The Outsiders Finland

mora-mage

Kaipaatko elämääsi jännitystä? Liity "The Outsiders Finland" järjestöön ja näin tunnet olevasi jotain. kitketään suomesta kaikki turha paska pois!

Kiinostaako? ota yhteyttä sähköpostiini:

[email protected]

40

4308

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ponyboy Curtis

      Kuulostatte joltain terroristi ryhmältä ennemminkin... Hakkaatte maahanmuttajia, heitätte palopommeja eduskunta taloon jne... T: A real Outsider

      • e54

        rasvis


    • mora-mage

      kiitän :) mutta asia ei ole niin ponipoika

    • e435345345

      vittu mä muutan ruotsiin ku suomi täynnä tommosia vitun hulluja.

    • 21541125432

      Kitke ittes pois(:::

    • JK

      ENOTA YHTEYTTÄ

    • juge728

      saatanan juntti, vedä ittes hirteen! :D

    • Mamu55

      Nolasit itsesi telkkarissa. HAHAHAA!

    • vhrs

      Mitäpä jos menisit ihan töihin/kouluun ja lakkaisit kitisemästä kurjaa kohtaloasi..
      Ei mikään ihme että suomen talous on kuralla kun täytyy maksaa tollasille vinkuiineksille eläkettä..voi kiesus..maahanmuuttajat tuskin on sun ongelmistas suurin..ja hei: aina ei tarttee uskoa mitä iski sanoo...!!!!tono!!

    • Suomessakaikkihyvin

      Onko tää se sama nuori idiootti joka maria ohjelmassa puhui paskaa, todella vakuuttavaa......Suomessa kaikkin on niin hyvin, että pojut voi vinkua turhasta.Kävis poika kiertää vähän mualimaa, niin näkisi kuinka hyvä maa suomi on.perkele tuommosia valittajia jotka kehtaa sanoa että suomessa on kaikki perseestä. VOI perkele muuta vittuun jos ei Suomi miellytä.Varmaan joku sivari lisäksi.....

      • X

        No sivarit ei kyllä ole yhtä tyhmiä kuin tuo Moka-Mage.


    • Gandhi

      Jos työtön työnvieroksuja ei ole turhaa *****, niin mikä sitten on? Kiitos-paita nahkapäät voisivat aloittaa maailmanparantamisensa vaikka lukemalla jonkin kirjan. (Väritys- tai Aku Ankan taskukirja ei kelpaa)

    • savolaeset kunnijaan

      onhan tuo lukenu yhen jos toisenki rommaanin.ainahan mielipitteensä saapi sannoo ja se ei tee juntiksi jos asuu pienellä KUNNALLA.kuntahan ei siis ole pelkäästään maatilaa.farmareita kutsutaan junteiksi,ei savolaesia!
      hyvä vuan että antaapi joku mahollisuuven nuorille kertoo mielipitteensä!katteus se on mikä puhhuu!!!!

    • :smoke:

      Et sä mitään tuu ikinä aikaan saamaan mora-mage. Hullun papereilla armeijasta vapautettu luuseri.

      Postasit vielä vamppyyriketjuun että uskot vampyyreihin ja yliluonnolliseen. Miten kukaan voisi enään ottaa sua vakavasti.

      Sun leikkikerhoosi ei tule liittymään ketään normaalia ihmistä.Se olisi hyvä jos onnistuisit keräämään lauman itsesi kaltaista ihmissaastetta niin teidät olisi helppo lopettaa kaikki kerralla.

    • ei helppoa tietä

      Kattelin tossa ton Maria ohjelman jossa näit olevan vieraana.

      Kuten Sauri ohjelmassa totesikin niin pitäisi ensin yksilöidä että mitä on pielessä ennen kuin voidaan muuttaa se asia joka on pielessä.

      Suurimmat ongelmat saattoi huomata jo ohjelmasta eli ongelmat ovat:

      a.) tekemisen puute
      b.) kuuluminen johonkin yhteisöön ja tunne siitä että on tarpeellinen

      Mitä sitten tulee näihin radikaaleihin mielipiteisiin politiikasta, niin vaikka olisit kuinka kotona oppinut vihaamaan ulkomaalaisia niin uskotko todellakin että Suomen suurin ongelma on pari tuhatta ulkomaalaista jotka ovat lähtöisin paljon huonoimmista oloista kuin sinä?

      Muutama tuhat tai kymmenen tuhattakin ulkomaalaista on pisara meressä jos suomalaisia on päälle viis miljoonaa.

      Kouluampujien ihannoimminen on puhdasta typeryyttä. Ei siinä aiheuteta kuin syyttömille kärsimystä. Siitä ei kukaan tai mikään taho hyödy ja se että sinulla on vähän aikaa jännitystä ei tilannetta muuksi muuta. Sitä jännitystä saa muistakin asioista kuin syyttömien uhkailuista tai tappmisesta.

      Maahanmuuttoa selvästi suurempi ongelma Suomen kannalta on se ongelma mihin itsekin kuulut eli nuorisotyöttömyys.

      Ainoastaan Pohjoismaissa on yhtä hyvä sosiaaliturva ja työttömyysturva kuin Suomessa, mutta muissa maissa ei ole oikeastaan minkäänlaista turvaa. Se raha mikä riittää asumiseen, elämiseen ja olemiseen niin sitä rahaa et muissa maissa saisi.

      Ihmisen itsensä vastuu on taas siinä että pitää löytää mielekästä tekemistä ja saada tilannetta eteenpäin jollakin tasolla. Ei riitä että odotat kaiken avun tulevan yhteiskunnalta niin ystävien, tekemisen kuin työpaikan muodossakin. Varsinkin jos perusterveys on kuitenkin kohdillaan ja et ole vaikeasti vammainen tms.

      Yhteisön tekeminen ei ole mikään huono idea, mutta toimintatavat pitäisi muokata järkeviksi jo etukäteen. Ei ole mitään järkeä että kasaat jotakin hullujen syrjäytyneitten joukkoa joka ajattelee että "Tarttis tehrä jotakin mut en tiiä mitä!".

      Koita hankkia tyyppejä joiden kanssa voit tehdä jotakin olipa se sitten urheilla, harrastaa, ryypätä, liikkua, pelata tms. Kun on tuommoinen ryhmä taustalla niin helposti löytyy mielekästä tekemistä ja ei tarvitse odottaa mitään järisyttävää siihen lisäksi.

      Jos ajatukset ja unelmat puuttuvat niin ota vaikka tavoitteeksi pitempi ulkomaan reissu vaikka patikoiden tai oman tilanteen koheneminen.

      Jos järkevää puuhaa tulee mieleen niin suositeltavaa olisi se opiskeleminen ja opiskelussakin kyllä kannattaisi ottaa huomioon oma vastuunsa oppimisesta. Ei riitä että alat haukkua jotakin opettajaa siitä jos et osaa tms.

      Nykyisin pystyt saamaan saman rahamäärän opiskeluihin kuin jos olisit työttömänä. Kunhan käyt kyselemässä paikallisesta työttömyystoimistosta.

      Opintojen jälkeen kannattavaa olisi kokeilla hakea töitä. Töitä tekemällä olet osa yhteiskuntaa vaikka se raskaalta voikin tuntua. Tai sitten ottaisit tavoitteeksi oman yrityksen perustamisen.

      Helppoa tietä osaksi yhteiskuntaan ei ole, vaikka kaikki vituttaisikin ja mikään ei tuntuisi sujuvan.

    • hmmmmm...

      Sinä olet hyvin epävarma nuorimies. Kaltaisiasi on varmasti paljon, etkä ole ainut joka kokee olevansa ulkopuolella.

      Kunhan pääset yli tästä teiniangstistasi, niin voit ihan hyvin huomata lopulta miten väärässä olet ollut. Mielestäni Maria! ohjelmassa oli ihan turhaa sensaatiohakuisuutta ja tyyppi olikin sitten elämänsä välivaiheessa vaikeassa tilanteessa elävä, epävarma nuori, jonka eläkekin loppuu parin kuukauden päästä.

      Toivon että ohjelma olisi ollut sinulle käännekohta.

      Perussuomalaisten mainitsemisesi ärsyttää. Olisit edes puhunut Kokoomuksesta, niin se olisi ollut sopivaa komiikkaa.

    • Hoitsu-73

      Somputkin ajaa sentää bussia ja elättää itsensä. Toisin kuin sinä...

    • jfiogoijgb

      musta on typerää syyllistää toista eläkkeestä, jos sitä oikeesti tarvii. kyllä noiden puheiden perusteella sanoisin, että henkilö todella on masentunut. syyllistäkää yhteiskuntaa: miten voi olla mahdollista, että saa rahaa ilman että tekee ongelmalle mitään? kaikille (mielenterveydellisistä syistä) työkyvyttlmyyseläkkeillä oleville pitäisi olla pakollista hoitoa, jotta se ongelma joskus ratkeisi.

      monilla masentuneilla ihmisillä on samoja ajatuksia. itsellänikin oli näitä ihmisten harventamisajatuksia, joista olen kyllä päässyt terapiassa eroon. ihan turha on täällä vinkua toisten vinkumisesta, kun ei niitä ajatuksia noin vaan lopeteta. ja tohon "ei tartte aina isiä uskoa". oletko todella noin vitun tyhmä? jos isä vaikuttaa KOKO ELÄMÄN noin, niin ei ihminen enää tiedä mikä on totta.

      enkä nyt sano, että kyseinen ihminen olisi mikään mallikansalainen. korostaisin kuitenki tota ekaa pointtia: masentuneille (ja muille mielenterveysongelmaisille) terapiapakko ennenku irtoaa mitään rahaa.

    • vrhs

      no,ei se terapiakaan ihan kaikkia ongelmia poista, kuten ei pakkohoitokaan..ja televisio-ohjelman perusteella ei diagnooseja tehdä..terapiassa ym. hoidosssa pitää itse haluta parantua..eikä odoteta jonkun ihmelääkkeen tilannetta parantavan..ja masennus..aah..mikä ylidiagnosoitu asia..sen taakse on helppo piiloutua KUN EI VAAN HUVITA (mitenkään väheksymättä niitä jotka oikeasti ko.sairaudesta kärsivät)
      Nykymaailmassa niitä elämänohjeita/viisauksia saa varmasti muualtakin kun iskältä..eri asia sitten on jos oma suodatin ei pelaa tai kapasiteetti ei riitä ymmärtämään..sille ei paraskaan terapeutti mitään voi.
      No,onnea ja menestystä pojalle,toivottavasti löytää elämälleen sisältöä.

      • ex-masentunut

        Taas asiantunteva viesti. Tiesitkö että se "ei vaan huvita" on yksi masennuksen oireista.


      • vrhs
        ex-masentunut kirjoitti:

        Taas asiantunteva viesti. Tiesitkö että se "ei vaan huvita" on yksi masennuksen oireista.

        Mahdoitko katsoa k.o. ohjelmaa ollenkaan?Jos,niin ymmärrät varmaan mistä viestissäni on kyse..


    • vanttu23

      Tämän maan ongelma on kaltaisesi sosiaalipummit, eikä suinkaan maahanmuuttajat. Laiskaa paskasakkia, jonka älylliset lahjat eivät riitä normaaliin elämään.

    • _Jaska_

      *aukaisee parvekkeen*

    • Holmesin Joni

      "Koulussa alettiin aliarvioimaan mun käsityön taitoja"- kannattaisi harrastaa sitä "käsityötä" enemmän niin ei tulisi turhia paineita. :D

    • Soppimoppi

      Hyvä Make, Fallschrimjäger-paita sulla on ainakin. Onkohan sulla edellytyksiä tuonne Utin Jääkärirykmenttiin? Taitaa sinne päästä vaan oikeasti kovat jätkät eikä tuollaiset riisitautiset ressukat.

    • You are what you eat

      Mage on oikeassa siinä, että Suomessa on kaikki pielessä, ainakin jos ruuan terveyssuositukset otetaan tapetille.

      Suurin syy masennukseen on teollinen, yliprosessoitu ruoka, joka tekee meistä jotain, mitä ei oltu kivikaudella. Terveysviranomaiset, lääketeollisuus ja muut aivopestyt suosittelevat meille kaikkea myrkkyä, jota meistä suurin osa, SINÄKIN, tällä hetkellä syöt.

      Jättämällä pois; maito, vehnäjauho, valkoinen (=teollinen) sokeri ja margariini, niin ylipaino, mielenterveysongelmat, diabetes, masennus, syöpä, sydän- ja verisuonitaudit yms on mennen talven lumia.

      Jep, tavallinen valion maito = homogenoitu = iso no no, vehnäjauho = syöpäylipainopaskaa (suurin osa syömästäsi "ruuasta" on tätä!!!

      • valivalivali

        mutta suomessa meillä on sentään mahdollista valita itse mitä syödään. kuka pakottaa sen läskin syömään kaikkea tuota paskaa? myönnän, että terveellinen ruoka on kallista mutta kukaan ei sitä paskaa tunge väkisin sun suuhun.


    • Hyvä kun joku on samaa mieltä kanssani

    • mirhanas

      Menkää töihin tai päiväkotiin leikkimään, pellet.

    • valivalivali

      miten joku kehtaa valittaa, että suomessa kaikki on päin persettä eikä mikään ole hyvin? silti samalla tyyppi nostaa työtkyvyttömyyseläkettä :D mene mihin tahansa muuhun euroopan maahan (ei pohjoismaihin) niin joudut maksaan koulutuksesta, etkä todellakaan saa mitään työkyvyttömyyseläkettä jos vähän masentaa! työkyvyttömyyseläkkeines maksat suomen valtiolle melko paljon.

    • Totuudentorvi911

      miten joku kehtaa valittaa, että suomessa kaikki on päin persettä eikä mikään ole hyvin? silti samalla tyyppi nostaa työtkyvyttömyyseläkettä :D mene mihin tahansa muuhun euroopan maahan (ei pohjoismaihin) niin joudut maksaan koulutuksesta, etkä todellakaan saa mitään työkyvyttömyyseläkettä jos vähän masentaa! työkyvyttömyyseläkkeines maksat suomen valtiolle melko paljon.

      Resursillesti ja palveluineen loistomaa. Mutta henkinen puoli on päin persettä suomalaiset syö monin kertaiset psyyke lääkke määrät suhteutettuna muihin maihin. Sitäpaitsi suomessa skitsofrenia esintyyyys on paljon suurempi kuin muissa maissa. Mistäkö johtuu koska suomessa on paljon psykoopaatteja ja amerikasta kannattaisi ottaa esimerkkiä. Esim oikeuden haastamisen helppoudesta. Jos suomessa olisi yhtä helppoa haasta oikeuteen monet pahoista teoista saataisiin tilille

    • ...

      jäläkiabortti ja 6m multaa päällä vitun spede

    • pöyristynyt

      Pakkohoitoon ja ruuaksi vettä ja näkkäriä. Kuluttaa kokoajan toisten rahoja ja vinkuu silti kun ei saa tarpeeksi rahaa. Yäk!

    • niinku ponyboy:)

      tota mä elän ku joku ponybioy ja mä melkeen oon jne. ja mää en ala kitkee mitää ku ite oon melkeen suomiruottalainen anteeks vaa ja mulla on sellanen jengi ympäril ku ponyboylla mut veljii ei kyl oo mut mun frendit on mun veljii

    • johnny ja ponyboy

      niinku käynnistäsit uuestaan ku kux klahnin..

    • roskaposti123

      skinhead -_- mistä näitä pellejä tulee

    • e54

      kukaan skinhead joka tuntee alkuperänsä ei voi olla rasisti

    • AnonyIIIous

      Kaltaisesi vitun säälittävät aivokuolleet juntti paskat pitäisi polkea suohon ja koko sisäsiittoinen paska suku perässä. Kouluampumisten, vesistöjen myrkytyksen ja Kansallis sosialismin ihannointi ei ole pelkästää sairasta, se on vitun idioottimaista.
      Olet selvästikin taas yksi heikko ressukka joka vinkuu että suomessa on asiat paskasti ja maahanmuuttajat tulee tänne vetelehtimään kun itse edesautat suomen paskaa tilannetta istumalla lihavalla perseelläsi sohvalla kun " ei jaksa"ja selittelet laiskuutesi masennuksella, koitat järjestää isompaa ryhmittymää koska joukossa olette vahvempia kun ette yksin pärjää, niinkuin natsit aina. Pelokkaita pikkupoikia jotka uskaltavat olla pahaa poikaa vain isossa porukassa.. Vitun selkärängaton penikka, sinunlaisillesi ihmisille pitäisi laittaa puolivaippa otsaan ja paskaa haudalle.

      Kuten joku sanoikin, toivottavasti saat säälittävään huomion kerjäys yhteisöösi samanlaisia aivokuolleita jäseniä niin teidät saisi kaikki kerralla lahdata vittuun pilaamasta suomen mainetta ja rasittamasta ekonomiaa. Rahaa pummiva syöpäläinen.

      Ja kouluammuskeluihin ja vesistön myrkytyksiin palaten, olet sairas. Olet yhteiskunnan syöpä ja saatanasti säälittävämpi luikku kuin yksikään maahanmuuttaja mitä olemassa on. Tee kaikille palvelus ja lakaise itsesi vittuun tältä pallolta.

    • bodari4

      VANHA KETJU; MUTTA VOI VITTU MILLAISIA IDIOOTTEJA SUOMESTA LÖYTYY! IHANOI KOULUAMPUJIA, MITÄ VITTUA. TUOLLAISET HENKILÖT PITÄISI OIKEASTI HEITTÄÄ HOITOON. TULE "MAGE" KÄYMÄÄN HÄMEENLINNASSA; NII SAAT TURPAAN.

      • bodari4

        SITÄPAITSI SUOMI TARVITSEE POIKARAKKAUTTA! TULE MAGE KÄYMÄÄN
        HÄMEENLINNASSA NIIN OTAN SULTA SUIKKIIN!!!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1342
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe