Kysymys teille, joilla ei ole aurinkolaseja

steviewonder_

Moi,

mikä vittu siinä on ku te, joilla ei ole aurinkolaseja tuijottatte minua, kun käytän aurinkolaseja vaikkapa aurinkoisena päivänä?

Olen 19.v mies ja saan AINA katseita, kun kävelen jossain lasit päässä. Suurin osa näistä katseista tulee miehiltä.Esim. kun kävelen vaikka kadulla ja edestä tulee kaveri, joka vaan tuijottaa tuijottaa kunnes kävelee ohi. Ilmeitä, joita miehet antavat katsotessaan minua ovat usein tyyliin: "Haista Vittu", "Vittu mikä jätkä, kuka vittu sä luulet olevas", "No ollaanpas sitä nyt..", "Saaks toi muka naisii, saisinkohan minäkin".

Naisilta tulee ihan neutraalia käytöstä. Katsovat, jos pitävät minua katsomisen arvoisena. Tuijotusta olen havainnut vain, jos nainen on ollut autossa "turvassa",mutta en usko, että heille on samoja ajatuksia kuin tossa aikasemmin miehillä. En tiedä sitten näytänkö uhkaavalta aurinkolasit päällä vai ihailtavalta. Ehkä uhkaavalta miesten naisrintamalla,mutta olisi kiva saada hieman mietteitä.

8

367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .......sama

      mulla on muuten sama juttu,mut oon nainen.. aina ku käytän a.laseja kaikki kattoo niinku se olis noloa.. tai ainaki täällä jossa nyt jouvun asumaan,eli ei kovin hääppöne paikka,mutta sitte taas ku meen esim, jnsuuhu,nii se on ihan normaalia ja kaikilla on laseja ! itse kyllä tykkään ja pidän täysin normaalina jos on aurinkolasit..

      En sit tiiä,niitäki kyllä löytyy valitettava määrä joilla ei yksinkertasesti oo mtn muuta elämää ku kyttäillä muita -_-

    • Ainiin.-

      Asun viel stadissa, mikä siis tekee ilmiöstä omituisen. Eri asia, jos käyttäisin laseja vaikkapa lomaillessani jossain kehitysmaassa.

    • aina aurinkolasit?

      Omituista on pitää aurinkolaseja
      - pimeässä
      - sateessa
      - päässä (=hiuksissa kuten hiuspantaa pidetään) jatkuvasti
      - muuallakin missä niitä ei "tarvita"

      Ihan varmasti vaan kuvittelet nuo katseet semmoisiksi kuin kuvailet, voihan olla että ihmiset haluaisivat nähdä sinut lasien takaa mutta sehän ei ole mahdollista?

      Aurinkolasit näyttävät olevan asuste siinä missä solmio tai kello, johonkin asuun ne vaan kuuluvat, johonkin toiseen ei millään.
      Itse käytän aurinkolaseja harvoin, koska vahvuuksilla ei saa mitään kivoja enkä ole harkinnut enää pitkään aikaan piilareita aurinkolasien kanssa.

      • ......sama

        itse kyllä käytän laseja vain auronkoisella säällä ja ulkona.. joskus kaupassa,jos on vaan sellane asia jonka hakee minuutissa.,mutta jos oon pitkää kaupassa tai esim. mietin jotakin nii otan pois.. Ja en myöskään pidä niitä päässä niinkuin pantaa tms


      • Migreeni..
        ......sama kirjoitti:

        itse kyllä käytän laseja vain auronkoisella säällä ja ulkona.. joskus kaupassa,jos on vaan sellane asia jonka hakee minuutissa.,mutta jos oon pitkää kaupassa tai esim. mietin jotakin nii otan pois.. Ja en myöskään pidä niitä päässä niinkuin pantaa tms

        Mä kyllä vedän lasie päähän vaikka kevättalvella toppahaalarin kaveriksi koirankusetuslenkille, jos siltä tuntuu. Ja pilvinenkin päivä voi joskus olla todella kirkas, ja joillekin se aiheuttaa jumalattoman päänsäryn.
        Jonkun silmät on kans voitu just leikata, allergia aiheuttaa hirveää punaisuutta ja vetistelyä, jota siristely vain lisää.
        Että joidenkin on myös pakko pitää laseja paljon.

        Mitä sitten?
        Kukin tyylillään.


    • Höpinää M26

      Ei juma**** mitä tekstiä nuorelta parilta :D
      Vähän luulen, että toi tuijottaminen on sun pään sisässä, taitaa olla tyypllinen kukkulan-kuningas-kukko/pikku prinsessa -syndrooma. Heikkoa itseluottamusta kun ei voi peitellä... ;)

      Asiallisesti ajateltuna, voi olla että sun kasvojen ilme tai olemus/ryhti viestittää jotain, kun sun silmiä ei näe. Epävarmuus, feikkaus ja kokemattomuus saattaa tulla jopa paremmin esiin ;)

      Ja voi olla että huomaat toisten katseet paremmin lasien takaa, helsingissä nimittäin kaikki katsoo silmiin, "AINA". Siksi toi sun teksti tuntuu vähän hassulta...

      Jos "kyttäilyä" pelkää niin kannattaa hakea sitä "muuta elämää" maaseudulta, siellä sopii vapaasti olla pikkukaupungin prinsessaa ilman arvostelua.

      Itse en käytä koskaan laseja ja se tuntuu toisina päivinä jotenkin alastomalta, stadissa saan kävellä joka päivä.

      Syy on lähinnä etten ole löytänyt sopivia/jaksanut etsiä niitä, ja se että tykkään "keskustella" katseilla. Ja voin AP:lle vakuuttaa, että henkisesti nuori mimmi pitää olla kyseessä jos luulet seuraa saavasi ilman, että tytöt pääsee katsomaan sua silmiin.

      Mua ärsyttää tytöt joilla on tummat lasit ja ne katsoo sua (tietyissä tilanteissa läheltä "pitkään"), mutta sä et näe niiden silmiä.

      Tähän törmäsin mm. Kumpulan Maauimalassa jossa jostain syystä siinä viereisellä vesijuoksuradalla on pakko käyttää aurikolaseja vaikkei se aurinko paista.

      Mutta noin yleisesti ottaen, kundit joilla on lasit ei häiritse minua mitenkään, oon monesti katsonut kyllä pitkään kun jollain on tyyli ihan kohdillaan, ja tää voi olla yksi syy, koska sitä jotenkin tuijottaa helpommin kun ei nää niitä silmiä.

      Sen tulkitsee jotenkin niin, että sinä et edes halua kommunikoida, joten minä voin tuijottaa......

      Vaikka oletan, että jäpät on yleensä sen verran juntimpia, että niillä voi olla lasit päässä kun keskustelet, kun taas jos nainen pitää laseja päässä ja keskustelee se tuntuu jotenkin idioottimaisemmalta....riippuen toki täysin tilanteesta.

    • seniaa

      Vähän samaa olen itsekin pohtinut paljon aurinkolaseja käyttävänä. En tosin ole kauheasti saanut oudoksuvia katseita aurinkolasien takia, mutta joinain päivinä niitä tulee. En oikein ymmärrä sitä logiikkaa, joka niin monella ihmisellä tuntuu olevan, että aurinkolaseja tulisi käyttää vain kesällä. Minusta se on erikoinen ja hyvin keinotekoinen rajaus, koska aurinko kyllä paistaa muulloinkin kuin kesällä. Eikö silmiä tarvitse suojata syysauringon tai talviauringon säteiltä? Minusta ainakin tarvitsee. Lisäksi minulla on omat henkilökohtaiset syyni käyttää aurinkolaseja, joten se on minun oma asiani - ei satunnaisten ohikulkijoiden.

      Mitä sinun saamiisi katseisiin tulee, niin olettaisin, että monet miehet tosiaan ajattelevat, että yrität olla coolimpi kuin muut. Joskus aurinkolaseja käyttävät ihmiset näyttävät jotenkin ylimielisiltä, vaikka toisaalta itsekin aurinkolaseja käyttävänä ymmärrän, että se on pelkkä lasien aiheuttama illuusio eikä kerro sen enempää käyttäjästä. Joku tässä viestiketjussa sanoi, että varmaan vain kuvittelet ne miehiltä saamasi ärsyyntyneet katseet, mutta itse uskon, että ne ovat ihan totta. Kyllä ihmisiltä joskus tulee oudoksuvia/ärsyyntyneitä/vihaisia katseita. Niitä ei voi herkkänä ihmisenä olla huomaamatta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4853
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1520
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1161
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1136
    Aihe