Miten saa seksiä?

Kokeilka edes kerran

Lukekaa nyt tämä juttu, niin se ratkaise kaiken, kun toimitte tuon neuvon mukaan, niin koko tämä palsta ja kaikki maailman deittipalvelut ovat sen jälkeen ihan turhia, kun kaikki to9mivat niin, niin nämä sinkkufoorunit ja deittipalvelurt ovat sen jälkeen aivan turhia.

20

311

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .......

      Onpa hyvä neuvo. Taidan kokeilla heti tänään!

    • Asiaa oli

      Ööö...

    • Hämärän rajoilta

      Olet todellinen guru. Rukoilen sinua lasteni isäksi.

    • ..

      Tarkoitatko väkisin ottamista? Että kun ottaa kyselemättä omansa, niin asia on sillä ratkaistu..

    • 56666000
      • Ei onnistu


      • !!!!!!!

        Siis MITÄ IHMETTÄ???!!!!!

        Noinko se tosiaan tapahtuu??!!! En voi uskoa!!!

        Heti tänään aion kokeilla!!!!


      • gf85h3

        "Katsele siis ympärillesi kaikkialla ja lähesty kohdettasi tutustumisen merkeissä, keskustelun voit aloittaa vaikkapa paikkaan sopivasta aiheesta."

        Tähän se tyssää. Tuonkin tekstin kirjoittanut idiootti olettaa, että jokainen ihminen uskaltaa mennä juttelemaan täysin vieraalle ihmiselle noin vain, ja aloittaa keskustelu "vaikkapa paikkaan sopivasta aiheesta".

        "Mikäli keskustelu lähtee sujumaan, voit ehdottaa keskustelun jatkamista läheisessä kahviossa, ruokapaikassa tms."

        No ei varmasti lähde. Vaikka saisikin jonkun lyhyen vastauksen "joo ihan kiva keikka oli", niin aika helvetin kaukana ollaan vielä siitä, että uskaltaisi kutsua ihmisen jonnekin yksityisempään paikkaan.

        Huomaa hyvin, että ohjeen kirjoittanut tampio on näitä "spontaanisti vaan juttua, siitä se lähtee" -jamppoja, joilla ei ole minkäänlaista käsitystä joidenkin ihmisten estoista yms. mitä tulee uusiin ihmisiin ja niihin tutustumiseen.


    • Sir Von Baughen

      wau,siinä oli sitten "nerokas" juttu!Mitä helvetin järkeä on ladella itsestään selvyyksiä.Eiköhän jokanen noi tajua ellei ole oikeasti vajakki.

    • Niin voi olla että saa helpostikin, jos vaan tyytyy siihen mitä saa eli ei valkkaa lainkaan. Tosin tällöin voi olla ongelma siinä että ei nouse, eli viagraa tarttee siis.
      Hmm, kannattaiskohan joskus kokeilla? En oikein tiedä, mut joo voishan se olla hauska kokemus sinänsä.

    • mettänpiru

      juu oli taas ihan helvetin turha artikkeli, voi jumankauta että kaikenlaista paskaa sitä kehtaa isot päivälehdet suoltaa sivuilleen :D

    • ---------------

      Tuon neuvon kirjoittajan täytyy olla nainen, koska naisille se on tosiaan noin helppoa, ja oikeastaan jopa helpompaa, koska miehet ne tekee lähestymisen.

      Tuo "asiantuntija" tietenkin olettaa että juttu senkun vaan etenee omalla painollaan, kuten naisilla tapahtuu, siitä syystä että se on mies jolla on koko ajan vastuu jutun viemisestä eteenpäin. Jos mies ei osaa sitä tehdä, niin sitten naisen tekosyy on että "ei ollut kemiaa", siis sen sijaan että nainen olisi itsekin jotenkin yrittänyt kehitellä juttua eteenpäin, mutta sehän ei sovi naisten opittuun rooliin. Ja sitten nämä uusavuttomat tanta jakelee "asiantuntijoina" jotain helvetin hyviä neuvoja miehille tältä pohjalta.

      • seiväsmies

        Teille aloitekyvyttömille tampioille sopisi parhaiten kumppaniksi pumpattava Barbara.
        Se ei sano vastaan eikä lähde lätkimään.

        Se nyt vaan on luonnon laki ja biologiaa, että mies on metsästäjä ja nainen metsästettävä, ja miehen kuuluu siis olla aloitteellinen. Jos mies on passiivinen, niin ilman naista jää.


      • tawetawtawtaw
        seiväsmies kirjoitti:

        Teille aloitekyvyttömille tampioille sopisi parhaiten kumppaniksi pumpattava Barbara.
        Se ei sano vastaan eikä lähde lätkimään.

        Se nyt vaan on luonnon laki ja biologiaa, että mies on metsästäjä ja nainen metsästettävä, ja miehen kuuluu siis olla aloitteellinen. Jos mies on passiivinen, niin ilman naista jää.

        Passiivisilla lahnamuijilla ei tee mitään. Tunge sinä ne kivikautiset roolisi hanuriisi. Aloitteita voi kyllä mies tehdä, mutta teille isin pikku prinsessoille pitää kaikki tuoda eteen ja tehdä valmiiksi sillä aikaa kun te kuvittelette sen prinsessan kruunun sinne hiustenpidennysten pidikkeeksi.


    • hj5k

      "Jos mies on passiivinen, niin ilman naista jää."

      NO SHIT SHERLOCK!

      Sinäkö olet tämä RFSU:n (mikä vttu) asiantuntija, joka jakelee näitä itsestäänselvyyksiä?

      • No minähän se olin

        NO SHIT SHERLOCK!

        Sinäkö olet tämä RFSU:n (mikä vttu) asiantuntija, joka jakelee näitä itsestäänselvyyksiä?

        No mitä vittua te täällä kesäisenä lauantai-iltana valitatte naisen puutetta. lähtekää ulos, terassseille ja festivaaleille ja lukuisiin kesäjuhliin naisia iskemään, jos tulee pakit, ei kun uutta panosta putkeen ja eteenpäin kohti seuraavaa naista, kyllä se joskus tärppää...


    • Tekstistä taisi puuttua vain se klassinen kassajono, jossa kuulemma voi tutustua ihmisiin. En ole tainnut vielä kertaakaan nähdä, että joku menisi kirjastossa tekemään tuttavuutta jonkun vieraan kanssa. Nuorisolta se saattaa ehkä onnistua, jos mies on tarpeeksi cool, mutta kun puhutaan aikuisista ihmisistä, niin ei. Kaikki varomme siellä toisiamme. Edes terasseilla en ole havainnut mitään liikehdintää vieraisiin pöytiin - en nyt voi väittää olevani aktiivinen terassoija, mutta aina silloin tällöin käyn, ja aina olen (tai olemme) saaneet olla rauhassa. Ehkä joku sammumispistettä lähenevä öykkäri on saattanut mennä örisemään muiden pöytien ihmisille, mutta siinä se.

      Saatan tietysti olla väärässä. Siltikin; tunteeko kukaan tällä palstalla yhtään pariskuntaa, joka olisi tavannut jossain kirjastossa? Tai lenkkipolulla? Baareissa ehkä voikin, jos on joku moottoriturpa, mutta baarit eivät kertakaikkiaan ole sellainen miljöö, että tuntisin oloani mitenkään kotoiseksi (joku viileä, hyvän oluttarjonnan krouvi sen sijaan...)

      • Täytyy vielä todeta, että leikittelin hetken ajatuksella, että lähtisin "ulos, terasseille ja festivaaleille", mutta seurauksena oli lähinnä nolostelua. Mitä minä siellä tekisin, istuisin yksin jossain nurkkapöydässä. Jos jään tänne lähiöön, niin minut toivotetaan terassilta perussuomalaiseen "Mamut vit**un"-tapaan pois. Jos lähden Helsinkiin, keskustaan, niin siellä vasta orpo olo olisikin, kun viimeisen päälle pynttäytyneet naiset ja muodikkaat vegebodarit ihmettelisivät ääneen, miten "tuollainen" on tänne päästetty.

        Oikeasti ainoa vaihtoehto on eräs kantapaikkani, jonka parhaita puolia normaalisti on se, että siellä saa nautiskella tuontioluet rauhassa, ilman häiriöitä. Ei sovi oikein tähän "öhöö lähden naisiin"-meininkiin.


    • ----

      Ihan samaa mieltä muiden kirjoittajien kanssa. Suomalaisessa kulttuurissa vieraalle ihmiselle puhuvaa pidetään jo lähtökohtaisesti outona, ja jos vielä on kyseessä mies joka puhuu naiselle, niin sitähän pidetään lähtökohtaisesti epätoivoisena pillun vonkaajana.
      Ja vaikka juttelu onnistuisikin, niin ei se vielä riitä. Ensiksi on ihan hemmetin suuri kynnys edetä juttelusta tapailuun. Toiseksi on toinen ihan yhtä hemmetin suuri kynnys edetä tapailusta seksiin.
      Tuon jutun kirjoittajan on pakko olla joko nainen tai joku pelimies joka pokaa joka ilta vähintään viisi eri naista.

    • öglömöglö

      Seksiä saa saamalla seksiä. Naisia nimen omaan kiinnostavat miehet jotka muutenkin kiinnostavat naisia. Eli jos miehestä eivät ole jo valmiiksi naiset kiinnostuneet, niin parasta unohtaa koko juttu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      410
      2247
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      61
      1919
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      218
      1515
    4. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      87
      1177
    5. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      135
      1140
    6. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      76
      1132
    7. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      56
      1053
    8. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      988
    9. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      62
      920
    10. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      279
      916
    Aihe