Valkoinen mies, musta nainen - miten menee?

Ylermi Lounaasta

Joskus (harvoin) näkee suomalaisen miehen mustaihoisen naisen kanssa. Minkälaisia kokemuksia näistä suhteista?

Kertokaa suhteestanne vaikkapa länsi-afrikkalaisen, värikkään ja eläväisen, naisen kanssa, niitä omaavat suomalaiset miehet! Vai ovatko nämä naiset yleensä Suomessa tai muualla Euroopassa syntyneitä, näiden maiden kansalaisia, esim. Ranska, Britannia..?

Matkailevatko suomimiehet hakemassa vaimoja Afrikasta?

65

8295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niin se menee

      En tiedä "matkailevatko suomalaiset miehet hakemaan vaimoja Afrikasta", mutta toivon sydämestäni ettei tällaista ihmiskauppaa tapahdu!

      Liian paljon haetaan kumppaneita muualta ajattelematta yhtään miten ulkomaalaiset suomalaisiin olosuhteisiin sopeutuvat. Sängyssä voi mennä hyvin vuoden pari, mutta sitten alkavatkin ongelmat. Suomeen tulevan ihmisen täytyisi ennen kansalaisuden tai oleskeluluvan saamista täyttää muutamat kriteerit:
      -hänen tulee pärjätä normaaleissa arjen tilanteissa suomenkielellä
      -hänen rikosrekisterinsä tulee olla puhdas
      -hän sitoutuuhankkimaan työtä Suomesta puolessa vuodessa tänne tulonsa jälkeen, ja mikäli työtä ei ole, hänet voidaan palauttaa kotimaahansa
      Kun säännöt ovat selkeät, stoppaa suomalaisilla leikkiminen.

      • Anonyymi

        Mitää pahaa olla parisuhteessa mustan naisen kanssa jos se nainen on syntynyt Suomessa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitää pahaa olla parisuhteessa mustan naisen kanssa jos se nainen on syntynyt Suomessa?

        Ihmisten perusasetukset ovat muodostuneet evoluution toimesta sellaisiksi että kömmähdys johon viittaat ei tunnu (mielessämme) hyvältä (mielihalumme mukaiselta) vaikka siinä teknisesti ottaen ei olisikaan mitään "pahaa" tai "vikaa".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitää pahaa olla parisuhteessa mustan naisen kanssa jos se nainen on syntynyt Suomessa?

        "Mitää pahaa olla parisuhteessa mustan naisen kanssa jos se nainen on syntynyt Suomessa?"

        Ihmisten mieltymykset eivät lähtökohtaisesti ole pahoja tai hyviä, ne ovat juuri sellaisia kuin ne ovat, sellaisia joiksi evoluutio on ne kehittänyt.

        Valkoinen mies pitää parisuhdearvossa valkoista tyttöä, riippumatta siitä missä maassa valkoinen tyttö on syntynyt. Tässäkin asiassa evoluutio on muokannut tytöt aivan toisella tavalla kuin miehet.


    • Multiculture_man

      En ole koskaan hakenut naista ulkomailta, kaikki tapaamani naiset olen löytänyt täältä Suomesta. Tapasin n. kuukausi sitten brittiläisen naisen, joka on syntynyt eräällä saariryhmällä Intian valtamerellä, eli hänellä on sekä afrikkalaista, aasialaista että eurooppalaista perimää. Meillä ainakaan ei ole ollut suurempia ongelmia, nainen on fiksu ja oman arvonsa tunteva, kuten tuolta alueelta tulevat naiset yleensäkin. Katolinen uskonto tuolla alueella vaikuttaa myös siten, että ko. alueen naiset ovat hyvin tarkkoja siveydestään eli rakastellaan yleensä vasta naimisissa ja ensisuudelmaakin on ensitreffeillä nopeiden suhteiden etsijöiden turha odottaa. Kaikki hyviä elämänarvoja ja ominaisuuksia, joita minä ainakin arvostan todella paljon. Tuon alueen naiset ovat myös hyvin sisukkaita sekä oman naisellisuutensa hyvin tiedostavia, näin ollen he myös vastavuoroisesti vaativat miehiltä paljon. Mutta jos tällaiseen suhteeseen uskaltatutuu niin voin sanoa, että paljon todella hyvää on suhteen perustassa tiedossa. Ainoastaan englannin kieltä joutuu paljon opettelemaan, kun nämä sisukkaat naiset ovat luonteeltaan niin itsepäisiä, etteivät suostu suomea puhumaan vaikka hyvin osaisivatkin..:)

    • Africa_woman_man

      Seurusten parasta-aikaa afrikkalais-intialais-ranskalaisen tummaihoisen naisen kanssa, enkä kadu päätöstäni koskaan. Nainen ei ole muslimi, vaan kristitty. Näin ollen välillämme ei ole ylitsepääsemättömiä ongelmia, kun itse olen evankelis-lurerilainen kristitty. Kulkiessämme yhdessä kaupungilla kaunis naiseni kerää välittömästi huomioita ympärillämme, mutta meillä kummallakin on erittäin hyvä itsetunto, joten asia ei häiritse lainkaan, päinvastoin.
      Voin myös kertoa, että afrikkalaiset naiset ovat hyvin tietoisia omasta naisellisuudestaan, eli he ovat hyvin sensuellejan ja kauniita. Mutta he ovat myös hyvin ylpeitä ja itsepäisiä luonteeltaan, mikä asettaa haasteita heikon itsetunnon omaaville suomalaisille. Nämä naiset eivät myöskään koskaan suostu yhden illan seksiin tai edes suudelmaan ensitreffeillä, joten kaikki pikapanoa etsivät voivat täydellisesti unohtaa nämä upeat naiset. Itsekin treffailin afrikkalaista naista ja vasta kolmannella kerralla ensi kertaa annoimme pikaisen suudelman huulillemme. Mutta nämä naiset ovat myös hyvin sisukkaita, uskollisia ja kaikin puolin erittäin hyviä ihmisiä. Olen menossa naimisiin afrikkalaisen kristityn naisen kanssa ja voin kertoa, että olen maailman onnellisin mies tällä hetkellä. Kun mies todella sitoutuu afrikkalaiseen naiseen, menee naimisiin ym., tulet saamaan sen kaltaisen täydellisen naisen niin seksuaalisesti kuin elämänkatsomukseltaankin aivan erinomaisen naisen, josta kukaan täysjärkinen mies ei voisi kieltäytyä. Mutta tämä kaikki vaatii suurta itsekuria ja miehistä olemusta.

      • Anonyymi

        Afrikkalaiset naiset ovat pääsääntöisesti rumia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Afrikkalaiset naiset ovat pääsääntöisesti rumia.

        Valkoiset naiset ovat sitä rumempia, esittävät jopa mustia naisia. Ottamalla feikkiä rusketusta, täytteet jne...valkoiset ovat niin kateellisia aina kaikesta mikään ei ole heillä koskaan hyvin, ahne paska vaikka voidaan paistaisi hyi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Afrikkalaiset naiset ovat pääsääntöisesti rumia.

        😂😂😂 Daiju. Afrikasta löytyy niin paljon erinäköisiä ihmisiä, että huomaa kyllä kuinka yksinkertainen ja tietämätön juntti olet. Jos et ole koskaan käynyt Afrikassa niin ole maalainen hiljaa


    • Multiculture_man

      Voi olla, että jossain Afrikassa köyhillä alueilla noin onkin, että halutaan
      länsimaalaisen kanssa naimisiin melkein mistä hinnasta tahansa.
      Mutta nyt puhutaan aivan eri luokan afrikkalais- ym. naisista, siis sellaisista
      koulutetuista, fiksuista, kauniista ja naisellisista, työssäkäyvistä ym., joilla on miesten suhteen valinnan varaa vaikka kuinka paljon eikä tarvitse ketä tahansa miestä elättäjäkseen haluta. Oma afrikkalais-intialais-eurooppalainen naisystäväni ainakin on kaunis ja naisellinen kuin mikä ja hänen itsensäkin kertoman mukaan vaikka kuinka monet miehet ovat häntä yrittäneet lähestyä, mutta harvoille treffeilleen hän poimi ainoastaan kaikkein parhaat. Hänet nähdessään ymmärtää kyllä hyvin miksi, ja kadulla kahdestaan kävellessämme hän kääntää kyllä miesten päät. Joten tuollaiset puheet kaikille kelpaavista afrikkalaisnaisista voi kyllä täysin unohtaa. Asia on täsmälleen päinvastoin: olen nähnyt paljonkin suomalaisia naisia, jotka epätoivoissaan menisivät naimisiin vaikka kenen kanssa, mutta epätoivoista tummaihoista naista ainakaan täällä Suomessa en koskaan. Itse en nykyisen seurustelusuhteeni valintaa kadu koskaan.

    • 20+18

      Ulkopuoliset? Siis suhteet muihin kuin omaan itseen?

    • Multiculture_man

      Olin juuri vähän aikaa sitten piknikillä tummaihoisen afrikkalais-intialais-eurooppalaisen kuvankauniin naisystäväni kanssa. Onkohan minussa jotakin vikaa, kun en tuntenut olevani helvetissä, vaan olo tuon ihanan ja eläväisen sekä kuvankauniin naisen kanssa oli kuin taivaassa olisi ollut. Taas jälleen kerran kävellessäni hänen kanssaan kaupungilla käsikkäin, naiseni sai varsinkin miesten päät kääntymään. Mutta vastaan tuli myös muutamia ihmisiä, kuten eräs iäkäs nainen, joka katsoi meitä jäätävän murhaavasti ikään kuin olisimme tehneet hänelle jotakin pahaa. Onneksi meillä kummallakin on hyvä itsetunto emmekä voineet muuta kuin nauraa tuollaisille typerille ihmisille. Olen hyvin onnellinen hänen kanssaan, en kadu koskaan sitä päivää, kun lähdin hänen kanssaan ensitreffeille. Olen myös täysin samaa mieltä nimimerkin "Africa_woman_man" -nimimerkin kanssa siitä, että näiden kulttuuritaustan omaavien naisten kanssa vaaditaan mieheltä suurta itsekuria ja miehisyyttä. Miehisyydellä en kuitenkaan tarkoita mitään yliampuvaa äijämäisyyttä, sillä ainakin minun naisystäväni arvostaa hyvin paljon omaa miehisyyttäni ja varsinkin romanttista luonnettani. Hän arvostaa myös herrasmiesmäisyyttä, jota annan hänelle. Näin naiseni saa olla kanssani oma persoonallinen itsensä ja tuntea olevansa nainen, minä puolestani saan olla oma itseni miehenä hänen vierellään. Huonon itsetunnon omaavat, peräkammarin pojat tai muuten epämiehekkäät miehet eivät pääse näiden kauniiden afrikkalaistaustaisten naisten lähellekään, samoin kuin yhden illan seksiä etsivät tai sitoutumiskyvyttömät. Nämä naiset yleensä myös haluavat naimisiin hyvin pian. Mutta sitoutumiskykyiset miehet, joilla on perusasiat kunnossa, saavat näistä ihanista tummaihoisista aivan loistavia elämänkumppaneita. Minä en kadu päivääkään sitä, että aikoinaan tutustuin häneen.Olen niin onnellinen hänen kanssaan, kuin mies vain voi olla.

    • Kokemusta on

      Musta nainen ottaa mielellään valkoisen miehen.

      • Anonyymi

        Ja valkoinen mies ottaa mielellään mustan naisellisen naisen. Suomessa naisten sukupuolirooli on mennyt sekaisin ja naiset käyttäytyvät, puhuvat ja usein myös pukeutuvat kuin miehet. Se on ihan hirveää. Olen mieluummin yksin kuin tällaisen Reino-Irmelin kanssa. Nostan hattua niille naisille suomessa, jotka haluavat olla naisia ja seksuaalisesti viehättäviä miesten ja muiden naisten silmissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja valkoinen mies ottaa mielellään mustan naisellisen naisen. Suomessa naisten sukupuolirooli on mennyt sekaisin ja naiset käyttäytyvät, puhuvat ja usein myös pukeutuvat kuin miehet. Se on ihan hirveää. Olen mieluummin yksin kuin tällaisen Reino-Irmelin kanssa. Nostan hattua niille naisille suomessa, jotka haluavat olla naisia ja seksuaalisesti viehättäviä miesten ja muiden naisten silmissä.

        Minä en ole ikinä sekaantunut tuon rodun edustajiin, joku roti pitää suomalaisella valkoisella miehellä olla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä en ole ikinä sekaantunut tuon rodun edustajiin, joku roti pitää suomalaisella valkoisella miehellä olla.

        Niin tyttöystävälläsi onkin aivan valkoiset rystyset. Sen nimi on Kyllikki.

        Roti on intialaista ihan ohutta leipää:)
        Mm. Thaimaassa roti taas on pannukakku, jota leivotaan yleensä pienessä kärrissä, kadun varsilla. Roti sai kluei = banaani pannukakku. Senkin alkuperä lienee intiassa.

        Roti suomessa taas on, kangen alle taakse laitettava tuki, kivi tms.

        Runkkarit käyttävät sanaa ruotiskielestä tulleesta sanasta råd = järjestys tai neuvo.
        Oletko siis ruotsalainen homo runkkari?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä en ole ikinä sekaantunut tuon rodun edustajiin, joku roti pitää suomalaisella valkoisella miehellä olla.

        Niin sinähän otat sen valkoisen possunaamaisen miehekkään ja leveäharteisen suomalaisen Pirkon. Kunhan ei vaan ihonväri ole tumma niin kaikki käy, minkätahansalainen porsas kunhan on vaan omaa rotua. Jeesus näitä yksinkertaisia juntteja jotka eivät tajua naiskauneuden päälle.


    • BWrules

      no heh heh.. on musta tyttö ja paremmin menee kuin ikänä suomalaisen kanssa. Juttu luistaa 100 kertaa paremmin vaikka joutuu englantia vääntämään aika paljon. Once you get black you never come back..true...true..
      Makuuhuoneen puolella ei sanaa päänsärky tai kieltäytyminen tunneta.päinvastoin..olen joutunut monesti teeskentelemään ettei pysty enää kun sattuu.
      Suosittelen lämpimästi.. tervetuloa afrikan naiset!!!!!

      • Blackbetty

        Just näin täälläkin.. Never back white heh heh.. Ei mitään jakoa.


      • Etsaakaan

        Eksotiikan lumoa. Samat piirteet valkoisessa olisivat vain tavallisen lehmän piirteitä. Anteeksi lehmät.


      • Anonyymi
        Blackbetty kirjoitti:

        Just näin täälläkin.. Never back white heh heh.. Ei mitään jakoa.

        Tämä on totta. Toistakymmentä vuotta tappelin eri suominaisten kanssa. Viisi vuotta jo oltu yhdessä mustan naisen kanssa ja riidat ovat mitättömiä niihin suominaisten kanssa joutuneisiin nyrkkipaineihin verrattuna, joissa veri lensi ja tuli turpaan, taikka puukosta. Nyt ei ole ollut pelkoa saada nyrkistä edes pahimman erimielisyyden kohdalla ja pahimmassa riidassa vain käytettiin ääntä, eikä käyty fyysisesti ollenkaan käsiksi. Suominaisilla on liian paljon opittavaa, että jätin väliin. Syytän tästä kaikesta naisten vanhempia. Omena ei ole pudonnut kauaksi puusta, vai onkohan osittain vielä puussa kiinni..


    • suomalainennainenonparas

      Monilla näyttää olevan kova tarve hehkuttaa mustaa naista suhteessa suomalaiseen. On totta että musta nainen on naisellisempi kuin suomalainen nainen näin keskimäärin, mutta jos vertaa japanilaiseen tai itä-eurooppalaisiin naisiin jää afrikkalainen nainen kakkoseksi niin kauneudessa kuin naisellisuudessaan. Vahva luonto liittyy osittain siihen, että Afrikan maat ovat vielä kaukana sukupuolisesta tasa-arvosta, jolloin naiset oppivat vaatimaan ja pitämään puolta hieman eri tavalla. Muutaman afrikkalaisen kanssa seurustelleena voin kyllä kehua mimmien huumorintajua, ja harvoin on tullut tylsää tai niukkahuumorista naista vastaan Afrikassa asustellessani. Huumori ei tosin itselleni enää riittänyt, vaan kaipaan vielä enemmän älykästä, oppinutta ja tietoista seuraa, joten itse en Afrikkalaisen kanssa seurustelisi tai laittaisi hynttyitä yhteen enää koskaan, myöskään ulkonäkö ei miellytä jos verrataan Suomalaisiin, Itä-Euroopan tai Latinalaisen Amerikan tyttöistä nyt puhumattakaan. Minulle itselleni vierasta ja ärsyttävää, järkyttävä hiusfiksaatio, tekohiukset (pidän pitkistä pehmeistä luonnollisista hiuksista naisellani), toinen juttu on extended-family kuviot ja että rahan kanssa pitää olla jatkuvasti varuillaan koska sitä voi musta daami alkaa valuttamaan kaiken maailman sukulaisilleen jos ei ole varuillaan. Ja jos et anna, olet itsekäs ja ahne sika. Ne äijät jotka afrikkalaiseen ovat päätyneet, niin toivon onnea, vuodet näyttää jaksaako sitä ruljanssia.

      • Markankone

        Just näin..


      • Anonyymi

        Kauneus on katsojan silmässä. On hyvä ettemme kaikki näe kauneutta samassa ihmisessä, sillä tulisi muuten tungosta.
        On totta, että monissa Afrikan maissa naiset käyttävät yleisesti tekohiuksia ja siitä tulee osa parisuhdetta ja rahanmenoa. Meinaan niiden käsittely vie aikaa niin että... voi pojat. Tiedät vain jos sille polulle lähdet. Avaralla ja mukautuvalla mielellä saatat tottua siihen.
        Rahan lähettäminen perheelle kotimaahan on Afrikkalaisilla normaali käytäntö. Kaikki eivät todellakaan lähetä paljoa, vaan kyse on usein ns. kaljakorin hinnan lähettämisestä kuukausittain tukemaan mahdollisesti köyhää perhettä, sillä se on välittämistä.
        Jos nainen siirtää huomattavia summia jonnekin, niin olet löytänyt jonkun vääränlaisen naisen josta suosittelen hankkiutumaan erään pikaisesti.
        Afrikkalaiset naiset ovat miehiä varten. He meikkaavat myös kotona ja ovat naisellisia. Afrikkalaista naista tulee kohdella kuin kukkaa kämmenellä ja tulee muistaa olla kohtelias, tai muuten saattaa jäädä sinkuksi aika pikaisesti.


    • Rotteninside

      Nyt on ero tulossa sambian naisesta. 2v takana. Alku tietysti juhlaa mutta nyt on paljastumassa synkkä totuus siitä että kaikki on ollut vain kulissia. Kun kieltäydyin lasten teosta (olen 44 ja nainen 40) ja naimisiin menosta alkoi sellainen show että oksat pois. Jumalaton mesoaminen ja aggressiivinen käytös. Alkoholi tuli yhtäkkiä kuvioihin ja uhkaili tappamisella ja mun lasten tappamisella. Huh huh, ei olisi uskonut mitä näistäkin paljastuu... Kaikki sen tummat kaverit puskee muksuja vielä nelikymmpisenä vanhempien suomalaisten miesten kanssa.. Mutta kuvio on tullut selväksi.. Vaikka väkisin naimisiin ja maha pystyyn. Todellinen luonne saattaa yllättää kun veitset heiluvat. Todella kovaluontoisia ja kylmiä sisältä. Enää en jeesaa missään asiassa, pärjätköön hoonolla soomella..

      • Anonyymi

        Monissa Afrikan maissa naiset haluavat useamman lapsen, usein jopa 7. Tämä on varmasti jo pienenä vanhemmilta opittu asia. Asiaa voi vain yrittää ymmärtää. Monesti suku ja etenkin äiti painostaa tytärtään hankkimaan lapsia. Suvun jatkaminen ei ole heille edellytys, vaan kuin jokin tuomio ja pakollinen tehtävä, tai saavat olla ikuisessa häpeässä.


    • lasketkosisään

      jäi vähän epäselväksi millaista se peti homma oli niiden kanssa oliko pilluamputaatiota harrastettu kotona piirileikeissä? antaako bebaa yhtä hyvin kuin suomenruotsalainen

      • Anonyymi

        Jotkin suvut harrastavat vielä tätä amputaatiota, mutta eivät toki enää läheskään kaikki. Ajat muuttuvat ja ihmiset jättävät näitä perinteitä pois.
        Väittäisin, että anaaliseksi on yhtä harvinaista parisuhteissa kuin muuallakin maailmassa. Porno antaa vääristävän kuvan parisuhdeseksistä.
        Afrikkalaiset ovat sängyssä usein todella aktiivia siihen ryhtyessään. Väittäisen, että useammin suostuvat petipuuhiin per kk kuin meidän suominaiset, jotka femiiniysyyttään eivät halua kulliin koskea ainakaan huulillaan.


    • sopimussekin

      No mutta, tuohan on oikeastaan kirjallinen vahvistus, eli mustaa valkoisen päällä. Kansankielellä mustaa valkoisella. Pitäähän kultturivaihtoa harrastaa, sehän on rikkaus.

    • neever

      Hyvin heikosti, ei mustaa voi suositella kenellekään

    • Anonyymi

      Ihan jo Afrikan sisällä on hyvin paljon erilaisia maita ja erilaisia ihmisiä. Riippuu täysin siitä, millaisen naisen kanssa on tekemisissä ja miten hän on Suomeen päätynyt. Yleisesti ottaen tietty arvokonservatiivisuus tuntuu olevan vahvempaa useimmissa Afrikan maissa kuin Suomessa.

      • Anonyymi

        Afrikkalaiset ovat hyvin rasistisia toisilleen ja jotenkin ajattelevat kaiken taustansa kautta ja mustavalkoisesti. Eivät koskaan sopeudu tänne vaan haluavat jatkaa oman kulttuurinsa mukaista elämää esimerkkinä vaikkapa moniavioisuus ja valehtelu. Käyttävät suomalaisia vain lompakkona tai hyödykkeenä oleskeluluvan saamiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Afrikkalaiset ovat hyvin rasistisia toisilleen ja jotenkin ajattelevat kaiken taustansa kautta ja mustavalkoisesti. Eivät koskaan sopeudu tänne vaan haluavat jatkaa oman kulttuurinsa mukaista elämää esimerkkinä vaikkapa moniavioisuus ja valehtelu. Käyttävät suomalaisia vain lompakkona tai hyödykkeenä oleskeluluvan saamiseen.

        Afrikassa on eri kansallisuuksien väliset epäluulonsa ja ongelmansa. En tosin ole varma, eroaako tämä loppujen lopuksi kovin paljoa eurooppalaisten tavoista. Suomessakin kerrotaan mannevitsejä vielä nykyään, ja ruotsalaistaustaiset ruotsalaiset saattavat katsoa alaspäin suomalaista.

        Afrikkalaisiin muslimikulttuureihin saattaa kuulua moniavioisuus, mutta se ei yleensä ole osa sikäläisten katolisten, ortodoksien tai protestanttien elämää. Valehtelua ja erilaista vilunkia esiintyy eri puolilla maailmaa, ja henkilön kulttuurista ja muusta taustasta riippuu, missä määrin sitä hyväksytään. Monissa Afrikan maissa tilanne on alkanut modernisoitua siten, että myös nuoret naiset opiskelevat yliopistossa ja menevät töihin, jos vain töitä löytävät. Tähän joukkoon kuuluvat naiset eivät yleensä halua elää kenenkään toisen tuloilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Afrikassa on eri kansallisuuksien väliset epäluulonsa ja ongelmansa. En tosin ole varma, eroaako tämä loppujen lopuksi kovin paljoa eurooppalaisten tavoista. Suomessakin kerrotaan mannevitsejä vielä nykyään, ja ruotsalaistaustaiset ruotsalaiset saattavat katsoa alaspäin suomalaista.

        Afrikkalaisiin muslimikulttuureihin saattaa kuulua moniavioisuus, mutta se ei yleensä ole osa sikäläisten katolisten, ortodoksien tai protestanttien elämää. Valehtelua ja erilaista vilunkia esiintyy eri puolilla maailmaa, ja henkilön kulttuurista ja muusta taustasta riippuu, missä määrin sitä hyväksytään. Monissa Afrikan maissa tilanne on alkanut modernisoitua siten, että myös nuoret naiset opiskelevat yliopistossa ja menevät töihin, jos vain töitä löytävät. Tähän joukkoon kuuluvat naiset eivät yleensä halua elää kenenkään toisen tuloilla.

        Juu ei yleistetä näitä muka tosi hurskaita moniavioisia roomalaiskatolisia länsiafrikasta tulijoita kaikkiin. Ja rukoilemallahan noista synneistä selvii ja " kirkossa" käymällä saa nimensä herran kirjoihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Afrikassa on eri kansallisuuksien väliset epäluulonsa ja ongelmansa. En tosin ole varma, eroaako tämä loppujen lopuksi kovin paljoa eurooppalaisten tavoista. Suomessakin kerrotaan mannevitsejä vielä nykyään, ja ruotsalaistaustaiset ruotsalaiset saattavat katsoa alaspäin suomalaista.

        Afrikkalaisiin muslimikulttuureihin saattaa kuulua moniavioisuus, mutta se ei yleensä ole osa sikäläisten katolisten, ortodoksien tai protestanttien elämää. Valehtelua ja erilaista vilunkia esiintyy eri puolilla maailmaa, ja henkilön kulttuurista ja muusta taustasta riippuu, missä määrin sitä hyväksytään. Monissa Afrikan maissa tilanne on alkanut modernisoitua siten, että myös nuoret naiset opiskelevat yliopistossa ja menevät töihin, jos vain töitä löytävät. Tähän joukkoon kuuluvat naiset eivät yleensä halua elää kenenkään toisen tuloilla.

        Totta. Suomessa on vielä vahva rasismi mustalaisia kohtaan. Heitä pidetään alempiarvoisina, vaikka siihen ei pitäisi olla enää syytä. Moni menestynyt romaani onkin Suomessa salannut taustansa ja jopa vaihtanut nimensä kirjoitti eräs sanomalehti kolumnissaan.

        Nuoremmat kouluttautuneet Afrikkalaiset naiset haluavat tienata itse ja edetä urallaan. Useat haluavat tehdä työtä, joka auttaa yhteiskuntaa ja ihmisiä.

        Suomessa arvovalta on ihan vitullaan. Esim itseäni vanhemmat alan ihmiset, eli vuonna 1950 syntyneet pitävät itseään niin arvossaan, että minulla ei ole päätösvaltaa mm käymissämme kokouksissa, joissa suunnitellaan mihin suuntaan etenemme ja sijoitamme varojamme.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Afrikkalaiset ovat hyvin rasistisia toisilleen ja jotenkin ajattelevat kaiken taustansa kautta ja mustavalkoisesti. Eivät koskaan sopeudu tänne vaan haluavat jatkaa oman kulttuurinsa mukaista elämää esimerkkinä vaikkapa moniavioisuus ja valehtelu. Käyttävät suomalaisia vain lompakkona tai hyödykkeenä oleskeluluvan saamiseen.

        Mulle kävisi moniavioisuus eli monta mustaa tyttöä. Kaikki mustat tytöt vaan mailia tänne


      • Anonyymi
        ashtonlaw kirjoitti:

        Mulle kävisi moniavioisuus eli monta mustaa tyttöä. Kaikki mustat tytöt vaan mailia tänne

        Meitä olis muutama miljoona tulossa heti . Montakos sä pystyt elättämään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Afrikkalaiset ovat hyvin rasistisia toisilleen ja jotenkin ajattelevat kaiken taustansa kautta ja mustavalkoisesti. Eivät koskaan sopeudu tänne vaan haluavat jatkaa oman kulttuurinsa mukaista elämää esimerkkinä vaikkapa moniavioisuus ja valehtelu. Käyttävät suomalaisia vain lompakkona tai hyödykkeenä oleskeluluvan saamiseen.

        Ikävä kyllä. Eu ulkopuolelta tulevilla ei ole automaattisesti maahantuoma oikeutta. Helpioin tapa on opiskelija vaihto.


    • Anonyymi

      Minä seurustelen Namibialaisen kanssa on upea ja kaunis nainen ja olemme puhuneet naimisiin menosta.. rakastamme toisiamme paljon

      • Anonyymi

        Jos rakkaus on aitoa hänen puoleltaan, niin onnittelen! Eiköhän asia selviä jossakin vaiheessa, tai isomman erimielisyyden aikana. Jos parisuhteessa ei ole koskaan erimielisyyttä, niin kyse on joko alistamisesta, tai toisen/molempien yksilöiden älyllisen toiminnan puutteesta.


    • Anonyymi

      Minulla on puoliksi musta brassi eukko:

      Plussaa:

      Intohimo.

      Aina huolehtimassa.

      Tuo perheen luo joka päivä ja vanhemmat halii ja juttelee.

      Antaa minun olla mies. Eikä halua minusta kasvissyöjä silakkaa.

      Itse koen karvaisuuden plussana. Mutta Riolainen emäntä sheivaa kaiken pois.

      Iso takamus ja isot rintavarustus (on sekin plussaa).

      Sanoo joka päivä että rakastaa minua.

      Ei käy kakalla ovi auki.

      Jos nalkuttaa, niin


      Miinusta

      Raha annetaan lahjaksi, ei lainaksi.



      Täällä on hyviä vinkkejä mustista naisista: https://datinglocalgirls.com/wiki/Cape_Town
      Minulla siis oli ennen etelä afrikkalainen eukko ja oli kyllä aikamoinen herkkukimpale.

      • Anonyymi

        Tuo perheensä ja vanhempansa visiitille joka päivä?! Mä en kyllä kestäis vaikka olis miten iso perse. Mihinkäs se lihakimpaleesikin sitten katosi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo perheensä ja vanhempansa visiitille joka päivä?! Mä en kyllä kestäis vaikka olis miten iso perse. Mihinkäs se lihakimpaleesikin sitten katosi?

        Varmaan jätti neiti sedän, jos hänen nahkanuija oli jokin normaali suomalainen 14 cm. Taisi löytää isomman pampun omaavaan himoharrastajan jostakin naapurista. Tai sitten loppui setämieheltä kahiseva ja testosteroni laski.


    • Anonyymi

      Wide open, helvetti odottaa. Pitkälle uimisesta oli varmasti ehdot, joille löytyi joku joka sanoi ei.

    • Anonyymi

      Kokemuksia suhteista mustien naisten kanssa jos et oo itse abrahamin uskoinen (vaan agnostikko, ateisti, luontouskoinen, "hengellinen mutta ei uskonnollinen" tms.)? Olettaisin et toimii niiden mustien naisten kanssa joilla on suht. pohjois-eurooppalainen kasvatus ja ollut pitkään osa tätä yhteiskuntaa, etenkin afro-suomalaiset, mut mites uusien tulokkaiden kanssa tai Afrikassa paikan päällä?

    • Anonyymi

      Oli mustilla tytöillä ihanat vitut ;-*

      Vanha skönö

    • Anonyymi

      10v Afrikkalaisen naisen kanssa, samanlaista tuo on kuin suomi-neidonkin kanssa. Aikasemmin keräilin kokemuksia eri maalaisista tytöistä (kokemusta n. 20 eri kansallisuutta) eli jotain näkökulmaa minuilla asioihin lienee niin eestä kuin takkaa !!

    • Anonyymi

      Länsiafrikkalainen nuori nainen on ihaninta, mitä mies voi kokea naiseuden saralla.

      • Anonyymi

        Italias niitä saa kymmenellä eurolla


    • Anonyymi

      Kovin älyllistä kumppania afrikkalaisesta tuskin saa, sukupuoleen katsomatta.

      • Anonyymi

        Moni päätyy ottamaan koiran.


    • Anonyymi

      Kerran pääsin paukuttamaan tummaa suklaata, kahden siskoksen muodossa.
      Aijjai..se se vaan oli kyytiä.

    • Anonyymi

      Tunnen tapauksen noin vuoden takaa. Avioliitto taisi kestää vain 2 kuukautta. Todella ikävä esimerkki.

    • Anonyymi

      No joskus menee vaimo ja joskus menen minä, Rahaakin menee, mutta sen menemisen määrä ei ole ihonväristä kiinni. Tai no ei kyllä ihan niinkään. Tummaihoinen vaimoni joutuu syömään varsinkin talvella enemmän D-vitamiinia, johon menee rahaa. Toisaalta hän ei tarvitse kesällä aurinkorasvaa joten vitamiinirahat kompensoituvat silloin.

      Meillä menee yleensä ihan hyvin. Ei tosin aina, vaan joskus tulee riitaa ja menee huonommin. Nyt hän on menossa nukkumaan ja minä menen kohta perässä.

    • Anonyymi

      Kysymyksessä on jo hieman vastausta. Tällaisia pareja näkee harvoin, koska harvemmin sopivat toisilleen. Valkoinen nainen mustan miehen kanssa on taas erittäin yleinen näky. Itselläni on lisäksi useita ystäviä, jotka ovat seurustelleet vain valkoisten miesten kanssa, mutta irtosuhteet on yleensä mustien kanssa.

      • Anonyymi

        Mustan kanssa pelehtinyt nainen on alhaista paskaa. Sitten halutaan ne lapset kuitenkin valkoisen kanssa?


    • Anonyymi

      Kivaa oli katsella kun se valkoinen painui sinne mustaan :-*

      Lemmenkäinen

    • Anonyymi

      Aikuisena ihmisenä voin jakaa omat kokemukset asiaan ja miten se vaikutti itseeni niin vaaleana miehenä kuin vain mahdollista. Alkuun voin vielä mainita että olen seksin suhteen hyvinkin liberaali ja itselläni on kokemuksia varmaan yli 20 eri maista kotoisin olevien naisten kanssa (myös Afrikkalaisten).

      Minulla on upea ja tuore suhde itselleni todella sopivan naisen kanssa ja olen häneen erittäin ihastunut. Nyt keskustelimme kyseisestä asiasta ja hän kertoi harrastaneensa seksiä aikanaan afrikkalaistaustaisen kaverin kanssa nuorempana (ja toinen nainen vieressä toisen mustan kanssa).

      Kun huomasi reaktioni ja yritti lieventää sitä niin sanoi ettei siitä jäänyt hänelle minkäänlaisia fantasioita tai mielihaluja heitä kohtaan. Yritti vielä pelastaa tilanteen sanomalla kyrvän olleen niin iso, ettei hän voinut nauttia siitä vaikka hänen ystävän kanssaan olleella oli ihan normaalin kokoinen.

      Tässä tuli sitten varmaan ne kaksi pahinta asiaa jotka itselleni voisi tapahtua kun puhutaan naisesta jonka olen itse nähnyt itselleni jopa täydellisenä kumppanina. Syystä tai toisesta asia on aina ollut minulle vastenmielinen ja lisäksi yksikään mies ei myöskään muissa olosuhteissa halua kuulla jollain olleen isompi kalua. Olen itse fyysiesti vahva ja lihaksikas sekä "hyvin varustettu" ja silti tämä tuntui iskulta vyön alle (hän oli täysin tahaton sanomisessaan).

      Asiassa on nyt kaksi mahdollisuutta itselleni koska tunnereaktio oli niin vahva etten ollut edes varma haluanko enää harrastaa seksiä hänen kanssaan:

      1) Suhde kaatuu koska omat tuntemukset ovat niin vahvat ja tämä asia on aina kuvottanut minua. Nyt se tulee pahimmalla mahdollisella tavalla kun kyseessä on oma kumppani ja aivan tuore suhde. En olisi koskaan halunnut naista joka on ollut mustien kanssa koska siitä tulee itselleni vastenmielinen tunne.

      2) Tunnustelen asiaa ja mietin miksi reaktioni on niin voimakas ja pääsen tästä yli. Tämä jälkimmäinen kohta on myös se mitä aion tehdä koska samalla joudun arvioimaan omia arvojani uudelleen ja oppia hyväksymään asian.

      Toivottavasti tämä erittäin henkilökohtainen kommenttini auttaa jopa jotain toista joka on mahdollisesti samaistunut tunteeseen miettimään itse asioita ja se voi olla avuksi jatkossa.

      Yhdenkään ainoan suhteen ei pitäisi olla vaarassa kaatua toisen historiaan kun kukaan ei ole toiminut mitenkään väärin. Hän on itse ei edes osannut kuvitella tämän olevan minulle mitenkään iso asia ja luuli ettei miehiä häiritse jos naisella on ollut mustia miehiä.

      Tämä oma kokemukseni on vain niin vahva ja osoittaa miten vaikea asia voi olla miehelle vielä 2022.

      • Anonyymi

        Kai hänellä oli omat motiivinsa kertoa asiasta, entä jos et tietäisi? Muuttuiko hän ihmisenä toiseksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kai hänellä oli omat motiivinsa kertoa asiasta, entä jos et tietäisi? Muuttuiko hän ihmisenä toiseksi?

        Olemme alusta saakka keskustelleet avoimesti kaikesta ja näin ollen tämä kysymys tuli toiseen asiaan liittyen minulta hänelle.

        Arvostan aina rehellisyyttä vaikka tässä asiassa olen usein miettinyt, että olisinpa ennemmin kuullut valheen. Ihmisenä hän ei tietenkään muuttunut toiseksi mutta henkinen pettymys joka kolahtaa tunteisiin vaikeuttaa näkemään toista enää samassa arvossa.

        Ennen kaikkea jos se häiritsee omia haluja toista kohtaan, niin siinä vaiheessa pelkkä mielikuvasta eroon pääseminen tuhoaa suhteen. Tätä en itse missään nimessä halua ja näin ollen opettelen hyväksymään tämänkin vain asiana johon pitäisi voida suhtautua yhtä neutraalisti kuin muihinkin entisiin tapahtumiin.


    • Anonyymi

      Oman kokemukseni perusteella, musta nainen oli todellisuudessa enemmän kiinnostunut rahoistani kuin minusta. Voihan tämä olla toki yksittäistapaus, ja löytyy samanlaisia elkeitä myös suomalaisista naisista.

      Alku intensiivinen, todella mahtavaa kaikki. Kuitenkin vaisto sanoi että kaikki näyttää liian hyvältä ollakseen totta. Suhde eteni nopeasti, ja nainen todella ihana, mutta hyvin pian alkoi myös vihjailut ostoksien maksamisesta yms. Alkaen ensin pienistä jutuista, edeten kalliimpiin vihjailuihin.

      Luonteeltaan äkkiväärä. Kävi töissä, tienasi pientä palkkaa, tuhlaili vähät rahansa aivan turhiin asioihin. Sitten antoi minulle laskujansa, ja vienosti kysyi että voisinko maksaa. Maksoin muutaman laskun, mutta haistoin että nainen halusi vain rahoittajan elämälleen. Koska en saanut häneltä mitään emotionaalista takaisin. Sain kyllä seksiä ja pinnallista keskustelua, mutta näin hänen silmistään, että ajatukset oli "no money, no funny".

      Hän ei arvostanut arkisia auttamisiani, autoin häntä monessa asiassa, kuskasin, kokosin huonekaluja, keräsin marjoja, yms. Itse en saanut takaisinpäin käytännössä mitään, joskus toki kahvia, ja seksiä silloin kun hänellä oli taka-ajatuksena saada rahaa laskuihin.

      Ymmärrän toki sen, että hän oli oikeasti rahapulassa. Hän oli myös suomenkansalainen, kiitos aiemman miehen jonka mukana hän oli tullut suomeen. Tämän vuoksi hän ei saanut edes kelasta rahaa yhtään sen enempää mitä työtön suomalainenkaan. Siksi kävi mieluummin töissä, koska lapsilisät meni ex-miehelleen ja kulut asuminen yms lapsien kulut kohtuu suuret. Että siinä mielessä ymmärrän, että hän halusi minusta talousboostia itselleen. Ei hän sitä suoraan sanonut, mutta vihjaili.

      Miksi en sitten kuukauden tapailun jälkeen alkanut rahoittaa hänen elämää? No siksi, että olisin tarvinnut enemmän aikaa tutustua. Ei voi uskaltaa. Asumme eri paikkakunnilla, minulla oma asunto, lapset, koulut, työ, yms kuviot. Ei siinä yhtäkkiä voi noin uutta seurustelukaveria alkaa heti taloudellisesti tukemaan. Se olisi eri asia, jos oltaisiin pidemmän aikaa tunnettu, ja asuttaisiin yhteises asunnos. Enkä tuossa tapauksessa uskaltautunut heittäytyä sellaiseen rahoittajan rooliin, koska mistään suhteen jatkuvuudesta ei ollut mitään takeita.

      Lisäksi tietyt hälytyskellot soi päässäni jo alkumetreillä. Jo parin viikon tuntemisen jälkeen oli merkkejä siitä että hänen tarkoitusperänsä oli taloudellinen. Hän ei ollut aidosti kiinnostunut asioistani eikä muustakaan. Olisiko tilanne ollut eri, jos hänen taloudellinen tilanne olisi ollut parempi, vaikea sanoa.

      Luonteeltaan melko itsekeskeinen. Vaikka tietynlainen hyvän ja anteliaan ihmisen naamio kasvoilla. Oli välillä ns "antelias", vain siksi että seuraavassa hetkessä saattoi paremmin kysyä palvelusta tai asian maksamista.

      Laitoin pisteen tälle suhteelle, koin että hän vain käyrri minua hyväkseen, tai yritti sitä, ja turhautui kun en ollutkaan niin sinisilmäinen. On-offia tapahtui naisen toimesta useasti. Hän toivotti hyvää loppuelämää, kunnes viikkojen päästä soitteli "kaverina" kuulumisia. Ja siitä sitten taas sänkyyn, jne, ja taas kohti samoja vihjailuja ja pettymyksiä. Olen kuitenkin tehnyt selväksi, etten ala hänen kanssaan parisuhteeseen, kahvilla voin toki käydä satunnaisesti, tai auttaa hädässä, niin kuin Suomessa on tapana. Rahaa en kuitenkaan anna enää, vaan muuta apua, jos on oikeinhätä.

      Myös osa hänen naispuolisista kavereista kyllästyi häneen, kun tietääkseni samaa rahan pyytämistä oli kavereiltakin, ja sitten ei pystynyt maksaa takaisin. Minä sanoin, että mulle ei tarvi maksaa takaisin, autoin koska halusin auttaa, mutta pysyväksi rahoittajaksi en ala. Tiedän että häntä hävetti, kyllä ne tummallakin posket punoittaa. Varmaan hän oli ja on edelleen hankalassa tilanteessa, tekee töitä hullunlailla, ja rahat ei tahdo riittää siitä huolimatta.

      Itseäni ärsyttää eniten nuo lapsilisien meno rikkaalle ex-miehelle, ja kelan yms olematon toiminta, mitään tukia ei saa. Käsketään vain muuttaa pienempään asuntoon, vaikka lapset tarvii huoneet. Ja tähän vielä pienet palkat, 12-13 euroo tunti, ja niissäkin palkanmaksuissa viiveitä ja puutteita. Mutta näistä huolimatta en voi alkaa toisen maksumieheksi, varsinkin kun kohtelu oli aika kylmää ja laskelmoivaa. Aamulla joskus heräsin, ja yöpöydällä oli sähkölasku, jonka päälle hän oli nostanut puhelimeni, wink wink, en maksanut, kun ei vain oma talous kestä kuin oman pesän kulut.

      Mutta muutoin afrikkalainen nainen on nainen siinä missä muutkin, äkkiä silmä tottuu, ei isoa kulttuurieroa, toki tää oli kristitty. Tavallinen, mutta huono elämääntilanne.

    • Anonyymi

      jos nyt 5% suhteista/liitoista kestää ja kaverisipiirissä kaatuu miksi ihmeessä tyyliin eik koskaan suomalaista miestä on silti pakko yrittää välimeren miehii tai afrikkalaista? tiedän 3 joissa oltiin niin maailman parasta ja alle 2v kaikki kesti. 2 ukkoo kun pääs suomeen suhde kaatui. toinen lie mitä tekee nytkin kun ei ole sisäistänyt maan tapoja. paremmin toimii miehillä itänaiset vaikka samaa havaittavissa sielläkin. USEIMMILLA rahaa menee seksin/suhteen edelle.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2536
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1411
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      67
      1402
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1121
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe