KANSALAISPALKKA SUOMEEN!

viisain_mies

Suomeen on saatava kansalaispalkka läpi.
Eli jokainen täysi-ikäinen saa halutessaan 1000e kuussa tilille - kysymyksiä ei kysytä eikä rahan eteen tarvitse tehdä mitään.

Tälläkin hetkellä halukkaat saavat n. 800e kuussa erilaisina tukiaisina, mutta tällä hetkellä tukien hakeminen on yhteiskunnalle kalliimpaa, koska hakemuksia on useita ja niiden käsittely vie työvoimaa ja aikaa.
On siis sekä työttömien/kodittomien/pitkäaikaissairaiden että yhteiskunnan etu, että varma toimeentulo tuodaan mahdolliseksi jokaiselle.

Leikataan turhia kuluja kuten maahanmuutto niin tämä onnistuu. Jaetaan siis Suomen rahat suomalaisten kesken!

27

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raavas_mies15

      Mee töihi vittu!

    • luulenn näin

      Luuletko että virkailijat haluavat kansalaispalkkaa koska silloin he menettäsivät virkansa, palkkansa ja rahansa.

      Tuskinpa haluaisivat..

    • ertty

      Jäisi taas paljon työttömäksi Kelata ja sosiaalitoimesta!

      • sadgdsgsd

        halvemmaksi ne tulisi sillä kansalaispalkalla. tietysti voisivat mennä oikeisiin töihinkin.


    • Kauanko naapurit

      joutuvat vielä ruokkimaan sinua ?

      Hyi...

      • viisain_mies

        Äiskä mua vielä elättää, se saa sossusta niin paljon ..
        Mutta vaikeetahan se on.


    • adsf3f3

      Yrittämistä tulee tehdä helpommaksi.

      Taas niiden joille on esimerkiksi langetettu elinkautinen velkavankeus
      päättäjien ymmärtämättömyyden tahi vain
      veemäisyyden takia: tulee armahtaa
      ja palauttaa takaisin inhimilliseen elämään.

      Julkista sektoria tulee karsia, onhan
      Kansallemme huomattavasti helpompi
      taakkaa maksaa Kansalaispalkkaa kuin
      kovia julkisen sektorin palkkoja:
      näin useampi saa perustoimeentulon.

      jne....

      • dgdsgsdg

        yrityksen perustaminen on suomessa todella helppoa, helpompaa kuin useimmissa muissa maissa. se yrityksen pyörittäminen sitten vaatisikin melkein lakimiehen opinnot..


    • ei enää....

      joko taas sitä kansalaispalkkaa.... palsta vain on vaihtunut.....

    • kuka tää pelle on?

      miks ihmeessä?

      Miksi minä haluaisin verovaroin tukea tuollaisia loisia jotka
      eivät halua tehdä mitään mutta ovat kyllä ruikuttamassa
      yhteiskunnalta rahaa?

      Hajoa nyt sinne pelle

    • raakkuna1

      Suomi on veloissaan niin syvällä, että tuo esitys ei ole enää valtiomme varojen mukainen. Niinpä kansalaisten tulee tyytyä siihen peruspäivärahaan, mikä kyetään maksamaan.

      Ja sen toteuttamiseksi on todella leikattava turhia kuluja, ja tasattava menoeriä, kuten esittämäsi maahanmuutto politiikan aiheuttamat ylläpitokustannukset, ja vieläpä hyvin toimeentulevien kansalaisten kohdalla heidän eläkkeensä tulee tasata samalle tasolle kuin muillakin, eli kansaneläke vähintäänkin jokaiselle. Tälläinen aiheuttaa varmaankin suuttumusta, mutta yhteiskuntamme tarvitsee yhteisöllisyyttä enemmän, ja silloin vauraat henkilöt luopuvat korkeista eläkkeistään. Salut.

      • dsgsdgsd

        ongelma on vain se, että noita turhia käsitteliöitä on, jotka voisi korvata tietotekniikalla. netissä hakemus ->automatiikka skannaa tuenhakijan tilit ja laskee paljonko tukea tarvitaan. sosiaalityöntekijää tarvittaisiin vain harkinnanvaraisissa asioissa ja kelan virkailijaa ei missään.


    • wertyukjhg

      Kansalaispalkka joo...mutta jos sitä peräti tonni kuussa maksettaisiin niin moni lopettaisi työt siihen. Huonopalkkaisimmissa hommissa taitaa saada jopa vahemmän.
      Mutta jos jokaiselle maksettaisiin vaikka tuollainen 400 nettona niin moni tyytyisi siihenkin ja saattaisi luopua työpaikastaan erilaisten vaivojen takia jotka ei kuitenkaan velvoitaisi työkyvyttömyyseläkkeelle. Näin saisi joku työtä oikeasti tarvitseva työpaikan.

      • cxvzvdvsxd

        400 ei tosiaan riitä asumiseen ja ruokaan. joku 800 voisi olla optimi. se kannustaisi työttömiä muuttamaan halvemman asumisen kuntiin ja kaupunkeihin saataisiin asuntoja töihin tuleville.


      • Tri.Sorbus

        No eikö silloin olisi syytä nostaa pienimpiä palkkoja reilusti?


    • työ ei kannata

      Entäs kuinka työeläkkeet maksettaisi? Jos on kolmekymmentä vuotta ollut töissä, ja eläke nettona on 1100€/kk? Eläkeläisillä on aina kovempi verotus, kuin työssä käyvillä.

    • pois töistä

      Kaikki saavat kansaneläkettä. Paitsi ne, joiden työeläke n. 1300€/kk ja siitä ylöspäin, bruttona!

      • raakkuna1

        Kyllä vain 1300€ on aika normaali Kokoomuksen ylläpitämä eläke niiden kohdalla joilla on muutenkin varallisuutta hallussaan, tämä on yksi törkeimpiä epäkohtia maassamme, johon ei ole vielä saatu muutosta aikaan. Mutta Perusuomalaisen politiikan ohjelma muodostuu koko ajan täydellisemmäksi, ja tulemme vallanpidossamme huomioimaan tuon epäkohdan, tämän tulevan taloudellisen ahdinkotilanteen aikana, ja vaadimme yhteisöllisyyttä toteutettavaksi kaikkien kansalaisten kohdalla oikeusenmukaisesti, by Conquer Finns.


    • Folio Mulder

      Kansalaispalkkaa ei pitäisi myöntää ulkomaalaisperäisille automaattisesti vaan vain silloin, jos tämä on tehnyt yli 10 vuotta töitä suomessa. Muutoin on ihan varmaa, että tänne kaukaiseen pohjolaan lappaa tuolta nuita haittamamuja romaniasta afrikkaan ja siltä väliltä.

      Sama on tilanne myös suomalaisten kohdalla. Kyllä kansalaispalkan eteen tulee tehdä jotain eikä sillä pidä passivoittaa entisestään masentuneita.


      Minusta tästä ei ole kahta puhetta.

    • ///

      Et ole ehkä kiinnittänyt huomiota, mutta kansalaisten toimeentulo ei ole ainakaan hallituksessa kovin kiinnostava aihe. Tärkeämpi on työllisyys. Työtä pitää sinunkin tekemän, toimeentulosta ei niin väliä. Näin jälkiteollisena aikana se on aika vaativaa. Näin on kansan enemmistö kuitenkin puhunut, ugh.

    • Eläke-Timpuri

      Rahan jakaminen ilmaiseksi tulisi lopettaa kaikilta, saataisiin ihmiset tajuamaan ,että raha ei kasva puissa. Kekkonen paniaikoinaan alulle
      hätäaputyöt. Vastaavanlaiset pitäisi ottaa takaisin käyttöön, jokaista eurosta pitäisi henkilön tehdä jotakin työtä. Oppisi arvostamaan rahojansa kun on ne itse hankkinut . Samalla oppisi arvostamaan työtä. Työ toimisi samalla terapeuttina masennukselle kun kokisi olevansa jotakin , mahdollinen alkoholinkäyttö ja tylsistyminen vähenisi. Työn tekemisellä olisi pelkästään hyötyä yhteiskunnan kehittymiselle.

      • Olet oikeassa!

        Kiitos !


      • Noinhan sen

        pitäisi mennä mutta älä usko että ne puoli miljoonaa loiseläjää sitä hyväksyisivät vaan äänestäisivät valtaan sekopäisen eduskunnan jotka lupaavat mitä vain eduskuntaan päästäkseen. Kaikki tämä tietysti Kreikan malliin velaksi. Sellainen eduskunta se olisi luusereille mieluinen.


    • 090

      Kansalaispalkkaa ei Suomeen voi tulla (kuten on jo joissakin muissa maissa) yksinkertaisesti siksi, että täällä köyhää halutaan kyykyttää ja juoksuttaa luukulta luukulle kunnes hän ei enää jaksa, putoaa kelkasta, masentuu tai juo itsensä hengiltä ym. Sitäpaitsi suomalaiset ovat niin pikkusieluista ja umpikateellista kansaa, että jos naapuri saa euronkin ilmaiseksi, kismittää niin kamalasti...

    • Tri.Sorbus

      Samalla voisi potkia läskiperse virkaloiset kortistoon.

    • Jutubjuoni

      jutun juoni on että joutuu antamaan nimensä ja sosiaalitunuksensa-

      täten VALTIO valvoo sinua.

      Kansalaispalkka pitäisi antaa jokaiselle ilman kirjautumista, vain täten ihminen voisi elää vapaana.

      Henkilötunnus on IBM:n kehittämä 30-luvun keskitysleiri-tunnus- ja Rothscild on listannurt kaikki henkilpötunnukset omaisuudekseen Pörssiin- eli koko ihmiskunnan....

      eli tununsta voidaan käyttää myöhemmin kun EU-keskuspankki-suuryhtiöt alöoittaa viimeisen puhdistuksen-

      sossupummit eli kansalaispalkalla olleet lähetetään psykiatrisiin tuhoamissairaaloihin- Kepu-kok-porvareiden SOTE-keskusten uudistusten mukaisesti.

      Ensin kuitenkin palkat aLAS- ETTEI KÖYHÄ KANSA OMISTAISI MITÄÄN... (VOIDAAN KATELLA KUN POORVArit ja luotto-kommarit ostelee joululahjoja säkeittäin kakruilleen)

      Valtio on aina mafuia- ja Suomea johtaa kaupunkivaltio-Helösinki, joka elää suomalaisten verorahoilla ja siirtää ne ruottiskieliseen omistuksiin?

      http://frankmartela.fi/2015/10/valtio-on-mafia-ja-sina-maksat-suojelurahaa-onko-verotus-varastamista/

      ps. kepulandia:
      http://veppiloki.blogspot.fi/2005/01/tarkkaile-naapureitasi.html

    • Jottai_tarttis_tehrä

      Mitäs tuumaatte? Kaikki olisivat yrittäjiä jo syntyessään. Kansalaispalkka takaisi minimin. Yrittäminen olisi vain ilmoitusluonteinen asia verottajalle. Käytännön toteuttaminen nyky tukiviidakossa olisikin sitten hiukan hankalampi juttu. Turhan paperin ja rahan pyörityksen lopettamista tässä nyt kuitenkin ainakin puheissa tehdään. Kauppojen vapauttaminen oli mielestäni loistava juttu. Vielä on kirveellä töitä ja paljon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      788
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      695
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      646
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      628
    Aihe