Ultimate Power 270 Mobile "klapitehdas

Sunair500

Olisko kellään kokemusta tuosta härvelistä.

43

2260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puolassakäynyt

      Jos se on se puolassa tehty niin se on ihan hyvä laite.

    • Sunair500

      Ursuskin on Puolassa tehty eikä se nyt niin hyvä laite ole.

    • Kesälomarahat

      Kiinnostava kone , toimiikohan kuinka kauan ja meneeköhän oikeasti 20cm puut kunnialla.

    • Ostaakko vai eu

      Onko jollain kyseinen kone? Kinnostava kuinka toimii?

    • klapitehdas

      Minä olen tilannut kyseisen laitteen. Toimitus piti olla juhannusviikolla. Minuakin kiinnostaa onko jollakin jo kyseinen laite. On meinaan kuulunut monen moista tarinaa Ultimatelta. Ensin alko toimitukset sit ilmoitettiin että tulee isompi kone ja pari viikkoo lisää sit tuli katsastus ongelmia ja taas pari viikkoo lisää. Sit ilmoitettiin että jos ei ota katsastus kuntoista niin saa heti mut tällä viikolla olisi tullut. Mutta ei taas tuli ilmoitus että ei ole osia kyseiseen laitteeseen. Tätä ilmoitusta ei tullut kaikille minulle ilmoitettiin että elokuussa valmistuu 20 konetta rekisteriin. kaverilleni ilmoitettiin että saa syyskuussa. Elikä minua kiinnostaa onko kukaan saanut näitä toukokuussa tilattuja laitteita, vai onko ollut paskapuhetta koko ajan. Koneet tehdään muuten sitten Eestissä ostivat suomalaisilta patentin. Viime viikon aamulehdessä haettiin alihankkioita kyseiselle laitteelle. Kiinnostaa onko ultimaten raha-asiat kunnossa. Olen maksanut käsirahan kyseiseen firmaan

      • ultimate power 270

        Olen itsekin tilannut samaisen koneen ja maksanut ennakkomaksun.Toimitus luvattu viikolle 35.Soitin tänään 20.09:ttä ja tiedustelin millon saan kyseisen laitteen.Eivät osaanneet sanoa varmasti toimituspäivää.Loppulasku on tullut ja eräpäivä olisi 1.10:ttä ja kun tivasin päivää niin sanoivat että laskun kun maksaa
        niin toimitus tulee Marraskuun loppuun mennessä.Enhän voi maksaa laskua eräpäivänä kun en tiedä milloin laite tulee vai tuleeko ollenkaan?
        Onko kukaan saanut kyseistä laitetta Ultimatemarketilta?


    • ultimate power 270

      Olen itsekin tilannut samaisen koneen ja maksanut ennakkomaksun.Toimitus luvattu viikolle 35.Soitin tänään 20.09:ttä ja tiedustelin millon saan kyseisen laitteen.Eivät osaanneet sanoa varmasti toimituspäivää.Loppulasku on tullut ja eräpäivä olisi 1.10:ttä ja kun tivasin päivää niin sanoivat että laskun kun maksaa
      niin toimitus tulee Marraskuun loppuun mennessä.Enhän voi maksaa laskua eräpäivänä kun en tiedä milloin laite tulee vai tuleeko ollenkaan?
      Onko kukaan saanut kyseistä laitetta Ultimatemarketilta?

    • kimuli 123456

      ei ole virossa tehty,vaan on joku kiinalainen "melkein kopio" aidosta klapituikosta,aidossa mobiili tuikossa on 25hp kone ja tässä ultimaten vehkeessä on 5,5-6,6, eivät tunnu tietävän itekkään... mieln kiinnol ootan kättäjä kokemuksia tästä lelusta...

    • 9990

      joko on tilaajat saanu koneensa?

    • Puuta pesään

      Taitaa olla kova menekki koneilla myös joka hidastaa saantia kun 20 konetta pystyyvät tekemään viikossa ja 2012 koneet myyty .Jossain luki myös että jos nyt tilaa niin saa koneen maaliskuussa 2013. Siviilirohkeutta vaatii tilaaminen ,jännää saako koneen vai ei. .Tuossa linkki sivulle.
      http://www.ultimatemarket.com/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=klapi270

      Toinen kone sähköisenä hidas mutta ihan kiinnostava myös ja kalliimpi sekä sähkökonehan tuo on. Lienee saatavissa myös polttomoottorilla. Pieni tehoinen koska 2,2kw moottori. Jos olsii isompi kone niin olisi varmaan nopeampi myös mutta verkkaiselle miehelle ihan kelpo kampe. 5m3 tunnissa on aika keko ja 5 tuntia niin jo on talven puut .

    • Viro2012

      Kyl niitä Virossa tehtaan. Emme ole vielä jaksaneet kääntä sitä suomeksi, mut monet videot ja kuvat löyty tästä linkista : http://www.sixfold.ee/ee/tooted/uus-kt200-2bhm/ jos jotain jää epäselväksi sitten [email protected] tai soitakaa.

      Hetkella saa niitä koneita vaan suora meiltä ja ei keneltä mualta. Ultimate:n kanssa ovat neuvotelut keskenä, mut miten neet loppu, en tie.

      Kone on tarkoitettu juuri mökki-koneksi.

      Terveiset Virosta!

    • Tomppa

      itse peruin oman klapikoneen tilauksen 1.10, rahoja ei ole vieläkään palautettu useasta pyynnöstä huolimatta.
      Olikohan kusetusta?

      Tomppa

    • omppa1

      Mielenkiinnosta kysyn, onko kukaan etukäteen maksaneista saanut jo kyseisen aparaatin ? Itse peruin tilaukseni, ja rahat sain kuukauden perästä takaisin kovistelujen jälkeen.

      • Viro2012

        Et saa sitä konetta kuka Ultimatelta! Unohdin tän forumin täysin.

        Viimeset 2 konetta tulit Suomeen viikko sitten vissi. Mut vaan 2 kpl. ja nämä olit tilattu meidän yhteistyökumpaniin Mani Invest Oy kautta. He otta myös traktori käytöisten Klapi-Tuikojen myynti. Elikä koko paketti. Jos kiinosta, sitten esitte siinä :
        http://snack.to/funqr0s3

        Mani Invest Oy miehet kävit 22.02.13 Virossa ja katsotiin sopimukset läpi. Hetkella on meil vaan traktori käyt. koneet työssään ja EI YHTÄ bensamootorilla konetta! Kaikki kuka halua tilata Ultimatelta sitä konetta EI SAA SITÄ IHAN VARMASTI!!! Koska emme myy ja ei valmista sitä sinne. Heidän sivulla on kyl mun mönkkari ja kone myöskin. 1 kpl. proton vein sinne kesän alussa ja 25 kpl. elokuussa. Ei yhtä enämppä. Jos jonkun halua nähtää koneiden valmistusta sitten terve tuloa käymään. Muuden oleme messuilla Tartossa 18-20.04.2013 ja odetaan 1 kpl. myös sinne mukaan. Maamessut ( www.maamess.ee )


    • viki8

      Ei ole vieläkään tullut.Käsiraha on maksettu jo toukokuussa 2012. On luvattu kaikki koneet viime vuoden loppuun mennessä ei ole kuulunut. Nyt on luvattu jo kaupan päälle moottorisahaakin, saas nähdä tuleeko konetta ollenkaan..

      • Viro2012

        En usko että meidän konetta. Mut kuvissa heidän sivuilla on meidän koneen kuvat. Mut voi olla, että kopiotu vehe. Jos tule, sitten tiedän ihan hyvin kuka myös tuo valmistaja on. Vinkki olis - sama yritys ja pylly, kuka varastanud myös Klapi-Tuikon meiltä. Itse kyl pyydäsin rahat heti takasiin.


    • Pettynyt palveluun

      Onko kukaan saanut konetta ? Itse tilasin jo huhtikuussa 2012 eikä konetta ole vieläkään tullut, aina kuuluu vain mitä ihmeellisempiä selityksiä. Alkaa jo tuntumaan ettei ko ultimatemarket aijo toimittaa koko laitetta.

      Asikaspalvelu ei tiedä mistään mitään, välillä eivät vastaa viesteihin ollenkaan.

      EN TODELLAKAAN SUOSITTELE TILAMAAN ULTIMATEMARKETISTA MITÄÄN !

    • 9393iie

      Kysymys kuuluu miksi maksatte etukäteen kaupalle yleensäkkään tuollaisista euroakaaan.

    • Halkomies-xxx

      Etumaksuja ei kannata maksaa, vaan tilaa koneen ja käy sitten hakemassa vaikka ja maksaa käteisellä, niin näkee samalla koneen ennen ostoa. Kerran olen nähnyt tuon tapaisen koneen , siinä oli vauhtipyörä ja pyörivä terä ,joka löi puun poikki. Käsin piti puu työntää koneen kitaan ja tuli sen pituista puuta, kun kerkes nieluun työntämään. Milläs työntää 20 cm paksua puuta, kun ruuti loppuu ranteesta kesken työn, on tuore pölkky nääs painavaa. Jos on samanlaianen kuin minkä näin käytössä, niin voi olla hankala saada ce merkintää, oli sen verran varallisen oloinen työturvallisuuden suhteen.

      • Viro2012

        Suositleen tutustumaan koneenrakennus direktiivi 2006/42/EC ennen kun tule kirjoitamme paljon "viisaita" uutisia.
        BH ja BHM sarja klapikone toimi hydraulikalla ja siellä ei ole isoa halkopyörä. Leikkaus tapa toimi kyl samalla perjatella, mut käyttä työntocylinderi. Kaikkilla koneilla on CE merkki ja tämä koske myös traktori käyt. konetta. EU-ssa on kyl luonnos laidettu sisään, mikä kieltäisi perjates klapisirkelikt, giljontiini koneet jms. Mut sehän tule vasta käsittelyn 2015 ja en ole varmaa ollenkaan, että see mene läpi.


    • qawse

      Varokaa ennakkomaksuja..
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/3577748

      Jos firma menee konkkaan, niin rahanne jää sinne, kuten ylläolevassa ketjussa kerrotaan.
      Ja Pomarkun talojutut ja ultim.. on samaa alkuperää

    • fdrrrrr

      Kauppa se kun kannattaa ja hyväuskoisia on helppo höynäyttää...



      hahhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    • asda1

      Onko kukaan saanut tuotetta ? Taitaa olla huijausta koko firma...

    • Henkkapoika

      MInä tilasin klapikoneen 5.5 ja maksoin etukäteen. Tänään tuli kirje joka oli taas täynnä selityksiä että syötöaukku pittää korjata että näke kun terä nousee ja silloin voi työntää klapia sisään. Ja muka sen vuoksi taas konen toimitus lykkäytyy kuukausia, eli toimitukset alkasiavat malis- huhtikuun vaihteessa. Tulen asiasta ilmoittaman Tv-ohjelmaan Kunigaskuluttaja

      • Varokaaaa

        Miksi maksoit etukäteen.. olit hölmö.
        Itse tilasin glanpoverin lumilingon kaksi vuotta sitten ja maksoin vasta, kun linko tuotiin ja toimitettiin juuri silloin, kun piti.
        Tämä ultimarketin jäljet johtavat Pomarkun talotehtaalle, joka huijasi asiakkaita etumaksuilla ja firma meni konkkaan ja sinne jäi asiakkaiden etumaksut.

        Älkää MAKSAKO ETUKÄTEEN MITÄÄN, kun tilaatte Ultimatesta.....


    • Opiksi teille

      Ettekö te ota jo opiksi tuosta Ultimatesta !?
      Paskaa myyvät jos edes saatte niitä tuotteita tai rahoja koskaan!

      Kumma kun firma vaan pysyy pystyssä. Netissä on tuhansia negatiivisiä palautteita firmaa kohtaa ja eikö mitä ihmiset ostaa kun halvalla saa :)

      Itse olen myös oppirahat Kiinalaisista tuotteista maksanut ja viisastunut. Ei enää koskaan kiinanpoikien koneita tule tähän taloon !

      Hulluja nuo Suomalaiset

    • jepppp.....

      Mulla Kiinan lumilinko ja todella tyytyväinen. Jo komatta talvea linkoilee ja mitään vikaa ei ole ollut.
      Minä tosin huollan laitteita. Rasvailen ja tarkistelen ..ymmm

      Nää kalliit lingot sopivat niille, jotka ei huolla koneistaan ja joilla on peukalo keskellä kämmentä.

    • electra1

      Tänään kävin tehtaalla. Siellä on yksi kone jota on koekäytetty jo 3kk eli seissyt samassa paikassa öljysenä. Kysyin onko yhtään konetta tehty? Ei ole asiakkaalle eikä ole yhtään tekeillä eikä mies tiennyt tehdäänkö edes. Muutenkin oli tosi töykeetä, lomatkin alkaa kuukauden päästä. Kun kysyin mistä saa tietoa koneesta niin sain puhelinnumeron ja nimen Kari Rosendal 0403501707. Ainoa millä oli kiire oli nämä ultimaten sirkkelit niitä oli tehty ja maalauksesta tuli runkoja lisää. Sen verran sanoin miehelle sielä tehtaalla että toi aisa ei mene katsastuksesta kun nyt pitää olla v-aisa, sano vaan että menee. Tämä rosendaali ei vastaa puhelimeen olen yrittänyt muutaman kerran, ja ultimaten asiakaspalvelu on aivan pihalla kun soittaa.

    • klapi1

      Minä sain tämän kaverin kiinni juuri. Mukavan tuntuinen mies. Sanoi koneen tulevan kuukauden päästä. Ei kylläkään sieltä kangasalalta vaan jyväskylästä. Mielestäni oli vakuuttava joten minä ainakin vielä odotan

    • paskaultimate

      onko joku saanut tämän koneen? Tai rahojaan takaisin....?

    • perrkkkules

      en ole saanut ja asia etenee nyt ... siis muut tutkii ..

    • sahuri2

      Peruin kaupan 19.6.2013 alkoi niiden tarina taas samalle virrellä. Kone on juuri testattavana ja koeajossa emme saaaneet sitä valmiiksi toukokuussa. Viime syksynä tuli aivan samallainen lappu ,silloinkin kone oli testattavana mutta mitään konetta ei ollut. Tai oli tehtaalla yksi öljyruisku siellä nurkassa ja on vieläkin siellä kangasalla jolla ei tee mitään. tämänkin firman piti olla niin ammattitaitoinen mutta katinkontit. Kävivät tallinnankoneella sielä filmaamassa että nyt tämä valmistu ja tässä teille esittelyvideo. Tämä firma on laittanut s-posteja ja kirjeitä koneesta toistakymmentä ja kaikki on paskapuhetta. Ilmoitti joulukuussakin että kaikki koneet toimitetaan kuun loppuunmennessä. Kävin tehtaalla johtaja sanoi kuun lopussa ettei ole edes tilausta tullut. Nyt oon odotellut rahojani takaisin jo kolmattaviikkoa. Itse maksoin varausmaksun heti kun lasku tuli

    • tyytyväinen palax

      Hah haa, olette tekin aika hyväuskoisia kun jopa rahaa lähetätte ennakkoon :)

      Kyllä on oikeesti hölmöläisten hommaa ostaa sutta ja sekundaa. Ostakaa palax tai vastaava kunnon kone. Vai oletteko niin köyhiä ja koitatte halvalla saada hyvää ... hah hah haaaaaaa

    • Japamies

      Itse tilasin kyseisen klapikoneen vappuna 2012 kun silloin sitä "Vain vapun ajan tarjouksena" mainostettiin, ja maksoin varausmaksun samalla.
      Kesän 2013 alkuun kuuntelin selityksiä ja sitten sai riittää ja peruin kaupan, rahat sain takaisin n.kolmen viikon odottelun jälkeen.

      Kävelin paikalliseen Valtraan ja tilasin sieltä Japa 305E mallin.
      Toimitus luvattiin kahden viikon päästä ja näin tapahtui.
      Tämä sähkömoottorilla varustettu malli on mukavan hiljainen verrattuna polttomoottoriin ja 3,8m kuljetin riittää hyvin, millään 2m kuljettimella ei tee mitään!

      Japasta tiedän että jos ongelmia tulee niin varaosia saa ja takuu pelaa!
      Arvokkaampihan Japa on mutta tiedän että tässä koneessa arvo myös säilyy!
      Klapeja on tullut tehtyä ja paljon eikä mitään ongelmia, eikä enää tarvitse kuunnella selityksiä ja odotella!

      T: Tyytyväinen klapikoneen käyttäjä :)

    • odottava

      Minä tilasin joulukuussa 2012, ei vielä ole saapunut muita kuin kirjeitä joissa kehotetaan perumaan tilaus. Minähän odotan koska toimitusehdoissa on tilauksen viivätymisestä johtuva alennuksen saaminen. Jossain vaiheessa saan klapitehtaan ja ehkä vähän rahaakin. ehkä,,

      • joko jo

        Joko "odottava" on saanut koneensa?


      • seijuli56
        joko jo kirjoitti:

        Joko "odottava" on saanut koneensa?

        Tilattiin kone kevättalvella 2012 ja maksoimme koneen,. Ei ole tullut kuin selityksiä. Taitaa olla petoksesta rikosilmoituksen paikka. Nyt ryhdytään toimeen.


      • seijuli56
        joko jo kirjoitti:

        Joko "odottava" on saanut koneensa?

        No nyt vastasivat että saamme lähipäivinä rahat takaisin ja lähettivät välittömästi lahjakortin hyvitykseksi. Ei kai sitten tässä kuin odottamaan.


    • sorronmies

      Onko koneesta videolinkkiä ja onko joku oikeesti saanut koneen ? Miten etumaksuun olettekin sortuneet ?!!

    • Seppo Myyryläinen Mi

      Tilasin koneen 2012 keväällä, selityksiä on sadellut mutta nekin viimeaikoina on jäänyt. Pettynyt tilaaja ja käsimaksun maksanut, oikeus toimiin täytynee ryhtyä koska on petoksesta lähinnä kysymys. Myydään tuotetta jota ei kuitenkaan ole olemassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe