En usko, että mies rakastaa minua

oioihouho

Meillä on useamman vuoden suhde takana ja vasta viimeisen vuoden tai kahden aikana en ole aina pystynyt uskomaan, että mieheni rakastaa minua. En tiedä mistä tämä johtuu, koska en keksi mitään kunnollista syytä epäilyille, pidän itseäni rakastettavana ja rakastan miestäni. Silti ne sanat tuntuvat jotenkin tyhjiltä ja tuntuu, että samaa fraasia toistetaan vain sen takia, että se on tapa. Mutta jos sitä ei toistettaisi, niin sekään ei kelpaisi minulle, koska haluan rakastaa ja olla rakastettu ja kertoa sen toiselle.

Mistä tämä voisi johtua, etten usko miehen rakkauteen? Luulen, että rakastan häntä paljon enemmän kuin hän minua. Joinakin päivinä olen varma, ettei hän rakasta ollenkaan ja mietin, miksi hän ylipäätänsä on kanssani yhdessä.

6

817

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :3

      Rakkautta ei todisteta sanoilla, vaan teoilla. Sanojen tyhjyys ei merkitse mitään, enkä ihmettele jos ne siltä kuulostavat jos niiden toistoa on vuosikausia kuunnellut.

    • dsrhfjgfvh

      Nimenomaan näin! Teot puhuvat, sanat voivat olla tyhjää täynnä tai valetta.
      Ihminen voi sanoa rakastavansa ja plaa plaa, ja silti pettää toista heti kuin tämän silmä välttää - tämän olen joutunut toteamaan kaverilleni "olkapäänä" toimiessani.
      Toisaalta oma miesystävä ei rakkautaan toitota mitenkään yhtenään - on enemmän tyyliä "ilmoitan kyllä, jos tilanne muuttuu" - mutta silti luotan hänen rakkauteensa täysin.

      • punahuuli_

        tuo on kyllä totta!!!!
        miten joku ihminen voikaan olla niin julma että sanoo tykkäävänsä mutta kuitenkin juoksee muiden muijien perässä.
        luotto on menny jo miehiin kahdesti:(


    • ounouic

      En osaa vastata kysymykseesi, mistä tuo ajatuksesi johtuu.

      Itselläni on pitkä parisuhde. Alkuvuosina joskus tuntui, että mies rakastaa enemmän. Jossain vaiheessa huomasin ajattelevani, että minä olen se enemmän rakastava osapuoli. Useinhan se kai on niin, että toinen rakasta enemmän. Kaipa tuokin tilanne voi vuorotella...?

      Kului siis vuosia. Havahduin outoon tunteeseen, että mies ei rakasta enää minua. Yritin keskustella asiasta. Mies teki mukavia asioita, mutta ei sanonut rakastavansa ja kartteli kaikkea keskustelua aiheesta. Lopulta sain tietää, että hänellä oli suhde. Tuo suhde on nyt kai ohitse ja yritämme vielä jatkaa. Moni asia on parantunut, mutta silti yhä minulla on olo, että mies ei rakasta.

      En haluaisi pelotella, mutta onko mahdollista, että poikaystäväsi voisi olla ihastunut toiseen? Sellaista tapahtuu pitkissä suhteissa toisinaan, eikä sen tarvitse välttämättä johtaa mihinkään sellaiseen, mihin se minun mieheni kohdalla johti.

      Kehottaisin joka tapauksessa puhumaan, puhumaan ja puhumaan, vaikka vaikealtatuntuisikin. Syyllistämättä ja avoimesti.

    • avoimin mielin

      Johtuiskohan siitä, että suhteenne on arkipäiväistynyt? Ehkä kaipaat itse suhteelta enemmän intohimoa, etkä saa sävähdyttäviä kokemuksia kuten ennen? Kannattaa muistaa, että intohimo, oma onnellisuus ja tyytyväisyys eivät ole sellaisia asioita, jotka voi sysätä miehen hoidettavaksi. Ihan itse joutuu niistä ottamaan vastuuta.

      Juttele avoimesti miehesi kanssa ja viritä keskustelua siitä, että mitä mieltä olette parisuhteestanne, oletteko tyytyväisiä, mitä voisi tehdä toisin, millä saisi uutta puhtia seksiin ja rakkauteen jne. On kuitenkin tärkeää, että jos alat aiheesta juttelemaan, niin et suutu, jos mies myöntääkin, että hän on vähän tylsistynyt ja seksi tuntuu puurtamiselta. Jotkut käyvät näitä keskusteluita terapeutin vastaanotolla.

    • Anonyymi

      Suhde ei voi toimia jos mies rakastaa vaimoaan yhtä voimakkaasti kuin nainen miestään, koska miehen pitää pitää kiinni velvollisuuksistaan Jumalaa tai ylipäätään korkeampaa tarkoitusta kohtaan ja jos mies ajautuu samalle tasolle naisen kanssa, naisen kunnioitus lakkaa ja nainen kävelee miehensä yli, koska nainen rakastaa vain ja ainoastaan miestä, jota se myös kunnioittaa. Tää on vain tosiasia, mikä on tiedetty aikojen alusta lähtien ja on pelkkää Disney -hömppää väittää muuta. Nainen ei ole romanttinen, vaan haluaa romanttisia eleitä mieheltä. Ensiksi tietenkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe