Karoliina Kesti / Teemu Puumala

.

Yhteistä:
-katoaminen jäljettömiin
-bileet, joissa käytettiin alkoholia ja kuka tietää vaikka huumeitakin
-ei mitään varmoja todisteita siitä että uhri olisi poistunut bileistä vaikka niin väitetään
-kaikesta epäilyttävästä huolimatta paikallinen poliisi ei halua epäillä rikosta ja estää siten oikean rikostutkinnan kokonaan

16

875

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cafee latte

      olen sitä mieltä, vaikkei rikosta epäiltäisi puumalan tapauksessa, niin kyseessä on kuitenkin kadonnut lapsi, niin joka ainoa kivi ja kanto olisi tullut kääntää ja laajat etsinnät suorittaa ja jokainen joka niissä bileissä oli tai luultavasti oli tai olisi pitänyt tulla, niin vuosiksi jälkeenpäin asettaa tietämättään puhelinseurantaan.

    • En minä, mutta pojat

      Tätä ei ole viellä kukaan keksinyt.
      Tämänpäivän lehdessä (HS) joku paatero valittaa poliisin määrärahoja.
      Rikoksien määrää liioitellaan ja tekotapoja vääristellään.

      Eikös pyromaanikin katsele sivusta tulipaloa.

    • ,cvm

      Oma käsitys tapauksen kulusta on seuraava: Karo joutui takaa-ajettuna tai seurattuna umpikujaan Likolammenkadulle. Kadun päässä yritti kääntyä umpikujassa takaisin, mutta skode kaatui ja Karo hätääntyi. Häntä seuranneesta autosta joku otti häneltä kypärän pois päästä, asetteli sen skoden viereen ja pakotti autoon. Tämän takia kaikki Karon tärkeät asiat jäivät skodeen, eikä hän ehtinyt ottaa niitä mukaansa.
      Trampoliinilta kuulostanut ääni, jonka joku talon asukas oli bongannut yöllä, on mahdollisesti bassobuusterin ääni Karoa seuranneesta autosta. Asun paikassa, jossa näitä buusterin paukuttajia ajaa usein ohi, ja se kuulostaa joskus aivan kuin joku hyppelisi tramboliinilla.
      Mitä sen jälkeen tapahtui, onkin täysi arvoitus ? Jos Tampereen-Lielahden suunnalta ajelee tuohon aikaan yöstä autolla takaisin kämppänsä suuntaan, niin yleensä käyttää Nokian moottoritietä. Jos ajaa vanhaa Nokian tietä, on suuntana yleensä Kalkun kaupunginosa tai Nokia (sinnekin mennään yleensä kyllä motaria). Eli arvelisin, että auto oli tulossa Tampereen keskustan suunnasta vanhaa tietä kohti Kalkkua ja bongasi Karoliinan, joka ajeli epävarman oloisena ja huojuvana skodella. Auto jatkoi todennäköisesti Karon kaapattuaan matkaansa kohti Kalkun-Nokian suuntaa, mitä tukee tiedot saaduista teletunnisteista Tottijärven suunnalta.
      Etsisin klo 2.40-3 välillä kyseisenä yönä kohti Kalkkua-Nokiaa kulkenutta autoa (tai tietenkin silminnäkijähavaintoja näistä) ja tutkisin teleet vielä kerran ja todella millimetrin tarkasti.
      Joku vertasi tuolla aiemmin ketjussa Raisan tapausta tähän. Mitä yhteistä ? No, Raisan epäillään nousseen vanhaan amerikkalaismalliseen limousineen ennen katoamistaan. Tätähän selviteltiin v. 1999 todella paljon. Karon katoamisyönä oli "sattumalta " Lielahdessa (noin 5 km:n päässä) vanhojen amerikkalaisten autojen kokoontuminen.
      Avainasiat:Karo kaapattu,auto (mahdollisesti vanhan mallin amerikan limousine ?), suuntana todennäköisesti keskustasta päin Kalkku-Nokia vanhaa tietä pitkin, teletunnistetiedot vielä tutkintaan suurennuslasin kanssa, aamuisten kulkijoiden mahdolliset havainnot Kalkun-Nokian suunnalta klo 2.40-3, Nokia-Tottijärvi alue ?
      Tuo kyseinen Tottijärven linkki sijaitsee todennäköisesti Naulonvuoren päällä etelä-Nokialla (siellä ainakin sellainen on) ja on erittäin korkealla paikalla noin 60-70 m ympäristöään korkeammalla, joten siihen voi kännykkä kytkeytyä kaukaakin. Likolammenkadulta on noin 10 km linnuntietä Naulonvuoreen, eikä matkalla ole korkeita esteitä.

    • Salatonpoliisi

      Jos ne kolme 15-17 vuotiasta poikaa oli viimeiset, jotka on K.K:n nähneet, niin kai nyt on poliisit poikia sen verran kovistelleet, että on kaikki tiedot saatu irti. Ettei vaan käynyt esim. jotain seksuaalista häirintää tms. jonka seurauksena tyttö meni paniikkiin, ja katosi lopullisesti. Vai onko pojat tai pojista joku näitä parempien perheiden lapsukaisia, joita ei saa edes epäillä mistään epämääräisestä. No, toivottavasti tapahtuma ja taustat vielä selviää.

    • donitsipoliisit
    • Uusi tieto

      Tuo uusi tieto Nokian moottoritielle pysäköidystä/pysähtyneestä autosta on myös mielenkiintoinen. Moottoritielle kun harvoin pysähdytään ilman syytä, oli se sitten rengasrikko, törmäys johonkin tms., mutta ei sinne normaalisti pelkästään kusellekaan pysähdytä. Toki tarkkaa tietoa auton sijainnista ei ole, mutta Tesoman ja Porin liittymän välissä kuitenkin. Eli mahdollisesti "bilepaikan" ja Likolammenkadun välillä. Jos KK on jostain syystä päättänyt palata skootterilta takaisin lähtöruutuun, niin olisi hyvin voinut oikaista juurikin moottoritien ylitse ja siinähän nyt voi sattua pimeällä mitä vaan.

      http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194693171268/artikkeli/seurasiko henkiloauto karoliinaa poliisi

    • Tummiako? Takkeja

      tummatakkisista" henkilöistä tuli mieleen asia jota jo aiemmin pohdin, liittyen osaltaan myös siihen viinanhakuun...
      kun sitä likolammenkatua kulkee läpi streetviewillä, pisti jo aiemmin silmään se kadun puolivälissä olevalla levikkeelle hylätyn näköinen valkoinen hieman ruosteinen mersu, ensimmäinen siitä syntyvä mielikuva itselläni oli että jahas, täällähän asustelee romaneja (tiedän kyllä että streetview-kuvat on otettu vuosi sitten, mutta tuskin siellä asukkaat on kovasti vaihtuneet)

    • juuujuu

      Luulen kyllä sen ajaneen likolammenkadulle ja aitaan jotenkin vahingossa. Nokiantiellä on joku voinut ottaa kyytiin ja vaikka tarjota juomaa.
      Jos vaikka mannet on tarjonneet kyydin tai kaapanneet, tuskin kertovat poliisille mitään.

    • Tampereella Tapahtuu

      Kello 18 aikaan Linnaimaan-Atalan päällä Tampereella pörräsi Poliisihelikopteri ja poliisin siviiliautot olivat liikkeellä.HSZ-235 Musta transporter ja ZJI-804 Tumma farkkumondeo ainakin. Toivottavasti tapaus vihdoinkin selviää.

    • Tutkikaa se työmaa

      Onkohan sitä rakennustyömaata siinä lähellä katoamispaikkaa tsekattu?

    • Outoja tapauksia
    • Tuossa linkki
    • outoa.

      Bilepoika/pojat kertoivat aluksi vähän liikaa saattamis- yms tarinoita, motiivina kai selittää oma vastuunsa KK:n humalatilaan liittyen paremmin päin.

      Lehdenjakaja ei ollut asiassa oma-aloitteinen, mutta kysyttäessä on kuitenkin kertonut nähneensä skootterin, jota luuli tuulen kaatamaksi.

      Sivulla 637 nimi. Lauri Ahven laittoin tänne kyseisen yön säätiedot, ja samasta linkistä

      http://freemeteo.com/default.asp?pid=20 ... /2011&lc=3

      voi käydä katsomassa, että lehdenjakajan ollessa paikalla tuuli kävi Itäkoillisesta maksimissaan voimakkuudella 7km/h eli alle 2m/s. Tässä tuulessa esim. veden pinta on kutakuinkin pläkä-tyyni. Eli "noinkin tuulisessa säässä" lehdenjakajan johtopäätös, että tuuli kai kaatoi skootterin on outo. Samoin outoa on se, että lehdenjakaja ei kerro nähneensä mitään muuta kuin pelkän skootterin, vaikka samaan aikaan siellä on pakko olla ollut muutakin liikennettä, kun lehdenjakaja sattui paikalle käytännössä juuri samaan aikaan kuin skootterinkin sinne on täytynyt ilmestyä.

      Mikä on motiivi lehdenjakajan kertomukselle, jos on niin, että hän ei halua kertoa kaikkea tai kertoo kysyttäessä niin vähän kuin mahdollista?

      Tuulen nopeus aiemmin yöällä oli KK:n lähtiessä klo 02:20 tasan 0m/s ja tuuli yltyi 03:20 ajankohdassa 7km/h tasolle. Sen kovempaa ei tuulennut koko yönä.

      Nyt kun NYC:ssä on pikkuisen tuulinen keli, niin 1-luokan hurrikaani puhaltelee 140 km/h eli noin 40 m/s.

      Ja edelleen - lehdenjakana on yksi niistä, jotka ovat olleen täsmälleen samassa paikassa täsmälleen samaan aikaan kuin KK (olettaen että KK ajoi itse skootteria koko ajan). Ja jos ei nyt ihan sekunnilleen ole molemmat sattuneet kolaripaikalle samaan aikaan, niin maksimissaankin aikaero on voinut olla vain muutamia minuutteja? Ja silti eivät olisi hiljaisessa ja tyynessä yössä toinen toisiaan nähneet tai kuulleet???

    • en ymmärrä

      totean vain, kuinka empatiakyvyttömästi asiaa tarkastellaan. Onko merkitystå nuoren taustalla ja miksi on? Lievittääkö se tekoa tai tekee siitä jopa jollain tavalla hyväksyttävämpää.
      Ei! Kun ulkopuoliset tahot ovat teollaan vaikuttaneet uhrien elämän katoamiseen, päättymiseen... niin en ymmärrä kuinka voitte hakea tapahtuneelle lienvennystä uhrien elämästä. En ymmärrä.

      • Rikoksia

        pitääkin tutkia tunteettomasti, eikä kuten Ulvilan tapauksessa.
        Myös uhrin omalla käyttäytymisellä on paljon merkitystä tapahtumien kulkuun.


    • Löytynyt ruumis !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1955
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1878
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      139
      1430
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe