Nettideittien yhteistapaaminen

Paula67

Eikös olisi hyvä ajatus markkinoida jotakin teemailtaa paikkakunnan ravintolassa sinkkuiltana. Siellä voisi tavata livenä ja huomaamattomasti täällä netti sivuilla pyöriviä ihmisiä. Moni on sellainen, ettei ravintoloissa käy mutta tälläinen teemailta saattaisi saada heidätkin liikkeelle.
Siispä tässä ideaa hiljaisiin iltoihin paikkakuntien ravintoloihin. Minä ainakin tulisin tutustumaan :)

10

342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei huono idea. Tosin ikähaitari varmaan ois paikallaan ilmottaa. :)

    • keski-äkäinen

      Voisi olla sellainen porrastettu järjestelmä että ensin tapaamisessa on vaikkapa vanhukset, sitten keski-ikäiset, sitten nuoret aikuiset. Nuorimmat viimeiseksi kun ne kumminkin jaksavat hillua myöhimpään. Itselleni sopisi ikäisteni miesten tapaaminen vaikka keskipäivällä, ei ole mitään tarvista päästä luuhaamaan yömyöten ventovieraiden seurassa.

    • gtjnh5

      no ois aika hyvä. tosin onhan noita varmaan ollu, mut ei oo sillon ittee kiinnostanu. voi ku nyt näkys joku ni eiku sekaan vaan :)

    • voihan..

      Helsingissä Vanhan tanssikellarissa näitä on kuulemma järjestetty, mutta koollekutsujana on ollut joku jäsen, ei julkinen taho. Laita itse kutsu leviykseen "kerro kaverille" -systeemillä ja joku keskeinen paikka jonain määrättynä päivänä. Tavallinen tanssipaika käy oivallisesti, koska sinne voi eksyä sellainenkin nettideittaija, joka ei haluaisi sellaiseksi leimautua. Onnea yritykseen!

      • Nainennainen-61

        "vanha" oli jotenkin vastenmielinen paikka yksinkulkijalle (vaikkei ollutkaan mikään sinkkuilta, kunhan rohkaisin mieleni, ja lähdin katsomaan...)


    • keelo

      Täytyykö sen tapahtuman olla juurikin ravintolassa? Ravintolahan yleensä on toki paikka tavata ihmisiä ja siellä monet ovat toisensa löytäneet, mutta monet ovat nettideitissä juurikin siksi, ettei ravintolat seuranhakumielessä niinkään innosta. Tällaisen järjestetyn tilaisuuden osalta tilanne on tietty toisenlainen, mutta siltikin taas kerran tulee jotenkin fiilis, että eivätkö ihmiset osaa tehdä mitään muuta kuin olla ja tutustua ravintolassa :)

      Itse voisin olla kiinnostunut ennemmin jostain muunlaisesta sinkkujen tapaamisesta, jossa olisi jotain hauskaa aktiviteettia. Niin, että tapahtuman pääpaino olisi juurikin siinä aktiviteetissa mitä mentäisiin tekemään. Siinä kun porukalla tehdään asioita, niin sitä samalla myös tutustuu toisiin ja monesti hieman toisella tavalla kuin ravintolan pöydän ääressä istuskellessa. Parhaassa tapauksessa tätä voisi verrata tutustumiseen jossain muussa yhteydessä kuin että oltaisiin juurikin seuraa hakemassa. Näin kesällä voisi hyvin olla jotain ulkonakin tapahtuvaa. Kyllähän näitä tietysti tietyillä tahoilla järjestetäänkin. Ongelmana taitaa monesti olla iso epätasapaino sukupuolien välillä sekä muutenkin osallistujien vähyys.

      • 30v.

        Kannattaa katsoa eurosinkkujen sivuilta! www.eurosinkut.net


    • netticupido

      Hei,

      Varsinkin pääkaupunkiseudulla tällaisia sinkkutapaamisia järjestetään melko usein. Useimmiten ryhmä tapaamisista keskustellaan täällä Suomi24:ssa.
      Tässä myös sivusto, joka järjestää muitakin kuin ravintola tapaamisia:

      http://www.40plus.fi/

      He joilla on enemmän kokemusta tällaisista tapahtumista, olisi hienoa jos jakaisitte sivuston sekä kokemuksenne itse tapahtumasta muiden deittailijoiden kanssa.

      Terveisin,
      Netticupido

      • aikuinen mies

        Jaa, nyt vasta luin nettikupidon viimeisen kirjoituksen. Tuo toiminta vaikuttta ihan asialliselta,(vaikka tosin nettikupidolla on yhteyksiä noihin cdateihin ja muihin). Mutta sivusto oli ihan tosi kivan tuntuinen. Muistuttaa vähän eurosinkkuja, vaikka toimintaa on vielä vähemmän. 20 euron vuosimaksu ei ole kamalan paljon. Nimenomaan kivaa tässä näyttää olevan se, että toiminta ei ole pelkkää ravintolaa.


    • aikuinen mies

      Luin joskus vuosia sittten tällaisesta tilaisuudesta. Tämä tapahtui tosin yksityiskodissa, ja väkeä oli "vain" noin 30 henkeä. Silti järjestely oli aivan loistava.

      Jokainen vieras kutsuu yhden vastakkaista sukupuolta olevan vieraan! Kutsujalla ja kutsutulla ei saa olla minkäänlaista "säpinää" keskenään, mutta kutsuja tavallaan vastaa siitä että kutsuttu on ns. fiksu ihminen. Näillä on saattanut joskus olla säpinää, mutta se on totaalisesti ohi, mutta kunnioitus on tallella, ja kutsuja ajattelee, että tässä on hyvä seuralainen jollekin toiselle. Mies kutsuu naisen, nainen kutsuu toisen miehen, jne. Näin saadaan kasaan vaikka 30 toisilleen tuntematonta ihmistä, mutta kuitenkin jokainen kutsuja on tavallaan valinnut omasta mielestään "hyvän ihmisen", jonka kanssa tosin ei ole päässyt puusta pitkään, mutta tämä kutsuttu on kuitenkin "hyvä".

      Nyt kaikilla on tavallaan vastuu juhlista, ja sinne kokoontuu toivottavasti samassa elämäntilanteessa olevia. Ainakin minusta tämä on kiva ajatus. 30 ihmisen paikka voisi olla tosin jotain muuta kuin yksityskoti, mutta kyllä paikkoja löytyy. Nämähän olisivat tavallaan usean hengen sokkotreffit, ilman kelloa ja muita velvotteita. Tätä olisi kiva kokeilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      193
      4384
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      240
      2375
    3. 133
      1657
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1351
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      181
      1127
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      80
      1066
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1064
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      57
      1000
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1000
    10. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      71
      985
    Aihe