Itiksen jalkahoito ja hieronta -KOKEMUKSIA?

Hatu

Onko kukaan käynyt kyseisessä paikassa?
Kertokaa jos on mitään kokemuksia paikasta tai jos olet kuullut jotain!

Itse en erota hieronta yms. paikkoja toisistaan ollenkaan joten olisi kiva tietää, onko tämä ihan kelvollinen mesta.

13

3618

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luuuuna

      Sain lahjakortin kyseiseen kauneushoitolaan. Olen käynyt siellä kerran eikä ollut erityisen hyvä paikka. Hoitola on pieni rotankolo ja jalkahoitokaan ei ollut kummoinen. Kun yritin varata seuraavaa aikaa kuukauden ennenkuin lahjakortti meni umpeen sain kuulla " Mitä sinä oikein kuvittelet!?" röyhkeään äänensävyyn. Itku kurkussa yritin kysyä eikö heillä olisi vielä joitain aikoja tai voisivatko ilmoittaa peruutusajoista. Vastaukseksi sain vain samaa mitä minä kuvittelen huutelua ja selityksiä siitä, etteivät he edes ehdi pitää lomaa. Paskaa palvelua ihan suoraan sanottua. Enkä mennyt sinne enää uudestaan. En todellakaan suosittele Itiksen jalkahoitoa ja hieronta hoitolaa.

      • Marjakukka-

        Yhdyn samaan, en suosittele.


      • Merja Q

        Olen monta kertä palveluita käyttänyt ja olen tosi tyytyväinen ..... rotankoloksi on ihan väärä haukua paikka ..... kuin niillä on tosi avarat ja hyvin valoisat tilatkiin.
        Suositelen kyllä lämpöisesti kaikille ystäville.


      • Hessu

        Oletko käynyt koskaan ennen jalkahoidossa? Epäilen.

        Haehan itsellesi sen asiattomasti mainitsemasi rotankolon sijaan luxus- tason hoitola stadin keskustasta. Maksat itsesi kipeäksi saaamatta yhtään sen kummempaa jalkahoitoa kuin Itiksessä.

        Olen käynyt Itiksessä lukemattomat kerrat ja palaan aina sinne. Myös muut perheenjäsenet ja ystäväni. Suosittelen kaikille lämpimästi Itiksen jalkahoitolaa!
        Kodikas paikka ja miellyttävä kohtelu.


    • Maestro21

      Vuosi on sun kysymyksestä kulunut ...... omasta kokemuksesta voin suositella paikka ihan varmasti. Aikoja saa suht helposti , palvelu on asiallinen.
      Tään seuravan kommentin on varmasti laitanut jokunen CityDiilian asiakas kuka halusi pienellä Toyotan hinnala saada Jaguarin.... kuvannolisti.

      • ann11

        Juurikin niin. Olemme käyneet monia kertoja jalkahoitolassa ja olemme myös monille ystäville suositelleet paikkaa.

        Ihanan leppoisa ja kodikas tunnelma ja henkilökunta todellakin osaava ja kokenut.
        Hintalaatu- suhde enemmän kuin kohdillaan.

        Taitavat halvan groupon- facedealin lahjakortin ostajat olla ne kovimmat valittajat täällä ja jotka ilmeisesti eivät ole koskaan ennen käyneet jalkahoidossa. Pikkurahalla moni taitaa vaatia muutaman tunnin luxux- hoidon hierontoineen kaikkineen.


    • vieras8

      ite kävin siellä jonkin aikaa sitten, enkä suosittele kellekkään! nettisivuilla lukee että sisältää hieronnan, sitä odottelin ja kun varpaan kynnet oli lakattu ja sanottiin että voit nousta, kysyin hieronnasta niin sanottiin että se on vähän niinku hierontaa ku raspaan jalkapohjat ja laitetaan rasvat jalkoihin... ja vielä sano että meillä on jalkahieroja erikseen. täysin kusetusta!! eikä tarjottu edes kuittia, mietin että tekeeköhän ne pimeenä hommia.... en enää ikinä mee kyseiseen mestaan!

      • Itiksen J & H

        Rakas VIERAS8.... jos sä kävit grouponin tai kimpadiilin lahjakortilla sitten tämä firma ei ole sinulta saanut maksua ja kuittiaka ei voi antaa..... maksu tapahtui sitten sille välitajalle.Tavalisen jalkahoitoon kuulu vaan kevyt hieronta .... panostetaan kynsien hoitoon ja kantapäiten pehmitämisen.
        Olis kiva jos vastaisit mulle mitkä vaihet olivat tehtyt väärin tai huonosti.

        Itiksen Jalkahoito& Hieronta


    • Pettynyt10

      Kävin eilen jalkahoidossa, jossa piti olla myös hierontaa, levitti oriflamen Milk & Honey voidetta jalkoihin, ei ollut siis mitään hierontaa, vaikka Groupon kupongissa luki hieronta. En suosittele kenellekään. Kynsilakkojen värejä vähän tarjolla, jotain ihme lakkaa, joka kesti kuivua ainakin puoli tuntia. Jalkahoitoni jälkeen suihkutti välineisiin, joilla hoiti minun jalkoja jotain ainetta, siinä oli niiden puhdistaminen, huh, huh mitä touhua. Huonoin jalkohoito missä koskaan käynyt, en mene enää uudestaan, enkä suosittele kenellekkään.

      • just me

        Täytyy sanoa että en suosittele. Ostin myös Grouponin kautta ja maksoin 20e. Olisin voinut tehdä saman hoidon itse kotona.. Kesti noin 55min, josta 15min jalat olivat saippuavedessä pehmenemässä. Sen jälkeen jalat raspattiin, kynnet leikattiin ja laitettiin rasvaa. Hierontaa ei kyllä tehty, vaikka tarjouksessa näin mainittiin. Tämän jälkeen kynsilakka. Siinä oli. Ihan ok, jos haluaa että joku tekee perus-manikyyrin, eikä halua itse nähdä vaivaa. Mutta hinta-laatusuhde ei kannattava, varsinkaan oikealla hinnalla!


      • annu ja hessu
        just me kirjoitti:

        Täytyy sanoa että en suosittele. Ostin myös Grouponin kautta ja maksoin 20e. Olisin voinut tehdä saman hoidon itse kotona.. Kesti noin 55min, josta 15min jalat olivat saippuavedessä pehmenemässä. Sen jälkeen jalat raspattiin, kynnet leikattiin ja laitettiin rasvaa. Hierontaa ei kyllä tehty, vaikka tarjouksessa näin mainittiin. Tämän jälkeen kynsilakka. Siinä oli. Ihan ok, jos haluaa että joku tekee perus-manikyyrin, eikä halua itse nähdä vaivaa. Mutta hinta-laatusuhde ei kannattava, varsinkaan oikealla hinnalla!

        No, voivoi ja valivalivalivali...
        Luuletko saavasi todellakin VAIN 20 € maksavalla kortilla kahden tunnin luxuxhoidon, vai mitä ajattelet?

        Olen käynyt monenlaisissa paikoissa jalkahoidossa ja maksanut AINA 60-80 € HUOM!! 45-60 minuutin hoidosta, jossa on sanottu olevan hoito ja hieronta, mutta sitä hierontaa ei ole ollut sen kummemmin kuin että voide on hierottu jalkoihin.

        Kannattaa mennä kokeilemaan muuallekin eikä ensimmäisen hoitopaikan jälkeen olla täällä valittamassa asiattomasti!


    • lumbigo

      Olen käynyt hieronnassa useita kertoja, ja olen erittäin tyytyväinen hartia, niska kuin selän hierontaan. Hieroja löytää myös triggeripisteet, ja osaa hommansa.
      Voin suositella yli parin vuoden kokemuksella.

      • Lilli375

        En voi suositella, jos varpaasta lähtee palanen ja kantapäät puolihuolimattoman karkeiksi. Ja normallihinnalla. Kuitin saa, jos vaatii.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2844
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      530
      2692
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1865
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1837
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1748
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1312
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      89
      1135
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      60
      1129
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1102
    Aihe