Olen todellla karvainen tyttö

Olen 14v, minun ongelmana on, että olen todella karvainen, jos nyppäsen karvan pois, karva kasvaa takas entistä paksumpana ja tummempana. Minulla on erittäin pitkät käsi/jalka karvat yhdistyneet kulmakarvat , viikset ja alapää (kirjaimellisesti) täynnä ja pikää karvaa. Tämä alentaa itsettuntoani todella paljon !

olen kokeillut jo kaikkia vahaus jnejne juttuja epilaattorit eikä mitkään auta, karvat vaan kasvaa tuuheempina ja tummempina takas.

mitä voin tehdä, olen suht nätti tyttö ja suosittu koulussa, mutta ihmiset on alkanu huomauttelemaan yhteenkasvaneista kulmakarvoista ja viiksistä, olen ihan maassa, koska nypin kaikki mustat karvat kulmistani jokapäivä pois, valkosia en nypi, koska niitä on niin paljon.

Kärsiikö kukaan samantyylisistä ongelmista ja onko tähän mitään millä saisi karvankasvun loppumaan tai edes hidastettua ?!

48

4946

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • karvakasanainen

      Minä kärsin myös samasta ongelmasta ja olen jo 21v nainen. Minulla karvaa on kaikkialla kehossani ja ne kasvaa ikävästi pystyynpäin. Olen kuitenkin todella vaalea joten karvatkin kasvaa vaaleina, mutta näkyvät erittäin selvästi. Minä nypin vain kulmista kasvojen alueelta ja sheivaan päivittäin alapääni sekä raajat ja kainalot. Joskus kun huomaan rintoihini kasvaneen paljon karvaa, nypin ne pois. En kuitenkaan "viiksikarvoja" sheivaa mitenkään jos ei sitten tule todella pitkä karva. Siten ne eivät kasva kovin pitkiksi jos en nypi. Kulmatkin saan nyppiä päivittäin. Äitinikin on ollut aika karvainen, mutta ikä on vähentänyt karvoitusta.

    • Facial hair no more!

      Voitko suomentaa tämän kohdan kommentissasi?
      "En kuitenkaan "viiksikarvoja" sheivaa mitenkään jos ei sitten tule todella pitkä karva. Siten ne eivät kasva kovin pitkiksi jos en nypi."

    • :3

      Todella ikävä vaiva :/ Itsellänikin sama ongelma ja olen 19vuotias nainen. Ei siinä paljon muu auta kun sheivata, sheivata, sheivata, vahata, vahata, vahata ja nyppiä. Viikset saa pois sheivaamalla, mutta takaisinhan ne aina tulevat. Itselläni epilaattori on toiminut jalkoihin parhaiten, sillä pidemmässä käytössä se on vähänetänyt karvankasvua. Muuten en kyllä osaa auttaa :(

      • ...

        Voihan sitä tietysti säästää laserhoitoa varten. En tosin tiedä, miten paljon tuota on Suomessa vielä tarjolla. Amerikkalaisessa Lääkärit-sarjassa esiteltiin taannoin myös uusi kivuton laserkarvanpoistolaite, mutta sellaista tuskin saadaan lähiaikoina tänne, ja sillä hoito lienee vieläkin kalliimpaa.

        Kannattaa myös käydä gynekologilla, joka tarkistaa sisäultrauksella, ovatko kyseessä polykystiset munasarjat. Siihenkin on hoito, joskaan se ei tehoa yleensä karvankasvuun. Se on silti tärkeä saada hoidetuksi.


    • voikovitutukseenkuol

      Älkää missään nimessä menkö kalliisiin laserkarvanpoistoihin.. Itse kävin n 10 kertaa (mikä oli maksimi suositus) n pari vuotta sitten eikä karvat missään vaiheessa KOKONAAN lakannut kasvamasta vaikka niin nimenomaan väitettiin.
      Karvan kasvu kyllä hidastu n vuoden ajaksi mutta nyt tilanne on taas yhtä kamala kun ennenkin. Taas sama älytön sheivaaminen jatkuu ja pari tonnia meni kuin tuhkana tuuleen!Kertakäsittely kun maksoi n 200 euroa!

      • Tehonnut hyvin

        Oletko todella käynyt aidossa lasekäsittelyssä etkä kosmetologin tms. "laserissa" joka onkin todellisuudessa valoimpulssihoitoa (IPL tai vastaava). Valoimpulssihoito voi tehdä juuri tuollaista tulosta josta kerroit. Laserikin (alexandriitti- tai diodilaser) tehoavat vain tummaan karvaan, vaaleaan ei ole mitään vaikutusta eikä sitä kannata käyttää. Hoitokertoja tarvitaan laserillakin lähemmäs kymmenen kertaa jotta lepovuorossakin olleet karvat tulee "tapetuksi".

        Minulta on muutama vuosi sitten poistettu tummat karvat alexandriittilaserilla ja ne hävisivät vajaalla kymmenellä hoitokerralla. Nyt muutaman vuoden kuluttua on ilmestynyt muutama yksittäinen musta karva, mutta ne ovat niin ohuita ja vähän ettei niihin kannata käyttää laseria, olen nyppinyt ne pois useamman viikon välein.


    • ViV

      Laser - olen kokeillut sitä kasvoihin ilmestyviin karvoihin. Uskon, että se toimii ja tummat karvat katoaa. Ne karvat, jotka ovat kasvoissa juuri silloin. Mutta osa karvoista muuttuu ja alkaa kasvaa vaaleina, joihin laser ei tehoa. Ja uusia tummia karvoja tulee myös. Eli turha kuvitella - kuten minä tein - että käymällä usean kerran "kuurin" pääsisin niistä eroon lopullisesti. Nykyisin nypin häiritsevät kerran viikossa. Tulee halvemmaksi.

    • niinpä.

      Erikoisääkärit osaisivat määrittää syyn, mutta ikävää on että suomessa ei saa usein apua asiaan. Laser lienee on se mitä suosittelevat, mutta monellako on varaa siihen.

    • 56

      Ota yhteyttä lääkäriin, gynekologiin. Hän voi määrätä Sinut sairaalan hirsutismipoliklinikalle. Sieltä saat apua.

      • Hir_sut_ismi

        Hirsutismilleko on oma poliklinikka? Missä? Minäkin menen.


    • Ex-neanderthalensis

      No miks ei sais olla karvoja. Naiset menee mukaan kaikenmaailman hömpötyksiin. Ite ajattelen vaan (näin naisena), että jos oisin koira nii oisin pitkäkarvanen. Ja siis mitäpä noista karvoista, onhan niitä miehilläkin.

      • 1+4

        Vaikka en tuohon itse aloittajan ongelmaan (Tai muiden samasta vaivasta kärsivien) osaa mitään vinkkiä antaa niin vastaan sinulle.

        On tietenkin helppo todeta "Miksi hei et vain antaisi kasvaa". Vai jätätkö parturoimatta kaikki karvoitukset mitä kehoon ilmestyy aina? Jos et, niin kokeileppa. Siinä ei feministi asenne auta, kun mies ei vain halua millään muotoa sinua. (Paitsi jos on fetissi tälle asialle).

        Jokanen tallaa, kuten tallaa.


    • Tätitantta47

      Hei tytöt. Olen 47-vuotias nainen enkä mikään pilailija. Heti terveydenhoitajalle aika, siitä edelleen lääkärille, joka ottaa teidät tosissaan, Siitä lähtee asia purkautumaan.
      Olemme kaikki persoonallisen kauniita eri ikäisinä.

    • Janika

      Mullakin on toi ongelma säärissä ja käsivarsissa

    • röllipöö

      Olette friikkejä.

      • !!!

        Jaaha ja nyt sitten sait melkoisen joukon nuoria tyttöjä epätoivon valtaan kun nimitit naisen karvaisuuden friikkiydeksi. Liikakarvoitus voi olla joko geeniperimässä tai terveydellisistä syistä johtuvaa, kyse ei ole friikkiydestä.


      • rillipöö
        !!! kirjoitti:

        Jaaha ja nyt sitten sait melkoisen joukon nuoria tyttöjä epätoivon valtaan kun nimitit naisen karvaisuuden friikkiydeksi. Liikakarvoitus voi olla joko geeniperimässä tai terveydellisistä syistä johtuvaa, kyse ei ole friikkiydestä.

        Friikejä te olette sen vuoksi että teette karvaisuudesta ongelman ja raastatte itseänne päivät pitkät. Se on ihmisapinallekin normaalia ja hirsutismikin on pelkkä keksitty sairaus. Se on oikeasti luonnollista naisillakin on näkyviä karvoja joskus enemmänkin ja siitä on tehty sairaus vain siksi että toisesta on saatu "normaali".


    • Karvainen ongelma

      Ihan kuin olisin löytänyt sielunsisareni!! Itselläni on aivan liian tummat karvat, käsissä ja jaloissa hävettävän paljon. Itselleni ilmestyy myös YKK:t (yhteen kasvaneet kulmakarvat) elln nypi niitä. Käyn siis vielä ala-astetta ja ongelma alentaa itsetuntoa hirveästi. Kesälläkään ei voi pitää minihmeita eikä shortseja kun pelkää ihmisten haukkumisia karvoista

      • -.-

        Samaa Ongelma minulla oikkeesti .. Hävettää tosi paljon kaikilla on sortsit päällä kesä on niikun ainoo jolla eij ole mutta on sittekin joku joka on sama ongelma.. :(


    • Karvainen ongelma

      Tarkoitin tuossa edellisessä viestissä YKK:oilla Yhdistyneet KulmaKarvat, vahingossa meni väärä sanamuoto tuonne ;)

    • Karvainen ongelma

      Rillipöö: Friikejä te olette sen vuoksi että teette karvaisuudesta ongelman ja raastatte itseänne päivät pitkät. Se on ihmisapinallekin normaalia ja hirsutismikin on pelkkä keksitty sairaus. Se on oikeasti luonnollista naisillakin on näkyviä karvoja joskus enemmänkin ja siitä on tehty sairaus vain siksi että toisesta on saatu "normaali".

      Kuules nyt, ehkä sun mielestä on kaunista käyttää minihametta ja paljastaa todella tummat ja karviaset sääret, mutta kaikki ei sitä tahdo tehdä. Eikä varmaan liene sekään sun ongelmasi mikäli täällä keskustelevat tahtoo jakaa vinkkejä miten karvat saa pois. On sekin friikkeyttä että pilkkaa toisten ongelmaa. Joillakin ihmisillä ihokarvat ovat oikea ongelma

    • Eba

      Just tänään itsekin totesin, että mulla on ihokarvoja myös vatsassa. Kyllähän niitä tulee yritettyä pois ajaa, mutta oma ihokaan ei oikein tykkää siitä... Ja näihin 'viiksiin' en uskalla koskea, koska kasvaa kuitenki takas paljon tuuheempina ja näin... Oon just kans miettiny et mitä tälle asialle tekis, ku en oikee edes halua pukee mitään Bikiinejä tai Shortseja, koska sääret on niin kamalassa kunnossa...

      Ja tosiaan ite olen 13-vuotias tyttö ja täältä yritän nyt apua löytää...

      • Odota vielä

        Viikset ei kasva tuuheampina ajelun jälkeen. Mutta ne tuntuvat paksummilta kun ajelun jälkeen karvat kasvavat myös latvastaan paksuina (karva on katkaistu juuresta). Ehkäpä karvankasvu rauhoittuu kun hormonitoimintasi vakiintuu iän mukana.


      • Lebakko

        Olen sama ikänen ja sama ongelma minullakin on .. En ees mene kesällä rannalle pelkäät et ihmiset sanois " kattookaa tota karvasta tyttöö joka ui tuol " .. :(


    • tummakarvatyttö

      mulla on ongelmana se, että mulla on karvanen maha ja jalat, käsikarvoista en välitä, sillä se on normaalia.
      mulla kaikki karvat on vielä paksuja ja tummia. mutta vatsassa on ohuita ja tummia.
      aina sheivaan, sillä epiloiminen on kivuliasta. vatsasta en kyllä välitä, sillä käytän rannalla aina uimapukua.
      ja joudun ajamaan säärikarvat 2 päivän välein. siis tosi ärsyttävävä
      mulla ei kyllä kasva viiksiä, mutta kulmakarvat on toosi tummat ja kasvanu melkein yhteen, mut mitä siitä?

      • neuvoja kaikille

        Tämä on sitten kaikille. Viiksikarvoja ei kannata sheivata koska niistä tulee silloin miesmäisen kovia ja mustia. Mutta jos olet jo (naisena) sheivannut ja sinulla on ns. kovat karvat niin vahaa kylmävahaliuskalla niin niistä tulee taas pehmeät (ainakin minulla).


    • Apua kaivataan

      Joku sanoi sheivaavansa viikset pois. Ei siinä mitään mutta eikös sitten kasva sänki? :O Mulla on ongelmana se, että mulla kasvaa viikset ja olen tummahko muutenkin eli viikset näkyvät aika helposti. Olen miettinyt että kunhan pääsen kotinurkista pois, niin ostaisin itselleni karvanpoistolaitteen. Olen siis 15.v ja olisiko jollain jotakin muuta hyvää neuvoa tähän hetkeen kuin tuo laaseri?

      • ---

        Mitä ajattelit karvanpoistolaitteella? Viiksien pysyvään poistoon auttaa vain ammattilaisen tekemä laserkäsittely (tummat karvat) tai neulaepilaatio (kaikenväriset karvat). Käsittely pitää vielä uusia vähintään 6-8 kertaa ennen kuin kaikki karvatupet ovat kuolleet. Kerralla saadaan tapettua vain silloin kasvavat karvat. Lepovuorossa olleet karvat käsitellään sitten kun ne kasvaa näkyviin.


      • viiksetön

        Vahaamalla saat karvat pois pidemmäksi aikaa, eikä tule ikävää sänkeä, vaan karva kasvaa ennemminkin ohuempana takaisin. Itse en ehkä lähtisi epiloimaan ylähuulta, kun se on niin herkkä alue ja epilointi on tosi kivuliasta... Toki vahaaminenkin sattuu, mutta se on sekunnissa ohi toisin kuin epilointi.


    • MellowKitty

      http://en.wikipedia.org/wiki/Threading_(epilation)

      tutustukaa tähän menetelmään, jos haluaa luonnnolisen ratkaisun. Se on aika kivuliasta aluksi mutta siihen tottuu. Karvat kasvavat hitaammin takaisin kuin nyppimällä ja mitä enemmän sitä tekee sitä kauemmin kestää kunnes karvat kasvavat takaisin. Kannattaa kuitenkin kokeilla pienellä iho-alueella ensin, jos sinulla on todella herkkä iho.

      Youtubista löytyy paljon how-to videoita jos haluaa kokeilla kotona, suomesta löytyy myös "ammattilaisia" jotka tekevät ehkä tehokkaammin ja nopeaammin.

      Pahoittelen kirjoitusvirheitä, suomi ei ole minun äidinkieli :D

      • ---

        Kyseinen lankamenetelmä vastaa täsmälleen nyppimistä. Ero syntyy siitä että nyppiessä poistetaan yleensä vain ne selvimmin näkyvät karvat ja hyvin ohuet jäävät kasvamaan. Lankamenetelmällä nypitään pois myös ne hyvin ohuet ihokarvat ja siksi lopputulos on siisti pidempään.

        Epilaattorikaan ei pysty nyppimään niitä ohuimpia karvoja koska ei pysty tarttumaan hyvin ohueen ja lyhyeen karvaan.


    • sielunsisar

      Jep, samanainen ongelma mullakin olllut kauan!! Muakin häiritsee ja alentaa itsetuntoani kun kaverit sanoo et: hei, sullahan kasvaa viikset! -.- Tai että kun kaverit nauraa mun säärikarvoille jotka nyt sattuu olemaan tummat..... käsikarvat ei kyllä ole tummia, mutta vaaleita ja pitkiä ja ne näkyy!! Inhottavaa kun en voi pitää kesälläkään huoletta mini shortseja ettei kaverit sano et: hyi sul on kauheesti karvoi jalois...... Kiva etttä en ole ainoa, jolla on tämä sama ongelma. :) ...

    • nyyhnyyh

      mul (melkein)sama ongelma mul vaan on sääris ja käsivarsis karvoja
      oon 13v ja mul ei nyyh oo mitää keinoi:(

      • Säästämään?

        Samat keinot käy kuin muutaman vuoden vanhemmillakin. Kannattaisikohan säästää taskurahoista epilaattorin hinta ellei vanhemmat suostu maksamaan.


    • nyyhnyyh

      moi!asun pohjan maala ja mulla on ollut sama ongelma mutt mulla autto rasva kokeilkaa

    • trollolololoo

      trollolololool

      • 50 vee

        Itse olen jo 50-vuotias ja paininut tämän karvaisuuden kanssa koko elämäni. Karvaa kasvaa navasta alaspäin menevä vana, bikiniraja, reisien sisäsivut, sääret ja yksittäisiä viiksikarvoja. Käsivarsikarvoista en välitä, aurinko vaalentaa ne kesäisin. Minussa ei ole todettu yhtään mitään vikaa tutkimuksissa vaan tämä karvajuttu on perinnöllistä. Epilaattori on kovassa käytössä, joudun n. pari kertaa viikossa käyttämään sitä koska karvathan ovat lepotilassa eri vaiheissa joten ei niitä kaikkia saa kerralla pois. Välillä saattaa mennä viikko ettei tarvikaan. Käytän epilaattoria myös bikinirajaukseen sekä reisiin että navan alle. Jos on kovin pitkä väli edellisestä epilointikerrasta, tulee hiukan näppyjä. Ikävintä epiloinnissa on se että ihoni kutiaa aika hirveästi kun karva alkaa kasvaa. Muutamat tummemmat viiksikarvat nypin pinseteillä ja pysyvät kivasti kurissa.

        Epiloinnillakaan en saa sääriäni täysin sileiksi eli en kovasti suosi shortseja/hameita kun tuntuu että mustat näpyt näkyvät. Ja nyt vanhemmiten olen huomannut että karvankasvu on hiukan hidastunut, johtuneeko iästä vai vuosikymmenien epiloinnista. Jos joudun laittamaan hameen, sheivaan vielä sääreni.

        Eipä tämä paljon lohduta mutta niiden karvojen kanssa on vaan tehtävä työtä. Ja opittava elämään niiden kanssa ;)


      • huokausten silta
        50 vee kirjoitti:

        Itse olen jo 50-vuotias ja paininut tämän karvaisuuden kanssa koko elämäni. Karvaa kasvaa navasta alaspäin menevä vana, bikiniraja, reisien sisäsivut, sääret ja yksittäisiä viiksikarvoja. Käsivarsikarvoista en välitä, aurinko vaalentaa ne kesäisin. Minussa ei ole todettu yhtään mitään vikaa tutkimuksissa vaan tämä karvajuttu on perinnöllistä. Epilaattori on kovassa käytössä, joudun n. pari kertaa viikossa käyttämään sitä koska karvathan ovat lepotilassa eri vaiheissa joten ei niitä kaikkia saa kerralla pois. Välillä saattaa mennä viikko ettei tarvikaan. Käytän epilaattoria myös bikinirajaukseen sekä reisiin että navan alle. Jos on kovin pitkä väli edellisestä epilointikerrasta, tulee hiukan näppyjä. Ikävintä epiloinnissa on se että ihoni kutiaa aika hirveästi kun karva alkaa kasvaa. Muutamat tummemmat viiksikarvat nypin pinseteillä ja pysyvät kivasti kurissa.

        Epiloinnillakaan en saa sääriäni täysin sileiksi eli en kovasti suosi shortseja/hameita kun tuntuu että mustat näpyt näkyvät. Ja nyt vanhemmiten olen huomannut että karvankasvu on hiukan hidastunut, johtuneeko iästä vai vuosikymmenien epiloinnista. Jos joudun laittamaan hameen, sheivaan vielä sääreni.

        Eipä tämä paljon lohduta mutta niiden karvojen kanssa on vaan tehtävä työtä. Ja opittava elämään niiden kanssa ;)

        Minäkin olen melkein 50-v ja kärsinyt tästä vaivasta jostakin 6.-7. luokkalaisesta asti. Oma karvaisuuteni on pahentunut n. 20-v ikäisenä (e-pillerit) ja sitten noin 40-v ikäisenä, kun on alkanut tulla ylipainoa ja vissiin toi hormonitoiminta muuttunut.

        Ennen nypin kulmakarvat ja viiksi/partakarvat. Nykyään viiksi- ja partakarvat ajelen surutta joka aamu kuten miehet. Näkö on sen verran huonontunut, että ei kunnolla erota noita vaaleita karvoja, joten totesin parhaaksi sheivata ne perinteisellä tyylillä.

        Sääri-, reisi- ja alapääkarvat käsittelen vahalla tarvittaessa. Jos ne on ajamatta, en käy uimassa enkä kulje hameessa. Talvisin tulee käytettyä aika paljon pitkiä housuja ja harrastettua muuta liikuntaa. Vahaus on sottaavaa ja siihen saa tuhrattua lähemmäs pari tuntia, jotta saa itse vahattua esim. takareisistä.

        Omalla kohdallani sääristä ei tule ikinä täysin sileät, vaan ne jäävät vähän näppyläisiksi, vaikka toki vuorokaudessa ne vahausärsytykset laantuu.

        Jos olisin miljonääri, menisin heti lääkäriklinikan laserhoitoon. Koska sekään ei tuo 100 %:sta tulosta ja on muutakin rahareikiä, kärsin samasta vaivannäöstä edelleen.

        On muuten kumma, ettei näille ihokarvoille keksitä parempia poistokeinoja. Se, joka ongelman ratkaisee, tulee olemaan monimiljonääri!


    • kuksis

      HYI HITTO!!Mä inhoon karvasii naisii!!On kuin kuksis jonkun hikisen läskin kanssa!!

    • DLaa

      Hirsutismin laukaisee usein testosteronin liikaeritys.Käy lekurila ja pyydä lähete labratestiin,josta käy ilmi testosteroniarvot.Jos niissä ilmenee jotain poikkeavaa saat lähetteen hormonipoliklinikalle jossa sitten tutukitaan tarkemmin asiaa.
      Useimiten hirsutismin syynä on monirakkaulaiset munasarjat tai kasvain lisämunuaisissa.Polilla kuvataan molemmat,ekä munasarjat,että lisämunuaiset.

      Tällaiseen hirsutismista johtuvaan liikakarvaisuuteen ei voi itse vaikuttaa.Se ei ole oma valinta haluta olla karvainen kun syynä on hoitoa vaativa hirsutismi.

      • sinulle Rillipöö

        Itselläni todettin hirsutismi kun testosteroniarvoni mitattiin ja ne olivat koholla.
        Naisilla erittyy tietty määrä testoteronia,mutta hirsutismia sairastavilla sitä erittyy liikaa.
        Kannattaa tutkituttaa hirsutismin syy.

        Nimimerkille "Rillipöö" Ota asioista selvää ennekö kirjoittelet mitään mistä et oikeesti mitään tiedä.Hirsutismi ei ole keksitty sairaus.


    • new style is born!
      • apuaapua!!!!!!!!!!!!!!!a

        Hei olen vasta 12 v ja mun jaloissa ja käsissä on hirveesti karvoi enemmän ku miehillä enkä voi sen takki aitaa t paitoi ja shortseihin mitä kannattaa osta en halua ajaa onko jotain mikä poistaa viikoksi karvat?muilla luokka laisillani ei edes ole karvoi?miksi minulla kasvaa niin nopee enkä voitti sanoo äidille et haluun jotain mikä poistaa karvat


    • isoisäni oli gorilla

      minulla on saoja ongelmia kun teillä ja keiken lisäks olen ruskeatukkainen joten käsi ja säärikarjat ovat tummia ja osa kaska aylöspäin talvella on ihanaa kun voin pukeutua peittävään mutta kesät minishortseissa ja topiss aovat erittäin ahdistavia mitä teen jos sanon äidille hän vain sanoo että pyh mutt ahän ei ymmärrää se todella vaivaa minua miten ne saa pois olen sheivannu kädet ja jalat mutta karvat kasvavat takaisin mmitä teen?

    • iknowyourfeeling

      mäkin ilmottaudun! oon kyllä saanu kuulla niinkin törkeitä kommentteja jopa niistä joita aikoinaan pidin ystävinä! enään ne eivät kuulu seuraani ja itsetuntokin kasvanu sen myötä! :) joskus 5v sitten söin e-pillereita vreyaa,mutta koska muiat sivu oireita niin lopetin ne. olen käynyt myös lhe:ssä toimenpide minkä kosmetologi tekee,netistä löytyy paremmin tietoa tästä.
      hirsutismi minulla ei ole sen pistin lääkärit testaamaan,suvussa ei ole muita viiksekkäitä typyjä ;) :D
      välillä on todella ahdistavaa paljonkin! aikoinaan jaksoin masentua tästä asiasta pahastikkin,pidin itseäni todella rumana nyt oon 26 ,asiaa vaivaa aina välillä mutta enään en ala itsesäälissä rypemään. karvat eivät ole kauhen tummia mutta tarkka akun katsoo niin kyllä ne sieltä näkyy,eikä auta yhtään asiaa kun mulla on melasma (maksa läiskät) ja sitä haaleena tullu ylähuulelle joka näyttää että ois sänki vaikka ei ole! :\ sokerointi on yks suosittu tapa se voi olla vaan vaikee mennä kosmetologille kun oon niin "nolo" asia.

    • Zoeq

      Saman ikäinen ja sama ongelma. En voi kesälläkään käyttää lyhythihaisia paitoja shortseista puhumattakaan...

    • Fetisistikömuka

      Voi herranjestas. Kunhan ei parta kasva, niin mitkään karvat missään eivät naisellisuutta vähennä. Sänki on kaikkein rumin. Olen mielestäni ihan normaali mies.

    • Anonyymi

      Turhaa podet huonoa itse tuntoa.
      Minä tykkään ainakin karvaisemmasta naisesta.
      On miehiä jotka tykkäät karvattomista naisista ja miehiä jotka ihannoi sellaisia kenellä enemmän karvoja. En ymmärrä miksi nykyään kaikkien ”pitäisi” olla karvattomia.
      Mielipiteitä minun kommentista saa laittaa sähköpostiinikin [email protected]

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe