AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  / On jännä huomata, että

On jännä huomata, että

7 Vastausta 173 Lukukertaa
yleensä kun mies haluu eron, hän vaihtaa vaimon paljon paljon rumenpaan ja yksinkertaisempaan naiseen. Siitä voi pätellä, että mies ei etsi pitävää suhdetta, vaan väliaikaista ihmistä, jonka kanssa suru ja ero helpottaa. Moni mies ei kehtaa edes näyttää uutta naista kelleen tai kulkea hänen kanssaan yleisillä paikoilla, kun kaipaa ex vaimoa ja hänen kauneuttaan josta oli ylpeä. Miksi mies sitten vaihtaa upeen vaimon? No, siihen on monta syytä. Mies kyllästyy olemaan sidottu, kyllästyy olemaan vaimostaan mustasukkainen, ja haluaa nähdä kelpaako enää kenellekkään... onhan noita syitä.
Vain sisäinen kauneus ja sopusointu takaa liiton kestävyyden.
Ei kyllä se rumuus välillä ajaa miehen hakeen naisen, josta ei tarvi olla mustis.
Eihän se vaihtamalla parane.
No ei minustakaan, kyllä se ex vaimo on aina paras. Mies etsii aina exänsä kaltaista naista, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.
Oma kokemukseni on, että kyllä vaihtamalla paranee!
Kun erosin vanhimpien lasteni isästä ja löysin nykyisen mieheni niin tuo vanha sanonta jouti romukoppaan. Päivääkään en ole katunut.
Ex-miehenikin oli kyllä kunnon mies; ei juonut eikä ollut väkivaltainen.
Sulla on Lissu ihan sairaan huono itsetunto, kun joudut pönkittämään sitä internetin keskustelupalstalla.

Koko aloituksestasi kumpuaa niin selvästi oma mustasukkaisuutesi ja katkeruutesi ex-miehesi uutta puolisoa kohtaan, ja selvästi kyseinen uusi puoliso on kaunis, ja sinun psyykesi ei sitä kestä.
Jopa on mietteet..

Itse olen liikunnallinen ja kauniiksikin kehuttu nainen ja samanlainen on exäni nykyinen vaimo. Kaunis mielestäni. Mutta eiköhän heilläkin ole olleet muut perusteet avioliiton solmimiseen ja lasten tekoon kuin ulkoinen kauneus?
 /   /  /  /  / On jännä huomata, että

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta