AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Sunnuntai lounas Kotkassa?

Sunnuntai lounas Kotkassa?

18 Vastausta 431 Lukukertaa
Missä saisi edullisen, mutta kunnollisen, ei kebabbia tai pizzaa, lounaan ensi sunnuntaina Kotkassa? Brunssi tai buffettikin olisi mieleinen.

Ruoka-annoksen maksimihinnaksi soisin maksimissaan 18 euroa + juomat/ henkilö.

Millaisia ovat Hotelli Leikarin, Hotelli Karhun, Kairon tai Amarillon hinnat ja ateriat suhteessa niiden hinnoitteluun?
Heseltä.
"Ota makuelämykset talteen."
kunnollista ruokaa kotkasa? Jos ihan oikeasti laadukasta ruokaa haluaa, niin pitää vaihtaa kaupunkia. Vai ihan oikeasti luuletko että satamajätkät, ja tehdastyöläiset ymmärtävät hyvän ruoan päälle?

Kaikki paska millä vaan saa vihreäkortsua (mielellään käytetty) vilauttaumalla bonusta neljännes senttiä on kotkalainen gourmet, oli se sitten vaikka sian paskaa.

Itse jos ihan pakko olisi yrittää kotkassa syöttää, niin karhuun voisi kokeilla, jos etukäteen sopii tarjottavat,, eikä lounasaikaan yritä. toinen vaihtoehto olisi vanha fiskari, etenkin jos kalasta sattuu tykkäämään.

Haikeana muistelen aikaa jolloin pistaasiassa, vanhassa stujussa, populuksessa, meriniemessä, palskissa, sai ihan oikeaa ruokaa.

leikarissa saa hyvää venäläistä kaalia, käyppä katsomassa yritksen kotisivuja, alkaa ruokahalu katoamaan.

Kairon ruoan tasosta en osaa sanoa, mut hintataso on melko korkea, mikäli ulkona oleva hinnasto on suuntaa antava, tai oikea.
Äläs provoa! Mene sinä ja menkööt vaikka muutkin ja etenkin tämä kysyjä vaikkapa Pirjo Sultsin firmaan Kärkisaareen asioimaan, niin varmasti ei pety kukaan ja parjaukset ja huutelijat voi olla hiljaa ja kyllä Kotkasta löytyy varmasti muitakin asiallisia paikkoja, tää netti on vaan paskan jauhajien ja provosoijien erittäin hyvä paikka toteuttaa itseään.
Tiedoksi jo etukäteen että Kärkisaaressa kun sanotaan päivää, niin se jo maksaa 20 €.
Ovatko kaikki kotkalaiset niin nirsoja komunisteja, että millekään ravintolalle ei anneta edes kohtalaisen ruuan arvosanaa.

Yksi vastaaja kommari kaiketi nauttii ravintolakokemuksensa osuuskaupan hampurilaisruokalaan.

Itse kysyin kohtuuhintaista ruokaravintolaa (<20 €/ annos) ja minulle kerrotaan vain eri ravintoloiden historiaa tai muuta paskaa.

Tälle saitille kirjoittajat ovat vittumaista porukkaa.

Punainen rätti, työkalut nurkassa, perse penkissä ja itku sossussa lienee yhtäläinen kotkalaisten ainoa harrastus, kaljoittelun lisäksi.

Kiihkeimpien saittilaisten satiaisten motto lienee: Usko on askoa ja asko on uskoa.
Hinnoista en tiedä, mutta Kantiini Kaivokadulla Seurahuonetta vastapäätä on auki sunnuntaisinkin. Jos oikein edullista tahtoo, on ymmärtääkseni Prisman Puffa avoinna sunnutaisin kaupan aukiolon ajan. Lista ja hinnat ovat netissä. Ainakin arkisin ihan syötäviä itse valittavia vaihtoehtoja löytyy.
Ai niin. Martina Karhulassa torin vierellä on paikka, jossa silloin tällöin olen käynyt ja ihan ok on ollut ruoka sekä palvelu.
Onkohan se Martina sunnuntaisin edes auki? Muistelisin että kerran yritettiin sinne mennä ja se olikin sunnuntaina suljettu,yllätys yllätys!!Itse suosittelisin Canttiinia kuten taisi joku muukin suositella. Hyvä hinta-laatu suhde. Vaikka joku onkin sanonut että jos sen mestan keittiön näkisi, ei siellä söisi.Mutta itse kyllä tykkään paikasta, enkä välitä moisista pikku jutuista kuin keittiön kunto, kunhan ruoka on hyvää ja siitä ei sairastu,heh heh...
Netistä löytyy:
Avoinna:
ma-to klo 11-21
pe klo 11-22
la 12-22
su 12-20

http://www.martina.fi/ravintolat/kotka/fi_FI/kotka/
heko heko
Älä hiilesty! Aivan hyvä, suosittelen Sultsia Kärkisaaressa ja et pety ja olen itsekin yrittäjä ja tiedän asioita, älä noteeraa näitä netin paskoja. On toki muitakin Kotkassa. Täällä paskat henkilöt aina puuttuvat epäasiallisesti.
Provon kirjoittaminen on taidetta, kaikilta se ei näköjään onnistu ei sitten mitenkään.
Yritys oli kuitenkin hyvä, mutta harjoitusta vaatii vielä paljon, suurin osa ei opi koskaan.
Osuuskauppa Ympyrän ravintola voitti; pihvit ja höysteet olivat erinomaisia.
12.00 sunnuntaina prismaan ruokailemaan. Hinta alle kympin ja saat syödä niin paljon kun haluat.
Korkeakosken Kalastuskievarissa mahtavan hyvää ruokaa. Ruokaa on riittävästi. www.kalastuskievari.fi Henkilökunta osaa palvella. 10+
Mites korkeakosken aukioloajat. Kerran meinasin mennä mutta.......
Tai Hing Kotkassa Kirkkokatu 7 osoitteessa. Erittäin siisti paikka ja edullinen hintataso. varmasti tulee syöneeksi. Suosittelen.
 /   /  /  / Sunnuntai lounas Kotkassa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta