Nettikauppa fashion paradise one ON HUIJAUS!

HUIJATTU112

tilasin fashion paradise nettikaupasta torstaina mekon ja maksoin idioottina tietenkin ennakkoon sen.kas kummaa tänään koko nettiputiikkia ei ollutkaan,verkkokauppa suljettu ja enään ei vastata viesteihin.onko tämä huijaus firma kerennyt muitakin huijaamaan? asiaa en todellakaan jätä tähän vaikka kyse onkin 32eurosta mutta periaate! LAITTAKAA VIESTIÄ ETEENPÄIN TÄSTÄ LIIKKEESTÄ ENNEN KUIN MUUT KERKEÄÄ RAHANSA SINNE LAITTAMAAN!

5

487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minulla on myös todella huonoja kokemuksia kyseisestä kaupasta. Tein melkein 90 euron tilauksen keväällä. Maksoin ennakkoon. Noin 1kk meni ennen kuin paketti tuli ja vaatteet eivät sopineet eikä laatu ollut hyvä. Yritin ottaa yhteyttä nettisivujen kautta ja pariin eri sähköpostiin, mutten saanut vastausta. Lopulta kesäkuussa sain sähköpostin jossa oli palautusohjeet. Maksoin itse palautuksen postimaksun, mutta myyjä ei edes noutanut paketttia postista ja posti lähetti sen minulle takaisin. Yli 100 euroa oli mennyt hukkaan. Otin yhteyttä kuluttajasuojaviranomaisiin (onneksi mulla oli tallessa kaikki sähköpostit) ja he ottivat yhteyttä myyjään. Olin jo luopunut toivosta kun yhtäkkiä myyjä soitti ja sanoi palauttavansa rahani ja maksetut postimaksut. Eli sain rahani takaisin. Myyjälle ei ole missään netissä puhelinnumeroa, mutta jos sulla on vielä 32 euroa saamisia firmasta voin antaa sulle numeron, jolla saat myyjän kiinni jos laitat mulle privana sähköpostia anukatri (at) nic.fi. En viitsi tänne laittaa numeroa.

    • kiukkuinen1

      Joo! Ei ole hyvät kokemukset minullakaan. Tuotetta ei kuulunu, rahoja ei palautettu, viesteihin ei juurikaan vastattu tai jos vastattiin niin pitkän ajan päästä ja kaiken lisäksi tuli sellainen olo että asioista valehdellaan!!! Lopuksi viestit joissa laitoin tietoa asioiden oikeasta tolasta ja uhkaukset kuluttajaviranomaisella sekä soittoyritykset kukat77 kirjoittajalta saamaani puhelinnumeroon (siihen kuitenkaan vastaamatta) johti siihen että palautussumma tuli tililleni! Älkää siis ihmiset luottako moiseen firmaan...joutaisivat enemmän vastuuseen toiminnastaan!!!

    • vaaranpaikka...

      Kaikki yritysten ja yksityisten verkkosivujen omistajien yhteystiedot ovat julkisia.

      Netistä löytyy kyseinen henkilö, joka omistaa "fashionparadise-one.fi" osoitteen ja löytyy osoitetiedot, nimi ja puhelinnumero. Viranomaiset kyllä tietävät kuka henkilö on vaikka itse yritystä ei olisikaan rekisteröity yritysrekisteriin, kuten me kaikki muutkin uteliaat sen löydämme.

      Siis kun laitatte verkkosivut pystyy vaikka harrastus pohjalta päätyvät kaikki antamanne nimi, osoite ja puhelinnumeronne koko maapallon katsottaviksi.

      Löytyy palveluntarjoajia (tai hankkikaa postilokero) joiden kautta voitte toimia verkossa anonyyminä ja silti omistatte verkkosoitteenne. Julkkikset toimivat näin (ja rikolliset), jolloin omistajatiedot eivät ole kaikkien saatavilla. Kuka julkkis tai tavis haluaa häirikön kotiovellensa, varsinkaan naiset.

    • huijattu4

      SUOMEN KOTIROBOTTI ON HUIJAUS!

      tilasin Kotirobotti.com nettikaupasta kaksi kuukauden sitten tarviket ja maksoin. Kauppa ei tullut ja asjakaspalvelu ei vastaa. Puhelinumerot ei ole käytössä. Se Verkkokauppa on ilmsesti huijaus.

    • vihainenhuijattu

      Bazaar Beauty Shop - huijausta!!!

      Bazaar Beauty Shop on myös huijausta. Olen tilannut sieltä yli kaksi viikkoa sitten, maksu mennyt mutta mitään en ole saanut. Sähköpostiosoite ei toimi, nyt eivät nettisivutkaan toimi. Puhelimeen ei vastata ja tekstareihin vastattiin aluksi "tilaus unohtunut lähettää, nyt lähetetty", mutta paskan marjat. Jos nettisivut alkavat toimimaan, niin älkää missään nimessä tilatko täältä!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe