antaa minun olla nainen, siinä se.. Meidän laadukkaiden "suomalaisnaisten" vaikeus. Valitettavasti sodanjälkeiset boomerit ja muut perusjampat tätä eivät voi käsittää ja joko etsijät aasialaisen naisen, venäläisen tms.. Tai tavallisen ruman heinätukkaisen suomieukon.

      • Anonyymi

        Kyllä teidät timmit akateemiset on nähty,ollaan niin olevinaan ettei edes puheille.päästä.Tuulenhalkoja hipoo taivasta.Tulisitte itse sieltä feministi linnakkeesta alas ja lopettaisitte sen kaksinaismoralistisen pelleilyn.Olisi ainakin hyvä alku.Kai nyt vähemmästäkin alkaa sapettaa tuollaisen piirittäminen.Nykyään ollaan niin ahdistuneita kaikesta jos erehtyy edes vilkaisemaan saati puhumaan teille.Pärstäkertoimen mukaan kohtelette ja herrasmies ei kelpaa, vaan joku ihme hiihtäjä pubin hirsien välistä.Haen mieluummin Ukrainan tytön joka sentään.puhuu ja pussaa!!


    • Anonyymi

      E nainen?

    • Anonyymi

      Sanotko vielä, että Belarus on turvallinen maa? Täh. Kätyri.

    • Anonyymi

      Nytkö tyhmät Suomen miehet rajalla mukamas pelastamassa naisia, joilla ikää vain jotain 16-20 vee. Hävetkää suomalaiset miehet ja ilkeät siat. Toiset ovat tulleet tähän maahan sotaa pakoon, jotkin tyhmät äijät heti hyväksi käyttämässä sotaa kärsiviä naisia ja lapsia ja teinejä. Hyi helvetti. Nämä äijät pitäisi viedä saunan taakse ja tappaa tai viedä sikolättiin. Hävettää suomen äijät, niin kuvottavaa kuin ikinä käyttää sodan uhreja hyväkseen. Teitä kohtaa vain helvetin rahaton elämä tästä lähtien, ja ette saa töitä tästä lähtien, kun jokainen halveksii teitä tästä lähtien! Myös suomalaiset naiset halveksivat ja myös miehet halveksivat näitä jotain sikoja!!!

      • Anonyymi

        Mikä paha siin on? Mä menin ajoin Ukrainan ja Puolan rajalle ku alkoi. Bostasin autos kunnes sain yhen hyvännäkösen 18v ja sit toisen 20v. Nyt asuu molemmat mun kämpäs stadis ja elätän niitä, toki tiettyi palveluksii vastaan :) Meikää herätetään melkein joka päivä tuplasuikkariin ja mimmit saa kulkea miten haluaa, kaikki voittaa!


    • Anonyymi

      Miten saan helposti ukrainalaisen naisen

    • Anonyymi

      Joko siellä on herätty päiväunilta :DD

    • Anonyymi

      NOI MÄÄ OON SEN VERran sun jaJOS JA KUN ME HOMMATAAN TÄNNE NIITÄ VENAKOITA EN SUOSITTELE JA UKRAINALAISI A NIIN OOPETETAAAAAAAAAAAAAAAN NIIIIIIIIILLLE SE SUOMEN KIIIILELI EI NIISTÄ MUUTENJ MEILLE HYÖTYÄ OLE SAATANA. MIKSI NME OTETEAAN PUHE KYSYTTÖ,MIÄ SUOMEEN . MAAHAN MUUTTAJIA MITKÄ EI OSAAA SUOMEA VOISKO JOKU POLITIKKO OTTAA KIINAAALAISEN OMAKSI INSINÖÖRIKSI NIIN SE KÄSITTÖÄS TÄMÄMÄN ASIAN EI JAPANMILAISESTAVOI TULLA SUSSÄ YÖSSÄVA

    • Anonyymi

      Olin vuoden verran eräällä deittisivustolla. Siellä oli tarjolla paljon ukrainalaisia naisia. SIvusto oli kallis miehille. Harva nainen ymmärsi, että sivu on miehille kallis, mutta naisille ilmainen. Osa naisista oli huijareita. Tarjolla oli mukamas ihania valokuvamalleja. Heidät löysi samalla nimellä myös facebookista tai joltain toiselta deittisivustolta. He kuitenkin väittivät että facebook tai toinen deittisivu ei ole heidän tekemänsä. Uskopa sitten naista joka väittää asuvansa Kiovassa, mutta onkin facebook-sivun mukaan Lontoossa. Osa naisista oli kuitenkin ihan aitoja, tosi fiksuja ja kauniita naisia. He eivät vaan millään ymmärtäneet miksi sivulta pitäisi lähteä pois. (Sivu oli siis kallis miehille ja juttelu onnistuisi paremmin sähköpostitse tai Skypen kautta). Yksi tyttö kuitenkin ilmaantui Skypeen. Olen jutellut hänen kanssaan. Hän on erittäin fiksu ja korkeasti koulutettu. Hän puhuu hyvää englantia. Hän varmaan oppisi suomenkin kielen. Hän pelkää olla siellä sodan keskellä. Ikäeroa meillä on kyllä yli 20 vuotta. Se ei sitten ole este sille että kutsun hänet Suomeen. Kavereina voidaan ainakin aloittaa. Hän olisi innokas tekemään työtä Suomessa. En tiedä sitten saako hän täällä töitä ja tuleeko esteeksi suomalainen byrokratia.
      Nyt tietäisin pari muutakin ukrainalaista naista, jotka haluaisivat tulla Suomeen. Löytyisikö heille täältä suomalainen mies?

      • Anonyymi

        Ulkomaalainen on innokas tekemään töitä Suomessa. Se on hyvä lähtökohta, ettei hän tule tänne vain yhteiskunnan kustannettavaksi. Mutta tämä suomalainen byrokratia on kyllä sellainen este. Siinä katoaa työhalut monilta. Minä kantasuomalaisenakin olen jo menettänyt tässä järjestelmässä työhalut. Miten sitten käy kun ulkomaalainen huomaa ettei häntä täällä huolitakaan.


      • Anonyymi

        Rauhan aikana nainen olisi voinut matkustaa luoksesi nopeasti lentokoneella. Nyt siellä on meneillään sota. Monella ei riitä raha edes ruokaan. Heillä on oikeasti suuri hätä. Naisen on vaikea päästä pois maasta. Lentokoneella ei pääse. Hänen pitäisi päästä ensin naapurimaahan ja sieltä sitten eteenpäin. Naisella ei ole varaa tällaiseen matkaan. Jos joudut itse maksamaan sen, se voi tulla todella kalliiksi. Vaikka haluaisit auttaa naista kuinka paljon, voi olla että tapaamaan et koskaan pääse. Ensin maksat hänelle satoja euroja. Sitten huomataan että rahaa tarvitaankin tuhansia euroja. Kuka sen maksaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rauhan aikana nainen olisi voinut matkustaa luoksesi nopeasti lentokoneella. Nyt siellä on meneillään sota. Monella ei riitä raha edes ruokaan. Heillä on oikeasti suuri hätä. Naisen on vaikea päästä pois maasta. Lentokoneella ei pääse. Hänen pitäisi päästä ensin naapurimaahan ja sieltä sitten eteenpäin. Naisella ei ole varaa tällaiseen matkaan. Jos joudut itse maksamaan sen, se voi tulla todella kalliiksi. Vaikka haluaisit auttaa naista kuinka paljon, voi olla että tapaamaan et koskaan pääse. Ensin maksat hänelle satoja euroja. Sitten huomataan että rahaa tarvitaankin tuhansia euroja. Kuka sen maksaa?

        Annoin jollekin tytölle rahaa sen verran että pääsee johonkin eu-maahan turvaan. Hyvää sillä tarkoitin., Vastaanottokeskuksissa pääsee alkuun ja siellä neuvotaan työllistymään ja opetetaan kieltä. Vähän vaikeeta ois ollu kutsua noin vaan omaan kotiin. Se vaatisi tutustumista enemmän.


    • Anonyymi

      Onhan naiset kauniita varsinkin Ukrainalaiset mutta monesti valitettava totuus, että ovat viisumin perässä. Varsinkin nyt sota-aikana. Jos haluat käveleväksi pankkiautomaatiksi niin onnea vaan. Se perinteinen mies nainen malli on edelleen voimassa.
      Feminismissä sentään hyväkin puoli, että ainakaan suomalainen nainen ei lypsä ja ole etsimässä vain provideria. Nainen on sekä Suomessa että Ukrainassa koulutettu mutta ehkä sillä erotuksella että ovat todella itsevarmoja suhteessa suomalaisiin naisiin. Se voi olla myös huonokin puoli.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1017
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe