AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Silmäoireet

Silmäoireet

6 Vastausta 138 Lukukertaa
Mikä auttaisi homeesta johtuviin silmäoireisiin? toinen silmä valuu lakkaamatta, olen koittanut kolmea erilaisia silmätippoja. Onko jotain tiettyä valmistetta joka auttaisi, kokemuksia? olen asunut talossa jossa mitattiin runsaita homepitoisuuksia

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

"Mikä auttaisi homeesta johtuviin silmäoireisiin? toinen silmä valuu lakkaamatta, olen koittanut kolmea erilaisia silmätippoja. Onko jotain tiettyä valmistetta joka auttaisi, kokemuksia?"

- Piti vastata yöllä vielä toisen viestin perään, mutta meinasin nukahtaa pystyyn.

Säälittää kaikki nämä kysymykset täällä, joihin kukaan ei viitsi vastata. Ja sitten kun yrittää oman väsymyksen ja sairauksien keskellä kirjoittaa, ampaistaan heti puskasta nassuttamaan, että mitäs täällä kirjoittelet.

Nassuttajille lieneekin parempi vaihtoehto se, että ihmiset riutuvat ja kuolevat pystyyn? Vaikeneminen on tärkeämpää kuin että yrittäisi auttaa.

- Mutta jotenkin tutun oloista... Monet noista nassuttajista ovat hyvinkin lääkäreitä, joihin pätee sanonta: "Suutarin pojilla ei ole kenkiä."
"Monet noista nassuttajista ovat hyvinkin lääkäreitä, joihin pätee sanonta: 'Suutarin pojilla ei ole kenkiä.'"

- Monet lääkärit tuottavat järkyttävän huonoa tekstiä. Ei ole poissuljettua, etteikö täällä esiintyvä sekalainen kööri putkiaivo-Taneja yms. olisi juuri heitä. Varmaan suurikin kiusaus mitätöidä homesairaita vastaanoton lisäksi vielä netissä.
"Piti vastata yöllä vielä toisen viestin perään, mutta meinasin nukahtaa pystyyn."

- Kirjoittamiseen menee hirveästi aikaa, ja se kaikki ajan meno harmittaa. Silti hätäsi jäi vaivaamaan, olin juuri lukenut silmävaivoista jotain - mutta mistä?

o o o

Kun muut haluavat päästä Googlen verkkohistoriasta eroon, minulle se on tuiki tärkeää. Voin palata aina löytöihini takaisin.

Googlen verkkohistorian ja -haun avulla pääsen nopeammin vanhojen löytöjeni äärelle.

Tämähän se oli, mitä etsin:

Merkittäviä infektiosairauksia
http://www.therapiafennica.fi/wiki/index.php?title=Merkitt%C3%A4vi%C3%A4_infektiosairauksia

Juuri tuossa oli jotain silmäsairauksiinkiin liittyvää, joka pysäytti minut. Tarkistettuani asian kirjoitin yöllä viestini:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/9546205#comment-55252349-view
"Kirjoittamiseen menee hirveästi aikaa, ja se kaikki ajan meno harmittaa. Silti hätäsi jäi vaivaamaan, olin juuri lukenut silmävaivoista jotain - mutta mistä?"

- Jotain ihme johdatusta kuitenkin... Antaessaan saa, niin se on.

Etsiessäni silmäsairauksiin liittyvää löytöäni törmään myös tällaiseen:

"Silmät: esim. sumentunut näkö, kahtena näkeminen, kipu silmissä, liikkuvia täpliä näkökentässä, valonarkuus, valonvälähdyksiä näkökentässä, silmäkuopan luukalvon turvotus, silmähermotulehdus, sidekalvon, sarveiskalvon, kovakalvon, verkkokalvon, keskikalvon tulehdus jne." ( http://www.borrelioosi.net/ARTIKKELI-BORRELIOOSISTA.php )

Hei hetkinen, tuo "liikkuvia täpliä näkökentässä". Olinhan juuri kirjoittanut siitä:

"Kun niistin nenääni itkettyäni, ihmettelin pieniä valkoisia pisteitä, kuin ilmakuplia, joita väreili kaikkialla näkökentässäni, oikealla ja vasemmalla puolella. Ihmettelin, mitä ne ovat, ennen kuin tajusin omien silmieni tuottavan ne." ( http://www.sanasinko.net/viewtopic.php?p=7330#7330 )

- Olin kirjoittanut viestini kaiken uhallakin piittaamatta yhtään, mitä siitä ajatellaan. Ei minun eikä kenenkään muunkaan tarvitse hävetä kirjoittaessaan tosi kokemuksista, että tuokin tapahtui oikeasti punkinpureman jälkeen.
"Onko jotain tiettyä valmistetta joka auttaisi, kokemuksia?"

- Alkajaisiksi tämä: kolloidinen hopea.

Olen parantanut kolloidisella hopealla silmätulehdukseni jo pidemmän aikaa, mutta veden täytyy olla steriiliä ja puhdasta. Ennen sitä laitettiin vastasyntyneidenkin silmiin, kunnes antibiootit syrjäyttivät sen, luin jostain.
Löysin eilen englannin kielisen sivun jossa lukee black mold mustasta homeesta ja sivulla jopa luki että sen takia voi kuolla tai vaipua koomaan! moneltako suomen kieliseltä sivulta olen lukenut vastaavaa? en yhdestäkään, onneksi löytyi sivuja joissa hyvää infoa eli lähtekää ennen kuin on myöhäistä. Menkää vaikka ulkomaille siksi aikaa kunnes löytyy uusi asunto, tallinassa tai kanarialla pärjää hyvin suomen kielelläkin jos lähteminen on kielitaidosta kii..
 /   /  /  / Silmäoireet
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta