haaste teille soffa perunoille :) nostaa omaa persettä ylös....

:)

14

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :)

      TODISTAKAA JOTAI JOTA VASTAA OOTTE VUOSII PUHUNU JA KIRJOITTANU JA AJATELLU ! TODISTAKAA ETTÄ OMA PERSE NOUSOO JA OMAT JALAT KANTAA JA KÄVELY ULOS ONNISTUU !

      O KUMMA JOS O OLLU VUOSII MIELENKIINTOA VALITTAA VAA JOS EI OMA PERSE NOUSE EI OO MITÄ VALITTAA JAKOSSA KU EI OLLUTKAA MIELENKIINTOA KUI VAA VALITTAA !

    • :)

      teille o myös kerrottu että kaikki pimeys alko 3600 BCE ja uudellee tapahtu 393 CE ja vielä vuonna 1996. teille o myös kerrottu että pimeä niska murtu lopullisesti 11.11.2011 josta o ny 5 kuukautta. teille o myös ilmoitettu että valon puoli aloitti operaatio 2011 alussa. ny teitä kehoitetaa katsomaa näettekö minkää muuttunee tai tunnetteko että muutos o käynnissä ku moni o jo nähny riittävästi kääntääkseen selä tarvittaessa kävelläkseen ellei omaa mielenkiintoa oo.

      teille valittajille ei käy kui oma havainto todisteena eikä teillä oo mielenkiintoa hankkia omaa havaintoa joka o umpikuja ku jo uskotte johonki ymmärtämättä että usko näkemättä kollektiivisuude nimissä o roskaa mikä teidät pitää tietämättöminä. onnea koitokseen jos perse o syvällä soffassa.

      "Invasions of the Archons

      There were three main invasions of the Archons and their subjugated races such as Draconians and Reptilians from outer space in known human history. All of them happened both on physical and spiritual planes.

      The first one is the Kurgan invasion that happened around 3600 BCE. Dark beings entered through Caucasus dimensional portal (small map).

      Their purpose was to destroy peaceful Goddess worshipping neolithic cultures that thrived in neolithic Europe. They wanted to destroy veneration of the Goddess since feminine energy is our direct connection to the Source.

      The second one is the Khazar invasion that happened around 393 CE. Dark beings used the same Caucasus dimensional portal (big map).

      The purpose of this invasion was to destroy mystery schools, Christian gnostic groups and nature worshipping paganism and replace those with Christian cult mind programming. This programming was enhanced with creation of virtual reality hells on the lower astral plane, which were then used by the Church to strengthen its position.

      The third one is the Congo invasion that happened in 1996. Dark beings entered through war-torn Congo, Rwanda and Uganda. Main focus of this invasion was on the etheric and lower astral plane. The purpose of this invasion was to destroy new age and ascension movements and to reinforce the Matrix that was already beginning to disintegrate in 1995 as a result of mass awakening on Earth. Most beings are not aware of this invasion as their memories about the Light that was present on Earth before 1996 were erased with intense implanting sessions between 1996 ad 1999.

      VICTORY OF THE LIGHT

      After the 11:11:11 portal activation in November last year, the Matrix is finally falling apart. Immediately after that, events were set into motion (Keenan lawsuit) that will finally result in our ultimate liberation. This time there can be no invasion of Archons from outer space, since planet Earth is the last one to be liberated."

      Search results for 'cobra'
      http://the2012scenario.com/?s=cobra

    • :)

      huvittavinta koko historiassa o että pimeys ei maihinoussu amerikassa eikä aasiassa vaa euroopassa. tänä vuonna näytetää kuinka oli ku kertoa ei teille riitä.

      UFOS and VATICAN SECRETS (Breaking News) Alien Jesus? ET Gods? Mr. Roberto Pinotti (Italy) 2012
      http://www.youtube.com/watch?v=fJx8oCQBoIM

    • :)
    • :)

      osallistumine "Sky Watch on Planet Earth - May 26th, 27th & 28th, 2012" tapahtumaa näyttää oleva facebookissa :) mitä enempi silmiä katsoo ylös nii ei vaa todennäiköisyys lisäänny vaa myös kommunikaatio yläkerra kanssa eikä vaa ajatuste rekisteröinti lisäänny vaa myös havaintoje määrä eikä vaa havaintoje määrä lisäänny vaa myös ymmärrys lisääntyy ku empatia lisääntymine o telepatia alku eikä alkuunkaa telepatia loppu.

      hylätkää kaikki usko ja tyhjätkää mieli ja rentoutukaa katsomaa ja toteamaa ja kertomaa. mitä menetettävää teillä o ku ei uskonne kovi vakuuttavaa oo teillekkää ku sokeana uskoe koetatte valittaa.

      The “Reality, Checked” Memorial Day Weekend Nation-Wide Sky Watch
      http://www.facebook.com/events/427750950569776/

    • :)

      :) teitä ei näytä kiinnostava tarkkailla taivast vaikka taivas tarkkailee teitä. en toki usko että miinusta o niiltä jotka o kiinostunu oikeesti.

      melko hullua o keskustella aiheest joho ei oo kiinnostus. paree ku koko foorumia ei olisi olemassa ku satelee pelkkiä uskovie miinuksii vaikka uskoa ei tavi ku voi katsoo taivaal.

      • tytsi 32v

        mie kattelen jatkuvaan taivaalle ja ihmetelly omituisia pilviä tai muuten vaan kattelen kaikkialle myös taivaalle kun koiraani kävelytän. joskus aattelen jottain, joskus huomaan vaan kävelleeni mut en ajatellu mitään vaan kattelin maisemia. ilta aurinkoo on ollu kiva katella. aluksii en oo nähnyt nyt kun viimeksi vain sillo talviaikaan.


    • :)
    • awoidhAWH

      Milloinkas sulla alkaa taas laitoshoitijakso? Ajattelin kysäistä ihan vaan sen takia että tiedän sitten tulla tänne takaisin.

    • tytsi 32v

      miksi galacticfederationoflight.info sivu ei toimi? just nyt en muista ulkoa niitä sivuja joille tältä sivulta pääsi voi ei. :( koneessani ei vikaa. :( surku

      • :)

        näkyy oleva palveli "parkkerattu" ku "parked". joku o sulkenu tai jotai.


      • tytsi 32v
        :) kirjoitti:

        näkyy oleva palveli "parkkerattu" ku "parked". joku o sulkenu tai jotai.

        no ei sillä enää väliä löysin ne sivut laura tycon sivun kautta ja nyt ne on muistis paperilla jotta en unohda. kaikkee sitä tapahtuuki... katoin tietoo siitä se on nyt maksullinen sivu joten jääköön kattelematta. tai näin sen käsitin voin tietysti olla väärässäkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5105
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3207
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1345
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe