YLE haukkui taas Mannerheimiä

Nyt riitti

Ikäänkuin itsenäisyyspäivän kunniaksi YLE haukkui tänään Hullu-Juttu ohjelmassaan Mannerheimin sotarikolliseksi. Ei varmasti sattumaa, että lähettävät sen itsenäisyyspäivänä.
Mihin YLE:stä voi valittaa, pakkohan sillekin on löytyä taho joka sen toimintaa valvoo?

30

242

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei YLE:n sonnasta

      voi valittaa. Voi vain maksaa, jotta rikollisilla YLE:ssä juhlat jatkuvat.

      • voi voi

        Valitettavasti totuus sattuu..


      • yle alas!
        voi voi kirjoitti:

        Valitettavasti totuus sattuu..

        yle pitää yllä väärää tietoa...yle valhtelee ja kieroilee ! yle als!


      • se totuus
        voi voi kirjoitti:

        Valitettavasti totuus sattuu..

        että yle on sairas kyllä harmittaa mutta ei satu.


      • ilman näyttöjä
        voi voi kirjoitti:

        Valitettavasti totuus sattuu..

        valhe ärsyttää.


      • Sa ole tyhma jatka

        ihanaa että kohta maksamme veroja mamujen ihailusta ja kaiken suomalaisuuden vähättelemisestä!
        Ai niin, mehän teemme nytkin niin...


    • valtio valtiossa

      Muu Suomi säästää itsensä hengiltä ja ylessä ituhippien suojatyöpaikat vain lisääntyvät. Puhumattakaan siitä, että yleveron myötä ylen tulot moninkertaistuvat.

      • hakkeri1

        Sanoisin, että eri turvallisuusorganisaatiot ovat kuin valtio valtiossa. Poliisi ja puolustusvoimat. Sieltä ne suojatyöpaikat löytyvät. Ja yrittävät päästä koko ajan yhä enemmän ja enemmän kiinni kansalaista koskeviin tietoihin, kun valtion eri hallinnonalojen tietojärjestelmät tulevat yhteensopiviksi. Sieltä se todellinen uhka tulee ja vielä verovaroilla.


      • yle on uhka!
        hakkeri1 kirjoitti:

        Sanoisin, että eri turvallisuusorganisaatiot ovat kuin valtio valtiossa. Poliisi ja puolustusvoimat. Sieltä ne suojatyöpaikat löytyvät. Ja yrittävät päästä koko ajan yhä enemmän ja enemmän kiinni kansalaista koskeviin tietoihin, kun valtion eri hallinnonalojen tietojärjestelmät tulevat yhteensopiviksi. Sieltä se todellinen uhka tulee ja vielä verovaroilla.

        poliisi saa tutkia minun puhelinun...ja kaikki tietoni....mitä sitten...mutta yle pakottaa suomalsiet kunteleman omaa ideologista saastettaan.....suomalaisuus ja kaikki mikä on suomalaisille "pyhää" revitään paska-ylen kautta lokaan! Jos ylen voisi ampua, ampuisin heti!
        Se jolla on tiedotus vallassaan on paljon vartija!
        Mikäs rikollinen hakkeri1 on, kun poliisia pelkää?


    • tutkija3

      YLE kuuluu sananvapauteen ja sitä ei voi rajoittaa. Yritystuet tässä maassa pitäisi lopettaa yrittäjien henkilökohtaisen omaisuuden lisääjänä. Sieltä ne ROSVOT löytyvät.

      • kommunismi pois tääl

        yle ei pidä yllä sananvapautta vaan yle pitää yllä tietosulkua! Sinä olet umpikuuro kommunisti ja sinun aikas oli ja meni!
        kuinka kehtaat väittää ylen toimintaa tiedonvälitykseksi.....no kommari kun olet et erota oikeeta väärästä! Yäk!


    • Äimänä.

      Miksei totuutta saisi kertoa, eletäänkö täällä vielä Pohjois-Korealaista aikaa historian totuuksissa?

      • hakkeri1

        Niin, siis Mannerheimhän oli bisse, jos tarkkoja ollaan. Mieskauneus ulaanirykmentissä kiinnosti eikä siinä mitään pahaa. Komeitahan he olivat. Tässä mielessä YLE on ollut väärässä, jos se on jotain muuta väittänyt.


    • maanjärj. ylen alle

      Minä olen niin tympäätynyt tuohon kommunstien tiedotuslaitoksen, että en omista koko TV:tä! Linanjuhlat katsoin netistä!

      Ylen kommunistit eivät lähde kuin kulumalla viroistaan....heillä on joka vuosi 2 viikon ylimääräinen loma yle maksaa/me......ne ovat kaikki niin umpikieroja ....... jätin tahallani tuohon sanan, jota en viitsi kirjoittaa tarkemmin siihen, mutta inhoan yleä!!!! Siellä ei ole yhtään oikeesti isänmaallista ihmistä, kaikki ovat myyneet sielunsa kommunismille ja se hulluus ei irtoa pieksämälläkään.....yle pitää "kaataa", mutta nyt kun ne vielä pakottavat maksamaan palkkansa meikäläiselläkin, niin se ei kaadu rahan puutteeseenkaan!

    • On totuuden aika

      Mannerheim oli sotarikollinen, siitä ei päästä yli eikä ympäri.

      • rtm.

        Mannerheim vapautti Suomen Venäjän vallan alta. Ilman häntä Suomalaisia ei tänä päivänä olis juurukaan olemassa. Luultavasti muutamia saattaisi löytyä jostain Siperian erämaista. Vasemmistojohtajat on sotarikollisia. On nolo ja karmea asia, että juuri itsenäistyneen Suomen vasemmisto, meni Venäläisten puolelle ja rupes sotimaan ja tappamaan oman maan kansalaisia, eikä siis halunnut miehittäjää ajaa maasta, vaan vihollisen rinnalla hyökkäsi rajusti omiaan vastaan. Mannerheim talonpoikaisarmeijallaan lopetti moisen meiningin ja ajoi sdpeen tukemat Venäläiset maasta ja Suomi oli vapaa miehittäjästä. Sodan loppuselvittelyissä, vihollisen puolelle loikanneilla, ei yleensä ole hääviset oltavat.


    • keksittyä potaskaa

      Mannerheim on herrasmies ja teki suomen eteen paljon.
      On mustamalattu mies jo moneen otteeseen.
      JO rittää!
      Eikö sitä muka ole ennen huomattu, että on sotarikollinen?
      Miksi sitä nyt hänen niskaan laitetaan?
      Ei mitään totuuspohjaa, niinkuin ei homoudestakaan.
      Hävettää suomalaisten puolesta.

      Hyvähän se on miehestä puhua mitä vaan kun ei ole
      puolustamassa, eikä sukulaisiakaan juuri elossa.

      • Ovat tyhmiä

        Todellisten ressukoiden puheita nuo homojutut ja sotarikolliseksi haukkumiset.

        Suomessa oli Venäjän vallan alle valmis osa ja se toinen osa, joka halusi itsenäisyyttä ja siinä käytiin taistelua. Sotarikollisiahan saadaan vaikka keistä, jos aletaan kaivelemaan aikaa.

        Tämä nykyajan Mannerheimin alasajoyritys mielipiteillään on vain peliä, raukkamaista taikka tietämättömien sanahelinää. Mannerheim johti suomea ja sillä siisti. Lopputulos on hyvä, koska itsenäisyys säilyi.

        Osasivat Airon ja muiden johtajien kanssa laittaa puolustuksen oikeaan paikkaan viime hetkillä.

        Suomessa on näitä omituisia jälkipuniikkeja, jotka saisivat mennä Pohjois-Koreaan aatemaailmaansa hakemaan turvapaikkaa, kun ovat niin kärttyisiä, kun suomesta ei tullut kommnustista valtiota.


    • marski on häpeäksi

      Mannerheim sai hyvääkin aikaan, mutta se ei poista hänen järkyttäviä sotarikoksiaan eikä hän siksi voi olla minun kansallissankarini. Luulisi nykyajan sivistyneiden ihmisten ymmärtävän vähän paremmin ja arvostavan kehityksen eteenpäin menoa perustavanlaatuisissa asioissa kuten ihmisoikeuksissa. Hyvä, että yle tuo rehellisesti esiin näitä tabu-aiheita, joita ei muut tahot pelkuruuttaan uskalla kun totuus sattuu isänmaanystävien egoon. Heti tunteet kuohahtavat ja ollaan puolustamassa jopa sotarikollista.

      • dkkj.

        Sdp,een organisoima punakaarti otti tietoisesti valtavan riskin aloittaessaan sodan omaa kansaansa (joka on sotarikos) vastaan ja asettuessaan miehitysjoukkojen puolelle pyytäen vielä lisää joukkoja Venäjältä, onneksi ne jäi sillä kertaa tulematta. Tullen tosin sitten parikymmentä vuotta myöhemmin, luultavasti ilman pyytämättä . Talvisodasta Mannerheim sanoi jossain puheessaan, että se oli osittain vapaussodan jatkoa, ollen siinä ilman muuta oikeassa.


      • Marksi hyvä mies

        Missä suhteessa Mannerheim oli sotarikollinen? Siinäkö että hän puolusti suomea ja siinä samassa kuoli n. miljoona murhanhimoista bolsevikkia?
        Ilman Mannerheimia sinunkin sukusi olisi takuuvarmasti jossain siperian suolakaivoksissa orjana..


    • Tuonela kutsuu

      Eikös Mannerheim ollut HOMO kuin Suomalainen poliisi. Ainakin sSuomalaisen poliisin "saa" = (vaatimus) päästää päiviltä.

      • loppuun käsitelty

        Ei homo vaan BI.


    • VITUN MULKUT!!

      ANTAISITTE JO SAATA'NAN LATNARIN MAATA RAUHASSA PERKELEEN HYEENAT!

    • Sitä vaan että

      Hullu Juttu ohjelman on tarkoituskin pureutua asioihin pintaa syvemmälle ja provosoida enemmän kuin perinteiset asiaohjelmat. Minusta ohjelma antaa mielenkiintoisia keskustelun aiheita tämä Mannerheim - juttu mukaanlukien. Nykynormien mukaanhan Mannerheim tosiaan olisi sotarikollinen, mutta voidaanko nykyisä "rikosten" jälkeen säädettyjä lakeja soveltaa tapaukseen? Eihän vanhat talot tai autotkaan ole uusien lämpö/päästönormien mukaisia? Mannerheim oli hieno mies aikanaan, ja Suomen pelastajana tulee aina olemaan kansallissankari.

      • sahaa omaa oksaa

        Ylellä menee huonosti, aamutv,kin loppui.


    • natsien kätyri oli

      "Freiherr", siis "Vapaaherra" ja vapaamuurari saksalais/hyrri murha-marski oli sotarikollinen.
      Kävi upseerikoulunsa Venäjällä, jossa oli hinttikeikari. Sitten tappoi Suomalaisia köyhiä sisällissodassamme, tapettujen joukkoon kuului aseettomia suurin osa, myös naisia ja lapsia...
      Hänellä oli jo siinäkin sakemannit apunaan.

      Toisessa maailmansodassa luotti sakemannien "ylivoimaan", mutta hävisi sotansa, ja lähti sperma viiksistä roikkuen pakoon valvontakomissiota Sveitsiin, muka "hoidattaan terveyttään" Kävi kuitenkin Suomessa mutkan kun valvontakomissio oli poistunut maasta. Hän kävi täällä esim. äänestämässä.
      Suoranainen ihme, etteivät Venäläiset tappaneet häntä.

      Suoranainen pelle ja hinttikeikari oli, lasten hyväksikäyttäjä, joka eli kulissiavioliitossa, kaikki pelkkää silmänlumetta. Natzihenkinen paskacoccare oli myös.

    • totta se on

      Manneiheim junaili meidät Hitlerin natsisaksan liittolaiseksi ja nämähän tappoivat muutamia miljoonia juutalaisia. Lisäksi hän ammututti omassa sisällissodassamme aseettomia punaisia vankeja.

      • kieroja ovat

        Sinä et tajua asian ydintä.....Mannerheim pani pahankin palvelemaan hyvää päämäärää! Mitä sillä on väliä, kun Hitler oli niin tyhmä kuin oli ja pystyimme käyttämään hänen tyhmyyttään hyväksemme ja saimme tarvitsemaamme sotakalustoa! Mannerheim ei luovuttanut juutalaisia päinvastoin Mannerheim teki päätöksen, että yhtään juutalaista ei luovuteta, sen jälkeen kun eräs uskovainen oli mennyt hänen luokseen ja näyttänyt Jumalan Sanasta kuinka käy sen joka koskeen Jumalan silmäterään= juutalaiseen!? Mannerheim teki päätöksen, että ei yhtään juutalaista luovuteta hänen päätöksellään!!!! Näin se meni oikeesti....sinä valkeudenenkeliksi pukeutunut et pysty minua huijaamaan, muka puolstamalla juutalaisia!! Tunnen kommunistit, he eivät koskaan pysy totuudessa!


    • PolPot pääkallovuori

      Tässä on kyse kahdesta eri ilmiöstä:

      Kokonaisuutena ottaen tutkimusten mukaan kolmannes suomalaisista toimittajista on Vihreitä ja edustavat siten arvomaailmaa, jossa Suomen historia ei ole missään positiivisessa roolissa, kun se ei vaan mahdu maailmankuvaan. Nämä toimittajat ovat sieltä nuoremmasta päästä

      Toinen ilmiö liittyy Neuvostoliiton vanhaan strategiaan tehdä vallankumous Suomessa sisältäpäin. Taistolaiset saivat Moskovan käskyn organisoitua mm. toimittajan ammatteihin. Näitä äärivasemmistolaisia toimittajia suollettiin Hemanuksen ja Nordenstrengin toimittajakoulusta koko 1970 ja 1980 -luku. Nämä alkavat toki kohta monet eläköityä.

      Meillä on siis punavihreä toimittajakunta, joiden vääristely näkyy monessa asiassa. Mannerheim on näille lieroille sopiva kohde, kun häneen liittyy monien konservatiivien taholta taas suurta ihailua. Yritetään olla sitten älykköä hyökkäämällä tätä historian hahmoa vastaan , vaikka keksityillä jutuilla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe