Rikollinen poliisi söi kuulustelupöytäkirjan

http://www.poliisi.fi/poliisi/krp/home.nsf/pages/D4145BEB12381627C225782A0061AA03

Wincapitan esitutkintapöytäkirjan julkistamisesta poliisi tiedotti tämän: ”.... pääjutun oikeuskäsittely alkaa Vantaan käräjäoikeudessa 2.2.2011. Kun asia on ollut esillä tuomioistuimessa, tulee esitutkintapöytäkirja julkiseksi, ellei tuomioistuin toisin määrää.”

Pöytäkirjan paperiversio oli nähtävissä täältä: ”Pöytäkirjan A-osan paperiversio ilman sähköisiä liitteitä on esillä KRP päätalossa Vantaalla sekä Oulun toimipisteessä keskiviikosta 2.2. perjantaihin 4.2.2011 klo 15 asti.”

Pöytäkirjan digikopio oli tilattavissa poliisilta joko sähköpostilla tai kirjeellä: ”[email protected].”.

Digikopio julkaistiin samassa aikataulussa kuin paperikopiokin. Julkaisuajan suhteen ei liene moitittavaa, se oli lain mukainen.

Hieman närää on herättänyt se, että DVD levyke maksoi 15 EUR. Arvostelua ovat esittäneet ne, jotka eivät tunne käräjäoikeuden käytäntöä. Myös paperiversiosta on aina veloitettu kopiokustannukset. 15 Eur korvaus DVD levykkeltä vastaa hyvin yleistä käsitystä kopioidun levykkeen valmistuskustannuksista.

Asioita seuraavan ja oikeusprosesseja tuntevan kansalaisen näkökulmasta poliisin toiminnasta ei tältä osin ole arvosteltavaa. Eräät todellisuuspakoiset kirjoittajat ovat tosin parkuneet tällä palstalla sitä, että poliisi toimi tässä asiassa rikollisesti. Heidän mielipiteensä on pohjautunut oikean tiedon puutteeseen. Nyt olen antanut oikean tiedon asiasta. Voitte lopettaa sen parkumisen.

Paljon pahaa mieltä on herättänyt se, että esitutkinta-aineistossa on julkaistu paljon nimiä. Onpa esitetty väitteitä, että tavallisten ihmisetn nimiä ei saisi julkaista ja pahimpien koijareiden nimiä ei ole edes esillä. Oikaisen nyt nämäkin virheelliset väitteet.

On luonnollista, että laajaa rahankeräysrikosta tutkiessaan poliisi joutuu kuulemaan useita henkilöitä; todistajia, asianomistajia, muuten vaan kuultavana olleita. Nimiä ei voida salata ilman oikeuden erillistä päätöstä. Ei oikein kuulu oikeusvaltion luonteeseen, että kuulustelupöytäkirjoissa henkilöt voisivat esiintyvät nimettöminä.
Se, että tällainen asiasta kuultu henkilö on myöhemmin vapautettu kaikista syytetoimista, ei välttämättä tee hänen kertomustaan merkityksettömäksi asian ratkaisun kannalta.

Pahimpien koijareiden syyteharkinta on kesken, se on totta. Vyölaukkuvempulan seikkailuja ei ole vielä julkistettu, eikä voidakaan julkistaa. Laki nyt on vaan näin.

Ymmärränhän minä Kimmo Kakkiaisen pahan mielen. Häntä kuultiin rikoksesta epäiltynä, mutta myöhemmin postilaatikkoon kolahti kirje, että syytteistä luovuttiin. No nimi on ja kertomus pysyy kuulustelupöytäkirjoissa, naapuri naureskelee saunakaljoissaan Kimmon tyhmyyttä ja appiukko testamenttaa perämetsän seurakunnalle, kun vävy on tuollainen tollero. Harmittaahan se.

Mutta jokaisen sadepilven takaahan pilkistää aurinko. Entäpä ne ministerit, pankijohtajat, kansanedustajat, tohtorit ja hieno joukko muu, josta niin usein olet minulle kertonut.

Eikö se nyt yhtään mieltä piristä, että olit tyhmä hyvässä seurassa?

81

342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • salanen numerot

      Se on pantava linat kiinni jos zetori meinaa mennä riihennurkasta sissään ja sama se on nuitten nimien kanssa että toppia pälle vaan ja julkasukielto kirkonkirjoihin niin silloin ei tuu sotua ku vekseliin jos siihenkä. Ei ne poijat ossaa jos aina on nimi eellä nakkarillaki-

    • Noooh!

      >Eräät todellisuuspakoiset kirjoittajat ovat tosin parkuneet tällä palstalla sitä, että poliisi toimi tässä asiassa rikollisesti. Heidän mielipiteensä on pohjautunut oikean tiedon puutteeseen. Nyt olen antanut oikean tiedon asiasta. Voitte lopettaa sen parkumisen.

      Paraskin puhuja? HEHheh!

      Vai, että oikein SINÄ itse olet nyt antanut oikean tiedon?;)

      Jospa nyt miettisit ihan vakavasti olisiko sinun persoonallisuus häiriöistä kärsivän narsistin syytä mennä hakemaan apua ammattiauttajilta?

      Ja tunnustat heti, että sinulla on ylikorostunut itsetunnonnon tarve ja pyrkimys veivata asioista suurena tietäjänä, vaikka et välillä ymmärrä niistä edes senvertaa, mitä eräs toinen pätemisentarvetta omaava postinkantaja.

      Tiedoksesi vain, että ei tämä Wincapita ole muuttanut enemmistön elämää kuin ainoastaan mielenkiintoisemmaksi ja kuten itsekin ajattelen, että päivääkään en vaihtaisi pois ja välittömästi lähdin myös uuteen mukaan, kuten moniin muihinkin sijoituksiin, vaikkakin nyt ei ole mennyt oikein sijoituspuolella hyvin, mutta sellaista se sijoittaminen on. Elämänlaatu ei ole kuitenkaan pudonnut vähääkään
      ja mistään ei edelleenkään tingitä, koska viisas raha on ostanut aikoinaan "anttilasta" :) Jo paljon ennen Wincapitaa.

      Tyhmyys on suhteellinen käsite ja hieman eri asia, kuin älykkyys ja elämässä menestyminen. Paras kaverini oli selvästi minua lahjakkaampi koulussa ja hän opiskeli yliopistot ja jatkokoulutti senkin jälkeen paljon itseään mm. ulkomailla ja erillaisilla kursseilla, mutta jotenkin hän onnistui epäonnistumaan mm. työelämässä, rakkaudessa, yrittäjänä ja lopuksi hänestä tuli konkurssin tehnyt alkoholisti, jolta karkasi sekä vaimo, että lapset ja elää nykyään ilmeisesti Saksassa ja epäilen, että suurinpiirtein kodittomien joukossa tai jotain.

      Itse olen ainoastaan tällainen tavallinen ns. opistoinssi, mutta voi sanoa, että elämäni on sujunut aika hyvin ja kolme itseäni fiksumpaa lasta olen rakkaan vaimoni kanssa kasvattanut suurinpiirtein aikuisiksi ja myöskin yritysmaailmassa on onni hymyillyt jopa yli sen, mitä koskaan uskalsin unelmoida.

      Kerskakulutus ei silti kuulu elämäämme, sillä meillä on vaimoni kanssa molemmilla sukujuuria Laihialle.:)
      Toki huvilaan hyvän järven rannalla olemme satsanneet, mutta esim. autoni on vanha (1996) mersu ja vaimoni ajelee 2000v fiat puntolla, mutta miksi hyviä autoja vaihtamaan, sillä mersunikin on ajettu 420 000km ja käy ja kukkuu hyvin edelleen.

      • Uusi pitää olla

        Sinunko ruosteisen mesen kuva oli aijaan sivulla ja kyljessä oli valuuttakauppa.com ??

        P i r u et teillä valuuttakauppiailla menee niin hyvin..


      • Mr Toppila

        Sumutuskusetuksen taitajat käyttävät mielellään keskusteluvääristymien luettelosta tätä:
        Jos et pärjää asiassa, hyökkää henkilöä vastaan.

        .


      • Murot kateellisia
        Uusi pitää olla kirjoitti:

        Sinunko ruosteisen mesen kuva oli aijaan sivulla ja kyljessä oli valuuttakauppa.com ??

        P i r u et teillä valuuttakauppiailla menee niin hyvin..

        Joku muro on retusoinut kuvan.
        Kyllä on pienet ympyrät.


      • pulustaja hukassa
        Mr Toppila kirjoitti:

        Sumutuskusetuksen taitajat käyttävät mielellään keskusteluvääristymien luettelosta tätä:
        Jos et pärjää asiassa, hyökkää henkilöä vastaan.

        .

        Kun puolustus ei toimi vika on shavn, adan, aasinajajan, valuuttakauppiaan tai jonkun muun muttei kusettajan.

        Nikit ainakin täytyy nusasta, kyllä on jollain elämä todella vaikeeta, joutuu ajelemaa 15 vuotta vanhalla mersun pas kalla


      • ValuuttaViakra

        Mutta silti sinulla ei mulkku seiso, olet laittanut rahasi päivänselvään pyramidikusetuukseen , sekä suuruuden hullut harhatkin tuntuvat painavan päälle ja ulosottomieskin on laittanut omaisuutta varikkoon.

        Se on valitettava asia kansamme geenien kannalta että olet ehtinyt lisääntyä ja vielä noinkin paljon, mutta köyhyydessähän sikiämistä aina tapahtuu paljon.


    • Katson antaneeni tässä kysymyksessä oikean ja täydellisen tiedon. Mitäpä minä turhaan vaatimattomana pyörisin takarivissä tansseissa, vaikka muuten vaatimaton luonne kyllä olenkin.

      Kiitoksia taas pika-analyysistä. Näiltä winkarin päivystäviltä psykologeilta se naksahtaa lääkärilausunto keskustelukumppanin mielenterveydestä ihan suitsait sitä vaan. Rasista vihapuhettahan se tämmöinen on, mutta en viitsi nyt valittaa asiasta potilasvahinkolautakuntaan.

      Loppuosa kirjoituksestasi olikin sitten sitä enemmän henkilökohtaista pätemisen tarvetta. En ole ennenkään löynyt lyötyä miestä, niinpä en kommentoi asioitasi sen enempää.

    • "....yritysmaailmassa on Onni hymyillyt..."

      Onnilla oli aikamoinen kasa tunkkeja allaan, että oli syytäkin hymyyn. Nykyisin tuo Onnin hymyily alkaa muistuttamaan tuskaista irvistystä, odottavan aika on pitkä.

      Lupaisin kylläkin olla kommentoimatta. Tuo osio vuodatuksessasi näytti niin suoraan liittyvän winkkariin. Niinpä en malttanut. ;)

    • Kuka Kusettaa

      "Pahimpien koijareiden syyteharkinta on kesken, se on totta. Vyölaukkuvempulan seikkailuja ei ole vielä julkistettu, eikä voidakaan julkistaa. Laki nyt on vaan näin."

      Menikös se jotenkin niin, että laki on kaikille sama ja lain edessä kaikkien tulisi olla tasavertaisia.

      Miltei 600 törkeästä petoksesta epäillyn esitutkinta oli kesken silloin kun pippalot Vantaalla käynnistettiin. Mitenkä päin sitä lakikirjaa silloin luettiin kun sitä nyt luetaan tuon ylläolevan lainauksen mukaisesti.

      Lakiin on myös kirjattu sekin, että kun rikoksesta epäillyn tutkinta on jätetty silleen, hänellä on oikeus välittömästi saada esitutkintamateriaali omalta osaltaan haltuunsa.
      Miltei neljä kuukautta on kulunut krp:n lähettämästä "aprillia"-kirjeestä ja yksi päivä vähemmän pyynnöstäni saada oma esitutkinta-aineistoni luettavakseni.
      Eipä ole kuulunut eikä näkynyt. Ei edes karhuamalla.

      Itsetietoisten narsistien mielestä tämä on ihan oikein, mitäpä noita rikollisille tarvitsee antaa.
      Nehän vaan heittelevät taaksepäin voltteja kun eivät joudukaan syytettyjen penkille.
      Ja ovat niin tyhmiä, etteivät älyä niitä edes pyytää.

      Kyllä siinä vain nyt kävi sellainen moka krp:lle, että lähettäessään esitutkinta-aineiston syyttäjälle kesäkuussa 2010, jutun mediaseksikkyyden vuoksi sinne kirjattiin n. 600 törkeästä petoksesta epäiltyä vailla mitään perusteita.
      Hötäkässä vaan sattui unohtumaan tuo esitutkintalaki ja mitä siellä sanotaan rikoksesta epäillyn esitutkinta-aineiston salassa pitämisestä.

      Nyt, kun olen käyttänyt lakiin perustuvaa oikeuttani saada esitutkinta-aineisto omalta osaltani haltuuni, krp rikkoo toistuvasti esitutkintalakia jättämällä pyyntöni huomioimatta.
      Vai ovatko ne nyt sitten salaisia?

      Joku kirjoittikin hyvin, että krp on stepannut sontalapikkailla lakikirjan päällä ja paskanhaju ei tuosta niteestä aivan vähällä haihdu.

      Ei edes latvavikaisen valuuttakauppiaan väärillä todistuksilla.

    • Jaa, että tällainen huoli tällä kertaa. Olisit heti kertonut.

      Sinun murheesi siis on, että pitäisi aina saada se paalupaikka ja poliisin pitäisi heti palvella Petteriä, kun Petteri niin pyytää. No jospa siellä on ne 600 muutakin kitalaki punaisena huutamassa papereitaan.

      "...pyynnöstäni saada oma esitutkinta-aineistoni luettavakseni." Olet siis pyytänyt. No pyydäppä uudestaan todisteellisesti ja ala sitten kirjoittamaan kantelua. Niin se asia etenee.

      Et sitten heitellytkää niitä voltteja? Sääli. Kun osoittaa tunteensa avoimesti, elämästä tulee rikkaampaa.

      "Latvavikaisen valuuttakauppiaan..."
      Se on vikkelä tämä capinauttien lääkärilausunto-osasto. Taas kopsahti vihapuhetta, että.

    • Muutaman sanan kerta

      Muutama sana kertausta, ettei kenelläkään pääsisi unohtumaan foorumin omahyväisimmän narsistin eli Valuutta- ja Rautalankauppiaan todelliset ajatukset. Kaveri on läpeensä paha ja sairas ja tarvitsee apua. Ja ei, en ole pahoittanut mieltäni - kerron asian kuten se on, faktoina.

      Valuuttakauppias aka Lautapäämies edustaa Wincapita-asiassa Suomen kansan äärimmäistä laitaa, suolimuroja. Samaa laitaa, johon kuuluvat nimimerkit Pauli Mutikkala, Sahov, Ada Flink ja Mrs Toppila. Tuon äärilaidan ilkkumisesta tulee mieleen vastaavantyyppisen äärilaidan ilkkuminen nykyiselle Kreikan kansalle. Kreikan johto on talouspäätöksissään tehnyt pahimmat töppäilyt, mutta käytännön seuraukset kantaa Kreikan kansa. Tälle suomalaiselle äärilaidalle on nyt ominaista ilkkua Kreikan kansalle, vaikka syyt ahdinkoon ovat aivan muualla. Vastaava äärilaita eli suolimurot eivät tunne muita suolimuroja lukuun ottamatta minkäänlaista solidaarisuutta mihinkään suuntaan. Suolimuroilla on solidaarisuuden puutteeseenkin vastaus: "Mitäs läksit kansainvälisen valuuttakauppiaan mukaan".

      Kuten sanottua, Lautapäällä ei ole täällä ystäviä, vaikka hän Savohia veljekseen ja Adaa siskokseen kuvaakin. Silti ihan ystävällisin mielin annan Lautapäälle käyttöön lauseen: paranemisen pitää alkaa omasta itsestäsi. Vaikka et omahyväisyydessäsi, perverssissä uskossasi ja narsistisuudessasi nyt näekään omaa sairauttasi ja pahuuttasi, sinä tarvitset oikeasti apua. Erikoislääkärissä käyntisi tulee maksamaan todella paljon rahaa, ja tiesi tulee olemaan takkuinen.

      Mutta paraneminen tulee varmasti olemaan kaiken vaivan arvoinen, sinun vaan pitää itsekin nähdä se, että et ole aivan terve ihminen. Ivaaminen, pahanmielen aiheuttaminen, solvaaminen, ivaaminen ja vihakirjoitukset loppuvat osaltasi, kun saat ammattiapua. Voisit käyttää kaiken tarmosi, jota todella tuntuu riittävän, hyvän tekemiseen etkä kaiken tämän pahan mielen aiheuttamiseen. Onnea matkaan.

      Ja ei, Valuuttakauppias, tämä kertaus alla ei ole lääkärin tekemä eikä ote ole peräisin hullujenhuoneen potilasraporteista - tekstit alla ovat ihan omiasi. Todellinen lista teksteistä olisi käytännössä täysin loputon.

      > Nytpä sitten muutama sata aktiivisinta sponssia saa nimensä ja parhaimmat myös kuvansa julkisuuteen - Iltasanomaa ei voi välttää. Rehellisesti ja vilpittömästi voin vakuuttaa, että nautin tilanteesta. Hyreksien ja hymyssä suin käyn nukkumaan, valoisalla miellellä herään uuteen aamuun. Maailmassa on luvassa paljon hyvää ja paljon naureskelun aihetta. (Valuutta- ja Rautalankakauppias)

      > No nimi on ja kertomus pysyy kuulustelupöytäkirjoissa, naapuri naureskelee saunakaljoissaan Kimmon tyhmyyttä ja appiukko testamenttaa perämetsän seurakunnalle, kun vävy on tuollainen tollero. (Valuutta- ja Rautalankakauppias)

      > Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella?
      Kaikki jäivät munistaan kiinni; Tarzan puun oksaan, Ruotsin kunkku yökerhossa ja Hande winkkarissa. (Valuutta- ja Rautalankakauppias)

      > Jos tällä palstalla tulee noin kovin paha mieli, pysy poissa. (Valuutta- ja Rautalankakauppias)

      • Onhan se mieltä virkistävää välillä saada lukea tyylipuhdasta 100% minuun henkilönä kohdistuvaa turskahdusta.

        Ja sinä, ystävä hyvä, opetat minulle sormi pystyssä, että pysy aiheessa ja kirjoita vain talousrikoksista, tai ylläpito taas poistaa viestisi. ;)

        Ihan rehellisti ja vilpittömästi voin sanoa, että minun on hyvä olla itseni kanssa. Kuten kerroin, valoisalla mielin nousin tänäänkin uuteen päivään. Päivä on kaunis, tosin sinun kirjoitelmalle hieman korottelin oikeaa kulmakarvaani. Olisinko ehkä - vaikkakin tahattomasti - voinut pahoittaa mielesi?


      • Totta puhut
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Onhan se mieltä virkistävää välillä saada lukea tyylipuhdasta 100% minuun henkilönä kohdistuvaa turskahdusta.

        Ja sinä, ystävä hyvä, opetat minulle sormi pystyssä, että pysy aiheessa ja kirjoita vain talousrikoksista, tai ylläpito taas poistaa viestisi. ;)

        Ihan rehellisti ja vilpittömästi voin sanoa, että minun on hyvä olla itseni kanssa. Kuten kerroin, valoisalla mielin nousin tänäänkin uuteen päivään. Päivä on kaunis, tosin sinun kirjoitelmalle hieman korottelin oikeaa kulmakarvaani. Olisinko ehkä - vaikkakin tahattomasti - voinut pahoittaa mielesi?

        > Ihan rehellisti ja vilpittömästi voin sanoa, että minun on hyvä olla itseni kanssa.

        Mitään muuta kukaan ei ole edes osannut epäillä. Pääasiahan on, että sinulla on hyvä olla.


      • Shahov

        " Tuon äärilaidan ilkkumisesta tulee mieleen vastaavantyyppisen äärilaidan ilkkuminen nykyiselle Kreikan kansalle...."

        Hyvää huomenta sinullekin. Voisiko sitä sunnuntai aamua paremmin aloittaa kuin pienellä vihakirjoittelulla. No eipä juuri.

        Vai edustetaan tässä jo ääriaineksia. Pahamaineista terroristijärjestö suolimuroja, jotka iskevät kansainvälistä valuuttauppiasta alta navan.

        "Kreikan johto on talouspäätöksissään tehnyt pahimmat töppäilyt, mutta käytännön seuraukset kantaa Kreikan kansa."

        Vai seuraukset kantaa Kreikan kansa. Tässäkin on nähtävissä valuuttakauppiaan ajatuksenjuoksu kauniissa kukassa. Olkoonkin, että Kreikan kansan tunkkiosaston enemmistö saattaa olla syytön johdon suhmurointiin mutta kansa on kuitenkin päättäjänsä vaaleilla valinnut.

        Toki Kreikan sikariporras hyötyi leväperäisestä taloudenpidosta, mutta kyllähän se kansakin hiljaisella hyväksynnällään hyötyi erinäisistä " lisensseistä" joilla irtosi ihan kivasti pätäkkää. Ja kun likasanko kaatui niskaan, peiliin katsomisen sijasta vaaditaan päättäjien päitä vadille.

        En ota kantaa siitä miten muut arvoisat kanssakirjoittajani Kreikan riisin ratkaisisivat, mutta minä viimeisenä olisin tankkeja ja sotilasjunttaa Kreikan kansan kiusaksi lähettämässä.

        PS. se nimimerkki on Shahov.


      • Sahoville vastaus
        Shahov kirjoitti:

        " Tuon äärilaidan ilkkumisesta tulee mieleen vastaavantyyppisen äärilaidan ilkkuminen nykyiselle Kreikan kansalle...."

        Hyvää huomenta sinullekin. Voisiko sitä sunnuntai aamua paremmin aloittaa kuin pienellä vihakirjoittelulla. No eipä juuri.

        Vai edustetaan tässä jo ääriaineksia. Pahamaineista terroristijärjestö suolimuroja, jotka iskevät kansainvälistä valuuttauppiasta alta navan.

        "Kreikan johto on talouspäätöksissään tehnyt pahimmat töppäilyt, mutta käytännön seuraukset kantaa Kreikan kansa."

        Vai seuraukset kantaa Kreikan kansa. Tässäkin on nähtävissä valuuttakauppiaan ajatuksenjuoksu kauniissa kukassa. Olkoonkin, että Kreikan kansan tunkkiosaston enemmistö saattaa olla syytön johdon suhmurointiin mutta kansa on kuitenkin päättäjänsä vaaleilla valinnut.

        Toki Kreikan sikariporras hyötyi leväperäisestä taloudenpidosta, mutta kyllähän se kansakin hiljaisella hyväksynnällään hyötyi erinäisistä " lisensseistä" joilla irtosi ihan kivasti pätäkkää. Ja kun likasanko kaatui niskaan, peiliin katsomisen sijasta vaaditaan päättäjien päitä vadille.

        En ota kantaa siitä miten muut arvoisat kanssakirjoittajani Kreikan riisin ratkaisisivat, mutta minä viimeisenä olisin tankkeja ja sotilasjunttaa Kreikan kansan kiusaksi lähettämässä.

        PS. se nimimerkki on Shahov.

        > Olkoonkin, että Kreikan kansan tunkkiosaston enemmistö saattaa olla syytön johdon suhmurointiin mutta kansa on kuitenkin päättäjänsä vaaleilla valinnut.

        Savohille oli vastauskin annettu jo etukäteen. Suolimuroilla on solidaarisuuden puutteeseenkin vastaus: "Mitäs läksit kansainvälisen valuuttakauppiaan mukaan".


      • Shahov kirjoitti:

        " Tuon äärilaidan ilkkumisesta tulee mieleen vastaavantyyppisen äärilaidan ilkkuminen nykyiselle Kreikan kansalle...."

        Hyvää huomenta sinullekin. Voisiko sitä sunnuntai aamua paremmin aloittaa kuin pienellä vihakirjoittelulla. No eipä juuri.

        Vai edustetaan tässä jo ääriaineksia. Pahamaineista terroristijärjestö suolimuroja, jotka iskevät kansainvälistä valuuttauppiasta alta navan.

        "Kreikan johto on talouspäätöksissään tehnyt pahimmat töppäilyt, mutta käytännön seuraukset kantaa Kreikan kansa."

        Vai seuraukset kantaa Kreikan kansa. Tässäkin on nähtävissä valuuttakauppiaan ajatuksenjuoksu kauniissa kukassa. Olkoonkin, että Kreikan kansan tunkkiosaston enemmistö saattaa olla syytön johdon suhmurointiin mutta kansa on kuitenkin päättäjänsä vaaleilla valinnut.

        Toki Kreikan sikariporras hyötyi leväperäisestä taloudenpidosta, mutta kyllähän se kansakin hiljaisella hyväksynnällään hyötyi erinäisistä " lisensseistä" joilla irtosi ihan kivasti pätäkkää. Ja kun likasanko kaatui niskaan, peiliin katsomisen sijasta vaaditaan päättäjien päitä vadille.

        En ota kantaa siitä miten muut arvoisat kanssakirjoittajani Kreikan riisin ratkaisisivat, mutta minä viimeisenä olisin tankkeja ja sotilasjunttaa Kreikan kansan kiusaksi lähettämässä.

        PS. se nimimerkki on Shahov.

        "...mutta minä viimeisenä olisin tankkeja ja sotilasjunttaa Kreikan kansan kiusaksi lähettämässä.."

        Tämä olikin siviilipalvelumies Halla-ahon älyn loistetta tämä tankkijuttu. Sinänsä kumma juttu tuolla Jussilla, että omaa känny ei kärsi käpistellä edes rynnäriä, mutta naapurille ollaan lähettämässä tankkeja. Siinä mies puhuu muuta kuin elää.

        Mutta ajatusta sopii jatkaa. Olkaamme solidaaria Kreikan urhoolliselle kansalle ja lähettäkäämme heille apua. Valtiosihteeri Sailaksen minä ensimmäisenä sinne lähettäisin ja muutaman kymmenen Krp:n talousrikostutkijaa. Kultasydän ja rubluutti saisivat mennä seuraavalla lennolla myös, ja setelipainosta uudet drakman painolaatat.

        Hande kun saa rubluutin parametrit kohdalleen ja vuoden ajelisi sillä drakman ja euron vaihtokursilla, olisi rahat koossa Kreikan valtiovelan maksuun.

        Ja hyväkuntoisia käytettyjä matkalaukkuja voisimme kerätä ja lähettää niitä Kreikan kansan avauksi. Minulta nusaistiin matkalaukku Ateenassa 1984, joten niistä täytyy olla kova puute, kun minun kuoppainen Sampsonitekin kelpasi.

        Solidaarisuus tai kuolema! Ranskan vallakumouksen kuuluisia taisteluhuuto. Jos minulta kysyt, jätän tuon solidaarisuuden valitsematta.


      • Shahov
        valuuttakauppias kirjoitti:

        "...mutta minä viimeisenä olisin tankkeja ja sotilasjunttaa Kreikan kansan kiusaksi lähettämässä.."

        Tämä olikin siviilipalvelumies Halla-ahon älyn loistetta tämä tankkijuttu. Sinänsä kumma juttu tuolla Jussilla, että omaa känny ei kärsi käpistellä edes rynnäriä, mutta naapurille ollaan lähettämässä tankkeja. Siinä mies puhuu muuta kuin elää.

        Mutta ajatusta sopii jatkaa. Olkaamme solidaaria Kreikan urhoolliselle kansalle ja lähettäkäämme heille apua. Valtiosihteeri Sailaksen minä ensimmäisenä sinne lähettäisin ja muutaman kymmenen Krp:n talousrikostutkijaa. Kultasydän ja rubluutti saisivat mennä seuraavalla lennolla myös, ja setelipainosta uudet drakman painolaatat.

        Hande kun saa rubluutin parametrit kohdalleen ja vuoden ajelisi sillä drakman ja euron vaihtokursilla, olisi rahat koossa Kreikan valtiovelan maksuun.

        Ja hyväkuntoisia käytettyjä matkalaukkuja voisimme kerätä ja lähettää niitä Kreikan kansan avauksi. Minulta nusaistiin matkalaukku Ateenassa 1984, joten niistä täytyy olla kova puute, kun minun kuoppainen Sampsonitekin kelpasi.

        Solidaarisuus tai kuolema! Ranskan vallakumouksen kuuluisia taisteluhuuto. Jos minulta kysyt, jätän tuon solidaarisuuden valitsematta.

        "Kultasydän ja rubluutti saisivat mennä seuraavalla lennolla myös"

        Ööö, onko sinulla jotain Kreikan kansaa vastaan.

        Mitä alkuperäiseen aiheeseen tulee, niin onhan se kyllä kyseenalaista tuo henk. tunnuksen levittely ja vielä DVD:n muodossa, oli laitonta tai ei.


      • Shahov kirjoitti:

        "Kultasydän ja rubluutti saisivat mennä seuraavalla lennolla myös"

        Ööö, onko sinulla jotain Kreikan kansaa vastaan.

        Mitä alkuperäiseen aiheeseen tulee, niin onhan se kyllä kyseenalaista tuo henk. tunnuksen levittely ja vielä DVD:n muodossa, oli laitonta tai ei.

        " Ööö, onko sinulla jotain Kreikan kansaa vastaan."
        Se Sampsoniten matkalaukku, jos saan muistuttaa.

        Tuo henkkarin levittely on viranomaisten helmasynti. Niillä pojilla ei tietoturvasta ja intimiteettisuojasta ole mitään käsitystä. Se on tietysti niin, että valtiohallinto on vasta eilen päässyt eroon kalkkeeripaperista, että asian sisäitäminen kyllä kestää.


      • Muutan kantaani
        Shahov kirjoitti:

        "Kultasydän ja rubluutti saisivat mennä seuraavalla lennolla myös"

        Ööö, onko sinulla jotain Kreikan kansaa vastaan.

        Mitä alkuperäiseen aiheeseen tulee, niin onhan se kyllä kyseenalaista tuo henk. tunnuksen levittely ja vielä DVD:n muodossa, oli laitonta tai ei.

        Sä et olekaan 100 % paha, joudun muuttamaan kantaani. Et olekaan samanlainen paha ihminen kuin Valuuttakauppias. Onnea.


      • Shahov kirjoitti:

        "Kultasydän ja rubluutti saisivat mennä seuraavalla lennolla myös"

        Ööö, onko sinulla jotain Kreikan kansaa vastaan.

        Mitä alkuperäiseen aiheeseen tulee, niin onhan se kyllä kyseenalaista tuo henk. tunnuksen levittely ja vielä DVD:n muodossa, oli laitonta tai ei.

        Ihan samaa mieltä. Ei ole reilua, että sotu synttäreineen kerrotaan, koska siitä saattaa tulla monenlaista harmia as.osaselle. Jotkut konnat saattavat saada päähänsä tehdä jotain typerää..... jne.... jne....

        Ja mitaan ette voi...


      • Shahov
        Muutan kantaani kirjoitti:

        Sä et olekaan 100 % paha, joudun muuttamaan kantaani. Et olekaan samanlainen paha ihminen kuin Valuuttakauppias. Onnea.

        "Sä et olekaan 100 % paha,"

        Joo, 99% prosenttinen pahuus riittänee tällä palstalle. Mitä viranomaisrikollisuuteen tulee, niin olen kaiketi kerttonut siitä mielipiteeni. Virka tai luottamusasemassa tehdyt rötökset pitää ehdottomasti rangaista raskaimman mukaan.

        Tapaus Wincapitassa ei ole mahdottomuus, että viranomaiset olisivat lakia rikkoneet, ottaen huomioon asianomaisten määrän ja tutkinnan laajuuden. Jos näin on tapahtunut, ei muuta kuin kantelua kehiin. Sehän palvelee tavallaan myös viranomaisia, kun heille osoitetaan järjestelmän epäkohtia. WIN- WIN tilanne tavallaan.

        Toki ymmärrän tunkin resurssien rajallisuuden lähteä virkakoneistoa vastaan, mutta onko siinä muutakaan mahdollisuutta?


      • Hyvät sinulle!
        RailiSuominen kirjoitti:

        Ihan samaa mieltä. Ei ole reilua, että sotu synttäreineen kerrotaan, koska siitä saattaa tulla monenlaista harmia as.osaselle. Jotkut konnat saattavat saada päähänsä tehdä jotain typerää..... jne.... jne....

        Ja mitaan ette voi...

        Jos minun, Kaaleppi Vitjamuna-Kutvosen, nimikaima töppöilee winkkarissa, julkaistakoon rikollisen sotu, osoite ja mielellään valokuvakin. (Rautalanka- ja Valuuttakauppias)


    • Tutkiskelin mielenkiinnosta, mikä hätä tällä nimimerkillä ”Kuka Kuseskelee” oikein voisi olla.

      Esitutkintalaki 30.4.1987/449/ 9 §
      ” Jos esitutkinnassa ilmenee, ettei henkilöä, jolle on kuulustelussa tai muuten ilmoitettu hänen asemansa rikoksesta epäiltynä, enää ole syytä epäillä rikoksesta, mutta ettei esitutkintaa kokonaisuudessaan voida päättää 43 §:ssä säädetyllä tavalla, esitutkinta lopetetaan hänen osaltaan.”

      Tutkiva viranomainen siis päätti, että eihän tässä rikosta ollutkaan. Tämä hyvä. Näin pitikin menetellä umpirehellisen "Kuka Kuseskelee" kanssa.

      43 §
      ”Esitutkinta lopetetaan kuitenkin saattamatta asiaa syyttäjän harkittavaksi, jos:
      1) tutkinnassa on käynyt selville, ettei rikosta ole tehty taikka ettei asiassa voida nostaa ketään vastaan syytettä tai esittää muuta rikokseen perustuvaa julkisoikeudellista vaadetta; tai
      2) esitutkintaviranomainen on tutkinnan aloittamisen jälkeen päättänyt 4 §:n 1 tai 2 momentissa tarkoitetulla perusteella luopua enemmistä toimenpiteistä.
      Esitutkintaviranomainen voi 2 momentin 2 kohdassa tarkoitetussa tapauksessa antaa rikokseen syyllistyneelle suullisen tai kirjallisen huomautuksen.”

      Nyt minulla ei ole tiedossa, josko poliisi vielä haluaisi antaa kirjallisen huomatuksen noin hölmöstä teosta, johon olet taas sortunut. Minun mielestäni sopisi hieman huomauttaa, että ymmärtäisit toimineesi väärin.

      47 §
      ” Kun on päätetty, ettei esitutkintaa toimiteta tai että esitutkinta lopetetaan ....on huolehdittava siitä, että päätöksestä viipymättä ilmoitetaan asianomistajille ja esitutkinnassa asianosaisina kuulustelluille, jollei sitä ole pidettävä tarpeettomana.”

      No tämmöinenkin lappu on sinulle tullut. Mitä sitä vielä puuttuu?

      Olisiko se ongelmasi tässä?
      40 § ” Esitutkinnan päätyttyä on siitä kertyneestä aineistosta laadittava pöytäkirja (esitutkintapöytäkirja), jos se on asian jatkokäsittelyä varten tarpeellista.”
      Entäpä jos asiassa päätös on, että esitutkintaa ei sitten toimitetakaan. Eipä sitten ole mitään pöytäkirjaa, mitä sinulle voisi lähetellä. Homma taisi raueta siihen.

      Taidat turhaan kuvitella olevasi tärkeämpi rikollinen kuin oletkaan. Eipä taida olla esitutkintapöytäkirjaa, ei ole hienoja syytteeseen joutuvan henkilön oikeuksia, eipä ole mitään. Poliiisi vain lakaisi häiritsevät roskat syrjään. Luulen, että saat odotella sitä " lakiin perustuvaa oikeuttasi saada esitutkinta-aineisto omalta osaltani haltuusi" hamaan hautaan saakka.

      Ainoa lappunen, joka sinusta on luotu, on kuulustelukertomus. Sen olet nähnyt ja ihan itse vieläpä allekirjoittanut. Kaipa sinä omat juttusi vielä muistat, vai oletko keräämässä pyhäinjäännöksiä winkkarimuseoon.

      Asiasi raukesi, niinpä se näyttää taas tapahtuneen.

      Lopettaisit nyt leikkimästä tuota vääryyttä kärsinyttä maahanmuuttajaa ja menisit marjametdään - iso mies.

      • Kuka Kusettaa

        No no, latvavaivainen, eipä anneta kärryjen mennä ohi hevoisten.

        Törkeässä, kuten muussakin petosepäilyssä ensimmäinen ja tärkein kriteeri, jonka tulee täyttyä, on se petetyksi itsensä tunteva.

        Tiedän, että kukaan ei ole kokenut, krp:n uutterista ponnisteluista huolimatta, tulleensa petetyksi toimestani.

        Pyytämällä noita asiakirjoja krp:lta, pyrin saamaan tietooni, millä perusteilla krp on julkistanut tietoni törkeän petosepäilyn nimikkeellä.
        Mikäli tosiasiallisia perusteita ei ole, tällöin ainoiksi vaihtoehdoiksi jää törkeä virkavirhe yhdistettynä lakien rikkomiseen tai henkisesti häiriintyneiden, syyntakeettomien henkilöiden tomiminen julkisen sektorin palveluksessa.

        Joka tapauksessa asiat tulee selvittää enkä usko latvavikaisen ehdottamien volttien heittelyjen olevan ratkaisu tässä tapauksessa.

        Henkilökohtaisesti en pidä siitäkään, että poliisi kategorioi henkilöitä täyttä perusoikeutta nauttiviin ja latvalahoisen mainitsemiin roskiin.
        Syyttömyysolettamassa kun ei erotella ihmisiä millään tavalla, ainoastaan oikeudessa esiintuodut faktat ratkaisevat mikä on oleva kansalaisen status sen jälkeen kun tuomari on nuijaansa kopauttanut.

        Keskusrikospoliisi on toiminnallaan osoittanut tietämättömyytensä Suomen laista tai on tahallaan syyllistynyt lain rikkomuksiin.

        Lain noudattamatta jättäminen on rikos ja siihen syyllistynyt on rikollinen, olipa sitten polliisi taikka ei.


      • Kuka Kusettaa kirjoitti:

        No no, latvavaivainen, eipä anneta kärryjen mennä ohi hevoisten.

        Törkeässä, kuten muussakin petosepäilyssä ensimmäinen ja tärkein kriteeri, jonka tulee täyttyä, on se petetyksi itsensä tunteva.

        Tiedän, että kukaan ei ole kokenut, krp:n uutterista ponnisteluista huolimatta, tulleensa petetyksi toimestani.

        Pyytämällä noita asiakirjoja krp:lta, pyrin saamaan tietooni, millä perusteilla krp on julkistanut tietoni törkeän petosepäilyn nimikkeellä.
        Mikäli tosiasiallisia perusteita ei ole, tällöin ainoiksi vaihtoehdoiksi jää törkeä virkavirhe yhdistettynä lakien rikkomiseen tai henkisesti häiriintyneiden, syyntakeettomien henkilöiden tomiminen julkisen sektorin palveluksessa.

        Joka tapauksessa asiat tulee selvittää enkä usko latvavikaisen ehdottamien volttien heittelyjen olevan ratkaisu tässä tapauksessa.

        Henkilökohtaisesti en pidä siitäkään, että poliisi kategorioi henkilöitä täyttä perusoikeutta nauttiviin ja latvalahoisen mainitsemiin roskiin.
        Syyttömyysolettamassa kun ei erotella ihmisiä millään tavalla, ainoastaan oikeudessa esiintuodut faktat ratkaisevat mikä on oleva kansalaisen status sen jälkeen kun tuomari on nuijaansa kopauttanut.

        Keskusrikospoliisi on toiminnallaan osoittanut tietämättömyytensä Suomen laista tai on tahallaan syyllistynyt lain rikkomuksiin.

        Lain noudattamatta jättäminen on rikos ja siihen syyllistynyt on rikollinen, olipa sitten polliisi taikka ei.

        "Lakiin on myös kirjattu sekin, että kun rikoksesta epäillyn tutkinta on jätetty silleen, hänellä on oikeus välittömästi saada esitutkintamateriaali omalta osaltaan haltuunsa."

        Tämä oli niin vekkuli väite, että osaat varmaakin pilkulleen osoittaa väitteesi esitutkintalaista?

        "....millä perusteilla krp on julkistanut tietoni törkeän petosepäilyn nimikkeellä..."
        Olit epäiltynä törkeästä petoksesta. Eikö millään mene kaaliin silkka ja yksinkertainen totuus?

        Tehän nyt herkkänahkaisia vempuloita olette. Eipä omatunto silloin vaivannut, kun takatukka viuhuen änkesit mukaan talousrikollisten, pedofiilien, verovelallisten ja rahapesijöiden remmiin. Nyt parut sitten ämyri ammollaan, että puhdas ja syytön nimi on julkaistu. Voi että.

        Jos et volttia kehtaa heitellä, tee edes kuperkeikka. Vähällä sinä minun mielestäni pääset.


      • Kuka Kusettaa kirjoitti:

        No no, latvavaivainen, eipä anneta kärryjen mennä ohi hevoisten.

        Törkeässä, kuten muussakin petosepäilyssä ensimmäinen ja tärkein kriteeri, jonka tulee täyttyä, on se petetyksi itsensä tunteva.

        Tiedän, että kukaan ei ole kokenut, krp:n uutterista ponnisteluista huolimatta, tulleensa petetyksi toimestani.

        Pyytämällä noita asiakirjoja krp:lta, pyrin saamaan tietooni, millä perusteilla krp on julkistanut tietoni törkeän petosepäilyn nimikkeellä.
        Mikäli tosiasiallisia perusteita ei ole, tällöin ainoiksi vaihtoehdoiksi jää törkeä virkavirhe yhdistettynä lakien rikkomiseen tai henkisesti häiriintyneiden, syyntakeettomien henkilöiden tomiminen julkisen sektorin palveluksessa.

        Joka tapauksessa asiat tulee selvittää enkä usko latvavikaisen ehdottamien volttien heittelyjen olevan ratkaisu tässä tapauksessa.

        Henkilökohtaisesti en pidä siitäkään, että poliisi kategorioi henkilöitä täyttä perusoikeutta nauttiviin ja latvalahoisen mainitsemiin roskiin.
        Syyttömyysolettamassa kun ei erotella ihmisiä millään tavalla, ainoastaan oikeudessa esiintuodut faktat ratkaisevat mikä on oleva kansalaisen status sen jälkeen kun tuomari on nuijaansa kopauttanut.

        Keskusrikospoliisi on toiminnallaan osoittanut tietämättömyytensä Suomen laista tai on tahallaan syyllistynyt lain rikkomuksiin.

        Lain noudattamatta jättäminen on rikos ja siihen syyllistynyt on rikollinen, olipa sitten polliisi taikka ei.

        Rikoslaki/ Petoksesta
        "Joka, hankkiakseen itselleen tai toiselle oikeudetonta taloudellista hyötyä taikka toista vahingoittaakseen, erehdyttämällä tai erehdystä hyväksi käyttämällä saa toisen tekemään tai jättämään tekemättä jotakin ja siten aiheuttaa taloudellista vahinkoa erehtyneelle tai sille, jonka eduista tällä on ollut mahdollisuus määrätä, on tuomittava petoksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi."

        ".....petosepäilyssä ensimmäinen ja tärkein kriteeri, jonka tulee täyttyä, on se petetyksi itsensä tunteva."

        Noh, noh. Sinäkös se taannoin kirjoittelit, että joudut alvariinsa avittamaan minua lakiasioissa?

        Laki lähtee siitä, että tekijä tässä kusettaa ja hankkii etua petollisessa toiminnalla. Eipä sen petoksen uhrin välttämättä tarvitse ymmärtää joutuneensa petoksen kohteeksi, ja häkki heilahtaa kuitenkin. Teon uhri voi monesta syystä olla ymmärtämättä tilanneta; esimerkkinä vaikkapa vajaavaltainen, vanhuudenheikko tai muuten vain tyhmä.

        Yhteiskunnan tulee suojella myös näitä heikompia jäseniään.

        Petos jo täyttyy kirkaasti sillä, että tunkkiparka vain marssii poliisin puheille ja yleisti ottaen valittaa, että rahat hävisi ja mitään en saanut koko helkutin klubista. Poliisi sitten virkansa puolesta tutkii mitä on tapahtunut, oliko kyseessä rikos, mikäpä mahtaa olla rikosnimike ja kuka sen teki.


      • Kuka Kusettaa
        valuuttakauppias kirjoitti:

        "Lakiin on myös kirjattu sekin, että kun rikoksesta epäillyn tutkinta on jätetty silleen, hänellä on oikeus välittömästi saada esitutkintamateriaali omalta osaltaan haltuunsa."

        Tämä oli niin vekkuli väite, että osaat varmaakin pilkulleen osoittaa väitteesi esitutkintalaista?

        "....millä perusteilla krp on julkistanut tietoni törkeän petosepäilyn nimikkeellä..."
        Olit epäiltynä törkeästä petoksesta. Eikö millään mene kaaliin silkka ja yksinkertainen totuus?

        Tehän nyt herkkänahkaisia vempuloita olette. Eipä omatunto silloin vaivannut, kun takatukka viuhuen änkesit mukaan talousrikollisten, pedofiilien, verovelallisten ja rahapesijöiden remmiin. Nyt parut sitten ämyri ammollaan, että puhdas ja syytön nimi on julkaistu. Voi että.

        Jos et volttia kehtaa heitellä, tee edes kuperkeikka. Vähällä sinä minun mielestäni pääset.

        ""....millä perusteilla krp on julkistanut tietoni törkeän petosepäilyn nimikkeellä..."
        Olit epäiltynä törkeästä petoksesta. Eikö millään mene kaaliin silkka ja yksinkertainen totuus?""

        http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1988/19880575
        Esitutkintaa koskevien tietojen antaminen julkisuuteen
        8 §
        Rikoksesta epäillyn henkilöllisyyden paljastaminen
        Rikoksesta epäillyn nimen tai hänen kuvansa saa antaa julkisuuteen vain, jos se on välttämätöntä rikoksen selvittämiseksi, epäillyn kiinni saamiseksi tai muusta erityisen painavasta syystä.


        ""Lakiin on myös kirjattu sekin, että kun rikoksesta epäillyn tutkinta on jätetty silleen, hänellä on oikeus välittömästi saada esitutkintamateriaali omalta osaltaan haltuunsa."

        Tämä oli niin vekkuli väite, että osaat varmaakin pilkulleen osoittaa väitteesi esitutkintalaista?"


        11 §
        Asianosaisella on oikeus saada tietoonsa, mitä esitutkinnassa on käynyt ilmi, niin pian kuin siitä ei voi aiheutua haittaa rikoksen selvittämiselle.


        Ja eiku vääntelemään.


      • Kuka Kusettaa kirjoitti:

        ""....millä perusteilla krp on julkistanut tietoni törkeän petosepäilyn nimikkeellä..."
        Olit epäiltynä törkeästä petoksesta. Eikö millään mene kaaliin silkka ja yksinkertainen totuus?""

        http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1988/19880575
        Esitutkintaa koskevien tietojen antaminen julkisuuteen
        8 §
        Rikoksesta epäillyn henkilöllisyyden paljastaminen
        Rikoksesta epäillyn nimen tai hänen kuvansa saa antaa julkisuuteen vain, jos se on välttämätöntä rikoksen selvittämiseksi, epäillyn kiinni saamiseksi tai muusta erityisen painavasta syystä.


        ""Lakiin on myös kirjattu sekin, että kun rikoksesta epäillyn tutkinta on jätetty silleen, hänellä on oikeus välittömästi saada esitutkintamateriaali omalta osaltaan haltuunsa."

        Tämä oli niin vekkuli väite, että osaat varmaakin pilkulleen osoittaa väitteesi esitutkintalaista?"


        11 §
        Asianosaisella on oikeus saada tietoonsa, mitä esitutkinnassa on käynyt ilmi, niin pian kuin siitä ei voi aiheutua haittaa rikoksen selvittämiselle.


        Ja eiku vääntelemään.

        11 §
        Asianosaisella on oikeus saada tietoonsa, mitä esitutkinnassa on käynyt ilmi, niin pian kuin siitä ei voi aiheutua haittaa rikoksen selvittämiselle.
        >>>>>>>>>
        "....oikeus välittömästi saada esitutkintamateriaali omalta osaltaan haltuunsa."

        Kovastihan tuo laimeni soppa, kun sitä hetki keitettiin. Eihän sinusta tullut edes asianosaista. Esitutkita keskeytettiin. ;)

        En nyt kehtaa enempää väännellä Moraa keuhkoissasi. Huomasithan tuon itsekin.


      • valuuttakauppias kirjoitti:

        11 §
        Asianosaisella on oikeus saada tietoonsa, mitä esitutkinnassa on käynyt ilmi, niin pian kuin siitä ei voi aiheutua haittaa rikoksen selvittämiselle.
        >>>>>>>>>
        "....oikeus välittömästi saada esitutkintamateriaali omalta osaltaan haltuunsa."

        Kovastihan tuo laimeni soppa, kun sitä hetki keitettiin. Eihän sinusta tullut edes asianosaista. Esitutkita keskeytettiin. ;)

        En nyt kehtaa enempää väännellä Moraa keuhkoissasi. Huomasithan tuon itsekin.

        "Esitutkintaa koskevien tietojen antaminen julkisuuteen/ 8 § "

        Sotke kahta asiaa sekavaksi hutuksi. Esitutkintaa koskevien tietojen antaminen julkisuuteen on sitä, että kesken esitutkinnan tutkinnanjohtaja antaa kuvasi ja nimesi Iltasanomille ja kertoo, että tässä se on waarallinen winkkaririkollinen pakomatkalla jossakin Peurungalla.

        Toinen asia kokonaan on, että asia tulee julkiseksi, kun oikeuskäsittely alkaa.

        Äläpä nyt Sauli häslää.


      • Kuka Kusettaa
        valuuttakauppias kirjoitti:

        "Esitutkintaa koskevien tietojen antaminen julkisuuteen/ 8 § "

        Sotke kahta asiaa sekavaksi hutuksi. Esitutkintaa koskevien tietojen antaminen julkisuuteen on sitä, että kesken esitutkinnan tutkinnanjohtaja antaa kuvasi ja nimesi Iltasanomille ja kertoo, että tässä se on waarallinen winkkaririkollinen pakomatkalla jossakin Peurungalla.

        Toinen asia kokonaan on, että asia tulee julkiseksi, kun oikeuskäsittely alkaa.

        Äläpä nyt Sauli häslää.

        Eipä ole tuo oikeudenkäynti kohdallani vielä alkanut jolleivät aprillipilan tekijät heittäydy uudestaan leikkisiksi.

        Asianomistaja minusta vielä tulee, vaikkei nimeni olekaan Sauli.


      • Kuka Kusettaa kirjoitti:

        Eipä ole tuo oikeudenkäynti kohdallani vielä alkanut jolleivät aprillipilan tekijät heittäydy uudestaan leikkisiksi.

        Asianomistaja minusta vielä tulee, vaikkei nimeni olekaan Sauli.

        "Asianomistaja minusta vielä tulee, vaikkei nimeni olekaan Sauli."
        ;)

        Kaikkien harmiesi keskellä voit luottaa: Koettelee, vaan ei hylkää Herra.
        Ne on välillä leikkisiä nuo valtion virkamiehet.


      • Kehitys kehittyy
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Rikoslaki/ Petoksesta
        "Joka, hankkiakseen itselleen tai toiselle oikeudetonta taloudellista hyötyä taikka toista vahingoittaakseen, erehdyttämällä tai erehdystä hyväksi käyttämällä saa toisen tekemään tai jättämään tekemättä jotakin ja siten aiheuttaa taloudellista vahinkoa erehtyneelle tai sille, jonka eduista tällä on ollut mahdollisuus määrätä, on tuomittava petoksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi."

        ".....petosepäilyssä ensimmäinen ja tärkein kriteeri, jonka tulee täyttyä, on se petetyksi itsensä tunteva."

        Noh, noh. Sinäkös se taannoin kirjoittelit, että joudut alvariinsa avittamaan minua lakiasioissa?

        Laki lähtee siitä, että tekijä tässä kusettaa ja hankkii etua petollisessa toiminnalla. Eipä sen petoksen uhrin välttämättä tarvitse ymmärtää joutuneensa petoksen kohteeksi, ja häkki heilahtaa kuitenkin. Teon uhri voi monesta syystä olla ymmärtämättä tilanneta; esimerkkinä vaikkapa vajaavaltainen, vanhuudenheikko tai muuten vain tyhmä.

        Yhteiskunnan tulee suojella myös näitä heikompia jäseniään.

        Petos jo täyttyy kirkaasti sillä, että tunkkiparka vain marssii poliisin puheille ja yleisti ottaen valittaa, että rahat hävisi ja mitään en saanut koko helkutin klubista. Poliisi sitten virkansa puolesta tutkii mitä on tapahtunut, oliko kyseessä rikos, mikäpä mahtaa olla rikosnimike ja kuka sen teki.

        > Noh, noh. Sinäkös se taannoin kirjoittelit, että joudut alvariinsa avittamaan minua lakiasioissa?

        Sinua on neuvonut hyvin monikin useissa eri asioissa ja erityisesti lakiaisioissa, joista kuvittelet itse tietäväsi paljonkin. Tietämyksesi taso on kuitenkin tyypillisen suolimuron tasoa: tietämättömyytesi vain verhoat monisanaisuuteen, jota heikoimmilla älyn lahjoilla varustetut suolimurot pitävät asiantuntemuksena. He eivät edes huomaa valehteluasi, toisin kuin me muut, normaalit ihmiset.

        > Eipä sen petoksen uhrin välttämättä tarvitse ymmärtää joutuneensa petoksen kohteeksi, ja häkki heilahtaa kuitenkin.

        Tyhmyys, ahneus tai tilanteen ymmärtämättömyys ei vielä automaattisesti siirrä kansalaista syyttäjän siipien suojaan, saatika ketään siihen tilanteeseen, että häkin ovi kenellekään heiluisi. Jopa tyhmän ja ahneen mutta täysivaltaisen Suomen kansalaisen pitää itse osata kertoa asiansa, jolta pohjalta viranomainen tekee päätelmänsä. Yhteiskunta ei sitä automaattisesti tee kuin vajaavaltaisen osalta, jos vajaavaltaisella on yhteiskunnan puolesta edunvalvoja.

        > Petos jo täyttyy kirkaasti sillä, että tunkkiparka vain marssii poliisin puheille ja yleisti ottaen valittaa, että rahat hävisi ja mitään en saanut koko helkutin klubista.

        Näin helpoksiko se on vuonna 2011 tehty? Vielä viime vuonna petos piti oikeudessa osoittaa - vasta sen jälkeen voitiin puhua petoksesta ja siihen saakka pelkästä petosepäilystä. Niin se kehitys kehittyy ja petos kirkkaasti täyttyy herran vuonna 2011. Tai sitten puhut taas kerran omiasi.


      • Kehitys kehittyy kirjoitti:

        > Noh, noh. Sinäkös se taannoin kirjoittelit, että joudut alvariinsa avittamaan minua lakiasioissa?

        Sinua on neuvonut hyvin monikin useissa eri asioissa ja erityisesti lakiaisioissa, joista kuvittelet itse tietäväsi paljonkin. Tietämyksesi taso on kuitenkin tyypillisen suolimuron tasoa: tietämättömyytesi vain verhoat monisanaisuuteen, jota heikoimmilla älyn lahjoilla varustetut suolimurot pitävät asiantuntemuksena. He eivät edes huomaa valehteluasi, toisin kuin me muut, normaalit ihmiset.

        > Eipä sen petoksen uhrin välttämättä tarvitse ymmärtää joutuneensa petoksen kohteeksi, ja häkki heilahtaa kuitenkin.

        Tyhmyys, ahneus tai tilanteen ymmärtämättömyys ei vielä automaattisesti siirrä kansalaista syyttäjän siipien suojaan, saatika ketään siihen tilanteeseen, että häkin ovi kenellekään heiluisi. Jopa tyhmän ja ahneen mutta täysivaltaisen Suomen kansalaisen pitää itse osata kertoa asiansa, jolta pohjalta viranomainen tekee päätelmänsä. Yhteiskunta ei sitä automaattisesti tee kuin vajaavaltaisen osalta, jos vajaavaltaisella on yhteiskunnan puolesta edunvalvoja.

        > Petos jo täyttyy kirkaasti sillä, että tunkkiparka vain marssii poliisin puheille ja yleisti ottaen valittaa, että rahat hävisi ja mitään en saanut koko helkutin klubista.

        Näin helpoksiko se on vuonna 2011 tehty? Vielä viime vuonna petos piti oikeudessa osoittaa - vasta sen jälkeen voitiin puhua petoksesta ja siihen saakka pelkästä petosepäilystä. Niin se kehitys kehittyy ja petos kirkkaasti täyttyy herran vuonna 2011. Tai sitten puhut taas kerran omiasi.

        Joo ei. Eipä sinusta ole minua opettamaan. Kun ei lukeminen luonaa ja ulosantikin on mitä sattuu.

        "Näin helpoksiko se on vuonna 2011 tehty? Vielä viime vuonna petos piti oikeudessa osoittaa .."

        Olisi pitänyt jaksaa ja osata lukea loppuun saakka. Rikosilmoitusta tehdessä kansalaisen ei tarvitse osata kertoa lakikohdan ja pykälän tarkuudella, minkä rikoksen kohteeksi he uskovat joutuneensa. Riittää, että kansalaisella on yleinen tuntemus siitä, että nyt on tapahtunut rikos.

        Poliisi sitten viranpuolesta selvittää asiaa. Olisko ehkä kyseessä törkeä tuhotyö, petos vai hautarauhan rikkominen. Poliisi tutkii ja selvitää tekijän. Näin se homma etenee, kun on näitä yhteiskunnan ilmaispalveluja käytössä.

        Sinänsä winkkarista ehtii vieläkin tehdä sen rikosilmoituksen. Jos olet tappiolla, hattu päähän ja menoksi. Kohta on rikollisten huijareiden rahat ja tavarat jaossa. Isojakoon pääsee mukaan vain tekemällä sen rikosilmoituksen. Eikä maksakaan mitään.

        Että hopi, hopi taas kerran.


      • Se olit sinä.
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Joo ei. Eipä sinusta ole minua opettamaan. Kun ei lukeminen luonaa ja ulosantikin on mitä sattuu.

        "Näin helpoksiko se on vuonna 2011 tehty? Vielä viime vuonna petos piti oikeudessa osoittaa .."

        Olisi pitänyt jaksaa ja osata lukea loppuun saakka. Rikosilmoitusta tehdessä kansalaisen ei tarvitse osata kertoa lakikohdan ja pykälän tarkuudella, minkä rikoksen kohteeksi he uskovat joutuneensa. Riittää, että kansalaisella on yleinen tuntemus siitä, että nyt on tapahtunut rikos.

        Poliisi sitten viranpuolesta selvittää asiaa. Olisko ehkä kyseessä törkeä tuhotyö, petos vai hautarauhan rikkominen. Poliisi tutkii ja selvitää tekijän. Näin se homma etenee, kun on näitä yhteiskunnan ilmaispalveluja käytössä.

        Sinänsä winkkarista ehtii vieläkin tehdä sen rikosilmoituksen. Jos olet tappiolla, hattu päähän ja menoksi. Kohta on rikollisten huijareiden rahat ja tavarat jaossa. Isojakoon pääsee mukaan vain tekemällä sen rikosilmoituksen. Eikä maksakaan mitään.

        Että hopi, hopi taas kerran.

        > Eipä sinusta ole minua opettamaan.

        Olet oikeassa, puhuinkin neuvomisesta ja virheiden korjaamisesta.. Opettaminen vaatii oppilaaltakin halua oppia - omahyväinen ja itseään täynnä oleva henkilö, kuten sinä, tietää OMASTA mielestään kaiken jo entuudestaan. Siis vaikka totuus on jotakin aivan muuta.

        > Petos jo täyttyy kirkaasti sillä, että tunkkiparka vain marssii poliisin puheille ja yleisti ottaen valittaa, että rahat hävisi ja mitään en saanut koko helkutin klubista.

        Näin väärin sinä kuitenkin osasit kirjoittaa Toki minä ja me muut sinua mielellämme opastamme, ettet näin väärin enää jatkossa osaisi kirjoittaa.


      • Papanat Käteen
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Joo ei. Eipä sinusta ole minua opettamaan. Kun ei lukeminen luonaa ja ulosantikin on mitä sattuu.

        "Näin helpoksiko se on vuonna 2011 tehty? Vielä viime vuonna petos piti oikeudessa osoittaa .."

        Olisi pitänyt jaksaa ja osata lukea loppuun saakka. Rikosilmoitusta tehdessä kansalaisen ei tarvitse osata kertoa lakikohdan ja pykälän tarkuudella, minkä rikoksen kohteeksi he uskovat joutuneensa. Riittää, että kansalaisella on yleinen tuntemus siitä, että nyt on tapahtunut rikos.

        Poliisi sitten viranpuolesta selvittää asiaa. Olisko ehkä kyseessä törkeä tuhotyö, petos vai hautarauhan rikkominen. Poliisi tutkii ja selvitää tekijän. Näin se homma etenee, kun on näitä yhteiskunnan ilmaispalveluja käytössä.

        Sinänsä winkkarista ehtii vieläkin tehdä sen rikosilmoituksen. Jos olet tappiolla, hattu päähän ja menoksi. Kohta on rikollisten huijareiden rahat ja tavarat jaossa. Isojakoon pääsee mukaan vain tekemällä sen rikosilmoituksen. Eikä maksakaan mitään.

        Että hopi, hopi taas kerran.

        Anteeksi, etten malta olla puuttumatta teidän välisiin asioihin.

        Ristiturvan vaivaama valuuttakauppias yrittää sekoittaa lakikirjaa kuin huijari korttipakkaa, pakkohan sitä on vähän oikaista.

        Käsittääkseni kyse on edelleen krp:n julkistamista törkeistä petosepäilyistä ja kyllä se vain niin menee, että petosrikosessa täytyy aina löytyä se petetty osapuoli.
        Ei siihen riitä se, että krp:n tutkijan mielestä henkilö A on pettänyt henkilö B:tä, myös B:n täytyy olla tietoinen, ja tuoda se myös julki, häneen kohdistuneesta petosrikoksesta.

        Kuvitellaanpa näin sadeaamun ratoksi tilanteen kehittymistä.

        Poliisi suuressa viisaudessaan päättää, että A on pettänyt B:tä ja julkistaa A:n tiedot törkeästä petoksesta epäiltynä.

        Paperit syyttäjälle ja jos hänkin sattuu olemaan järjestelmän läpimädättämä idiootti, niin eikun käräjästuvan käytävät kaikumaan virkamiesten terhakoista ja epäiltyjen laahustavista askelista.

        Mitenkäs se suu sitten pannaan, kun petetyiksi itseään tuntevien toivorikkaita tepasteluja ei käräjäsalin käytäviltä kaiukaan.

        No, nolostihan siinä käypi, yhtä nolosti kuin valuuttakauppiaan ja rusakon taistelussa tyrnipensaista.
        Ei auta isompi koko, ei viimeistä huutoa oleva aseteollisuuden valmistama kädenjatke, ei kuutamoöiden valvojaiset.
        Ei, vaan ristiturpa töpsyttelee tuiskuyönä ja popsii loputkin piikkipensaista makoisiin poskiinsa, pari papanaa jättää vielä valuuttakauppiaan kiusaksi.
        Tuleepa niin mieleen Väiski Vemmelsääri ja Elmeri, jolta Väiski vei viimeisetkin makkarat grillistä Elmerin touhuillessa haulikkonsa kimpussa.

        Minun mielestäni Elmerin... eikun valuuttakauppiaan tulisi keskittyä täysillä voimiensa mittelyyn kotirusakkonsa kanssa, vaikka sekin taistelu näyttää jo etukäteen hävityltä.


      • Papanat Käteen kirjoitti:

        Anteeksi, etten malta olla puuttumatta teidän välisiin asioihin.

        Ristiturvan vaivaama valuuttakauppias yrittää sekoittaa lakikirjaa kuin huijari korttipakkaa, pakkohan sitä on vähän oikaista.

        Käsittääkseni kyse on edelleen krp:n julkistamista törkeistä petosepäilyistä ja kyllä se vain niin menee, että petosrikosessa täytyy aina löytyä se petetty osapuoli.
        Ei siihen riitä se, että krp:n tutkijan mielestä henkilö A on pettänyt henkilö B:tä, myös B:n täytyy olla tietoinen, ja tuoda se myös julki, häneen kohdistuneesta petosrikoksesta.

        Kuvitellaanpa näin sadeaamun ratoksi tilanteen kehittymistä.

        Poliisi suuressa viisaudessaan päättää, että A on pettänyt B:tä ja julkistaa A:n tiedot törkeästä petoksesta epäiltynä.

        Paperit syyttäjälle ja jos hänkin sattuu olemaan järjestelmän läpimädättämä idiootti, niin eikun käräjästuvan käytävät kaikumaan virkamiesten terhakoista ja epäiltyjen laahustavista askelista.

        Mitenkäs se suu sitten pannaan, kun petetyiksi itseään tuntevien toivorikkaita tepasteluja ei käräjäsalin käytäviltä kaiukaan.

        No, nolostihan siinä käypi, yhtä nolosti kuin valuuttakauppiaan ja rusakon taistelussa tyrnipensaista.
        Ei auta isompi koko, ei viimeistä huutoa oleva aseteollisuuden valmistama kädenjatke, ei kuutamoöiden valvojaiset.
        Ei, vaan ristiturpa töpsyttelee tuiskuyönä ja popsii loputkin piikkipensaista makoisiin poskiinsa, pari papanaa jättää vielä valuuttakauppiaan kiusaksi.
        Tuleepa niin mieleen Väiski Vemmelsääri ja Elmeri, jolta Väiski vei viimeisetkin makkarat grillistä Elmerin touhuillessa haulikkonsa kimpussa.

        Minun mielestäni Elmerin... eikun valuuttakauppiaan tulisi keskittyä täysillä voimiensa mittelyyn kotirusakkonsa kanssa, vaikka sekin taistelu näyttää jo etukäteen hävityltä.

        "...sekin taistelu näyttää jo etukäteen hävityltä."

        Niin totta kuin winkkari oli kusetusta, minä näillä lumilla vielä nostan rusakkopaistin keittiön pöydälle, laitan viereen purkin pihjalanmarjahilloa ja kysyn lempeällä äänellä siltä paistiltani: Kannattiko jyrsiä minun tyrnipensaitani, mitäs mieltä olet?

        " Käsittääkseni kyse on edelleen krp:n julkistamista törkeistä petosepäilyistä ja kyllä se vain niin menee, että petosrikosessa täytyy aina löytyä se petetty osapuoli."

        Kyllä, kyllä rakas tunkiolieroni,näin se on. Tunkintorvelo tietää, jos tietää, hävineensä kymppitonnin winkkariin. Mikäli hän tekee rikosilmoituksen, poliisi aikanaan kertoo, että tämä vaikuttaa törkeältä petokselta, johon parhaiten on syyllistynyt Hande ja hänen rikoskumppanina tunkin ikioma sponssi.

        Näin se löytyi se petetty osapuoli ihan poliisin toiminnan tuloksena. Nyt tunkintorvelolla on kaksi menettelytapaa valittavana:

        A) Hän myöntelee poliisin epäilyn oikeansuuntaiseksi ja homma jatkuu käräjillä.

        B) Tunkki kertoo pikkutakkimiehen kehoittaneen häntä perumaan sen rikosilmoituksen, koska muuten ei pääse rahanjaolle siinä wishwushtouhussa. No jos tunkki peruu, poliisisetä nakkaa paperit mappiin ja tämän asianomistajan asian käsittely päättyy siihen.

        Teorissa tietysti on mahdollista, että tunkin virkaholhooja sotkee polkupyörällä poliisilaitokselle, ja asia tulee uudestaan esille. En nyt käsittele tällaista problematiikkaa sen enempää.

        "... taistelu näyttää jo etukäteen hävityltä."
        Voi näyttää, mutta ei silti laiteta torrakkoa vielä vintille. Talvisodan ihmettä ei olisi tullut, jos olisi uskottu sinunlaisia tappiomielialan lietsojia.

        Eikä uskota winkkarin tappionlietsojiakaan. Rikosilmoituksia vaan peliin, ulosottoa parikymmentä vuotta ja kyllä ne rahat rosvoilta pois kynitään.


      • Kuka Kusettaa
        valuuttakauppias kirjoitti:

        "...sekin taistelu näyttää jo etukäteen hävityltä."

        Niin totta kuin winkkari oli kusetusta, minä näillä lumilla vielä nostan rusakkopaistin keittiön pöydälle, laitan viereen purkin pihjalanmarjahilloa ja kysyn lempeällä äänellä siltä paistiltani: Kannattiko jyrsiä minun tyrnipensaitani, mitäs mieltä olet?

        " Käsittääkseni kyse on edelleen krp:n julkistamista törkeistä petosepäilyistä ja kyllä se vain niin menee, että petosrikosessa täytyy aina löytyä se petetty osapuoli."

        Kyllä, kyllä rakas tunkiolieroni,näin se on. Tunkintorvelo tietää, jos tietää, hävineensä kymppitonnin winkkariin. Mikäli hän tekee rikosilmoituksen, poliisi aikanaan kertoo, että tämä vaikuttaa törkeältä petokselta, johon parhaiten on syyllistynyt Hande ja hänen rikoskumppanina tunkin ikioma sponssi.

        Näin se löytyi se petetty osapuoli ihan poliisin toiminnan tuloksena. Nyt tunkintorvelolla on kaksi menettelytapaa valittavana:

        A) Hän myöntelee poliisin epäilyn oikeansuuntaiseksi ja homma jatkuu käräjillä.

        B) Tunkki kertoo pikkutakkimiehen kehoittaneen häntä perumaan sen rikosilmoituksen, koska muuten ei pääse rahanjaolle siinä wishwushtouhussa. No jos tunkki peruu, poliisisetä nakkaa paperit mappiin ja tämän asianomistajan asian käsittely päättyy siihen.

        Teorissa tietysti on mahdollista, että tunkin virkaholhooja sotkee polkupyörällä poliisilaitokselle, ja asia tulee uudestaan esille. En nyt käsittele tällaista problematiikkaa sen enempää.

        "... taistelu näyttää jo etukäteen hävityltä."
        Voi näyttää, mutta ei silti laiteta torrakkoa vielä vintille. Talvisodan ihmettä ei olisi tullut, jos olisi uskottu sinunlaisia tappiomielialan lietsojia.

        Eikä uskota winkkarin tappionlietsojiakaan. Rikosilmoituksia vaan peliin, ulosottoa parikymmentä vuotta ja kyllä ne rahat rosvoilta pois kynitään.

        On olemassa vielä vaihtoehto C:kin:

        Kun päätekijöiden ja muiden mahdollisten rikoksentekijöiden tuomiot ovat julistetut ja niissä on aukottomasti todistettu em. henkilöiden syyllistyneen petokseen, on aika tunkkien tulla esiin ja muotoilla korvausvaatimusta Valtiokonttorin suuntaan, sillä siellähän ne tunkinkin rahat odottelevat pääsyään kansainvälisiin tukipeijaisiin.

        Emmekä voine unohtaa vaihtoehto D:täkään, johon mm. Appelsin viittasi sanomalehti Kalevan artikkelissa.
        Elikkä jos pääjutussa ei tulekaan langettavaa tuomiota, korvausvaatimuksille saa sanoa hyvää yötä.

        Valuuttakauppias pääviastaan johtuen olettaa asioiden menevän hänen haluamallaan tavalla.
        Esimerkiksi rusakkopaistia varten hän on jo varannut aterimet ja sopivat hillot nautinnon täydentäjiksi varustettuna sopivalla muistopuheella unohtaen samalla tyylilleen uskollisesti itse pääasian, sen rusakonketaleen.
        Voi olla, että se koikkelehtii täydenkuun aikaan valuuttakauppiaan tyrnipensaan jätöksiä kaluamaan ja päävaivainen kiihtymyksestään huolimatta saa kuolettavan osuman aikaiseksi pupuparan viattomaan sydämeen.

        Voi olla myös niinkin, että ristiturpa loikkii jo viheriäimmillä laitumilla ketun, moottoritien, metsämiehen tai jonkin muun ennalta-arvaamattoman tekijän ansiosta.

        >>Talvisodan ihmettä ei olisi tullut, jos olisi uskottu sinunlaisia tappiomielialan lietsojia.


      • Kuka Kusettaa kirjoitti:

        On olemassa vielä vaihtoehto C:kin:

        Kun päätekijöiden ja muiden mahdollisten rikoksentekijöiden tuomiot ovat julistetut ja niissä on aukottomasti todistettu em. henkilöiden syyllistyneen petokseen, on aika tunkkien tulla esiin ja muotoilla korvausvaatimusta Valtiokonttorin suuntaan, sillä siellähän ne tunkinkin rahat odottelevat pääsyään kansainvälisiin tukipeijaisiin.

        Emmekä voine unohtaa vaihtoehto D:täkään, johon mm. Appelsin viittasi sanomalehti Kalevan artikkelissa.
        Elikkä jos pääjutussa ei tulekaan langettavaa tuomiota, korvausvaatimuksille saa sanoa hyvää yötä.

        Valuuttakauppias pääviastaan johtuen olettaa asioiden menevän hänen haluamallaan tavalla.
        Esimerkiksi rusakkopaistia varten hän on jo varannut aterimet ja sopivat hillot nautinnon täydentäjiksi varustettuna sopivalla muistopuheella unohtaen samalla tyylilleen uskollisesti itse pääasian, sen rusakonketaleen.
        Voi olla, että se koikkelehtii täydenkuun aikaan valuuttakauppiaan tyrnipensaan jätöksiä kaluamaan ja päävaivainen kiihtymyksestään huolimatta saa kuolettavan osuman aikaiseksi pupuparan viattomaan sydämeen.

        Voi olla myös niinkin, että ristiturpa loikkii jo viheriäimmillä laitumilla ketun, moottoritien, metsämiehen tai jonkin muun ennalta-arvaamattoman tekijän ansiosta.

        >>Talvisodan ihmettä ei olisi tullut, jos olisi uskottu sinunlaisia tappiomielialan lietsojia.

        Onhan se ihmisen mieli lyhyt ja muisti vajavainen.
        "… aika tunkkien tulla esiin ja muotoilla korvausvaatimusta Valtiokonttorin suuntaan…"
        Käräjillä ne asianomaisten korvausvaatimukset käsitellään ja oikeus päättää. Jos siellä ei ole asiansa kanssa touhuamassa, "parasta ennen" päivä menee umpeen ja sen pituinen se.

        Vaihtoehto D, pääjutun raukeaminen, on niin teoreettinen asia, että voisimme keskustella siitäkin, osuuko meteoriitti käräjäsaliin ratkaisevalla hetkellä ja pöläyttää kaikki asianomaiset pölynä taivaalle.

        Onhan siellä vaihtoehdot D…Z myös avoinna. Rubluutti pörähtää käyntiin, rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Kaikkien yli 2000 asianomistajan saatavat maksetaan ja rikosilmoitukset perutaan. No tietysti sinne jää se poliisin omatekemä rikosilmoitus, varsinainen feikkiheikki, josta ei päästä irti millään rahalla.

        " Valuuttakauppias pääviastaan johtuen olettaa asioiden menevän hänen haluamallaan tavalla."
        Tämä onkin mystinen asia. Olen kummastellut aina sitä, että asiat yleensä menevät niin, kuten olen ennakoinut. Olen jopa pohtinut salaa sitä, olisiko minulla ennustajan lahja. Olkoonpa tuo sitten päävika tai ennustajan sukuvika, faktaahan tämä tuppaa olemaan.

        Ennakoin aikanaan, että Wincapita on suurta kusetusta eikä siihen tule koskea tikullakaan. Näin myös kävi. Kirjoitan nyt Nostradamuksen uusimman ennusteen:
        Onneton sponssi, itkee ja parkuu
        Ulosottomiestä et pääse karkuun.

        Ennustus on esitetty. Kohta näemme, oliko ennustukseni oikea.

        "… ristiturpa loikkii jo viheriäimmillä laitumilla…"
        Minä olen kiivas tyrnimajapensaiden omistaja ja kostan isien pahat teot aina kolmanteen polveen. Sama, loikkiiko esiin itse syyllinen, syyllisen perillinen tai serkku, tuomiopäivä koittaa ristiiturvalle.

        Ja saman soisin olevan lain myös winkkarin jäsenille. Sponssi tai tunkki, laidasta lukien päätä pölkylle vaan.


      • valuuttakauppias kirjoitti:

        "...sekin taistelu näyttää jo etukäteen hävityltä."

        Niin totta kuin winkkari oli kusetusta, minä näillä lumilla vielä nostan rusakkopaistin keittiön pöydälle, laitan viereen purkin pihjalanmarjahilloa ja kysyn lempeällä äänellä siltä paistiltani: Kannattiko jyrsiä minun tyrnipensaitani, mitäs mieltä olet?

        " Käsittääkseni kyse on edelleen krp:n julkistamista törkeistä petosepäilyistä ja kyllä se vain niin menee, että petosrikosessa täytyy aina löytyä se petetty osapuoli."

        Kyllä, kyllä rakas tunkiolieroni,näin se on. Tunkintorvelo tietää, jos tietää, hävineensä kymppitonnin winkkariin. Mikäli hän tekee rikosilmoituksen, poliisi aikanaan kertoo, että tämä vaikuttaa törkeältä petokselta, johon parhaiten on syyllistynyt Hande ja hänen rikoskumppanina tunkin ikioma sponssi.

        Näin se löytyi se petetty osapuoli ihan poliisin toiminnan tuloksena. Nyt tunkintorvelolla on kaksi menettelytapaa valittavana:

        A) Hän myöntelee poliisin epäilyn oikeansuuntaiseksi ja homma jatkuu käräjillä.

        B) Tunkki kertoo pikkutakkimiehen kehoittaneen häntä perumaan sen rikosilmoituksen, koska muuten ei pääse rahanjaolle siinä wishwushtouhussa. No jos tunkki peruu, poliisisetä nakkaa paperit mappiin ja tämän asianomistajan asian käsittely päättyy siihen.

        Teorissa tietysti on mahdollista, että tunkin virkaholhooja sotkee polkupyörällä poliisilaitokselle, ja asia tulee uudestaan esille. En nyt käsittele tällaista problematiikkaa sen enempää.

        "... taistelu näyttää jo etukäteen hävityltä."
        Voi näyttää, mutta ei silti laiteta torrakkoa vielä vintille. Talvisodan ihmettä ei olisi tullut, jos olisi uskottu sinunlaisia tappiomielialan lietsojia.

        Eikä uskota winkkarin tappionlietsojiakaan. Rikosilmoituksia vaan peliin, ulosottoa parikymmentä vuotta ja kyllä ne rahat rosvoilta pois kynitään.

        Hyvä ja halpa keino siimahäntien ja ristiturpien aiheuttamien vahinkojen torjumiseksi on laittaa alumiinifoliota runkojen ympärille talvisaikaan. Sitten lisäät vielä tiheää verkkoa, niin tuhot laskevat minimiin. Jos viittit vielä nähdä vaivaa, että et päästä kertymään lunta niin paljon, että pirulaiset ylettävät oksiin, niin jo vot`.

        Mun kirsikkapuuni kaluttiin aikoinaan joka jumalan talvi. Hyvin on nykyään kestänyt, kun alumiinifoliota inhoavat rusakot jaa maanpäällä liikkuvat myyrät (pääosin peltomyyrä) saivat pitkän nenän.

        Tulevana talvena on runsaasti myyriä. Niitä tuntuu vipeltävän melkoisen paljon aamutuimaan. Joten kokeilehan noita konsteja.

        Ja mitaan ette voi...


      • RailiSuominen kirjoitti:

        Hyvä ja halpa keino siimahäntien ja ristiturpien aiheuttamien vahinkojen torjumiseksi on laittaa alumiinifoliota runkojen ympärille talvisaikaan. Sitten lisäät vielä tiheää verkkoa, niin tuhot laskevat minimiin. Jos viittit vielä nähdä vaivaa, että et päästä kertymään lunta niin paljon, että pirulaiset ylettävät oksiin, niin jo vot`.

        Mun kirsikkapuuni kaluttiin aikoinaan joka jumalan talvi. Hyvin on nykyään kestänyt, kun alumiinifoliota inhoavat rusakot jaa maanpäällä liikkuvat myyrät (pääosin peltomyyrä) saivat pitkän nenän.

        Tulevana talvena on runsaasti myyriä. Niitä tuntuu vipeltävän melkoisen paljon aamutuimaan. Joten kokeilehan noita konsteja.

        Ja mitaan ette voi...

        Voi viherpippuri näiden piipertäjien kanssa. Alumiinipaperia, leivinpaperia sun muuta. Kas, kun et neuvo ripustelemaan torttutaikinaa oksien kärkiin.

        Suoraan ja pidäkkeettömään väkivaltaan turvautuminen selvä ja miehekäs ratkaisu. Ristiturvalta nirri pois ja on yksi oksasilpuuri vähemmän minun reviirilläni.

        Myyrätuhoihin minulla on hyvä ratkaisu sinullekin. Leivo hannatädin piparkakkuja, mutta korvaa leivinjauhe valkopipurilla. No leivos ei tietystikään nouse, mutta eipä ole tarkoituskaan. Ripottele sitten piparit pitkin pihaasi ja erityisesti suojeltavien istutusten alle. No aikanaan myyrä hipsii paikalle ja toteaa, että kas, löysin hannatädin pikkuleivän ja iskee talttahampaansa kiinni. Tässä tiimellyksessä myyrä nykäisee valkopippurijauhetta henkeensä ja siinä rykiessään vetäisee koko piparin väärää kurkkuunsa ja kuolee tukehtumalla.

        Joten kokeilehan noita konsteja .


      • valuuttakauppias kirjoitti:

        Voi viherpippuri näiden piipertäjien kanssa. Alumiinipaperia, leivinpaperia sun muuta. Kas, kun et neuvo ripustelemaan torttutaikinaa oksien kärkiin.

        Suoraan ja pidäkkeettömään väkivaltaan turvautuminen selvä ja miehekäs ratkaisu. Ristiturvalta nirri pois ja on yksi oksasilpuuri vähemmän minun reviirilläni.

        Myyrätuhoihin minulla on hyvä ratkaisu sinullekin. Leivo hannatädin piparkakkuja, mutta korvaa leivinjauhe valkopipurilla. No leivos ei tietystikään nouse, mutta eipä ole tarkoituskaan. Ripottele sitten piparit pitkin pihaasi ja erityisesti suojeltavien istutusten alle. No aikanaan myyrä hipsii paikalle ja toteaa, että kas, löysin hannatädin pikkuleivän ja iskee talttahampaansa kiinni. Tässä tiimellyksessä myyrä nykäisee valkopippurijauhetta henkeensä ja siinä rykiessään vetäisee koko piparin väärää kurkkuunsa ja kuolee tukehtumalla.

        Joten kokeilehan noita konsteja .

        Noi keinot on vähän huonoja silleesti, että yhden poistuttua reviirin ottaa joku muu haltuunsa. Ja toisekseen rusakot käyvät yleensä yöaikaan apajillaan. Et kait sä vaan ala valvomaan 24 h samaan tapaan, kun vinkkari pipsihärveliään? Tai no niin, jos saisit sen lahtaushomman jotenkin automatisoitua silleesti, kun Hande pipsirubluutin. Voisit alkaa kehittelemään, vaikka sellaista, että jännität ja suuntat jousen. Kun kutsumaton vieras koskee johonkin makosaan, niin jo vain valkenee lähtö tuonpuoleiseen.

        Ja mitaan ette voi...


      • RailiSuominen kirjoitti:

        Noi keinot on vähän huonoja silleesti, että yhden poistuttua reviirin ottaa joku muu haltuunsa. Ja toisekseen rusakot käyvät yleensä yöaikaan apajillaan. Et kait sä vaan ala valvomaan 24 h samaan tapaan, kun vinkkari pipsihärveliään? Tai no niin, jos saisit sen lahtaushomman jotenkin automatisoitua silleesti, kun Hande pipsirubluutin. Voisit alkaa kehittelemään, vaikka sellaista, että jännität ja suuntat jousen. Kun kutsumaton vieras koskee johonkin makosaan, niin jo vain valkenee lähtö tuonpuoleiseen.

        Ja mitaan ette voi...

        Tuo reviiriteoria on - paha kyllä - totta. Vuosia olen sietänyt kiukkuista vaimokultaani ihan samasta syystä. Nyt on tällainen kotka meidän kotireviirillä ja uusikin olisi lulltavimmin samanlainen, että antaapa nyt asian olla.

        Sitä tässä iässä mies jo keksii syitä pysyäkseen poissa aviovuoteesta. Rusakkojahti olisi mitä pätevin tekosyy olla pari viikkoa autotallissa yöt läpeensä.

        Noita automaatteja en vähässä kummassa uskalla kehitellä. Juokseehan tuossa pihassa naapurin kissat, koirat ja välillä kakaratkin. Onnettomuuden sattuessa löytäisin itseni linnasta winkkaripösilöiden seasta. Ei oikein houkuttele moinen ajatus.


    • Tehdään tiettäväksi

      Henkilötietolain mukaan rekisterinpitäjän on huolehdittava siitä, että henkilötunnusta ei tarpeettomasti merkitä henkilörekisterin perusteella tulostettaviin asiakirjoihin. Saman lain mukaan huolellisuusvelvoite edellyttää sitä, etteivät henkilötunnukset tule asiattomien saataville. Edelleen saman huolellisuusvelvoitteen mukaisesti rekisterinpitäjän on suojattava esimerkiksi osoitteet ja puhelinnumerot.

      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990523

      Apulaisoikeusasiamies on ottanut kantaa samankaltaiseen asiaan: HENKILÖTUNNUKSEN LUOVUTTAMINEN ESITUTKINTAPÄÄTÖKSEN YHTEYDESSÄ. Asiassa henkilötunnusta ei tulisi tarpeettomasti merkitä viranomaisen laatimiin asiakirjoihin. Apulaisoikeusasiamies teki kantansa tiettäväksi sekä poliisille että poliisilaitokselle.

      http://217.71.145.20/TRIPviewer/temp/eoa/TUNNISTE_eoak_1_2007_ru.html

      Poliisin perustelu Wincapita-asiassa on tehty asiassa tiettäväksi. Yli 3000 henkilön aivan kaikki tiedot julkaistiin sen vuoksi, että henkilötunnukset, pankkitilinumerot, puhelinnumerot, osoitteet sekä taloudellisten tilanteiden kuvaaminen erottavat saman nimiset henkilöt toisistaan. On mahdollista, että Suomessa asuu kaksi Mauri Antero Mäkikuisma Temppunen -nimistä henkilöä. Tarkkojen yksityiskohtaisten tietojen julkaisulla haluttiin suojella niitä henkilöitä, joita ei epäilty pyramidipeliin osallistumisesta.

      Toiseksi, poliisin nykyisissä tietojärjestelmissä ei voida toteuttaa vaihtoehtoja, joissa osa tiedoista jätettäisiin tulostamatta. Poliisihallinnon ja viranomaisen uusi tietojärjestelmäkokonaisuus (mm. VITJA) on vasta valmistumassa muutaman vuoden kuluessa. Sen jälkeen tietojärjestelmästä voidaan jättää tulostamatta osa salatuiksi halutuista tiedoista.

      Nyt on olemassa yksi ja sama järjestelmä, joka tulostaa kaiken sanasta sanaan. Ainoastaan osa lakimiehistä tai lakimiehen avustuksella toimineista jäsenistä oli saanut osan tiedoistaan mustalla tussilla salatuiksi. Että sellaista sillä kertaa.

      http://www.intermin.fi/intermin/bulletin.nsf/PFBD/89C2860EBC590794C22576F60048D992

      • SäälittävääSelitte..

        http://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2010-008919/

        Vitja-hanke kustantaa yhteensä kymmeniä miljoonia euroja. Todella kummallinen tapaus, että nykyinen tietojärjestelmä tulostaa kaiken ja salatuiksi tarkoitetut tiedot (henkilötunnus, pankkitilit, osoitteet jne.) saa ainoastaan juristin ja mustan tussin avulla poistetuksi. Ja se olisi pitänyt tietää etukäteen, jotta osaisi vaatia mustaa tussia.

        Viranomainen teki ennakkotapauksista ja ohjeista huolimatta juuri kuten se halusi tehdä.

        Ne suurimmat sponsorit, joiden juttujen tutkinta oli vielä tuossa vaiheessa 2.2.20011 kesken, tulevat jatkossakin välttymään tietojensa julkistamiselta. Mutta yli 3000 jäsenen (rivitunkkeja/rivisponsoreita) kaikki tiedot julkaistiin tuosta vaan.

        Onhan se mahdollista että Suomessa on kaksi Ada Flinkiäkin. Sen takia julkistetaan toisesta kaikki mahdollinen tieto. Säälittävää selittelyä.


      • Mutta, mutta. Onko minun ymmärrettävä niin, että rikoksesta epäilyllä pitäisi olla parempi suoja kuin minulla, joka en ole syyllistynyt mihinkään ja olen visusti pysytellyt erossa Wincapitasta?

        Jos minun, Kaaleppi Vitjamuna-Kutvosen, nimikaima töppöilee winkkarissa, julkaistakoon rikollisen sotu, osoite ja mielellään valokuvakin. Parempi se on näin päin, kuin niin, että minua epäiltäisiin winkkarin jäsenyydestä.


      • kuispanee?
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Mutta, mutta. Onko minun ymmärrettävä niin, että rikoksesta epäilyllä pitäisi olla parempi suoja kuin minulla, joka en ole syyllistynyt mihinkään ja olen visusti pysytellyt erossa Wincapitasta?

        Jos minun, Kaaleppi Vitjamuna-Kutvosen, nimikaima töppöilee winkkarissa, julkaistakoon rikollisen sotu, osoite ja mielellään valokuvakin. Parempi se on näin päin, kuin niin, että minua epäiltäisiin winkkarin jäsenyydestä.

        >>Jos minun, Kaaleppi Vitjamuna-Kutvosen, nimikaima töppöilee winkkarissa, julkaistakoon rikollisen sotu, osoite ja mielellään valokuvakin. Parempi se on näin päin, kuin niin, että minua epäiltäisiin winkkarin jäsenyydestä.


      • Kuka Kusettaa

        "Poliisin perustelu Wincapita-asiassa on tehty asiassa tiettäväksi."

        Mistähän tuon tiedon voisi käydä vilkaisemassa?


        "http://217.71.145.20/TRIPviewer/temp/eoa/TUNNISTE_eoak_1_2007_ru.html

        Poliisin olisi henkilötietolakia konkreettisessa tilanteessa soveltavana viranomaisena joka tapauksessa tullut pitää mielessä, että vaikka henkilötunnusten manuaalinen yliviivaaminen ei ole, kuten poliisin ylijohto on asiaa koskevassa kannanotossaan ilmaissut, asiakirjahallinnon kannalta suotavaa, niin poliisilla ei ole oikeutta puuttua kansalaisten yksityiselämän tai yksityisyyden suojaan asiakirjan hallintoon liittyvillä perusteilla."

        Näyttää siltä, että syytä epäillä-kynnys krp:n tekemisissä ylittyy, mielenkiintoista vääntöä asian tiimoilta tullaan näkemään muuallakin kuin tällä foorumilla.


      • Valuuttamuna
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Mutta, mutta. Onko minun ymmärrettävä niin, että rikoksesta epäilyllä pitäisi olla parempi suoja kuin minulla, joka en ole syyllistynyt mihinkään ja olen visusti pysytellyt erossa Wincapitasta?

        Jos minun, Kaaleppi Vitjamuna-Kutvosen, nimikaima töppöilee winkkarissa, julkaistakoon rikollisen sotu, osoite ja mielellään valokuvakin. Parempi se on näin päin, kuin niin, että minua epäiltäisiin winkkarin jäsenyydestä.

        Viranomainen teki ennakkotapauksista, suosituksista ja ohjeista huolimatta juuri kuten se halusi tehdä.

        Sen takia Valuuttamunakauppias-Kutvosta suojellaan.


      • PotenssiPontsi
        Kuka Kusettaa kirjoitti:

        "Poliisin perustelu Wincapita-asiassa on tehty asiassa tiettäväksi."

        Mistähän tuon tiedon voisi käydä vilkaisemassa?


        "http://217.71.145.20/TRIPviewer/temp/eoa/TUNNISTE_eoak_1_2007_ru.html

        Poliisin olisi henkilötietolakia konkreettisessa tilanteessa soveltavana viranomaisena joka tapauksessa tullut pitää mielessä, että vaikka henkilötunnusten manuaalinen yliviivaaminen ei ole, kuten poliisin ylijohto on asiaa koskevassa kannanotossaan ilmaissut, asiakirjahallinnon kannalta suotavaa, niin poliisilla ei ole oikeutta puuttua kansalaisten yksityiselämän tai yksityisyyden suojaan asiakirjan hallintoon liittyvillä perusteilla."

        Näyttää siltä, että syytä epäillä-kynnys krp:n tekemisissä ylittyy, mielenkiintoista vääntöä asian tiimoilta tullaan näkemään muuallakin kuin tällä foorumilla.

        Kaveri on työntänyt rahansa kusetukseen, jonka vähän höynempikin yksilö tajusi pyramidikusetukseksi, kaverilla ei ota eteen ilman potenssilääkettä, sekä ulosottomies on asettanut varastettujen rahojen verran omaisuutta vakuusvarikkoon, silti kaveri jaksaa raakkua täällä viranomaisrikollisista päivästä toiseen, jotka eivät anna hänen pitää pöllimiään rahojaan.

        Hymyä huuleen, vaikka virtsaatkin vastatuuleen! Nautitaan ja naureskellaan, tee sinäkin niin ja siirry seuraavalle askelmalle elämässäsi, silleen sujuu loppuelämä paljon miellyttävämmin, usko pois!


      • eikuntoimeksi
        Kuka Kusettaa kirjoitti:

        "Poliisin perustelu Wincapita-asiassa on tehty asiassa tiettäväksi."

        Mistähän tuon tiedon voisi käydä vilkaisemassa?


        "http://217.71.145.20/TRIPviewer/temp/eoa/TUNNISTE_eoak_1_2007_ru.html

        Poliisin olisi henkilötietolakia konkreettisessa tilanteessa soveltavana viranomaisena joka tapauksessa tullut pitää mielessä, että vaikka henkilötunnusten manuaalinen yliviivaaminen ei ole, kuten poliisin ylijohto on asiaa koskevassa kannanotossaan ilmaissut, asiakirjahallinnon kannalta suotavaa, niin poliisilla ei ole oikeutta puuttua kansalaisten yksityiselämän tai yksityisyyden suojaan asiakirjan hallintoon liittyvillä perusteilla."

        Näyttää siltä, että syytä epäillä-kynnys krp:n tekemisissä ylittyy, mielenkiintoista vääntöä asian tiimoilta tullaan näkemään muuallakin kuin tällä foorumilla.

        Teeppä asiasta vaikka kantelu oikeusasiamiehelle ja katso mikä hänen kantansa on asiaan.


      • Vali vali valitus
        eikuntoimeksi kirjoitti:

        Teeppä asiasta vaikka kantelu oikeusasiamiehelle ja katso mikä hänen kantansa on asiaan.

        Ei kapinautit osaa, ne osaa vain vihakirjoittelut !


      • Kuka Kusettaa
        PotenssiPontsi kirjoitti:

        Kaveri on työntänyt rahansa kusetukseen, jonka vähän höynempikin yksilö tajusi pyramidikusetukseksi, kaverilla ei ota eteen ilman potenssilääkettä, sekä ulosottomies on asettanut varastettujen rahojen verran omaisuutta vakuusvarikkoon, silti kaveri jaksaa raakkua täällä viranomaisrikollisista päivästä toiseen, jotka eivät anna hänen pitää pöllimiään rahojaan.

        Hymyä huuleen, vaikka virtsaatkin vastatuuleen! Nautitaan ja naureskellaan, tee sinäkin niin ja siirry seuraavalle askelmalle elämässäsi, silleen sujuu loppuelämä paljon miellyttävämmin, usko pois!

        Kylläpä pöläytit jauhot suuhuni, mistä sinä olet tuon älykkyytesi hankkinut?


      • Loistavaa
        PotenssiPontsi kirjoitti:

        Kaveri on työntänyt rahansa kusetukseen, jonka vähän höynempikin yksilö tajusi pyramidikusetukseksi, kaverilla ei ota eteen ilman potenssilääkettä, sekä ulosottomies on asettanut varastettujen rahojen verran omaisuutta vakuusvarikkoon, silti kaveri jaksaa raakkua täällä viranomaisrikollisista päivästä toiseen, jotka eivät anna hänen pitää pöllimiään rahojaan.

        Hymyä huuleen, vaikka virtsaatkin vastatuuleen! Nautitaan ja naureskellaan, tee sinäkin niin ja siirry seuraavalle askelmalle elämässäsi, silleen sujuu loppuelämä paljon miellyttävämmin, usko pois!

        Joukossamme on nero nimeltään potenssipontsi.


      • jauhot suuhu
        Kuka Kusettaa kirjoitti:

        Kylläpä pöläytit jauhot suuhuni, mistä sinä olet tuon älykkyytesi hankkinut?

        Viranommaiset ne näitä vinkkarin kuukkeleita vainoaa jotta oksat poikkee. Mitä häntä kun köyhäki ois pääsyy rikastumaan niin eiku rahat pois ja ja maitotili takavarikkoon. Ja nimi ja tiliotteet vielä lehteen kyllä heikompi yksilö olis pölöyttännä rotanmyrkyt kitusiinsa. Ei siinä ennään jauhopöly riittä tähän ryitykseen-


      • ....................
        Kuka Kusettaa kirjoitti:

        Kylläpä pöläytit jauhot suuhuni, mistä sinä olet tuon älykkyytesi hankkinut?

        Hänestä en tiedä, mutta hänen kirjoituksensa taisi osua ja upota?

        Vivuttaako? Mites se Martti Servo lauleli? Mikä siinä on kun peenis ei seiso, mikä siinä on kun pipsit ei pauku....


      • nnnnnnnnnnnnnnnnnnmn
        .................... kirjoitti:

        Hänestä en tiedä, mutta hänen kirjoituksensa taisi osua ja upota?

        Vivuttaako? Mites se Martti Servo lauleli? Mikä siinä on kun peenis ei seiso, mikä siinä on kun pipsit ei pauku....

        Joukossamme on toinen nero nimeltään . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . eli juurikin taas potenssipontsi. Pisti jauhot suuhun kaikille ihan kaikille myös suolimuroille.


      • Tauno Tupsutossu
        .................... kirjoitti:

        Hänestä en tiedä, mutta hänen kirjoituksensa taisi osua ja upota?

        Vivuttaako? Mites se Martti Servo lauleli? Mikä siinä on kun peenis ei seiso, mikä siinä on kun pipsit ei pauku....

        >>Mikä siinä on kun peenis ei seiso>Hänestä en tiedä, mutta hänen kirjoituksensa taisi osua ja upota?>Vivuttaako?>Mites se Martti Servo lauleli?>Mikä siinä on kun peenis ei seiso?


      • ViagraPipsi
        Tauno Tupsutossu kirjoitti:

        >>Mikä siinä on kun peenis ei seiso>Hänestä en tiedä, mutta hänen kirjoituksensa taisi osua ja upota?>Vivuttaako?>Mites se Martti Servo lauleli?>Mikä siinä on kun peenis ei seiso?

        Kaverilla joka on työntänyt rahansa kusetukseen, jonka heikkolahjaisemmatkin tiesivät pyramikusetukseksi, ei ole varaa nimitellä ketään tyhmäksi.

        Kaverin joka uskoi että että amattikurssin käynyt talousrikollinen pystyisi tekemään satojen prosenttien tuottoa maailman tehokkaimilta rahoitusmarkkinoilta ei ole varaa nimitellä ketään tyhmäksi.

        Impotenssistasi vihjailu tuntuu saavan sinut aivan niin kireäksi, että paitsi ettei sinulla virtaa veri enää peniksessäsi, sinulta loppuu se vähäkin verenkierto myös päässäsi

        Vai myönnätkö tienneesi jo Wincapitaan lähtiessäsi ja muita siihen mukaan värvätessäsi, että kyseessä on puhdas pyramidikusetus? Silloin sinulla voisi olla komptenssia haukkua jotain tyhmäksi, mutta silloinhan myöntäisit olevasi vain pahaista pohjasakkaa oleva taparikollinen.

        Joten, kumpi olet: idiootti vai taparikollinen? Voithan olla toki molempia, niinhän se yleensä menee.


      • PotenssiPontsi
        ViagraPipsi kirjoitti:

        Kaverilla joka on työntänyt rahansa kusetukseen, jonka heikkolahjaisemmatkin tiesivät pyramikusetukseksi, ei ole varaa nimitellä ketään tyhmäksi.

        Kaverin joka uskoi että että amattikurssin käynyt talousrikollinen pystyisi tekemään satojen prosenttien tuottoa maailman tehokkaimilta rahoitusmarkkinoilta ei ole varaa nimitellä ketään tyhmäksi.

        Impotenssistasi vihjailu tuntuu saavan sinut aivan niin kireäksi, että paitsi ettei sinulla virtaa veri enää peniksessäsi, sinulta loppuu se vähäkin verenkierto myös päässäsi

        Vai myönnätkö tienneesi jo Wincapitaan lähtiessäsi ja muita siihen mukaan värvätessäsi, että kyseessä on puhdas pyramidikusetus? Silloin sinulla voisi olla komptenssia haukkua jotain tyhmäksi, mutta silloinhan myöntäisit olevasi vain pahaista pohjasakkaa oleva taparikollinen.

        Joten, kumpi olet: idiootti vai taparikollinen? Voithan olla toki molempia, niinhän se yleensä menee.

        Unohdin aivan, että voit valita myös vaihtoehdot: impotentti idiootti tai taparikollinen, jolla ei seiso. Toki tässäkin tapauksessa on mahdollista, että kuulut molempiin ryhmiin, olet siis sellainen tyypillinen hybridi; roskasakkiin kuuluva tyhmä rikollinen, jolla ei edes ota eteen...ilman potenssilääkettä! Heh heh!!!


      • Olet tod. ääliö
        PotenssiPontsi kirjoitti:

        Unohdin aivan, että voit valita myös vaihtoehdot: impotentti idiootti tai taparikollinen, jolla ei seiso. Toki tässäkin tapauksessa on mahdollista, että kuulut molempiin ryhmiin, olet siis sellainen tyypillinen hybridi; roskasakkiin kuuluva tyhmä rikollinen, jolla ei edes ota eteen...ilman potenssilääkettä! Heh heh!!!

        Joukossamme on ääliö nimeltään potenssipontsi.


      • Tauno Tupsutossu
        ViagraPipsi kirjoitti:

        Kaverilla joka on työntänyt rahansa kusetukseen, jonka heikkolahjaisemmatkin tiesivät pyramikusetukseksi, ei ole varaa nimitellä ketään tyhmäksi.

        Kaverin joka uskoi että että amattikurssin käynyt talousrikollinen pystyisi tekemään satojen prosenttien tuottoa maailman tehokkaimilta rahoitusmarkkinoilta ei ole varaa nimitellä ketään tyhmäksi.

        Impotenssistasi vihjailu tuntuu saavan sinut aivan niin kireäksi, että paitsi ettei sinulla virtaa veri enää peniksessäsi, sinulta loppuu se vähäkin verenkierto myös päässäsi

        Vai myönnätkö tienneesi jo Wincapitaan lähtiessäsi ja muita siihen mukaan värvätessäsi, että kyseessä on puhdas pyramidikusetus? Silloin sinulla voisi olla komptenssia haukkua jotain tyhmäksi, mutta silloinhan myöntäisit olevasi vain pahaista pohjasakkaa oleva taparikollinen.

        Joten, kumpi olet: idiootti vai taparikollinen? Voithan olla toki molempia, niinhän se yleensä menee.

        >>Joten, kumpi olet: idiootti vai taparikollinen? Voithan olla toki molempia, niinhän se yleensä menee.>Vai myönnätkö tienneesi jo Wincapitaan lähtiessäsi ja muita siihen mukaan värvätessäsi, että kyseessä on puhdas pyramidikusetus? Silloin sinulla voisi olla komptenssia haukkua jotain tyhmäksi, mutta silloinhan myöntäisit olevasi vain pahaista pohjasakkaa oleva taparikollinen.


      • Sinä, Vitjamuna
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Mutta, mutta. Onko minun ymmärrettävä niin, että rikoksesta epäilyllä pitäisi olla parempi suoja kuin minulla, joka en ole syyllistynyt mihinkään ja olen visusti pysytellyt erossa Wincapitasta?

        Jos minun, Kaaleppi Vitjamuna-Kutvosen, nimikaima töppöilee winkkarissa, julkaistakoon rikollisen sotu, osoite ja mielellään valokuvakin. Parempi se on näin päin, kuin niin, että minua epäiltäisiin winkkarin jäsenyydestä.

        Sinä, Vitjamuna, olet ensinnäkin äärimmäisen villumainen, itsekeskeinen ja lapsellisuuteen saakka typerä ihminen. Sairaan rajamailla kirjoittelet päivittäin, ja narsistisen rakastunut olet omakuvaasi ja teksteihisi. Olet hyvän lähimmäisen irvikuva, ja mummosi olisi hirttänyt sinut palloistasi, jos vielä eläisi. Suoli24-veli hyvä, toivottavasti sinä kärsit kaikki Helvetian tulet ja benji-köydestäsi katkeaa säikeet.

        Toiseksi, olet siis sitä mieltä, että viranomainen teki oikein ryhtyessään myymään julkisesti CD-levyjä, joissa oli 3200 nimen lisäksi kerrottu 3197 henkilötunnusta, pankkitilitiedot, osoitteet, puhelinnumerot, taloudelliset tilanteet jne.?

        Apulaisoikeusasiamies oli jo vuosia sitten tehnyt tiettäväksi, että osa vastaavien materiaalien tiedoista, kuten henkilötunnuksest, tulee salata. Viranomainen pyyhki tällä asiamiehen tiedolla belsebuupiaan, ja vetosi siihen, että tilinumeroiden julkistamisella haluttiin suojella syyttömiä.

        Mitä syyttömiä, omituista: eikös kaikkia rikoksesta epäiltyjäkin ole Suomen lain mukaan vielä tänä päivänäkin kohdeltava syyttöminä? Tunkkeja ei koskaan edes ole epäilty rikoksesta ja siitä huolimatta heidän tietonsa julkistettiin. Ketä siinä yritettiin suojella, kaikki tyynni syyttömiä vielä tänä päivänäkin? Ja sinä, sairas lapsukainen, pidät tätä normaalina toimintana oikeusvaltiossa.

        On se myös sangen omituista, että tietojärjestelmästä ei saa tulostettua kuin yhtä ja samaa versiota! Neljä...viisi jäsentä, joista kaksi lakimiestä, oli saanut osan tiedoistaan salatuiksi mustalla tussilla. On se omituista, että tuollaista mahdollisuutta ei osattu tarjota ilman lakimiestä toimineille rivijäsenille. Näin se tasa-arvo toteutui Suomi-nimisessä oikeusavaltiossa, jotta Vitjamuna-nimisen caatanan kätyrin liittäminen Wincapita-asiaan voitaisiin estää. Niin omituista - kuulostaa ihan siltä, että tuomiot syyllisyydestä olisi jaettu jo etukäteen. Sellainenhan olisi ihan suolimuromeininkiä.

        Ps. Ja ei, et ole pahoittanut mieltäni, hyvä veljeni suoli-24:ssa. Sinä vaan olet äärimmäisen paha ja paatunut ihminen, ja haluan sinulle julkisesti sinun sairaudestasi kertoa. Voisit yrittää tehdä parannuksen siinä uskossa, jota tunnustat. Ateistikin voi olla halutessaan hyvä lähimmäinen. Sinulla on vielä pitkä matka päästä pimeydestäsi ihmisten joukkoon asemakaava-alueelle.


      • Kuka Kusettaa
        Sinä, Vitjamuna kirjoitti:

        Sinä, Vitjamuna, olet ensinnäkin äärimmäisen villumainen, itsekeskeinen ja lapsellisuuteen saakka typerä ihminen. Sairaan rajamailla kirjoittelet päivittäin, ja narsistisen rakastunut olet omakuvaasi ja teksteihisi. Olet hyvän lähimmäisen irvikuva, ja mummosi olisi hirttänyt sinut palloistasi, jos vielä eläisi. Suoli24-veli hyvä, toivottavasti sinä kärsit kaikki Helvetian tulet ja benji-köydestäsi katkeaa säikeet.

        Toiseksi, olet siis sitä mieltä, että viranomainen teki oikein ryhtyessään myymään julkisesti CD-levyjä, joissa oli 3200 nimen lisäksi kerrottu 3197 henkilötunnusta, pankkitilitiedot, osoitteet, puhelinnumerot, taloudelliset tilanteet jne.?

        Apulaisoikeusasiamies oli jo vuosia sitten tehnyt tiettäväksi, että osa vastaavien materiaalien tiedoista, kuten henkilötunnuksest, tulee salata. Viranomainen pyyhki tällä asiamiehen tiedolla belsebuupiaan, ja vetosi siihen, että tilinumeroiden julkistamisella haluttiin suojella syyttömiä.

        Mitä syyttömiä, omituista: eikös kaikkia rikoksesta epäiltyjäkin ole Suomen lain mukaan vielä tänä päivänäkin kohdeltava syyttöminä? Tunkkeja ei koskaan edes ole epäilty rikoksesta ja siitä huolimatta heidän tietonsa julkistettiin. Ketä siinä yritettiin suojella, kaikki tyynni syyttömiä vielä tänä päivänäkin? Ja sinä, sairas lapsukainen, pidät tätä normaalina toimintana oikeusvaltiossa.

        On se myös sangen omituista, että tietojärjestelmästä ei saa tulostettua kuin yhtä ja samaa versiota! Neljä...viisi jäsentä, joista kaksi lakimiestä, oli saanut osan tiedoistaan salatuiksi mustalla tussilla. On se omituista, että tuollaista mahdollisuutta ei osattu tarjota ilman lakimiestä toimineille rivijäsenille. Näin se tasa-arvo toteutui Suomi-nimisessä oikeusavaltiossa, jotta Vitjamuna-nimisen caatanan kätyrin liittäminen Wincapita-asiaan voitaisiin estää. Niin omituista - kuulostaa ihan siltä, että tuomiot syyllisyydestä olisi jaettu jo etukäteen. Sellainenhan olisi ihan suolimuromeininkiä.

        Ps. Ja ei, et ole pahoittanut mieltäni, hyvä veljeni suoli-24:ssa. Sinä vaan olet äärimmäisen paha ja paatunut ihminen, ja haluan sinulle julkisesti sinun sairaudestasi kertoa. Voisit yrittää tehdä parannuksen siinä uskossa, jota tunnustat. Ateistikin voi olla halutessaan hyvä lähimmäinen. Sinulla on vielä pitkä matka päästä pimeydestäsi ihmisten joukkoon asemakaava-alueelle.

        >>>Ketä siinä yritettiin suojella


      • Sinä, Vitjamuna kirjoitti:

        Sinä, Vitjamuna, olet ensinnäkin äärimmäisen villumainen, itsekeskeinen ja lapsellisuuteen saakka typerä ihminen. Sairaan rajamailla kirjoittelet päivittäin, ja narsistisen rakastunut olet omakuvaasi ja teksteihisi. Olet hyvän lähimmäisen irvikuva, ja mummosi olisi hirttänyt sinut palloistasi, jos vielä eläisi. Suoli24-veli hyvä, toivottavasti sinä kärsit kaikki Helvetian tulet ja benji-köydestäsi katkeaa säikeet.

        Toiseksi, olet siis sitä mieltä, että viranomainen teki oikein ryhtyessään myymään julkisesti CD-levyjä, joissa oli 3200 nimen lisäksi kerrottu 3197 henkilötunnusta, pankkitilitiedot, osoitteet, puhelinnumerot, taloudelliset tilanteet jne.?

        Apulaisoikeusasiamies oli jo vuosia sitten tehnyt tiettäväksi, että osa vastaavien materiaalien tiedoista, kuten henkilötunnuksest, tulee salata. Viranomainen pyyhki tällä asiamiehen tiedolla belsebuupiaan, ja vetosi siihen, että tilinumeroiden julkistamisella haluttiin suojella syyttömiä.

        Mitä syyttömiä, omituista: eikös kaikkia rikoksesta epäiltyjäkin ole Suomen lain mukaan vielä tänä päivänäkin kohdeltava syyttöminä? Tunkkeja ei koskaan edes ole epäilty rikoksesta ja siitä huolimatta heidän tietonsa julkistettiin. Ketä siinä yritettiin suojella, kaikki tyynni syyttömiä vielä tänä päivänäkin? Ja sinä, sairas lapsukainen, pidät tätä normaalina toimintana oikeusvaltiossa.

        On se myös sangen omituista, että tietojärjestelmästä ei saa tulostettua kuin yhtä ja samaa versiota! Neljä...viisi jäsentä, joista kaksi lakimiestä, oli saanut osan tiedoistaan salatuiksi mustalla tussilla. On se omituista, että tuollaista mahdollisuutta ei osattu tarjota ilman lakimiestä toimineille rivijäsenille. Näin se tasa-arvo toteutui Suomi-nimisessä oikeusavaltiossa, jotta Vitjamuna-nimisen caatanan kätyrin liittäminen Wincapita-asiaan voitaisiin estää. Niin omituista - kuulostaa ihan siltä, että tuomiot syyllisyydestä olisi jaettu jo etukäteen. Sellainenhan olisi ihan suolimuromeininkiä.

        Ps. Ja ei, et ole pahoittanut mieltäni, hyvä veljeni suoli-24:ssa. Sinä vaan olet äärimmäisen paha ja paatunut ihminen, ja haluan sinulle julkisesti sinun sairaudestasi kertoa. Voisit yrittää tehdä parannuksen siinä uskossa, jota tunnustat. Ateistikin voi olla halutessaan hyvä lähimmäinen. Sinulla on vielä pitkä matka päästä pimeydestäsi ihmisten joukkoon asemakaava-alueelle.

        "Sinä, Vitjamuna, olet ensinnäkin äärimmäisen villumainen...."

        Kirjoitit hyvin. Ihan sielu lepäsi, kun luin osuvaa ja mehevää tekstiäsi.
        Laun hiihit laulajoille.
        Laun hiihit, latvan taitoit,

        Vielä on sanan mahti ja mahtajat elossa näilläkin kankahilla.

        No asiasisällön suhteen minulla tietysti olisi paljon pientä korjattavaa, mutta ei nyt välitetä siitä. ;)


      • Tauno Tupsutossu kirjoitti:

        >>Joten, kumpi olet: idiootti vai taparikollinen? Voithan olla toki molempia, niinhän se yleensä menee.>Vai myönnätkö tienneesi jo Wincapitaan lähtiessäsi ja muita siihen mukaan värvätessäsi, että kyseessä on puhdas pyramidikusetus? Silloin sinulla voisi olla komptenssia haukkua jotain tyhmäksi, mutta silloinhan myöntäisit olevasi vain pahaista pohjasakkaa oleva taparikollinen.

        Se, mikä mielestäsi näyttää veitikkamaiselta puuhastelulta, on itsekkään ihmisen paatunutta napanöyhtän pöllytystä.

        Viaton ylinopeus
        Sinä roikut minun peräkontissani ja välkyttelet valoja. Sitten kun se hurlumhei-ohitus viimein onnistuu, käännyt seuraavalle huoltoasemalle.

        Mato-ongella isoimmat harrit
        Voi perskularallaa. Minä maksan kaikki luvat, osallistun virtavesien kunnostukseen, kalastan väkesettömällä perholla ja lasken isot harrit kasvamaan. Sitten marssii paikalle tämä mato-onki Manu, joka omasta mielestään omistaa koko Naruskan joen.

        Moottorikelkan ilman kypärää
        Tämä on kannustettavaa, jatka vaan harrastusta

        Jarruton peräkärry ylikuormassa
        Ja se on varmaan minun vikani, kun sinä aiheutat minullekin onnettomuuden ja lapseni jäävät orvoiksi.

        Nuohoomattomat hormi
        Anna palaa vaan. Tosin minun nilkkaani tämäkin taas tulee vakuutusmaksuina.

        Mönkijän koppi
        Kunhan pysyt 6 metriä kauempana rajastani.

        Mutta synnintunnustuksesta se kaikki alkaa. Pelkkä tunnustus ei kuitenkaan riitä, vaan tarvitaan myös katumus. Olet oikealla tiellä nyt. Tee parannus ja kyllä sinustakin ihminen tulee.

        PS. Unohdit tuosta tunnustusosiosta sen Winkkarin jäsenyyden.


      • Samaamieltäkanssasi
        Kuka Kusettaa kirjoitti:

        >>>Ketä siinä yritettiin suojella

        > KRP päätti ottaa oikeuden omiin käsiinsä julkaisemalla yli 3000 ihmisen tiedot pelkästään häväistäkseen julkisesti osan WinCapitaan sijoittaneista.

        Vaikea on keksiä muutakaan perustetta asiassa.


      • Asiallinen sisältö
        valuuttakauppias kirjoitti:

        "Sinä, Vitjamuna, olet ensinnäkin äärimmäisen villumainen...."

        Kirjoitit hyvin. Ihan sielu lepäsi, kun luin osuvaa ja mehevää tekstiäsi.
        Laun hiihit laulajoille.
        Laun hiihit, latvan taitoit,

        Vielä on sanan mahti ja mahtajat elossa näilläkin kankahilla.

        No asiasisällön suhteen minulla tietysti olisi paljon pientä korjattavaa, mutta ei nyt välitetä siitä. ;)

        "No asiasisällön suhteen minulla tietysti olisi paljon pientä korjattavaa, mutta ei nyt välitetä siitä. ;)"

        Parempi onkin ettet välitä, koska et sitä pysty muuksi muuttamaankaan. Täysiä totuuksia kirjoittaja lateli vitjamunasta.


      • Kuka Kusettaa
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Se, mikä mielestäsi näyttää veitikkamaiselta puuhastelulta, on itsekkään ihmisen paatunutta napanöyhtän pöllytystä.

        Viaton ylinopeus
        Sinä roikut minun peräkontissani ja välkyttelet valoja. Sitten kun se hurlumhei-ohitus viimein onnistuu, käännyt seuraavalle huoltoasemalle.

        Mato-ongella isoimmat harrit
        Voi perskularallaa. Minä maksan kaikki luvat, osallistun virtavesien kunnostukseen, kalastan väkesettömällä perholla ja lasken isot harrit kasvamaan. Sitten marssii paikalle tämä mato-onki Manu, joka omasta mielestään omistaa koko Naruskan joen.

        Moottorikelkan ilman kypärää
        Tämä on kannustettavaa, jatka vaan harrastusta

        Jarruton peräkärry ylikuormassa
        Ja se on varmaan minun vikani, kun sinä aiheutat minullekin onnettomuuden ja lapseni jäävät orvoiksi.

        Nuohoomattomat hormi
        Anna palaa vaan. Tosin minun nilkkaani tämäkin taas tulee vakuutusmaksuina.

        Mönkijän koppi
        Kunhan pysyt 6 metriä kauempana rajastani.

        Mutta synnintunnustuksesta se kaikki alkaa. Pelkkä tunnustus ei kuitenkaan riitä, vaan tarvitaan myös katumus. Olet oikealla tiellä nyt. Tee parannus ja kyllä sinustakin ihminen tulee.

        PS. Unohdit tuosta tunnustusosiosta sen Winkkarin jäsenyyden.

        Älä hyvä ihminen syyllisty krp:n perisyntiin ja lataa kärsimyskonttiini enemmän tavaraa kuin sinne oikeuden ja kohtuuden mukaan kuuluu.

        En puhunut viattomasta ylinopeudesta vaan ihan aidosti tunnustin syyllistyneeni lainrikkomukseen ja jopa siitä sakkojakin saaneeni.

        >>osallistun virtavesien kunnostukseen


      • tuttujutttu
        Tauno Tupsutossu kirjoitti:

        >>Joten, kumpi olet: idiootti vai taparikollinen? Voithan olla toki molempia, niinhän se yleensä menee.>Vai myönnätkö tienneesi jo Wincapitaan lähtiessäsi ja muita siihen mukaan värvätessäsi, että kyseessä on puhdas pyramidikusetus? Silloin sinulla voisi olla komptenssia haukkua jotain tyhmäksi, mutta silloinhan myöntäisit olevasi vain pahaista pohjasakkaa oleva taparikollinen.

        "Mikäli käy niin, ja itseasiassa niin on jo käynyt ( se ei vain ole vielä yleisessä tiedossa ), "

        Niin se on tiedossa vain sinun mielikuvituksessasi. Menehän Sirpa nyt siitä sinne Hejac-foorumille tai murhainfoon puolustelemaan Anneli Auerta ja Wincapitaa ja kertomaan kuinka viranomaisrikolliset ovat tehneet rikoksia rikollisia vastaan molemmissa jutuissa. Äläkä unohda linkittaa Kennedyn murhaa noihin juttuihin.


      • Kuka Kusettaa kirjoitti:

        Älä hyvä ihminen syyllisty krp:n perisyntiin ja lataa kärsimyskonttiini enemmän tavaraa kuin sinne oikeuden ja kohtuuden mukaan kuuluu.

        En puhunut viattomasta ylinopeudesta vaan ihan aidosti tunnustin syyllistyneeni lainrikkomukseen ja jopa siitä sakkojakin saaneeni.

        >>osallistun virtavesien kunnostukseen

        "...niin ei Pietarikaan pääsisi sitten yllättämään..."
        Sitä pitää elää niin, että on kuolinpaita päällä joka jeesuksen päivänä. Eipä tule ylläreitä.

        "...kevensit syntisäkkiäni kypäräpakon noudattamattomuuden osalta..."
        Niin kevensin. Se on täysin sinun kallosi ja männyn välinen asia, kummasta karisee kaarnat irti vai molemmista. Vapaana syntynyt Suomen kansalainen kiitäköön vapaana oman harkintansa mukaisesti, kunnes otsananahka on rullalla puun kyljessä. Tämän jälkeen harkinta siirtyköön perikunnalla.

        Kaikkien hormien nouhoamista en viitsi kommentoida yhtään mitään, kun nämä palstan pienet Tummelipojat ovat aina kuulolla.

        Pienet ovat syntisi muuten, winkkarin mukaanlukien, paitsi tuota harrien mato-ongintaa en anna millään puheella anteeksi. Syö itse matosi ja anna ammattimiehen kalastaa harrit oikeaoppisesti ja protokollan mukaisilla välineillä. Minullakin on 460 eur hiilikuituvapa, 320 eur rulla, 76 eur perhosiima ja siihen peruke, perhot ja muut vermeet vielä päälle.

        Sitä on vähintään tonnin vermeet päällä, kun minä jokirantaan astun. Ei paljoa huvita nähdä noita mato-onkiukkoja ja niiden 6 eur tarjousonkivapoja, saati kuullella heidän tyhmiä puheitaan.


      • Kuka Kusettaa
        valuuttakauppias kirjoitti:

        "...niin ei Pietarikaan pääsisi sitten yllättämään..."
        Sitä pitää elää niin, että on kuolinpaita päällä joka jeesuksen päivänä. Eipä tule ylläreitä.

        "...kevensit syntisäkkiäni kypäräpakon noudattamattomuuden osalta..."
        Niin kevensin. Se on täysin sinun kallosi ja männyn välinen asia, kummasta karisee kaarnat irti vai molemmista. Vapaana syntynyt Suomen kansalainen kiitäköön vapaana oman harkintansa mukaisesti, kunnes otsananahka on rullalla puun kyljessä. Tämän jälkeen harkinta siirtyköön perikunnalla.

        Kaikkien hormien nouhoamista en viitsi kommentoida yhtään mitään, kun nämä palstan pienet Tummelipojat ovat aina kuulolla.

        Pienet ovat syntisi muuten, winkkarin mukaanlukien, paitsi tuota harrien mato-ongintaa en anna millään puheella anteeksi. Syö itse matosi ja anna ammattimiehen kalastaa harrit oikeaoppisesti ja protokollan mukaisilla välineillä. Minullakin on 460 eur hiilikuituvapa, 320 eur rulla, 76 eur perhosiima ja siihen peruke, perhot ja muut vermeet vielä päälle.

        Sitä on vähintään tonnin vermeet päällä, kun minä jokirantaan astun. Ei paljoa huvita nähdä noita mato-onkiukkoja ja niiden 6 eur tarjousonkivapoja, saati kuullella heidän tyhmiä puheitaan.

        >>Se on täysin sinun kallosi ja männyn välinen asia, kummasta karisee kaarnat irti vai molemmista.


      • Kuka Kusettaa kirjoitti:

        >>Se on täysin sinun kallosi ja männyn välinen asia, kummasta karisee kaarnat irti vai molemmista.

        Lynxillä tässä aikanaan itsekin kiidin hohtavilla hangilla laajassa Lapissa. Vanhan kelkanromun kanssa teutaroidessani opin, mikä on moottorikelkkailijan tärkein turvallisuusvälinen. Se on sukset, kahden päivät eväät ja tulentekovehkeet. Kyllä oli vinkeä tunne, kun takaisin kämpälle oli matkaa 21 km ja viimein myönsi itselleen, että eipä tämä kelkansaatana ole millään opilla nyt korjattavissa. Luojan kiitos oli sukset ja oli kahvivehkeet.

        Niinhän se on, että uskollistenkin opetuslasten joukossa on oltava Juudas, porukan petturi, joka myy sielunsa kahdestakymmenestä hopearahasta. Sinä näyt myyneen perhokalastajan taivasosuuden mato-onkea vastaan.

        Jollakin uskollisella, rehellisellä ja vähään tyytyvällä kalamiehellä sentään on kourassaan bambuinen Driggs River Special. Taideteos, jonka rakentamiseen on käytetty yksi talvi ja kaikki suomenkielen tunnetut kirosanat ja ruotsinkielestä fyfan ja sjuttontusen.

        Tällä vapakaunottarella ei enään tarvitse aktiivisesti kalastaa. Riittää, kun laitan vavan nojalleen rantapuskaa vasten. Harrit ryömivät maalle vavan säkenöivän kauneuden lumoamana. Siitä sitten valitsen sopivan paistikalan ja nakkelen muut takasin koskeen kasvamaan. Taimenet ovat sikäli viisaampia, että ne jäävät puolikylkeä veteen eivätkä ihan maalle kapua.

        Korostan vielä, että kenenkään ei pidä ottaa onkeensa minun kirjoituksistani. Ainoa oikea totuus pulpahtaa OTL, ekonomi Ilkka Pitkäsen suusta, jos pulpahtaa.


    • SamaLaulu

      Kerroppas omalla nimelläsi kuka se ministeri oli? Ai niin, uskallat vain herjata ihmisiä nimimerkin takaa, vihakirjoittelun tunnusmerkit alkavat täyttä, kun väität täysin vailla todisteita ministerien sekaantuntuneen Wincapitan pyramipeliin. Ihan niin tyhmää väkeä meillä ei ole asioista päättämässä. Mitä kentsuun tulee, niin näytäppä minulle älykäs kapiainen, aivan sellaista ei ole olemassakaan. Toki kentsun antamasta haastattelusta asian tiimoilta selviää, että hänkin tiesi kyseessä olleen pyramidipelin, mutta kuten hän sanoi, että ehtisi kotiuttaa rahat pois ennen kuin se kaatuu.

      • Sotilasarvo pois

        "Toki kentsun antamasta haastattelusta asian tiimoilta selviää, että hänkin tiesi kyseessä olleen pyramidipelin, mutta kuten hän sanoi, että ehtisi kotiuttaa rahat pois ennen kuin se kaatuu ".

        Jos hän olisi saanut kotiutettua 10 th panos 6 tuotto 400% = 50000 €

        Olis kentsulle tullut häkkikeikka ja olis menettänyt sotilasarvon...
        Varmaan kiittää onneaan, että hävis tuon pikkusumman...


      • poiston aiheuttaja

        Kas kun kummasti häiritsi kirjoitukseni poliisen ja ministerien jäsenyydestä, että kirjoitus poistui alta aikayksikön?;)

        Hannu sanoi jo Ruotsissa, että hänellä on pajon vaikuitusvaltaisia ihmisiä mukana ja sama linja on jatkunut Suomessa myös Tiinan vahvistamana.

        Tämä kortti käytetään kuitenkin ilmeisesti vasta loppupeleissä, oikein tosissaan.;)


      • TapausMarko
        poiston aiheuttaja kirjoitti:

        Kas kun kummasti häiritsi kirjoitukseni poliisen ja ministerien jäsenyydestä, että kirjoitus poistui alta aikayksikön?;)

        Hannu sanoi jo Ruotsissa, että hänellä on pajon vaikuitusvaltaisia ihmisiä mukana ja sama linja on jatkunut Suomessa myös Tiinan vahvistamana.

        Tämä kortti käytetään kuitenkin ilmeisesti vasta loppupeleissä, oikein tosissaan.;)

        Totta kai aiheettomat häväistyskirjoitukset ministereiden mukana olosta Wincapitassa häiritsevät. Sinulla ei ole mitään todisteita väittämällesi, puhumattakaan että esittäisit väitteesi omalla nimelläsi. Mutta jatka vain perättömiä herjauskirjoituksiasi, niin poliisilla saattaa olla TAAS asiaa sinulle, sehän ei tosin taparikollista hetkauta?´

        Muistatko kuinka kauan Markon kirjoitus säilyi Uuden Suomen blogissa?


      • tutttujuttu
        poiston aiheuttaja kirjoitti:

        Kas kun kummasti häiritsi kirjoitukseni poliisen ja ministerien jäsenyydestä, että kirjoitus poistui alta aikayksikön?;)

        Hannu sanoi jo Ruotsissa, että hänellä on pajon vaikuitusvaltaisia ihmisiä mukana ja sama linja on jatkunut Suomessa myös Tiinan vahvistamana.

        Tämä kortti käytetään kuitenkin ilmeisesti vasta loppupeleissä, oikein tosissaan.;)

        Menehän Sirpa nyt siitä sinne Hejac-foorumille tai murhainfoon puolustelemaan Anneli Auerta ja Wincapitaa ja kertomaan kuinka viranomaisrikolliset ovat tehneet rikoksia rikollisia vastaan molemmissa jutuissa. Äläkä unohda linkittaa Kennedyn murhaa noihin juttuihin.


    • Kamalaa aivan

      Tätä en voi kyllä millään käsittää. Miten voi tässä maassa olla mahdollista, että poliisi syö kuulustelupöytäkirjan! Ei esitutkinta-aineistoa saa hävittää, ei syömällä eikä mitenkään muutenkaan. Eikö poliisia kukaan valvo? Tuo avaajan otsikko osoittaa, että poliisi täytyy saada jonkinlaiseen tehokkaaseen parlamentaariseen valvontaan ja nopeasti. Luottamus poliisiin on muutenkin laskenut kovaa vauhtia, eivätkä uutiset jostain syömingeistä todisteiden hävittämiseksi lainkaan kohenna poliisin julkisuuskuvaa. Jotain täytyisi tehdä ja äkkiä. Poliisin työ on saatava kansalaisvalvonnan alle, jos tuollaisia pääsee tapahtumaan. Rikollisuutta ei tule sietää poliisissa.

    • zuhrem

      Miksi toinen klubin perustaja Ismo Peri ei ole joutunut vastuuseen, vaikka on ollut perustamassa klubia ja saanut klubista 600 000 euroa!! Hänellä on kuulemma vanhentunut osa esitutkinnasta, mutta Hannu Kailajärvellä ei ole samat teot. Miten tämä voi olla mahdollista Oikeusvaltio Suomessa?

      • batmään

        Paljon Sirpa kusetit?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      67
      2914
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      412
      2812
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      99
      2247
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      87
      2014
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1904
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1834
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1830
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      151
      1785
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1602
    Aihe