AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Metropolia 5. varasija

Metropolia 5. varasija

16 Vastausta 948 Lukukertaa
Hei!

Olen viidennellä varasijalla ja rupee jo vähän häiritsemään ettei ole vieläkään tullu mitään kirjettä.. onko tietoa miltä sijoilta yleensä on päästy rakennustekniinkan puolelle.

Kiitos.
ite oon haaga-heliaan 3. varasijalla koulutukseen, johon pääsee 60 sisään... oon sinne soittanu ja ne sano että vasta kuunvaihteen jälkeen rupee soittelee varasijalla oleville, joten ite oon vielä luottavaisin mielin ainakin
todennäkösesti joskos 6-10. Päivän tienoilla kannattaa alkaa odottelemaan, elokuuta siis eiköhän 5.sija aika hyvät mahikset ole
Tuskin mitään tietoa tulee varasijalla oleville ennen elokuuta. Odottelehan siis vielä.
Huomiseen asti opiskelupaikan saaneilla aikaa ilmoittaa, ottaako paikan vastaan, joten älä hoppuile! ;) Hyvät mahikset 5. sijalta on! :)
ite olin 2. varasijalla ja sain puhelun 13.7 :)))
Itse olen varasijalla Metropoliaan. Kyselin heinäkuussa koulun hakutoimistosta jonotustilanteesta, ja he sanoivat, että 4.8 he tekevät uudet jaot jonottajilla. Eli sen jälkeen selviää, montako on otettu varasijoilta.

Tiedättekö, montako on otettu viime vuosina Metropoliaan sosiaalialalle varasijoilta?
olen kolmannella varasijalla eikä ole vieläkään kuulunut mitään??? :( luulin että tuo olisi jo niin korkealla että varma pääsy... vai onko muka mahdollista että vielä ilmoittavat minulle että pääsisin?
ILOINENMUSLIMI mille alalle hait? ja kun fggttblle ei ole ilmoitettu mitää ni meinaako se että vaa 2 on perunu paikkansa? :/ luulisin että olis hyvät mahdollisuudet mulla viidenneltä sijalta ku sisää otettii 110..
Itse olen 4:llä varajasijalla metropolian sähkötekniikan linjalle. Soitin hakutoimistoon tänään ja sieltä sanottiin, että tiedot vapautuneista opiskelupaikoista pitäisivät olla tiedossa torstaina 9.8! Sieltä pyydettiin tulevana torstaina lähettämään heille asiasta sähköpostia, niin he vastaavat siihen sitten, että oletko saanut vapautuneen opiskelupaikan.
Itse sain tänään sähköpostia ja pääsin 2 varasijalta laurean liiketalouden koulutusohjelmaan.
fyssariks metropoliaan
Ite kysyin Metropoliasta kone-ja tuotantotekniikan varasijoista niin sieltä sanottiin että ketään ei näköjään oteta. (yksi kaverinikin jätti ottamatta paikan ja silti ei paikkoja)
Varasijalta 22 sisään metropolian liiketalouteen
Samoin kysyin minäkin tänää metropolian sähkötekniikan varasijasta ja sieltä myös sanottiin, ettei ketään oteta. Hämmästyttäväää, kun opiskelijoita kuitenkin otettiin sisään 100 ja itse olin 4:llä varasijalla...eikä ketään varasijoilta päässyt opiskelemaan...
No on todella kummallista. Aiempina vuosina ainakin sähkötekniikkaan on päästy jopa varasijoilta 15. Ihme meininki menossa..
Hyvä teijän on olla, ku enemmän paikkoja :3
 /   /  /  / Metropolia 5. varasija

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta