AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kauppakeskuksen autopesula

Kauppakeskuksen autopesula

5 Vastausta 158 Lukukertaa
Lehdestä luin että virolainen autopesu ja siivousyrittäjä olisi ollut kiinnostunut autopesulasta kauppakeskuksen yhteyteen.

Hän asettuu nyt Tynkyn halliin ja palkkaa yhden työntekijän. Montakohan työntekijää hän olisi palkannut, jos hänellä olisi ollut mahdollisuus isompaan kauppakeskuksen yhdessä olevaan tilaan.

Kiitos Ari ja Hannu
Autopesuyrittäjiä on ollut useampiakin ja kaikki hiljaa
kadonneet.
Ikaalisissa on isopiakin vuokratiloja saatavissa joten
perustappa 10 hengen autopesula.
Lapset, teillä on haaveenne, ja hyvä niin koska aikanne
kuluu paremmin ettekä ole pahanteossa.
åiti tuu pyyhkiin ei tainnut ymmärtää, ikänsä tuoman dementian johdosta, aloittajan pointtia.

Pointti lienee, että kauppakeskuksen yhteydessä ja läheisyydessä kaikenlaista yritystoimintaa voitaisiin harjoittaa laajamittaisemmin kuin yksittäin jossain laitakaupungilla.
Tämmöttet pikkupuljut on vain jotain peitefirmoja, jonka perimmäistä tarkoitusta vain voi arvailla, ajetaan kuitenkin lopuksi konkurssiin, liittyy oheistoimintana kaikenlaista hämäräbisnestä kuittikauppaa, verovilppiä, eu tukien ja starttirajojen väärinkäytöksiä, pimeää työvoimaa jne.

En nyt mene väittämään tässä tapauksessa tuollaista, mutta kun pari jeppeä tulee jostain tuntemattomuudesta ja perustaa firman mitäänsanomattomalle paikkakunnalle, niin siinä on yleensä muutakin mukana kuin pelkkä liikeen pyörittäminen, sama meno jatkuu taas jossain muulla paikkakunnalle, kun konkurssi tulee.

Liiketoimintakieltoa yleensä aika harvoin annetaan vaikka tekisi kuinka monta konkurssia, koska konkurssin tekeminen ei ole mikään rikos, se on ihan laillinen toimenpide, mutta ne syyt jotka siihen konkurssiin johtaa voi sitten allla taas mitä tahansa, laitttomuuksia sun muuta, tällaiset pikkufirmat alkaa vain minua epäilyttämään.
Kunnan ja siis veronmaksajien asia ei ole rahalla rahoittaa minkäänlaista liiketoimintaa. Kunta sen sijaan rakentaa ja myy infrastruktuurin, siis myy, jotta liiketoiminnan perusedellytykset täyttyvät.

Kepulaisten, kakon ja sosiaalitapausten epätoivoinen jankkaaminen kauppakeskuksesta naurattaa jo Helsinkiä myöten. Näillä palstoilla oikeat sosiaalitapaukset päivittäin jankuttavat typeryyksiään asiasta keskenään. Oikeat ihmiset eivät enää viitsi lukea näitten muutamien nimimerkkien plörinöitä täältä. He ovat sitä pohjasakkaa, jotka tekevät kepulle ja kakolle suuren karhunpalveluksen ensi syksyn kunnallisvaaleissa. Heitä ei kukaan puolue kehtaa tunnustaa jäsenikseen, vai kehtaako kepu, sossut ja kokoomus?

Kiitos valituksesta, Ari ja Hannu!
Ehdokkaiden pitäisi aloittaa hyvissä ajoin kahvipakettien roudaamisen mummoille ja esim. Luhatuulen asukkaille. Muuten valtuustopaikka voi jäädä haaveeksi. Mieluiten useampia käyntejä ja joka kerralla uusi kahvipaketti. Mummojen kuljetuskin äänestyspaikoille pitäisi saada järjestettyä.
 /   /  /  / Kauppakeskuksen autopesula

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta