voi elämän kevät

kämppiksellä selvästi nyt viiraa päässä...oltiin tupakilla ja naureskelin ku se potki jalkojaan koko ajan ja kysyin et mitä helvettiä nää hommaat

-"sääskiä", kuuluu vastaus

(mikseihän ne ei mua pistä)

-"jos ne sinua pistäis ne kuolis samantien"

(aaaa-ha)

-"ku juot niin paljon kahvia"

(niin no sehän se vois olla... halpa euroshopperi tehny tehtävänsä)

*kämppis jatkaa itsensä potkimista*

(no yrittäsit edes seisoa paikallaan ku mies)

-"AI SINÄKÖ KERROT MULLE, ETTÄ MITEN OLLAAN MIES, SINÄ KERROT MULLE MITEN OLLAAN MIES?!?!?!?!?! 1!1 1 1!?!?"#¤%"#¤%"#¤%"

Tyyppi vetää herneet sekunnin kolmasosassa.. Äänensävy muuttu heti, katse muuttu heti, olemus muuttu aivan täysin ja loukatun oloiseksi ja, jos yhtään olisin sanonut vielä EDES VITSILLÄ takasin niin se ois käyny päälle.

Mikähän helvetti sillä on?

Viimeksi ku se käyttäyty näin, niin sillä oli 30 syntymäpäivä ja heti aamulla, ennen ku ehin huomenta sanoa, niin tyypillä oli sama olemus VITUN VIET TUON LAATIKON JONNEKKI HELVETTIIN JA LÄHTI OVET PAUKKUEN. Sillonki jäin ihmettelee, että mitähän helvettiä... Ja vasta jälkeenpäin sain tietää, että tyypillä 30v -syntymäpäivä. No en tiedä onko sillä ikäkriisi vai itsetuntokriisi vai kriisikriisi, mutta aivan käsittämättömän käsittämätön tapaus. Joku helvetin tikittävä aikapommi.

Ite oon 25 ja se on 30v, miehiä molemmat ja asuttu samassa kommuunissa jo useampi vuosi...ja nyt sillä on alkanu tikittää.

Tosin oon kuullu huhuja sen kavereilta, et se riehuu baareissa ja haastaa riitaa toisinaan ja itsekin se on kertonut miten yliopistolla joku ei pitänyt hänelle ovea auki ja oven toiselta puolen jäätiin ilmeilee, että "hehhee näpyttelepä ite se kulkukoodi" ja sittenkö se oli päässy sisälle niin käyny käsiksi ja poliiseilla piti uhata, että rauhottu.

voi elämän kevät... mitä paskaa ja mikä paska tyyppi

3

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helpotti kummasti avautua by the way :)

    • tuulitiella

      Tuli ikävä teatteriin ku luin tätä. Siis niin kirjotettu. (kohteliaisuus!)
      Kaveri kuulostaa sellaselta etten heleposti jäis juttelemaan. Jos sillä on todettu joku pitkäaikaissairaus..onks ollu rauhanturvaajana? rakkaushuolia? unettomuutta? lääkkeet lopussa? burnout?

      Ehkä sen pitäs vaan soittaa kotiin.

    • ÖP

      Ehkä saattas olla hyvä idea muuttaa. Jätkällä on jotain patoutumia ja turhautumia, potkittu tarpeeks kauan päähän ja nyt alkaa purkautumaan. Tosin masennuskin oireilee myös ärtyisyytenä ja kärsimättömyytenä.

      Usein raivohulluuteen menevät henkilöt tulevat pahenemaan ajan myötä ja ovat todellakin tikittäviä aikapommeja. Kun tiedossa, että kaveri v-valtainen, etenkin kännissä, voi joskus käydä kiinni suhunkin. Ei hyvä kun asutte samassa kämpässä. Väkivallan tuloksena voi ruumiitakin syntyä, vaikkei olisi tarkoituskaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      36
      3259
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      1975
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      193
      1571
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      129
      1453
    5. 80
      1105
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1084
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      258
      949
    8. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      879
    9. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      103
      826
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      67
      778
    Aihe