Miesten oikeasti vaikea saada vastauksia?

asdfqwerty_M85

Nimimerkillä "OtanOsaaMiehet" esiintyvä nainen kertoi vastikään esiintyneensä treffipalvelussa miehenä, tarkoituksenaan testata, kuinka hankalaa miesten on päästä viestittelemään naisten kanssa.
Hän kertoi tehneensä profiilista mahdollisimman puoleensavetävän ja lähettäneensä lyhyen mutta kiinnostavan viestin 20 naiselle.
Vastauksia hän oli saanut kolme, ja pahoittelikin kovasti, sitä kuinka vaikeaa miesten on päästä juttuihin naisten kanssa.

Tämä laittoi minut miettimään ja teinkin pientä statistiikkaa omasta nettideittailustani. Olen 25-vuotias mies ja minulla on ollut täällä kuvaton profiili jo Tammikuusta asti, mutta muutamaan kuukauteen en palvelussa vieraillut kertaakaan. Koko aikana olen saanut kaksi yhteydenottoa. Yksi naiselta, joka olikin sitten ehtinyt jo poistaa profiilinsa kun huomasin hänen viestinsä, ja yhden venäläiseltä mieheltä (!).

Nyt sitten innostuin deittailu-ajatuksesta ja toivon kovasti tapaavani uusia ihmisiä. Kerronkin profiilissani, tahtovani tutustua ihmisiin, ilman mitään pakkoa parisuhteen muodostuksesta, mutta että olen kuitenkin avoin ajatukselle, mikäli kohtaan ihmisen, jonka kanssa kolahtaa.

Ensimmäisen viestini lähetin aika tarkalleen kaksi viikkoa sitten. Etsin vain henkilöitä, jotka ovat kirjautuneet sisään viimeisen kahden vuorokauden aikana ja vastaan niin kuvattomiin kuin kuvallisiinkin profiileihin. Pääasia on, että henkilö vaikuttaa kiinnostavalta. Lähetän aina flirtin sekä viestin, jossa kerron, mikä profiilissa viehättää ja yritän keksiä jonkin henkilökohtaisen kysymyksen keskustelunavaukseksi. Kahden viikon statistiikkani onkin seuraavanlainen:

----------------
11 lähetettyä flirttiä/viesti-paria, joista 3 tänään. Jotkut myös kieltävät flirtit asetuksissaan, joten lukuun voinee myös lisätä 1 tai 2 virhemarginaaliksi.

7 vastausta

4 keskustelua, joissa enemmän kuin kaksi viestiä molemmilta.

2 sovittua treffiä!
----------------
Noin joka kolmannen naisen kanssa siis vaikuttaisi olevan mahdollista päästä juttuihin ja ehkä joka viidennen tai kuudennen kanssa treffeille..

En pidä tätä ollenkaan huonona menestyksenä! Sovittuja treffejä odotan innolla, ja siellähän vasta selviää, synkkaako kummankaan neitosen kanssa. En kuitenkaan pidä tähänastista yhtään huonona menestyksenä, enkä osaa selittää nimimerkin "OtanOsaaMiehet" huonoa menestystä muutoin kuin sillä, että ehkäpä miehenä esiintyvä nainen ei vain oikein saanut vastakaikua herätettyä..

Tahtoisinkin kysyä (hyvin miesmäisesti.. lol) millaisia tuloksia muut miehet ovat saaneet?

23

719

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuhan huijaat

      Päin vaston harvassa ovat vastaukst vaikka yrittää huomiota herätellä

    • En oo tilastoa pitäny. Ihan hyvin tulee viestiä kuvallisella profiilillani. Kuitenkin sen verran persoonallisesti kirjotin, että rivien välistä vastapuoli tietää mitä on tilaamassa tai mieluummin jättää tilaamatta. Saan ainaki yhden todella hyvän kontaktin kerran kahdessa viikossa, mikäli tämän nykyisen naisen kanssa ei nappaakaan, mutta tuntumat on, että saattaapi hyvinki napata.

      Joten omalta osaltani voin sanoa, että rehellisessä profiilissa on puolensa. Harvoin tulee viestejä, mutta vastaaja on enemmän kuin sopiva ja sen eteen viitsii tehdä töitä.

    • 14+19

      En tiedä mitä kirjoitat, mutta melkoisen hyvän vastausprosentin olet kyllä onnistunut saamaan miehenä :) Samalla periaatteella itsekin kirjoitan naisille. Eli kerron mistä syistä hänen profiilistaan kiinnostuin ja kysyin jotain profiiliin tai muuhun liittyvää, jolla voisi saada hyvin keskustelun käyntiin ja viestiini olisi siten myös helppo vastata. Pyrin myös kirjoittamaan sopivan rennosti. Kuten niin monella muullakin täällä, niin vastauksia saa melkoisen harvoin. Jos sitten taas saa vastauksen, niin viestittelyä kestänee useinmiten se pari kolme viestiä, jonka jälkeen nainen päättää kadota. Mitään pitkää viesittelyä en hae ja yleisesti voin sanoa, että kolmen viestin jälkeen jokseenkin hyvin jo tiedän haluanko tavata jos on yhtään enemmän kuin säästä puhuttu ja kuvat vaihdettu. Mutta jos vastapuolella ei riitä mielenkiintoa viestiä paria viestiä pidemmälle, niin melkoisen heikolla se tutustuminen silloin on. Keskusteluissa kun useinmiten vielä on esillä juurikin samoja kiinnostuksen kohteita ja samanhenkisyyttä havaittavissa kuten toki alunperin jo profiilissakin. Kuva on toki yksi selkeä tekijä, joka varmasti aiheuttaa kiinnostuksen loppumista, mutta ihan hirveästi en keksi mitä ne muut voisivat olla. Aina kun ei kuvaa kuitenkaan ole ehditty vielä vaihtaa eli sillä ei ole aina tekemistä vastauksen saannin tai keskustelun lopettamisen kanssa.

      Mielestäni tuon OtanOsaaMiehet -nimimerkin testaus antoi ihan hyvän käsityksen siitä millä tavalla tämä homma toimii yleisesti meihillä.

    • V.V.V.

      Kuvallinen ilmoitus oli, profiilista sain muutaman kehunkin. Vastausprosentti lahetettyihin viesteihin n. 5%, yhdet treffit ja parilta tuli vittuiluviesti, kun en laittanut hakukriteereihini oma ikäni 5 vuotta.

      Päädyin hautaamaan profiilini ja jään odottamaan maailmanloppua.

    • ....................

      Riippunee hieman iästäkin, miehen (fiksu, elämä kunnossa, omaa käytöstavat, on huumorintajuinen ja osaa kirjoittaa) osakkeet tahtovat nousta kohisemalla ja naisten laskea, jos siis lähdetään oletuksesta että hakee suurinpiirtein omanikäistä seuraa. Lähes nelikymppisenä yleensä puoleen viesteistä on vastattu, mutta eihän joka kerta voi olettaa, että edes ajatukset synkkaisivat riittävän hyvin yhteen.

    • joku täälltä

      Mulla on ollut 3 vuotta kuvallinen treffi ilmoitus suomi24:ssä. Olen saanut 0 vastausta suomalaisilta naisilta ja varmaan 300 vastausta venäläisiltä naisilta.Olen siis melkoisen ruma mies kun suomalaiselle ei kelpaa. Venäläiset naiset ettii lähinnä elättäjää. Paitsi yks jota tapailin monta kertaa. Tää yks ettis vain läheisyyttä ja seksiä. Venäläiset miehet on kuulemma juoppoja niin
      suomalainen kelpasi heti. Itse asiassa tää jota tapailin oli paljon nuorempi kuin minä ja kroppa oli tosi timmi ja muutenkin mukava nainen oli. Puhui jopa suomea aika hyvin. Suomalaiselle naiselle ei kelpaa mukava mies jos naama on ruma.

      • 1risuparta

        voitko kertoa naisen nimen ja iän ja kotipaikan


    • netticupido

      Hei,

      kiitos tästä todella mallikkaasta esimerkistä!
      Luulen, että hyvä vastaannottosi deittipalstalla johtuu siitä, että olet todellakin panostanut profiiliisi.

      Olisi kiva kuulla miten tarinasi jatkuu.

      Terveisin,
      Netticupido

    • No. Nyt olen treffaillut muutamia kertoja toisen, aloitusviestissäni mainitsemani, neitosen kanssa. Deittailu on siis siirtynyt netistä ulos auringonpaisteeseen. :)

      Toista en sitten tavannutkaan, häen sairastuttuaan, ja vaikka juttua oli uuden ajankohdan koettamisesta, se sitten jäi.

    • Nainen27v

      Se, että sinulla menee hyvin nettideittailussa johtuu varmasti siitä, että olet hyvä kirjoittaja. Ja olet varmasti myös korkeasti koulutettu jne jota monet naiset hakevat. Näin ajattelisin. Itse en vastaa niille miehille, jotka eivät osaa esim. kirjoittaa yhdyssanoja oikein tai jotka eivät laita kappalejakoja.

      • Voipi olla.. Kamppailen kyllä aina välimerkkien kanssa, mutta kyllä mun tekstistäni varmaan selvän saa.. :D Kiitos kehusta! :)
        Ja perus insinöörin papereilla tässä mennään. Tosin opiskelu on mukavaa ja jossakin vaiheessa aion jatkaa vielä opintoja yliopistonkin puolella.

        Naiset tosiaan usein mainitsevat tuon kirjoitustaidon, mutta pelkästään tekstiin huomion kiinnittämisellä saattaa mennä paljon hyviä tyyppejä ohi. Miehet kun tuntuvat harrastavan kirjoittamista huomattavasti harvemmin kuin naiset ja siten ulosanti tekstin välityksellä voi olla jotakin aivan muuta, kuin mitä henkilö livenä olisi. Tosin yhdyssanat ja kappalejaot ovat kyllä aika perus tavaraa..


      • ¤¤¤
        asdfqwerty_m85 kirjoitti:

        Voipi olla.. Kamppailen kyllä aina välimerkkien kanssa, mutta kyllä mun tekstistäni varmaan selvän saa.. :D Kiitos kehusta! :)
        Ja perus insinöörin papereilla tässä mennään. Tosin opiskelu on mukavaa ja jossakin vaiheessa aion jatkaa vielä opintoja yliopistonkin puolella.

        Naiset tosiaan usein mainitsevat tuon kirjoitustaidon, mutta pelkästään tekstiin huomion kiinnittämisellä saattaa mennä paljon hyviä tyyppejä ohi. Miehet kun tuntuvat harrastavan kirjoittamista huomattavasti harvemmin kuin naiset ja siten ulosanti tekstin välityksellä voi olla jotakin aivan muuta, kuin mitä henkilö livenä olisi. Tosin yhdyssanat ja kappalejaot ovat kyllä aika perus tavaraa..

        Totta, monilla miehillä kirjoittaminen jää siihen että satunnaisesti vetäisee nimen johonkin paperiin. Itseään ei välttämättä osaa ilmaista paperilla tai ruudulla jos ei ole tottunut sellaiseen. Kauhea käsiala ei nykyisin haittaa kun viestittely tapahtuu lähinnä kännykällä tai netissä. Ex-mieheni ei laittanut minulle ainoatakaan viestiä ennen kuin tapasimme parikymmentä vuotta sitten - onneksi, olisin heivannut hänet heti niiden kamalien harakanvarpaiden vuoksi.
        Oltiin sitten yhdessä viime vuoteen saakka, ihan hyvää aikaa se oli vaikka sitten erosimmekin sovussa.


      • deft

        Tarkoitatko että et vastaa ollenkaan, vai sanotko edes (kohteliaasti) "kiitos, mutta ei kiitos"
        ?

        Ei siis sillä että ketään kiinnostaisi mitä muut ihmiset itsestä ajattelevat.


      • deft
        asdfqwerty_m85 kirjoitti:

        Voipi olla.. Kamppailen kyllä aina välimerkkien kanssa, mutta kyllä mun tekstistäni varmaan selvän saa.. :D Kiitos kehusta! :)
        Ja perus insinöörin papereilla tässä mennään. Tosin opiskelu on mukavaa ja jossakin vaiheessa aion jatkaa vielä opintoja yliopistonkin puolella.

        Naiset tosiaan usein mainitsevat tuon kirjoitustaidon, mutta pelkästään tekstiin huomion kiinnittämisellä saattaa mennä paljon hyviä tyyppejä ohi. Miehet kun tuntuvat harrastavan kirjoittamista huomattavasti harvemmin kuin naiset ja siten ulosanti tekstin välityksellä voi olla jotakin aivan muuta, kuin mitä henkilö livenä olisi. Tosin yhdyssanat ja kappalejaot ovat kyllä aika perus tavaraa..

        Muodollisesti pätevällä kirjoittamisella pääsee pitkälle. Pidemmälle kuin pelkästään asiatekstillä...luulemma.
        Kyllähän sitä nyt on jokainen ihminen edes yhden kaunokirjallisen teoksen elämässään lukenut, jotta osaa ymmärtää miten tuottaa tekstiä. Jos sittenkin on vaikeaa, niin ei auta muu kuin sisäistää sosiaalipsykologian alkeet :P

        Ei mutta...
        Status merkkaa eniten. Sen jälkeen henkinen stabiilius(?) ja harrastukset (tai lähinnä se että niitä on). Kaikki muu tuntuu olevan rihkamaa.
        Näin ainakin omien kokemusten perusteella (Päijät-Häme, 20-29-vuotiaat naiset).
        Ja se kirjoittamisen (lue: itsensä ilmaisemisen) taito kuuluu pitää tietyissä rajoissa. Että aivan supliikki ei ole hyvä olla...syytä siihen en tiedä. Johtuneeko naisten tuppisuumaisuudesta?

        En ehkä muuten sellaiseen kiinnittäisi huomiota, mutta kun tuolla todellisessa maailmassa naiset tuntuvat olevan hirmu hiljaisia ja odottavat varmaankin mieheltä jotain samanmoista. Otoksena omalta työpaikaltani, jossa on ns. akkavalta.


    • ikisinkku35

      Mulla on ollut kuvallinen profiili kolme vuotta suomi 24 treffeissä. En ole saanut yhtään vastausta. Olen myös kirjoitellut kiinnostaville naisille, mut kukaan ei ole vastannut. Mielestäni ilmoitukseni on tosi asiallinen ja rehellinen mut siltin nolla vastausta kolmen vuoden aikana. Sanoisin et on tosi vaikeaa.

    • olipakokemus

      Pari kuukautta takana.. 8 trefffit.. 4 niistä päätynyt yöpymiseen. Yli 12 naista, joiden kanssa olen rupatellut yli 5 viestiä suuntaan tai toiseen. Kysyntäähän olisi, mutta kun aina kaatuu siihen, että toinen rupeaa etsimään treffi palstalta sitä hiukan parempaa.. Lopulta jää luu käteen.-...

      Naisten ytheydenottoja noin 3. Olen sporttinen kaveri, joten parit pakit olen joutunut antamaan jo suorilta... Profiilini on kuvaton ja alueeni mitätön.

      Nyt on karkeasti kaikki kiinnostavat "kokeiltu" joten miettimään uusia kuvioita.

    • Ketjun aloittaja on ilmeisesti uskomattoman komea, ja sen lisäksi profiilissa on ammattimainen valokuva? Muuta selitystä noin uskomattomalle menestykselle en keksi.

      Olen 29-vuotias mies, en ehkä mikään uskomattoman komea, mutta en mikään suorastaan rumakaan. Kropaltani pitkä ja lihaksikas. Omasta mielestäni olen ihan fiksu ja mukava, en polta enkä ryppää (normaalia enempää), ja minulla on korkeakoulutus. Minulla ollut kuvallinen profiili palvelussa muistaakseni vuodesta 2002 asti. Tämän noin 9 vuoden aikana olen lähettänyt kymmeniä viestejä naispuolisille käyttäjille - lähinnä sunnilleen oman ikäisille, mutta välillä on tieteen nimissä kokeiltu ikähaarukan 16-45 ääripäitäkin. Alkuaikoina lähettelin pitkiäkin viestejä, joissa kerroin itsestäni ja juttelin niitä näitä. Flirttejä pidin turhina, joten niitä en käyttänyt ollenkaan. Tämä ei kuitenkaan tuottanut tulosta, joten nykyään en enää jaksa kirjoitella kovin pitkästi, vaan lähetän jonkun lyhyen ja ytimekkään viestin, jolla toivon saavani keskusteluyhteyden. Flirttejä lähettelen nykyään lähes kaikille kivan näköisille tytöille, vaikka hyvin tiedän että ei niitä noteerata mitenkään. Kiusa se on pienikin kiusa. Siinä on kuitenkin aina se pieni toivon kipinä, että joku niistä flirttailun kohteista innostuisi profiilistani, ja rohkaistuisi lähettämään edes jonkunlaisen "moi"-viestin. Näin ei kuitenkaan toistaiseksi ole vielä ikinä tapahtunut.

      Tämän lähes 9 vuoden uran tulokset ovat seuraavat:

      Lähetettyjä viestejä: 100 kpl
      Vastauksia: n.5 kpl
      Oma-aloitteisia minulle suunnattuja viestejä: 2-3 kpl
      Enemmän kuin 2 viestiä käsittäneitä keskusteluja: n. 5 kpl

      Yhden tytön kanssa viestittelin noin 5-6 viestin verran, mutta se ei johtanut tapaamiseen.

      Yhden tytön tapasin ohimennen kaupungilla työpäivän aikana, mutta sen 5 minuutin tapaamisen jälkeen kumpikaan ei enää ottanut toiseen yhteyttä.

      Yhden tytön tapasin kaupungilla hänen työvuoronsa aikana. Tapaaminen päättyi niin, että hän totesi "sori, mun pitää käydä tuolla.", jonka jälkeen hän katosi sanomatta sen enempää.

      Noin kahden muun tytön kanssa 4-5 viestin keskustelu, joka ei johtanut mihinkään. (loppuneet poikkeuksetta siihen, että tyttö/nainen ei enää vastaa viestiini).

      Muutamia venäläisiltä naisilta (tai nettiroboteilta) saatuja nonsense viestejä, joiden lähettäjä on yleensä poistanut profiilinsa ennenkuin kerkeän kurkkaamaan sitä. Tallaiset viestit poistan nykyään välittömästi.

      Muutama ilmeisesti humalassa minulle lähetetty viesti, joissa lukee jotain tyyliin "kiva tonttulakki :p", ja lähettäjänä joku ylipainoinen Tuija 53v. Nämä viestit olen valitettavasti (mutta ehkä odotetusti?) jättänyt noteeraamatta, mutta ei niitä montaa ole ollutkaan.

      Että repikää siitä. En tiedä miksi pidän naamaani tässä palvelussa ylipäätään, kun ei siitä ole y-h-t-ä-ä-n mitään hyötyä... kaipa olen sitten vaan niin todella epätoivoinen :(

    • ei

      Tuttu juttu. 3-4 kuukautta ja seuraavat tulokset.

      - ei yhtään treffejä
      - 1 yli viiden viestin keskutelu
      - 5 vastausta
      - 2 viestiä naisilta

      Turhauttavaa

    • 1+4

      Niinno kato huvikseen paljonko on profiileja vaikka ikähaarukassa 25-30 miehiä suhteessa naisiin ja mieti sitten kummilla on enempi valinnanvaraa.. Ei sen naisen tarvi ottaa keneenkään mieheen yhteyttä itse, jos se hukkuu jo muutenkin yhteydenottoihin.

    • N24

      Mun mielestä profiilin pitää erottua jotenkin muista. Olen siis nainen ja olen tasan ainoan kerran laittanut miehelle viestiä, yleensä miehiltä tulee niin paljon viestiä etten oikeastaan edes jaksa selailla erikseen muita profiileja, kerran innoistuin kuitenkin selailemaan tarjontaa muistakin profiileista kuin vain viestien lähettäjistä. Melkein kaikki oli samaa diibadaabaa että "urheilullinen mies etsii kivaa tyttö kainaloon" jne., mutta yksi sattui silmään niin että oli pakko laittaa viestiä (profiili oli niin järjettömän hauskasti kirjoitettu että nauroin jonkun aikaa kippurassa lattialla ennen kuin sain edes viestin väsätyksi). Takaisin ei tullut tosin mitään (harmi sinänsä, sillä olisin halunnut nähdä millainen tämä huumorimies on livenä), joten veikkaan että kyseinen tyyppi saa aika paljon viestiä naisilta omaperäisellä profiilillaan.

      • Laita nyt ihmeessä linkkiä siihen profiiliin, että saa käydä ottamassa mallia! ;p


      • eräs deittailija
        asdfqwerty_m85 kirjoitti:

        Laita nyt ihmeessä linkkiä siihen profiiliin, että saa käydä ottamassa mallia! ;p

        En ko profiilista tiedä mutta perustiedot on ne joita katsotaan ensin ja joilla päästään haun läpi. Eli ikä, koulutus, tulot, pituus ja ruumiinrakenne ovat tärkeitä. Lisäksi se että haluaako lapsia ja onko niitä jo. Sen jlk on kuva olennaisessa osassa. Miehiä on niin paljon että kuvattomalla profiililla on vaikea päästä pitkälle. Jos kuva miellyttää ja sen lisäksi tekstikin on järkevää, vielä parempi jos huumoria mukana, niin ollaan jo vahvoilla. Myös miehen vaatimuslista vaikuttaa eli jos mies vaatii kamalan paljon jää tietysti yhteydenotto monelta tekemättä. Valitettavasti yli 4-kymppinen mies joka etsii lapsetonta 3-kymppistä naista on aika heikoilla, koska kohderyhmä alkaa olla aika pieni, lapsettomille 3-kymppisille naisille löytyy kyllä nuorempiakin miehiä.

        Jos mies on lyhyt (alle 180 senttiä) eikä kummemman näköinen ja ikää rupeaa olemaan lähemmäs 4-kymppiä ei sillä tekstillä ole niin väliä. Julma on nettideittimaailma. Markkinat määräävät kysynnän ja tarjonnan.

        Lisäksi vaikka kuinka pitäisi seksiä tärkeänä asiana niin ne vihjailut kielitaidosta ja yhteisistä sänkyhetkistä kannattaa jättää livetilanteisiin. Seksiseikkailijaa on netti pullollaan ja tositarkoituksella miestä etsivän naisen ei kannata näitä seikkailijoita lähteä tapailemaan ollenkaan.


    • ....................

      Osa miehistä kuvittelee, että pelkästään asiallinen vastaus riittää. Valitettavasti ei riitä, vaan jää suurella todennäköisyydellä virtuaaliseksi seinäruusuksi. Mutta joka kerta kun vastaanottaja hymyilee lukiessaan viestiäsi, mahdollisuudet vastaukseen kasvavat eksponentiaalisesti. Ei pelkästään sillä mitä kirjoitat ole väliä, vaan miten myös kirjoitat. Ihan samalla tavalla kuin live-elämässä vaikuttaa suuresti se miten tuot itseäsi esille.

      Useampi kuin joka toinen nainen on vastannut minulle ja koskaan ei ole ollut kuvaa profiilissa, eikä tule. Kaikkia ei edes tarvitse, eikä tulekaan pystyä miellyttämään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      193
      4414
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      240
      2385
    3. 133
      1657
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1351
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      183
      1139
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      80
      1076
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1064
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      57
      1000
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1000
    10. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      71
      985
    Aihe