Onko Raisa näsijärvessä?

-........-

On hyvin todennäköistä, että Raisa on joko jossakin vesistössä tai haudattuna johonkin...ja helpoin vaihtoehtohan se ruumis on hävittää nimenomaan veteen lokakuussa kun maakin voi olla jo jäinen...

Hyvin mielenkiintoinen juttu tämä, että joskus 2000-luvun alulla kalastajan virveliin jäi näsijärvellä nippu vaaleita pitkiä hiuksia. Onko järvestä löytynyt sen jälkeen naisen ruumis? Kyllähän siellä melko varmasti joku ruumis on tai oli ainakin silloin...vaikea kuvitella mistä muustakaan ne hiukset olisi peräisin...
Tästä tulikin sitten mieleen miksi hiuksia ei otettu talteen...käsittääkseni niistä olisi aika helppo selvittää kuuluivatko Raisalle ja toisekseen miksi tämä juttu on lööpeissä vasta nyt kun tapaus on sattunut jo 2000-luvun alkupuolella?

Paikalla on käynyt sukeltajat ruumiskoirineen, mutta kyllä se on silti kuin etsisi neulaa heinäsuovasta...paikka on 40 metriä syvä ja ruumis on uiskennellut silloin 7-8 metrin syvyydessä eli eiköhän se ole ajautunut virran matkassa ties minne....ja se ettei sieltä silloin mitään löytynyt ei tarkoita sitä etteikö Raisa silti voisi siellä olla...eipä löydetty Karoliina Kestiäkään matalasta lammikosta sukeltajien eikä ruumiskoirien avulla...mutta siellä se vaan oli...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/raisan-etsinta-poliisi-tutki-epailyttavan-kohdan-nasijarvessa/art-1288434478623.html

7

2370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raisa Näsijärvessä

      Itse uskon, että Raisa on Näsijärvessä, koska sieltä löytyi vaaleita hiuksia. Mutta, koska Näsijärvi on niin syvä, NIIN EHKÄ KAIKULUOTAIN EI PYSTY MITTAAMAAN NIIN SYVÄLLE TAI RUUMISKOIRA EI HAISTA SYVÄLLÄ OLEVAA RUUMISTA, MUTTA LUULISI RUUMIIN OLEVAN JO MAATUNUT, ETTÄ RUUMISKOIRA EI HAISTA RAISAN LUURANKOA syvällä vedessä. Raisan katoamisiltana oli tuulinen ja kylmä pakkasilta, joten ruumiin hävittäminen kätevästi käy vesistöön, maakin oli varmasti jäinen silloin. Iltasanomien mukaan Raisa oli kävellyt haparoivasti ravintolassa, että olisikohan ollut kauhean päissään ja kävellyt vahingossa Näsijärveen? Silminnäkijän mukaan Raisa olisi työnnetty mustaan Cadillaciin ja Cadillacissa olleet eivät ole ILMOITTAUTUNEET POLIISILLE SEKÄ CADILLACISSA OLI VÄÄRENNETTY REKISTERIKILPI! Varmaankin Raisan LUURANKO lepää siellä Näsijärven POHJASSA, EIHÄN LUUT KELLU JÄRVEN PINNALLA, TAPAUKSESTA ON SEN VERRAN JO AIKAA!!

    • räisä raisanen
    • Selvä Näkijä

      Kun ajattelen Raisaa, minulle tulee tunne ettei hänen ruumiinsa ole vedessä tai maalla vaan jossain sellaisessa paikassa joka ei ole ihmisruumiille sopiva paikka. Hän ei lepää rauhassa. Paikka on rauhaton ja sopimaton.

    • Selvä Näkijä

      Ajattelin taas Raisaa ja minulle tuli tunne, että hänet on paloiteltu ja sijoitettu matkalaukkuihin. Laukut ovat liian ahtaita joten hänellä ei ole niissä hyvä olla.

    • Mikko82 (Minfo)

      Poliisi tutkii hyvin laiskasti näitä katoamismysteereitä (ehkä se tuntuu ainakin minusta poliisien laiskana tapahtuneeksi toiminaksi/asennoitumisena näihin juttuihin, koska media ei niistä paljonkaan kerro ja mediahan kertoisi takuulla jos näissä tapahtuisi jokin ratkaiseva käänne), varsinkin kun mahdollisena katoamispaikkana on vesistö tai jokin syrjäinen paikka jossa saattaa olla tarvetta esim. lumessa kahlaamisesta (Kimmo Ojalan katoaminen) jne. Itse olen ainakin kiinnostunut tästä Raisan katoamisesta. On hyvin mahdollista että ko. "hiustupsu" on ollut hius, mutta minusta on hyvin vaikeata yhdistää tätä hiustupsua juuri Raisaan vaikkakin se on saattanut olla hyvin mahdollista, että se hiustupsu on ollut hänestä peräisin. Järven pohjassa on kaikenlaista veden alaista kasvillisuutta, mutta ilmeisesti se on voinut olla ihmisen hiusta tai sitten ei! On olemassa kalastajia, jotka saattavat erehtyä hiuksesta, siimasta ja järven alaisesta kasvillisuudesta, mutta toivotaan parasta että Raisa löytyy vaikka sitten sieltä Näsijärvestä! Tämän kesän aikana poliisi lupasi tutkia tarkemmin Näsijärven!! Kannattaa katsella Tampereen paikallislehtiä lähiaikoina!

    • Morjens........

      Aloittaja ja muutkin: Raisan katoamisesta on kulunut jo niin kauan, että noin kauan aikaa sitten kuolleen henkilön ruumiista ei ole tässä vaiheessa juuri mitään enää jäljellä, joitakin luita tai hampaita enää korkeintaan. Ilman erittäin painavia painoja ruumis nousee vedessä pintaan muutenkin hyvin pian, joten järvestä olisi noussut. Jos te spekuloijat kuvittelette, että jostain nousee jonakin päivänä esiin sen näköinen ruumis kuin henkilö on ollut heti mahdollisen surmatyön jälkeen, niin te ette kyllä ymmärrä ihmisruumiin lahoamisesta yhtään mitään.

    • Näsijärvessäköhän

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1559
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      19
      1181
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1039
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1038
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1031
    6. SOSIALI DEMOKRATIA

      AATE , JOKA ETENEE.
      Suomen sosialidemokraattinen puolue
      4
      922
    7. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      918
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      3
      911
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      904
    10. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      892
    Aihe