Pukeutuminen haastattelua varten?

Meijeriopiskelija

Moi, kysyisin pukeutumisesta haastattelua (harjoittelupaikka) varten. Kyse on meijeristä, joten käsitykseni mukaan mitään pukua ei tarvitse laittaa, mutta millainen asu olisi ok? Sopiiko esimerkiksi joku siisti neule ja suorat housut? Meikkiä ei voi suositella tietojeni mukaan eikä muutenkaan mitään hajuvettä ja muuta kun kyseessä elintarvikeala... Mutta onko tuo "asu" käypä teidän mielestä? Lisäksi, jos jollain olisi tietoa mitä siellä voitaisiin kysyä olisin tosi otettu ja muutenkin valmistautumisesta. En siis ole koskaan ollut haastateltavana joten olen kyllä todella pulassa näin henkisesti :/

46

3344

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • meijeriopiskelija

        Kiitos vinkeistä. Oikein paljon onnea myös omaan haastatteluusi :)


      • onnea haastatteluun
        meijeriopiskelija kirjoitti:

        Kiitos vinkeistä. Oikein paljon onnea myös omaan haastatteluusi :)

        Kiitos onnitteluista, niitä aina tarvitaan. :)


      • 12651
        onnea haastatteluun kirjoitti:

        Kiitos onnitteluista, niitä aina tarvitaan. :)

        Pilkun viilaajana "onneksi olkoon" on kai enemmän onnittelu, tuossa on kyse onnen toivotuksesta.

        Haastatteluun voi mennä ihan hyvin suorissa housuissa ja siinä neuleessa. Itse olen mennyt joihinkin paikkoihin farkuissa ja siistissä pitkähihaisessakin ja saanut paikan. Pääasia siis, että vaatteet ovat siistit ja asialliset. Hajuvettä tuskin tarvitsee laittaa. Neutraali meikki on hyvä (ripsari, iho puuterilla tms siistiksi) jne, jos normaalistikin käyttää. Kyllä ne sitten sanoo, jos duunissa ei saa käyttää meikkiä ollenkaan.

        Keskittyisin enemmän haastattelukysymyksiin valmistautumiseen. Missä olet hyvä, huono, mitä tiedät tästä työpaikasta ja -alasta, kerro itsestäsi, miksi olisit hyvä valinta meille, miksi juuri meidät valitsit harjoittelupaikaksi... jne

        Todennäköisesti harjoittelupaikasta kun on kyse, he lähinnä katsovat, että olet siisti ja asiallinen ja todella kiinnostunut alasta... Että elä stressaa liikaa. :)


    • Pallojuusto

      Eiköhän ihan siistit vaatteet riitä, kun tuleva työasu tulee firman puolesta.

    • Lykkyä.....

      Itse laittaisin hiusmyssyn ja puhtaat verkkarit.

      • huhhuhhuhhuhhuhhuhhu

        Jessus... Muista ihmeessa myös croksit ja maalaa suomalainen lippu otsaan.


    • Ei niin väliä

      Melkein mihin tahansa pääsee työharjoitteluun, koska teet firmoille töitä ilmaiseksi, joten enpä usko että vaatetuksella on paljon väliä. Ei sinne tietystikkään puliukon näköisenä kannata mennä, mutta normaalit vaatteet ja siisti olemus riittänee.
      Itse olen mennyt aina työhaastatteluun ihan tavallisissa arkikamppeissa, ja aina olen töihin päässyt.

      • djfgjfjfjfj

        En nyt haluaisi olla mikään pilkunviilaaja, mutta kyllä tässä on kyse ihan palkallisesta harjoittelusta. No, ilmeisesti ei siis siittä pukeutumisesta nyt mitään aivan hirveetä painetta tarvitse ottaa. Kiitti vaan, en ehkä mitään hiusmyssyä ja verkkareita kuitenkaan ajatellut päälleni laittaa (vois tulla pakit aika äkkiä), huvinsa kullakin tietysti.

        Onneksi ei ole mitään lävistyksiä tai tatuointeja joten ei tarvitse niistä huolehtia. Kiitos vaan kaikille asiallisille ja vähemmän asiallisille vaivaanäkeville, tietenkin jos jollain on vielä jotain mielessä niin voi kertoilla. Esim. siittä mitä siellä voitais mahdollisesti kysellä. Tietenkin olen katsonut yleisesti että mitä mahdollisia kysymyksiä voidaan esittää, mutta jos joku on ollut vaikka juuri harjoittelua varten haastateltavana ja vielä samaa alaa niin aina parempi :)


      • kuulostaa uskom.
        djfgjfjfjfj kirjoitti:

        En nyt haluaisi olla mikään pilkunviilaaja, mutta kyllä tässä on kyse ihan palkallisesta harjoittelusta. No, ilmeisesti ei siis siittä pukeutumisesta nyt mitään aivan hirveetä painetta tarvitse ottaa. Kiitti vaan, en ehkä mitään hiusmyssyä ja verkkareita kuitenkaan ajatellut päälleni laittaa (vois tulla pakit aika äkkiä), huvinsa kullakin tietysti.

        Onneksi ei ole mitään lävistyksiä tai tatuointeja joten ei tarvitse niistä huolehtia. Kiitos vaan kaikille asiallisille ja vähemmän asiallisille vaivaanäkeville, tietenkin jos jollain on vielä jotain mielessä niin voi kertoilla. Esim. siittä mitä siellä voitais mahdollisesti kysellä. Tietenkin olen katsonut yleisesti että mitä mahdollisia kysymyksiä voidaan esittää, mutta jos joku on ollut vaikka juuri harjoittelua varten haastateltavana ja vielä samaa alaa niin aina parempi :)

        Palkallinen harjoittelu? Vieläkö jossain sellaisia harrastetaan?


    • Ennen muuta

      Piilota mahdolliset tatuoinnit ja poista näkyvät lävistykset.

    • gjdgufgklkjhg

      Menin aikoinani työhaastatteluun sisustusliikkeeseen. Päälläni villaneule, löysähköt farkut ja jalassa skedet, päässä pörröiset tulipunaiset hiukset. Ensimmäisenä ovella vastaan käveli mies pukupäällä ja mietin hiljaa melessäni, että tämä taisi olla tässä.. Vaan kuinkas kävikään, seuraavana päivänä aloitin työt ja olinkin liki 3 vuotta heillä töissä, kunnes erosin itse ja vaihdoin työpaikkaa toiseen, jossa tällä hetkellä jo puoli vuosikymmentä olen työskennellyt. Onnistunut haastattelu oli toki syy miksi minut palkattiin, mutta osansa oli myös sillä että erotuin paitsi persoonana, niin myös ulkoisenolemukseni puolesta muista hakijoista. Silloin päätin, että alani töitä hakiessa en koskaan tule pukeutumaan jakkupukuun ja korkokenkiin, kuten niin monet muut tekevät.

      • naisilla helppoa!

        Eiköhän ainut syy palkkaamisesi ollut kuitenkin ulkonäkösi: pomolle enemmän virikkeitä itsetyydytykseen. Tai ehkä annoitkin sille. Mene ja tiedä.


    • eunukki1

      Rinnat kannattaa laittaa hyvin esille.. se tehoaa miehiin. Puhtaat alushousut myös kannattaa vaihtaa. - Näillä pärjää jo hyvin.

    • no stress

      Pukeudut vaan seksikkäästi ja niin, että meijerit näkyvät paitasi alta. Hyvin se menee.

    • työnantaja

      Työhaastatteluun kannattaa aina mennä siististi pukeutuneena. Naisella kevyt meikki, suorat pitkät housut ja siihen siisti neule on ihan hyvä. Myös farkut jalassa voi mennä mutta siinä tapauksessa kannattaa laittaa bleiseri tai joku muu pukeva jakku. Muuten farkkuja ei kannata laittaa. Farkut on oltava puhtaat ja ehjät, siis siistit. Avoinaisissa kaula-aukoissa ei pidä mennä työhaastatteluun. Eikä hajuvesiä. Silläkin on merkitystä onko työhaastattelija nainen vai mies. Mutta koska ei etukäteen tiedä haastattelijasta mitään, ei oikein voi neuvoa. Haastattelussa voidaan kysyä harrastuksista, opinnoista, ajokortista, entisistä työsuhteista, luottamustoimista.

      Monesti sen jutustelun tarkoitus havaita, kuinka henkilö tulee toimeen ihmisten kanssa. Joku voi esim. mennä lukkoon työhaastattelussa ja sehän ei ole hyvä piirre ihmiselle joka on esim. hakeutumassa asiakaspalvelutehtäviin.

      Harrastuksista ja muista tekemisistä voi laittaa omaan cv:hen. Paljon olisi apua kansiosta ns. portfoliosta, mihinkä olisit koonnut opintotodistuksia, työtodistuksia, valokuviasi harrastuksen parissa. Esim jos harrastat ratsastusta, niin kuvasi hevosen selässä ja vähän tekstiä milloin olet harrastuksen aloittanut jne. Tai jos harrastat marjojen poimimista niin siitäkin jotain jne.

      Ota myös selville mitä se meijeri tekee, mihinkä olet menossa töihin. Netistä varmaan löytyy tietoa. Myös maidon tie maatilalta kuluttajalle olisi hyvä tietää. Sekin tieto löytyy netistä. Siis pohjatyöt on tehtävä.

      Mitä sinulta kysytään? Oletko menossa toimistotyöhön vai jalostukseen. Toimistotöissä ja muutenkin on hyvä osata vastata kysymykseen mitä tietokoneohjelmia osaat käyttää. Voit myös itse kehua itseäsi että opit käyttämään hyvin nopeasti uusia ohjelmia. Myös jalostuksen puolella käytetään tietokoneohjattuja koneita.

      Sinulta voidaan myös kysyä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Oletko allerginen jollekin. Poltatko tupakkaa. Oletko joustava...jne. Hyvät asiat itsestäsi voit ihan reilusti sanoa työhaastattelussa. Mutta valehdella ei kannata. Jos osaat jotain oikein hyvin mistä olisi työhön hyötyä, kannattaa kertoa se.

      Kaikkein tärkein on oma asenne ja oppimishalu ja kiinnostus yritystä kohtaan mihinkä olet menossa.

    • helou!!!!!

      voin sanoa pari asiaa mitä EI kannata laittaa. ei liian lyhyttä hametta, ei huorameikkejä, ei liian paljastavia vaatteita! sit milt kannattaa näyttää: puhtaat hiukset, tuoksu hyvälle, varaudu mahdollisiin kysymyksiin, puhtaat kynnet, ja hyvä asenne niin hyvin se menee!

    • 12+6

      Asu vapaa mutta pakollinen.

    • Jep77

      Tule sellaisena kuin olet. Siisti neule ja suorat housut ok. Jos on tatuointeja, on syytä piilottaa, muuten käy huonosti.

    • Viuhuva nakki

      Miten ois jos menisit alasti... Ite ainakin menisin.

    • .............

      Nykyisin työhaastatteluihin pukeutuminen ei ole NIIN tärkeää, paitsi silloin, jos on kyse jostain asiakaspalveluhommasta, jolloin tietysti alaan sopiva vaatetus. Eli pankkivirkailijalla jakkupuku, mutta varaosaliikkeen myyjälle ne farkutkin käy, jopa paremmin kuin se jakkupuku. Meijerillä tuskin olet tekemissä kauheasti asiakkaiden kanssa (vai?), joten pukeutumisesta ei tarvitse stressata (sanomattakin lienee selvää, että rentun näköisenä ei pidä mennä). Ennemmin olen sitä mieltä, että liian siisti pukeutuminen voi tuoda negatiivisia mielleyhtymiä. Esimerkiksi autoasentajaksi jos haluaa, niin haastatteluun ei kannata mennä vaaleanpuneisella jakkupuvulla eikä miesten kravaatti kaulassa.

      Tietämässä meijerialasta mitään mielikuvia enempää, minä itse pukeutuisin ennemmin farkkuihin tai muihin siisteihin housuihin, mutta en suoriin housuihin. Paitana jokin siisti, neutraali paita.

      Itse olen aina pitänyt pahimpina sellaisia "kerro itsestäsi", " kolme parasta puoltasi/heikkouttasi" ja muita avoimia kysymyksiä. Noita kysytään yleensä aina, joten kannattaa varautua niihin. Lisäksi mielestäni hankalia kysymyksiä on sellaiset "miksi haet tänne vasta nyt" -tyyliset. Mitä tuohonkin "kuuluisi" vastata?

      • vapunen.

        Näkee, ettet ole mihinkään kunnon työpaikkaan hakenut jos tuollaisia kysymyksiä työhönottaja kysyy :D. Taisit vaan keksiä päästäsi kun yrität päteä.


    • Mansikki kerma

      Ehdottomasti valkoset haalarit, kumpparit, myssy ja maski päälle.
      Pitäähän sun tehä vaikutus työn antajaan, et täs mä oon valmiina töihin.
      Kumpparit ehdottomasti, niin se osottaa kokemusta meijeri alalta, koska meijerissä maito roiskuu ja vuoron päätyttyä lattiat hulventii vedestä, kun paikkoja pestään.
      Maski, päähine ja haalari kuvastaa, et sä tiiät tasan tarkkaan, kuin hygieenistä meijerityö on.

    • Ensimmäinen työhaastattelu? Itse meni normikuteissa enkä päässyt duuniin. Johtuisko siitä, että olin 15vee ja hain paikkaa, johon kyvyt ehkä ei olis riittäneet? Viimeiseen haastatteluuni menin haalareissa ja yltäpäältä likaisena. Sinne pääsin samantien, koska jo ulkoasu viittasi tekevään henkilöön....

    • kymmenenpaikkaa

      No eipä tuosta pukeutumisesta kannata paineita ottaa. Täällä monenmonta haastattelua läpikäynyt ihminen ja useinmiten sen paikan saanut minkä halunnut. Persoona vaikuttaa pukeutumista enemmän. Itse olen joka haastattelussa käynyt normiarkivaatteissani, eli farkut ja siisti paita. Pääasia, että on siistiä. Kysymyksiä ei kannata etukäteen panikoida, tuo "mitähän tohonkin nyt sitten vastais" kannattaa ottaa mielummin siltä kantilta, että okei, vastataan nyt rehellisesti. Opettele puhumaan järkevää kieltä. Kielenkäyttö on tärkeää. "Onx täs niinku sit mun mesta". Kohtelias käytös, siistit vaatteet ja siisti ehostus ilman ylilyöntejä. Niillä pääset pitkälle.

    • Minkkiturkki ja sukk

      Laita minkkiturkki päällesi kun jo on näin talviset kelit. Sit alle sellaset ihomyötäiset mustat läpikuultavat'sukkahousut, josta punaset sringit loistaa läpi ja tiukka paljastava toppi, josta rinnan suorastaan pursuaa ulos, niijotta miespuolisella työhönottajalle tulee valtava 'stonde'tarve kannatella niitä, siis joos olet nainen

      Muista ottaa röökiaski mukaan ja ole kohtelias ja tarjoa miespuoliselle työhönottajallekin röökii kun sytyttelet ekaa ite, riisuttuasi minkkiturkkisi.

      Luo raukeita syviäkatseita ylhäältä alas, suu hieman raollaan, muista nikata silmää ja nytkytellää lantiotasi sporttisesti, se antaa sinusta urhelullisen ja 'älykkään' kuvan.

      Kylsesiitä.**

    • NeuvostaVaari

      Olet varmasti jo saanut monta samanlaista vastausta, joten omanikin on mahdollisesti vanhan toistoa, mutta sanonpa silti : )

      Siisti, asiallinen olemus tottakai, mutta myös oman persoonallisuuden näyttäminen on mielestäni tärkeää. Miten muuten erotut muiden hakijoiden joukosta ja jäät haastattelijan mieleen? Jos kaikilla on samanlainen paita ja housut, niin se millä teet vaikutuksen on käyttäytymisesi ja sanomasi, ainutlaatuinen persoonasi.

      Joten neuvoni onkin;
      Pukeudu niin ettei se loukkaa tai häiritse ketään.
      Ei siis liian paljastavaa (ts. avaraa tai miniä), pelottavaa (näyttävät tatuoinnit ja lävistykset piiloon) tai muuten provosoivaa (esim. herjaavia, rasistisia ym. kuvia/tekstiä).
      Oleellista on pukeutua haettavan työpaikan mukaan. Työpaikkoja ja työasuja on monenlaisia. Joissakin töissä käytetään tietynlaista "uniformua", kun taas jossain toisessa asu on vapaavalintainen. Joten kannattaa pukeutua sen mukaan mitä sinulta odotetaan. Pari esimerkkiä; Jos haet asiakaspalvelu töihin, ulkoinen olemuksesi on todella tärkeää. Mutta jos taas teet työtä itseksesi ja työntulos ratkaisee, pukeudu niin että näytät kykeneväsi hommaan, näytä siis reippaalta ja toimeliaalta.
      Mutta myös oman tyylin ilmaiseminen on positiivista, kun sen tekee oikealla tavalla. Voit käyttää sinulle sopivia/ lempivärejäsi, mukavia vaatteita ja materiaaleja, joissa tiedät viihtyväsi sekä hyvin istuvia/parhaita puoliasi korostavia malleja. Eli toisinsanottuna, sellaisia vaatteita joissa sinulla on hyvä olla ja tiedät näyttäväsi hyvältä sekä itseltäsi. Silloin hyvä olosi näkyy myös ulospäin ja sinun on helpompi keskittyä itse asiaan, eli haastatteluun. Ja haastattelijakin saa sinusta aidon kuvan.

      Mitä käyttäytymiseen tulee, niin älä esitä mitään vaan ole aidosti oma itsesi. Oikea luonteesi paljastuu kyllä ennemmin tai myöhemmin, joten työnantajasikin arvostaa varmasti rehellisyyttä. Eipähän tule myöhemmin mitään yllätyksiä.

      Kannattaa myös miettiä etukäteen mahdollisia kysymyksiä, sekä vastauksiasi niihin. Se vähentää jännitystäsi, kun et tiedä muutenkaan mitä tuleman pitää, niin ainakin olet jo valmiiksi miettinyt ja jäsennellyt ajatuksia päässäsi eikä sinun tarvitse kuluttaa kummankaan aikaa miettimiseen työhaastattelussa. Huomaat merkityksen sitten tositilanteessa. Jännityksen takia saattaa helposti mennä lukkoon ja vastauksia voi olla vaikea löytää. Mutta kun olet jo kertaalleen käynyt vastaukset läpi mielessäsi, niistä on helpompi saada kiinni ja muotoilla asia suussasi oikeaan muotoon.

      Tottahantoki haastattelu on jännä paikka kenelle vain, mutta kannattaa yrittää olla mahdollisimman rentona, sillä silloin ajatus kulkee paljon vapaammin ja luovemmin. Jos pohdit pitääköhän työnantaja sinusta ja osaatko toimia oikein, niin muista seuraava asia; haastattelijasikin on ihan samanlainen ihminen kuin sinä. Hänellä on samat tunteet ja pelot kuin kenellä tahansa, hänkin tekee virheitä sillä inhimillisiä olentojahan tässä kaikki ollaan. Riittää, että teet parhaasi! Tämän tajuaminen auttaa käsittelemään asiaa realistisesti, eivätkä odotukset ja pelot kasva liian suuriksi.

      Toivottavasti näistä ohjeistani oli jotain apua sinulle ja muillekin samassa tilanteessa oleville. Eka kerta on aina vaikein, mutta sen jälkeen se helpottuu kerta kerralta.
      Onnea haastatteluun!

    • Setä neuvvoo**

      Oletko jännittävää tyyppiä,? Panikoitko turhista.??

      Ei hätää poikkea ennen haastattelua paikallisessa räkälässä muutamalla tuopilla, niin pääset tuhasta jännittämisestä ja haastattelusi sujuu kitkatta ja sinulta juttua tulee kuin 'ketunkuraa' konsanaan.

    • Lapiota Lapiota

      Samantyyliset vaatteet kun haastattelijallakin on. Jos haastattelijalla näkyy tissivako niin sullakin sitte täytyy näkyä, sitä vaan on hankala tietää etukäteen millaiset vaatteet hastattelijalla on, no se paikka antaa osviittaa millaista vaatetusta siellä käytetään ja jos olet ihan huipputyyppi ja ne tarvitsee sut, niin ihan sama vaikka et olisi käyny kuukausiin suihkussa ja parta ajamatta sun muuta härpäkettä päällä. Kannattaa ottaa siis varavaatteet mukaan ja vaihtaa oikeanlaiset kuteet päälle, kun firman lookki selviää lähemin.

    • rekrytoijamies

      Tässä muutamia vinkkejä, jotka kannattaa huomioida työpaikkahaastattelussa:
      -siisti pukeutuminen; tarkoittaa puhtaita vaatteita, ei liian räikeää, eikä liian paljastavaa asustusta, eli sellaiset vaatteet, millä esimerkiksi voisit mennä isovanhempien syntymäpäiville
      -älä valvo pitkään haastattelua edeltävänä yönä
      -hiukset siististi harjattuna/kammattuna
      -henkilökohtainen perushygienia kunnossa, huom! kynnet siistit ja hampaat harjattuna
      -ei edellisiltana alkoholia, hapansilakkaa, valkosipulia tai muuta vastaavaa
      -reipas ja rehellinen käytös
      -ole oma itsesi, mutta kontrolloi käytöstäsi, älä erehdy näyttelemään erilaista kun olet
      -vältä maneereita; sormien rummutus, nenän kaivuu, hermostunut itsensä rapiminen yms.
      -kättely on yksi tärkeimmistä taidoista; luja ja määrätietoinen puristus
      -puhu selkeästi ja perustele tarvittaessa kantasi
      -katso aina haastattelijaa silmiin tai ainakin kasvoihin
      -älä liioittele ja suurentele asioita, jos ei ole kokemusta on parempi sanoa, että vielä ei ole tästä asiasta kokemusta ehtinyt kertyä, mutta Teiltä tulen sitä oppia hakemaankin
      -painota omia vahvuuksiasi, haastattelijan tehtävä on löytää heikkoudet
      -älä sorru ylimielisyyteen ja valehteluun
      -ja mikä tärkeintä; ole kohtelias ja lähtiessäsi muista kiittää kohteliaasti kaikkia haastattelijoita

      Näillä pääsee jo pitkälle. Onnea haastatteluun. Haastattelu ei ole koskaan turha, vaikka ei juuri sitä paikkaa saisikaan, joka haastattelu kasvattaa itsevarmuutta ja kokemusta selvitä vastaavista tilanteista.

    • miksi jännittääää

      Työhaastattelussa saat tietoa työpaikasta ja työtehtävistä. Näin voitte arvioida työnantajan kanssa sopivuutta työtehtäviin.

      • Prosessi-insinööri

        Harjoittelija meijeriin, daa. Duunit on prosessialan duuneja, joista nyt selviää normaaliälyinen vaikkei monopumpusta tai sentrifugista olis koskaan kuullutkaan. Tuskin kuitenkaan tuotantoon pääsee, harjoittelijat tekee aina ne pashkahommat, eli siivoaa hammasharjalla kiinnijämähtäneet pashkat ja tekee uusia letkuja jos jaksaa päivän pitempään olla.


    • Kurrman

      Hai ehkäpä valkohaalari ja hiusmyssy olisi edustava ja varteenotettava kokonaisuus kysyiseen tilaisuuteen.

    • ...

      neule ja siistit housut sopivat hyvin. Ei liian paljastavaa. Meikkiä voi olla, mutta vain vähän, esim. vähän ripsiväriä. Ensivaikutelma on tärkeä, joten tervehdi ja esittele itsesi reippaasti, muista katsoa silmiin. Kuuntele mitä haastatteli kysyy ja vastaa rehellisesti. Älä käytä yleisiä olen sosiaalinen, opin nopeasti yms., niillä et erotu joukosta! Kun kerrot omia hyviä puoliasi, muista perustella sanomasi, esim. "aikaisemmassa harjoittelussani minua kehuttiin ahkeraksi ja tunnolliseksi työntekijäksi". Jos haastettalija pyytää kertomaan itsestäsi kerro lyhyesti koulutuksestasi, harrastuksista ja aiemmasta työkokemuksesta (jos olet ollut työttömänä kerro mitä olet sinä aikana tehnyt esim. työttömyyden aikana kävin säännöllisesti kuntosalilla)
      Haastatteli saattaa kysyä ns. huonoja puoliasi, joten kannattaa miettiä etukäteen mikä itsessä on huono puoli, kerro myös mitä olet tehnyt "parantaaksesi" huonoja puolia. Keksi myös joku kysymys minkä voit haastattelijalta kysyä lopuksi (hän varmaan kysyyy onko sinulla mitään kysyttävää..)

      tossa vielä video työhaastattelusta, kannattaa vilkaista :)
      http://www.youtube.com/watch?v=apYuFLE7djU

    • ehdotus123452366w677

      Erotu työhaastattelussa.
      Asioita joita ehdottomasti pitäisi ainakin kerran kokeilla:
      - Mennä haastatteluun mahdollisimman vähissä vaatteissa ja olla hyvin provosoiva ehdottelemaan.
      - Ottaa myymisasenne haastattelussa ja myydä jotakin arvokasta haastattelijalle. Jos et pääse töihin, niin ainakin tulet vauraamaksi - ja voit perustaa itsellesi yrityksen tuloilla, jotka tee haastattelutilanteissa.
      - Mahdollisemman erikoiset ja mieleen painuvat vaatteet. Muumipukua kannattaisi kokeilla. Muutenkin satuhahmovarusteilla saat paljon säpinää haastattelutilanteeseen. Voit jopa tulla uudellaisella asenteella valituksi.
      - Ota selvää haastattelioiden taustatiedoista ja lahjo heidät etukätteen jollain tavalla.

      Tuossa muutama vinkkiä haastattelutilanteeseen, joilla ainakin teet kaikkien muiden elämän iloisemmaksi. Ja varmasti pääset jollain noista menetelmistä oikein toteutettuna töihin lopulta. Olen aivan saletin varma. Kokeile!

    • TimppaTT

      Alasti on hyvä! Täten viestittää, ettei ole mitään salattavaa ja on siis perin rehellinen!

      • Jokutijok'

        No strippareille tuo puolialastommuus ei varmaan haastiksessa
        oo haitaksi. :D ;)
        Ja kyvyt löytyy ku ottaa ne loputki vaatteet pois. :D


    • teeskentelyä

      Voihan huh huh mitä ohjeita, varsinkin rekrytoijamieheltä! Just toi, kun mietit päässä noita kaikkia ohjeita, alkaa se jännitys. Kamalaa, että pitäisi MUKA jokainen oma sana, ajatus, ele, ilme, liike ym koko haastattelun ajan pitää mielessä ja kontrolloida. Voi hel--tti, täähän on teeskentelyä, jos mikä! No, kaikenlaisia rekrytoijia... onneksi ite saa valita, mihin firmaan sitä elämänsä päiviä kuluttaa..

    • OO...

      Miten työhaastattelu voi olla ongelma?
      Joka tapauksessa ne valitsee siihen sitten sen minkä katsovat parhaakseen.

      • aadolfi

        Voi joutua töihin, siinä se ongelma. Työkkäristä jos on pakotettu johonkin harjoittelijan paikkaa hakemaan niin menee tuet jos ei ole kunnolla ja tee töitä lähinnä palkatta.


      • Haukinainen
        aadolfi kirjoitti:

        Voi joutua töihin, siinä se ongelma. Työkkäristä jos on pakotettu johonkin harjoittelijan paikkaa hakemaan niin menee tuet jos ei ole kunnolla ja tee töitä lähinnä palkatta.

        Silloin kannattaa puhua jotain ihan hämäriä työhaastattelussa ja sanoa lähtiessä että nyt meen kaljalle. Tai sitten menee haastatteluun ja välttelee kaikkia kysymyksiä. Aika helppoo. Kyllä ilmaitöistäkin saa kenkää nukkuu tarkoituksella pommiin joka päivä ja valittaa tämän hetken elämän raskautta.


    • lypsylehmäfanimies

      Normaali siistit vaatteet riittää ja normi meikit naamaan ettei näytä ihan krapulaiselle näytä.

      Haastattelussa puhu niitä näitä normaali juttuja. Jos palkkatoivetta kysytään, niin sano vastaa vastakysymyksellä että mikä se nyt teillä on tähän työhön. Muutenkin vastaile vastakysymyksillä ja jotain pitäisi kertoa itsestä niin kerro kahden lauseen rento tarina. Aina kannattaa suoraan kysyä että mitä haluatte tietää.

      Muista työsopimus kirjallisena.

    • -9803

      Farkut ja siisti paita riittää hyvin. Ei hajuvettä. Normaali kevyt meikki esim ihon virheet piiloon, ripsari ja huulikiilto.

      Kätellessä katso silmiin, tule paikalle esim. 5 min etuajassa, hymyile tervehdittäessä.

      Valmistaudu kysymyksiin:
      - miksi sinua kiinnostaa tämä työ
      - sano 3 ominaisuutta, missä olet hyvä
      - sano 3 ominaisuutta, missä olisi parantamisen varaa
      - mitä uratoiveita on
      - missä näkisit itsesi olevan 5 vuoden päästä
      - mieti mitä kysymyksiä sinulla on yrityksestä (työajat jne)

    • nainen 24v

      Kannattaa ennemmin keskittyä niihin kysymyksiin kuin pukeutumiseen. Ihan normaalit arkivaatteet riittää, kunhan ovat siistit. Eli istuvat ja ei mitään reikiä, paskaa, tai kulumia missään. (Niin, sitä pikku läiskää kengänvarressa joka näy ei lasketa). Paperit siististi mukana (koulu- ja työtodistukset) ja ei rutussa. Naisilla meikkiä kevyesti. Jos jonnekin siivousfirmaan menet haastatteluun, niin riittää kunhan menet sovittuna aikana...

      • nainen 24v

        Niin ja meijeriin haastatteluun voi laittaa meikkiä, hiuslakkaa ja koruja ym. mutta yleensä haastattelussa tehdään selväksi että työssä niitä et saa käyttää. Myös kynsilakka kielletty työssä.


    • vxcvxcvvc

      Jos ruuan kanssa ollaan tekemisissä niin ei kannata laittaa mitään ylimääräistä. Töissä ei saa pitää koruja, joten jos niitä on paljon niin kannattaa oottaa pois jo haastattelussa. Työ on ilmeisesti fyysisesti rankkaa, joten missään kovin naisellisessa ja tyylikkäässä vaatetuksessa ei kannata mennä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe