OUNASRINTEEN pahimmat kadut,LISTAA

Naainen.

Elikkä mitä katuja kannattaa välttää ns.normi-ihmisen..Pakko muuttaa sinne kun ei nyt erotilanteessa ole aikaa katella muualta ku tuola ounasrinteellä näkys olevan halvinta asua mutten kuiteskaan halua kaikkein levottomimmalle kadulle muuttaa:)Kiitäs jo etukäteen

60

7971

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • exroi

      ei siellä silleen pahoja KATUJA ole mutta jotkin talot on hieman rauhattomia. mutta rekimatka on ihan ok paikkana vaikka onhan se pikkusen rinteen perällä. mie ite siellä asustin tovin eikä ollu mitään ongelmaa ainakaan siinä talossa/pihapiirissä

    • Rinne is best

      Ei normi-ihmiselle ole todellakaan vaarallisia katuja/paikkoja Ounasrinteelläkään. Jotkut ilkeät sairaat ihmiset dissaavat tätä kaupunginosaa ja aivan pöljyyttään tai tietämättömyyttään. Olen asunut täällä jo 32 v ja aina olen saanut kulkea rauhassa jopa illalla myöhään ja muutaman kerran yölläkin. Käsittämätöntä tämän aleen leimaaminen.

      Asuin ensin 8 v kerrostalossa, ei mitään häiriöitä. Ihmiset kävi töissä ja siten nukkuivat yönsä pääsääntöisesti. Ei siellä ollut juoppoja eikä rauhattomuutta. Ei sen enempää kuin muuallakaan. Poikkeuksellisesti jollain oli bileet satunnaisesti, mutta eikö se ole normaalia elämää. Kerrostalossahan yleensä kuuluu äänet ja jos porukkaa oli vaikka tupareissa, saattoi sen naapuritkin kuulla.

      Nyt olen asunut jo 24 v täällä Ounasrinteen pientaloalueella. Ihanan rauhallista ja aivan kuin maalla asuisin. Luonto lähellä, Oukun maastot ja lenkki/hiihtoreitit sekä urheiluopisto helposti käytettävissä. Asun täällä hautaan asti, niin paljon tykkään.

      Muuta vain Ounasrinteelle. Jos elät normi elämää, etkä veny humalassa laavulla tai notku kauppakeskuksen lähettyvillä, uskon että sinustakin tulee alueellemme pitkään viihtyvä asukas. Suurin osa täällä viihtyvistä on pitkään asuneita vakiasukkaita, joita loukkaa suunnattomasti nuo pahat puheet alueen levottomuudesta. Parempaa asuinaluetta et Rovaniemeltä löydä. Keskustassa on liikennemelu ja katupöly. Pöykkölöstä pitkä matka kaupunkiin. Nivavaara ja Saarenkylä kans kaukana. Korkalovaarassakin on omat hyvät puolensa.

      Tervetuloa Ounasrinteelle. Kyllä nuo dissaajat kertoo sulle pahimmat talot. Itselläni niistä ei ole kokemusta ja jos tehtäis gallup asukkaiden keskuudessa, olen satavarma, että 95% asukkaista kertoo viihtyvänsä hyvin ja pitää asuinaluetta kertakaikkiaan parhaana mahdollisena.

    • 4+5

      Täysin samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa.

    • Keskusta-paras alue

      Eikö olekkin outoa, että nämä Ounasrinteen ja Korkalovaaran asukkaat toistavat täällä mantraa siitä "kuinka rauhallisia alueet ova jne." Tuollainen vakuutteluhan saa ajattelevan ihmisen huomaamaan mistä on kyse. Itse tiedän, että juuri Ounasrinteen ns. keskustan lähitalot ovat erittäin rauhattomia. Sama koskee Korkalovaaran Hillapolkua, Sudentietä ja osaa Karhuntietäkin.

      Parempi pysyä poissa Ounasrinteeltä ja Korkalovaarasta, laadukkaita asuntoja ja naapureita saa muista kaupunginosista, toki se maksaa hiukan enemmän kuin noilla slummialueilla.

    • Ei auta itku...

      Voisiko joku viisaampi valaista, miksi Ounasrinne ja Korkalovaara mainitaan aina, kun kyse on rauhattomista asuinalueista? Ei kai se maine ihan tyhjästä tule, vai mitä? Kylmä tosiasia ja suoraan tutulta poliisilta kuultuna: Eniten kotihälytyksiä ja rauhattomuutta on juuri em. alueilla, kun Rovaniemestä on kyse. Paskasta ei saa kultaa, ei sitten millään.

      • di di di

        Hätäkeskuksen työntekijä jo vuonna 1998 kertoi ydinkeskustan olevan
        yksi rauhattomimmista alueista. Miten nykyisin?
        Kaikki alueet yhtä rauhattomia silloin tällöin, ranta-alue myös.
        Anteeksi vain asukkaat.


    • toimii muuallakin

      Tässä sulle neuvo:
      Käsitin, ettet välttämättä etsi katua jossa kulkea vaan katua jonka varrella on asuntoja ja näiden asuntojen rauhaa kyselet

      Mene illalla eri talojen pihaan ja laske autojen määrä. Mene aamulla myös (klo 8 jälk) ja laske nyt autojen määrä.
      Jos illalla ja aamulla on sama määrä tai lähes. Anna sen talon olla.
      Jos illalla on parkki täynä ja aamulla tyhjä tai lähes tyhjä - kysele siitä asuntoa.
      Ts. jos aamulla ja illalla on parkissa sama määrä autoja tai lähes, siitä talosta ei juurikaan lähdetä töihin tai kouluun. Joten siellä voi olla rauhatonta koska ei tarvitse aamuheräämisestä huolehtia
      Kun taas jos aamulla on vähän autoja ja illalla paljon on myöskin työssä tai kouluissa kävijöitä paljon ja he joutuvat ajattelemaan jo illalla aamua.
      Tämä pätee parhaiten viikolla

      • buketin hyacintti

        Menkää toki korpeen jos elämä ja naapurit pelottaa.


    • Hoitsu-77

      Asuin tässä parisen vuotta sitten Ounasrinteen ns. tornitalossa vuokralla. Sukunimiä oli nimitaulussa alhaalla paljon, ja olin yksi niistä harvoista joilla oli suomalainen sukunimi. Talo oli erittäin rauhaton, poliisi kävi lähes päivittäin jonkun kotona selvittelemässä tilannetta. Yökaudet pauhasi musiikki, ja ovat paukkuivat. Iltavuorosta kotiin palatessani rappukäytävissä venyi lähes aina porukkaa, ja sydän kylmänä sai pelätä milloin joku keksii ryöstää minut. Ihka aitoja paikallisia puliukkoja oli taas ostarin pihalla örveltämässä lähes aina kun kaupassa kävin. Oli euroa kerjääviä puliukkoja, oli agressiivisia kaljupäitä, (ilmeisesti leikkivät jotain skiniä) yms. roskasakkia. Iso kiitos Jumalalle, että pääsin pois Ounasrinteeltä, todella paha maku jäi koko alueesta. En suosittele kenellekään, välttäkää koko aluetta.

    • 5+10

      Missähän Ounasrinteellä on ns.tornitalo? Jos meinaat Kolpeneentietä, en laskisi sitä enää Ounasrinteeseen.. Kyllä tämä Ounasrinne on ihan ok alueena, muutamaa taloa lukuunottamatta.

    • Faktaa taas kehiin..

      Kyse on näistä kahdeksankerroksisista slummeista. Paskasta ei voi tehdä kultaa, ymmärrätkö? Ei vaikka kirjoittaisi romaanin verran kuviteltuja hyviä puolia Ounasrinteestä. Huono maine ei tule edelleenkään tyhjästä, se on ihan asukkaisen itsensä aiheuttamaa. Niin, ja niitä mahtavia lenkkimaastoja ulkoiluun löytyy Rovaniemen ihan joka ainoasta kaupunginosasta.

      • Kauan Ounasrinteellä

        Ensinnäkään Ounasrinteellä ei ole yhtäkään kahdeksankerroksista taloa. Kuulut näköjään niihin,jotka aluetta haukkuvat tietämättömyyttään.


    • Poliisi tietää...

      Montako kerrosta niissä juoppotaloissa sitten on? Sinunkin äo:llä voi laske sen? Ounasrinne on Rovaniemen ikioma slummi, harhoistasi huolimatta. Paskasta ei saa kultaa...

    • 11+9

      Käy laskemassa kerrokset, vai tiedätkö edes mistä taloista puhut. Turhaan vedät hernettä nenään, jos tuli sinulta väärää tietoa. Minun äo:lla ei ole mitään tekemistä sen kanssa että sinä et osaa kerroksia talosta laskea.

      • Totuutta kehiin...

        Kyse on Vaaranlaita kakkosen slummitalosta, on siinä ainakin google mapsin kuvasta päätellen kahdeksan kerrosta. Sama sille, olkoon sitten seitsemän tai yhdeksän, se ei tosiasiaa muuta. Erittäin rauhaton talo, en suosittele kenellekään.


    • älä hyvä ihminen

      joo ei kanata mennä sairalan jälkeen sinnepäin ounasrinteele on hanttapulia täynä kaikki ne pientaloalueekki jossa talot vierivieressä köyhiä ja juoppoja etupääsä eikä asunoilla arvoa ole ku häiriötä on jatkuvasti lukee poliisiuutisissaki aina että ounasrinteelä häiriä ja puukotuksia paljo.

    • PerusKankaalainen

      Luulisi, että jos nämä kyseiset Ounasrinteen ja Korkalovaaran alueet olisivat rauhallisia, hienoja asuinalueita, niin KAS pyytäisi enemmän vuokraa murjuistaan? On se vain ihme, että vuokrataso on maalaiskylien luokkaa noissa "hienoissa" ja "rauhallisissa" asuintaloissa. Katsokaa totuutta silmiin, väännän rautalangasta esimerkin: Esimerkiksi Viirinkankaalla KAS nosti vuokratason siihen pisteeseen, että kaupungin sosiaalitoimi ei ala takuuvuokraa maksamaan, koska asunto on liian kallis normeihin nähden. Tästä seurasi se hieno asia, että puliukot ja puliakat eivät pystykään muuttamaan kyseisiin asuntoihin, koska takuuvuokra pitää maksaakin itse. Tästä taas seurasi se, että alue on todella rauhallinen ja viihtyisä. Maahanmuuttajia ei myöskään näy Viirinkankaalla, ilmeisesti heidänkin kohdallaan katsotaan asunnot liian kalliiksi. Näin yksinkertaisella reseptillä saadaan asuinalue rauhalliseksi, ei se kummempaa vaadi.

      • asukas ei maksa itse

        Sillä ei ole mitään merkitystä, minkä kokoista vuokraa KAS perii, koska vuokrathan maksaa jokatapauksessa Kela, sossu ja SPR. Eli kaikki me, jotka käymme töissä ja maksamme veroa!


      • veritas, but not in

        "Tästä seurasi se hieno asia, että puliukot ja puliakat eivät pystykään muuttamaan kyseisiin asuntoihin, koska takuuvuokra pitää ..."

        Ei tämä takaa mitään. Olen ollut vuokralla Rollon keskustassa kerrostalon kämpässä, jossa naapurissa asui rapajuoppo. Hän omisti asuntonsa. Olipa kiva kiipeillä juopon yli oman asunnon ovelle ja korjailla omaa ovea murtovarmaksi, kun juopon kaverit yrittivät kaivella ovea auki öisin.

        Parasta on kai mennä eri aikoihin talon nurkille norkoilemaan. Tai haastatella naapureita. Ja toivoa, etteivät he ole myös juoppoja..


    • altavastaajat

      Mie en ymmärrä,miten te jaksatte vuodesta toiseen noteerata näitä muka asuinalue kysymyksiä.Joku pösilö heittää syötin ja toiset pösilöt heti vastaa.Huooh....

    • gaios

      Ounasrinne on kasvava ja vireä asuinalue.
      Kaikki joukolla osallistumaan Ounasrinnepäivään 18.8.
      Kuinka monella asuinalueella on asukkaiden järjestämä oma tapahtuma? Kaikissa paikoissa missä on paljon asukkaita on myös välillä ongelmia, mutta yhdessä voimme puuttua asioihin ja parantaa viihtyvyyttä. Ei asiat parane haukkumalla ja negatiivisesti asennoitumalla, vaan halulla parantaa ympäristöään.
      Enemmän suvaitsevaisuutta ja vähemmän itsekeskeistä ajattelua.
      "Iltaruskoa kun katselen rinteeltä päin..."

    • Ghettoooooooo...

      Ounasrinne on Rovaniemen slummi, ei mitään muuta. Ja tiedoksi: Näitä kaupunginosajuhlia on pidetty esim. Rantaviirin alueella ennenkuin koko Ounasrinteellä oli yhtään taloa pystyssä, ei ne mikään uusi keksintö siis ole.

      • gaios

        Anteeksi kun en ole asunut kuin kaksikymmentä vuotta Rovaniemellä, mutta missä on Rantaviiri?


    • Hohhoijakkaa...

      Taidat olla maalta kotoisin? Kyseessä on hyvin yleisesti käytetty nimitys Viirinkankaan ja Rantavitikan alueista, asukasyhdistyksen nimi on juuri tuo Rantaviiri. Rovaniemen viihtyisintä ja parasta asuinaluetta, ylivoimaisesti.

    • pallopäitä

      Rantaviiri, jäis tulvan alle.

    • Somali on naapurisi

      No sitä tulvan vaaraa ei taida Ounasrinteellä juuri ollakkaan. Miten siellä karussa kivikossa tulvisi, kun vettä ei ole kuin polvessa.

    • hannele

      olen asunut ounasrinteellä 24 vuotta olen kulkenut sekä päivin että öin ikinä ei ole tapahtunu mitään pahaa ennokkoluulot ovat tiukassa jos pari ihmistä valittaa niin heti ajatellaan ompa p....ka paikka ja mitä tulee ulkomaaneläviin he ovat kohteliasta porukkaa toisin kuin suomalaiset

      • 14+20

        Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa, olen asunut täällä suunnilleen yhtä kauan. Huomenna mukavat Ounasrinnepäivät taas tulossa. Meille täällä viihtyville on ihan sama mitä muut meistä ajattelee, se on niiden ongelma, ei meidän.


    • Urputus pois!

      Tyhyjää pazkaa.Aivan sama missä asuu...oma asenne ratkasee..Jos haluaa nuuhkia kaikki koiranpaskat...kuunnella stetoskoopeilla naapurien pierasut niin varmaan kandee ostaa joku "kuutio" missä asuu....Roissa on hyvät kämpät joka suunnalla...."kannat kattoon " ja asennetta!!!!!!!

    • Paska ei ole kultaa

      On se vain kumma juttu, että aina kun puhutaan Ounasrinteestä tai Korkalovaarasta, tulee esille asuinalueiden rauhattomuus. Ymmärrän, että varmasti se harmittaa asua alueella, jolla on huono maine kaikkien silmissä. Tosiasiahan kuitenkin on, että ei se huono maine tyhjästä tule. Vanha sananlasku, "ei savua ilman tulta," pitää paikkansa tässäkin tapauksessa. Pois lukien tietenkin ko. alueiden omakotialueet.

      • 17+18

        Siis ei todellakaan harmita asua täällä. Se vaan ihmetyttää kun tämä alue on monen mielestä kamala paikka. Kyllähän tänne mahtuu monenlaista porukkaa niin kuin muillekin alueille täällä Rovaniemellä. Ei täällä kenenkään ole pakko asua.


      • 3+13

        Onneksi on meitä, todella paljon, jotka huit hait välittää muitten puheista. Ehkä sinun kaltaisilla elämä on todella ankeaa, kun muitten mielipiteet vaikuttaa omaan egoosi ja mietit jatkuvasti mitä muut ajattelee. Eiköhän se jokaisen oma koti ja onni asu ihan omassa päässä, asuipa sitä vaikka risumajassa.


    • xfth

      Itse asuin n. 20 vuotta Ounasrinteellä, eikä koskaan mitään ikävää... asunut Vaaranlaita 2, Vaaranlaita 6, Vaaranlaita 8, Saaruantie 4 ja Matkajängäntie 3, ainoastaan Vaaranlaita 2:ssa oli hieman rauhatonta, muissa ihan normaalia elämää, joskus vähän ääniä kuului, mikä mielestäni kuuluu kerrostalossa asumiseen ja se vain pitää hyväksyä, jos sellaiseen muuttaa... Muutin pois ainoastaan sen takia, että mieleinen omistusasunto löytyi Ounasmetsästä ja työpaikan takiakin järkevintä oli muuttaa Ounasmetsään. Edelleenkin käyn melkein päivittäin rinteellä =)

    • Monaco...

      Ounasrinteellä on edelleen todella huono maine asuinpaikkana, minkäpä sille voi. Tämä näkyy mm. siinä, että KAS ei saa ketään asumaan edes väkipakolla sinne. Kannattaa ennemmin purkaa taloja, kuin yrittää pakkosijoittaa ihmisiä niihin. Ihme juttu, varsinkin kun ajattelee että Ounasrinteen vuokrataso on maalaiskylien luokkaa. Rovaniemiläisistä noin 80 % nimeää Ounasrinteen slummiksi, johon kukaan ei halua muuttaa asumaan. Hyvänä kakkosena tulee Korkalovaara, itse kukin voi tahollaan pohtia, miksi asia on näin. Tyhjästäkö se maine on tullut?

      • Nizza..

        Totta turiset. Todellakin ihan TYHJÄSTÄ.


    • Rollo!

      FAKTA TIETOA IHMISET! 5 Levotonta aluetta ovat rovaniemellä: Ounasrinne, Korkolovaara, Lapinrinne, Nivavaara, Syväsenvaara KESKUSTA tietenkin on. 5 Rauhallista asuinaluetta ovat: Alakorkalo, Vitikanpää, Koskenkylä, Vaarala , Pöykkölä.

      • .....

        Tuo lista levottomista alueista perustuu pelkästään kirjoittajan
        levottomaan mielikuvitukseen.
        Ei minkäänlaista todellisuus pohjaa.


    • eino ylikärkkäinen

      Samaa maalaisslummia koko rovaniemi. Onneksi parin kuukauden päästä on opinnot siinä pisteessä, että voi lähteä takaisin sivistykseen.

      Sitä voi jokainen miettiä, miksi esimerkiksi oikiksen proffat asuvat lähes järjestään etelässä...

      • Pahis !

        Ounasrinteellä on sen verran vähän katuja , ettei niistä mitään
        pahoja katuja löydy.
        Poronpolkuja on huomattavasti enemmän ja ne saattavat olla
        hyvinkin pahoja rykimä-aikaan.


    • Nanna33

      Kertokaa minkälaiset on matkajängäntie 3 talot, joilla yksityinen vuokranantaja??

    • Tirppis76

      Erittäin rauhatonta on, ainakin tuttavani mielestä joka asuu siellä. Osa porukkaa tuntuu olevan latvalahoja ja osa tekee vielä suomalaiskansallisesti kiljua. Jostain syystä siellä on käytävälläkin hirveä dunkkis lähes jatkuvasti. Varastoissa ei uskalla pitää mitään, ja polkupyörä katoaa vaikka se olisi hyvällä lukolla varustettu. Ei siis mikään onnela ole kysymyksessä. Sinne mennään asumaan kun muualta ei asuntoa enää saada.

    • Orinne

      Rovaniemen "Rinkeby" .

      • Kuiskaajarajalla

        HS: Irakilaiset hälyttävästi esillä raiskaustilastossa – KRP vaatii kovempia toimia
        Raiskaukset
        Irakilaiset ja erityisesti nuoret irakilaiset korostuvat poliisin tilastoissa raiskausrikoksista. Keskusrikospoliisi (krp)on tehnyt asiasta myös oman selvityksen, kertoo Helsingin Sanomat.

        Keskusrikospoliisin tekemän analyysin mukaan tuhatta Suomessa olevaa irakilaista kohden seksuaalirikosepäiltyjä oli 12,9. Vastaava osuus Suomen kansalaisista oli 0,3.


    • Ebell

      Ennen sanottiin että se on pikku Murmansk mut nykisin sanotaan että Mogadissu :) vetäkääpä siitä sit ihan omat johtopäätökset...onks minkälainen mesta asua :)))

    • Työläinen

      Jos se on niin kauhea paikka, miksi porukat kulkee pitkiäkin matkoja, että pääsee Rinteelle lenkille, koirapuistoon, ampuradalle ja talvella hiihtämään.
      Ehdottamasti kaupungin parhaat ladut 👍❤

    • Mikätanttojavaivaa

      Mitä sitten, vaikka on muutama n e e keri, ei niistä yleensä ole haittaa kenelellään.

      Ounasrinnettä tylsempää paikkaa saa hakea. Meidänkin talossa nuoret piti yhdet normaalit bileet, ei tappeluita tms, vaan normaalia juhlimista, niin joku tantta soitti heti poliisit.

      Miksi nää tantat ja eläkeläismummot ylipäänsä muuttavat lähiöön, jos eivät kestä normaalin juhlimisen ääniä perjantaina tai viikonloppuna?

    • Anonyymi

      Asuuko kukaan vaaranlaita 4 tai 6:ssa?onko levotonta? entäpä löytyykö Salmenperältä yhtään taloa jossa asuu normiväkeä jossa työssäkäyväki saa nukkua yönsä?eli ei muslimeja ainakaan!? kokemuksia kaipailen,asunto haussa.

      • Anonyymi

        Salmenperä 8 on todella rauhallinen asua, kuuluu normi elämisen ääniä mikä kuuluukin asiaan. Kaikki ovat työssäkäyviä ja rehti kansalaisia! muutama maahanmuuttaja löytyy tästäkin talosta mutta ovat todella ystävällisiä :)


    • Anonyymi

      Ei siellä ole normeja.

      • Anonyymi

        Ounasrinne on olemassa , jotta normaali-ihmiset saisivat asua rauhassa
        jossain muualla , kuin Ounasrinteellä.


      • Anonyymi

        Normaali ihmizet olla tylsiä 😴


    • Anonyymi

      Ounasrinne huva paikka jos tule pipi on zairaala lahela.

      • Anonyymi

        ala sina turkkilainen hopota


    • Anonyymi

      kiekerötie pahin...paskamaisia pallinaama kyttääjiä joka nurkalla

    • Anonyymi

      Todella rauhallista, ainakin Salmenperällä ja aivan mahtavat ulkoilumahdollisuudet. Koulu, kirjasto, kauppa, kahvila ja sairaala lähellä ja keskustaankin kohtuullinen matka. Lisäksi hyvät bussiyhteydet.

      • Anonyymi

        mina tukka lintuntie,siela on mukkava assua usi tallo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mina tukka lintuntie,siela on mukkava assua usi tallo.

        mina olla rakenta iso tallo.


      • Anonyymi

        Pedofiili kauppa


    • Anonyymi

      Minkälaista aluetta on metsätaival- suopunkitienoo?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe