Mihin aikaan tämä viittaa: ´Hulluna on oleva profeetta` ?

Hoosea 9

´Älä iloitse, Israel, älä riemuitse kuten muut kansat. Sinä olet haureudessa luopunut Jumalastasi, olet rakastanut huoran palkkoja kaikilla viljan puimatantereilla. Puimatanner ja viinikuurna eivät heitä elätä, rypälemehu pettää heidät. He eivät saa asua Herran maassa. Efraim kääntyy Egyptin puoleen*, ja Assurissa he syövät saastaista. He eivät vuodata viiniä juomauhriksi Herralle, eivätkä heidän teurasuhrinsa hänelle kelpaa. Ne ovat heille kuin murheen leipää: kaikki, jotka sitä syövät, saastuttavat itsensä. Heidän leipänsä tulee heidän omaan nälkäänsä, se ei tule Herran temppeliin. Mitä te teette, kun tulee juhla-aika, Herran juhlapäivä? Heidän on mentävä hävitystä pakoon: Egypti heidät kokoaa, Moof heidät hautaa. Orjantappurat valtaavat heidän hopeiset kalleutensa, ohdakkeita on oleva heidän majoissaan. Rangaistuksen päivät tulevat, maksun päivät saapuvat, Israel saa tuntea sen. HULLUNA ON OLEVA PROFEETTA, mieletönnä hengen mies sinun paljojen rikoksiesi ja suuren vihasi tähden. Efraim on Jumalan vartiomies, profeetta. Kuitenkin kaikilla hänen teillään on pyydystäjän paula. Vainoamista on hänen Jumalansa temppelissä. He ovat syvälle vajonneet turmiontekoon kuten Gibean päivinä. Hän muistaa heidän rikoksensa, rankaisee heidän syntinsä.´

Onko halukkaita Isän Jumalan edessä Jeesuksen nimessä anomaan profetian armolahjaa ja sitä tehtävää, jossa ei tarvitse etsiä omaansa vaan Lähettäjänsä tahtoa ja sanomaa omilleen ja myös koko maailmalle, jos niin on Herran tahto?

Tavoitelkaa ennenkaikkea arvokkaimpia armolahjoja kuten profetoimista, samoin virittäkää tämäkin armolahja palavaksi, jos ja kun olette sen saaneet, sillä Isä tahtoo lapsensa täyttää lahjoillaan sillä on rikas Antaja jokaiselle, joka häneltä anoo tahtonsa tapahtumiseksi ja profetioidensa esilläpitämiseksi.

Autuaat ne, jotka uskollisesti tehtävänsä täyttävät Isän Jumalan tahdossa ja tässä luopuneessa ja langenneessa maailmassa niinkuin Nooan ja Sodoman päivinä.

3

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaukainen aika

      Viittaa siihen aikaan kun Assyria tuhosi Israelia ja Juudeaa. Kauan kauan sitten.

      • onkos tämä edessä:

        ´Puhaltakaa pasuunaan Siionissa, toitottakaa torvia pyhällä vuorellani. Jokainen maan asukas on vapiseva, sillä Herran päivä tulee. Niin, se on lähellä: pimeyden ja synkeyden päivä, pilvien ja pilkkopimeän päivä.

        Vuorille levinneenä kuin aamurusko on lukuisa ja väkevä kansa, jonka vertaista ei ole ollut muinaisajoista asti eikä tämän jälkeen enää tule vastaisten sukupolvien vuosiin saakka. Sen edellä käy kuluttava paahde, sen jäljissä polttava helle.Kuin Eedenin puutarha on maa sen edessä, sen jäljissä on autio erämaa, eikä jää ketään, joka olisi siltä pelastunut.

        Ne ovat näöltään kuin hevoset, ja kuin ratsut ne juoksevat. Ryskyen kuin sotavaunut ne hyppivät vuorten huipuilla, räiskyen kuin tulen liekki, joka kuluttaa oljet. Ne ovat kuin väkevä kansa, sotarintamaan asettunut. Niitten edessä kansat vapisevat, kaikki kasvot kalpenevat. Ne juoksevat kuin sankarit, kuin soturit ne nousevat muurille. Jokainen kulkee tietään suoraan, ei mutkittele polullaan. Toinen ei sysi toistaan: jokainen kulkee omaan suuntaansa. Heittoaseitten välitse ne syöksyvät haavoittumatta. Ne hyökkäävät kaupunkiin, ryntäävät muurille, nousevat taloihin, tulevat ikkunoista sisään kuin varas.

        Niitten edessä maa vapisee, ja taivaat järkkyvät. Aurinko ja kuu pimenevät, ja tähdet kadottavat loisteensa. Herra antaa äänensä jylistä sotajoukkonsa edellä, sillä ylen lukuisa on hänen väkensä, väkevä on hänen käskynsä täyttäjä. Suuri on Herran päivä, pelottava ja hirmuinen. Kuka voi sitä kestää?´

        (Jooel 2)

        Tuleeko Jerusalem olemaan pakanoiden tallaamana 42 kuukautta ja samoin Israel-vaimo olemaan Jumalan turvapaikassa? Lukekaa Ilmestyskirjaa anoen Pyhän Hengen opetusta Jeesuksen nimessä ja ottakaa vaarin sen sanomasta.


    • onko tämä

      tätä aikaa vai tulevaa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe