AH-Auto Ammattitaidotonta Huoltoa -

Nimikin sen kertoo

Korjauskustannukset painuivat tähtitieteellisiin lukemiin, verrattuna asiakkaalle annettuun arvioon nähden.

Käykää kaikki keskustelu sähköpostin välityksellä tämän firman kanssa. Lopuksi kun lasku tulee niin suullisilla lupauksilla ei ole tässä firmassa enään mitään merkitystä eikä sellaisia lupauksia ole koskaan sanottukaan.

Autokorjaamon virheiden johdosta asiakkaan haukkuminen ei todellakaan anna ammattitaitoista kuvaa kyseisestä liikkeestä.

Pisteenä iin päälle oli kun pyysin heitä tutkimaan ongelmaa, he kertoivat että ei ole ongelmaa ja ottivat rahat. Kuukauden päästä kun laite ei enään toimi, kerrotaan että kyseinen laite on rikki ja ongelman aiheuttaja oli juuri se mitä pyysin tarkistamaan. Kertoo jo jotain...

63

8157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Teppo Espoosta

      Itsellänikin negatiivisia kokemuksia ko. firman kustannustasosta. Kaksi kertaa huoltohinta on noussut selvästi arviosta, vaikka molemmilla kerroilla ilmoitin että pitää soittaa jos ovat tekemässä jotain ylimääräistä arvioon nähden.

      No enpä ole sen jälkeen ko putkaa käyttänyt. Onhan noita muitakin.

      • onko kilpalijan trol

        Ylimääräistä laskua ei tarvitse hyväksyä jos se menee huomattavasti yli ennakkoon ilmoitun ilman ettei omistajalta ole kysytty lupaa.


    • asiakasespoosta

      Itse olen käyttänyt autoani useamman kerran kys. paikassa ja itsellä ei ole hinnat heittäneet tai muutenkaan negatiivista sanottavaa ja myös muutama tuttu on asioinut ja heilläkin on hommat ollu ok. Ei ole välttämättä kaikkein halvin nyrkkipaja kyllä, mutta merkkikorjaamoa edullisempi ja palvelu ollut hyvä!

      • kongobongo

        Oletko omistaja vai sen faija?


    • Viimeinen kerta AH

      Surkea firma, palvelu on erittäin huonoa. En suosittele.

    • Ruutina

      LopenVäsyneitä näköisiä ihmisiä tiskillä, hain autoni pois huollosta, vastaanotossa vanhempi mies ei oikein tehnyt muuta kuin sähläsi ja nuorempi oli roikkui vaan puhelimessa, ei oikein vakuuttanut tämän korjaamon toiminta, miten lie huolto tehty??En suosittele pelkästään asiakaspalvelun perusteella...

      • Tarja Espoosta

        Asun Espoossa ja käyttäisin paikan huoltoa mielelläni sijainnin suhteenkin mutta...kokemukseni kyseiseen korjaamoon on vähäiset mutta konkreettiset, ainakin työnjohto on paikassa kuin neuvostoliitosta, olin näet viime syksynä hakemassa autoani huollosta kun kuulin ja ihmettelin älytöntä huutoa ja karjumista joka kuului korjaamonhallista ja huomasin kaljun tatuoidun miehen huutavan suoraa huutoa nuorelle mekaanikolle ilman järjen hiventäkään, en tiedä minkä virheen tuo ihminen oli työssään tehnyt mutta ei järki ollut tällä kaverilla mukana, muutkin asiakkaat päivittelivät pihalla samaa ja naapurista kertoivat sen olevan siellä tapa hoitaa asiat, no en varmaan ole jatkossa tukemassa enempää tuo firman toimintaa, paljon on siellä opittavaa henkilöstöjohtamisessa. Onneksi ei tarvitse olla töissä siellä.


      • Kytkin-80

        Älkää käyttäkö korjaamoa! Sovitun työn jälkeen saat kalliin ehdotuksen seuraavasta viasta. TämäPaikka kuullostaa ensin edulliselta ja palvelevalta, mutta sitten löytyykin lisäkorattavaa. Kerron koko tarinani tarkemmin myöhemmin.


    • tiippana6

      Kovasti on kavereiden suosiossa tämä paikka joten päätin viedä myös oman auton tänne huoltoon. Vastaanotto oli asiantuntevan oloinen mutta aamulla ruuhkainen. Auton huollosta sai noutaessa tulosteen huollossa tarkastetuista asioista ja huoltokirja oli kirjattu, sovitut asiat oli tehty ja soittivat jopa ohjauksessa havaitusta nivelen väljyydestä, tämä kyllä ihmetytti kun auton katsastuksesta on kulunut vain 2 kuukautta. Ei siellä tatuoituja kaljupäitä kyllä näkynyt, liekö sitten asiakastiskillä olevankaan??

      • 31=11+20 eikö?

        Varmaa hommannu peruukin, ku on lukenut itestää nekatiivisia arvosteluja!


    • Ent. asikas

      Mummu-ihmistä huijattiin todella, kun huomattiin, että en paljon autoista ymmärrä. Lasku tästä ilosta 2000 €. Ei tartte mennä enää tähän huoltoon!

      • Polkupyöräilijä

        Niin meidänkin taloyhtiön mummoo huijattiin!

        Just pääsi sillä Polollaan sieltä starttimoottorin huollosta, tai vaihdosta ajamaan kotipihalle,niin auto sammu siihen, eikä enää lähtenyt käyntiin, mutta hyvin pyöritti uudella starttimoottorilla, kunnes akusta virta loppu.
        Onneksi ei ollut pitkä matka työntää takaisin sinne korjaamoon, oli pieni kevyt auto, kyydissä kevyt mummo ja laskutuksessa reilusti keventynyt käsilaukku ja alamäkeäkin oli melkein koko matkan, mitä ny liikennevalot jotka meidän tuurilla vaihtu tietty just punasiks.
        Ei mennyt mummo enää sen reissun jälkeen sinne autoaan huollattamaan, vaikka olisi tuon lyhyen matkan puolesta hyvinkin voinut siellä jatkossakin asioida.

        Kun on kuunnellut ja lukenut näitä korjaamojuttuja, niin olen monasti miettinyt, että on se luojan lykky, etten omista autoa ja siten säästynyt monelta mielipahalta.


    • a.asiakas

      Itselläni taas positiivisia kokemuksia, voin pelkästään suositella!

      • 35=16+19 eikö?

        Et oo tosissas!!!


    • Espoon Puutarhuri

      Hyvin Ah autossa hoitivat autoni huollon jopa soittivat ja korjasivatkin autoni jarrut samalla käynnillä. Harvinaisen mukavaa ja joustavaa sekä kohtuuhintaista palvelua josta maksan mielelläni. Suosittelen !

      • 28=18+10 eikö

        Uhkasiko sinua kenties joku, kun tuota suositustasi kirjoitit, se tatuoitu nahkatukkako siinä nyrkkiään heristeli?


    • Peereikäauto

      Oma kokemus tästä paikasta:

      -Lisätöistä ja osista piti soittaa, mutta soittoa ei koskaan kuulunut. Haettaessa annettiin vain selvitys, että tuossa työt ja osat ja lasku mikä sekin tasoltaan huomattavasti suurempi kuin arvioitu.

      -Kun soittivat kertoakseen, että auto on noudettavissa soittivat pilapuhelun, juuri ja juuri ehti puhelin kerran piippaamaan ennenkuin katkesi. Ensin ajattelin olla soittamatta takaisin, mutta pakkohan se auto oli sieltä saada takaisin niin soitin takaisin. Se on varma, että yhteenkään paikkaan missä tällaista rimanalitusta suoritetaan en autoani toiste vie.

      • EpäterveBisne

        Minun kanssa kalju jaaritteli ja selvitteli ihan loputtomiin samaa asiaa, puhelusta ei ollut tulla loppua! Eikä nähdyt asentajatkaan pari sanaa vaihdettua olleet kadun kirkkaimpia lyhtyjä.


    • gerhard1

      Taas sai auto huollon halvemmalla kuin muualta, tosin joutui odottamaan palvelua noutaessa autoa, mutta näyttää muutkin löytäneen hyvän huollon autolleen. Voisivat oikeesti tosin hiukan panostaa asiakaspalvelutilaan, nyt on kuin menisi pornoluolaan saksassa, himmeät valot ja punaset seinät.. :) tytöt vaan puuttuu.

      • gerhard1:lle

        Kerroppa gerhard1. mistä ne muutkin ovat hyvän huollon löytäneet, niin käyn itsekin kokeilemassa.


    • Vaihdan korjaamoa

      Minulle jäi vahvasti sellainen olo, että laskuttivat ainakin tunnin ylimääräistä työstä, jonka tekemiseen ammattitaitoiselta menisi huomattavasti vähemmän aikaa. Tämän ymmärsin kun kyselin vähän muilta korjaamoilta, paljonko tuollaiseen menee yleensä aikaa. Tuntitaksa ah-autossa melkein 100eur eli sillä odotan pätevää ja nopeaa työtäsekä nopeaa vianmääritystä, varsinkin kun on kyseessä automerkin oma tyyppivika, jonka pystyy arvaamaan vähänkin autoja tunteva ilman parin tunnin vianetsintääkin. Lisäksi kuulin, että olivat yrittäneet kaveriltani laskuttaa 45min. kymmenen minuutin työstä. Kaverini olikin ammattilainen ja sai työntekijän kiinni työaikojen vääristelystä, jonka työntekijä joutui myöntämään.

      On helppo pyytää asiakkaalta ylimääräistä, kun useimmat heistä eivät ole alan ammattilaisia. En varmasti menee enää ah-autoon, sen verran jäi epäilyttävä olo ja paha mieli.

      • semmoost

        Välillä ne helpoimmatki työt vaa venähtää syystä tai toisesta. Ja oli joku vika kyseisen auton tyyppivika tai ei niin pitäähän se ensin todeta, missä se vika on eikä vaan summanmutikassa vaihdella osia joita kyseiseen merkkiin on usein vaihdettu aiemminkin. Valitettavan usein se vaan menee niin että asiakasta on helvetin vaikee miellyttää. esimerkkinä sinä ku valitat nyt että tutkitaan missä vika on ja siitä velotetaan 2 tuntia vaikka se pitäis arvata, sit jos ne ois arvannu väärin ni valittasit täällä että mitä ne arvailee tutkimatta. :)

        Toki en tiiä mitä sun kohalla on käyny mut tommosta ny ekana tuli mieleen. Sitte toi kaveriski jos on ammattilainen ni kannattaako tommosen 10minuutin homman takia edes ajaa korjaamolle?


      • ohho
        semmoost kirjoitti:

        Välillä ne helpoimmatki työt vaa venähtää syystä tai toisesta. Ja oli joku vika kyseisen auton tyyppivika tai ei niin pitäähän se ensin todeta, missä se vika on eikä vaan summanmutikassa vaihdella osia joita kyseiseen merkkiin on usein vaihdettu aiemminkin. Valitettavan usein se vaan menee niin että asiakasta on helvetin vaikee miellyttää. esimerkkinä sinä ku valitat nyt että tutkitaan missä vika on ja siitä velotetaan 2 tuntia vaikka se pitäis arvata, sit jos ne ois arvannu väärin ni valittasit täällä että mitä ne arvailee tutkimatta. :)

        Toki en tiiä mitä sun kohalla on käyny mut tommosta ny ekana tuli mieleen. Sitte toi kaveriski jos on ammattilainen ni kannattaako tommosen 10minuutin homman takia edes ajaa korjaamolle?

        jaa se myönski sen asian, sitte asentaja oli idiootti.


    • FiatKeijo

      kahta eri Ducaton isoa pakua käyny ehjäyttämässä, ei valittamista = luvatussa ajassa tullu valmiiks ja huomattavasti edullisemmin kun merkkiliikkeessä. Ainoa mistä nyt vois vähän ns. miinusmerkkistä palautetta antaa on se pihan ahtaus, sinne ei meinaa mahtua mihinkään yhtään isompaa autoa laittamaan kun on ilmeisesti täynnä duunareittein autoja sekä muutama kuorkki siellä tuntuu seisovan 247 kun siitä ohi ajan joka päivä ja nään pihalle..

    • ttt1

      Asiakaspalvelu oli ihan asiallista, mutta kokonaiskustannus nousi melkein 50% ilmoitetusta, vaikka mitään muuta kuin tilattu työ ei jouduttu tekemään. Työhön käytettyä aikaa ei kerrottu missään, kuitissa oli vaan könttäsumma töistä, joka ainakin minun mielestäni oli jonkin verran yläkanttiin. Ei tosiaan mikään edullinen paikka ja taidan jatkossa käyttää jotain muuta korjaamoa.

      • miksi maksoit

        Jos menee 50% yli niin itse olisin maksanut alkuperäisen sovitun hinnan.


    • Huonoa tuuria?

      Viime vuonna määräaikaishuolto ja jakohihnan vaihto. Huollon jälkeen auto alkoi ääntää. Autoja korjailevat tutut sanoivat, että hihnan vaihdon kanssa mennyt jotain pieleen. AH-autohuollossa pariin kertaan tsekattavana ja ei kuulemma mitenkään liittynyt hihnanvaihtoon, vaan uusi yhtäaikaa sattumalta vain ilmennyt vika. Laturi kuulemma rikki ja pitää vaihtaa. Vietiin onneksi toiseen huoltoon tarkistettavaksi, laturissa ei ollut nimittäin mitään vikaa! AH-autohuolto pahoitteli, vaihtoi hihnan uudelleen (ääni katosi) ja tarjosi hyvityksenä seuraavan huollon vain osien hinnalla. Hölmöt haluttiin tarjota mahdollisuus. Ostettiin uudet renkaat heiltä samalla ja kun saatiin auto takaisin, se puoltaa nyt oikealle ihan järkyttävän paljon. Ennen huoltoa ei siis mitään puoltamista, taas yllättäen huonolla tuurilla ilmestynyt muu vika. Vikaa ei äkkiseltään löytynyt, vaan pitäisi viedä rengastarkastukseen uudelleen...Ja juuri katsastetun auton etujarrupalat kuulemma oli ihan loppu, että heti/pian vaihdettava. Vaikka renkaat oli siis irti, niin eipä samalla hoitunut. Samoin vaihtaa pitää pian kuulemma etualatukivarren takahelat...Vaihtuu samalla myös autohuolto, ehkäpä sitten katsastuspaikkakin jos nämä viat tällä kertaa paikkansa pitää...Tarkistetaan nyt ensin toisessa huollossa...

      • alkuperäinen

        Kyseessä AH Auto. Näköjään lähes saman niminen olemassa, ettei turhaan sekoitu tähän jupakkaan. Ja katsastusta ei tarvinnut vaihtaa, katsastusmies halusi nähdä auton uudelleen ja korjausta vaativia vikoja EI OLE...


    • Sillälailla

      Jatkoa edelliseen. Vaikea uskoa että ammattimies voisi asentaa uuden "etuoikean" renkaan vanteelle väärinpäin, inside merkintä ulospäin. Mukavasti tuntuu puoltavan oikealle tuolla asennustavalla, moottoritienopeuksilla ihan huolella...Kerran vielä asiointi kyseiseen liikkeeseen, rengas vanteelle oikeinpäin ja sitten ei enää jalallakaan AH-autohuoltoon. Ja tosiaan tätä vikaa he eivät löytäneet samana päivänä uudestaan käydessämme. Pelottavaa. Itselle ei tullut mieleenkään että joku renkaista olisi asennettu väärin jo vanteelle...

      • alkuperäinen tämäkin

        ja edelleenkin kyseessä AH Auto. Kulkee muuten auto taas normaalisti suoraan renkaan käännön jälkeen. Nimellinen hyvitys tulossa AH Autosta. Anteeksipyyntö ja selitys tapahtuneesta unohtui, mutta sehän olisi ollut varmaan liikaa vaadittu. Kiitti katsastusmiehelle uudesta tarkastuksesta! Uutta huoltoliikettä etsimään, huoltoon ei onneksi nyt ole hoppu...


    • Espoon puutarhuri

      Höpö höpö autoni on huollettu ja korjattu useasti AH-Autossa ja harvoin on tullut ongelmia, kerran oli asentajalta unohtunut penkinsuojus autoon mutta muuten auto on ollut priimakunnossa, tosin se söpö vaalea tyttö ei ole enään ollut asiakaspalvelussa joten siitä pieni miinus.

      • HöPöHöPö!!!

        Ei mikään pieni miinus riitä, vaan helvetin iso, on ne jannut niin v....n rumia, että alkaa siellä hämärässä puistattaan!!!


    • Jones11

      Käyttäisin mielelläni tätä korjaamoa sijaintinsa vuoksi, mutta tämä on kyllä pannassa meidän perheessä pysyvästi.

      Näkyy olevan kokemuksia laidasta laitaan, mutta omani ovat järjestäen huonoja. Kaksi pääasiaa on pahasti vinossa eli laskujen suuruus ja se, että ei osata yksinkertaisesti diagnosoida helppojakaan vikoja ja sitten joka tapauksessa korjataan jotain ja asiakas maksaa turhasta.

      Oma neuvoni on pitkäaikaisella autoilukokemuksella (80-luvulta saakka). Älkää misään tapauksessa käyttäkö AH-Autokorjaamoa osoitteessa Espoontie 8! Tämä on vissiin Mikkelän kaupunginosaa. Melko tunnettu korjaamo ja yhtä tunnettu huijaripaja. Me olemme käyttäneet kolme kertaa meidän perheessä ja joka kerran on kusetettu eli viat eivät ole korjaantuneet, mutta laskua on kyllä tullut.

      Itse vein Kia Magentiksen sinne ensin. Vikadiagnoosista otettiin 80 euroa ja vakuutettiin, että tämä on se vika. Sitten korjattiin turhaan neljällä sadalla. Merkkihuollossa sanoivat, että eihän nuo osat mene ikinä noissa kilometreissä, vaan siinä on summamutikassa korjattu mitä sattuu. Vika ei ollut siellä päinkään. Vaimon autossa kävi ihan sama juttu.

      He korjaavat ja laskuttavat aina jotain, vaikka vika ei löytyisikään, Asiakaspalvelussa ollaan kyllä ystävällisiä jne,, mutta ammattitaitoa ei ole ja asiakas maksaa ihan turhasta. Muilla on ollut tuttavapiirissä samanlaisia kokemuksia AH:sta. En suosittele kenellekään.

    • RomuhanseMini

      Taitaa nuo viestiketjun negatiivisiin palautteisiin annetut -peukut olla itsensä omistajien, tai heidän pelottelemansa henkilökunnan tänne antamia, koska en usko niiden takana olevan tyytyväisten asiakkaidenkaan ja enemmän täällä tosiaan näyttää negatiivista palautetta olevan, niin kyllä luulisi kyseisen yrittäjän asioiden parantamiseksi jotakin tekevän.

      Yrityksen harrastama ja mielestäni täysin ylimääräinen laskutus ei ole oikein, jos asiakas käyttää autoaan ongelman ilmettyä näytillä ja siellä jokin vika todetaan,niin parin minuutin hommasta veloitetaan 50€ vaikka se vika myös siellä korjautettaisiinkin, se ei mielestäni enää ole asianmukaista ja kun saman löytyneen vian takia kolmeenkin eri kertaan jouduttu käymään, niin joka kerta on veloitettu eli yht. 150€ sitten lisäksi varsinaiset useiden satojen korjauskustannuksetkin, niin se ei mielestäni enää ole oikein ja juuri siksi taitaa loppua oma ja kun tällaisilla negatiivisilla asioilla on tapana levitä, niin ilmeisesti tuttavienikin asiointi vähenee, tai loppuu kokonaan tuolla, eli tämä yritys harrastaa nimenomaan ja kirjaimellisesti juurikin sitä asiakaslähtöistä toimintaa, mutta on ilmeisesti ymmärtänyt asian todellisen pointin väärin...?!

      Joku otti puheeksi myös sen ikävän ahtaan piha-alueen, niin uskoakseni tässä tapauksessa luonnollisen helpotuksen asiaan tuo yksinkertaisesti asiakaskato.

      Mutta toisaaltaan ei kai se järjenkäyttökään liene kiellettyä, jos sitä ylipäätään on,
      niin vielä toiminnan loppumetreille voisi sille pysäköintiongelmallekin jotakin tehdä ja yksinkertaisin keino siellä asioinnin helpottamiseksi olisi autojen vinopysäköinti, enkä nyt tarkoita tällä yleisemmin blondeilla esiintyvää sikinsokin ja sinnepäin parkkeeraamistapaa, joka siellä nykyisin vallitsee, vaan parkkialueen muuttamista ns. vinoparkiksi!

    • Anthrax

      Kävin viimeviikolla lääkärissä ja sain reseptiin jatkuvaan särkyyn samoja lääkkeitä kuin ennenkin, taisi olla jo neljäs kerta, sama pätee myös myös autoissa

      " Yrityksen harrastama ja mielestäni täysin ylimääräinen laskutus ei ole oikein, jos asiakas käyttää autoaan ongelman ilmettyä näytillä ja siellä jokin vika todetaan,niin parin minuutin hommasta veloitetaan 50€ vaikka se vika myös siellä korjautettaisiinkin, se ei mielestäni enää ole asianmukaista ja kun saman löytyneen vian takia kolmeenkin eri kertaan jouduttu käymään, niin joka kerta on veloitettu eli yht. 150€ sitten lisäksi varsinaiset useiden satojen korjauskustannuksetkin"

      Ei ne ihmiset sielläkää palkatta töitä tee, kannattaa myös miettiä mitä ja minkä ikäistä autosta milloinkin korjataan, nykyään ihmiset ajaa autot aivan loppuun ja sitten ihmetellään kun korjaaminen ei enään olekaan niin halpaa ja yksinkertaisen nopeaa.

      Mikäli autolle ei korjaamolta löydy parkkipaikkaa kyseessä lienee hyvä ja laadukas korjaamo, omasta mielestäni tyhjät parkkipaikat löytyy niiltä muilta....

      "enkä nyt tarkoita tällä yleisemmin blondeilla esiintyvää sikinsokin ja sinnepäin parkkeeraamistapaa, joka siellä nykyisin vallitsee"

      Blondit ne blondit on näköjään käyneet sielläkin.... ; )

      • erkkipeli

        Tai sit siel on muitaki yrityksiä eikä kaikki parkkiruudut ole heidän. Autoani en sinne kyllä vie vaan korjaan mielummim vaikka itse mutta kukin tavallaan.


    • Ylihinta

      Kulaisilla työvälineillä tekee korjauksia A 110.00 e tunti tuli paha mieli tunti hinnasta.

      • 667788

        Pyysin huoltotarjousta hiljattain ja siinä sanotaan 85/tunti. Ero ei selity edes sillä että olisi 85 ALV. Kysynkin että mistä tuo tuntihinta on repäisty? Onko eri töille eri tuntihinnat? Kyseessä Espoossa oleva AH-Auto.fi

        Tarjous tuli nopeasti ja sisälsi asiallisesti listattuna toimet tuntiarviona sekä osien hinnat. Näitä lukiessa aina törmää näihin kummallisuuksiin enkä ole vielä vienyt sinne huoltoon.


      • Touran
        667788 kirjoitti:

        Pyysin huoltotarjousta hiljattain ja siinä sanotaan 85/tunti. Ero ei selity edes sillä että olisi 85 ALV. Kysynkin että mistä tuo tuntihinta on repäisty? Onko eri töille eri tuntihinnat? Kyseessä Espoossa oleva AH-Auto.fi

        Tarjous tuli nopeasti ja sisälsi asiallisesti listattuna toimet tuntiarviona sekä osien hinnat. Näitä lukiessa aina törmää näihin kummallisuuksiin enkä ole vielä vienyt sinne huoltoon.

        Siellä kyllä hinnat heittelee riippuen mitä kulloinkin tehdään, olen kuullut myös tuosta 110€ tuntiveloituksesta jos vie auton mukana itse ostamia osia ja siihen sit vielä pientarvikkeet ja valohoito päälle. Kallis paikka ja työnlaatu välttävää.


    • autoshitt

      Paskan korjaamon tunnistaa siitä, että henkilökunta vaihtuu jatkuvasti, vikana 100 prosenttisesti työnjohtoasenne = tietämättömyys.
      Työnjohtaja ei ole koskaan korjannut autoja, niin miten voi olla työnjohtaja????
      Paskapuheella ei autoja korjata.

      • huijattu ex asiakas

        Onpas ollut huijauksen tuntua, kun auton täällä "huollatin"! Kun oma asiantuntemus ei riittänyt, niin otin ammattilaisen arvion "tehdystä" työstä. Arvio: ala-arvoinen työnlaatu ja kohtuuton maksu tehtyyn surkeaan työhön. Harmittaa, mutta enpä vie enää autoa sinne.


      • toiota
        huijattu ex asiakas kirjoitti:

        Onpas ollut huijauksen tuntua, kun auton täällä "huollatin"! Kun oma asiantuntemus ei riittänyt, niin otin ammattilaisen arvion "tehdystä" työstä. Arvio: ala-arvoinen työnlaatu ja kohtuuton maksu tehtyyn surkeaan työhön. Harmittaa, mutta enpä vie enää autoa sinne.

        Sama täällä. Yrittävät kusettaa ihan suoraan todella röyhkeästi. Älkää ikinä viekö tänne autoanne jos haluatte, että autonne korjaantuu ja hinnat pysyvät oikeina!


    • Tyhmä mummo

      Mulla kans ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun vien kyseiseen korjaamoon:( Pelkkä korjausarvio maksoi 123 30 euroa. Eli pelkästä ei mistään sai maksaa hunajaa. Korjausarviossa jarruista kaikki oli paskana, kumma kun ei oo kovin äännellyt jarrut ym. jos ihan jarrurummutkin on mennyt, Yli 1000 euron luokkaa korjausarvio jarruista pikku ruostevaurion korjauksesta. Sai jäädä mun puolesta tekemättä. Saman vuosimallin katsastetunkin kaaran saa jo sillä hinnalla....

      • tyhmä mummo

        Niin lopulta vikaa olikin vaan toisen puolen jarrusylinteri vuoti, muuten jarrut ja kaikki kunnossa, osa maksoi 13 euroa ja pojalle vein auton ouluun korjautukseen, sillä meni katsastuksesta läpi ja toimii moitteettomasti. Älkää antako näiden jeppejen huijata itseänne:(


    • paljon kilsoja takan

      Olen käyttänyt AH-Autoa yrityksen alkuajoista alkaen. Vuosia olin tyytyväinen, vaan kun yritys kasvoi kasvamistaan, hinnat nousivat ja "lisäkorjausehdotuksia" rupesi tulemaan vioista, jotka ei katsastusmiestä tuntunut haittaavan.
      Viimeksi sain korjausarvion mm jarrujen vaihdosta ja parista muusta. tuntui kalliilta. Teetin korjaukset ja samalla öljynvaihtohuollon ja katsastustarkastuken päästömittauksineen uudessa Motonetin alakerrasssa Lommilassa olevassa huollossa. Hyvin tehty ja säästin monta sataa.

    • minä tulin liikkeeseen ja kerroin autossa olevan ongelma sillä itsekkin tiesin sen. Pyysin heitä tarkistamaan tarvitseeko korjata sillä itse en ole ammattilainen tässä asiassa. Korjaaja tarkista ja sanoi että kyseinen varaosa on rikki ja sen tilaaminen maksaa n. 200 euroa ja jos tilaan sen niin ei pysty operuuttamaan tilausta ja on pakko maksaa eikä saa rahoja takaisin.

      sitten jätin heille autoni korjaukseen ja lähdin omille asioille ja n. puolen tunnin päästä tulee puhelu, että varaosa josta oli kyse onkin kunnossa ja täysin ehjä ja ''ammattilainen'' korjaaja kysyy minulta ''mitä minun pitäisi tehdä?''. Olin aivan ihmeissää kun vitti olevinaan ammattitaitosena työntekijänä kysyä moista. Vastasin heille, että he sanoivat varaosan olleen epäkunnossa ja se kannattaisi vaihtaa ja nyt kun olin sen tilannut ja maksoin niin sitä ei enään tarvitsekkaan eikä pysty peruumaan tilausta.

      Lopulta heidän huijaus maksoi minulle n.400 euroa, sillä varaosa maksoi 200 e ja palvelu/korjaus vielä 200e.

      Eli en voi muuta sanoa kuin että paska liike eikä kannata luotta, koska kyseisessä liikkeessä ei työskentele ammattilaiset vaan rahanrepijät ja amatööri '' ammattilaiset'' autokorjaajat.

      • muahhahhaaaaaaaa

        Kyllähän varaosan pitää olla kunnossa, eihän autoon viallista varaosaa laiteta.


    • Järkyttynyt

      Tuntuu huijarikorjaamolta; vedättävät,kun huomaavat ettei asiakas tiedä autojen korjauksesta. Käytin korjauksessa(600e),jonka jälkeen uusi vika. Yllättäin sanoivat ettei vika johdu edellisestä korjauksesta vaan ihan eri syystä. Vika ei korjaantunut vaikka sai maksaa yli 700e! Nyt uusi korjausaika,koska takuu on voimassa.. Kyllä on viimeinen kerta,kun ah-autossa autoani käytän!!

    • Huonopaikka

      Ei voi suositella. Työn laatu huonoa ja uusia vikoja keksivät kyllä. Aikataulut kusee myös.

    • SinullaRahastetaan

      Erittäin huono kokemus. Auto tuotiin moottorin vaihtoon ja hommassa meni kolme kuukautta!!! Yrittivät vaihtotyön jälkeen myös rahastaa ensin kalliisti laturin vaihdolla, mutta kun en suostunut, yllättäen nakutus moottorista korjaantuikin edullisemmalla pikku työllä. Tekivät vian varmasti tahallaan, koska aikaisemin ei ääntä ollut kuulunut. Lisäksi hyväksyivät moottoriin väärän osan alihankkijalta, jota en siis saanut köyttööni heti. Sen sijaan asensivat vanhan vaurioituneen osan joka aihetti järjettömän savutuksen ja hinurin tilauksen. Kehtasivat neropatit vielä ehdottaa hitsauskorjausta kun valitin loputtomasta ehjän ja sopivan varaosan odottelusta.

      Kaiken kruunasi kuitenkin älykkyys hitaan ja virheellisen palvelun kompensoimisessa; hoksasivat kyllä ilmoittaa auton valmistumisen yhteydessä, että autossa on vielä kesäkumit alla ja keli on pakkasella, mutta eivät ymmärtäneet heille järkevällä ja edullisella tavalla hyvittää tyytymätöntä asiakasta ja vaihtaa talvirenkaita alle valmiiksi kun tulisin noutamaan vihdoin autoa!! Ei auttanut kuin vaatia äänekkäästi tiskillä, että ettäs kehtaatte! Ensin sössitte työn ja sitten vielä pitäs lähteä heidän pihasta kesäkumeilla talvikeleihin!

      Jos asioitte, hoitakaan mieluiten kirjallisesti sähköpostilla kaikki, jotta teidän on helpompi reklamoida. Älä vastaa puheluihin ( ne kestävät muutekin ikuisuuden kun kaljumies jaarittelee kaiken asian moneen kertaan) vaan pyydä ottamaan yhteyttä sähköpostilla. Ja reklamoikaa, sillä ilman sitä tällaiset firmat jatkaa toimintaansa kolhuitta. Pyydä myös esimiehen yhteystiedot ja anna heti palautetta.

      Kun jonotin autoa tiskiltä "kaljupään" kanssa oli muuten asioimassa mieshenkilö joka yritti valittaa jostain työstä ja hinnasta. Teki mieli tukea asiakasta ääneen, että et ole ainoa tyytymätön!

      • Touran

        Tutun tuntuista tekstiä, tuo "kaljupään" kanssa on itsekkin tullut asioitua, aivan uskomaton selittäjä, samaa soosia toistaa varmaan loputtomiin jollei keskeytä ja kannattaa tosiaan asioida tämän korjaamon kanssa pelkästään sähköpostilla välttyy näet monelta turhalta väännöltä tai oikeastaan tähän korjaamoon ei kannata polttimon vaihtoa kummempaan autoaan viedä.


    • tukkajumala39

      Sovin ajan uusien kesärenkaiden laittoon viime vuonna. Etukäteisajanvarauksesta huolimatta työ kesti yli tunnin (!) ja hinta laskulla oli muuta kun etukäteen sovittu. En jaksanut alkaa muutamasta kympistä tiskillä vääntämään, Jälkeenpäin sähköpostia laitoin (joka ei johtanut mihinkään)

      En suosittele enkä itse käytä palveluita heiltä enää

    • Eikoskaanenää

      En suosittele!
      Alkuun vaikutti ammattitaitoiselta ja hyvältä paikalta. Sovin köyhänä opiskelijana et lisätöistä on soitettava ennen ja alku summaksi sovittiin 200e. Ikinä ei soittoa tullut. Hain auton, yli 500e lasku ja vika korjaamatta. Soitin tälle kyseiselle kaljupäälle joka jaaritteli ja jaaritteli. "Pitäis sit viel ne tulpat vaihtaa"
      500e korjattu sitä ja tätä mut, 20e tulppia ei vaihdettu tai niistä edes aloitettu. Nyt kaverini vaihtoi ne ja kas auto toimii. AIVAN TÖRKEÄ RYÖSTÖ PAIKKA!!!

    • KUOLETTAVAKOKEMUS

      Minulla todella HENGENVAARALLINEN kokemus AH Autosta (Espoontie 8)!

      Kyseessä on henkilöautoni talvirengaiden vaihto kesärengaisiin:
      - Ajoin vaihdon jälkeen autolla 90 km
      - Autosta kuului kova ääni ajaessa
      - Kun tarkastin kesärenkaita huomasin että:
      -- oikea eturenkaan paine oli alle 1.4 eli se oli löysä (2.3 on vakio)
      - -- oikean ETUrenkaan pultit olivat niin LÖYSÄT että pystyin pyörittämään niitä SORMILLA
      - -- MYÖS vasemman TAKArenkaan pultit olivat niin LÖYSÄT että pystyin pyörittämään niitä SORMILLA

      OPETUS:
       ÄLKÄÄ IKINÄ KÄYTTÄKÖ AH AUTON NS PALVELUITA!!!

      JOS MINULLA OLISI OLLUT VÄHÄNKIN HUONOMPI ONNI, PERHEENI OLISI VOINUT KUOLLA RENGAIDEN IRROTTUA!

      • Roona

        En todellakaan suosittele, autooni vaihdettiin AH-autossa n. 7kk sitten takatukivarsiin jotkin kumit ja nyt tänään merkkihuollosta ilmoitettiin molempien vaihdettujen kumien olevan taas rikki, ilmeisesti ne on alunperin AH-autossa väärin asennettu ja rikkutuneet jo asennuksen aikana, miltei 500€ rahat meni nyt yh-isältä tämän yrityksen töppäyksen vuoksi, näille rahoille olisi ollut muutakin käyttöä.


    • Kalle1444

      Älkää käyttäkö tätä paska korjaamoa. Eivät osaa korjata autoani vitun pellet. Asentaja vielä kaiken lisäksi rikkoi auton spoilerin ja jouduin itse kustantamaan tämän . Haistakaa vittu koko vitun firma oikeuteen vien vielä tän homo runkkari firma .

    • Jeremiaskovanen

      IL:n toimittelija Timo Kiiski teki ylikehuvan jutun noista 24.11.-18. Lienee sukulaispoika, jonka firma alamäessa asiakaskadon myötä? Tai ainakaan taustatöitä ei tehnyt kesätoimittelija lukemalla nettiä etukäteen!

    • Gmiesson

      Vein auton tarkistettavaksi etupään kolinan takia.
      Seuraavana päivänä menin paikanpäälle kysymään mitä vikaa.
      Öljyvuoto, tukivarret, raidetangot ja muut vetimet ja puslat jne. kuulemma ihan paskana.
      Kustannus arvio oli 2100e.
      Sanoin ei kiitos en tarvitse palveluksianne.
      Tarkistuksesta ottivat 75e.

      Menin toiselle korjaamolle ja he hoitivat homman 400e.
      Ja vikaa ei ollut kuin nimeksi varrattuna ah-auton arvioon.
      Että näin.
      Rankkaa vedätystä.

      • Sainte

        Minulle kävi sama autoni kanssa, antoivat muhkean 1300e kustannusarvion korjauksista ja miltei naapurissa sama homma hoitui 520e. Eipä enään tarvitse tuolla käydä.


    • Ei_pohjaton_budjetti

      Sain AH-AUTO Oy:n tarjouspyynnön sähköpostitse 2017 90 tkm huollosta 500€, kustannukset tällöin pysyivät huollon lopussakin.

      Vuotta myöhemmin 10/2018 pyysin jälleen tarjouspyynnön luettelemistani vioista, ja asiakkaan osista ja määräaikaishuollon 120 tkm tekemisestä, eivät lähettäneet sähköpostitse, vaan antoivat puhelimitse kustannusarvion 1100€. Jäin käsitykseen sananmukaisesta ARVIOSTA, joka perustuisi tuntihintaiseen työhön ja varaosat siihen päälle jollakin pienellä prosentilla...näinhän luulisi.

      Tässä remontissa vaihdettiin etu- ja takajarrupalat, etulaakerit molemmat puolet ja takalaakeri ja huom asiakkaan osilla!

      Etulaakereiden vaihdon seurauksena rikkoivat molemmat puolet "korvakkeista", toinen puoli ehjeytettiin liimaamalla, toinen hajosi säpäleiksi kustannusarviolisäys 15€ tarvikeABS-anturille 300€ ja toimitusaikaa viikko. Takalaakerille lisähinta 300€ ja takajarrusatulalle 420€ -oisko tarvinnut "OIKEASTI" vaihtaa, mutta turvallisuutta ajatellen on vaihdettava. Etu- ja takajarrulevyt olivat kuulemma kuluneet "standardien rajoille" ja suosittelivat näiden vaihtoa ja taas pääsevät asiakasta "rokottamaan surutta". Mistä oikeasti tiedät, kun on sana vastaan sana, etkä kiireitesi puolesta ehdi korjaamolle käymään ja tarkastamaan oikeata tarvetta vaihdolle?! Suoraansanoen asiakkaan vedätystä.

      Kustannusarvion olivat muuttaneet tarjoukseksi ja kaikki lisäyksenä vaihdettuna aina edellisiin summiin kuten 1100€ lisäyksenä 300€ lisäyksenä 420€ jne.

      Koko rempalle tuli hintaa 3200€, josta sain tingittyä 200€ (sijaiautovuokran 200€ reilu vko - joka aikaisemmin kuului ilmaisena palveluna huollon yhteydessä), silti poskettoman hintainen jarruremontti. Asiakkaan osat, nostivat näemmä heidän "työnsä arvoa". Arvaa vaan käytänkö enää, autoani tuossa huollossa?! -No en s..tana käytä. Vältä tätä paikkaa!!

    • Anonyymi

      Ei ole muuttunut ah-auton osaaminen. Vein auton öljyn vaihtoon ja yhtäkkiä kaikki autossa vialla? 2010 mallinen Ford fiesta ja kaikki kunnossa. Kun ajoin kotiin auton oikea puoli alkoi kolisemaan. Soitin maanantaina heille takaisin ja sanoin että he jotain olivat tehneet autolle koska aijemmin ei ole ääntä kuulunut. Kännykässä vänkäsi vastaan mies joka sanoi että autoni laakerit ja iskurit ovat rikki ja yritti saada minua varaamaan heti vaihtoajan ja että korjaukset olisivat yhteensä yli 700e. Kävin katsastajalla kuntotarkistuksessa ja hän sanoi että oikean puolen pallonivel on löysällä ja ettei autossa ole mitään muuta vikaa, lisäten että se ovat autoa nostaessa saattaneet rikkoa osan. Täysin huijari paikka enkä koskaan ole viemässä autoani takaisin.

      • Anonyymi

        hahhah luuletkos että autoa nostaessa saa pallonivelen väljäksi.. Hereille pahvi.


    • Anonyymi

      AH-Auto yritti huijata törkeästi myös minua. Yrittivät myydä tarpeetonta ja todella kallista remonttia. Tätä remonttia ei koskaan tarvittu autoon. Tämän firman toiminta on käsittääkseni ollut todella hämärää ja epärehellistä melko monilla asiakkailla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe