Globalisaatio n. 80 000 vuotta sitten

olemme afrikkalaisia

Globalisaatio ei ole mikään uusi asia ihmiskunnan historiassa. Itseasiassa koko ihmiskunnan historia on kertomus, faktoihin perustuva muuttoliike. Jokainen tällä hetkelläkin maailmassa elävä ihminen on yhden ainoan Afrikassa n. 150 000 vuotta sitten eläneen naisen jälkeläinen. Ja jokainen ei-afrikkalainen on sen n. 80 000 - 85 000 vuotta sitten Itä-Afrikan rannikkoseudulla asuneen naisen jälkeläinen. Tämä viimeiksi mainittu nainen kuului siihen muutaman sadan ihmisen afrikkalaiseen ryhmään joka ylitti Punaisen Meren sen kapeimmassa kohdassa ja siirtyi Jemenin puolelle ja sieltä seuraavien satojen ja tuhansien sukupolvien aikana levittäytyi ympäri maailman. He sopeutuivat uusiin olosuhteisiin. Se miksi olemme erinäköisiä keskenämme on evoluution tulosta. Mutta lähtökohtaisesti olemme kaikki afrikkalaisia.

16

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ette osaa

      tähän se aina menee, tämä keskustelu. Halleluja hihhulit aina asialla.

      • Jep jep...

        "tähän se aina menee, tämä keskustelu. Halleluja hihhulit aina asialla."

        Ja salliittohörhöt, valitettavasti, osalla porukkaa on jalat tukevasti ilmassa ja palstat tyhmentyy. ja taaskin valitettavasti, nämä hörhöt eivät itse tajua sitä ollenkaan, ovat jo niin kaukana pihalla todellisuudesta.


      • Ne tosiaan
        Jep jep... kirjoitti:

        "tähän se aina menee, tämä keskustelu. Halleluja hihhulit aina asialla."

        Ja salliittohörhöt, valitettavasti, osalla porukkaa on jalat tukevasti ilmassa ja palstat tyhmentyy. ja taaskin valitettavasti, nämä hörhöt eivät itse tajua sitä ollenkaan, ovat jo niin kaukana pihalla todellisuudesta.

        Pystyy tuhoamaan asialliset ja älylliset keskustelut melko tehokkaasti sekaisine linkkilistoineen.


      • Puhumattakaan..
        Ne tosiaan kirjoitti:

        Pystyy tuhoamaan asialliset ja älylliset keskustelut melko tehokkaasti sekaisine linkkilistoineen.

        Youtube-linkeistä joita spämmäävät tolkuttomasti.


    • tiede vs. jesus

      tämähän on totuus, tiede hakkaa jeesuksen ja allahin 1000-0.

      ja hei jeesustelijat voi tulla itkeen tästä aiheesta. faktat on pöydässä.

    • Lopeta käännytys!

      Nimimerkille: "olemme afrikkalaisia"

      Jos sinulla on pokkaa jatkaa tätä poliittista euro-propagandaa, vaadimme saada tietää nimesi ja ammatillisen taustasi.

      Muuten väitteet "tieteestä" voivat liikkua luokanopettajan tasolla. On väärin tavallisille ihmisille syöttää taas tätä tuubaa.

      • UskonnollineHapatus

        "Muuten väitteet "tieteestä" voivat liikkua luokanopettajan tasolla. On väärin tavallisille ihmisille syöttää taas tätä tuubaa. "

        Puheesi ja sinun ryhmäsi puheet ovat uskontoa yhtä kaikki. Ei mitään parempaa tai kummempaa.

        Hakutulos: "olemme afrikkalaisia"
        https://www.google.com/search?q=olemme afrikkalaisia&ie=UTF-8

        Tuosta linkistä nähtävästi löytyvät kaikki nämä taustaryhmäläiset, suoraan menee demareihin ja afrikkalaisiin edunsaajiin, mm. aviopuolisot.


    • Röyhkeää Provoa

      Nimimerkille: "olemme afrikkalaisia"

      On tyyppillistä ja suotavaa, että tiedenainen/-mies kirjoittaa omista tutkimuksistaaan vaikka ne olisivat yhteiskuntatieteellisiäkin oman blogin, josta löytyvät konkreettisesti linkit alkuperäisiin tutkimuksiin tai artikkaleihin (yleensä silloin tieteellisen arvioinnin läpäisseitä, mm. luonnontieteelliset aikakauslehdet) .

      Ilmaisia blogeja voi käyttää vaikka googlen palveluissa, Blogger tai Uuden Suomen puheenvuoro, jossa on paljon lukijoita. Jos jatkaa tavallisille ihmisille em. väitteen levittämistä mm. nimimerkillä on parempi laittaa nmä tekstit suoraan kohtaan "Uskonnot ja uskomukset".

      Jos täällä voisi tehdä poistoilmoituksen, nuo voisi poistattaa, koska kyseenalaistetaan toisten tiedot, eikä ole mitään oikeita julkaisuviitteitä. Liian manipuoloivaa tekstiä, joka suututtaa nimenomaan sillä, ettei se tunnusta toisten keskustelijoiden mahdollista oikeassa olemista.

      Sotapropaganda on näin suorasukaisen röyhkeää, kumoaa nykyisen ilman tositteita ja tekee toisten ihmisten ajatuksista "hakkelusta" vaikka kunnon taustatietoa. Tarkoitus on vähän samanlainen kuin Pietarin viesintäkeskuksen provakaatiot.

      • » On tyyppillistä ja suotavaa, että tiedenainen/-mies kirjoittaa omista tutkimuksistaaan vaikka ne olisivat yhteiskuntatieteellisiäkin oman blogin, josta löytyvät konkreettisesti linkit alkuperäisiin tutkimuksiin tai artikkaleihin (yleensä silloin tieteellisen arvioinnin läpäisseitä, mm. luonnontieteelliset aikakauslehdet) . »

        Tämä on päivänselvä asia, mikä ei liity tämän ketjun aiheeseen mitenkään.

        » Ilmaisia blogeja voi käyttää vaikka googlen palveluissa, Blogger tai Uuden Suomen puheenvuoro, jossa on paljon lukijoita. Jos jatkaa tavallisille ihmisille em. väitteen levittämistä mm. nimimerkillä on parempi laittaa nmä tekstit suoraan kohtaan "Uskonnot ja uskomukset". »

        Blogien tai muun median määrällä ei ole mitään merkitystä tämän asian kanssa. Aloittaja on valinnut käyttää S24-palvelua. Linjanvetosi ei ole perusteltua, sillä ketjunavaaja on pikaisen silmäilyn perusteella aivan oikeassa:

        http://en.wikipedia.org/wiki/Recent_African_origin_of_modern_humans

        » Jos täällä voisi tehdä poistoilmoituksen, nuo voisi poistattaa, koska kyseenalaistetaan toisten tiedot, eikä ole mitään oikeita julkaisuviitteitä. Liian manipuoloivaa tekstiä, joka suututtaa nimenomaan sillä, ettei se tunnusta toisten keskustelijoiden mahdollista oikeassa olemista. »

        Täällä voi tehdä "poistoilmoituksen", mutta viestin asiattomuus pitäisi myös perustella. Toisten tiedot saa kuka tahansa kyseenalaistaa ilman viitteitäkin, ja on toisten asia päättää vastatako moisiin viesteihin vai ei.

        Aloitusviestissä ei ollut mitään asiatonta, joten tekstin manipuloivuus on vika joka on omassa päädyssäsi. Ja jos toisten keskustelijoiden mahdollinen oikeassa oleminen pitäisi joka ikinen kerta erikseen mainiten tunnustaa, täyttyisi joka palsta entistäkin tyhjänpäiväisemmästä jaarittelusta.

        » Sotapropaganda on näin suorasukaisen röyhkeää, kumoaa nykyisen ilman tositteita ja tekee toisten ihmisten ajatuksista "hakkelusta" vaikka kunnon taustatietoa. Tarkoitus on vähän samanlainen kuin Pietarin viesintäkeskuksen provakaatiot. »

        Luonnontieteellisten seikkojen tuominen vaikkapa globalisaatiokeskusteluun tuskin on mitenkään röyhkeää saati sotapropagandaa tai kenenkään ajatuksista hakkeluksen tekemistä. Kritiikkipurskahduksesi yritelmästä paistaa läpi se, että haluat vain kiukutella kenties erimielisyyttäsi.


    • Taikauskoa?
      • Ai että taikauskoako? Ja itse pakenit ilmeisesti tämän "olemme afrikkalaisia"-ongelman kanssa Yleistä kristinuskosta -palstalle, mikä paljastikin denialistisen asenteesi motiivin, mihin en hoksannut paneutua ennen kuin vastasin ilmeisesti sinulle (Röyhkeää provoa) yllä.


    • ihmisyys euraasiasta

      Mistään Afrikasta olla, meidän euraasialaisten geenit on denisovan ja neanderdaalin geenejä, sitä vaan salataan vielä, ettei rotusyrjintä alkaisi.
      Älkää nyt noin vanhaantaruun Eevasta uskoko, teille nauretaan jo ja viim. 20 vuoden päästä.
      Afrikkalaisilla on erit rokotteet ja lääkeetkin kuin valkoisilla, vrt. koirien lääkitys.

      • Tiedemaailman konsensus on:

        »The recent single origin of modern humans in East Africa is the predominant position held within the scientific community.»

        "Pääasiallisen kilpailijan" kantakaan ei näy olevan niin jyrkkä, kuin mitä rasististen denialistien päiväunissa kenties nähdään:

        »The major competing hypothesis is the multiregional origin of modern humans, which envisions a wave of Homo sapiens migrating earlier from Africa and interbreeding with local Homo erectus populations in multiple regions of the globe. Most multiregionalists still view Africa as a major wellspring of human genetic diversity, but allow a much greater role for hybridization.»

        http://en.wikipedia.org/wiki/Recent_African_origin_of_modern_humans


    • mr. neanderthal

      Afrikkalainen eeva saa tulevaisuudessa väistyä, koska jo nyt on huomattava ero afrikaanien ja ja muun maailman välillä älykkyydessä, lääkkeiden vaikutuksessa ja muissa fysiologisissa omonaisuuksissa, kuten mustan väestön lihasten syiden erilaisuudessa.
      Voisimmeko jo tunnustaa että valkoisen ja ns. keltaisen väestön DNA perinnöt Denisovan ja neantherdalenin ihmisten kautta ovat primäärisiä eli , ratkaisevia DNA muutoksia selviytymisessä kylmiin oloihin ja älykkyyteen selviämisessä.
      Näitä dna markkeereita on siis 5 % euraasian väestössä muttei afrikkalaisilla.
      Toisin sanoen Afrikkalainen on jäänyt älykkyydessä jälkeen siksi etteivät he ole saaneet kahta DNA etua satoja tuhansia vuosia euraasiaa asuttaneilta esi- isiltämme.

    • luuk skaiwålker

      Ja nyt ihmiset haluaa päästä marsi planetaan

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4819
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1662
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1576
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      257
      1510
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1387
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1274
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe