AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Vitutus

Vitutus

5 Vastausta 185 Lukukertaa
Olen ostamassa gigantista puhelinta. Miten osamaksu toimii? Jos haen puhelimen liikkeestä, pitääkö maksaa jokin avausmaksu yms. (ensimmäinen erä?) vai tuleeko lasku sitten perässä? Eli meneekö se niin että marssin kauppaan, otan puhelimen & jätän yhteystiedot, saan puhelimen sieltä heti, ja maksan myöhemmin, vai että marssin kauppaan, otan puhelimen, maksan aloitusmaksun ja maksan loput erät myöhemmin. SELITTÄKÄÄ MINULLE? vituttaa kun ei missään lue mitään enkä rupea penkomaan joka sivua.. ärh kiitos jo etukäteen!
kuka nyt osamaksulla mitään... se se vasta kallista onkin...kaikenlaisia avausmaksuja ja joka maksuerän yhteydessä monta euroa jotain käsittelymaksuja korkojen lisäksi...kysy kunnon alennus ja osta käteisellä.
Ne täyttää siellä luottokorttihakemuksen ja alustavan päätöksen saat heti eli luurin saat mukaan jos päätös on myönteinen, riippuu myös siitä paljon laitat luottorajaksi, esim 1000€ niin ja jos ei ole maksuhäiriötä niin kortti irtoaa yleensä.

Eli nykyään ei varsinkaan isommissa liikkeissä ole enää osamaksua vaan aina on kyseessä joku luottokortti joka haetaan liikkeessä jos sitä ei ennestään ole..
eikö kannata ottaa oman operaattorin kytky? Jos on luottotiedot niin se o aivan sama asia kuin osari etkä saa satasen ostosta kymppitonnin korttia joka polttaa taskussa sit koko loppuiän!
Osta sellainen puhelin, johon sinulla on rahaa jo nyt. Minä pärjään oikein hyvin viidenkympin hintaisella perusmallilla, jolla voi soittaa ja tekstata.
"kun ei missään lue mitään enkä rupea penkomaan joka sivua"

Kyllä lukee, eikä tarvitse penkoa. Gigantin sivuilta yksi klikkaus.

http://www.gigantti.fi/cms/c-l_isGQVp.uMAAAEuPNg9Tyjy/maksutavat-ja-turvallisuus
 /   /  / Vitutus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta