S24 tallentaa selaushistoriasi

Oletko huomannut ?

Tietokoneesi IP-osoitteesi tallentuu S24:ssä sitä mukaa mitä availet ja luet. Kun olet kerran keskustellun avannut, sivusto muistaa sinut jo jatkossa (=lukijamäärä ei lisäänny).

Pahat tyypit siis tunnetaan jo vaikka eivät mitään kirjoittaisikaan - jos sattuvat kiinnostumaan liiaksi sensuroitavista aiheista.

80

665

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • t: illuminati & nwo

      ****Tietokoneesi IP-osoitteesi tallentuu S24:ssä sitä mukaa mitä availet ja luet. Kun olet kerran keskustellun avannut, sivusto muistaa sinut jo jatkossa (=lukijamäärä ei lisäänny).

      Pahat tyypit siis tunnetaan jo vaikka eivät mitään kirjoittaisikaan - jos sattuvat kiinnostumaan liiaksi sensuroitavista aiheista.***

      välimuistitallenne NSA // ECHELON : ...LENNOKKI LÄHTI TÄHÄN IP-OSOITTEESEEN.

      • rietastelijat

        Jos viesti tulee ylläpidon intresseihin nähtynä väärästä osoitteesta, niin se hyvin todennäköisesti myös poistuu täältä.

        Olen kokenut tämän hyvinkin omakohtaisesti noin tuhannen poistetun kirjoituksen muodossa. T: Kadunlakaisija.


    • ohi meni

      Ja tämä tarkoittaa sitä että ....

    • kertokaas tämä

      miksi aina kun olen käynyt Sanomien sivuilla ja sekä joillakin muilla, en saa enää arkoja viestejä läpi vaan pallot vain pyörivät...

      • tähän auttaa aina

        välimuistin tyhjentäminen...


      • Eikä auta
        tähän auttaa aina kirjoitti:

        välimuistin tyhjentäminen...

        IP -osoitteesi tallentuu joka tapauksessa s24:n -palvelimiin. Tällä ei ole mitään tekemistä selaimen välimuistisi kanssa.


      • auttaa auttaa
        Eikä auta kirjoitti:

        IP -osoitteesi tallentuu joka tapauksessa s24:n -palvelimiin. Tällä ei ole mitään tekemistä selaimen välimuistisi kanssa.

        Kyse oli tuossa viestien läpitulosta ja ainakin itselläni auttaa siihen lähes aina välimuistin tyhjentäminen. On tosin aiheita joista en nyt enää puhu, sillä on sanaton sopimus näiden ylläpitäjien kanssa... Saan suhteellisen rauhassa kirjoittaa asioita, kun en ihan kaikkea ääneen yritäkään sanoa.


    • .

      Tämä on ollut "tiedossa" jo usean vuoden ajan eikä se liene edes suuri salaisuus. Tosin mitä väliä selaushistorian tallentamisella edes on. Tallentaa kuka tallentaa, pääasia että nationalismi nousee ja maanpetturit saadaan selville, samoin tosisuomalaiset.

      Ole rohkeasti nationalisti ja populisti ja vaikka mitä, kunhan pidät suomalaisten puolta. Silloin et jää yksin. Ajattele niitä ihmisiä maailmalla jotka eivät pitäneet kansansa puolta ja ovat jääneet miehittäjien mielivallan, murhien ja raiskausten uhreiksi. Suomalaiset eivät sellaiseen alistu.

      • Hahahaa....

        Eniro ei ole suomalainen firma....


      • miten Eniro
        Hahahaa.... kirjoitti:

        Eniro ei ole suomalainen firma....

        mihinkään liittyykään?


      • Sipuli..
        miten Eniro kirjoitti:

        mihinkään liittyykään?

        No kato Eniron toimiala, ok?


    • Bysiness kärsii

      Parasiittibusinestä ei saa häiritä. Se johtuu siitä.

    • Kyllä osataan

      Ja???

      Entäs sitten?

      Ps. Olen itse it alalla... enköhän tunne nämä koneet ja netin myös....
      Ensimmäiset koneet jo -80 luvulta, ja jess!

      Olen PerusSuomalainen!

      Et kyllä nää "kontrollit" voi toimia myös toisinkinpäin....

    • Rehellinen kirjoit-

      Olet oikessa, tänään kun lähetin vastaus viestin tuli punaisella kirjoitus, että olet sääntöjen vastaisesti kirjoittanut(ei sana tarkaisesti).



      taja.

      • Suvaitsevaisuutta ..

        Samoin. Viestejän on aika harvoin poistettu mutta silti sain kerran samanlaisen ilmoituksen. En tiedä kauanko oli ollut mutta toimi taas seuraavana päivänä. Kommentoin jotain Halosen&Biaudetin suvaitsevaisuutta. Se siitä suvaitsevaisuudesta.


      • Ei pidä paikkaansa,

        sillä samanlaisia ilmoituksia "sääntöjen vastaisista" kirjoituksista on tullut minullekin, mutta viisaiden mukaan ne johtuvat ihan muusta asiasta kuin viestien sisällyksestä. En nyt osaa selittää enkä muista miten se tapahtuu, mutta jollain lailla se liittyy kuitenkin mokkulan, eli nettitikun ominaisuuksiin ja sen kautta joutuu bannattujen ip-osoitteiden listalle.


    • ei pidä paikkaansa

      Nuo kävijälaskurit nyt muutenkin valehtelee, kokeilin taas asiaa sekä omalla että naapurin avoimella nettiyhteydellä. Ei reagoinut. Tämän palstan aiheissa lukijamäärät ovat aivan toista kuin tuossa väitetään.

      • Oletko huomannut ?

        Mutta oliko se kone sama? Se on niin ovela että tunnistaa sama (=siis sama käyttäjä) mutta eri nettiyhteys. Internetin IP-osoite on yleensä dynaaminen mutta siinä on mukana koneen oma ID.


      • kokeilin toisella
        Oletko huomannut ? kirjoitti:

        Mutta oliko se kone sama? Se on niin ovela että tunnistaa sama (=siis sama käyttäjä) mutta eri nettiyhteys. Internetin IP-osoite on yleensä dynaaminen mutta siinä on mukana koneen oma ID.

        Ei siltikään tehnyt mitään. Kyseessä oli yhteiskunta-alueen ketju, tuolta hiljaisemmalta palstalta. Vieläkin samat 9 lukijaa, jotka oli jo kun ekaa kertaa avasin.


      • Oletko huomannut ?
        kokeilin toisella kirjoitti:

        Ei siltikään tehnyt mitään. Kyseessä oli yhteiskunta-alueen ketju, tuolta hiljaisemmalta palstalta. Vieläkin samat 9 lukijaa, jotka oli jo kun ekaa kertaa avasin.

        OK. Asia selvä. Ainakin nuo äänestykset elävät ihan omaa elämäänsä. Kommenteissa voi olla jotain eroja mutta itse aloituksen äänibanssi on melkein poikkeuksetta pyöreä 0.


      • Bisnestaktiikkaa?
        Oletko huomannut ? kirjoitti:

        Mutta oliko se kone sama? Se on niin ovela että tunnistaa sama (=siis sama käyttäjä) mutta eri nettiyhteys. Internetin IP-osoite on yleensä dynaaminen mutta siinä on mukana koneen oma ID.

        Se on nyt niin että palstan omistava taho ei halua paljon muita mainostamaan näille sivuille, jotta voivat jakaa tämän palstan kävijämääristä tuleva hyöty maksimaalisesti itselleen. Siksi kertovat mitä sattuu lukijamääristä.

        Sehän on ylseensä niin että jos ulkopuolinen maksaa mainostilasta, niin se hyötyy paljon enemmän rahallisesti kuin mitä ko. mainos maksoi. Muutenhan tämä mainostaminen ei jatkuisi?

        Jos esimerkiksi tämän palstan omistaja myisi mainostilaa vaikka kymppitonnilla, voi olla että tuo mainostilan ostanut saa mainoksesta hyötyä kolme kymppitonnia. Näin ajattelee sitten palstan omistaja että oman firman mainostaminen tuo paljon enemmän, miksi sitten myydä muille liikaa?


    • TietoReino

      Tiesitkö tämän? Sinulla on oikeus pyytää kaikki sinusta oleva tieto kirjallisena. Pyysin Amazonilta omat tietoni ja sain postiin 127 sivua, missä oli kaikki linkitykseni ystäville, tilaukseni ja heidän ristiin linkitykset missä minä olin mukana.

      Jos tuhat ihmistä pyytää tiedot suomi24:jältä, niin palsta menee konkurssiin.

      • Oletko huomannut?

        Mistähän osoitteesta noita voisi pyytää? Vähän epäilen irtoaisiko mitään! Yleensä ylläpito linnoittautuu sellaisen muurin taakse ettei sinne reikää ole helppo löytää.


      • Kerropa Reino

        asiasta vähän tarkemmin. Minkä lain pohjalta ja millä perusteilla ja mistä instanssista?


    • Uudistuksen päämäärä

      Ennenhän tämä olikin oikea keskustelupalsta. Nyt on vain aloitus jota voi kommentoida. Keskustelua ei rakennu, koska kaikki tulee vain sillisalaattina putkeen perään. Aikaisempi systeemi oli paljon parempi, mutta siinä varmaan oli puutteelliset vaklaus ja sensurointiominaiuudet.

    • falafelfdgdff

      Ei kakka Serlokki?
      Tämä nyt ei ole mitään uutta.
      Isoveli valvoo.

      Haista
      Kaavittu

    • Pari vuotta sitten

      S24 julkaisi aprillipäivän uutisenaan tekstin, jossa sanottiin, että S24 on tallentanut jokaisen kirjoittajan IP-osoitteet, ja että yhteistyössä operaattorien kanssa tullaan selvittämään kirjoittajien nimet ja jokaisen nimi lisätään tekstin perään, myös taannehtivasti vanhoihin teksteihin. Sen jälkeen jokainen voi haun kautta löytää kirjoittajat laittamalla nimen hakuun. Tämä oli siis pari vuotta sitten saitin ylläpitäjien aprillipila, mutta teknisesti se voitaisiin toteuttaa koska vain, ja varmasti tullaan myöhemmin toteuttamaankin.

    • rehellisyys.

      Hyvähän se on, että valvotaan. Kyllä kaikenlainen rikollisuus on saatava kuriin.

    • Tsssh

      ipconfig /renew
      =
      Uusi IP osoite

    • Tarkastele

      elemtenttiä google, saako tuolta jotain selville?
      Entä jos on estoja, kuten Ghostery? Auttaako tuo softa mitään?

      t. Pihalla kuin lumiukko (?_?)

      • ssdsddhh

        chostery aika vaikee käyttää parempi cookie manager


    • pöljät.

      Eliitti on peloissaan ja tekee tyhmyyksissään kaiken väärinpäin. Vanhanaikainen kusti polkee jo ketjut kuumina ja totuus ei pala tulessakaan.

    • HAHAHAHAHAA!!!

      IP osoitteesi jää kaikkialle missä netissä liikut ja ilman IP osoitetta sivustojen olisi mahdoton tietää kuka pyytää kyseistä dataa ja minne se tulee lähettää pöljä! Jos lähetät kirjeen täytyy sinun tietää vastaanottajan osoite... ihan sama netissä, "postiosoitteesi" on IP numerosi.

      Selaimesi tallentaa käymäsi osoitteet, se muistaa missä olit ja siten kaikkea dataa ei tarvitse joka kerta noutaa uudestaan. Tyhjennä välimuisti jos haluat aina imuttaa kaiken uudelleen.

    • Neropatti ...

      Tapiiri! Oman tietokoneesi selaimen selaushistorian tyhjentämisellä ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa. On totta, että tietokone tallentaa sivujen evästeitä yms, osin juuri mainitsemistasi syistä. Tämän voi tyhjentään valitsemalla tyhjennä selaushistoria tai sitten poistamalla kyseiset sivut historia listalta. Mutta myös sivusto voi myös tallentaa, kuka siellä on käynyt.

    • .

      .

    • .

      .

    • .

      .

    • höhöh,,,,

      Paras käyttää työpaikan konetta tai kirjastojen koneita!

    • pösilö (kö)
      • keskim. linkin

        löysin tästä osoitteesta:
        aangirfan.blogspot.com/2011/11/google-and-facebook.html


    • hieno bugi

      Tuo s24 ylläpidon nostama pedofiiliaihe sanoo siinä kuvaotsikossa että vastauksia on 445 ja kun menee ketjuun niitä onkin 404. sensuroituja viestejä on siis jo 41...

    • fdfddfhhj

      kävijä määrät ja äänestykset päivittyvät vain jos joku vastaa ketjuun.. so simple

      • dssddsdsdggg

        jotta sain ton edellisen viesatin perille laitoin päälle firefoxin lisäosan anonymos joka vaihtaa ip:n ja puhdistin cookiet firefoxin lisä osalla cookie manager muuten olis oolu vaan pyörivä ympyrä vaikka kuinka kauan


      • reerroop
        dssddsdsdggg kirjoitti:

        jotta sain ton edellisen viesatin perille laitoin päälle firefoxin lisäosan anonymos joka vaihtaa ip:n ja puhdistin cookiet firefoxin lisä osalla cookie manager muuten olis oolu vaan pyörivä ympyrä vaikka kuinka kauan

        ja lisäksi mulla on firefoxin lisäosa disconnect mikä poistaa 3 osapuolen cookie eli juuri ne jotka vakoilee


      • dssddjjklköö
        reerroop kirjoitti:

        ja lisäksi mulla on firefoxin lisäosa disconnect mikä poistaa 3 osapuolen cookie eli juuri ne jotka vakoilee

        nyt kun kattoo mitä disconnect on blokannut
        7 kpl facebook
        16 kpl google


      • ffddfdfhhh
        dssddjjklköö kirjoitti:

        nyt kun kattoo mitä disconnect on blokannut
        7 kpl facebook
        16 kpl google

        lisäksi käytän mokkulaa mikä saa uuden ip:n joka kertaa kun avaan koneen ja sitten vielä vaihdan sen ip:n anonymoksella on siinä selvittämistä


      • saassajklö

        ehkä olet liian kiltti


      • vienotuuli
        saassajklö kirjoitti:

        ehkä olet liian kiltti

        Eikös IP-osoitteen voi muuttaa ihan koska tahansa. Joskus oli linkkikin miten sen voi tehdä... uskon löytäväni sen vihkostani kunhan haen.
        Ja kyllä, nollailen lopetettuani kirjoitteluni niin et nicciäni ei koneelle jää.
        Jos " sijailtain en nousisi " eipä jää tirkisteltäväksi....


      • Kui on?
        saassajklö kirjoitti:

        ehkä olet liian kiltti

        Ehkäpä niin. Olen rehellinen Suomen kansalle, enkä sorru hyysäreiden toitottamaan pakkosuvaitsemiseen.
        Jos joku minua sensuroisi, hän sortuisi pahemman luokan isänmaanpetturuuteen.


      • ????????????????????

        Yksi vastaus suunnilleen yhtä kuin 5 lukijaa ? Niinkö


      • Voi muuttaa,
        vienotuuli kirjoitti:

        Eikös IP-osoitteen voi muuttaa ihan koska tahansa. Joskus oli linkkikin miten sen voi tehdä... uskon löytäväni sen vihkostani kunhan haen.
        Ja kyllä, nollailen lopetettuani kirjoitteluni niin et nicciäni ei koneelle jää.
        Jos " sijailtain en nousisi " eipä jää tirkisteltäväksi....

        ja anonyymiserverien käyttö S24:lle kirjoitettaessa on yhtä tyhjän kanssa, koska tänne et voi kirjoittaa, jos skriptit on estetty, ja jos ne taas ovat päällä, sinut voidaan jäljittää vaikka käyttäisit anonyymiserveriä.


      • ?????????????????
        Voi muuttaa, kirjoitti:

        ja anonyymiserverien käyttö S24:lle kirjoitettaessa on yhtä tyhjän kanssa, koska tänne et voi kirjoittaa, jos skriptit on estetty, ja jos ne taas ovat päällä, sinut voidaan jäljittää vaikka käyttäisit anonyymiserveriä.

        Eli kuinka on? IP osoitteen voi muuttaa vaklaussysteemi on pitävä, ainakin, jos aikoo kirjoittaa. Kuinkahan nuo lukijamäärät, jos käyttää noita "palveluita"?


      • ei kai....
        Voi muuttaa, kirjoitti:

        ja anonyymiserverien käyttö S24:lle kirjoitettaessa on yhtä tyhjän kanssa, koska tänne et voi kirjoittaa, jos skriptit on estetty, ja jos ne taas ovat päällä, sinut voidaan jäljittää vaikka käyttäisit anonyymiserveriä.

        En voi sille mitään jos selaimeni on kaapattu ja joku kirjoittaa siitä tappouhkauksia valtakunnan poliitikoille...


      • joo, minullekin
        ei kai.... kirjoitti:

        En voi sille mitään jos selaimeni on kaapattu ja joku kirjoittaa siitä tappouhkauksia valtakunnan poliitikoille...

        on käynyt noin että joku Anonyymi hakkeri on kirjoittanut IP:stäni vihapuheita...


    • Foliohattu päähän!

    • on niitä muitakin.

      Varmaan tallentaa ja kyttääkin, mutta kytätköön. Sitä saa mitä tilaa. Viestien poisto on naurettvan läpinäkyvää ja yksisilmäistä. Tuo toiminta kääntyy itseänsä vastaan.
      Ei siitä niinistöstä pressaa tuolla keinolla tule.

    • SS-24 odottaa

      siis SS-24 tallentaa sinunkin tietosi kun selaat lapsiporno sivustoja .

    • 24vainottu?

      Joo mutta se on pahinta täällä jos joku ylläpitäjä vahtii ip-osoitettasi ja vielä kehtaa vastailla sinulle naljaillen palstalla koska "taitaa tietää" kuka olet. ip:n perusteella. Ei täällä ehkä kannata avautua aivan arimmista asioistaan jos tämän oivaltaa..Huomasin tämän kun vaihtui internet-tarjoaja. Ei tullut enää ainaisia v:mäisiä kommentteja heti perään kun kirjoitin täällä jonnekin. Ne loppuivat kuin seinään. Saa nähdä kuinka käy nyt, kun uskalsin tämänkin tänne pistää. Pitänee vaihtaa palstaa.

      • * Manne *

        Palstaan perehtyneenä, voisin kuvitella kiinnostusta henkilöiden jäljittämiseen löytyvän niin Ylen lupamaksuosastosta kuin verotoimistostakin. Harmi vain kun itselläni ei ole juuri keinoja mitään kiertää..... Kaikki peritään rakskaimman mukaan ja vielä etukäteen.


      • palstalla roikkuvana

        Ei tuossa vielä mitään, pahempia ovat nämä vihjailevat uhkaukset ja niihin liittyvät henkkohttiedot, joissa on ollut tietoa jota en netissä ole sanonut... Niistä on paha valittaa poliisille, kun tekijä löytyy heidän yläpuoleltaan... Poliisin tehtävä onkin nykypäivän Suomessa olla vain vallanpitäjien suojana ja mahdollisena kiusantekovälineenä niille jotka uhkaavat valtaapitäviä.


    • yritän valvoa

      Mitä vitun väliä on suomi24 valvonnalla. Meillä asustelee 20 ihmistä ja kuudella tietokoneella kirjoitetaan nettiin. Jos joku rikko sopimuksia ja kirjoittaa asiattomia, ei voi mitään. Kuka 20 ihmisestä sen on tehnyt?

    • musta lammas

      Onko tämä totta??

      Voisiko S24 kommentoida asiaa?

    • register now

      nettitikku-yhteys luo joka kerta eri ip-osoitteen yhdistettäessä.

      • --!--

        Mielenkiintoinen ilmiö on sinänsä se että (ilman koneen sulkemista välillä) joskus viestin lähetysvaiheessa tulee ilmoitus "sääntöjen vastaisesta toiminnasta" ja sen seurauksena estosta palstalle pääsyyn, mutta jotkut toiset kirjoitukset hyväksytään siitäkin huolimatta ilman huomautuksia. Tätä en oikein ymmärrä, sillä se ei oikein sovi millään tavalla mihinkään selitykseen ip-osoitteiden muuttumisesta tai että usealla käyttäjällä on sama osoite..jne. Sama ilmiö toistuu useammalla palstalla, vaikkakin juuri tällä "Maailman menoa" se esiintyy hyvin usein.


      • kukuluu
        --!-- kirjoitti:

        Mielenkiintoinen ilmiö on sinänsä se että (ilman koneen sulkemista välillä) joskus viestin lähetysvaiheessa tulee ilmoitus "sääntöjen vastaisesta toiminnasta" ja sen seurauksena estosta palstalle pääsyyn, mutta jotkut toiset kirjoitukset hyväksytään siitäkin huolimatta ilman huomautuksia. Tätä en oikein ymmärrä, sillä se ei oikein sovi millään tavalla mihinkään selitykseen ip-osoitteiden muuttumisesta tai että usealla käyttäjällä on sama osoite..jne. Sama ilmiö toistuu useammalla palstalla, vaikkakin juuri tällä "Maailman menoa" se esiintyy hyvin usein.

        niin oli aiemmin mullakin noita kirjoituskieltoja vaikken mitään kiellettyä tehnytkään, sitte joku mua viisaampi neuvoi että töpselin irroitus auttaa, ja niin auttoikin. jotenkin samoja osoitteita on jossain ja kun joku pannaan pois niin menee 'oheisvahinkoina' muutama muukin kirjoittaja samantien pois pelistä.


    • olenko uuno vai...

      mutta mistäpä johtuu sellainen ilmiö kun kirjoitan kommentin johonkin niin nimimerkin jälkeen ilmestyy se vihreä v-mallinen kuvio ja sitten taas toisella kertaa tulee punainen , vähän liikennemerkin kaltainen joka kieltää pysähtymisen, mtta kirjoitukseni kuitenkin menee sinne mihin pitikin, ihmetyttää nuo 2 erimallista merkkiä kun toimii kuitenkin samoin.

    • Lisääntyy kun

      poistat välimuistin ja kaiken muun
      esim. c cleanerilla ja käynnistät selaimen uudestaan.

    • Freedom rules

      Live free or die.Siinä mottoa elämälle kerrakseen.Enempää ei kai tartte enää kertoa.

    • kyylä24

      Täytyy vaan poistella evästeitä ahkerasti, ja hommata ghostery ym. selaimeen.

    • S24 quote

      Muistakaa myös tämä:

      "Sananvapaus ei ole rajaton!"

    • gestapo24

      Eväste: Apache
      Vanhenee: 13. kesäkuuta 2012 17:49:46

      Eväste: textsize
      Vanhenee: 10. maaliskuuta 2032 16:50:27

      Eväste: thread_view_history_keskustelu
      Vanhenee: 15. maaliskuuta 2013 16:50:30

      Pahimmillaan näköjään 30v haluavat säilyttää tietoja käyttäjästä.

    • Liikkuvat osotteet

      > Eväste: Apache
      > Vanhenee: 13. kesäkuuta 2012 17:49:46

      Kai te nyt osaatte evästeet blokata, ihan vakiona? Cookie Safe add-oni vaan Firefoxiin, niin johan lakkasi cookiet tallentumasta S24-käynneiltä.

      Samoin oma IP kannattaa kierrättää vaihtuvien Keski-Euroopan maiden kautta. Silloin saa S24 kivaa ulkomaista IP-osoitetta itselleen ihmeteltäväksi ja taltioitavaksi.
      "Kukahan toikin on joka on Liverpoolista käynyt meidän keskustelualeeella?"

      Nääkin kierrätykset menee helpolla noilla ilmasilla Firefoxin add-oneilla.

      • ei aina onnistu

        Cookie safen saa vain firefox neloseen, ei käy esim. versioon 10.0.2 johon ei saa ollenkaan automaattista evästeiden poistoa.


    • Näkyy ja näkyy

      Ainakin IEssä ja FFssä on asetus mikä pyyhkii evästeet bittien taivaaseen, kun sulkee selaimen, eli laita päälle.
      Oma IP ei näy nettisaitille, vaan nettioperattorisi jokin IP-osoite NATin vuoksi, kaikille koneille kun ei perus IPeet ole riittäneet enää vuosiin. Tuo nettioperaattori sen sijaan pystyykin urkkimaan jo paljon enemmän.

    • supolla moden oikeu?

      niillä on myös nettiterrorivehkeet tai sitten palstoja moderoi supo

    • ip avaruudesta

      Antaa tallentaa. Kyllä epäkohdista saa kirjoittaa tiukkaankin sävyyn. Kunhan ei sorru uhkailuun ja rasismiin. Tervetuloa cookie koneelleni ja ip-osoite tässä. Ei haittaa. Meillä on päivisin 20 henkilöä kämpillä ja jokainen vuorotellen kirjoittelee tännekkin. Kuka kirjoitti ja mitä, en tiedä.

      • ranskasta ,

        Ja jos sortuu niin muistaa tehdä sen anonyymisti proxyjen kautta. Alkuun voi kokeilla vaikka tätä.
        freeeuroproxy.com/


    • ano vai anal

      Noita anonyymi juttuja on vaikka kuinka. Ehkä ne käyttää, joiden kirjoitukset ei kestä päivän valoa. Kokeilin mielenkiinnosta joskus ja helppoja ovat käyttää.

    • Safe Cookie

      "Cookie safen saa vain firefox neloseen, ei käy esim. versioon 10.0.2 johon ei saa ollenkaan automaattista evästeiden poistoa. "

      Tuolla tavalla virallinen viesti asiasta tosiaan sanoo. http://en.wikipedia.org/wiki/CookieSafe
      "However, in 2009, the developer apparently decided to stop work on all his Mozilla extensions - for reasons not made public."

      Silti 3.0.5 versio Cookie Safesta installoitui mainiosti Firefox 10.0.2 verioon, ja tuntuu toimivan samalla tavalla kuin 4-versiossakin.

    • Suokin kyttäykset

      "Antaa tallentaa. Kyllä epäkohdista saa kirjoittaa tiukkaankin sävyyn. Kunhan ei sorru uhkailuun ja rasismiin. "

      Luettelo ei nykyisellään rajoitu lähellekään tuohon. Lisäksi ei saa arvostella:

      -Suomenruotsalaisuutta ja hur-rien etuoikeuksia
      -Ei Kokoomusta, Kataista eikä Stubbia saa mainita arvostelevassa sävyssä
      -Maahanmuuttajien maahan roudaamisen järkevyyttä ei saa laittaa kyseenalaiseksi
      -Homojen tai lesbojen taipumuksista ja siitä johtuvista kummallisuuksista ei saa sanoa sanaakaan
      jne, jne.

      Kaikki nämä siivotaan pois, vaikka ei olisi kiroiltu eikä erikoisesti rotuun tartuttu ja sen perusteella morkattu. Nimenomaan politiikan herkkähipiäisyys ihmetyttää myös, RKP:n suojelijapuolue Kokoomus on jonkin ihme suojaverkon alla turvassa arvosteluilta.

      Kyllä Suomi24 kyttää noita IP-numeroita. Laittaa suoraan banneja vaikka yllä olevien perusteella, tai laittaa jotakin ohjelmallisia hidasteita tms. niille IP:ille vaivoiksi.

      Nythän ne joku viikko sitten juuri kiristi kyttäystoimenpiteitään. Aika monien Proxyjen kautta tulevat, esim. Saunalahden nettitikkujen yhteis-IP:n takaa tulevat keskustelijat suljettiin säätötoimenpiteillä ulos keskustelemasta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      5993
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3645
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1935
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1929
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1748
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      75
      1601
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1522
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1418
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1416
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe