Avaudun ihastumisestani :)

hölmöliini

Heipparallaa vaan kaikki!

Heti aluks sanon, että tämä asia on perhanan hankala selittää ja pahoittelen sekavaa tekstiä.
Pääasia tässä nyt varmaan on se, että olen ihastunut minua vuotta vanhempaan jätkään, joka asuu vieläpä 300 km päässä. Iät varmasti haluatte tietää joten minä 14 jätkä 15 :)
Eli me käytiin porukoiden kanssa moikkaamassa meidän lapsuudenkavereita. Menin sinne ja näin eka Hänen pikkuveljensä, joka on minun ikäinen. Se pikkuveli ei tehny mitään vaikutusta, vaikka söpöhän hänkin on :) Sovitaan nyt, että ihastukseni nimi on Sami ja pikkuveli Make.
Juttelin siinä jotain sen Maken kanssa ja sit huomasin, että se Sami tuli sinne olohuoneeseen. Näytin varmasti tosi typerältä siinä tuijottaessani Samia, mutta voi luoja että hän oli hyvännäkönen!
Sami moikkasi minua ja katsoi suoraan silmiin ja hymyili :) Me mentiin sitten ruokapöytään ja syötiin siinä jotain herkkuja. Sami tuli jossain vaiheessa siihen istumaan ja hymyili minulle aina kun katsoin häneen päin.
Hän myöskin tuli juttelemaan minulle ja kun menimme alakertaan sellaisille tuoleille istumaan ja pikkusisaremme hölmöilivät, niin hän tuli viereeni sillä tuolilla :3

Voi vitsit kun en yhtään tiedä mitä tuo jätkä minusta ajattelee.. Hän kyllä puhui minulle paljon, katsoi silmiin, hymyili ja oli aivan ihana! En sitten tiedä onko se vain ihan normaalia ystävällisyyttä ..
Sitten kuitenkin kun me lähdettiin niin se tuli siihen ovelle sano heipat ja hymyili niin sulosesti, että mun maha varmaan räjähti siinä vaiheessa!

Siitä vierailusta on jo aikaa pari päivää, eikä hänestä ole kuulunut mitään. En tiedä uskaltaisinko mennä facebookkiin juttelemaan jos hän on paikalla, sillä olisi järkyttävää nolata itsensä :( Kadun varmasti myöskin jos en mene juttelemaan..
Mitä mieltä: Uskallanko mennä puhumaan Samille ja miten aloitan sen keskustelun? Mun mahassa lepattaa vieläki perhosia ku ajattelen sitä ja piristyn heti ku ajattelen hänen hymyään :3

Oon nyt tosi hyvällä tuulella ja jos jonkun on välttämättä pakko tulla veetuilemaan tästä viestistäni niin sanon jo nyt, että en aijo noteerata sitä mitenkään :)
Vinkkejä saa antaa tuohon lähestymiseen- ja tosiaan minulla ei ole hänen puhelinnumeroakaan.

Kertokaa myös omia ihastumisianne: Oletteko ihastuneet johonkin vanhempaan/ kaukana asuvaan yms. Mitä sitten on käynyt? Oletteko yhdessä, vai eikö siitä tullut mitään? :)

500

2346

    Vastaukset

    • heiijj ((:

      meet vaa juttelee muinamiehinä facebookkiin (; kannattaa valita joku ajankohtanen aihe, esim koulun alku tai olympialaiset (:

    • hölmöliini

      Mä en hirveemmin oo seurannu olympialaisia, joten ois vähän outoa niistä mennä puhumaan kun höpöttäisin ihan typeriä :--D
      Mutta hei kiitos paljon vinkistä! :) En tiedä onko mulla tarpeeks pokkaa mennä puhumaan tosta noin vaa facebookkiin :,(
      Ihailenkin niitä ihmisiä, jotka vain uskaltavat mennä juttelemaan eivätkä vain nyhvää hiirenkolossa kuten minä.

      • JohnCe

        se on loppujen lopuksi hyvinki pieni juttu. kirjotat viestin ja painat entteriä ja kas kummaa, sinne se lähti. jälkeen päin miettii, että mikäköhän siinä nyt sit niin vaikeeta olikaan:) eli ei muutaku meet pistää sen viestin menemään sillee "puolivahingossa". silmät kiinni painat entteriä vaik jos ei muuten :D kyl se siitä kato!


    • hölmöliini

      Lisää mielipiteitä? :)

      • ?

        Pyydä se sänkyyn.


    • hölmöliini

      Kyllä oliki nerokas idea. Taidanki soittaa sille heti. Eiku ainii, ei mulla olekkaa sen numeroo.
      Pliis pidetään asiallisena tämä :)

      • produde

        no hemmetti, jos ny ette oo nähny vähää aikaa ni kysyt vaa et mitäs sul kuuluu ja esim. onks kiva ku koulu alkaa :p tai jotai tommost iha normii tieks jaja sit pysy renton bro!


    • niiniijuujuuu

      alat jutteleen sille. voit nimittäin menettää paljon enemmän jos et ota riskiä :)

    • meet kylmän viilesti lärvikirjaan ja kysyt vaikka että onko seurannu olumppialaisia ja tms. diipadaapaa jutustelet sen kanssa ja tutustut.

    • apuasulle :)

      Pyh! kun olette noin hyviä ja läheisiä, ala kertoa tunteistasi. :) sanot vaikka, miten kivaa on seurassasi. Ja sanot että pidät hänestä. Tietenkin kun keräät röyhkeyttä ensin. Ihan rauhassa, ei hätää :)

    • awws;)

      tiedän et on vaikeeta puhuu ihastukselle faces.. itekkää viä uskaltautunu mut kannattaa oikeesti alat vaa alkuu puhuu et moi, mitä kuuluu, sit vaik mitä oot tehny tänää , kysy vaik mitä mieltä on susta;) no jotai vaa mitä mielee tulee kirjotat sille ja voit toki kysyy siltä puhelinumeroo:) kannattaa kokeilla et sä mitää siinä menetä..:D ONNEE yrityksee :33 ja teille;)

    • :----)

      Joo rupeet vaa faces puhuu sille , et sä mitenkää ittees siinä nolaa :) Ite alotin juttelee nykyselle ihastukselle iha tosta noi vaa , ja ny ollaa jopa enemmä ku kavereita ;) Kannattaa aina yrittää ! Alota vaa keskustelee iha perusjutuilla : moi , mitä kuuluu , mitäs oot tehny tänää , onko suunnitelmia viikonlopuks ja tutustut sillai :) sit kysyt vaa suoraa sen numeroo , eiköhä se sen anna ;) ja kerro tunteistas heti ku oot valmis :)

    • hölmöliini

      aaww! Kiitos paljon kaikille ja varsinkin :----) kiitos tuosta "et sä mitenkää ittees siinä nolaa", tuo helpotti paljon :)
      Onpas ihana saada näin paljon vinkkejä ja positiivista kommenttia! Olette ihania :3
      Mieluiten puhuisin kasvotusten, mutta sitä välimatkaa on PALJON enkä sinne tuosta noin vain pääse, mutta ne on jossain vaiheessa tulossa meille, koska meidän ja niiden vanhemmat on hyviä kavereita :)

      Harmittaa kun se tänään oli facebookissa, mutta en saanut aloitettua keskustelua ja nyt kaduttaa :( En vaan uskaltanu. *lyö päätään seinään* Onko muuten teillä ollut ihastuksen kanssa niin, että jos ajattelettekin sitä niin mahan pohjassa tuntuu jännitystä? :D

      Ja muuten :-----) onnee teille!

      • jänskähtävä

        On ollu! :3


    • hölmöliini

      Voi apua! Se ihastus on nyt paikalla, mutta en uskalla sanoa sille mitään :( Tiedän, että kadun mutta en yksinkertaisesti uskalla.
      Mitä mä nyt voisin ees sanoa? Tai jos se onkin hirveän töykeä, eikä sano mitään tai ei ole kiinnostunut :(

    • Sanot vaan moi ja mitä kuuluu ja puhut sitten ihan mistä vain, vaikka olipa sillo kiva nähdä tai jotain ja siitähän se lähtee sitten. Tuskin se nyt töykeä on ja varmasti se nyt vastaa, koska olettehan jo puhuneet jne, ehkä hän ei vain tiedä mitä sinä ajattelet tai haluaisitko puhua lisää. :)

      Kannattaa nyt vain puhua eikä jäädä miettimään että olisi kyllä kannattanut, ei tiedä onko joskus sitten myöhäistä.

    • hölmöliini

      Se kävi vain pikavisiitillä facebookissa, enkä ehtiny sanoa mitään. Se oli oikeasti ehkä vain jonku 5 minuuttia :(
      Kiitos vinkeistä thye :) Mua kyllä oikeasti pelottaa, että se on töykeä tai ei ollenkaan kiinnostunut. Se ois ihan kamalaa :(
      Toivoisin kyllä, että hänkin tahtoisi jutella minulle, mutta ei vain ole uskaltanut toistaiseksi. Seuraavan kerran kun hän tulee niin otan kyllä itseäni niskasta kiinni ja PUHUN hänelle juurikin thyen antamilla vinkeillä :)

      Lisää vinkkejä saa antaa ja kertokaa miten olette sitten uskaltautuneet kertoa tunteistanne, vai onko poika kertonut ensiksi? :) Kasvotusten on vain jotenkin niin paljon helpompi puhua..

      • Itse kun olin ihastunut erääseen tyttöön luokaltani, minulla meni vähän aikaa että uskalsin aloittaa keskustelun. Jonkin aikaa juttelimme todella mukavia ja paljon, esim. Kun olimme samaan aikaan mökeillämme keskitalvella ja oli kylmä. Jonkin ajan kuluttua tämä tyttö sitten alkoi puhua takaisin tympeästi. Mielestäni en kysellyt yksityisiä asioita tai jutellut liian usein. Lopulta menetin kiinnostukseni tähän tyttöön.

        Mutta sinulle vinkkejä; herrajumala mene juttelemaan! Kysy kuulumisia yms. Älä kuitenkaan kysele aluksi liian yksityisiä tai juttele liian usein. Se voi tuntua ahdistavalle.


    • En voi kyllä uskoa että olisi töykeä tuon kertomuksen mukaan mitä kerroit ekassa viestissä eikä kyllä muutenkaan (en ainakaan itse olisi jos tyttö alkaisi puhumaan) ja varmaan vain ei usko sinun olevan kiinnostunut tai ei vain kehtaa juuri aloittaa puhumista niin ei aloita.
      Eli seuraavalla kerralla vain sitten puhumaan ja jotenkin hyvissä vaiheissa vihjailet ainakin tunteistasi ja kehut jotenkin/kysyt puhelinnumeron niin eiköhän hän tajua ja varmaan myös kiinnostuisikin vähitellen, jossei jopa jo ole. :)

      Ja omalla kohdallani tyttö kertoi ensimmäistä kertaa tunteistaan (netin kautta tosin), mutta ei se edennyt silloin minnekkään välimatkan takia ja oli siinä kai minun tyhmyyttäkin silloin:( (se tuli niin yllättäen että olin hieman hämilläni niin taisin pilata hieman, kaduttaa..:d), mutta yhä pidetään tiivistä yhteyttä vaikkei tällä hetkellä mitään muuta (vielä) olekaan! Ja itsekkin kerroin samalle tunteeni paljon myöhemmin tosin, kun tajusin että pidän hänestä niin paljon, mutta sekään ei siitä sitten edennyt... no vielä olemme läheisissä väleissä niin toivoa ei ole menetetty vielä.

      Itselleni on taas helpompi puhua netin kautta aluksi, varmaan koskan olen hieman ujo ennen tutustumista. Ja en siis ole seurustellut koskaan, mutta tässä vaiheessa kyllä olen ollut niin ehkä nämä voi auttaa..:) ja anteeksi pitkähköstä viestistä heh.

    • hölmöliini

      Aaww oot tosi ihana thye kiitos paljon jälleen! :) Toivon todella, että se on niin ettei hän tiedä miten voisi aloittaa keskustelun tai ei usko että olisin kiinnostunut. Voihan se tietysti olla, että en kiinnosta häntä paskan vertaa mutta yritän olla positiivinen :)

      En tiedä miks, mutta mua jotenkin hirveästi jänskättää mennä puhumaan sille :D Mutta parempi se kai on mennä tai kadun sitä koko loppuelämän, ku siitähän voisi jopa tulla jotain :) Eikä se vuoden ikäero niin paha ole, koska olen suht. fiksu ikäisekseni (Lue: ainakin omasta mielestäni :D)

      Seuraavalla kerralla kun hän tulee niin pakotan itseni puhumaan! Jos hän ei ole kiinnostunut niin sille ei voi mitään ja se on elämää.. Vaikka kyllä jokainen osa minusta toivoo, että hän olisi :)

    • alota se keskustelu

      Hei kuule, jos sä et keksi mitä sä sanot sille sano vaik näin "hei onks mun huovi jääny sinne ku mä en löydä sitä mistää? o.O"
      Joo ja jos sulla ei ollu ees huivii päällä nii keksi jotaki vaa. Voithan sä aina sanoo et "mun puhelin on hukassa, voiksä soittaa siihe"
      Sit sä saat sen numeron ;))

    • hölmöliini

      Huivia mulla ei ollut mukana, ei myöskään takkia kun ne molemmat oli autossa :( Enkä tiedä, että kehtaanko tollein sanoa vaikka aika ovelaa se olisikin :D
      Kiitoksia sinullekkin vinkeistä! :)

    • Heh, ei mitään, piristit ainakin päivääni sanomalla ton:)

      Toivotaan niin! ja voihan olla, että jossei vielä ole kiinnostunut, niin ainakin voisi kiinnostuakkin, kun alat puhumaan.

      Ja parempi se on yrittää kun olla yrittämättä ja katua, niinkuin sanoit. Eikä se vuoden ikäero ole mitään, ja vaikutat fiksummalta kuin monet kyllä kirjoituksiesi mukaan mitä olen katsellut muita aiheita täällä ja muutenkin ihan.

      Noh, toivottavasti teille käy hyvin lopulta! Onnea sulle "yritykseen", jos näin voisi sanoa, kuka tietää mitä tapahtuu! (:

      Voit sitten päivitellä miten alku sujui, jos haluat.

    • hölmöliini

      Ihana juttu, että piristin päivääsi :)
      Silloin kun olin käymässä niin kyllä hän ainakin kiinnostuneelta vaikutti kun otti katsekontaktia ja hymyili (: Saattoi se tietysti olla ihan normaalia ystävällisyyttä ja olen vain vainoharhainen.. Mutta ihastunut olen ja siitä olen varma! :D

      Oho! Kiitos kehuista, sait hyvälle mielelle :) On niin ihana kuulla aina jotain positiivista itsestään!

      Ryhdyn nyt keräilemään rohkeutta ja hengittelemään jos hän tulee facebookkiin niin se ei ole sellainen yllätys kuin äsken, sillä en ollut yhtään varautunut :D hih.

      Minäkin toivon, että tästä kehkeytyisi muutakin kun pelkkää ystävyyttä, mutta se jää nähtäväksi ! Ja kiitos paljon :)

      Tulen tietysti päivittelemään ja informoimaan teitä ja varsinkin sinua, jos jotain tapahtuu ja kerrottavaa on ;)
      Lisää vinkkejä ja omia kokemuksia saa antaa/kertoa luen niitä mielelläni :)

      thye- minkä ikäinen muuten olet, jos saan kysyä? :) Vaikutat nimittäin tosi fiksulta ja kypsältä niin ajattelinpahan vain kysäistä :3

    • .(:

      No, onhan se sitten todennäköistä että hän olisi noiden merkkien mukaan.:)

      Ei mitään!:))

      Ja hyvä juttu!(:

      Ja olen 16 vuotias. :p

    • Ja kiitos vielä noista kehuista.:)

    • hölmöliini

      Selvä! :)

      Tulen sitton informoimaan kun jotain ilmoittamisen arvoista tapahtuu, jos nyt edes jotain tapahtuu :D Minut tuntien saatan jäädä vain nyhväämään ja ajatella, että: "kyllä sitä huomennakin ehtii" :(

      Yritän kyllä jutella sen kanssa heti kun hän tulee paikalle!

    • Harvoinpa edes kukaan tyttö noita piirteitä arvostaa, mutta nähtävästi:)

      Ja tule vain, täällä mä pyörin!:D

      Rohkeasti vain seuraavan kerran heti, äläkä jää nyhväämään, ajattelet vaikka kuinka mukavaa olisi olla hänen kanssaan eikä vain unelmoida siitä ja ilman puhumista se ei onnistu(;

    • hölmöliini

      Heh!
      No toivotaan, että sitten kun tulee se tilanne että hän tulee facebookkiin niin en jänistä :)
      Välimatkaa meidän välillämme on, että en kuitenkaan heti ehtisi näkemään. Toivon kyllä hirmuisesti, että tästä kehkeytyisi jotain kunhan vain uskaltaisin ottaa härkää sarvista ja mennä jutustelemaan :)

      Kiitoksia tsemppauksesta thye! :)

    • Joooo:)

      Kyllähän tuon matkan sitten menee junalla vaikka, kun haluaa nähdä. :) Itsellänikin yli 100km välimatka olisi.

      Ja ei mitään, toivottavasti tulisi onnellinen loppu tosiaan. :)

    • PÖÖÖÖ

      mee vaan puhuu sille se on täysin normii äläkä sano mittää moi mitä kuuluu jos haluut et se ei huomaa et tykkäät siit sano sille just et vaik katokko olmypialaisia

    • hölmöliini

      PÖÖÖÖ// Ei mun tapoihin kyllä sitä ihastumista kuulu peitelläkkään :) Ihan hyvä juttu se kai on jos se huomaa, että olen ihastunut, mutta en kuitenkaan tunkeile liikaa?

      Nyt sitä ei ole facebookissa näkynyt ja mua harmittaa aivan kamalasti kun en aiemmin päivällä puhunut..
      Ens kerralla sitten :)

      • PÖÖÖÖ

        ku oot puhunu sille kaikkee niin siitä huomaa onko se kiinostunu jos seki aina alottaa yhtä lailla keskustelut


    • hölmöliini

      Voi hitsi!
      Olin ihan normaalisti koneella ja kuulin 'pling' äänen. Menin sit facebookkiin katsomaan kuka laittoi jotain ja se oli se mun ihastus! Mun silmät laajeni lautasen kokoseks ja maha pomppien sitte katoin mitä se laitto :D
      Se sit alotti juttelun ihan normaalisti, kyseli kuulumisia ja sitä miten oon näin myöhään valveilla! Se myös vastaili iloisesti ja käytti hymiöitä.
      Me jutellaan vieläki :) Aaawws oon nyt niin hyvällä tuulella, että ei mitään rajaa oikeasti ! En kyllä mun tunteista uskalla mitään sanoa, mutta katellaan sitten joskus (:

      Mutta jes, nyt me ollaan juteltu!

      • awws;)

        voi söpöä:33 onnee teille(;


    • Oii, onnea, tästä se lähtee :)!
      Ei siis varmaan vaan aluksi itse viitsinyt laittaa mitään, mutta nyt!(;

    • hölmöliini

      Hei kiitos hirveesti teille! :)
      Sitä ei nyt ole facessa tänään vielä näkyny, mutta eilen lähtiessään hän sanoi öitä ja hymiön! Pikkujuttu, mutta tuli tosi hyvä mieli siitä :) ja aivan ihanaa ku se uskals tulla puhumaan, mutta en kyllä tiedä onko hän kiinnostunut vai mitä tämä on.. En oikein osaa ottaa selvää hänestä.

      Ois ihan kamalaa ja kuolisin jos menisin kertomaan tunteeni, eikä vastakaikua tulis :( sit ku meidän perheet on vielä tuttuja ja joutuisin näkemään sitä niin hui!
      Katsotaan miten tämä tästä edistyy :)

    • PÖÖÖÖ

      se taitaa tykätä susta vähä

    • hölmöliini

      PÖÖÖÖ/ voi että mä toivon, että se ois noin :) tuli hyvä mieli ku sanoit noin! Mahan pohjassa tuntuu koko ajan jännitystä, että millonkohan se tulis faceen et pääsisin juttelemaan sen kans :D

      Haluaisin pyytää sen numeron, mutta en kehtaa :( Ja miten sen vois kysyä? Vai odotanko vain, että hän pyytää minun numeroni jos on kiinnostunut?

      Olisin taivaassa jos se sanois, että se on kiinnostunu musta! Mut ei mulle koskaan käy silleen :( no toivossa on hyvä elää :D

    • awws;)

      kyllä se susta tykkää!!:) onko jo tänään käyn facessa??

    • hölmöliini

      awws;)/ voi kiitos sinullekki! Tulee hyvä mieli ku joku sanoo noin, mutta siltikään en voi olla varma :( En oikein ota selvää siitä mitä hän ajattelee minusta. Tottakai toivon, että se jotain positiivista on kun hän sen keskustelun aloitti, mutta eihän sitä voi koskaan tietää..

      Ei ole tänään näkynyt facessa vielä, vaikka sitä innokkaana olen katsellut :( Vaikka onhan hänellä tietysti muutakin tekemistä kun facessa roikkua, mutta harmittaa silti kun ei ole näkynyt. Eiköhän hän illalla tule :)

    • Kyllä oon melko varma että se ainakin edes vähän jo tykkää ellei enemmänkin, koska tosiaan aloitti keskustelun, eikä keskustelu jäännyt vain moi mitä kuuluu loppu! :)

      Kysyt vaan suoraan sitä numeroa, en usko hänen pahastuvan tai mitään, ei nyt heti tarvi jos haluat odottaa ensin hänen kysyvän. Jos kysyy sitten miksi, niin sanot vaikka että sitte voisitte useamminkin tekstata/puhua/jotain:)

    • PÖÖÖÖ

      Oon thyen kans täysin samaa mieltä kysy sen nroo vaa ihan suoraa ei mitään vihjailua sano vaa et voikko antaa numeros

    • hölmöliini

      Kiitos taas thye ja PÖÖÖÖ! (:

      En kyllä usko, että mulla on pokkaa mennä vaan kysymään sitä numeroo, en tiiä miks. Ois syvältä jos se vaan vastais, että "en anna". Pitää katella jos tulis joku hyvä hetki, että voisin pyytää sen numeron :)

      Sitä ei oo nyt koko päivänä näkyny facebookissa paitsi, että en oo itekkää siel erityisemmin ollu :D Jospa sitä illalla sitten taas näkyis :)
      Niin ja meidän facebook keskustelu eilen oli aika pitkä eli se ei ollut mikään "moi, mitässä, iha ok" yms, keskustelu :) Se vastaili suht. pitkästi ja nopeasti, käytti hymiöitä ja oli mukava.

      Se häirihtee, että se voi ihan hyvin olla kaikille sellanen ja mä oon vaan vainoharhanen ja kuvittelen et se vois tykätä musta :D
      Jäänpä tänne odottelemaan, että jospa sitä jossain vaiheessa alkais näkyilee facessa taas :)

    • PÖÖÖÖ

      hei kysy ny vaan jos se sanoo et en anna niin lupaan syödä pääni ja lentää kuuhu

      • ^^Heh, mäkin!

        Ei se sano ei, usko vaan. (;


    • hölmöliini

      En kyllä siltikään uskalla :( Se kävi äsken vähän aikaa facessa ja mä aloitin keskustelun! Siinä kuulumisia vaiheltiin ja sellasta. Yhäki yhtä mukava oli (;

      Pokka ei riitä kysymään numeroa.. Katotaan sitte ku ollaan vähän 'lähennytty' niin jospa sitten uskaltais :)

      • JohnCe

        ei sillä kiire ookkaan. pikkuhiljaa kato ;)


    • PÖÖÖÖ

      no muuta vähä puheen aihetta kysele kaikkee niin siitä syntyy muutaki ku tota moi mitä kuuluu juttua

    • hölmöliini

      JohnCe/ niin minäkin ajattelen :) En tahdo/ uskalla hätiköidä, sillä jos käykin niin ettei hän ole kiinnostunut muuten kuin kaverina (Lue: jos niinkään), niin enpähän nolaa itseäni :)

      PÖÖÖÖ/ Ei meidän keskustelut olekkaan olleet mitään moi, mitä kuuluu- juttua vaan ihan muustakin ollaan juteltu :) Sehän ois tyhmää jos kysyis vaan kuulumiset ja keskustelu jäätyis siihen.

      Nyt sitä ei ole taaskaan facessa näkynyt. Toivottavasti se tulis tän illan aikana sitten :)
      Mua kyllä vähän pelottaa se, ettei hän ole minusta kiinnostunut millään muulla tavalla kun kaverina :( Jotenkin kauhean vaikea uskoa, että hän olisi minusta kiinnostunut, enkä kyllä sitä uskalla kysyäkkään!

    • <3

      Voi sinua! :)
      Ymmärrän, että sinua varmasti jännittää ja huolestuttaa se, että onko hän kiinnostunut vai jutteleeko vain kaverimielessä. Kyllä se varmasti askarruttaisi, eikä hirveän moni välttämättä uskaltaisi kertoa tunteistaan.

      Jos teillä synkkaa niin se lähtee tulemaan itsestään. Tunteiden kertominen, puhelinnumeroiden vaihtaminen, tapaamisten sopiminen yms :)
      Uskon kyllä, että poika on kiinnostunut sinusta, mutta ehkäpä häntäkin vähän ujostuttaa se, jos et ole kiinnostunut hänestä?

      Tsemppiä teille :)

    • hölmöliini

      Kiitos tuesta! :)
      Ja joo kyllä minua pelottaa se kun itsellä tunteet pelissä, eikä ollenkaan tiedä tuleeko sieltä vastakaikua- vai ei :(
      Vaikka moni yrittääkin tsempata (Lue: Mistä olen hirmuisen kiitollinen

    • 1nzu

      Mulle tuli tosi hyvä mieli, ku luin tän ketjun. Ihanaa huomata miten ootte edistyny. :) Ehkä se poika mietti myös, että miten alkaa jutteleen sulle ja mistäs sitä tietää vaikka se miettis tälläki hetkellä, että ketaako pyytää sun numeroo, ihan niinku säki. ;) Itellekki tuli sellanen olo, että kyllä mäki vielä jonku löydän, jonka kans vois tullakki jotai. Jajaja tsemppiä sinne tosi paljo ja onnee ja kaikkee mahollista ja toivon oikeesti, että kaikki menee hyvin :D ja kyllä mun mielestä se poika susta tykkää jos silleen hymyili sulle ja juttelee facessaki.

    • 1nzu

      Mulle tuli tosi hyvä mieli, ku luin tän ketjun. Ihanaa huomata miten ootte edistyny. :) Ehkä se poika mietti myös, että miten alkaa jutteleen sulle ja mistäs sitä tietää vaikka se miettis tälläki hetkellä, että ketaako pyytää sun numeroo, ihan niinku säki. ;) Itellekki tuli sellanen olo, että kyllä mäki vielä jonku löydän, jonka kans vois tullakki jotai. Jajaja tsemppiä sinne tosi paljo ja onnee ja kaikkee mahollista ja toivon oikeesti, että kaikki menee hyvin :D ja kyllä mun mielestä se poika susta tykkää jos silleen hymyili sulle ja juttelee facessaki.

    • 1nzu

      Mulle tuli tosi hyvä mieli, ku luin tän ketjun. Ihanaa huomata miten ootte edistyny. :) Ehkä se poika mietti myös, että miten alkaa jutteleen sulle ja mistäs sitä tietää vaikka se miettis tälläki hetkellä, että ketaako pyytää sun numeroo, ihan niinku säki. ;) Itellekki tuli sellanen olo, että kyllä mäki vielä jonku löydän, jonka kans vois tullakki jotai. Jajaja tsemppiä sinne tosi paljo ja onnee ja kaikkee mahollista ja toivon oikeesti, että kaikki menee hyvin :D ja kyllä mun mielestä se poika susta tykkää jos silleen hymyili sulle ja juttelee facessaki.

    • hölmöliini

      Oih kiitos 1nzu! :) Jumittiko sun kone tai jotain kun tuo teksti tuli kolme kertaa?

      Itse asiassa voihan se olla niinkin, että tämä 'Sami' miettii myös uskaltautuisiko kysymään numeroani. Eihän sitä koskaan voi tietää ja tottakai toivoisin, että se niin olisi ;)

      Kyllä mä olen ihan sataprosenttisen varma, että sinäkin löydät jonkun (: Mun mielestä sitä ei kannata ruveta 'etsimällä etsimään', vaan se sattuu kohdalle silloin kun oikea hetki on!
      Itse en pitkään aikaan ole ollut ihastunut, kun ei ole vain jätkät oikein iskeny.. Tämän ku näin nii heti heitti maha volttia. Se vain tuntui niin oikealta :)

      Ja kiitos niin paljon tsemppauksesta! Saan vähän itsevarmuutta kun joku sanoo noin (:

      Onnea ja tsemppiä sinullekkin siihen 'etsimiseen', toivotaan että oikea sattuu kohdalle!
      Saattaa se tykätä, tai sitten ei.. Mutta voi vitsit oisin onneni kukkuloilla jos tykkäisikin :)

      P.S. jäähän lukemaan tätä keskustelua, koska ei sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu ja jos meistä tuleekin jotain ;)

      • Someone helper

        Toivon todella että teistä tulee vielä jotakin, oli jotenkin vaan ihana lukea teidän jutun edistymisestä! Lisään kyllä tän keskustelun kirjanmerkiks ja jään seuraamaan ja mahd. tukemaan teitä:) Ja kyllä, kun "Sami" aloitti keskustelunkin niin oon lähes sataprosenttisen varma, et se tykkää susta:) Kun vaan rohkaistut ja viet juttua eteenpäin niin kyllä se ajan myötä tulee ilmi! Toivon et tää viesti tuki sua yhtään, tai jotain, mut tosiaan, jään mielenkiinnolla seuraamaan ketjun edistymistä!


    • Hei taaas:) Olen nyt vähän sivusta seuraillut, mutta silti.:)

      Aika varmasti hän todellakin antaisi sen numeron, jos kysyisit ja ehkäpä hän ei vain viitsi kysyä sitä sinulta juuri samojen syiden takia mitä itse "pelkäät". (:
      Mutta jos haluat odottaa, niin uskon että hänkin ajallaan sitä kysyy, ainakin itse kysyisin (ellei tyttö kysyisi siis ensin) jos joku tyttö haluaisi ja puhuisi paljon!

      Toivottavasti pian tietenkin tulisi hieman edistystä, edes juuri tuon numeronvaihtamisen suhteen. (;

      ----

      Itsekkin luulen että olen jo löytänyt sen kenen kanssa haluan olla, mutta hän ei nyt halua olla muutakuin ystävä ja pitää vielä parhaanakin. :( ei sinänsään paha juttu, mutta haluaisin olla enenmmänkin. Mutta niin kauan kun puhutaan eikä hänellä ole ketään eikä edes sellaista ihastusta niin on toivoa! heh piti vain sanoa. :D

    • hölmöliini

      Oi hei thye! :)

      Uskon, että hän saattaisi sen antaa, mutta silti on olemassa riski ettei hän sitä antaisi ja rupeaisi ihmettelemään miksi minä sen haluaisin ja näin edespäin. Sekin riski on olemassa, että hän ei edes ole kiinnostunut minusta vaan tunteeni ovat yksipuolisia. En todellakaan halua joutua sellaiseen tilanteeseen :,(

      Tosin kyllähän elämässä riskejä pitäisi ottaa, eikä aina elää vain ns 'riskitöntä elämää', mutta ei mulla pokka riitä mennä kertomaan tunteistani tai kysymään puhelinnumeroa.

      Luulen, että odottelen ainakin jonkun aikaa ja katson jos hänen suunnastaan tulisi jotain kiinnostuksen merkkejä ;)
      Tällä hetkellä tämä herra on aloittanut keskustelun kanssani 2 kertaa ja minä hänen kanssaan kerran :D

      Minäkin toivon niin kovasti, että jotain edistymistä tulisi. Itse kun olen tällainen nössykkä :(

      Voi vitsit :( Jossain vaiheessahan tätä tyttöä voikin alkaa kiinnostamaan sinä ihan seurustelumielessäkin? Tosin jos hän on tehnyt selväksi, että tahtoo olla vain kaveri ja vielä paras niin ehkä ei ainakaan kannata ryhtyä painostamaan :(
      Äläkä missään tapauksessa luovuta hänen suhteensa! :)

      • Someone helper

        Ja olen muuten 14 myös:)


    • Juuu, odottele vain, mutta tosiaan kun alottelee kirjottelemaan, niin tuskin hän ei tykkäisi sinusta!(:

      --

      Ja toivottavasti alkaisi, ollaan tunnettu nyt jotain 3 vuotta, ja en itsekkään aina ole hänestä näin paljoa 'tykännyt', joten ehkä hänkin voisi alkaa. Ja en usko, että on mitään ohimenevääkään vaan kestänyt yli kolme kuukautta suunnilleen! :) Enkä halua kyllä painostaakaan. :/

      Alkaa vain "ahdistamaan" että hän löytää jonkun koulusta nyt kun ne kerran alkoi.. koko kesän olimme todella läheisiä ja tietty vieläkin, mutta kuitenkin:(
      ja jos löytää, niin en edes tiedä mitä tekisin, kun en oo koskaan välittän kenestäkää näin paljoa. :o

      Mutta katsotaan!

      Sori vien sun keskustelua:D

      • Someone helper

        Joo ja tukea myös thyelle, toivottavasti teistä tulee vielä jotain:)


    • 1nzu

      Kiitos sullekki hölmöliini tsempistä. :) Nii kirjotin tuon äkkiä kännykällä nii se alko jumittaan ja tuli sitte kolmesti toi teksti :D Itseasiassa mulla oli ihastus (okei, pitää myöntää, niitä oli kaks :D) viime vuonna, mutta ne oli molemmat ysillä ja ite olin seiskalla. Niin mun tapasta ku ihastun vaa tolleen en nyt sanois ulkonäön perusteella, mutta niinkö olemuksen ja sen perusteella miltä se ulospäin vaikuttaa. Olipa hankalasti sanottu. :D no eipä siitä tietenkään mitään tullu, ku en tuntenu kumpaakaan. No kyllä se toinen kerran huuteli mulle mun kaverille ku se harvinaisesti istu yksin käytävällä tai oli siinä jotain pari sen luokan tyttöä, mutta ei se sen jälkeen enää mitää. Tais olla vähä vauhisa :D mutta siis niitä kumpaakaan en enää nää, eikä kumpikaan asu ees täälä keskustasa ja siitä toisesta en ees tiiä mihin kouluun se on menosa. Ikävä on niitä kumpaaki ja kouluun meno ahistaa ku ootan kuitenki, että millon ne tulee syömään, millon nään ne ja sitte ku ne ei enää ookkaan sielä :( unohtaminen ois parasta, mutta se ei vaan tunnu onnistuvan :( No, jään totta kai seuraileen miten teidän juttu etenee, nii kiinnostava se on ja mä jään ootteleen sitä mun poikaa jos se jostain joskus ilmestyiski :D

    • hölmöliini

      Thye: saat sinä mun keskustelua viedä, ei se mitään haittaa :) Onnea teille ja toivottavasti teistä tulee jotain!

      Minä ja se Sami ollaan tunnettu ihan pienestä asti. Oisko joku 3-4-vuotiaasta :D Me ei vaan olla oltu yhteyksissä, mutta pienenä oltiin tosi hyviä kavereita kun asuttiin samassa paikassa :) Sitten ne muutti pois :(
      Nyt tässä parin vuoden aikana me ollaan alettu olla yhteyksissä hieman enemmän :)

      Ja kiitos hirveästi someone helper!

      • Someone helper

        Mukava kuulla että siitä oli jotain apua!


    • hölmöliini

      Kiva juttu :)

      Hih! Nyt taas koneella odottelen Häntä onnistuneen koulupäivän jälkeen (: Voi vitsit, että on hyvä fiilis!
      Kävispä tänään hyvin Samin kanssa, edes jonkinlaista askelta eteenpäin. En vain tiedä saanko kerättyä tarpeeksi rohkeutta, vaikka hyvä päivä on ollutkin :)

    • asdfghjklöä

      Minä ainakin jään seuraamaan tätä ketjua ja katsomaan josko teistä kehittyisi jotain! :)

      Toivotan onnea!

    • Moi_help

      Mahtava ketju, ja toivottavasti kaikki kääntyy hyvin :)

    • Noh mul on semmonen juttu et yks mua 2 vuotta nuorempi tyttö oli ihastunu muuhun (oon ite poika) ja sitten mie huomasin et se koko ajan vilkuili mua ja sit kysyin et ooks lätkäs muhun niin se oli aluks sillee "en miks luulet niin?" Sit mie sanoin et oon nähny kun se vilkuili ja sitten se sano et se on ihastunu muhun ja mie tykkäsin hänestä (hän on 14 ja mie oon 16) Sitten me alettii yhtee mut tapahtu yhtäkkiä silleen et me muutettii noin 200 kilsan päähän :( Ja sitten meidän yhteinen aika jäi tosi harvaks ja sitten mutsi tuli sanoo ihan V**UN HYVÄN UUTISEN et se on ostanu siitä ihan läheltä mökin ja me käyää siel lähes joka viikon loppu ja ollaan siel aina kesälomalla ja muinakin lomalla Se on mun tarina siitä ja hyvin jatkuu edellee kun ollaa 8 kuukautta seukattu :)

      • ihQ tarina

        Hyvä riksa, hienolta kuulostaa! :)))


    • Ei saaa pudota!

      Onkos mitään tapahtunut? :)

    • awws;)

      niimpä mitäs teille ny kuuluu??:)

      • Someone helper

        Kuunnelkaas Youtubesta Tuulin "Paljon onnea vaan"-kappale:) Mielettömän hyvä biisi, ja todella aiheeseenkin sopiva (nimestä huolimatta). Siitä tulee tosi hyvälle tuulelle! Taisi eilen ilmestyä Youtubeen:)


    • Moi_help

      Niimpä kai jotain nyt on tapahtunu :D onko netti kaatunu ni ei voi päivitellä :D

    • Mulle ainakin kuuluu erittäin huonoa.
      Voinpas nyt avautua kaiketi tähän, kun aiemmin jo puhuin että olen erittäin ihastunut yhteen parhaimmista ystävistäni (tyttö) niin tänään puhuimme ja hän sanoi ettei halua suhdetta kanssani, koska en ole tarpeeksi komea, vaikka luonne on täydellinen ja hän seurustelisi heti jos olisin paremman näköinen ja tosiaan parhaita ystäviä ja tunnettu monia vuosia. Siinä sitten tuli pieni riita tuosta ja sain selville että hän on ihastunut heti johonkin komeeseen ekoina päivinä nyt koulussa.

      Alkoi vaan vituttaa ja itkin ihan helvetisti. Ja ihan sama vaikka tunnistaisi jos nyt lukee näitä niin hei vaan.

      En nyt tiedä miten tämä jatkuu, hän haluaa jatkaa ystävinä koska olen ainoa kenelle hän voi puhua...ei ole monia kavereita. Ja itse tekisi mieli oikeasti vain kadota nyt, koska sydän murtuu vielä enemmän jos näkisin hänet yhdessä, tosin murtui jo tuosta mutta jaa a kumpa on pienempi paha.

      Keskustelu loppui vain siihen että hön toitotti että puhutaan huomenna lisää. Ei vaan tekisi edes mieli, kun ei se etene kuitenkaan.

      • Someone helper

        Voivoi:( Miksi joidenkin pitää kattoa aina niin ulkonäön perään? Harmittaa kyllä minuakin puolestasi, thye. Itselle ei ole tuommoista sattunut, mutta voin kuvitella miltä se tuntuu. Mutta toivon että asiat vielä selkiäisi. Toivon todella.


    • En todellakaan tiedä... tai en siis kuulemma ole ruma, mutta "normaali", joten en tarpeeksi hyvännäköinen...ja hän vielä sanoi että seurustelisi kanssani heti, jos olisin vain paremman näköinen..ja sanoi että silloin se voisi kestää se suhde, koska tälläinen luonnekkin minulla on.

      Ja niin mäkin toivoisin, mutta aika epätoivoista se nyt enää on. Olen vain miettinyt että pitäisi varmaan yrittää kokonaan unohtaa hänet silleen miten nyt voi, koska hän asuu hieman kaukana, eli ei ole samassa koulussakaan.

      Eilen hän niin sanoi etten saa lopettaa hänelle puhumista. Sanoi että olen ainoa kenelle hän voi puhua...mut nyt vaan tuntuu ettei mulla oo enää asiaa.

    • Oh, toistinkin asioita tossa, no ei se mitään, en muistanut mitä aiemmin eilen kirjotin...

      En vain nyt tiedä mitä tehdä. Tänään illalla, kun hän tulee taas koneelle nii varmasti yrittää ja haluaa puhua kanssani taas ihan normaalisti..

    • Moi_help

      Moi Thye..
      en oikein usko että tossa on kiinni pelkästään ulkonäöstä.. :( saattaa olla jotain muutakin?
      en ainkaan itse ymmärtäisi tuota ulkonäkö syytä, koska siis tuskin suhde ulkonäköön perustuu?
      voin uskoa että on hieman kiusallista puhua hänelle fb:ssä ..

    • No jaa a, niin hän sanoi että seurustelisi miettimättä edes jos olisin paremman näköinen ja myös jos olisin suositumpi.,,(sanoi ihan syyt, kyllä..),, ookei... ja vielä suoraan sanoi että "luonnetyypit" ajautuu aina vain kavereiksi, jos ei ole ulkonäköä..kiva tietää.

      Niin itsekkin sanoin että eihän se perustu, mutta nähtävästi sitten hänelle.

      Ja niiin. En vain usko että voin vain normaalisti alkaa taas puhua...

    • Moi_help

      kuulostaa vaan aika pinnalliselta sanoa noin häneltä..
      no en osaa sanoo tähä oikein mitää mutta toivottavasti kaikki menee parhain päin.. :)

    • Niiiin. En vain olisi uskonnut kaiken jälkeen sitä. :(

      ja tuskin kukaan osaa sanoa, kaiketi se on nyt lopullisesti ohi. Kesällä vielä olimme yhteydessä (tai hän aloitti aamulla ja saatoimme puhua yömyöhään asti kunnes menimme nukkumaan) ja sitä kesti koko kesän, surettaa vain kun se päättyy näin :(

      mutta no, uusi koulu ja uudet ihmiset, ei sitä koskaan sitten tiedä mitä voi tapahtua.

      ja kiitos mitä sanoit,! :) aina voi vielä toivoa :)

    • Ei kestä kiittää :)
      Joo aina tulee uusia ihmisiä ja tulevaisuus arvaamaton :D

      Rekisteröin muuten ton mun nikin niin kukaan ei käytä sitä ja helpompi kirjotella viestejä :P

      • ja minneköhän "Hölmöliini" on kadonnut :((


    • hölmöliini

      Hei taas kaikki!

      Anteeksi muruset kun en ole täällä käynyt päivittämässä, mutta mitään ei ole oikeastaan tapahtunut :,( Eli ei ole ollut mitään ilmoitettavaa.

      Häntä ei ole oikein näkynyt facessa, eli ei ollenkaan itse asiassa :D Profiilikuvan on käynyt vaihtamassa ja tykkäsin siitä, tottakai!

      Thye, luin tuon sinun tilanteesi ja voi että :( kyllä on pinnallinen tyttö jos pelkkää ulkonäköä katsoo, vaikka luonne olisi täysi helmi!
      Itse rakastun siihen ihmiseen, en siihen ulkonäköön.. Ihmisen kanssa seurustellaan, ei ulkonäön. Ulkonäkö on mielestäni ainoastaan plussaa :)

      Sinä ansaitset paljon parempaa mitä tuo tyttö on thye! Jos rupeaisitte seurustelemaan, ja tietäsit mitä hän ajattelee ulkonäöstäsi niin minusta se ei ainakaan tuntuisi hyvältä.

      Toivottavasti tutustuisit uuteen ihanaan tyttöön, vaikka tietenkään tunteet eivät kuole heti :(
      Tsemppiä!

    • Niiin:D

      ja joooo, hyvä juttu:D

      ...Nyt se laittoi tekstiviestin, ihankuin mitään ei olisi tapahtunut..jaaa a, en tiedä haluanko edes vastata.

    • Miten se sitte lähettelee sulle kokoajan niitä freaking viestejä? :O siis taisit sanoo aiemmin et oot ainut jolle se voi puhua mutta aika outoa ..

    • Ja heei hölmöliini!:)

      ja aijjaa, no ainakin sulla on hyvät mahdollisuudet silti! Kannattaa varmaan sitä numeroa kysellä sitten joskus, että voisitte muulloinkin puhua, jos hän esim. ei saa vaikka olla koneella paljoa tai ei tykkää olla.:)

      Ja niiin mäkin oon yrittänyt itselleni sanoa, että ansaitsen parempaa mutta niin, ei ne tunteet katoa, varsinkaan kun en ole koskaan ennen näin tuntenut. Pidin hänestä rehellisesti ja hyväksyin ja tiesin myös hänen huonotkin puolet. :(

      Ja niiin, ei se varmaan hyvältä tuntuisi, mutta toivoin että hän voisi rakastua luonteeseen eikä vain ulkonäköön. Niinkuin itse, vaikka olihan hän söpökin. :(



      ja moi_helpille:

      Joo, hän sanoi että olen ainoa kelle hän voi puhua mitä vain. Ja myös sanoi ettei koskaan saisi kuitenkaan tuota ihastustaan keneen nyt parissa päivässä ihastui ulkonäön takia...

      Ja ei mitään tietoa miksi eilisen reaktioni jälkeen yhä jopa tekstiviestin laittaa:o koska en edes vastaillut mitään eilen niihin että puhutaan huomenna lisää jnejne..

    • ja kiiitos tuesta hölmöliini myös

    • Voi olla parasta antaakkin nyt vaan olla..
      Entä jos sanot sille ensi viikolla että et voi jatkaa vain kuin mitään ei olisi tapahtunut? Siis tai jotenkin noin mutta ehkä erilailla muotoiltuna?
      Koita kuitenkin levätä nyt vk.loppuna :)

    • Niin se varmaan olisi. :d ja niiin taidan sitten ens viikol sanoa, en nyt halua vielä, tuntuu vain sekin niin pahalle ettei enää koskaan puhuttaisi. :(
      ja jooo koitan :p
      Täällä mä pyörin varmasti aika paljonkin sitten.

      • Someone helper

        Moikka:
        Ompas täällä tapahtunutkin paljon sillä välin kun olen ollut poissa...

        Eli hölmöliinille ei ole tapahtunut mitään ja thye taas toivoo ettei olisi tapahtunutkaan.

        On todella pinnallinen tyttö kun seukkaamisen aloitus jää kiinni, muuten "täydellisen" ihmisen kanssa, vain ulkonäöstä.
        Ei todella sinun arvoisesi, thye. Mutta jos kerran niin pidät hänestä niin minkäs teet. Kehottaisin vain unohtamaan (ainakin yrittämään unohtaa) hänet.
        Mutta jos seki tuntuu vaikealta niin...

        Pulmallinen tilanne.

        Mites teillä muuten? Mulla on huomenna (lauantaina) serkkutytön häät.


      • Someone helper

        Moikka:
        Ompas täällä tapahtunutkin paljon sillä välin kun olen ollut poissa...

        Eli hölmöliinille ei ole tapahtunut mitään ja thye taas toivoo ettei olisi tapahtunutkaan.

        On todella pinnallinen tyttö kun seukkaamisen aloitus jää kiinni, muuten "täydellisen" ihmisen kanssa, vain ulkonäöstä.
        Ei todella sinun arvoisesi, thye. Mutta jos kerran niin pidät hänestä niin minkäs teet. Kehottaisin vain unohtamaan (ainakin yrittämään unohtaa) hänet.
        Mutta jos seki tuntuu vaikealta niin...

        Pulmallinen tilanne.

        Mites teillä muuten? Mulla on huomenna (lauantaina) serkkutytön häät.


      • Someone helper
        Someone helper kirjoitti:

        Moikka:
        Ompas täällä tapahtunutkin paljon sillä välin kun olen ollut poissa...

        Eli hölmöliinille ei ole tapahtunut mitään ja thye taas toivoo ettei olisi tapahtunutkaan.

        On todella pinnallinen tyttö kun seukkaamisen aloitus jää kiinni, muuten "täydellisen" ihmisen kanssa, vain ulkonäöstä.
        Ei todella sinun arvoisesi, thye. Mutta jos kerran niin pidät hänestä niin minkäs teet. Kehottaisin vain unohtamaan (ainakin yrittämään unohtaa) hänet.
        Mutta jos seki tuntuu vaikealta niin...

        Pulmallinen tilanne.

        Mites teillä muuten? Mulla on huomenna (lauantaina) serkkutytön häät.

        Sori toi tuplapostaus...


      • Someone helper kirjoitti:

        Sori toi tuplapostaus...

        Niii in. :d Olen tuntenut hänet jotain 3 vuotta nyt ja jotain puoli vuotta olen pitänyt hänestä enemmänkin ja sekin vain kasvanut, koska en silloin yhtään tiennyt että hän olisi näin pinnallinen tässä asiassa. :/

        Ja varsinkin kun olimme kesän kokoajan suunnilleen jollain tavalla yhteydessä ja oli tosi hauskoja ja sellasia tilanteita mitä en koskaan tietenkään tule unohtamaan ja tunsin hänet niin hyvin ja hän on itseasiassa ainoa henkilö josta tiedän todella paljon kaikesta ja hänkin minusta, niin surettaa ettei tule mitään, koska luotin häneeen täysin. :/

        Ja nyt hän on heti jonkun toisen perässä hänen ulkonäön takia, vaikka sanoi suoraan että olisi kanssani jos vain olisin erinäköinen.

        Varmaan tosiaan pitäisi vain vähentää yhteyttä ja silleen sitten, en vain kestäisi katsoa jos hänellä olisi toinen ja vielä vaihtelisi kumppaniaan jos kyllästyisi ulkonäköön sitten kun luonne ei olekkaan niillä sitten sellainen että se kestäisi.
        Ja itse katsoisin sivusta vain miettien "jos olisin paremman näköinen"...:(


        Oo, kiva juttu!
        ja minulla ei taida olla koko viikonloppuna mitään, varmaan olen sitten yksin ja teen jotain.


      • Someone helper kirjoitti:

        Moikka:
        Ompas täällä tapahtunutkin paljon sillä välin kun olen ollut poissa...

        Eli hölmöliinille ei ole tapahtunut mitään ja thye taas toivoo ettei olisi tapahtunutkaan.

        On todella pinnallinen tyttö kun seukkaamisen aloitus jää kiinni, muuten "täydellisen" ihmisen kanssa, vain ulkonäöstä.
        Ei todella sinun arvoisesi, thye. Mutta jos kerran niin pidät hänestä niin minkäs teet. Kehottaisin vain unohtamaan (ainakin yrittämään unohtaa) hänet.
        Mutta jos seki tuntuu vaikealta niin...

        Pulmallinen tilanne.

        Mites teillä muuten? Mulla on huomenna (lauantaina) serkkutytön häät.

        Oon samaa mieltä "Someone helperin" kanssa. :)


    • Äääh vaikeeta:/ nyt se koneellakin laittelee jo viestiä miksen voi olla normaali ja sit sano miten lapsellinen oon jossen vastaa ja et ei oo syytä olla tällänen ja et jossen enää halua puhua sille ni et toivottavasti löydän tarpeeks korkeen sillan :ooo :((

      ja nyt meni offline, vaikka aina ennen valvottiin joka viikonloppuyö:(
      Tunnen itteni kauheeks ku en sano mitään, mutta toisaalta taas mietin että ihan oikein sille, jos oikeesti on allapäin siellä. Oon kauhea.


      (nyt ainakin paljastun jos hän sattuu lukemaan, ihan sama)

      • Joo haha. Sä oot se normaali kyllä eikä se... Nyt et ainakaan sano sille mitään!
        vaikee sanoo että älä loukkaanu mutta yritä.
        Et oo kauhea, hän sanoi todella pahasti. :(

        Koita jaksaa :)


      • moi_help kirjoitti:

        Joo haha. Sä oot se normaali kyllä eikä se... Nyt et ainakaan sano sille mitään!
        vaikee sanoo että älä loukkaanu mutta yritä.
        Et oo kauhea, hän sanoi todella pahasti. :(

        Koita jaksaa :)

        Joo, yritän jaksaa, mutta mutta :(

        En ole mitään nyt sanonut, mutta kävin yhdellä keskustelualueella jossa hän käy, ihan vain en edes tiedä miksi, niin näin hänen viestin jossa surullisten hymiöiden kera kertoi kuinka viimeinenki henkilö kenee hän pysty luottamaan hylkäs hänet eikä enää puhu hänelle ja nyt ei ole enää ketään hänellä :(// ja ettei vain kykene enempään.

        Ihmetyttää miten tää ulkonäkö esti tän nii pahasti...jos noinkin paljon nähtävästi sitten välitti oikeasti.

        Nyt tuntuu vielä pahemmalle ääähh, miks tän pitää mennä näin :/


      • thye kirjoitti:

        Joo, yritän jaksaa, mutta mutta :(

        En ole mitään nyt sanonut, mutta kävin yhdellä keskustelualueella jossa hän käy, ihan vain en edes tiedä miksi, niin näin hänen viestin jossa surullisten hymiöiden kera kertoi kuinka viimeinenki henkilö kenee hän pysty luottamaan hylkäs hänet eikä enää puhu hänelle ja nyt ei ole enää ketään hänellä :(// ja ettei vain kykene enempään.

        Ihmetyttää miten tää ulkonäkö esti tän nii pahasti...jos noinkin paljon nähtävästi sitten välitti oikeasti.

        Nyt tuntuu vielä pahemmalle ääähh, miks tän pitää mennä näin :/

        Yritä kestää! Ignoraa kaikki viestit tai vastaa vain jotakin ja lähde. Itsekin olin joskus ihastunut yhteen tyttöön joka sanoi usein ''Rakastan sua''. Siitä kehkeytyi minisuhde. Yllättäen tämä tyttö alkoi pätemään ja - sanotaanko nyt rumasti kun muutenkin jo huono päivä - vittuilemaan. En silti pystynyt unohtamaan tätä tyttöä. Onneksi tuli kesäloma. Kesällä oli niin paljon tekemistä ja vietin aikaa oikeasti mukavien tyttöjen kanssa ja tämä tyttö unohtui täysin...

        Koita nyt vain unohtaa hänet, hän ei todellakaan ansaitse sinua; näin minäkin lohduttauduin.

        Voimia sinulle


    • hemuuuuuliii

      oon saman ikäne :P 14. joo ja sama tilannekki..:D mulla asuu 300km pääs yks tyyppi joka hymyilee ja yms muuta ihanaa mulle ainaku mennää käymää niillä..:D ne on siis mun isän lapsuudenkavereita..;) nähtiin tän kesän aikana 2 kertaa..ne kävi meilä ja tuli meijä mökille..:D mutta se on mun ikänen ja juttelen sille facebookissa välillä ku se on paikalla..että laita eka jtn tyylii "moro" kysy kuulumisia..ei siinä ole mtn pahaa ;) etkä nolaa itteäs siinä :D :) KANNATTAA!! :))

    • JooHeiVain

      Voi teitä :/ Ei ole kivaa jos se keneen on todella ihastunut sanoo jotain tympeää tai jotain muuta vastaavaa, koska se tekee todella kipeää itsetunnolle.

      Hölmöliini, kyllä se siitä muuttuu, kysyt vain rohkeesti sitä numeroa! :) Jos poika aloittaa keskustelun niin se on jo todella hyvä merkki asiaan, tiedän että se pelottaa mutta kysyt vain rohkeasti :)

      Nytten kun itse aloitin ammattikoulun, niin miun luokalla on yks poika joka asuu 6 kilometrin päässä minusta enkä ole edes tiennyt! :D Mutta niin, aina kun ollaan jossain, niin hän hymyilee kun katsoo minua tai vilkaisee aina. Olisi kiva tietää mitä hän ajattelee. Yhtenä päivänä kun lähdin koulusta niin hän ilmestyi minun taakse enkä huomannut asiaa. Juttelin siinä vähän aikaa ja lähdin kotiin. Nyt kaduttaa etten jäänyt juttelemaan, mutta onneksi ollaan juteltu koulussa taukojen aikana! :)

      Toivoisin, että voisin kerätä rohkeutta ja niin pois päin, mutta aika näyttää!

      They, voimia myös sinulle :/ Tuo tyttö on todella pinnallinen niinkuin edellä mainitsemat ihmiset ovat sanoneet. Jos katsoo vain ulkonäköä, niin ei sillä pitkälle pötki. Minulle ainakin luonne ratkaisee todella paljon! Varmasti monille muillekkin.

      Anteeksi, että tulin keskusteluun. Mutta minusta toisia pitää neuvoa, koska ihastuminen on minusta ainakin todella ihana asia :)

      Jaksamisia kaikille niille ihmisille, joilla jonkinlainen tämmöinen tilanne!

      • Moi vaan sullekkin. :)

        Niin, ei oo kivaa ei :/ Luotin häneen täysin ja sitten kun hän sanoo asioita kuten etten voi "luonnetyyppinä" ajautua kuin ystäväksi jne.. niin ei tee edes mieli tutustua enää keneenkään toiseen jos siinä sitten aina käy näin.

        Nyt se sanoo etten arvosta yhtään ystävyyttä, koska ystävyys on sille tärkeämpää kun muu ja et oon sen viimenen kaveri enää ja ettei meiän juttu vois mitenkään toimia ja ettei se halua jumiutua vain yhden kanssa olemiseen ja siks valitsee ulkonäön perusteel jnejne..

        Ja ei se mitään että tulit!

        Toivottavasti saat kerättyä tarpeeksi rohkeutta tuohon juttuusi. :)


    • JooHeiVain

      No toivottavasti siun oloki paranisi vielä :/ Niin ja jos valitsee vain ulkonäön perusteella ei tiedä mitä se tulee sisältämään, ensin pitää tutustua kunnolla ja sitten vasta päättää.

      Miun motto, ulkokuoree voi ihastua mutta sisimpää rakastua! :)
      Myös yleensä se ihmisen olemus on se joka ihastuttaa, eli huumorintaju, ystävällisyys, mukava, hauska :)

      Ilman huumoria olisi ankiaa, ja sitä arvostan eniten ihmisissä!

      Ja en yhtään epäile tota siun ettet uskalla tutustuu enää keneenää :/ Koska toi tekee kipeetä itsetunnolle tosi paljon. Ja ei oikee uskalla luottaa keneenkää eikä uskoutua ja luottaa siihen ihmiseen. Aina vaa on otettava se riski, mutta se sattuu :/

    • Niin. Mäkin tunnen nyt hänet melkein läpikotaisin ja tiedän hänestä enemmän kuin kukaan nyt, niin tiedän että haluaisin olla hänen kanssaan, mutta ei sitten vaan hän. :/

      Ja noin mäkin sen ajattelen, mutta hän ei kuulemma usko edes rakkauteen, eikä mihinkään sellaseen. Ja paljasti myös että hänellä on sitoutumiskammo, joka sitten nyt näyttää olevan se pääsyy, koska suhteensa kariutuvat yleensä siihen mitä hänellä on joskus ollut. (Joo, puhuttiin vielä vaikka piti olla puhumatta, mutta en vain voinnut:( )

      Itsekkin arvostan juuri tuollaisia asioita kyllä. Ja hauskaahan meillä aina onkin.

      Ja niii in.. olen vielä normaalistikkin todella tai no aika ujo, enkä koskaan seurustellut enkä mitään niin tekee kyllä kipeetä saada kuulla tuollaista ja joutua tälläiseen.

      Vieläkin mä toivon että hän vaihtaisi mieltään tässä, koska jos hän sitten rakastuisikin luonteeseen, niin eipä se ulkonäköllä olisi niin väliä enää, jos hän vain antaisi mahdollisuuden, mutta epätoivoistahan tämä on ja ainakin jos antaisi niin tietäisin sen olevan sitten luonteen takia. Mutta tuskin niin käy. :(

      Tyhmä varmaan olen kun vieläkin toivon, mutta en voi sille mitään. :/

    • JooHeiVain

      Ei se tyhmää ole jos toivoo :/ Itekki olin ihastunu todella pahasti yhteen poikaa 4 vuotta.. Mut nyt se on jo ohi koska hän on varattu jne..

      Itsekkin olen aika ujo, mutta kun pääsee juttu sille nii sit puhun, mutta muuten olen aika hiljainen. Vaikka et nyt usko että pääset yli hänestä. Niin kyllä siä pääset mutta se vie vain aikaa :/

      Kun tapaat itsellesi sopivan tytön niin huomaat asian, mutta aikaa se vie :/

    • Joo. Hmm. :/

      Niin kyllähän mä ajallaan, mutta en vain mitenkään haluaisi lopettaa yhteyttä häneen...:/ "jos vaikka..." ja kun kerran olen ainoa hänen oikea ystävä enää, hän sanoi että hänestähän se johtuu, kun kaikki hänen ystävänsä ovat kaikonneet eivätkä halua olla tekemisissä ja että pärjäähän hän yksinkin :(
      Alkaa vaan surettamaan tää viel enemmän, ja nyt illalla hän ei enää ole tullut sitten koneelle vaikka yleensä aina on. :/

      Ja niiin varmaan, luulin tosiaan että tapasin sen jo. :o

    • JooHeiVain

      Ite ootan maanantaita että pääsen juttelee sille pojalle! Mutta kyllä siä löydät jonkun, kun aikaa on kulunut : )

    • Joo, onnea nyt teille jo näin aluksi. :) Ja niiin, joskus sitten ainakin. :p

      Kunpa pystyisin vain mennä puhumaan jotain jolleen tytölle vaikka koululla mutten jotenkin kykene niin vain..:/ ja niinhän se pitäisi varmasti tehdä, jos itse jonkun haluaisin, koska en ole mitenkään erikoisen näköinen niin sillätavallakaan ei onnistu.

      Noh, ihan sama se sitten, kyllä mäkin yksin pärjään. :/

    • JooHeiVain

      Kyllä siä löydät :/ Esim facebookissa on helppo alkaa jutella. Pitää vaa tutustuu kaverien kautta uusiin ihmisiin. Mutta ei siun tarvitse yksin olla :/

    • Poikakin todennut

      Suurin osa miehistä on sikoja jotka ovat vaan seksin ja ulkonäön perässä. Eivät kaikki mutta turhan monet.

    • Noniin, varmaan. No pitkään mä varmaan silti olen nyt yksin. :/

      Nyt menossa väittely jippii.. erittäin mukavaa.

    • JooHeiVain

      Thye tiiän ton tunteen et pitää olla yksin :/ Itestäki tuntuu ettei ikin tuu löytää ketää ja viälkii semmonen. Haluisin vaa tietää mitä se poika ajattelee. Mutta varmaan ajan kanssa.

      Outoa toi sen väittely, jos se haluis olla ystävä kohtelis ees sillä tavalla eikä ois tommonen töksäyttelijä. Koska se mitä se sano oli todella ilkeästi sanottu.

    • Niin, no 16 vuotta jo oltu silleen yksin niin ei se varmaan siitä muutu.. mutta nyt oikeasti jo uskoin että olisi voinnut tulla jotain.

      En vain nähtävästi osaa tunnistaa haluaako joku olla vain kaveri vai enemmän, vaikka luulin merkeistä ja puhuimmekin sellasista mitä en muitten kanssa koskaan...

      Siinä se sitten selitteli kaikesta miten itsekäs hän on jnejne, kuinka oon sille tärkein ihminen tällä hetkellä ja kuinka hän tarvitsee vain yhtä ystävää kuka ei lopulta vaan hylkäisi häntä, niinkuin kaikki ovat tähänmennessä....ja lopulta sitten olimme ihan hiljaa kunnes lähdimme.

      En tiiä miten tästä edes pitäis jatkaa nyt.

    • Harmi, ehkä vois antaa tilanteen rauhottua nyt vähän, kun se on kumminkin aika vaikea..

      Nyt voi tuntua pahalta mutta jos yrittäisit mennä jonnekkin tai tehdä jotain jonkun muun kanssa? niin se voisi piristää :) ja se antaa muuta ajateltavaa.

      Nyt oon taas kotona btw, koska puhelimella en voi kommata ollenkaan koska saunalahdella on mobiilissa joku IP esto..

    • JooHeiVain

      No en itsekkään ole kenenkänä kanssa ollut. Välillä jotain pientä juttuu mut ei sen enempää.. itekki 16 vuotias olen, mutta kyllä se viäl tästä varsinki nyt kun pääsi amiksee.

    • Joo, no varmaan pitäisi.

      Niin, mäkin pääsin uuteen kouluun eri kaupungissa niin kyllä se sitten siitä.
      Tai sitten pitäisi netistä tutustua johonki, varmaan jolleen kelpaisin...

      Hmm, mitähän Hölmöliinille oikein kuuluu, ei ole hetkeen näkynyt, no ehkä hän pian taas tulee käymään.

    • JooHeiVain

      No kyllä varmasti löydät jonkun :) Varsinki sillo ku vähinte odottaa :D

      Noo luulis et Hölmöliini tulis, jos se ei oo viäl viittin tulla tänne ku ei oo tapahtunu mitää tai sit se odottaa jotain? O.o

    • Joo, oon varma että löydät :)

      niimpä, toivottavasti on kaikki hyvin Hölmöliinillä ja puh. numero tiedossa :D

      • Someone helper

        Joo moi taas ja terveisiä häistä!

        Ei ole näköjään täällä päästy yhtään eteenpäin. En nyt ehdi paljoa kirjoittaa.
        Joo, eipä ole Hölmöliini pitkään aikaan täällä käynyt tilannetta päivittämässä. Noo, onhan aikaa odottaa...

        Onpas tästä tullut pitkä ketju...


    • Moi! Mites häät menevät/menivät?;p

      Ja niiin, ei yhtään eteenpäin. Takapakkia tullut vain tännepäin.

      Ja katselin myös itse että aika pitkä tästä on tullut! Ihan kivahan se silleen, että keskustelua riittää, vaikka aiheet välillä eivät niin kivoja olekaan. :)

    • JooHeiVain

      Huomenna se ois sit taas maanantai ja uusi viikko edessä ja uudet kujeet! :) Toivottavasti jokainen meistä pystyisi keräämään tarpeeksi rohkeutta sellaisiin asioihin joihin sitä eniten tarvitsemme :)

      Hyvää viikon toivotusta teille kaikille!! :)

    • Kiitos,

      samoin sulle ja toivottavasti kaikki menee parhain päin :)

    • Kiitoskiitos!

      Tosiaan, hyvää tulevaa viikkoa vaan kaikille, toivottavasti olisi yllätyksiä täynnä. :P
      Toivottavasti kaikki järjestyy ! :)

    • JooHeiVain

      Jeep! :) Iloiset asiat piristää elämää, miuta ainakin tuo uusi koulu ja tavat. :)

      • Someone helper

        Joo kiitos vaan:)
        Ja meniväthän ne häät ihan mukavasti, kiitos kysymästä. Aina kun on häissä ja katsoo avioparia, niin ne on kuin luotu toisillensa, ainakin mulla asia on näin. On se hyvin jännä...

        Ja tosiaan, toivottavasti seuraava kouluviikko menee kaikkien osalta hyvin!

        (Itse tosin luultavasti jään flunssaisena kotiin)


    • JooHeiVain

      No toivottavast se flunssa häviää :/ pikaista paranemista! :)

      No kyllä ne hääparit yleensä sopii toisilleen, missä häissä itse olen käynyt :D

    • Kiva että meni mukavasti. :) Ja niinhän ne yleensä sopivat. :D Itse tosin vain yhdissä häissä koskaan ollut.

      Pikaista paranemista myös! :P Itsellänikin tullut tänään hieman kurkku kipeäksi, mutta ei tämä varmaan mitään erikoista ole.

      Ah, onneksi koulu alkaa vasta melko myöhään, niin voi hieman kauemmin valvoa. :)

      • 888)

        Luin koko ketjun ja harmitti vähän thyen puolesta! Tossa tilanteessa sun ön vaikee tehdä mitään niin että fiilis ois jees... Jos juttelet kuin ennen, petät itseäsi; jos oot hiljaa tunnet syyllisyyttä (tyttö oikein lietsoo tätä tuollaisilla "en voi puhua muille" kommenteilla); jos kerrot tunteistasi saat töykeyksiä...kökkö.. Toi loppuis, kun löytäisit uuden ihastuksen! Vaan sekin nyt tietty vähän kinkkistä.. Eipä oikein oo mitään fiksuja neuvoja, mutta sympatiaa khyl! :D

        On vielä sanottava, että seuraavaksi ihastu semmoiseen tyttöön, joka ei oo pinnallinen drama queen! ;) *vitsivitsi, haittaakse*

        a AP:n väitteeseen, ettei sille ulkonäkö oo tärkeetä sanoisin, etten usko, koska ekassa viestissä hehkutti, kuinka ihastui just siks ku näki miten hyvännäköinen kundi oli!! Ap on symppis, mutta toi ei uponnut, sori nyt :(


      • 888) kirjoitti:

        Luin koko ketjun ja harmitti vähän thyen puolesta! Tossa tilanteessa sun ön vaikee tehdä mitään niin että fiilis ois jees... Jos juttelet kuin ennen, petät itseäsi; jos oot hiljaa tunnet syyllisyyttä (tyttö oikein lietsoo tätä tuollaisilla "en voi puhua muille" kommenteilla); jos kerrot tunteistasi saat töykeyksiä...kökkö.. Toi loppuis, kun löytäisit uuden ihastuksen! Vaan sekin nyt tietty vähän kinkkistä.. Eipä oikein oo mitään fiksuja neuvoja, mutta sympatiaa khyl! :D

        On vielä sanottava, että seuraavaksi ihastu semmoiseen tyttöön, joka ei oo pinnallinen drama queen! ;) *vitsivitsi, haittaakse*

        a AP:n väitteeseen, ettei sille ulkonäkö oo tärkeetä sanoisin, etten usko, koska ekassa viestissä hehkutti, kuinka ihastui just siks ku näki miten hyvännäköinen kundi oli!! Ap on symppis, mutta toi ei uponnut, sori nyt :(

        Niiin:/ Teen mitä vaan, ni satutan silti itteeni. :/ Ja vielä tuntuu oudolle ku oon nyt kaks päivää ollu suunnillee puhumatta ja ollu kauheen huono "olo" ja surullinen tai silleen jännästi ja nyt illalla taas ajauduttiin melkein normaaliin puhumiseen, niin tuli heti silleen parempi mieli, mutta sit taas kokoaja ajattelen, etten koskaan kuitekaa voi saada häntä ja pian hän kuitenkin on toisen kanssa jne... :/

        Ja no, tuo ettei hänellä ole muita ystäviä, kuin minä on itseasiassa totta. :/ Ja kun sitten tietysti olen hänelle tärkein henkilö, niin tuntuu pahalle ja hän varmaan tietääkin etten sitten "jätä" häntä. :(

        Niiihän sitä pitäis ihastua sellaseen, joka ei olis. Mut ei itseasiassa ollu hajuakaan tuosta, että olisi noinkin pinnallinen (kun ei me sellasesta oltu puhuttu) aivan alussa kun tunteita alkoin tulla, vaikka oltiin tunnettu jo muutama vuosi. :o Hän on muuten niin "hyvä" luonteinen, niin ei tullut edes mieleen. :/

        Ja oon viel sellanen, että jos ihastun ja alan välittää jostakin niin se kestää, oon elämämäni aikana ollu ihastunut kolmeen, joista kahteen (joista toinen tämä tämänhetkinen) yläasteen ja nyt lukion aikana... :/

        Mut tosiaan, yritän nyt ja haluan ihastua nyt johonkin kuka välittäisi myös musta. Vaikka eihän sitä pitäisi yrittämällä yrittää, mutta jos tapaisi jonkun mukavan, niin miksei. :)

        ----

        Ja itse nukuin viime viikolla noin kuusi tuntie per yö. :D Mutta kahta tuntie en ole kouluöisin vain. :P


      • 888)
        thye kirjoitti:

        Niiin:/ Teen mitä vaan, ni satutan silti itteeni. :/ Ja vielä tuntuu oudolle ku oon nyt kaks päivää ollu suunnillee puhumatta ja ollu kauheen huono "olo" ja surullinen tai silleen jännästi ja nyt illalla taas ajauduttiin melkein normaaliin puhumiseen, niin tuli heti silleen parempi mieli, mutta sit taas kokoaja ajattelen, etten koskaan kuitekaa voi saada häntä ja pian hän kuitenkin on toisen kanssa jne... :/

        Ja no, tuo ettei hänellä ole muita ystäviä, kuin minä on itseasiassa totta. :/ Ja kun sitten tietysti olen hänelle tärkein henkilö, niin tuntuu pahalle ja hän varmaan tietääkin etten sitten "jätä" häntä. :(

        Niiihän sitä pitäis ihastua sellaseen, joka ei olis. Mut ei itseasiassa ollu hajuakaan tuosta, että olisi noinkin pinnallinen (kun ei me sellasesta oltu puhuttu) aivan alussa kun tunteita alkoin tulla, vaikka oltiin tunnettu jo muutama vuosi. :o Hän on muuten niin "hyvä" luonteinen, niin ei tullut edes mieleen. :/

        Ja oon viel sellanen, että jos ihastun ja alan välittää jostakin niin se kestää, oon elämämäni aikana ollu ihastunut kolmeen, joista kahteen (joista toinen tämä tämänhetkinen) yläasteen ja nyt lukion aikana... :/

        Mut tosiaan, yritän nyt ja haluan ihastua nyt johonkin kuka välittäisi myös musta. Vaikka eihän sitä pitäisi yrittämällä yrittää, mutta jos tapaisi jonkun mukavan, niin miksei. :)

        ----

        Ja itse nukuin viime viikolla noin kuusi tuntie per yö. :D Mutta kahta tuntie en ole kouluöisin vain. :P

        Toi on todella hieno piirre, että sun ihastukset on harvoja ja pitkäikäisiä! Vaali sitä ja ehkä löydät joskus tytön, jolle antaa tuota kaikkea. Se on onnentyttö. :)


    • JooHeiVain

      Noo, jos nukkuu vaa vähä nii on sellane hihii, ainakin itellä kokemusta useitakin kertoja :D Kerran kahen tunnin yö unilla kouluu ja hyvin pärjäsin :)

    • awws;)

      mua kiinnostas taas hömöliinin asiat :33

      • :D:D:D:

        oikeinkirjoitus XDXD hölmöliini


      • :D:D:D: kirjoitti:

        oikeinkirjoitus XDXD hölmöliini

        hömöliini:D


    • Joo, kiitos 888)! :) Sinänsä jos löytäisin toisen keneen ihastuisin ja alkaisin seurustella ja rakastuisin jnejne niin voisin paljon paremmin sitten olla tuonkin yhden ystävä sitten, kun en häntä enää näkisi näin. Vaikka eihän näin pitäisi olla, mutta varmaanhan sen ymmärtää tässä tapauksessa. :/


      ja awws, ei oo pariin päivään näkynyt:o ehkä hän piakkoin taas tulee käymään. (:

    • JooHeiVain

      Onneks oli maanantai ja itellä oli oikein mukavaa! :) Varsinki ku sai olla sen yhen seuras melkee koko aja ku se tuli aina siihe :D Mut joo, toivottavasti muillakin alkoi viikko hyvin, tai jos ei vielä niin varmasti jossain vaiheessa! :)

      Thye, kyllä siä löydät!

    • Mites täällä ihmisillä on mielen päällä näin tiistaina :) toivottavasti kaikki hyvin.
      Ja hölmöliini jos näät tän viestin niin vastaa
      päivitä tilanne :D

    • JooHeiVain

      Hyvvää :) Paitsi nyt häiritsee ku menin kysyy sen jätkän numeroo yhelt sen kaverilt :DD Häiritsee et mitä se aattelee jne. Ku seki viäl samal luokal x.x

      Toivottavasti muillekkin hyvvää! :)

      • Someone helper

        Joo hyvää kuuluu:) paitsi että olin tosiaan (ainakin) eilisen ja tän päivän kipeenä(mutta mikäs siinä toisaalta on kotona ollessa, kun ei nyr niin heikossa kunnossa oltu).

        Hölmöliinistä ei ole kyllä vähään aikaan mitään kuulunut, viimeksi viime perjantaina. Kun nyt edes lähettäisi jotain viestiä, vaikka sitten ei niin asiaa olisikaan:)

        Mullahan on helppoo koska vaikka oon ihastunut en silti ole ajatellut sen suhteen mennä vielä yhtään pidemmälle, eikä 14-vuotiaana mielestäni asian suhteen mikään kiirekään ole, joten ne huolet eivät paina(ainakaan toistaiseksi).

        Niin eli ihan hyvää kuuluu:)


      • Someone helper kirjoitti:

        Joo hyvää kuuluu:) paitsi että olin tosiaan (ainakin) eilisen ja tän päivän kipeenä(mutta mikäs siinä toisaalta on kotona ollessa, kun ei nyr niin heikossa kunnossa oltu).

        Hölmöliinistä ei ole kyllä vähään aikaan mitään kuulunut, viimeksi viime perjantaina. Kun nyt edes lähettäisi jotain viestiä, vaikka sitten ei niin asiaa olisikaan:)

        Mullahan on helppoo koska vaikka oon ihastunut en silti ole ajatellut sen suhteen mennä vielä yhtään pidemmälle, eikä 14-vuotiaana mielestäni asian suhteen mikään kiirekään ole, joten ne huolet eivät paina(ainakaan toistaiseksi).

        Niin eli ihan hyvää kuuluu:)

        Niin, mikäs se kotona ollessa. :D Itsellänikin ollut flunssaa nyt, mutta ei vielä kuumetta, niin ihan koulussa ollut. :P

        Ja niin, en itsekkään 14-vuotiaana vielä itse ajatellut että olisi kiire tai mitään sellaista..., mutta nyt, no eeihän mulla sinänsä kiire ole, mutta olishan se eka seurustelukerta kiva kokea, varsinkin kun luuli löytävänsä sen kenen kanssa voisi..:/ :)


    • Ei mitään erikoista tänne. :/ En vaan saa sitä mielestäni, masennun varmaan kohta :/

      Ja ooo, HeiVain! Tuskin se mitään pahaa ainakaan..:D

    • JooHeiVain

      No parantukaas työ ketkä kipeenä :/ J Thye, kyllä se siitä :)

      No ei se jaksan antaa sitä numeroo käski ite kysyy huomen nicee. Pakko kai se on :DD

    • Ehkäpä:)

      Ja hehh, pakkohan se sitten on kysyä!;D rohkeasti vaan kohti..:D

    • JooHeiVain

      Nyt miuta nolottaa mennä huomen kouluu, jos se sen kaveri on sanon sille jotaa x.x

      • Someone helper

        JooHeiVain: Mulla oli kerran vähän samanlainen tilanne kun oltiin tekstailtu ihastuksen kanssa ihan tavallisesti ja sit se sai jotenkin mut kertomaan et olin ihastunut siihen:) Mietin vaan koko seuraavan yön jos se kertoo siitä muille enkä uskaltanu seuraavana päivänä koulussa mennä ollenkaan sen näköpiiriin.

        No, se pysy ihan hiljaa, niinku oli luvannutkin. Rehellinen tyyppi, plussaa siitä:)

        Ja thye: harmittaa etten voi tehdä asialle mitään muuta kun vaan yrittää rohkasta. Mut kyllä mä uskon että se menee ohi, kunhan löydät uuden ihastuksen:)


      • Someone helper kirjoitti:

        JooHeiVain: Mulla oli kerran vähän samanlainen tilanne kun oltiin tekstailtu ihastuksen kanssa ihan tavallisesti ja sit se sai jotenkin mut kertomaan et olin ihastunut siihen:) Mietin vaan koko seuraavan yön jos se kertoo siitä muille enkä uskaltanu seuraavana päivänä koulussa mennä ollenkaan sen näköpiiriin.

        No, se pysy ihan hiljaa, niinku oli luvannutkin. Rehellinen tyyppi, plussaa siitä:)

        Ja thye: harmittaa etten voi tehdä asialle mitään muuta kun vaan yrittää rohkasta. Mut kyllä mä uskon että se menee ohi, kunhan löydät uuden ihastuksen:)

        No ehkä :/ se oliskin niin helppoa jos tää olis vain sellainen ihastus, mut tunnen että tää on jo paljon paljon enemmän kuin esim. viime ihastukseeni koskaan tunsin. :/ Siitä en koskaan välittänyt lähellekkään yhtä paljon tai no eihän se lopulta ollutkaan sellainen jonka kanssa edes olisin halunnut olla, mutta jokatapauksessa ihastus:/

        Tänäänkin koulussa katselin yhtä ihan söpöä tyttöä, niin ajattelin koko ajan tätä "nykyistä"..ja mietin etten halua edes yrittää tutustua tähän, kun en voisi kuitenkaan olla tämän kanssa, silleen ettenkö yhä rakastaisi ja ajattelisi tätä "nykyistä", eikä se sitten olisi mitenkään reilua... (jos ajatellaan että olisin ihan kenen vain muun kanssa..)

        x avautuminen taas :(


      • 888)
        thye kirjoitti:

        No ehkä :/ se oliskin niin helppoa jos tää olis vain sellainen ihastus, mut tunnen että tää on jo paljon paljon enemmän kuin esim. viime ihastukseeni koskaan tunsin. :/ Siitä en koskaan välittänyt lähellekkään yhtä paljon tai no eihän se lopulta ollutkaan sellainen jonka kanssa edes olisin halunnut olla, mutta jokatapauksessa ihastus:/

        Tänäänkin koulussa katselin yhtä ihan söpöä tyttöä, niin ajattelin koko ajan tätä "nykyistä"..ja mietin etten halua edes yrittää tutustua tähän, kun en voisi kuitenkaan olla tämän kanssa, silleen ettenkö yhä rakastaisi ja ajattelisi tätä "nykyistä", eikä se sitten olisi mitenkään reilua... (jos ajatellaan että olisin ihan kenen vain muun kanssa..)

        x avautuminen taas :(

        Hyvin ajattelet, vaikka tuo onkin vähän sääli tietty.... :( Love hurts, siitähän kaikki kauneimmat biisit, maalaukset, vitsi jopa Taj Mahal on saanu alkunsa. Mutta! Se paranee vielä! Pikkuhiljaa... Vielä joku tulee sun taajuudelle. There's plenty of gosh in the sea, pää pystyssä kohti uusia pettymyksiä ja muita kliseitä. ;)

        Se siinä sun kaveritytössä on positiivista, että sanoi heti ja suoraan, mitä mieltä oli. Vaikkei vastaus ollutkaan kovin kiva eikä toivottu. Propsit siitä. Tollanen mummi ön hyvä kaveri kunhan alat ajatella sitä enemmän frendinä kuin tyttönä.


      • 888)
        888) kirjoitti:

        Hyvin ajattelet, vaikka tuo onkin vähän sääli tietty.... :( Love hurts, siitähän kaikki kauneimmat biisit, maalaukset, vitsi jopa Taj Mahal on saanu alkunsa. Mutta! Se paranee vielä! Pikkuhiljaa... Vielä joku tulee sun taajuudelle. There's plenty of gosh in the sea, pää pystyssä kohti uusia pettymyksiä ja muita kliseitä. ;)

        Se siinä sun kaveritytössä on positiivista, että sanoi heti ja suoraan, mitä mieltä oli. Vaikkei vastaus ollutkaan kovin kiva eikä toivottu. Propsit siitä. Tollanen mummi ön hyvä kaveri kunhan alat ajatella sitä enemmän frendinä kuin tyttönä.

        Uuups. gosh=fish


    • Ainakin se sitten odottaisi, että kysyt sitä, jos on kertonut jotain. :D
      Mutta saattaahan tietty olla että ei ole kertonut.

      Turha nolostella liikoja, tuskin hänkään mitään pahaa siitä ajattelee, jos nyt on sattunut kuulemaan, että oot kyselly:)

    • JooHeiVain

      No, ei se kai ollu sille mitää sanonu, mutta tulin senkaa samaa matkaa koti mopol :) Ei se kyl paljoo sit puhunu ku pysähyttii se sano vaa menevänsä kottii ja nähää. Noooh, pitää kattoo. Mut pääsin ees samaa matkaa koti :) Enkä uskaltanu kysyy sitä numeroa, se ärsyttää -.-'

      Mutta toivottavasti muilla meni hyviiin :)
      Thye, kyllä se siitä ajan kanssa. Ite en ees uskalla toivoo et tosta tulis mithää :/

    • Joooh :/ Kiitos noista sanoista :) En vaan tiedä, miten voisin ajatella vain kaverina, koska en vaan saa mielestä, varsinki ku itse olen sinkku, ni en kestäis katella sitä muiden kans... mutjaa:/

      Noh, tänään itseasiassa tunnilla yks tuijjotteli mua välil ja aina ku katoin sitä selvästi, niin kääns päänsä tosi nopeasti pois.. ja sit myös yks toinenki toisel tunnil ja alus.. se varmaan katto ja sit ku näin ni alko hymyilemää kunnes katoin ite muualle ja sit tunnil sama.. :/ ehkä mä vaan luulen, mutta nähtävästi jotkut edes vilkuilevat. mutta ainakin voisi olla muutamakin "mahdollisuus", mut en vaan silleen halua enkä voi. :/

      Saatan jopa jollain tasolla olla hieman kiinnostunutkin, mutta en vain tiedä kummasta edes enemmän ja silti siis tunnen ja ajattelen yhä ihan samoin ja "rakastavani" tätä "nykystä" vielä, vaikka näitä kattelenkin, koska nää kaks kiinnostaa vaan ulkonäön ja jotenkin olemuksen perusteella nyt ja nään näitä päivittäin, mutta sitä yhtä en...noh, nyt ite ainakin huomaan eron miltä tuntuu välittääkö luonteesta vai ulkonäöstä, ja huomaan että luonteesta välittäminen on paljon vahvempi tunne. :/ En osaa selittää tätä hyvin, hmm:/

      -------
      Ja oi, nyt ootte hölmöliinin kanssa "samassa vaiheessa", numerovaihde. :)
      No kerää rohkeutta ja huomenna sitte kysy!

    • JooHeiVain

      En viiti kysyy :D koska ei se oo osottanu mitää kiinnostuksen merkkejä.. Pitää varmaa unohtaa. Vaikka se sillo katto ja viäläkii kattoo nii sit se alkaa hymyilee. Mut oisko se vaa ollu nii ujo nii sil oli kiire koti? Ku jos muita nii kyl se sit juttelee.

      Mut toivottavast siun juttu paranee, ei oo kiva ku ei tiedä asioista :/ Itse ollu aina myös sinkku eikä jaksais aina..

    • Ehkä se on vaa ujo, jos kerran porukassa juttelee, muttei kahden sitten ja jos jopa samaa matkaa mopolla tuli kotiin niin varmaan voisi olla vaan ujo.:D
      Ja kysymällä sitä ainakin selviää hieman, turha sitä nyt unohtaa;D

      Ja niiin, ei sitä jaksais..:/

      • Someone helper

        Jaa a, tilanne ei nyt oikein etene vaan junnaa paikallaan(paitsi tuo mopojuttu). Mutta ei kai sitä nyt niin kiire olekkaan...:)

        JooHeiVainille sanoisin, ettei kannata kuitenkaan vielä luovuttaa. Vaikka olis ujo niin sehän ei vielä merkitse mitään muuta. Ja niimpäs, olettekin hölmöliinin kanssa samassa tilanteessa!

        Ja thye: Tahtoisin uskoa, että aika parantaa haavat... Tai uusi tyttö:) Mutta kyllä se ohi menee kun vain jaksat tämän vaiheen yli...


    • Niin no :/

      Nytkin ajauduttiin taas puhumaan "normaalisti" ja se on ihan normaali ja iloinen ja... :// ...mä vaan välitän siitä sitä enemmä mitä enemmä puhun sille:/

      Ja hah, muistu mielee mitä se sillon sano ihan yhtäkkiä suoraan mulle ku "riideltiin"..."hommaa huora jos sitä kaipaat"..:/ vaikka ei puhe liittynyt sillo mitenkään tuollaiseen ja en mitenkää voi uskoa että se luulis et olisin sellasen perässä vaan tai mitä lie tarkotti ... :/

      Okei okei, ehkä mä en enää puhu tästä. :(

    • Moikka taas :)
      Thye puhu vaan, on hyvä avautua ja kuunnellaan mielellään. tai siis tietysti mieluummin hyviä uutisia mutta kyllä niidenkin aika vielä tulee :)

    • Joo, helpompi se on tänne avautua aina.. ei kukaan muu edes tiedä tai ei musta edes näy että mikään olis "huonosti".. :)

    • JooHeiVain

      Thye, avautuminen kannattaa. Siitä tulee itsellekin edes vähän parempi olo, kuin miettisi vain itsekseen :/

      No tänää oli vähä niin ja näin.. Eka se oli semmonen et se oli kiinnostunu miust, mut nyt alkaa tuntuu et se on enemmä yhtii toisii meijä luokan tyttöihi ku se puhuu niille. Ja menee niiden lup. Tuskin kukaa nii ujo ois et puhuis vaa muille tytöille ja ei miulle niinkää. Ellen sit ite ala puhuu sille.. Joo pitää varmaa luovuttaa, ollu nyt huono fiilis koko loppu päivän :/

      Mut toivon muille hyvvää! :)

    • Oivoi:/

      Jaaa a, vaikea sanoa mitä se nyt sitten ajattelee. :O Et jos se yhtäkkiä vaihto vaan teiän/sun luota niitten luo?

      Harmi jossei tosta nyt tuu mitään. :(

      Koita kestää, mitä nyt tapahtuukin:)

      Itehän varmaan tulossa kipeämmäksi taas..pää kipeä, tälläne ihme väsyny olo ja yskittää välillä ja..:o

    • JooHeiVain

      En tiiä :/ Masentaa, arvasin ettei pidä viäl haaveilla/ajatella mitää..

      Koitas pysyä terveenä :)

    • Ei se välttämättä nyt sun kohdalla täysin ohi ole vielä, ei voi tietää!

      Noh mh, "masennetaan" sitten yhdessä. Tuntuu just ihan kauheelle, ku on haaveillu mitä vois tehdä sen kanssa ja kaikkea ja sit ei tuukkaa mitään ja..:( plää

      Ja yritän:D

    • JooHeiVain

      No katsotaa mitä elämä tuo tullessaa. Mut sais tuua hyvää välillä!:)

      Hyvä :D

    • Juuuh, toivottavasti tois jotain hyvää:)

      Äääääh, tekis vaan mieli vaikka nukkua ja ei tehdä mitään..ei jaksaaaa mtn:/

      • Someone helper

        Mikäs sinua estää nukkumasta:)
        Ompas täällä nyt kamala huonosti asiat. Eihän tän nyt näin pitänyt mennä...

        Onkohan rakas aloittajamme hölmöliini jo unohtanut koko topicin, kun ei ole viikkoon kuulunut.
        Mitenkähän sen juttu on edistynyt, jos vielä joskus saataisiin hyviäkin uutisia taas:)

        Vähän vaikea teitä poloisia on nyt auttaa kun ei ole omakohtaista kokemusta enkä ole mikään psykologi myöskään...


    • JooHeiVain

      No huomen taas opiskelee :) Toivottavast ois mukava päivä, ajattelin mennä mopolla. Pääsis nopiasti kotio! :) Pitää kai vaa rohkeesti kysyy sitä jätkää ajamaa mopol miunkaa joku päivä, jos siitä ei muuta tuu mut ees kaverin siitä haluisin :)

      • Someone helper

        Siis olet tyttö vai...?


      • Someone helper
        Someone helper kirjoitti:

        Siis olet tyttö vai...?

        Eikun niimpäs oletkin.
        Unohdin:)

        No, onnea sulle sen pojan kanssa, toivottavasti pääsette hyvään alkuun!

        Ja näin poikana voin sanoa,etten tunne yhtään poikaa, joka ei olisi todella otettu, jos sille joku tyttö tulisi juttelemaan tai kertomaan ihastuksensa, vaikkei olisikaan niin kiinnostunut sinusta:)


    • JooHeiVain

      Ai tuosta mopolla ajosta meinasit, että olisin poika? :D Ihan tyttö olen :)

      Noo kattoo nytte :) Ajan kanssa.

      • Jeeps, aika huonosti on. :/

        Ja niin, en mäkään pahakseni panis, jos joku tyttö tulis jotain juttelee. :)

        Mene vain mopolla, kunhan ei vaan sataisi.:) ja pyydä ihmeessä sitten vaan, eihän sitä tiedä mitä tulee!
        Itsehän joudun edestakas mennä puolentunnin bussimatkan..:d

        Toisaalta, ei sekään tosin kivaa ole sitten katsoa, varsinkin jos olette hyviäkin kavereita jo, sitten kun se kenestä pidät on toisen kanssa..tai ainakin niin itse ajattelen tässä nyt jos käy niin :(

        No, huomenna on taas viikonloppu (:


      • Someone helper
        thye kirjoitti:

        Jeeps, aika huonosti on. :/

        Ja niin, en mäkään pahakseni panis, jos joku tyttö tulis jotain juttelee. :)

        Mene vain mopolla, kunhan ei vaan sataisi.:) ja pyydä ihmeessä sitten vaan, eihän sitä tiedä mitä tulee!
        Itsehän joudun edestakas mennä puolentunnin bussimatkan..:d

        Toisaalta, ei sekään tosin kivaa ole sitten katsoa, varsinkin jos olette hyviäkin kavereita jo, sitten kun se kenestä pidät on toisen kanssa..tai ainakin niin itse ajattelen tässä nyt jos käy niin :(

        No, huomenna on taas viikonloppu (:

        En mä siitä mopolla ajamisesta sitä keksiny... Miksei tytöt sais ajaa mopolla?

        Jäi vaan jostain sellanen käsitys, enkä muistanu sun ekoja viestejä:)

        Joo tosiaan, viikonloppu tulossa!


    • JooHeiVain

      Ahaa :D no tänää se kysy et voiko tulla miunkaa samaa reittii koti ku kuiteski 25km kotii mopol. No kahtoo ny, juttelin sille tänää kyl aika paljo ja nii. Ja eikös se aina kaveruudesta lähe? :) Enkä uskaltan kysyy viälkää numeroo :DD

      Onneks viikonloppu! Viäl ku keksis tekemist :)

      • Ooho:D ja joo, niinhän sen luulis, kunhan et liian kaveriksi ajaudu..:D ja aijjaijai, no ehkä maanantaina sitten;D

        Niii, onneks viikonloppu ja jep, kunha jotain keksis.. :)

        Hah, luulin ettei tätä näkyis ulospäin mut kaveri tänää kysy: "Miks oot noin allapäin?"
        ":D"

        Nyt voin taas masentua rauhassa enemmän nääki kaks päivää:o kipeemmäkski vielä tulossa..


    • Crush_problems.. :-/

      No itellä menee sillälailla että ihastuksenija mä ollaan kummatki seiskalla ja samalla luokalla, hän kertoi kesällä että hän tykkää minusta ja sanoin ett minäkin hänestä... nyt ne kysymykset on sellaset, että pitääköhän enään minusta kun siitä on jo noin kuukausi kun hän sanoi minulle sen? Ja toinen on, että tietenkin haluaisin seurustella hänen kanssaan niin mites kertoisin hänelle siitä? :) Kiitos.

    • aaws;)

      haluis tietää miten hölmöliinillä menee:) no kai sillä menee niin hyvin sen pojan kans että on jo tänki unohtanu :3

    • Niin, minnekköhän hölmöliini on kadonnut. :o lupasi kyllä päivitellä, vaikkei mitään tapahtuisi ja ainakin jos tapahtuu! :o


      -
      Ja itellä on nyt jotenkin hemmetin tyhjä olo. :(

    • JooHeiVain

      Thye, onks siul jotaa semmost kivaa tekemistä mistä tykkäät? :) Esim. mopolla ajoa/kävellä jossain/olla kavereiden kanssa/laulaa? Niin saisit jotain muuta miätittävää, ettei koko ajan oisi kamala olla :/

      • thyee

        Njääh, oon vähän tällänen "yksinäinen sielu", että viihdynkin silleen ihan yksin tai sit et olis yks:/ eikä nyt viikonloppun sillee pystyiskää olla kenenkääkaa;d ja mopokaa ei oo tääl nyt;l mut voishan sitä pyöräillä kyl tääl jonnekki:) ja musiikkia

        tää tulee sillee etten oo kirjautuneena:p


    • JooHeiVain

      Nii :/ No joku tekeminen ainaki saa ajatukset muualle :/

      Hah :D

      • thyee

        Puoletki näist saatanan kappaleistaki tuo vaa mielee sen, koska on sellasia ja pistää miettii..:/ vaikeeta tää:( illemmal meen pyöräl johonki, mut jaah:d ei voi mitäääää

        ja täääkin:D


      • thyee

        "kun sä et oomun nainen, mä elän sut mun mieldssä uudestaan....."radio radio.. helvetti en kuuntele enää:D


    • JooHeiVain

      Mm :/ No kyl se sit jossaa vaihees. No pyöräily on kyl aika jees :D Mut ite tykkään ajaa mopol melkee joka paikkaa ;D xd

      • thyee

        Juuu, mäkin kyl yleensä mopol jos jonneekki meen mut nyt en voi ja tuleepaha liikuntaa:D


    • hölmöliini

      Voi anteeksi te kaikki pienet muruset! Tänne on näköjään tullut ihan järkyttävästi uutta viestiä, enkä nyt jaksa niitä lukea kun käyn vain pikakoneella :D
      Mitään infottavaa ei ole, valitan. Mitään ei ole tapahtunut. Peruskeskusteluja vain, mutta eräs toinen jätkä joka asuu aika lähellä on osoitellut 'pieniä' kiinnostumisen merkkejä ja itsekkin voin myöntää pitäväni hänestä-paljon!

      Tämä Sami on alkanut unohtua tässä vähitellen, eikä hän ole näyttänyt hirveästi kiinnostumisen merkkejä. Mitä nyt välillä jotain jutustellut.
      Taisitte nyt pettyä pahasti, mutta lupasin tulla kertomaan ja tässä sitä nyt ollaan! :)

      • thyee

        Joo, no tulit sentään nyt(: ja täällä on todella tapahtunut ties mitä sillävälin kun olit poissa, voinet lukee sitten ku ehdit:) ei tosin hyviä juttuja mutta..;(

        ja ohh, no voithan sä kertoa tuostakin jutusta taustaa ja sitten kun se nyt etenee, jos haluat jakaa sen! ;D

        Kunpa mäkin vain voisin alkaa "unohtaa" jonkun noin:/

        (kirjotan kännyl, en siis oo jaksan kirjautuu sisää:D)


    • JooHeiVain

      Kiitos infosta! :) No ainakin se "uusi" poika asuu lähempänä niin ei tarvitsisi välimatkaa miettiä :)

    • :DDD

      sulla on vientii hölmöliini;)

    • hölmöliini

      Hih!

      Moikka taas :) Lueskelen huomenna tätä keskustelua sitten paremmalla ajalla, vähän kyllä kiinnostaisi jo nyt lukea jos ei ole kivoja juttuja tapahtunut mutta silmät harittavat niin pahasti ettei pysty :(

      Saatanpa ehkä kertoakkin tästä toisesta vähän lisää ja voin myöntää, että itsekkin taidan olla kiinnostunut hänestä :D

      ja :DDD// ei mulla nyt oikeestaan mitää vientii oo, vaikka ihan kivahan se on kun joku osoittaa kiinnostuksen merkkejä :)

      Nyt meen nukkumaan! Hyvää yötä ihanuudet

      • thyee

        Mooooi(: Lueppas sitten myöhemmin kun on aikaa;p

        ja uuuu, kerroppa lisää vaan;D

        ja päivää vaan kaikille::)

        (taas kännyl)


    • JooHeiVain

      Nii kerros lissäää :)

      Onks kellää muulla tylsää? :s Miulla on tosi tylsää! :D

      • thyee

        On tylsää, oon maannu varmaa tunnin sängys tekemättä nyt mitään:D muute HeiVaan mistäpäin Suomea oot, jos haluut sanoo?:D (kunhan kyselen..:))


    • JooHeiVain

      Kaakkois-suomest :DD Entäs itse? : )

      • thyee

        Ohhoh:D Ite oon kymenlaaksost ja tää kaiketi kuuluu tai jotaa kaakkois-suomee(:


    • JooHeiVain

      Kyllä se kuuluu kaakkois-suomee :D

    • Joooo:D

      Tylsäää vieläkiin. :D

    • JooHeiVain

      Nii on :s Huomen taas opiskelemaan! :DD Mutta tyhmää ku sataa vettä huomen ja tiistaina :l

    • JIPII opiskelemaan!:D ja jeeeps, ja huomen voipi täällä ukostaaa myös:o ihanaa:D

      • Someone helper

        Vihdoin, hölmöliini, luulin jo tosissani, että olet unohtanut koko ketjun! Olisiko mahdollista, että pyörisit täällä vähän useamminkin?

        Ja joo, on täällä vähän tylsää. Tultiin jut mökiltä ja läksyt tein nopeasti:)

        Ai te ootte kaakkois-Suomesta? Itse olen Tampereelta (sijainnin te varmaan tiedätte) ja vielä koko kaupungin suurimmalta ylä-asteelta, joten tyttöjä kyllä riittää:)

        Ei vain ole ilmaantunut vielä ketään sopivaa, mutta en ota asiasta mitään paineita, en tiedä olenko edes vielä valmis seurustelemaan.

        Joo, huomenna taas kouluun:(
        (ei yhtään huvittaisi)


    • JooHeiVain

      Ei saa ukkostaa :s Ite meen miälellää kouluu! :D Peruskouluu ei viittyny mut kyllä amiksee voi mennä :) Sillo on muutakin tekemistä kun olla kotona ja jumittaa.

    • Juuu, nähtävästi ollaan kaakosta. :) Kaupunkia en ehkä viitti sanoa, tietysti ollaan samasta..no tuskin, mut:D

      Ja joo, varmasti riittää tyttöjä. ;D Mutta eihän sitä kiire ole tietenkään ja jos ei edes välttämättä haluakkaan tai välitä niin. :)

      Ei huvittais/jaksais kyl kouluuuu nyt, huomine vois olla vapaata, mut meneehä se tietty. :/

    • JooHeiVain

      Nii, ois kyl nii meikäläisen tuuria jos ois sama kaupunki :DD Mutta niin, vois kyl olla aurinkoine päivää :)

    • joku vaa

      mun kaverit rohkas mua että uskallsin lähettää nykyselle poikkikselleni viestin ne sano, että sen voi perua mutta sitä ei jos sillä onkin joku muu!

    • No, jää nyt vaivaamaan, niin sanoppa ootko Kymenlaakson vai Etelä-Karjalan kaupungeista/läheltä?:DD

      Ja niin vois, mut ainaki tääl näky aamuks ukkosta ja sit sadetta ja äää. :) no loppuviikosta sitten hienoa kelia ainakin!

    • JooHeiVain

      Jeep! :D no kymenlaaksosta, jokseenki lähellä "meren" rantaa :D Entäs ite? :)

    • Ooh, meren lähellä ja rannassa oikeastaan mäkin:D No nyt on muutamia vaihtoehtoja!:D Aapuva:) Ainakin tosi lähellä asutaan, jossei sitten samassa. :)

    • JooHeiVain

      Nii seki voi olal mahollista! :D

    • Uskallatko paljastaa?:D Ei meitä nyt täältä tunnisteta ja löydetä:D

    • JooHeiVain

      Hmm, millä kirjaimella alkaa se kaupungin nimi? :D

    • Noooh, K-kirjaimella:D Tästähän sen nyt tunnistaa, mut ei kukaan mua löydä ! :D

    • JooHeiVain

      Ahaa :D En oo samast kaupungist mut aika lähel kuiteski :DD

    • No kerroppa nyt millä se alkaa!:D Oon kyl aika varma, ainakin jos meren lähellä ja käyt ammattikoulua siellä niin.;D

    • JooHeiVain

      H:lla alkaa xd Aika helppo arvata :DD

    • Juuu, sitä arvelinki:D Melko lähellä kuitenki, ohhoh:D

    • JooHeiVain

      Jeep :D Mutta vois mennä nukkumaa ja huomen taas uusi päivee! :)

    • Juu, niin sitä vois. Öitä vaan sinne! :)

    • JooHeiVain

      Vihaan tätä flunssaa :s

    • Juu, ei oo kivaa.:d Mulla sentään alkanut jo laantua. Toivottavasti paranet pian!

      Oliko mukava päivä koulussa?:)

    • JooHeiVain

      No oli se sillee juuu :) Mut paremminki ois voinu mennä.. :D No toivottavast tää häipyy äkkii poooiis :)

    • No hyvä että oli ees sillee hyvä (: ja nii, no ainahan se vois paremmin mennä:D Kävikö vai jotain mikä olisi voinut mennä paremmin?;p

      Onneks oli sentää aika lyhyt päivä, niin meni kyl ihan mukavasti mullaki. :)

    • JooHeiVain

      Noo en osaa selittää sitä varsinaisest.. :D No onneks siul oli lyhyt päivä! :)

    • Oookei:D ja jooo:) huomen taaas pitkä:d
      Tästähä tuli oikeen chattiaihe:D

      • Someone helper

        Koittakaahan nyt parantua!
        Itselläni on hieman vielä limaa kurkussa, joka haittaa hieman klarinetin soittoa:)
        Eiköhän se siitä mee ohi.

        Joo huomenna taas 7 tuntinen päivä.


    • JooHeiVain

      Kyllä! :D no itel loppu viikko joka päivä, 8.00-14.00 :DD

    • Huomenna ja ylihuomenna 8-16... kahdeksan tuntia ja toisessa sitten onkin kaksi hyppytuntia onneksi;D Muina päivinä sitten pääsee aikasemmin:D

      • Someone helper

        Thyellä aika pitkiä päiviä.
        Ärsyttää kun pikkuveljellä on KUUTOSELLA neljätuntisia päiviä...

        Jaa, mitenkähän tuo mahtaa tottua seitsemäntuntisiin...?


    • Niin no toisaalta taas kaks viiden tunnin päivää, että tasottuu sitten vähän. Ja loput sit kai kuuden, en ihan muista. Ei se 8 tuntiakaan kauhean kauhealle tunnu:D

      Ja nii, saatanan ala-asteelaiset:DD tiedä sitten miten nopeasti tottuu.


      ////
      Hiukan "päivitystä", että hän haluaa nyt ainakin jotenkin alkaa nähdä (ihan kavereina sillee nyt viel) useamminkin tai jotain sellaista ihan kahdestaan ja hän tietää aikomukseni nyt ihan täysin ja selitin jotain että ei voi tietää jos jotain kävis jotain muuta ihmejuttua ni sano vaa noihi ehdotuksii ihan miksei voitas, et jos ehkä,,:) ei siis olla nyt pitkäänaikaan enää nähty niin nyt taas:D Tiedä sitten kidutanko ja petänkö nyt vielä itseäni tällä, mutta en vaa pysty olemaa siitä erossa, enkä luovuta ! :/

    • JooHeiVain

      Nii, voi olla aika vaikiaa :D Miun serkku valitti ku se on eskari ja niil 4 tunnin päivä nii muka rankkaa, ei todellakaa :D miul oli eskaris viiden tunnin päivii :) mut joo tääki päivä vaa parani paranemistaa, en viiti tänne kertoo asiaa :D

    • thye

      Hehe:D En ees muista miten pitkii mulla oli..:D

      "en viiti tänne kertoo asiaa :D"

      No kerroppa nyt ku jo alotit, vihjaa edes!:D Mut no hyvä että vaan paranee:)

    • JooHeiVain

      Ei liity mitenkää ihmissuhteisii xdd Vaa ihan muuhu :D

    • Oookei:D "Vaan?":D no ei ei, ei pidä udella täällä:D

      Öää kohta se ois taas nukkuma-aika..aikanen herätys:/

    • JooHeiVain

      Kerroon joskus :D Ehkä xd Niih pitäis :l

    • Hahh, kerro vaa ehkä:DD liian utelias:D ja niiiii, aivan juuri ! :s

    • JooHeiVain

      No ei sitä paljoo tultu sit nukuttua, ku nenä tukossa ja kurkku kipee. Sit miätti eilis iltasta juttua :d Noo kyl tää täst ku alku vitutus ohi ;D

      • Someone helper

        Niin mikäs juttu tää nyt oikeen on?


    • JooHeiVain

      Noo tota, siihe liittyy asioita :D mut ei se pahast enää haittaa varsinkaa sadepäivin muuten kyl :s

    • ninnaa_

      Nykyne poikaystäväni tuli mulle puhumaan irc-galleriassa tossa kaks ja puol kuukautta sitten, tutustuttiin, numeroita vaihdettiin, ja vietettiin aikaa yhdessä, ihastuttiin ja rakastuttiin.. =) Kolme päivää sitten tuli meille kuukausi täyteen yhdessäolosta ja sen kunniaks käytiin leffassa :) onnellinen oon, vaikka välissä on reilu kahden tunnin junamatka, ensimmäinen suhde molemmille, hän on mua kaks vuotta vanhempi ja ujo kuten minäki niin ollaan aika hyvä pari muiden mielestä =)

    • JooHeiVain:

      Liittyy asioita... mitä asioita?;D ja miten "se" ei sit sadepäivin haittaa?:d
      Oot paljastanu jo liikaa pitääkses tiedon vain itelläs:D!

      ninnaa_:

      Oi ku kiva(: onnee nyt viel teille. :)

      Kunpa se ykski ihastuisi muhu nytkun vietettäisiin enemmän aikaa yhdess :)

    • JooHeiVain

      En kerro :D xd Kerroon ehkä joskus xd

      • Someone helper

        Joskus...? Koska joskus? ...Tätä perkuleen uteliaisuuttani!!! Et voi pitää meitä kauempaa tässä tilassa:)

        Joo, onnee vain ninnaa_:llekin, toivottavasti asia etenee hyvin!

        Thye: Sanoihan, että saat pian uuden mahdollisuuden!

        Ja huomenna taas 7 tuntia...


    • JooHeiVain

      Voin pitää :D Ja huomen oon suht lyhyt päivä :)

    • Ehkä NYT kerrot, ei se niin paha voi olla:D Et voi;D

      Huomen kuuusi plus hypärit:D


      Ja noh, kai tätä mahdollisuutena vois pitää, mut en vaan yhtään tiedä mitä pitäis tehdä nyt. Varmaa oon ihan normaalisti vaa sillee ja jotain. :/

    • JooHeiVain

      On se :DD

      Kyllä siä saat uuden mahollisuuden!

      • Someone helper

        Thye: Just noin aluks. Eli oot ihan tavallisesti.

        Melki 250 viestin ketju:)


    • No vihjaappa mihin se liittyy, lievitä hiukan uteliaisuutta:DD

      Ja toivottavasti tää etenis nyt johonkin:)

      • Someone helper

        Joo nyt on kyllä pakko avata asiaa enemmän.


    • Juuu, olen tavallisesti. :)

      Ja niiin on pakko! Menen nyt nukkumaan ja odotan täällä huomenna olevan jotakin tietoa tuosta! :D Öitä!

    • JooHeiVain

      Te ette saa mitää tietoa asiasta! :D Kerron viiden vuoden pääst x)

      • Someone helper

        ...


      • thyee
        Someone helper kirjoitti:

        ...

        Oootpas ilkeä!:D alotit jo jutun ni vihjaa nyt hiukan !


    • JooHeiVain

      En :l

    • "En ois halunnukkaa tietää:D"

      Mites koulu tänään teillä meni?:)

    • JooHeiVain

      Siinähä se oli sellane jännä päivä ettei ollu kouluu ollenkaa :D Ja muutenki iha hyvvi : ) Entäs teillää?

    • Aijjaa, ei koulua:D

      No mulla ei mitäään erikoista, siinähän se meni. :P


      --
      Nään sen yhen vast seuraava kerra yli 3 vk päästä :( matka

    • JooHeiVain

      Aa :l Menee nopeesti! No oli kouluu mut sellane jännä päivä siäl.. :D

    • Jaaahas:D

      No, on tos sillee yks hyväki puoli.. ei tarvi niin miettiä tätä hetkeen.. nyt vaan joka päivä odotan "parisuhteessa" tilaa.. vaikka silleen haluaakin nähdä mua mut niin :/

    • JooHeiVain

      Niiih :/ kyllä se siitä!

    • Kaaaaipa se. :d

    • JooHeiVain

      Ei mitää kaipa jaa kyllä :)

    • Nääää:/

      Näin ihanaaa unta viime yönä, olin siinä sen kaa ja halailin sitä siinä sohvalla ja tunsin olevani onnellinen:) sitten heräsin:d

    • JooHeiVain

      Aww :3 Tommoset unet on ihanii paitsi sit ku herää! >_<

      Itekki näin viime yön et viätin sen yhenkaa paljo aikaa ja sit se aktto miut niil ihanil sinisil silmillä :3 XD

    • Niiii on. :) aahh siiin se jotain touhus ja kattelin vaa viekus::)
      Alkaa aivan masentaa vaan enemmän:D

      Ja oii, sinäki, kiva. (:

    • JooHeiVain

      Noo, huomen perjantaai :l No saa nukkuu :D Ja muutaki tekemist ku olla vain kotona!

      Entäs teidän viikonloppu suunnitelmat? :)

    • Niii on ja niiin saa:D

      Ei yhtäään mitään tietoa mitä sitä tekis itseasias. :o Ei oo nyt sitäkää kenekaa juttelis:d

    • tietämätöb poikanen

      no voi pieru itseni kanssa. Nimittäin tuossa koulujen alkaessa yks tyttö (puoltuttu) samasta koulusta alko jutella mulle fb:ssä ja olin mielestäni tosi hölmö. En tajunnut että hän olisi voinut olla minuun ihastunut, (en vieläkään tiedä) ja taisin olla hieman töykeä... Eii hitto... Ja se tytär on ihan hyvä tyyppi kaiken lisäks, kun nyt ollaan oltu samoissa porukoissa. Just äske se tuli kysyy neuvoo, et miten se vois kertoo ihastukselleen ihastumisestaan (eikä olla vieläkään parhaimpia kavereita..). Sönkötin jotain ja olin tapahtuneen jälkeen sekasin, koska olen alkanut kiinnostua hänestä. Miten on, voiko hän olla minuun ihastunut vai ei? ja anteeksi pitkästä viestistä sekä siitä että kirjoitin tämän sinun topicciisi. AARGH

    • tietämätöb poikanen

      no voi pieru itseni kanssa. Nimittäin tuossa koulujen alkaessa yks tyttö (puoltuttu) samasta koulusta alko jutella mulle fb:ssä ja olin mielestäni tosi hölmö. En tajunnut että hän olisi voinut olla minuun ihastunut, (en vieläkään tiedä) ja taisin olla hieman töykeä... Eii hitto... Ja se tytär on ihan hyvä tyyppi kaiken lisäks, kun nyt ollaan oltu samoissa porukoissa. Just äske se tuli kysyy neuvoo, et miten se vois kertoo ihastukselleen ihastumisestaan (eikä olla vieläkään parhaimpia kavereita..). Sönkötin jotain ja olin tapahtuneen jälkeen sekasin, koska olen alkanut kiinnostua hänestä. Miten on, voiko hän olla minuun ihastunut vai ei? ja anteeksi pitkästä viestistä sekä siitä että kirjoitin tämän sinun topicciisi. AARGH

      • rakastanaina

        Se on ihastunut suhun ja jos et oo varma niin mee kysyy ei se mitään pahaa tarkoita jos kysyt ja sano et :"Vastaa sit rehellisesti".

        Mäki oon yrittäny kertoo mun ihastukselle mut ei oo puhelin numeroo eikä kouluskaa viitti:((((((


        Mut jos luit mun neuvon niin kannattaa kokeilla....


    • "Ja se tytär on ihan hyvä tyyppi kaiken lisäks"

      Siis tytär vai tyttö ?

      Ja siis se tyttö kenelle olit "töykeä" ja alkoi puhua sulle koulujen alettua kysyi neuvoa?

      Ja jaa aa, ehkä hän oli kiinnostunut, muttei enää jos olit töykeä ja sitten kiinnostuikin toisesta tai jotain, jos kerran jo kysyy neuvoa miten kertoa toiselle tunteistaan.

      Jos siis ymmärsin tuon edes oikein. Voit selventää vielä siis.

    • Missäää kaikki onn:D

      Plää, nytten se lähti, tulee olemaaan tylsää. :(

      • tuuhkelo

        luin koko palstan :-D oon pahoillani thye..oli hirveetä lukee kui surullinen olit/olet,mut niiku joku aikasemmin sano et löydät varmasti jonkun joka on ansainnu sun rakkauden ja hän on silloi onnekas!!

        Hassua ku oon lukenu koko palstan,nii oon oppin tuntemaa teit. Joo siis en ny sillein mutta sillein :D

        Mutta minne aloittaja on kadonnu? Ois kiva lukea mitä hänelle kuuluu.

        Nonii mut viettäkää kaikki rentouttava ja hauska viikonloppu!(-: Jaksaa sitte taas maanantaina..


      • tuuhkelo
        tuuhkelo kirjoitti:

        luin koko palstan :-D oon pahoillani thye..oli hirveetä lukee kui surullinen olit/olet,mut niiku joku aikasemmin sano et löydät varmasti jonkun joka on ansainnu sun rakkauden ja hän on silloi onnekas!!

        Hassua ku oon lukenu koko palstan,nii oon oppin tuntemaa teit. Joo siis en ny sillein mutta sillein :D

        Mutta minne aloittaja on kadonnu? Ois kiva lukea mitä hänelle kuuluu.

        Nonii mut viettäkää kaikki rentouttava ja hauska viikonloppu!(-: Jaksaa sitte taas maanantaina..

        oho..tost viestist tuli vähä epäselvä xd mut oon jotenki väsyny,toivottavast saatte selvää. Muuten kiva kännykäl kelaa aina tänne loppuu :-D


    • Juuu, kiiitos pahoittelusta:) ja yhä olen, mutta nyt voi paremmin yrittää olla ajattelematta asiaa parin viikon ajan, vaikka vaikeaa tämäkin kun ekana mielessä kun herää.:o

      Ja joo, itekki tässä alkan "tuntemaan" näitä muita :D

      En tosiaan tiedä, alussa hölmöliini kävi aktiivisesti, mutta nyt ei pitkään aikaan ole aktiivisesti enää käynnyt:o Toivottavasti taaas pian tulee käymään!

      Ja kaikille hyvää viikonloppua myös täältä ja tosiaan kännykällä hauska scrollata aina alas:D

      • Someone helper

        Joo, alkaahan tässä tuntea...
        Thye on ollut täällä niin kauan kuin muistan, JooHeiVain tuli kai puolessa välissä suunnilleen.

        Niin, hyvät viikonlopun loput vain kaikille!


    • JooHeiVain

      Heeei! No kyllä ihmisiä oppii jotenkin tuntemaan juu. No itellä oli tänää vähä niin ja näin päivä. Mutta toivottavast huomen paremmin!

      Ja hyvää viikonloppua kaikilleee!! :)

    • Juu uuu :D

      Kävikös HeiVain jotain huonoa sitten? :0 Tai no et varmaan halua kertoa..:d


      Siiinähän se tämäkin päivä meni, eipä mitään erikoista tapahtunut.

    • awws;)

      hölmöliini mis juu :> miten teil menee?? toivottavasti kohta tulisit taas kertomaan meille :)

    • JooHeiVain

      Eiku oli vähä tylsää ja perhe juttuja :d Mutta niin, huomen taas opiskelee! Viikonloput menee nykyää nopeemmin ja nopeemmin :D

      Pitäis keksii täks päiväs tekemist, no jos sitä jottaa. Entäs te? :)

    • Aaajaa :d

      Täällä päin ollut kyllä aika tylsää:/ mutta onpahan tullut levättyä ja niin menee nopeammin ja nopeeammin:D

      Tänäänkään ei ole oikein ehtin mitään tehdä, koulujuttuja pitän..:d

      • Ja hölmöliinillä taitaa olla kiireitä sen yhden kanssa nyt;D Toivottavasti nyt tulisi kertomaan:D


    • JooHeiVain

      Sais tulla kertomaa :s

      Huominen sais olla hyvvä päivee (: Piristäis viikkoo :D Ku se yks sanoo miulle ain hyvää viikonloppuu perjantaina :3

      • =D=D=D=D=D=D<3=D=D=D=D=D

        JOO =D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D


    • JooHeiVain

      Mitä vittua :DD

      • Someone helper

        ...?


    • JooHeiVain

      Tol ei oo kaikki kotona -.-'

    • Ooo, ei kannata luopua vielä täysin sitten toivosta;D

      Ite en odota mitääään koko viikolta, paitsi jotain koulutehtäviä pitäää tehdä ainakin..:d


      Ja ei näytä olevan kaikki muumit laaksossa, mitä lie..

    • JooHeiVain

      No koulutehtävistä oppiii, ajattele siltä kannalta! :D Miulle ei tuu koskaa läksyy :d
      Kuha muistan ite raahautuu paikalle nii hyvin pyyhkiii xd

      • Someone helper

        Mutta sullahan oli joku ihme homma jonka saisit nyt kertoa.


    • JooHeiVain

      En miä viiti ku siit melkee tunnillee tasan viikko vast :s Eikä se ees oo mikää ihmellinen juttu nii ei teijä tarvi tietää, ei liity mitenkää ihmisii tai mittää :D

      • Someone helper

        Höh!

        Mites muut?


    • Niinhän niistä oppiii, saatanan tylsiä vaa nää:D Tänääki menny koko päivä niihi:d
      ja hemmetin amikset, ei tietenkääään:D

      ja haha, kuiteki on:D mut no, ei kukaan tietenkään pakota;D

      • Someone helper

        Oho! Viesti multa ja thyeltä samaan aikaan!


    • JooHeiVain

      Ois kannattan tulla/mennä amiksee :D En kerro viäl ehkä jooskus :) Tänää sain hitsataaa!! Xd

    • rakastanaina

      Mun mielestä sun kannattais mennä juttelee sille facebookkiin ja rupeisit kyselee puhelin numeroo....


      Mäkin oon ihastunut yhteen mua vuotta vanhempaan poikaan joka on puoliks englantilainen

    • Njää, ei ole oikein mitään alaa vielä minne varmasti haluaisin niin parempi tämä ehkä :D Katotaa sitte ku oon sun pomos;D no okei ei mennä tähän, kummassakin hyvät puolensa... :D

      Hitsata ohho, oootko vai metallialalla tai jollaa? :o

      --
      Ja oh, niin laitettiin samaan aikaan..! Tänään ihan ok päivä taaas, ei jaksaisi nyt tänään tehdä mtn koulujuttuja...huomenna ehtii !

      --
      rakastanaina:
      Yrität jotenkin alkaa vihjailla jotain sinne suuntaan. Tai sitten vain kerrot hänelle suoraan sen etkä kavereillesi, jos kerran haluat.. :) Tai jotain..

    • JooHeiVain

      En metallil mut aika lähellä xd Liittyy kulkuneuvoihin :) No onha lukios tietty hyvätkin puolensa jos haluu miettimis aikaa tai sitte johonki ammattii mhii tarvii lukion :D Miust ei lukioo ollu nii en viittiny sinne hakee enkä ois ees päässy ;D

      Vai, että miun pomo! :D

      No kyl ne läksyt kerkee muulookii tehä :D

    • Aaahh, no autopuolella sitten (kai) :D Ja niiin, musta taaas on lukioonkin ja ei tää nyt raskasta oo ollu tähän mennessä yhtään. Mutno varmasti raskaampaa ku teillä :D

      Ja jep! Tuleva alamaiseni, hehe! :D

    • JooHeiVain

      Mikäs on tulevan yrityksen nimi? :D Että osaa hakee oikeesee paikkaa! :)

    • Hmmm :D Pitää miettiä vielä, Ehdotuksia? :D Tai katsotaan sitten myöhemmin, varaan kyllä yhtä työpaikkaa sulle! ;)

    • No miätippäs! :D Ja hyvä juttu! ;) ja btw rekisteröin tän käyttäjän.. :D

    • Mietin! :D ja joo, eiks ookki :D ja hyyyyvä! Nyt kukaan ei voi viedä nimeäsi!.:D

      hmm, missähän kaikki muut ovat:d ja kello taas jo noin paljon..:o

    • Onhan se vähän juu xd Mut ei viäl liian paljo! :)

      • Someone helper

        Täällä ollaan:)

        Mää meen varmaan...jännitystä...jännitystä... Lukioon! Koska sinne varmaa kuitenki pääsen, niin tuleepahan käytyä:)

        Ja rakastanaina: Kylläpä ovat huonoja kavereita, jos kiusaavat siitä, että olet ihastunut johonkin. Mutta ymmärrän sinua kyllä.

        Ahaa, se liittykin opiskeluun...!

        Ompas ihan helvetin pitkä ketju!!! WTF?!
        Oikeen kaks sivua, varmaan tän palstan pisin moneen vuoteen!


      • no jaa

        onpas täälä viestejä...


    • Njuuu, vielä on aikaaaa. :) No nyt on läksytki tehty... :D mmm, tästä nähtävästi tuli ihan chattiketju:D

    • Hyvä poeka! :D Nähtävästi juu :D:D

    • Weehee jooo oo :D Hauskaa tääl miettiä miltäköhän sä näytät oikeen, jännä puhua näin :D Mutta ei se mitäään. :D

    • Hah :D Mihis loppu tuloksees oot päätyny? :DD

    • Mmm, oot mopotyttö joten voisi päätellä jotain.:D Ehkä oot brunette tai ainakin jotain sinnepäin, ehkä melko lyhyt :D Ja hyvännäköinen ainaskii :) Vaikea sanoa mitään tarkemmin:DD

      Ehkä ehkä heh..:D

      (saatanan viesti lagitti eikä tullu nähtävästi.., joten uusi yritys)

      • Someone helper

        Täällä ollaan:) Mää meen varmaan...jännitystä...jännitystä... Lukioon! Koska sinne varmaa kuitenki pääsen, niin tuleepahan käytyä:)

        Ja rakastanaina: Kylläpä ovat huonoja kavereita,
        jos kiusaavat siitä, että olet ihastunut johonkin.
        Mutta ymmärrän sinua kyllä.

        Ja ahaa, se liittykin opiskeluun...!

        Ompas muuten ihan helvetin pitkä ketju!!! WTF?!
        Oikeen kaks sivua, varmaan tän palstan pisin
        moneen vuoteen!

        //Tuli viesti väärään paikkaan äsken//


      • thyee
        Someone helper kirjoitti:

        Täällä ollaan:) Mää meen varmaan...jännitystä...jännitystä... Lukioon! Koska sinne varmaa kuitenki pääsen, niin tuleepahan käytyä:)

        Ja rakastanaina: Kylläpä ovat huonoja kavereita,
        jos kiusaavat siitä, että olet ihastunut johonkin.
        Mutta ymmärrän sinua kyllä.

        Ja ahaa, se liittykin opiskeluun...!

        Ompas muuten ihan helvetin pitkä ketju!!! WTF?!
        Oikeen kaks sivua, varmaan tän palstan pisin
        moneen vuoteen!

        //Tuli viesti väärään paikkaan äsken//

        Joo, lukioon vaan! Ellei mieli vielä vaihdu :p

        ja jeps, tosi pitkäks tullu:o ja vielä jatkuuu..! :D

        Kunhan se hölmöliiimikin kävisi täällä..:d


    • En miä ny hirveen lyhyt ole :d Mut niih brune juu :D Empä tiiä mitä muuta sit sanois.. :D

      Lukion penkille istuskelemaan vaan!

      • Someone helper

        Entä miltäpä näyttää ystävämme thye?


    • Niimp :D Alappa kertoa poeka! :)

    • Oh, no melkein... heh kuiteki joku 165 :D

      Alanpa kertoa:) Hmmmm, mitenköhän tätä yrittäis kuvata..:D

      Pitkä, ruskeet normit sellaset hiukset,,,, "normaalin" kokonen,,,, öö kasvoista en halua sanoa mitään :D

      ENTÄ miltäpä näyttää ystävämme Someone helper? :p

    • Empäs ku 174 :s Itse olet 165cm! :D Xd

      Nonii someone kerros meillekkii! :)

    • thye lue yks viästi sivultas :p xdd

    • Oo, oletpas pitkä;D ja jooo todellaki oon 165 :D

      luin, sori en oo katellu hetkeen viestei, vastasin ;p

    • Nii oot :s XD

      Pikku vikkoi :D

    • Hehhehe, pikku vikoja :D noniiin, nyt syvennyn tähän tehtävään hetkeksi:D

    • Oukkeei :D

      • Someone helper

        No tota... Mustat puolipitkät hiukset, pituus semmonen 172cm, öö... mitäs muuta... lähes aina pidän koulussa hupparia ja farkkuja, ja jaloista löytyy DC:n tennarit. Semmonen ihan normi tyyppi kai.


    • Hoooi :D

    • Heeei :DD

      • Someone helper

        Kattokaa kolme viestiä ylöspäin:)


    • No ilmankos ton helperin viästi ei näkyn miul ku oot laittan sen samaa aikaa :s

      • Someone helper

        Ja toi pituus on siis koko pojan eikä hiusten:)


    • Juuuu, eiku tommoset toosi pitkät hiukset mitä ei jaksais ees pestä :d

      • Someone helper

        Siinä aina kompastuis takana kulkeva...


      • Someone helper

        Siinä aina kompastuis takana kulkeva...


    • Jep :DD Pitäis olla turva väli xd

      • Someone helper

        Syventyyköhän thye vieläkin siihen tehtäväänsä, ja missäs on taas oma pikku hölmöliinimme?


    • Täääällä mä oleeen!

      Ja tosiaaan, ihan kivan pitkät hiukset, 170cm puolipitkät! :D hehe, turvaväli tosiaan :D

      Nukkuma-aika justiinsa ! Öitä kaikille vaan ! (:

      • Someone helper

        Öitä!


    • Päeveetä!!! :D Mites teillä menny päivee, miul iha hyyvi :)

      • Someone helper

        Nothing special.


    • Oukkeei

    • Pääevää! :D
      Iiihan normaalisti vaan. :) Kohta pitäisi taas tehdä muutama tehtävä..:d

    • Ei mittää tehtäviää :s Mut oot ainaki ahkera opiskelija! :)

      • Someone helper

        Jaha, huominen ja sitten on taas viikonloppu:) Kyllä on aika mennyt nopeasti!

        Tää ketju alkaa muuttua meidän kolmen väliseksi keskusteluksi koulunkäynnistä ja elämästä yleensä, aiheesta ollaan menty, mutta onkos se nyt niin vakavaa?


    • Ei ole vakavaa, ja vaihtelu virkistää! :D

      • Someone helper

        Vaikka käyhän täällä välillä joku satunnainen henkilö sanomassa jotain, ja sitten lähtee.


    • Jep, ne ei muista että kävivät jotain kirjottamassa tänne hyvään keskusteluun! Mutta niin pitää jonku vähä käyä piristääs :D

    • Joo o, niinhän tää näyttää olevan vain meidän keskustelu :D Muut saavat toki liittyä mukaan jos haluavat. :)

      Noh, nyt taas viikonloppu! Mukavaa viikonloppua kaikille vaan. :P

      • Someone helper

        Kiitos samoin!


    • Samoin! :)

    • Mittää

      Miten helvetiss* tähän viestiin on vastattu yli 300 kertaa, vaikka tää tuli lokakuussa?!?!?!?

    • blinggirll

      alotin uuessa koulussa ku pääsin yläasteelta. luokalla on paljo uusia tyyppejä. yks jätkä on iha sulonen ja vaikuttaa tosi mukavalle vaikka en oo oikeestaa jutellu sille. mä oon ehkä vähä ihastunu siihe, mut sitte se pyys mua fb kaveriks ja huomasin et se on parisuhteessa.....mut kumminki tunneilla esim ni se kattelee mua aika paljo ja sit ku katon sitä ni se heti kääntää katseen poies. sit jossai vaihees se vaikka piti mulle ovee auki ^-^ söpöö! mut voiko olla mahollista että se ois kiinnostunu minusta vaikka se on suhteessa?? oon tosi sosiaalinen mut aika ujo tällasissa asioissa enkä uskalla tehä alotetta ni ärsyttää, mut mä ainaki oisin kiinnostunu siitä:p mitä pitäs nyt oikei tehä?

    • titidimör

      Hmm, jos toinen on varattu nii en menis puuttumaa siihe :l Mutta, jos se jätkä tekee alotteen sit eri asia. Mut aika röyhkeä jos yrittää 2 samaa aikaa -.-

      • thyee

        Helposti yli 300 viestiä näin nopeasti! Jopa suomi24 voi saada aikaan aktiivista ja asiallista keskustelua! (:

        Ja en osaa sanoa mitään tuohon toiseen ongelmaan.


      • Someone helper
        thyee kirjoitti:

        Helposti yli 300 viestiä näin nopeasti! Jopa suomi24 voi saada aikaan aktiivista ja asiallista keskustelua! (:

        Ja en osaa sanoa mitään tuohon toiseen ongelmaan.

        Olit taas kännykällä...?


      • thyee
        Someone helper kirjoitti:

        Olit taas kännykällä...?

        Jooo:d en jaksa kännyl kirjautua ku ei tost suoraa nähtäväst voi:p

        Mites teillä kaikilla päivä mennyt? :)


      • Someone helper
        thyee kirjoitti:

        Jooo:d en jaksa kännyl kirjautua ku ei tost suoraa nähtäväst voi:p

        Mites teillä kaikilla päivä mennyt? :)

        Mitäs tässä. Aika perus.


    • Huoooohhhhh

      Kiinnosti taas niin v*tusti

    • awws;)

      ihihihi hei taas te ! mäki aina välil käyn tääl jotai sanomassa..:D mitenköhän hömöliini...?((: tulisitpa pian !

      • Someone helper

        Niin, siitä onkin aika pitkä aika taas...

        Ja taas on viikonloppu ohi... Nyt menee aika nopeesti! Mites teillä meni viikonloppu?


    • hölmöliini

      HÖLMÖLIINI TÄÄLLÄ TAAS!

      Oho!

      Herranen aika, että tähän on tullut järkyttävästi uusia viestejä :) Olen ollut todella laiska (ja ehkä vähän unohdinkin, hups) enkä ole käynyt täällä mitään ilmoittelemassa.
      Nyt olisikin teillä onnittelujen paikka, seurustelen nimittäin :) Tämä poika joka rupesi katselemaan minua ja juttelemaan facessa, teki aloitteen ja nyt olemme yhdessä!

      Tästä 'ensimmäisestä' ihastuksesta ei ole vähään aikaan kuulunut mitään ja tunteeni häntä kohtaan ovatkin laantuneet todella paljon. Tämä nykyinen poikaystäväni on todella ihana ja huomaavainen :) Hän myöskin uskaltaa näyttää tunteensa muiden ihmisten edessä, eikä ole todellakaan ujo!
      Ja olemme olleet jo yli viikon yhdessä.

      Tämmöistä infoa sitten tällä kertaa (: Rupean itsekkin ottamaan osaa enemmän noihin keskusteluihinne, enkä pysyttele enää pimennossa.

      Ja hei kaikki! Sitä poikaystävää ei kannata ruveta etsimällä etsimään, tämä minunkin mieheni pomppasi eteeni ihan yllättäen, vaikka en sitä todellakaan odottanut :)

      • MoiggA

        Moi!

        Oon aikasemmin lueskellu tätä ketjua (aivan alussa) mutta se jäi siihen, mut nyt oon lukenu koko ketjun ja täytyy sanoa (vaikka kuulostaakin tyhmältä/ironiselta): MAHTAVAA. Suorastaan ihmettelen miten porukka jaksaa kirjottaa, kertoo avoimesti asioistaan, ja vinkkailee ulkonäköään ja paikkakuntaa.
        Thyelle myöhäisesti että olemn surullinen puolestasi.

        Ja aivan ihanalle Hölmöliinille: ONNEA Olet onnesi ansainnut.


    • Onnea Hölmöliini todella paljon! :) Kävisipä itsellekin joooskus näin ;D Mutta onneks siä löysit hyvän jätkän itsellesi! :)

      • Someone helper

        Ohhoh! Vai ollaan sitä nyt tällä aikaa ruvettu seurustelemaan! Onnea nyt ihan kamalasti! Ja kaikkea hyvää teille tästä eteenpäin!

        Tuntuu varmaan tosi hyvältä. Kun itekkin pääsis kokemaan tollasta...

        Joo, olishan se kiva että saatais neljäs osapuoli tähän keskusteluun, joka on, toden totta paisunut aivan hirvittäviin mittoihin:)

        Huomenna tulee kuukausi täyteen, tiedättekö mistä?


    • Keskustelun alottamisesta! :D

      • Someone helper

        Kyllä! Kolme ja puoli sataa viestiä kuukaudessa, se tekee... Kymmenisen viestiä/päivä, mikä on aika paljon...


    • Nii on xd

    • Ooooi erittäin hirmuisesti onnea Hölmöliini!!!(: Mukava kuulla että noin kävi!:P

      Mikäs tässä itelläni sitä yhtä "odotellessa"...voisi käydä itsellenikin pian! ;D

      Enää et saa unohtaa meitä! :D


      360 viesti!!! :D

      • Someone helper

        361!

        Saatiin koko koulun paras ope luokanvalvojaks, kun vanha jäi pois:)


      • Someone helper

        361!

        Saatiin koko koulun paras opettaja luokanvalvojaks, kun vanha jäi pois:)


      • Someone helper
        Someone helper kirjoitti:

        361!

        Saatiin koko koulun paras opettaja luokanvalvojaks, kun vanha jäi pois:)

        Eih! Tuplapostaus!


      • MoiggA
        Someone helper kirjoitti:

        361!

        Saatiin koko koulun paras opettaja luokanvalvojaks, kun vanha jäi pois:)

        Meillä kävi samoiten... Edellinen potkittiin ulos ja paras tilalle... Onneks


    • 362 koska teit tuplan ! Nyt 363 :D


      Ja aijjaaa, miks se pois jäi?:o

    • Moikka vaan kaikille :D. Mun mielestä on tosi hienoo että tänne on muodostunu tämmöne porukka joka puhuu kaikkee toisilleen :D. Luin noi kaikki melkee 400 viestiä ja ajattelin itekki liittyy porukkaan :D (jos sopii:)) Thye: onpas ollu paljon draamaa sulla :o mut kyllä kaikki järkkäytyy :) Hölmöliini: Paljon onnee teille :)) Muille en tiiä mitä sanois :D no moro kuiteski :D

      • ni joo oon 15 v. poika ja kerron oman "tarinani" :D Mulla oli ripari tossa kesän lopussa ja tapasin siellä yhen kivan tytön jonka nimeks sovitaan nyt vaikkapa Saara :D. Ni en hirveesti tutustunu tyttöön leirillä koska oon aika ujo mennä juttelee vaa jollekin kasvotusten mut kyllä välillä juttelin ja tolleen. Leirin jälkeen aloin jutella sille facebookissa ja jonkun viikon juttelun jälkeen pyysin ja sain sen numeron :) Chättään nyt sen kaa melkeen päivittäin mut en oo nähny sitä konffiksen jälkee :o Mä tykkään siitä ja ku jutellaan seki pistää paljon hymiöitä ja tollee :) Me asutaan samas kaupungis mut eri puolil ja eri kouluis. Ni miten mun pitäs pyytää sitä ulos?


      • perusperus kirjoitti:

        ni joo oon 15 v. poika ja kerron oman "tarinani" :D Mulla oli ripari tossa kesän lopussa ja tapasin siellä yhen kivan tytön jonka nimeks sovitaan nyt vaikkapa Saara :D. Ni en hirveesti tutustunu tyttöön leirillä koska oon aika ujo mennä juttelee vaa jollekin kasvotusten mut kyllä välillä juttelin ja tolleen. Leirin jälkeen aloin jutella sille facebookissa ja jonkun viikon juttelun jälkeen pyysin ja sain sen numeron :) Chättään nyt sen kaa melkeen päivittäin mut en oo nähny sitä konffiksen jälkee :o Mä tykkään siitä ja ku jutellaan seki pistää paljon hymiöitä ja tollee :) Me asutaan samas kaupungis mut eri puolil ja eri kouluis. Ni miten mun pitäs pyytää sitä ulos?

        ja en oo sit seurustellu aikasemmi eikä oo kokemusta


      • Someone helper
        perusperus kirjoitti:

        ja en oo sit seurustellu aikasemmi eikä oo kokemusta

        Koska äitiysloma.


      • Someone helper
        Someone helper kirjoitti:

        Koska äitiysloma.

        Jaa niin perusperus: Hyvinhän teillä menee, jos olette jo tuohon asti päässeet! Voithan aina jatkaa samanlailla, jos aloitteen tekeminen tuntuu vaikealta ja myöhemmin katsoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

        Ja olet toki tervetullut mukaan keskusteluun, mukava saada uusia nimiä mukaan!


    • pöööööö.

      Yksinkeskustelua koko ketju.

    • hölmöliini

      Voi kiiitos ihan hirmuisesti kaikille onnittelijoille! Vaikea uskoa, että itselle kävi näinkin hyvin näissä miesasioissa.
      Itse asiassa olen nyt kipeänä kotona.. Alavatsaan vasemmalle puolelle sattuu ihan järkyttävästi ja ei, se ei johdu menkoista. En tajua mikä siinä on, sillä siihen on yli viikon ajan välillä sattunut, mutta eilen illalla se kipu oli ihan kamalaa :(
      Varmaan lääkäriin joudun tänään, toivottavasti siinä ei ole mitään vakavaa :>

      Hei! Mielestäni on todella upea juttu, että suomi24 saa näin asiallista keskustelua aikaiseksi. Tänne on kokoontunut tällaisia fiksuja ja asiallisia ihmisiä, jotka pystyvät keskustelemaan ja kertovat aika avoimesti asioistaan. Mielestäni tämä keskustelu on ihan huippu, toivottavasti tämä jatkuu samalla tavalla :)

      Ja thye, enää en unohda teitä (; Toivottavasti sinulle käy hyvin tuossa parisuhde asiassa, sillä sinä ansaitsisit onnen :) Vaikutat aivan huipputyypiltä, niin kuin moni muukin täältä :)

      Niin ja tässä keskustelussa ei siis ole mitään 'rajaa', eli kaikki uudet keskustelijat ovat tervetulleita! Itse olen romantikko ja tykkään lukea kaikkea söpöilyä c;

      mutta jooo. En taida nyt taas sellaista romaania kirjoittaa, sillä viestini venähtävät aika usein pitkiksi kun pystyn vain kirjoittamaan koko ajan eikä aiheet lopu kesken :--D
      Toivottavasti saadaan pidettyä tämä keskustelu yhtä asiallisena kuin tähän asti :)

    • awws;)

      onnee hölmöliini!!! oikeesti vähä ihanaa kiva et ees toisilla onnistuu ;)

      • awws;)

        nii ja viel sit voisin kertoo omasta jutustani;) eli ite tykkään tyypistä joka ainakin kesäloman alus tykkäs musta mut enää en tiä.. lähetteli viestei joskus mut sit lopetti ja oon alkanu vast lähiaikoina ite tykkää siitä ihmisestä enkä tiä tykkääkö se musta enää....:(( enkä tiä uskallanko lähettää viestii;) auttakaa :DDD


    • awws;)

      Tiedätkö mitä on ihastus? Kerro se 100:lla, tiedät mitä on rakkaus. Kerro se 100:lla, tiedät mitä on hullu rakkaus. Kerro se 100:lla, tiedät rakkauteni sinuun..... tykkään ite kans kaikest söpöis ihanist runoist ja muist ;) ne on vaa nii söpöö

      • Someone helper

        Awws;): Lähetä vaan rohkeasti viesti, lähettihän hänkin:)
        Ei siinä ole kysymys uskaltamisesta, vaan siitä, kuinka palavasti olet ihastunut häneen.

        Lainaus terveystiedon kirjasta:"Ajattele ihastustasi, älä liikaa itseäsi!"


    • awws;)

      ihihihii juu voishan sitä mut harmittaa kuitenkin jos hän enään ei sitten tykkääkkään ://

      • awws;)

        mitä lähettäs esim moi mitä kuuluu mut niitte jälkee? :o


    • Maanatai alkoi oikein kivoissa fiiliksissä! :) Toivottavasti muillakin :D Mutta niin, itsellä ois aika ohjelman täyteinen viikko varsinkin viikon loppu ja huominen. Koulussa oli oikein mukavaa sai olla kivojen ihmisten seurassa jne. :) Mutta mites teillä? :)

    • awws;)

      iha hyvin alko viikko ! :) nyt pitäs vaa ottaa itteensä niskasta kiinni ja lähettää viesteiä sille

    • Lähetä vaan se viesti! :D itekki lähettäsin, mut ei oo sen tyypin numeroo enkä uskalla kysyy kasvotusten ;D eikä sillä oli facebookkia :)

    • awws;)

      no höh joo kyl mä yritän..:) aika vaikeeta on :/

      • perusperuss

        oho tääl on jo chättii tänäänki :DD moro :D
        (nimimerkki eri koska oon kännykällä)


    • Moooi Perusperus! Tervetuloa vain mukaaaan :)
      Ja tuohon tilanteeseen, josset ulos vielä halua pyytää, niin yritä sitten chatissa vihjailla jossain vaiheessa ainakin jotain että tykkäät tai silleeen ja sitten pyytää ulos. Kyselet vaikka jotenkin kahville tai kävelylle tai jotenkin. Ja jos kerran puhelinnumeronkin olet jo saannut:p
      Ei kannata loputtomasti viivytellä, mutta eihän sitä kova kiirekkään ole. (:

      Ja kiitos vielä mitä sanoit:)! Toivottavasti tämä järjestyyy.

      Hölmöliiini, varmasti on hyvä fiilis:) Ja tuskin tuo mitään vakavaa on, koita parantua! Ja kiitos vielä sinullekkin!(: Vaikutat itsekkin huipputyypiltä:P Etkä tosiaan unohda meitä enää;D

      Minun osaltani tuskin söpöilyä tulee, mutta varmasti muilta!:D

      awws;), kerran se Lähetä nappulan painaminen vain "kirpaisee", sitten se on jo menoa! :) Eli laitappa se vaan, parempi yrittää kuin olla yrittämättä ja epätiedossa, että mitä jos ;D Kyllä se keskustelu jatkuu tuosta kun vain aluksi noin laitat. :P

      Itselläni alkoi ihan normaalin tylsästi viikko. Ei mitäään erikoista tapahtunut. :d

      • tyttö98

        Onnee hölmöliini


      • awws;)

        thye: meinasin tänää lähettää mut en sit kuitenkaa :-) mut huomenna aattelin ((: ps.olet aika ihana:)


    • No kyllä meistä jokainen joskus löytää sen oman rakkaansa! :) Ainakin näin mitä jaksan uskoa, vaikka tällä hetkellä siltä ei oikein tunnukkaan. Nuoruudesta pitäis ottaa kaikki kiva irti kavereiden ja ystävien kanssa. Oisinhan se kutienkin kiva kun olisi se yksi kenen kanssa viettää laatu aikaa ja jutella kaikenlaisista asioista :)

      Onnea kuiteski niille ketkä löytäny jo oman rakkaan kainaloonsa! Nauttikaa! :D

      • Someone helper

        Tyttö98, kävin kirjoittamassa sinne palstalle:)

        Joo, ihan mukavasti on viikko lähtenyt käyntiin!


    • Awws;): Huomenna sitten laitatkin! (:
      Ja voi kiitos:)

      Voisihan siitä nuoruudesta ottaa oman rakkaansakin kanssa kaiken irti. :) Mutta, ehkä senkin aika tulee! :)

      (Jotkuthan varmaan haluaa nuoruudeltaan että voisi olla aina kenen kanssa vain ja tehdä mitä vain, mutta mielummin itse olisin sen yhden kanssa, kun etsisin joka bileistä uuden jnejne...tiedättehän..)
      (Ei liity sinänsä tuohon heivainin juttuun, enkä sano että hän ajattelisi näin!)

    • Mmh :D pitäis vissii kattoo noit miun kirjotus virheitä, sillo niitä aina on ku pitäis olla asiallista tekstiä ;D Muuten niitä sit taas ei ole.

      No, mutta juuh kaikki aikanaan! :)

      • kirjoitus_virheitä !!!!! :D

        No kyllä siitä selvää sai:D

        Kaikki aikanaaan, joo!(:


    • Äikkä oli kuus peruskoulus ei voi mittää :DD

      • Someone helper

        9


    • putsUrhandinair

      Luin ihan alusta asti koko viestiketjun ja täytyy sanoa, että hölmöliini; onneksiolkoon! Olet onnesi ansainnut! Ja they, tekee pahaa sun puolestasi. Awws jos mäkin joskus uskaltaisin tunnustaa mun ihastukselle minun tunteeni.. Ollaan vain saman porukan jäseniä :) Enkä voi facessakaan mennä juttelee kun se ei ole siellä. Eikä ole puhelinnumeroa, saisin varman kyllä jos kehtaisin pyytää... Eli oon kans 14w

      • someonelikejuu

        putsUrhandinair , jos ootte samas porukas, ni voisit joskus kysyy vaa ohimennen muka "vitsillä" et miks se ei oo tehny facee et olis kiva joskus jutella siel? Ja kysy sitä numeroo! Kyl se sen varmast antaa jos pyydät ;)


    • awws;)

      joo hei yritän tänää kattoo mite onnistuu ;) putsUrhandinair mee vaa juttelee ja pyydä numero !! okei ite en tollasta uskalta iha livenä vaa pyytää numeroo mut mul on sen numero kun se ennen lähetti mulle viestejä :-)

    • awws(;

      lähetin sen viestin, katsotaan mitä tapahtuu ;)

    • Hyvähyvä!:) Ei se lopulta varmaan niin kauheaa ollut:)
      Tulikos minkälaista vastausta?:p

      • Someone helper

        Voi perkele, thye sai 400. viestin!

        Niin, tuliko minkälainen vastaus?


      • Someone helper kirjoitti:

        Voi perkele, thye sai 400. viestin!

        Niin, tuliko minkälainen vastaus?

        Oho, en edes huomannut. :D Noh, 400 täynnä!


      • no jaa
        thye kirjoitti:

        Oho, en edes huomannut. :D Noh, 400 täynnä!

        no huh huh... Tämä rauhoittukaa...


      • awws;)
        no jaa kirjoitti:

        no huh huh... Tämä rauhoittukaa...

        no ei se näki sen tosi myöhää enkä jaksanu enää laittaa mitää xDD tai siis vähä aika sit :P


      • awws;)
        awws;) kirjoitti:

        no ei se näki sen tosi myöhää enkä jaksanu enää laittaa mitää xDD tai siis vähä aika sit :P

        kattoo jo SE vaik alkas lähettelee viestei mulle :))


    • awws;)

      koskas hölmöliini aiot taas käydä (: ja kaikki millanen päivä tänää??
      itselläni aika huono eilisen takia mutta toisaallta iha hyväkin:)

      • perusperuss

        ihan hyvä päivä :) yleisurheilulla alkoi heti kaheksalta koulu ja oon viestitelly Sillekin :D


    • No tota noin, mites sen nyt alottais. Päivä alko oikein lupaavasti, mutta loppu vähä niin ja näin. Ja sain taas aihetta siihe, että pitäis luovuttaa ton jätkän suhteen. Ehkä se vaa ei oo se miulle tarkotettu :)

      Mut tänään ollu muutenki väsyny olo. nukuin päikkäritki ja viäl väsyttää. Toivottavasti huomenna paremmin! :)

    • awws;)

      toivon kans et voisin unohtaa sen kestä tykkään.. mut vaikeeta:/ se varmaa vihaa mua ku mä sillo joskus ku se lähetti viestei en aina vastannu yms... :((

    • awws;)

      käykö tääl viel ketää??:)

    • Käykäy:P

      Niiinhän se on vaikeeta:d Eikö se nyt muka vastaillut sulle mtn enää vai jos aiot ihan unohtaa?:o

    • Ei kai tämä nyt kuole vielä. :O

      • Someone helper

        Ei kai? On ollut vähän muita menoja niin en ole kerinnyt tänne.


    • !!!Ö1p2wetp

      MITÄ V*TTUA MIKSI OLETTE SPAMMINEET KOKO PALSTAN PILALLE TURHANPÄIVÄSELLÄ P*SKALLA


      hävetkää

      • Someone helper

        Mitäs helvettiä?


    • awws;)

      oon nii ilone !! :) ja en thye en yrittäkkää enää unohtaa sitä ;)

      • Someone helper

        Mukava jos olet iloinen! Ja viikonloppukin tuli taas. Mitäs suunnitelmia teillä on?


    • häntähänelle

      Oon lukenu kaikki nää yli 400 viestii :D Onnee hömöliinille :))

      Ite en jaksa ruveta kertomaa omaa juttuu :/

    • awws;)

      ei mitään suunnitelmii viikonlopuks:// mut joo eilen oli ihanin päivä piiitkään aikaan

    • awws;)

      entäs itselläsi suunnitelmii vkl?? ja häntähänelle// tänne vaa kertoo:)

    • Someone helper

      ajattelin työntää mäntytukin anaaliini viikonlopun kunniaksi :)

    • awws;) mitäs siis tapahtui?:) voi kyllä arvata, mutta.. (:


      Tänne ei mitään uutta.. :/

      • Someone helper

        Jahas, joku kirjotti mun nickillä... Pitäsköhän se rekisteröidä?


      • Someone helper kirjoitti:

        Jahas, joku kirjotti mun nickillä... Pitäsköhän se rekisteröidä?

        Varmaan kannattaa, mikäli ei halua tuollaisia tulevan välillä. :P


    • Teilhää hyvin männee :D:D Itel ollu niin paras päivä, että.. Mut jooo siis näköjää pikku jutuist tulee ihan hyvälle miälelle. Nyt ku aattelee toisaalta nii oon iha tyytyvaine elämääni tälläkin hetkellä! :)

    • awws;)

      ihhhihhii sain selville et se tykkää musta

    • jooheivain: Hyvä että ollut hyvä päivä!:) Mikäs siiinä, jos on. (:

      ja awws;):

      Ohoo, onnellinen loppu tällekkin! Onnea vain sulle nyt!!:)

      • awws;)


      • Someone helper
        awws;) kirjoitti:

        Kylläpäs teillä nyt hyvin menee, onnea vaan:)


    • 14veepoika

      Moikka hei(: sun pitää vaan rohkeesti kertoo tuntees tälle pojalle, ihan varmasti se reagoi siihen positiivisesti ja tälleen, harvoin me pojat ollaan sellasia että vetäydytään siitä, varsinki jos on ollu jo jotain pientä ilmassa (: Ite oon siis 14v poika, ja tossa viime viikolla tuli tutustuttua yhteen semmoseen tosi kivaan ja kauniiseen tyttöön, ja nyt ollaan viestitelty, ja facessa chatissa puhutaan ja näin edespäin. Siin vaan semmone juttu, kun tää tyttö on 97- syntyny, ja ite oon 98-, niin vähän jännää. Ja tää tyttö siis asuu jossain 15km päässä. Mutta siis katotaan nyt miten tää etenee (:

    • awws;)

      tulkaa joku juttelee munkaa

      • Someone helper

        Hyvin, serkun synttärit kohta.


    • Hei awws! Mites teillä kahdella nyt sujuu? Joko tekstailette? :)

      Ja siinähän ne päivät meni, ei mitään tehtäessä. :D

    • awws;)

      eiii :)) ehkä jos jaksais vaivautuu lähettää sille viestiä ;) huomenna kouluu ! :o mietin taas että missäköhän se hölmöliinimme on ;)

    • Päivä menny koton olles ja nauraessa! Jajajaaa, jotain tyhmää tehtäessä ;D, mutta juu huomenna kouluun :) näkee taas kavereita aj töitä tekemää :D Toivottavast ois kiva viikko kaikilla! :)

    • awws;)

      mitä tyhmää oot tehny (;; ja joo näkee kaikkii:)

    • tällaineeen

      Mooii kaikki! Oon lukenu tän koko keskustelupalstan, ihan vahingossa vain ajauduin tänne.... no ei siitä sen enempäää :D Eli menin tässä seiskalle ja peri viikkoo myöhemmin oli disco. Oltiin siellä ison kaveriporukan kans ja loppuiltaa kohti meno vain parani... näin siellä yhen tooositosi söpönn pojan

      • awws;)

        no eihän tosta iha varma voi olla mut uskoisin et vois olla kiinnostunu(: mut siis varmakshan en osaa mitää sanoo ! :D


    • awws;)

      no mites tää viikko taas alko?? tuntuu et aika menee hirvee nopeesti..:o

    • tällaineen

      joooo nyt ooonnn noin 70% varma et se on kiinnostunu....

    • tällaineen

      niiii ja viikko alko toosi hyvinn! mutta yks asia on perseestä ja se on se että meijä koulussa on sisäilmaongelmia....pääkippeee.....no jooo muttt loppujen lopuksi sen kestää yhessä kavereiden kanssa:DD

      • awws;)

        joo v*tun horo haista p*ska ei minua kiinnosta v*ttuakaan joku sisäpilluongelma sa*tana


      • Someone helper
        awws;) kirjoitti:

        joo v*tun horo haista p*ska ei minua kiinnosta v*ttuakaan joku sisäpilluongelma sa*tana

        Tuo ei tainnut olla aito awws;).

        Ja siinähän se on mennyt, aika äkkiä tosiaan!

        Niin, missähän on hölmöliini? Ei ole näyttäytynyt pitkään aikaan.


      • Someone helper
        Someone helper kirjoitti:

        Tuo ei tainnut olla aito awws;).

        Ja siinähän se on mennyt, aika äkkiä tosiaan!

        Niin, missähän on hölmöliini? Ei ole näyttäytynyt pitkään aikaan.

        Höh, taas joku mulkvisti kirjoittelee minun nickillä. Pitäisi ehkä hankkia elämä, hmm. Ai niin, olen v*tun vajaa.


      • Someone helper
        Someone helper kirjoitti:

        Höh, taas joku mulkvisti kirjoittelee minun nickillä. Pitäisi ehkä hankkia elämä, hmm. Ai niin, olen v*tun vajaa.

        Jaa'a, tän rekisteröimisessä saattais olla itua...


    • tällaineen

      niii ei tainnu olla oikea awws;). Ei haittaa vaikkei kiinnostakaan, että ihmiset kuolee esim. syöpään homeisissa tiloissa ja tuo oli fakta...

    • tällaineen

      niiin ja ihmiset saavat homeisista tiloista lisäksi elinikäisiä, sisäisiä sairauksia ja ne ovat pahoja. Tunnen parisen ihmistä jotka ovat sairastuneet samassa tilassa niin pahasti ettei ole voinut enää sellaisiin tiloihin mennä: on tullut hirveää pääkipua, verenpaineen nousua, kuumeisia oloja, astmakohtauksia(vaikkei ennen ole astmaa ollutkaan), poskiontelon tulehduksia ja pahimmassa tilanteessa on yksi opettajistamme saanut sydänkohtauksen, vaikkei ollutkaan sydänpotilas tai ei hänellä minkäänlaisia sydänsairauksia ollut. Tuosta nyt varmaan kaikki jotka tämän kommentin ovat lukeneet, ymmärtävät sisäilmaongelmien vaarallisuuden. Toivotaan, että kaikki ihmiset pääsisivät pois sellaisista tiloista! (anteeksi tekstin pituus jälleenn)

    • awws;)

      joo en ollut minä :3

    • awws;)

      käykö täällä enää ketään vai onko tämä kuollut :''((

      • Someone helper

        Kyllä mä täällä aina käyn kattomassa, onko tullut uusia viestejä. Mutta kyllä tää kieltämättä aika kuolevalta alkaa näyttää...


    • awws;)

      niimpä :(:(:( ja hölmöliinikin jossain eikä oo käyny pitkään aikaa !

    • Heei taaas kaikki! (: joo hieman näyttäää tyhjälle tää nyt:o

      Itse olen siinä ja siinä luovutanko jo tämän asian suhteen ja katoan vain hänen elämästään..puhuen siis tästä omasta "tilanteestani"..

    • Päeväää! Tänään onkin sitten torstai jajajaa huomen perjantai. Sit viikonloppu ja saa nukkua ja jumittaa kotona! Noooh oman jutun suhtee en oikee tiiä mitä tekis ku joka toinen päivä miäle muuttuu.. :l oisko se luovuttaminen kuiteski se asia mikä pitäis tehä vai odottaa vaa ja jättää asia hetkeks syrjää? Jaa-a, no ehkä se selviää joskus :p

      Mutta Thye, siun ei kannata viälä luovuttaa tuossa asiassa, mikään ei ole vielä varmaa! :)

    • awws;)

      älkääs ny luovuttako:/ ja itelki ongelma et en oo varma sillee tykkäänkö enää siitä ehkä vähä mut en enää nii paljo C:

    • grrtwa

      huohhhhhhhhhhhhhhhh

    • Noh, en mä taida vielä luovuttaaa, vaihtelee kans itellä.. tai en tietenkään koskaan halua, mutta pitäisikö niin jaa a.. :o

      Ja noh, onneksi viikonloppu!:)

      Ja tosiaan, heivain, selviäää kyllä varmasti joskus mikä on oikea ratkaisu. :p

    • awws;)

      nii i tää viikko menny tosi nopeesti ..(:

    • Se ois perjantaaai! :) Tänää oli aeka kiva päevä koulussa, tykkäsin ja taas mieli vaihtu siinä asiassa etten viitis luovuttaa, mutta kai pitäis :l

    • awws;)

      ei kannata ja viikonloppu

      • Someone helper

        joo v*ttu luovutin jo painukaa helevettiin täältä


      • Someone helper
        Someone helper kirjoitti:

        joo v*ttu luovutin jo painukaa helevettiin täältä

        Tuo en ollut minä... En jaksa rekisteröidäkään tätä.


      • Someone helper
        Someone helper kirjoitti:

        Tuo en ollut minä... En jaksa rekisteröidäkään tätä.

        eikä tuokaan kyllä tosiaan ollut minä..

        muuten täällä äipän kellarissa alkaa olla tunkkaista


      • Someone helper
        Someone helper kirjoitti:

        eikä tuokaan kyllä tosiaan ollut minä..

        muuten täällä äipän kellarissa alkaa olla tunkkaista

        No, kyllä sen huomaa kuka on aito ja kuka ei.


    • Kauan se kestikin, ennekuin nämä idiootit alkoivat tulla ja postailla tänne.

      Noh, huomenna näen sen yhden taas pitkästä aikaa! (:

    • awws;)

      no kiva ku näät sen :) missä ja mitä teette??:) ... oon huomannu et mulla nää ihastukset vaihtelee usein kolmen (4) pojan välillä :d

    • awws;)

      tuntuu kyllä että tää chatti on aikas kuollu :/ mut juu

    • No ite en oo tääl paljoo käyny ku kattoos onko tullu uusii juttuja. Itellä ei oo mitää kerrottavaa nii en oo tännekkää viittiny kirjotta :l Luovuttaa oon aatellu. Mut mitäs muille? :)

    • awws;)

      no älä luovuta(; ! mut joo itel on vaihtunu ihastus mut tää nykyne luultavasti ei tyksi must .. niinno emt :D:D mut harmittaa sen toisen puolest ku se on tykänny must kaua ja sit menin lähettää niit viestei ja sit en enäät tykkääkkää ja tällee :d

    • Noo anna ajan kuluu nii kyl se tietty tulee kohalle :D Mut iha oikeesti miä unohan ton tyypin tänää sain siit niin hyvän varmistuksen, että ;D No onneks oli muuten tooooosi hyvvä päevä nii ei tarvin sitä miättii vaik näki sitä mellkee koko aja! :) Kaverit ollu tänää niin parasta ku mikään muu! :D Mut mitäs tee? :)

      • awws;)

        mika unohat, mitä tapahtu :O ! ?? :( ja joo kaverit on


    • v*ttu oikeesti

      menkää nyt v*ttuun täältä

      • awws;)

        ei mennä C: jos häirittee nii sun ei tarvi tulla tänne !!!


    • No tota parempi on vaan näin että unohan sen :D

      Ja jos häiritsee et me jutellaa nii ei tarvi lukkee! :)

      • awws;)

        miks muka parempi unohtaa :O?? ei kantsi(;


    • Äää eile illalla tuli tunne, että nyt en jaksa enää edes vastata tämän viesteihin ainakaan huomenna ja muutenkin vatutti..mutta.miten kävikään tulee jopa 8 aikaa viesti siltä ja vastaan heti ja siinä se meni txt taas koko päivä ja nyt koneella. :l

      En vaan voi olla erossa. :/

    • Luovuttaminen on järkevää tässä tapauksessa ja sain tänää viälä vahvemman jutun siitä! :)

    • awws;)

      jooheivain: no hööhhöhöö :(((
      ja thyee: mut voi se olla et se viel voi suhu ihastuu?(: ja joo on se välil rankkaa pysyy eros joistai ihmisist ..:d

    • awws;)

      tiättekö aattelin käydä taas kattoo mut kyl se vaa taitaa olla nii et tää chat on kuollu :(

      • Someone helper

        Joo eiköhän se oo nyt R.I.P. ja se oli siinä. Mutta kiitos kaikille, saatiinpahan aivan helkutin pitkä ja hyvä chatti:)!


      • perusperuss
        Someone helper kirjoitti:

        Joo eiköhän se oo nyt R.I.P. ja se oli siinä. Mutta kiitos kaikille, saatiinpahan aivan helkutin pitkä ja hyvä chatti:)!

        eiiii :((( älkää lopettako tätä oikeesti lupssn käydä tääl useemmi jos muutki käy :) ootte ihanii :D


    • awws;)

      joo onha tää aikas hyvä(; ja pitkäki !!! hölmöliinikää ei ole pitkään aikaan käyny....:// senkin piti jossain välis alkaa käymää mut eipäs oo näkyny..:(( ja perusperuss: kyl mä tääl aina välil käyn mutku monii muit ei enää käy nii tää o vähä :/// mut jos alat käymää voin mäki tääl käydä sillo ku ehin :) ja nii itsekki ihana kaikki muut !!
      :DD

      • perusperuss

        joo yritetään pitää tää elossa ni noi muutki kävis täällä :D


    • Heeei taas pitkästä aikaa! :D Mitäs teille?

      Tännepäin ei yhtäään edistystä.

      Hm, hölmöliinikin lupasi olla unohtamatta meitä, mutta nähtävästi hän sitten unohti, enkä itsekkään ole oikein jaksanut. :d

      • perusperuss

        Moro vaan thye :D ei oo ittelläkää ollu oikee minkäälaista edistymistä, oon vaa tekstaillu sen kaa aina välillä


      • uliuli97
        perusperuss kirjoitti:

        Moro vaan thye :D ei oo ittelläkää ollu oikee minkäälaista edistymistä, oon vaa tekstaillu sen kaa aina välillä

        Älkäää lopettako :(((((((


      • uliuli97
        perusperuss kirjoitti:

        Moro vaan thye :D ei oo ittelläkää ollu oikee minkäälaista edistymistä, oon vaa tekstaillu sen kaa aina välillä

        Älkäää lopettako :(((((((


    • awws;)

      joo itelkää ei erityisemmi mitää tai no välil tekstaillaa mut tuntuu ku ei ois sille sillee asiaa eikä keksi mistä puhuu yms:D

      • perusperuss

        mul on ain välil ihan sama ongelma :D mut pitää vaa löytää joku yht. mielenkiinnon kohde jost puhuu. esim. ite puhun sen kaa musiikista aika paljo :)


      • awws;)
        perusperuss kirjoitti:

        mul on ain välil ihan sama ongelma :D mut pitää vaa löytää joku yht. mielenkiinnon kohde jost puhuu. esim. ite puhun sen kaa musiikista aika paljo :)

        niinno en mä tiä ku kamuil jokka o tekstaillu jonku kaa on aina niille sillee : futis,futis,futis ja mä en pelaa futista mut niinku ärsyttäs jos aina puhus samasta asiasta :d mut joo kattoo ny en usko et meistä mitää tulee..


    • pallopää xD

      luin koko ketjun !!! voi thye !

      • thyee

        Heii pallopää(:
        Ja hyvää viikonloppua taas kaikille!

        Itsellä nyt pilkahtelee mieleen välillä täysi hylkääminen ja sitten en taaskaan voi tehdä vaikka varmaan pitäisi. :/ Taas nyt 'kavereina' nähdään tässä viikonloppuna, että kuka tietää joskus..tai sitten ei :( mutta viimin oon löytänyt jotain jonka
        puolesta ja takia haluan taistella niin en aio aivan vielä luovuttaa:)

        Ja tosiaan noh tuohon puheenaiheisiin niin, me nyt puhutaan vaan siitä mitä tulee mieleen, yhä tulee juttua monen vuoden jälkeen. : ) ei vaan nykyään enän innosta niin kovin 'höpötellä'
        enää koska ajattelen että ei siitä ole "hyötyä" kuitenkaan. ;(


      • thyee
        thyee kirjoitti:

        Heii pallopää(:
        Ja hyvää viikonloppua taas kaikille!

        Itsellä nyt pilkahtelee mieleen välillä täysi hylkääminen ja sitten en taaskaan voi tehdä vaikka varmaan pitäisi. :/ Taas nyt 'kavereina' nähdään tässä viikonloppuna, että kuka tietää joskus..tai sitten ei :( mutta viimin oon löytänyt jotain jonka
        puolesta ja takia haluan taistella niin en aio aivan vielä luovuttaa:)

        Ja tosiaan noh tuohon puheenaiheisiin niin, me nyt puhutaan vaan siitä mitä tulee mieleen, yhä tulee juttua monen vuoden jälkeen. : ) ei vaan nykyään enän innosta niin kovin 'höpötellä'
        enää koska ajattelen että ei siitä ole "hyötyä" kuitenkaan. ;(

        Ja vielä onnea pallopäälle myös! Kannattaa sinunkin yrittää. Miksi olisi muka täysin mahdoto?:o


    • awws;)

      oi tännekki elämää taas parin päivän jälkeen ! söpö nimi pallopää :3 :D nii ja miks täysin mahdoton?? ja thyee älä luovuta ;) tuntuu etmulla on aina hirvee lyhyitä viestei ..:D en sit tiä onko mut äskönki ku katoin et sul oli tommone kivan pitkä mut mä en koskaa keksi mitä kirjottaa :DDDD paitsi ny tää lisäs tähä tekstii:d oon nolo(:(::: tiesin ! ja hyvää viikonloppuu kans tää "alkuviikonloppu" on menny tosi kivasti

      • perusperuss

        jeee tääl käy viel ihmisii :D ja moro pallopää :) oli just tossa aikamoine koeviikko vaikka oon vasta ysillä :D ja nyt viikonloppu ja jees fiilis sit kahen viikon tetti ja syysloma :)


      • awws;)
        perusperuss kirjoitti:

        jeee tääl käy viel ihmisii :D ja moro pallopää :) oli just tossa aikamoine koeviikko vaikka oon vasta ysillä :D ja nyt viikonloppu ja jees fiilis sit kahen viikon tetti ja syysloma :)

        joo helmi! mut meil o iha sika lyhyt syysloma....:( mut joo tää viikonloppu alko hyvi mut tänää ei oo mitää tekemistä !!!!! :DD


    • pallopää xD

      joo o... no emt ei se ehk mahdoton mut joo mul käy aina nii et ihastusksen paraskaveri? lähes ainkai:D tykkää musta -___- mut en nyt oo varmaa tykkääkö sen kamu musta ei pakol mut oon huomannu et kyylää usei ja sit ku jos ollaa pari jossai jutus kaikki luokan pojat sekoo ja huutelee kaikkee paskaa :DDD mut siis en tosiaan oo varmaa mut tää mun ihastus ei kuitenkaan oo mitää kiinnostusta näyttäny ! :(
      mut aina voi yrittää en vaa tiä miten..? siis ollaa samal luokal mul o se fb! mut ei puhelin numeroo :(( en uskalla pokkana kysyy silt mitää oon aika ujo.. en kauheen riippy mielialasta ja muutenki:P ite en pidä itteeni kauneeni enkä usko et moni muukaa mut joo meni jo ohi aiheen??:DDDDDDdd ihan sama en ees enää muista mitä oon kirjottanu XD

    • awws;)

      mulki kävi joskus nii et ihastuksen kaveri tykkäs must ! mut sit aloin tykkää siitä joka tykkäs musta:DD tarpeeks epäselvästi kirjotettu?? oot kaunis iha varmasti ! :) ja joo ..:D

    • pallopääxD

      juu kyl mää varmaa oikein ymmärsin:)

      mut eikö sekin tykänny viel susta? vai mitä muistaisin et lähettelette jotai aina välil kuis teil ny menee?(:

      kuinka mä voisin näyttää sille yhelle et oon ihastunu siihe ?? musta tuntuu et moni luokan tyttö tykkää siit kaikki o aina sillee ihihihihi nauraa sen jutuil ja muutenki sillee ihkuuu :DD no joo selkeetä mut mä harvemmi ees puhun sille tai muillekkaa mu luokkalaisil pojil! :D mite vois faces alkaa puhuu...?? :D

    • awws;)

      niinno ei meil mitenkäää kouluski se o ku en olis olemas ja bussis yms..:( jos tulis ees välil juttelee nii tietäs et se välittää..:d nii ja alat vaa puhuu luokkas pojille !!!!!! emt faces varmaa alkuu et moi mitä tuli läksyks..??:DD jotai tommost en tiä ! missähä ne muut on?? hölmöliini, thyee, someone helper,perusperuss jne:DD

    • awws;)

      eikö tääl enää käy ketää..?? vai kääynkä mä vaa liia usein..:D no joo vois sitä sit lopettaa tääl käynni ku tääl ei käy ketää

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      212
      34381
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      256
      22014
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      440
      11119
    4. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      83
      7449
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6665
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      53
      5045
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      196
      4097
    8. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      45
      1714
    9. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      34
      1656
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1627
    Aihe