AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

Täyden kympin talopaketti

12 Vastausta 1 405 Lukukertaa
http://puulaatikot.blogspot.fi/

Tarviiko tuota enempää kommentoida?
En oikein ymmärrä mitä tuokin ploginpitäjä valittaa kun onkelmat on karjattu ja laatu edustaa tavanomaista pakettitalolaatua.
Eipä ole korjattu onkelmia vaan yritetty. Osa onkelmista on korjaamatta ja selvittämättä, jos ette ole lukeneet?
Mitteepä tuota huastat...
Monikaan ei tiedä tai ymmärrä että talopakettien eristykset ja asianmukaiset tiivistykset on usein juosten kust*ja sekä mitä sattuu. Kaikkia virheitä ei näy mutta kylmä asunto on pettämätön mittari siitä tosiasiasta. Lisäksi kun talopakettitoimittajan valtuuttama pystytystiimi viimeistelee huolimattoman työn siten että rakennusvirheet peitetään. Paraskaan talopaketti tai edes ikkuna tms. ei aja asiaansa jos asennus tehdää väärin jossain vaiheessa.

Rakennusfirmat pesevät kätensä ja asiakkaat joutuvat lujille maksaessaan rakennusmiesten ryssimiset kerta toisensa jälkeen. Näin on käynyt monelle, myös meille, tosin eri talopakettitoimittaja oli kyseessä. Me maksettiin ensin talopystytyksestä joka meni pieleen. Uudet miehet tuli korjaamaan tehtyjä virheitä sillä seurauksella että se epäonnistui täysin. Tilattiin jälleen kerraan toinen firma korjaamaan joka onnistui osittain. Talo on kuin havumaja ja laskua riittää vaikka muille jakaa. Laskettiin että olemme maksaneet tätä 155000euron talo kaksin kertaisesti. Kuiteista tulee yhteensä 367279,40euroa.

Huijarifirmoja on erittäin paljon liikkeella jotka vie vain asiakkaiden rahat. Huijareita on rakennus, lvi ja sähköpuolella myös. Kannattaa olla varuillaan.
Hyvä että uskalla tuoda julki tällaisen tapauksen. Mikä sattuu yhdelle, sattuu ja tapahtuu myös toiselle. Toimittajan laadukkuus mitataan tapauksen jälkihoitamisella, kun vahinko sattuu. Talonrakennusasioissa sentään saa sentään vielä oikeutta kun kun näyttöjen kera hakee. Puheet on puheita ja puheista voi kirjoittaa vaikka kirjan. Oikeudessa valokuvien todistusarvoa on lähes mahdoton kiistää.
onhan se aika riski ostaa sellanen talo mitä toimittajan amatööri-rakentajat ei osaa tehdä.
Kannattaa sopimusta tehdessä kirjata siihen se lämpökuvaus toimenpidevelvoitteineen ja sanktioineen, ja jos talotoimittaja ei sellaiseen sopimukseen suostu, jättää sopimus tekemättä ja kääntyä toisen toimittajan puoleen.
Nimet esiin reilusti .
Onko tapaus puulaatikot kuulunut mitään uutta? Saiko perhe apua ongelmiin?
Onko asia jo sovittu? Blogissa ovat olleet aika hiljaa viimekuukauden...
Niinpä? Miten kävi?
Voi hyvä sylvi mitä touhua. Joku koulupoikako on suunnitellut tuon seinärakenteen?

Seinässä on sisäpuolella villa ja ulkopuolella SPU-uretaanieriste. Miten hemmetissä tuolta seinästä haihtuu talven jäljiltä kondensoitunut vesi? Ei se ainakaan mene läpi ulommaisena olevasta SPU-eristeestä, jossa on vielä foliot kummanin puolen.

Jos Puutalokympin seinäratkaisu ei ole varsin laiton, niin erittäin epämääräinen se on. Todennäköistä on, että tuossa talossa sairastellaan kovasti muutaman vuoden sisällä. Muuta tähän ei voi sanoa.
Miten SPU-uretaanieriste soveltuu äänieristyksen kannalta taajamiin ja isojen teiden varrelle? Miten äänieristys hoituu tai pitäisi hoitua?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta