AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / tulehdus

tulehdus

2 Vastausta 11 Lukukertaa
Mulla tuli elämäni ensimmäinen virtsatientulehdus ja kysyisinki nyt että voiko se tosiaan johtua yhdynnästä? en keksi mitään muuta syytä, vaikka kuulemma syytä tulehdukseen ei yleensä edes löydetä. Pelkään nyt että seuraava yhdyntäni sattuu tai aiheuttaa uuden tulehduksen.. Onko joillain kokemuksia, että tulehdus uusiutuu yhdynnän jälkeen?
virstatietulehdus voi tulla aina kun virtsaputkeen pääsee sinne kuulumattomia bakteereita. Yleisin bakteerin lähde on oma suolisto, esim pyyhkimällä wc käynnin jälkeen takaa eteenpäin voi bakteerin virtsaputken suulle siirtää.
Seksin, siis muunkin kuin yhdynnän, yhteydessä bakteereja voi myös siirtyä helposti paikasta toiseen kun tuolla alueella puuhataan.
Paras ennaltaehkäisy on hyvä hygienia ennen ja jälkeen seksin ja virtsarakon tyhjentäminen seksin jälkeen. Virtsaaminen kun huuhtelee virtsateitä sisältä päin puhtaammiksi.
Voi johtua siitäkin.. Itsellä ainakin. Mutta kun käy vessassa juuri ennen yhdyntää ja juo PALJON vettä, niin ei välttämättä tule :) eikä se yhdyntään ainakaan mulla vaikuta millään lailla. Säikähdin itsekin silloin alussa mutta nyt kokemuksen myötä osaa ennakoida ja on keksinyt ne parhaat niksit :)
 /   /  / tulehdus
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku



Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta