AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Mustuneet varpaan kynnet

Mustuneet varpaan kynnet

5 Vastausta 471 Lukukertaa
Ehkä vuos sitten pottuvarvas mustui itsestään. 40-50% pinta-alasta. Annoin olla ja se meni ajan kanssa pois. Kuukaus sitten mustui pikkuisen uudestaan ja annoin asian olla. Nytkun katoin niin huomasin että on pienenemässä mutta samalla huomasin että pikkuvarvas on mustunut kans. Tyvestä n 25% kynnen pinta-alasta. Säikähdin ja aloin etsiä tietoa ja eteen tuli melanooma. Pelottaa jonkin verran. Voiko kyse olla jostain muusta vai onko se melko varma syöpä?
Käy lääkärissä niin saat mielen rauhan. Todennäköisempää kuin syöpä on että se on jonkulainen sieni/tulehdus tms. Melanooma ei "katoaisi" ja tulisi takaisin tietääkseni.
Isälläni oli muistaakseni peukalon kynnessä musta kohta ja hän sairasti syöpää. Jotenkin ajattelen, että niillä on yhteyttä. Mutta voin olla väärässäkin. Se mustuma oli pikemminkin ihan siinä kohdassa, mistä kynsi alkaa.
Voisko kysymyksessä olla juoksemisen ja / tai sopimattomien kenkien käytöstä aiheutuneet verenpurkaumat kynsien alla? Lääkäri toki osaa sitäkin epäillä, että viisainta on käydä lääkärille näyttämässä.
Mustunut varvas etkä mene lääkäriin? Diabeetikoilla varpaat saattavat mennä pinestäkin ihorikkeestä kuolioon eli mutsua..hoito-amputaatio.Mitä sä vielä ihmettelet?
Thanks vastauksista! Pitää lääkärissä käydä. Oon kyllä lukenut että ei se syöpä katoaisi. Mut pitää käydä!
 /   /  / Mustuneet varpaan kynnet

Keskusteluhaku

Laaja hakuFacebookissa suositeltua

Tietoa mainosten kohdentamisesta