Saleca

ehkä salecaan

Minkälainen paikka työskennellä? Minkälainen takuupalkka?
Tuleeko palkat ajallaan? Minkälaiset pomot?

77

4672

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuleva saleca

      Varmasti ovat osaavia herroja johdossa, ite oon tosin vasta menossa haastatteluun.

      Novialla vietin 11kk töissä, siellä oli hyvä työilmapiiri jota ainakin suosittelen. Sieltä vain loppui myyvät tuotteet ja siksi lopetin siellä.

      Kun soitin äsken Salecalle niin Kari kerto siitä, kuinka on Novialla ollu töissä 6 vuotta. Itselleni "tutuksi" tullu sillä tavalla, että käyny vetämässä koulutuksia (Sales Up Oy). Kehittänyt sinne sen myyntispiikin ja voin kertoa, että oli toimiva. Aina kannattaa mennä kokeilemaan, koska puhelinmyynti on helppo lopettaa jos ei tunnu omalta jutulta ;)

    • 984331

      Minusta ovat hieman epärehellisiä - takuupalkkaankin on ehdot joita ei kerrota jos ei tajua kysyä. Eikä kysyttäessäkään vastattu.

      • Deksoik

        Jaa. Minulle kerrottiin ainakin työhaastattelussa. Ja se miten määräytyy. Sopimuksessa samalla tavalla. Kävin haastattelussa kesätyöhön ja päivävuoroon. Minua ei kylläkään valittu


    • Kuka hoitaa tätä

      Mikä tää on?

    • sirpariinakiinatiina

      Noo, homma menee sillä tavalla, että ekaksi tehdään 1-2 viikkoa harjoitteliana proviisiolla. Jonka jälkeen on mahdollista päästä vakkariksi ja nauttimaan takuu palkkaa. No hyvältä myyjältä onnistuu päästä hyville ansioille proviisiollakin, mutta mitä itselleni haastattelussa kerrottiin, että palkkaa tulee 10 prossaa per lahjoitus, niin en hyppinyt riemusta...

    • 17+9

      Joo siellä on takuupalkka, joka määräytyy sen ekan 90 tunnin aikana tehtyjen kauppojen perusteella. Se 90 tuntia tulee vaan "todellisten tehtyjen työtuntien" mukaan, eli kaikki tauot kai siitä poistetaan (ei siis 7,5h/päivä). Sellaisen käsityksen sain että takuupalkkaa korjaillaan sen mukaan, alkaako meneen kauppaa paremmin vai huonommin kuin takuupalkkaan vaadittava määrä. Jotenkin kierolta kuitenkin se johtaja siellä vaikuttaa.

      • hrraaarrh

        joo oon täällä töissä ja sen verran asioista tietävänä pitää itsekin kertoa et takuupalkkahan määräytyy tuon 90 tunnin harjoittelujakson aikana sen mukaan mihkä päivämyynti asettuu. toteutuneiden työtuntien mukaan ne lasketaan siten että täytenä työpäivänä 7.5 tuntia on mikä lasketaan työajaksi ja lounastaukoa ei siis lasketa työaikaan. minä ainakin olen saanut takuupalkan kuten on luvattu ja firman puolelta otettiin asia puheeksi siihen aikaan kuin pitikin. ensin sain alle 1300 takuupalkkaa kun myynti ei riittänyt mutta sitten sitä korotettiin heti kun tulokset parani. tuo 90 tunnin harjoittelujakso perusteltiin mulle niin että siinä voi antaa näytöt ja sen mukaan tulee sitten tuo takuupalkka


    • Musikantt

      Samassa paikassa duunissa, tosin meleko vasta aloittaneena. Eli 90h jaksoa vielä jälellä. Hyviä tyyppejä täältä löytyy ja pomo on sellainen ko pitää, itselleni ainakin nuo asiat tuli selväksi ihan heti ekana päivänä mistä täällä ollaan keskusteltu.

      Takuupalkkahan ansaitaan todellisten työtuntien mukaan, ei siitä tupakinpoltosta ja kahvinjuonnista kovin moni pomo myynnin alalla maksa tai muuallakaan, että kyllä myyntityössä pitää kuulemma kauppaakin tehdä. Ja muitakin työelämän realiteettejä pitää kunnioittaa, olla ajoissa töissä, ilmoittaa jos jostainsyystä myöhästyy tai jos sairastuu jne perusjutut.

      Suosittelen kyllä firmaa, homma on huomattavasti rehellisempää ja suorempaa kuin monessa muussa myyntilafkassa ja parissa on tullu oltua. Ainahan nää on vähän tämmöisiä sivuhommia ettei kukaan varmaan tästä uraa itellensä aio rakentaa. Ellei ny ole ihan pirun hyvä ja motivoitunut myyntitykki.

      • no mitä ihmettä

        Vähän ihmettelen nuita asenteita. Jos aikoo sivutyönä kokeilla puhelinmyyntiä niin miksi helvetissä ei voisi olla "pirun hyvä ja motivoitunut" ?


      • hoohohoijjakkkaa
        no mitä ihmettä kirjoitti:

        Vähän ihmettelen nuita asenteita. Jos aikoo sivutyönä kokeilla puhelinmyyntiä niin miksi helvetissä ei voisi olla "pirun hyvä ja motivoitunut" ?

        Koska se ei ole kannattavaa myyjälle - 10% provisio on todella, todella vähän! Miksi antaa 100% itsestään kun kehnollakin myynnillä pääset takuupalkalle. Aika kummallista täällä on se että kaikki positiivinen palaute täällä saa kauhean määrän plussaääniä, ettei vaan ois joku talon sisältä asialla..?

        Mutta hei vaikuttaa siltä että olette ottamassa täältä kuitenkin palautetta vastaan!


    • Mrs.MiddleFinger

      Jos haluat tehdä töitä ankeassa työympäristössä, jatkuvassa tarkkailussa, Saleca on paikka sinulle.

      Tuo 90 tunnin harjoittelujakso kyllä on melko anuksesta. On helpompiakin tapoja ansaita rahaa 1500-1700€/kk, kuin olla jatkuvan paineen alla, samalla miettien, tuleeko sitä palkkaa vai ei.

      Salecaa ei ole kukaan tähän mennessä kehunut, paitsi johtaja itse.

      Oma mielipiteeni on tämä:

      Jos omaat vähänkin hyvää omatuntoa, mene oikeisiin töihin, jossa työn pääperiaate ei ole manipuloida ja rikastua ihmisten sinisilmäisyydellä.

      Ja ennenku joku tulee heittelemään "lasten ja nuorten hyvinvointiahan me tätä yms, maailmaa halutaan parantaa, sitä, tätä, pohjimmiltaan hyvää työtä tehdään"

      Sanon teille,

      BullSHIT.

      ps. jos välttämättä haluatte puhelinmyyntialalle, Novialla työntekijöitä kuunnellaan, arvostetaan, sekä työstä kohtuullinen tunti/pohjapalkkakin maksetaan.

      • Eipä Ehkä :)

        Novian maksama mainos :)


    • epäröivä

      oon miettiny tonne hakemista, millasia pomoja/työkavereita sieltä löytyy, entä millanen ilmapiiri toimistolla? tekevätkö siis pelkkää yritysmyyntiä vai onks kans kuluttajille myyntiä?

    • Feelix88

      No ihan vilpittömänä vinkkinä vaan että tämä on viimeinen paikka josta saat rehellisen ja puolueettoman mielipiteen. Paikkoja on erilaisia ja toinen sopii toiselle, toinen toiselle. Suosittelen siis selvittämään asian itse ja muodostamaan oman kannan asiaan.

    • Karim Luna

      Salecalla koko henkilöstön on vaihtunut monta kertaa vuoden 2012-2013 aikana ja eipä siellä taida nytkään olla oikein ketään töissä. Ehkäpä henkilöstöjohtamisen kannalta alan huonoin esitys tähän mennessä, henkilöstön vaihtuvuus jotain 100%, Omaankin nykyiseen työpaikkaani Salecalta tulee koko ajan jengiä joten itsekin siellä käyneenä kuulen ajan tasaiset kuulumiset hyvin. Tuo voisi olla hyvä firma mutta jostain syystä työntekijät eivät viihdy Salecalla.

      • Njaah

        Löytyisiköhän ketään siellä ollutta kertomaan, mikä siellä mättää?


      • archie
        Njaah kirjoitti:

        Löytyisiköhän ketään siellä ollutta kertomaan, mikä siellä mättää?

        Mulla syyksi ainakin tuli se että en pärjännyt varojen keruussa yritysten vastaväitteiden kans pomojen neuvoista huolimatta ja siksi en päässyt palkoille. Vaihtuvuutta on paljonkin mutta ei mun kokemuksella paria muuta pikkufirmaa enempää. Yks syy voi ainakin olla että firmojen kans ei kaikki pärjää ja kun ei pääse palkoille niin kypsähtää todella nopsasti. Vois olla hyvä jos olis rinnalla jokin toinen homma jota vois kokeilla jos ei oikein toimi. Ei mulla oo mitään dissattavaa ainakaan mistään muusta asiasta.


    • fsdf1

      Nytko sieltä on alkuperäisetkin palanneet takaisin Novialle? Arvelinkin et tässä käy näin. Nyt on kyllä omistajilla mietinnän paikka - mitä pitää tehdä toisin?

      Epärehellistä, epärehellistä, epärehellistä.

      Ankeaa, epämotivoivaa, liikaa paineita.

      Ei ole toimiva johtamistyyli.

      M osaa asiansa tosin.

      • Njaah

        Onkohan siellä ketään pidempiaikaisesti ollutta? Melko paljon paikasta kertoo, jos yhdellä oven avauksella tulee ja lähtee porukkaa kuin tuulitunnelissa.
        Eikö osata kouluttaa oikein, eikö spiikit toimi, eikö löydy hyvää työilmapiiriä?
        Aina ei kaikki vika löydy myyjistä, esimiehissä ja firman toimintatavassakin saattaa olla korjaamista.


      • Omaa kokemusta on

        Vaikea arvata taas minkä firman edustaja täällä kirjoittelee. No eihän mainostaminen ole kiellettyä. Jokaisessa yrityksessä on hyviä ja huonoja puolia. Toinen sopii toiselle ja toinen toiselle. Juuri tällaisista kirjoituksista ei kannata kovin vakavia johtopäätöksiä vetää.


    • hpvji

      oon ollut marraskuulta asti töissä ja on täällä moni käynyt ja lähtenytkin useampi. lähtijöistä kyllä suuri osa vain sillain että on olleet koulutuksessa ja ei oo mun juttu tyylillä sitten muutaman puhelun jälkeen. ei siinä mitään opi. tuo ei oo kaikista helpoin tuote ja koulutus on hyvä ja pomoista on jokaisella oma mielipiteensä. minusta ihan reiluja ja apua saa myyntiin. mulla meni jotain pari viikkoa ennekuin lähti kauppaa kunnolla syntymään.

      • dashuwiwaass

        Muuten oli kiva paikka, mutta työaika pitkä ja todella uuvuttava kun aika haastava tuote myydä.
        Motivaatio myydä tuotetta on välillä hakusessa, kun provisiolla mentiin ja ihan pieni takuupalkka.


      • &42
        dashuwiwaass kirjoitti:

        Muuten oli kiva paikka, mutta työaika pitkä ja todella uuvuttava kun aika haastava tuote myydä.
        Motivaatio myydä tuotetta on välillä hakusessa, kun provisiolla mentiin ja ihan pieni takuupalkka.

        Onko tuntipalkkaa?


    • 6+15

      Mitäs Salecalle nykyään kuuluu? Ihan mielenkiinnosta kyselen, aikaa sitten jo lähdin pois kun uuvahdin siihen kyttäämiseen ja muuhun.

    • pääkallojallu

      Pelasikko liikaa pasianssia?

      • 6+14

        En pelannu, tein töitä mut siellä se ilmapiiri vaan oli niiiiiiiiin ahdistava.


    • ensimmäinen työpaikk

      Muakin kiinnostais tää saleca oy, kävin haastattelussa ja työt alkas 3.6 ja ensimmäiset 45h tosiaan pitää tehä provisiolla minkä jälkee siirtys takuupalkalle, mutta onko se sillain että voin sen ensimmäisen viikon aikana tehä päätöksen siitä että haluanko olla vielä kuukauen töissä vai onko se koko kuukausi sitte oltava?

      • kokeneempi

        ton asian ratkaisee koeaika jokaisessa työpaikassa. sen aikana kumpikin, siis sinä tai ta voi purkaa työsopimuksen pelkällä ilmoituksella. koeaika sovitaan sopparissa.


    • exämyyjä

      45h provisiolla on aika kova alku kesätöille. Pahimmillaan et saa kauppaa ja sun työsopimus päättyykin sopivasti kun 45h "ilmasta työtä" on tehtynä. Kannattaa käydä muuallakin haastatteluissa, jos on tarkoitus saada kesätöistä varmaa rahaa ainakin vähän.

    • joneszdd

      Työaika tosiaan pitkä ja uuvuttavaa myydä haastavaa tuotetta yrityksille ja kun kunnon takuupalkkaa ei ole. Ja vaikka aina ihan mukavia työkavereita oli, niin sikti se ilmapiiri oli aika puuduttava ja ahdistava. mollin sivuilla lukee et takuupalkka ois 1000-1700e ja sitten se töihintulo bonus, mutta työsipparua tehdessä ei lukenu tuollaista eikä asiasta ollut mitn puhetta..

    • Soijaa pukkaa

      Käsittääkseni siellä ei ole enään B2B tuotetta myytävänä vaan kuluttajamyyntiä tehdään. Sulla taitaa olla vanhaa tietoa?

      • Jepjepjeo

        Kyllä vain on edelleen B2B-myyntiä.


    • Call man

      Tuossa joku sano, et puhelinhommat on helppo lopettaa jos homma ei toimi. Vaan mitä sanoo tähän työkkäri ku lähet omin nokkines pois sieltä? Itselleni kävi taannoin silleen et jätin puhelinhommat ja menin työkkäriin. Määräsivät sit karenssin, koska aiheutin työttömyyden tahalleen. Ei auttanu selitykset, vaikka kerroin että en pärjännyt työssä. Eli kannattaa miettiä mitä lähtee tekemään. Kokeilustakin rangaistaan!

    • huippumyyjä

      ja ei ainakaan sellaiseen taloihin missä ei noudateta TES:ä sillä riski on melko suuri että et pärjää.

    • viisitoista1

      Ne firmat jotka noudattaa TESsiä menee konkurssiin kun myyjät ei pärjää.

    • huippimyyjä

      voi voi se taas ei ole myyjän ongelma se hyvä puoli siinä on että kusettajat tippuu pelistä pois.ihmettelen "duunareita"jotka vastustaa omien asioiden ajamista.koittakaa nyt jotain vähemmän läpinäkyvää.miten niin konkurssiin kun mainosten ja puheiden mukaan myyjät tienaa niin hyvin että.tässä on nyt joku ristiriita.noista kirjoituksista voisi luulla ettei ne ansiot ollekkaan niin suuria kun luvataan.herrat joku roti kerjätessäkin

      • salesman1

        Miten Salecassa menee palkka? Onko takuupalkkaa koeajalta tai onko pohjapalkkaa?


    • viisitoista 1

      No mä en noista Salecan jutuista tiiäkkään ja mitä siellä puhutaan mutta yleensähän se menee niin että myyjille kiinteät liksat niin myynti tippuu ja liikevaihto tippuu ja tuloksena sitten mikä on. Voin listata suomesta yli 50 yritystä joissa näin on käynyt. Ja kylläpä ne myyjät on aina niitä merkattuja miehiä / naisia jos olet ollut firmassa joka on tuottanut huonosti ei suakaan kovin vakavasti oteta. Puhdas provisio on ainoa oikea jos halutaan pitää työpaikat suomessa.

    • huippumyyjä

      terve menoa olisko kiina hyvä maa vai keski afrikka.ei täällä tarvita firmoja joilla ei ole halua maksaa palkkaa millä elää.täällä on muutenkin liikaa noita "hyväntekijä firmoja".kukaan ei kaipaa noita villejä firmoja tänne ei edes teidän omapuoli.muistakaa villit firmat ei noudata yhdessä sovittuja pelinsääntöjä eli ei tarvitse vastapuolenkaan niitä noudattaa.

    • huippumyyjä

      kaikkien yrittäjien mielestä palkat on liian suuria ja TES huonontaa katetta mutta yleisesti ottaen sitä noudatetaan pysyy edes jonkunlainen ostovoima yllä.voi voi mitenköhän saisi noi työt tehtyä ilman työvoimaa kun niille täytyy maksaa palkkaakin.

    • 986473

      "Jos haluat tehdä töitä ankeassa työympäristössä, jatkuvassa tarkkailussa, Saleca on paikka sinulle."

      En vois olla enempää samaa mieltä tästä.

    • tapsa 691

      Samaa mieltä :) kytätään kun oltas jossain lastentarhassa ja perättömiä lupauksia..

    • watchoutforthis1

      kusetusfirma, kirjoitin tämän viime kerralla ja poistetiin täysin huijareita koko porukka!

    • hooomoilanen

      Minulle tuli puhelu k.o firmasta tänään, mutta ei vastattu kun soitin siihen numeroon.
      Kiinnostais tietää että millaista varainkeruuta tämä firma harrastaa ja mihin tarkoitukseen?
      Paljon oli palautetta edellä, mutta yhdestäkään ei selvinnyt itse firman toiminnan laatu, että kerääkö se vaan rahaa jonkin nimen alla vai myykö se jotain artikkelia tai palveluja?

    • valveutunut moilanen

      Asia selvisikin osittain, että ruvetaan keräämään lahjoitusvaroja kansalaisilta ja keltä nyt sattuu, johonkin hyvään tarkoitukseen.
      Siitä sitten saavat ensin osansa johtajat ja toimihenkilöt. Jos kuitenkin vielä jotain jää, niin osansa saa vielä tämä hommaan rekrytoitu puhelinkerjääjäkin?

      Ajattelin soittaa ja ilmoittautua varainhankkijaksi ja kohde voisi olla vaikka : Hukkuneet merimiehet ja heidän vaatetuksensa.
      Liekkö Salecalla vielä sellaista momenttia, mutta jos ei ole niin lisätään se.

    • mäkine2

      KAIKILLE TIEDOKSI: TÄLLÄ ALALLA EI OLE TAKUUPALKKAA. Eli sinulle ei makseta istumisesta. Tälläiset firmat yrittävät vain rekrytoida takuupalkalla mutta todellisuudessa saat sen verran palkkaa kuin sinulle kuuluu saada provisiota.

    • menettekölankaan

      en ymmärrä miten joku uskoo näitä pohjapalkka kusetuksia enään?

    • ilmainenduuni
    • sarppa21

      Mitä ovat ne perättömät lupaukset? Haluaisin niin kovasti tietää koska olen menossa tuonne töihin. Kaverini on ainakin sieltä palkan saanut ajallaan ja oikein. Tuntipalkka on ihan oikea.

    • kantsii miettiä

      En tiedä kyseisen virman takuista mutta onko 2013 v joku 7e h joku turvaa tuova palkka siivojakin saa enemmän ihan täyttä paskaa tommonen ,olen ollut vuosia myyntialalla ja olen omat kannukseni näyttänyt ja sen tiedän vaikka ois kuinka hyvä myyjä välillä tulee notkahduksia jokaisella niin joku 7e h ei ole sen arvoinen paikka mihin kannattaa mennä jokainen työ vaatii oppimisensa ja jos on tollanen palkka ja alussa ei pääse provikoille toi alkaa pikemminkin ahistaan kuin kannustamaan.
      Mielestäni puh myyntiala on retuperällä varmaan harvoja aloja jossa ei ole yleisitovaa tes ja ei ole ketään kuka puolustaa työntekijöitä sitä ollaan pikemminkin työnantajan armoilla.
      Puh myynti ala on muuttunut viimeisen 5v aikana aika radikaalisti vielä muutama vuosi sitten oli tuotteita millä pääsi helposti yli 5000e kk ansioihin nykyään on tosi haastavaa päästä yli 3000 e kk ansioihin ns jatkuvasti

    • uskonkoviasti

      Kyllä tämmöiset kusetukset tulevat nurin AINA ON TULLUT

    • shithole999

      VÄLTTÄKÄÄ TÄTÄ SALECA FIRMAA TÄYTTÄ KUSETUSTA MYYVÄT MUUTENKIN KUSETUSTUOTETTA

    • takuutuntived

      eivät maksaa palkkaa pitääkö paikkaansa että menettää takuutuntipalkat jos saa potkut kuukauden sisällä?

    • JEPPISKAMAAA

      JEPP

    • saleca

      Hei Salesman1 ja muutkin

      Pystyn arvatenkin parhaiten vastaamaan tähän asiaan parhaiten. Meillä on takuupalkka 1053 €/kk (7 €/h) provisiot myynnistä tai vaihtoehtoisesti korotettu provisio mikäli työskentelee täysin provisioperusteisesti. Provisiot ja tavoitteet määritellään projektikohtaisesti, toimeksiantosopimuksesta riippuen.

      Myyntipäällikkömme kertoo mielellään lisää työhaastattelussa ja vastaa kysymyksiisi. Työehdot selvitetään työhaastattelussa ja työsopimus on selkeä sekä tehdään aina kirjallisesti.

      Yleisesti emme näillä keskustelupalstoilla käy keskustelua yrityksemme asioista, mutta sen verran on viime kuukausina ollut harhaanjohtavaa ja tarkoitushakuista väärän tiedon levittämistä tälläkin palstalla palkkaperusteistamme ja palkanmaksusta, että päätin kokeilla avoimempaa linjaa tämän yhden viestin verran ja kertoa asiat niin kuin ne oikeasti meillä ovat. Saleca on aina hoitanut kaikki työnantajavelvoitteensa moitteetta. Siitä löytyy dokumentit kuten yritystoiminnassa kaikesta. Myös hiljattain tehdyssä työsuojelupiirin tekemässä tarkastuksessa kaiken todettiin olevan hoidettu erinomaisesti.

      Sen, pitääkö yrityksemme meiningistä ja meistä työpaikkana, voi jokainen käydä itse kokemassa ja tehdä itse omat johtopäätöksensä.

      Mukavaa Joulun odotusta ja myynnillistä menestystä!

      Ystävällisesti

      Kari Kaisto
      toimitusjohtaja
      Saleca Oy

    • KUSETETTU1

      Tervetuloa tekemään orjatyötä! Palkkaa et saa vaikka paperissa lukeekin muuta!

    • napero....

      Miksi virma maksaa kovaa kk palkkaa myyjälle joka ei tuota?

      Eiköhän toi takuu palkka ole se minimi tavote mihin jokainen on pystyttävä?

      Se on ala ku ala niin hyväntekeväisyyttä ei ole

      Hyvä myyjä on hyvä eise ole kiinni takuupalkasta

    • generalgenital

      Pointti taitaakin olla se, että jos luvataan niin silloin maksetaan, jos ei ole ns. piiloehtoja. Jos luvataan takuupalkka, mutta se vaatii vaikkapa 40 kauppaa / kk, niin sitten on turha itkeä jos ei sen vertaa myy...

    • Kusettavat

      JEpp kusetusta

    • hyvin erikoista

      Saleca jättää viestissään, luultavasti tarkoituksella, kertomatta, että työsopimuksessa takuupalkalle määritellään takuupalkalle ehdot. Ehtoina on puheluiden kpl-määrä, pituus ja tehdyt kaupat. Mikäli minimiehdot eivät täyty, ei saa myöskään takuupalkkaa, ainoastaan provision myynnistään. Läsnäolopakko kuitenkin on. Eli jos teet kauppaa puhelimessa 7,5 tuntia, mutta et onnistu saamaan riittävän pitkiä puheluita tai riittävästi kauppaa, niin se on yrityksen mielestä voi-voi, siinäpä istuu työntekijä sitten ilman palkkaa.

      Harkitessaan kannattaa myös ottaa huomioon, että provisionkin saa ainoastaan niistä kaupoista joita asiakas ei peru.

      Jos on hyvä myyntimies, niin on varmasti parempiakin paikkoja toteuttaa myyntimiehen ammattia kuin nämä puhelinfirmat. Ja taas ei ole hyvä myyntimies, niin näissä sellaiseksi ei tule.

      • Jakessssssss

        Onko siis totta, että edes tuota 1053e/kk palkkaa ei työntekijä saa mikäli takuupalkan ehdot eivät täyty? Esim ensimmäisen kuukauden aikana ei ole vielä oppinut duunia täydellisesti niin voidaan periaatteessa jättää palkka maksamatta?

        Jos on näin, niin itse en ainakaan nykyisestä vaihtaisi. Jätän mainitsematta mikä se on koska ei ole kohteliasta mainostaa.


      • 12+5
        Jakessssssss kirjoitti:

        Onko siis totta, että edes tuota 1053e/kk palkkaa ei työntekijä saa mikäli takuupalkan ehdot eivät täyty? Esim ensimmäisen kuukauden aikana ei ole vielä oppinut duunia täydellisesti niin voidaan periaatteessa jättää palkka maksamatta?

        Jos on näin, niin itse en ainakaan nykyisestä vaihtaisi. Jätän mainitsematta mikä se on koska ei ole kohteliasta mainostaa.

        Aika pitkään viihdyin mut vain puuduin luurin hakkaamisen. Ei tuolla takuupalkan eteen mitään tarvi osata kun takuupalkan ehdot ei ole mitenkään myyntiin sidottu. Sellaiset ehdot siinä kyllä on että töitä pitää tehdä. Jos ei työ maistu tai asenne on huono niin pomot kyl huolehtii ettei siellä kauan tarvi vanheta ja silloin varmaan takuupalkan ehtojen kanssakin ollaan tarkkoja.


    • Harakiri69

      Saa olla kyllä tyhmä jos tuommoisella mallilla lähtee työskentelemään

    • pill

      Olin jonkin aikaa siellä ja vit.. mikä paikka

    • nimimerkillättuu

      Paskaa puhetta! Takuupalkkaa ei saa vaan lentää pihalle ja firma kusettaa aivan kaikessa! Viimeisin tieto 2 viikon takaa

    • Työrauhaa

      hey!

      pakko kommentoida..olen joskus ollut töissä ko.firmassa ja minua ainakin häiritsi ihan vitusti se tausta melu siellä salecalla kun yritin myydä asiakkaille puhelimessa tuotetta niin asiakkaatkin jo kysyivät et mikä vitun älämölö siellä taustalla on...kun tuotanto johtajat kiekuivat NYT MYYYYYYDÄÄÄNN niin antopa asiakkaille vitun hyvän kuvan firmasta....ilmankos tuli luuria korvaan...en ostaisi itsekään mitään tollaiselta firmalta jos myyjät soittaisi.

    • provisio

      Paska palkka ja puhelinmyyntiä

    • Nassesetä

      Jos maksaisivat palkat oikein niin voisi olla ihan mukavaa hommaa vaikka joutuikin vähän asiakkaita vetämään nassusta

    • kikkakolmonen

      Ei taida yrityksella nämä palkkaukseen liittyvät aisat olla täysin selvät hyvin vaikea on ymmärtää palkamalleista yhtään mitään ja kun selvittelee tiliä niin tulee kaikenlaisia selityksia ja kikkailua

    • hyvin erikoista

      Jakessssssss, kyllä juuri näin.

    • onko järkee vai ei

      Jos tuolla tienaa kokopäiväsesti jotain alta tonni bruttona niin mitä järkeä ei mitään..

    • Koulukiusaaja1

      Myykö nää mitä? KLR? Millasta tulosta tullu?

    • asdadsadas

      palkkaa ei herunut

    • oletkotyhmä

      kokeilin ei ollut sitä mitä mainostivat piti myydä puhelimitse sähkösopimuksia asiakkaile jotka olivat pahimmillaan saaneet 10 puhelua vuoden aikana pomo oli yläasteen ikäinen ja työtoverit kuutamolla vain tyhmä voi olla tuolla töissä

    • ettänäin

      kävin... en suosittele kenellekään! palkasta jäi käteen murto-osa mitä sovittiin ja sekin kinumalla!

    • hattuwatti

      Viime kesän vietettyä yrityksessä voin kertoa että kannattanee etsiä muita hommia jos raha on mielessä. Pomo on kouluttamaton elämän luuseri.

    • itellla

      Tuleeko palkka?

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe