Vakava, ajankohtainen aihe

Saara,;)

Ilmestyskirjassa puhutaan pedonmerkistä, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä. En ole itse kuullut es.lest. piireissä tästä paljoakaan puhuttavan.

Nyt tämän vuoden maaliskuussa aloitetaan USA:ssa Obaman laittomasti läpirunnoman lain turvin asentamaan mikrosiruja ihmisiin. Näin alkuun tuohon siruun ei ole vielä ladattu pankkikorttia, mutta se tullaan myöhemmin siihen helpolla asennusohjelmalla latamaan. Tämä tietysti pirun ovelana juonena, joka käy selville erään uskovan unesta, jonka liitän tähän.

Nykyiseen siruun on sisällytetty kuitenkin terveystiedot ja sairausvakuutus. Ilmat tuota sirua ei siis kuulu sairausvakuutuksen piiriin. Siirtymäaikaa on annettu vuosi eteenpäin 23.3.2013 alkaen.

Kysymys kuuluu, oletko itse tietoinen tästä ja onko USA:n kristityiltä tullut viestiä asiasta?
Huolestuttavaa on myös se, että samaan aikaan on USA:ssa runnottu läpi laki, joka mahdollistaa jokaisen amerikkalaisenkin vangitsemisen ILMAN OIKEUDENKÄYNTIÄ JA MÄÄRÄÄMÄTTÖMÄKSI AJAKSI... samaan aikaan valtavat määrät FEMA-leirejä miljoonine muovisine ruumisarkkuineen odottaa tyhjillään!!!

Luetaas "Annen" uni:

ANNEN UNI PEDONMERKISTÄ V.2003:

-Unessa oli joitakin uskovaisia, olin heidän kanssaan. Oli tullut yleinen määräys, että käteen piti laittaa injektioruiskulla jokin merkki tai kapseli. Sen piti olla vaaraton ja jotkut uskovaiset olivat sitä mieltä, että sen merkin voi ottaa, kun se ei vielä ole se Raamatussa ennustettu ja varoitettu “pedon merkki” (Ilm.13:16-17). He olivat ottaneet sen ja puolustivat sitä ja eräs henkilö (“uskovainen” hänkin) antoi ymmärtää, että ei siinä ole paljoakaan tietoa/informaatiota (nk. mikrosirussa/pedon merkissä pitäisi olla), kun jotakin vain vähän siitä ihmisestä, kehen se laitetaan.

-Minä olin ainoa, joka sanoin ja varoitin, että älkää missään tapauksessa sitä ottako.

-Sanoin, että vihollinen on tämän näin pimittänyt, saadakseen uskovaisetkin ottamaan sen. Tiesin (minulle oli Herralta siitä annettu erityisesti tieto), että se oli juuri se Raamatussa ennustettu tappava merkki, että kuka sen ottaa “uskovainenkin”, niin hänellä ei ole enää mahdollisuutta koskaan pelastua ja päästä taivaaseen.

-Jotkut epäröivät kun siitä varoitin. Kun eräs mummukin kuunteli minua, hän kallistui minun puolelle. Mutta kun hän meni sellaisten uskovaisten seuraan, jotka olivat toista mieltä asiasta, niin kun hän tuli heidän luotaan, niin hän oli menossa ottamaan merkkiä.

-Erikoista oli se, että ne uskovaiset, jotka olivat sen jo ottaneet, olivat edelleen vielä olevinaan uskossa ja niin kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan. Sanoin heille, että kyse voi olla valhe-Jeesuksesta, koska jos ihminen on ottanut sen merkin, josta Raamatussa varoitetaan, niin hän ei enää voi olla uskossa. He vastasivat minulle, että “pitää vain turvata Jumalan armoon”.


-Erikoista tässä myös vielä oli se, että ne jotka eivät olleet sitä ottaneet, saivat edelleen ostaa ja myydä. Eli se ei vaikuttanut siihen, niin kuin Raamatussa on sanottu.

-Sekin oli eräs syy, miksi uskovaiset eivät uskoneet, että se on juuri se Raamatussa varoitettu asia, senkin tähden he menivät ottamaan sen. Mutta käsitin, että sekin oli silmälumetta ja vihollisen hämäystä, että uskovaiset menisivät lankaan. Siihen heräsin.

73

267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Saara,;)

      KOMMENTTI UNEEN:

      -Annen uni on varoittava ja vakava. Tulee käymään juuri noin kuten Anne kirjoitti. Ihon alle laitettavaa sirua, joka sisältää henkilö- ja pankkitiedot, tullaan aluksi markkinoimaan hitaasti ja varovaisesti. Lisäksi heti alkuun ei kieltäytyville tule mitään seuraamuksia. Kaikki tämä ystävällinen ja diplomaattinen lähestymistapa on kuitenkin vain uuden Maailmanjärjestyksen viisasta ja hienostunutta uuden asian sisäänajoa siten, että ihmisiä ei säikäytetä, vaan heille annetaan aikaa tottua uuteen järjestelmään.

      -Koska uudessa systeemissä on kieltämättä myös monia hyviä puolia, on lopulta suurin osa ihmisistä, myös osa uskovista, sitä mieltä, että kyseessä on vain tekninen toimenpide, jonka vaarallisuutta vähätellään tai se kielletään kokonaan. Samalla ihmiset unohtavat Raamatun yksiselitteisen kiellon, että otsaan tai oikeaan käteen laitettavaa Pedon merkkiä ei tule ottaa, tai joutuu samaan paikkaan kuin Petokin eli helvettiin. Jos siis ottaa Pedon merkin, niin kyseessä on samalla alistuminen Pedon valtaan ja hänen mahtinsa tunnustaminen. Sen jälkeen onkin edessä jo vaatimus, että myös Pedon kuvaa on kumarrettava, aivan kuten alkukristittyjä vaadittiin kumartamaan Rooman keisarin kuvaa, mutta he kieltäytyvät ja joutuivat marttyyreinä polttorovioille.

      -Vähitellen Uusi maailmanhallitus alkaa kuitenkin kiristää otettaan ja pikku hiljaa aletaan vaatia, että kaikkien olisi oltava alamaisia uudelle järjestykselle ja otettava uuden systeemin henkilötunnus. Kun yhä löytyy niitä, jotka kieltäytyvät merkin ottamisesta, tulee ensin erinäisiä rajoituksia vastustelijoiden elämään, mutta lopulta pääsee vallalle täysimittainen, raaka ja suorasukainen merkistä kieltäytyvien vaino, jolloin he eivät voi enää asioida missään kaupoissa, liikkeissä tai virastoissa ilman merkkiä. Sen lisäksi näitä kieltäytyviä aletaan pitää yhteiskunnan vihollisina, jolloin heitä aletaan vangita ja kuljettaa keskitysleireihin, joissa osa uskovista tapetaan.

      -Uskova, oletko valmis olemaan uskollinen Jeesukselle kuolemaan asti?

      -ÄLÄ OTA MITÄÄN MERKKIÄ ITSEESI, JOS SE VAADITAAN LAITTAMAAN SIRUNA TAI KAPSELINA IHON ALLE! Se on se Pedon merkki, josta Raamattu meitä varoittaa sitä ottamasta. Merkin ottanut joutuu Kaikkivaltiaan Jumalan vihan kohteeksi. On parempi kokea Pedon ja maailman vihaa kuin joutua Jumalan vihan alle.

      (kommentissa ei ole allekirjoitusta)

      • sääli sääli

        Mene hyvä ihminen jo psykiatrilla käymään kun olet ihan sekaisin vai oletko nappeja vetänyt liikaa?


      • Saara,;)
        sääli sääli kirjoitti:

        Mene hyvä ihminen jo psykiatrilla käymään kun olet ihan sekaisin vai oletko nappeja vetänyt liikaa?

        Olen lähiaikoina ollut useaan kertaan potilaani mukana kokeneen psykiatrin vastaanotolla. Keskustelu on ollut niin mielenkiintoista, että vitsaillen sanoin haluavani itsellenikin ajan. Ei antanut! :))))


      • Κέρβερος

        Monenlaisia "profetia"-sivuja netti on pullollaan. Mahtaako avaajakaan olla sisäistänyt tuota. Kaikenlaiset maailmanlopulla peloittelijat ovat olleet valloillaan han kirjan kirjoittamisesta alkaen. Sinänsä mukavaa, että jotkut uskaltavat tehdä näitä "ennustuksia" etukäteen, vaikka ne aina ovat kumpanakin vuosituhantena täysin pieleen menneet. Ainoat "toteutuneet" ennustukset on kyetty vasta jälkeenpäin tekemään sopivasti aineistoa veivaamalla. Olisi se mukavaa, jos raamatusta kyettäisiin tekemään etukäteen edes yksi ennustus, (ei tietysti tällaista lopunajan ennustusta todeksi tohtisi tulevan - ja ole huoleti ei tämäkään ikinä tapahdu).
        Jeesuksen tulemista on jo kokomukavasti varrottu, eikös pietarikin arvellut tulemisen tapahtuvan ihan hänen elinaikanaan. Ja eikös muutkin aikalaisensa näin kuvitelleet? Ei vaan näy ei kuulu, pari tuhatta vuotta on jokseenkin eri kertaluokkaa kuin sata vuotta. Voisiko se mielestäsi tarkoittaa, että ei nämäkään "havaitsemasi" merkit aivan pakosti pidä paikkaansa? Ja jos hakemalla haetaan epäonnistumista, niin mahtaisi ottaa kupoliin, jos tuollainen siru sitten asennettaisiinkin vasempaan jalkapohjaan (Tottakai silti raamatusta saataisiin jälkikäteisennustuksena kaivetuksi tuollainenkin "totuus" repimällä irti- heh)

        P.S. Netistä kun tunnut noita juttuja kopsaavan, niin älä hyvä tyttö ihan kaikkea sieltä lukemaasi todeksi usko!

        P.S.2 Kyllä se maailmanloppu toki tulee ja sen ajankohtakin tiedetään karkeasti miljardien vuosien tarkkuudella. n 1,2 mrd vuoden kuluttua elokehä on siirtynyt marsin vaiheille ja maapallolla olisi jo liian kuuma minkäänlaiselle elämälle, koska aurinko loppumetreillään tulee turpoamaan vähentyneen painovoimansa vuoksi ja lopulta nielaisee maapallon kuumaan syleilyyn.


      • muuttis^^
        Saara,;) kirjoitti:

        Olen lähiaikoina ollut useaan kertaan potilaani mukana kokeneen psykiatrin vastaanotolla. Keskustelu on ollut niin mielenkiintoista, että vitsaillen sanoin haluavani itsellenikin ajan. Ei antanut! :))))

        Vakavasti otettavaa asiaa Saara on tuonut tänne.

        Maailman valta tulee, se on varma asia. Se on sanottu raamatussa.

        Israelin kansa oli 2000 vuotta hajallaan kuten vanhan testamentin profeetat ennustivat ja palasi kotimaahansa säilyttäen identiteettinsä, uskonsa ja kielensä! Se on Jumalan ihme! Milloinkaan kukaan tai mikään ihmisryhmä ei ole kyennyt tuohon, vaan on sulautunut valtakulttuuriin ajan myötä. Sakarja ja Hesekiel ainakin ova kertoneet näistä.

        Israelin valtio sai syntynsä 1948. Tästä alkoi viimeisen ajan viimeiset päivät.

        1948 tapahtuneita asioita, jotka ovat esisoitto maailman vallalle:

        -tietokone keksittiin
        -YK.n yleissopimus hyväksyttiin
        -Maailman pankki luotiin
        -EU:n ydin 10 valtiota suunniteltiin (Daniel)
        -KMN, kirkkojen maailman neuvosto perustettiin
        jonka johtajan motto: "käännyttäminen on laitonta!
        Kehitteillä Krislam maailman uskonnoksi

        Näitä tietoja voi tarkistella kukin halunsa mukaan raamatusta, sekä eri tietolähteistä

        Ja nyt toteutetaan sirumerkintä!

        Antikristushan tulee kaaoksen jälkitunnelmissa hyväntekijänä. Aluksi. Totuus paljastuu lopulta, ettei hän olekaan oikea Kristus. Vaikka väärän profeetan kanssa saa aikaan näyttäviä ihmeitäkin.

        Jeesus käski seurata ajan merkkejä.
        Tulvat ja maanjäristykset alkavat tulla suurempina ja yhä nopeammin. Tulee pandemioita ja sotia.


      • teu.
        Κέρβερος kirjoitti:

        Monenlaisia "profetia"-sivuja netti on pullollaan. Mahtaako avaajakaan olla sisäistänyt tuota. Kaikenlaiset maailmanlopulla peloittelijat ovat olleet valloillaan han kirjan kirjoittamisesta alkaen. Sinänsä mukavaa, että jotkut uskaltavat tehdä näitä "ennustuksia" etukäteen, vaikka ne aina ovat kumpanakin vuosituhantena täysin pieleen menneet. Ainoat "toteutuneet" ennustukset on kyetty vasta jälkeenpäin tekemään sopivasti aineistoa veivaamalla. Olisi se mukavaa, jos raamatusta kyettäisiin tekemään etukäteen edes yksi ennustus, (ei tietysti tällaista lopunajan ennustusta todeksi tohtisi tulevan - ja ole huoleti ei tämäkään ikinä tapahdu).
        Jeesuksen tulemista on jo kokomukavasti varrottu, eikös pietarikin arvellut tulemisen tapahtuvan ihan hänen elinaikanaan. Ja eikös muutkin aikalaisensa näin kuvitelleet? Ei vaan näy ei kuulu, pari tuhatta vuotta on jokseenkin eri kertaluokkaa kuin sata vuotta. Voisiko se mielestäsi tarkoittaa, että ei nämäkään "havaitsemasi" merkit aivan pakosti pidä paikkaansa? Ja jos hakemalla haetaan epäonnistumista, niin mahtaisi ottaa kupoliin, jos tuollainen siru sitten asennettaisiinkin vasempaan jalkapohjaan (Tottakai silti raamatusta saataisiin jälkikäteisennustuksena kaivetuksi tuollainenkin "totuus" repimällä irti- heh)

        P.S. Netistä kun tunnut noita juttuja kopsaavan, niin älä hyvä tyttö ihan kaikkea sieltä lukemaasi todeksi usko!

        P.S.2 Kyllä se maailmanloppu toki tulee ja sen ajankohtakin tiedetään karkeasti miljardien vuosien tarkkuudella. n 1,2 mrd vuoden kuluttua elokehä on siirtynyt marsin vaiheille ja maapallolla olisi jo liian kuuma minkäänlaiselle elämälle, koska aurinko loppumetreillään tulee turpoamaan vähentyneen painovoimansa vuoksi ja lopulta nielaisee maapallon kuumaan syleilyyn.

        Ensinnä , sinun esitys 1.200'000'000 miljardia vuotta hämystä .
        Voidaan todeta , että 7655 vuotta siitä kun ihminen joutui syntiin langeemukseen .
        onkulunut siitä ,emmehän me tiedä sen takaisesta yhtään mitään , on aivan
        Mahdotonta edes saamaa aikaa enää olla maapallo kondiksessa vain muutama
        vuosi tai vuosikymmen .

        Koska Aurinko on 1'391'000 halkaija se on n. 110 kertaa isonpi kuin maapallo joten jos aurinko paisuu omankokonsa se on lähentynyt aivan valtavan määrän matkaa tännepäin eli ( koska maan halkaisija on vähän yli 12'000 km ollaan pienellä plane -
        talla , Kuun radan sisäpuolinen osa täyttyy 1,8 kertaa aurinkosta se antaa osviittaa
        aurinkon koosta , tiedemiehet on laskeneet että A ,massa on 330'000 kertaa maan
        massa , ja 750 kertaa kaikkien Planettain massa ..A:n on vielä 1.300'000. tiheys
        kertaa maan tiheys, tiedemiehet on lakeneet että siellä 27.9 painovoima x maan .
        No Perseraakki miltä tuntuu .


      • Saara,;)
        Κέρβερος kirjoitti:

        Monenlaisia "profetia"-sivuja netti on pullollaan. Mahtaako avaajakaan olla sisäistänyt tuota. Kaikenlaiset maailmanlopulla peloittelijat ovat olleet valloillaan han kirjan kirjoittamisesta alkaen. Sinänsä mukavaa, että jotkut uskaltavat tehdä näitä "ennustuksia" etukäteen, vaikka ne aina ovat kumpanakin vuosituhantena täysin pieleen menneet. Ainoat "toteutuneet" ennustukset on kyetty vasta jälkeenpäin tekemään sopivasti aineistoa veivaamalla. Olisi se mukavaa, jos raamatusta kyettäisiin tekemään etukäteen edes yksi ennustus, (ei tietysti tällaista lopunajan ennustusta todeksi tohtisi tulevan - ja ole huoleti ei tämäkään ikinä tapahdu).
        Jeesuksen tulemista on jo kokomukavasti varrottu, eikös pietarikin arvellut tulemisen tapahtuvan ihan hänen elinaikanaan. Ja eikös muutkin aikalaisensa näin kuvitelleet? Ei vaan näy ei kuulu, pari tuhatta vuotta on jokseenkin eri kertaluokkaa kuin sata vuotta. Voisiko se mielestäsi tarkoittaa, että ei nämäkään "havaitsemasi" merkit aivan pakosti pidä paikkaansa? Ja jos hakemalla haetaan epäonnistumista, niin mahtaisi ottaa kupoliin, jos tuollainen siru sitten asennettaisiinkin vasempaan jalkapohjaan (Tottakai silti raamatusta saataisiin jälkikäteisennustuksena kaivetuksi tuollainenkin "totuus" repimällä irti- heh)

        P.S. Netistä kun tunnut noita juttuja kopsaavan, niin älä hyvä tyttö ihan kaikkea sieltä lukemaasi todeksi usko!

        P.S.2 Kyllä se maailmanloppu toki tulee ja sen ajankohtakin tiedetään karkeasti miljardien vuosien tarkkuudella. n 1,2 mrd vuoden kuluttua elokehä on siirtynyt marsin vaiheille ja maapallolla olisi jo liian kuuma minkäänlaiselle elämälle, koska aurinko loppumetreillään tulee turpoamaan vähentyneen painovoimansa vuoksi ja lopulta nielaisee maapallon kuumaan syleilyyn.

        Raamattu kertoo pedonmerkistä, joka laitetaan oikeaan käteen tai otsaan, eikä kukaan muu voi ostaa eikä myydä kuin se jolla on tuo pedonmerkki.

        En ihan tyttönen ole! :))) Mummoikäinen!

        Vuosikymmenien tutkiminen kyllä on opettanut miten paljon kaikkea turhaa ja harhaa opetetaan vastoin sanaa ja nettihän sitä tietysti on pullollaan, kun ihmiset vielä kirjoittavat nimimerkkien takaa, niin ei itsesensuuri ole kovin suurta monellakaan.

        Jumala vain on sellainen, että tulevaiset Hän meille julistaa, mutta kun et usko edes Jumalaan, niin sinun kanssasi pitäisi ennemminkin Jumalan laista keskustella, että tulisit armoa tarvitsevaksi.

        Jätetään se kuitenkin toiseen ketjuun! Hyvää illan jatkoa! :)


      • teu.

        Ilm. 13: 16-18. Lue Raamatustasi teksti.
        sel. Pedon merkki oikeaan käteen ; kuvaa yhteistyötä punaisen petovallan ja sen
        merkki otsaan sen ideologian omaksumista . Niiltä , jotka eivät soustu jompaankumpaa , kielletään yhteiskunnallisia ja tadudellisia oikeuksia . Kirkkojen johtavissa piireissä ollaan laajalti valmiita yhteisyhteistyöhön punaisen petovallan kanssa , koska niissä valtaan päässyt HUMANISMI perusasioissa , uskossa ihmisten luontaiseen hyvyyteen , ateismissa , kehitysteorian omaksumisessa , on sen ideologian kanssa yhtä mieltä .PUNAISEN PEDON LUKU 666 . JOSTA USEIT ÄSELITYKSIÄ ON IHMISTEN LUKU , koska sen (kuten humanisminkin ) ideologiassa ihinen on korkein olento , joka ei tarvitse Jumalaa ja jonka olemassaolon se kieltää .

        ks . ilm. 14.: 9,11..;16:2.; 20:4. .


      • Saara,;)
        muuttis^^ kirjoitti:

        Vakavasti otettavaa asiaa Saara on tuonut tänne.

        Maailman valta tulee, se on varma asia. Se on sanottu raamatussa.

        Israelin kansa oli 2000 vuotta hajallaan kuten vanhan testamentin profeetat ennustivat ja palasi kotimaahansa säilyttäen identiteettinsä, uskonsa ja kielensä! Se on Jumalan ihme! Milloinkaan kukaan tai mikään ihmisryhmä ei ole kyennyt tuohon, vaan on sulautunut valtakulttuuriin ajan myötä. Sakarja ja Hesekiel ainakin ova kertoneet näistä.

        Israelin valtio sai syntynsä 1948. Tästä alkoi viimeisen ajan viimeiset päivät.

        1948 tapahtuneita asioita, jotka ovat esisoitto maailman vallalle:

        -tietokone keksittiin
        -YK.n yleissopimus hyväksyttiin
        -Maailman pankki luotiin
        -EU:n ydin 10 valtiota suunniteltiin (Daniel)
        -KMN, kirkkojen maailman neuvosto perustettiin
        jonka johtajan motto: "käännyttäminen on laitonta!
        Kehitteillä Krislam maailman uskonnoksi

        Näitä tietoja voi tarkistella kukin halunsa mukaan raamatusta, sekä eri tietolähteistä

        Ja nyt toteutetaan sirumerkintä!

        Antikristushan tulee kaaoksen jälkitunnelmissa hyväntekijänä. Aluksi. Totuus paljastuu lopulta, ettei hän olekaan oikea Kristus. Vaikka väärän profeetan kanssa saa aikaan näyttäviä ihmeitäkin.

        Jeesus käski seurata ajan merkkejä.
        Tulvat ja maanjäristykset alkavat tulla suurempina ja yhä nopeammin. Tulee pandemioita ja sotia.

        Kyllä näin on muuttis! Elämme aikaa jolloin meitä kehoitetaan nostamaan päämme, sillä vapautuksemme on lähellä! Vainoja on eripuolilla maailmaa, eikä niiltä tulla länsimaissakaan välttymään! Tulee eteemme sitten mitä Herra salliikin, on Hän kanssamme loppuun asti! Kiitos Jeesus!


      • Saara,;)
        teu. kirjoitti:

        Ilm. 13: 16-18. Lue Raamatustasi teksti.
        sel. Pedon merkki oikeaan käteen ; kuvaa yhteistyötä punaisen petovallan ja sen
        merkki otsaan sen ideologian omaksumista . Niiltä , jotka eivät soustu jompaankumpaa , kielletään yhteiskunnallisia ja tadudellisia oikeuksia . Kirkkojen johtavissa piireissä ollaan laajalti valmiita yhteisyhteistyöhön punaisen petovallan kanssa , koska niissä valtaan päässyt HUMANISMI perusasioissa , uskossa ihmisten luontaiseen hyvyyteen , ateismissa , kehitysteorian omaksumisessa , on sen ideologian kanssa yhtä mieltä .PUNAISEN PEDON LUKU 666 . JOSTA USEIT ÄSELITYKSIÄ ON IHMISTEN LUKU , koska sen (kuten humanisminkin ) ideologiassa ihinen on korkein olento , joka ei tarvitse Jumalaa ja jonka olemassaolon se kieltää .

        ks . ilm. 14.: 9,11..;16:2.; 20:4. .

        Joo, kyllä se teu on noin niinkuin symbolinen mutta tulee myös ihan konkreettinen merkki raamatun mukaan. Kun ymmärrämme nykyisen teknologian mahdollisuudet sisällyttää yhteen siruun niin kelakortin, ajokortin, henkilökortin kuin pankkikortinkin, niin aika vaikeaa on elää yhteiskunnassa jossa ilman tuota sirua et ole käytännöllisesti katsottuna edes olemassa, sillä ilman sirua sinusta ei ole mitään tietoja.

        Tänne saakka on pidetty ja osa vieläkin pitää tuota vain symbolisena asiana, mutta Jumala on säätänyt tähän lopun aikaan asioita, joita vain nyt voidaan ymmärtää. Ilman tuota muuttiksenkin esiin ottamaa teknologian kehitystä tämä ei ole ollut aikaisemmin edes mahdollista.

        Meillä on lohtuna myös taivaallisen mannan ihme Israelin kansan veltaessa erämaassa. Jumala osaa ja pitää kyllä omistaan huolen!

        Tuossa muuten oikein konkretisoituu tämä: "et voi palvella kahta herraa, Jumalaa ja mammonaa"! Viimeisenä koetuksena siis valinta: Jumala vai mammona! Voimme vain kuvitella kuinka vaikea rikkaan on tässäkin vaiheessa käydä sisälle taivasten valtakuntaan, mutta Jumalalle on kaikki mahdollista!

        Selvää kuitenkin on, että omistaminen on mahdotonta ilman pedon merkkiä.


      • Κέρβερος
        teu. kirjoitti:

        Ensinnä , sinun esitys 1.200'000'000 miljardia vuotta hämystä .
        Voidaan todeta , että 7655 vuotta siitä kun ihminen joutui syntiin langeemukseen .
        onkulunut siitä ,emmehän me tiedä sen takaisesta yhtään mitään , on aivan
        Mahdotonta edes saamaa aikaa enää olla maapallo kondiksessa vain muutama
        vuosi tai vuosikymmen .

        Koska Aurinko on 1'391'000 halkaija se on n. 110 kertaa isonpi kuin maapallo joten jos aurinko paisuu omankokonsa se on lähentynyt aivan valtavan määrän matkaa tännepäin eli ( koska maan halkaisija on vähän yli 12'000 km ollaan pienellä plane -
        talla , Kuun radan sisäpuolinen osa täyttyy 1,8 kertaa aurinkosta se antaa osviittaa
        aurinkon koosta , tiedemiehet on laskeneet että A ,massa on 330'000 kertaa maan
        massa , ja 750 kertaa kaikkien Planettain massa ..A:n on vielä 1.300'000. tiheys
        kertaa maan tiheys, tiedemiehet on lakeneet että siellä 27.9 painovoima x maan .
        No Perseraakki miltä tuntuu .

        Et varmaan vanhana matemaatikkona esitä mitään matematiikan vastaista, mutta kun gravitaatio pitää aineet kasassa ja tiiviinä ja aurinko luovuttaa järjettömästi energiaa kaiken aikaa niin sen massa pienenee kokoajan ja vastaavasti vetovoima heikkenee. Kun vetovoima heikkenee, niin auringon ulkokehä laajenee, koska kasassapitävä massa vähenee. toisinsanoen auringon koko kasvaa dramaattisesti. Säteilyvoiman (lämpöenergia) tuotto ei silti juurikaan vähene.
        Lainailee...
        Auringon massa on melkein kaksi miljardia miljardia miljardia tonnia, eli se on 332 831 kertaa niin painava kuin Maa.
        Kaikkiaan 99,8 prosenttia Aurinkokunnan massasta on kasaantunut Aurinkoon, joka tosin kevenee koko ajan. Aurinko tuottaa energiaa sen keskuksessa tapahtuvassa fuusioreaktiossa, jossa vety muuttuu heliumiksi. Energiaa vapautuu, kun heliumatomin ydin painaa hieman vähemmän kuin prosessiin liittyvät neljä vetyatomin ydintä. Yhden heliumatomin ja neljän vetyatomin massojen ero muuttuu energiaksi
        Joka sekunti Auringon massasta katoaa neljä miljoonaa tonnia. Vaikka katoavan aineen määrä kuulostaa suurelta, se on vain murto-osa Auringon kokonaismassasta.

        10 miljardin vuoden ikäisenä kaikki Auringon ytimessä oleva vety on muuttunut ydinreaktioissa heliumiksi. Vedyn loputtua keskustasta energian tuotto jatkuu keskustan ulkopuolella olevassa kuoressa, jossa vetyä on vielä jäljellä. Tämä aiheuttaa sen, että Aurinko laajenee: sen säde kasvaa noin 40 prosentilla. Auringon kirkkaus kaksinkertaistuu, ja sen ulkonäkö muuttuu.
        Auringon sisäosat alkavat kutistua ja ulko-osa laajenee edelleen: 10.5 miljardin vuoden ikäisenä Auringon pintaosa on nykyistä noin 3.3 kertaa suurempi. Pinta on viilentynyt noin 4300 asteeseen. Maasta katsottuna Aurinko näyttää nykyistä hyvin paljon suuremmalta, oranssilta kiekolta. (Tosin, lämpötila maapallolla on tuolloin noussut satoihin asteisiin, joten kaikki meret ovat haihtuneet, ja tuskin mikään elollinen olento on tätä todistamassa.)
        Noin 10.75 miljardin vuoden iässä Aurinko on paisunut nykyiseen verrattuna noin satakertaiseksi, ja tullut noin 500 kertaa kirkkaammaksi. Aurinko on muuttunut punertavaksi; se on saavuttanut kehitysvaiheen, jota kutsutaan punaiseksi jättiläiseksi. Värin muutos johtuu Auringon pintaosien jäähtymisestä. Lähimmät planeetat, Maa mukaan luettuna, ovat joutuneet Auringon sisään, ja lähestyvät vääjäämättä Auringon ydintä, jossa ne hajoavat kaasuksi. ..."

        "No Perseraakki miltä tuntuu ." tuntuu, että olet varmaan aina oikeassa kun puhutaan matematiikasta, mutta nyt puhutaan gravitaatiosta ja ydinfuusioista


      • teu. kirjoitti:

        Ensinnä , sinun esitys 1.200'000'000 miljardia vuotta hämystä .
        Voidaan todeta , että 7655 vuotta siitä kun ihminen joutui syntiin langeemukseen .
        onkulunut siitä ,emmehän me tiedä sen takaisesta yhtään mitään , on aivan
        Mahdotonta edes saamaa aikaa enää olla maapallo kondiksessa vain muutama
        vuosi tai vuosikymmen .

        Koska Aurinko on 1'391'000 halkaija se on n. 110 kertaa isonpi kuin maapallo joten jos aurinko paisuu omankokonsa se on lähentynyt aivan valtavan määrän matkaa tännepäin eli ( koska maan halkaisija on vähän yli 12'000 km ollaan pienellä plane -
        talla , Kuun radan sisäpuolinen osa täyttyy 1,8 kertaa aurinkosta se antaa osviittaa
        aurinkon koosta , tiedemiehet on laskeneet että A ,massa on 330'000 kertaa maan
        massa , ja 750 kertaa kaikkien Planettain massa ..A:n on vielä 1.300'000. tiheys
        kertaa maan tiheys, tiedemiehet on lakeneet että siellä 27.9 painovoima x maan .
        No Perseraakki miltä tuntuu .

        1.200'000'000 miljardia vuotta = 1 200 000 000 000 000 000. Ei tuollaisia lukuja ole kukaan esittänyt. Sepustuksiasi on kyllä varsin viihdyttävä lukea mutta tuhannet, miljolnat ja miljardit menevät sknulla ihan sekaisin. Kaikkein hauskinta on kun tavoillesi uskollisena kopsaat juttuja joita et itsekään ymmärrä ja esität niitä ominasi.


      • Uskosta ei järjestä

        Siitä on jo yli kymmenen vuotta, kun postilaatikkooni on tullut lappu, jossa oli varotus sirusta ja sen ottamisesta oikeaan käteen tai otsaan. Ostaminen ja myyminen siinäkin ymmärrettiin luonnollisena tapahtumana.

        On kuitenkin niin, että kyseessä on hengellinen merkitys. Kyse ei ole mistään sirusta, sillä kädellä ymmärretään töitä ja otassa on järki. Näillä siruista höpöttävillä usko on jo järjessä, he eivt tarvitse enää mitään sirua.

        Ostamminen ja myyminen tarkoittaa Jumalan sanan julistamista ja vastaanotamista.
        "Tulkaa ja ostakaa ilmaan rahaa ja ilman hintaa viiniä ja rieskaa,"

        Samassa luvussa on myös:
        1. Ja minä näin, ja katso, Karitsa seisoi Zionin vuorella, ja hänen kanssansa sata ja neljäviidettäkymmentä tuhatta, joilla oli hänen Isänsä nimi kirjoitettu heidän otsissansa.

        Tussilla vai millä se on kirjoitettu? Ei sitä tarvitse kirjoittaa. Silmät ovat sielun peili ja silmät ovat otsassa. Se näkyy simistä kunusko on elävänä sydämessä.


      • Saara,;)
        Uskosta ei järjestä kirjoitti:

        Siitä on jo yli kymmenen vuotta, kun postilaatikkooni on tullut lappu, jossa oli varotus sirusta ja sen ottamisesta oikeaan käteen tai otsaan. Ostaminen ja myyminen siinäkin ymmärrettiin luonnollisena tapahtumana.

        On kuitenkin niin, että kyseessä on hengellinen merkitys. Kyse ei ole mistään sirusta, sillä kädellä ymmärretään töitä ja otassa on järki. Näillä siruista höpöttävillä usko on jo järjessä, he eivt tarvitse enää mitään sirua.

        Ostamminen ja myyminen tarkoittaa Jumalan sanan julistamista ja vastaanotamista.
        "Tulkaa ja ostakaa ilmaan rahaa ja ilman hintaa viiniä ja rieskaa,"

        Samassa luvussa on myös:
        1. Ja minä näin, ja katso, Karitsa seisoi Zionin vuorella, ja hänen kanssansa sata ja neljäviidettäkymmentä tuhatta, joilla oli hänen Isänsä nimi kirjoitettu heidän otsissansa.

        Tussilla vai millä se on kirjoitettu? Ei sitä tarvitse kirjoittaa. Silmät ovat sielun peili ja silmät ovat otsassa. Se näkyy simistä kunusko on elävänä sydämessä.

        Ota vain rauhassa siru, minä en ota! Ja Jumala tulee omansa siltä varjelemaan! Huvittavan köykäisiä selityksenne! :))))


      • Saara,;)
        Uskosta ei järjestä kirjoitti:

        Siitä on jo yli kymmenen vuotta, kun postilaatikkooni on tullut lappu, jossa oli varotus sirusta ja sen ottamisesta oikeaan käteen tai otsaan. Ostaminen ja myyminen siinäkin ymmärrettiin luonnollisena tapahtumana.

        On kuitenkin niin, että kyseessä on hengellinen merkitys. Kyse ei ole mistään sirusta, sillä kädellä ymmärretään töitä ja otassa on järki. Näillä siruista höpöttävillä usko on jo järjessä, he eivt tarvitse enää mitään sirua.

        Ostamminen ja myyminen tarkoittaa Jumalan sanan julistamista ja vastaanotamista.
        "Tulkaa ja ostakaa ilmaan rahaa ja ilman hintaa viiniä ja rieskaa,"

        Samassa luvussa on myös:
        1. Ja minä näin, ja katso, Karitsa seisoi Zionin vuorella, ja hänen kanssansa sata ja neljäviidettäkymmentä tuhatta, joilla oli hänen Isänsä nimi kirjoitettu heidän otsissansa.

        Tussilla vai millä se on kirjoitettu? Ei sitä tarvitse kirjoittaa. Silmät ovat sielun peili ja silmät ovat otsassa. Se näkyy simistä kunusko on elävänä sydämessä.

        -Ostamminen ja myyminen tarkoittaa Jumalan sanan julistamista ja vastaanotamista.
        "Tulkaa ja ostakaa ilmaan rahaa ja ilman hintaa viiniä ja rieskaa,"-

        16. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
        17. ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

        Väitätkö oikeasti että Jumalan sanaa alkaa myymään ja ostamaan ne joilla on pedon merkki??? Ja miten uskovien suu on silloin pystytty tukkimaan? Miksi uskovat eivät edelleen myisi rahatta hinnatta Jumalan sanaa?

        Hiukkasen selitystä väitteellesi kaipaisin! :)))


      • teu.
        Saara,;) kirjoitti:

        Raamattu kertoo pedonmerkistä, joka laitetaan oikeaan käteen tai otsaan, eikä kukaan muu voi ostaa eikä myydä kuin se jolla on tuo pedonmerkki.

        En ihan tyttönen ole! :))) Mummoikäinen!

        Vuosikymmenien tutkiminen kyllä on opettanut miten paljon kaikkea turhaa ja harhaa opetetaan vastoin sanaa ja nettihän sitä tietysti on pullollaan, kun ihmiset vielä kirjoittavat nimimerkkien takaa, niin ei itsesensuuri ole kovin suurta monellakaan.

        Jumala vain on sellainen, että tulevaiset Hän meille julistaa, mutta kun et usko edes Jumalaan, niin sinun kanssasi pitäisi ennemminkin Jumalan laista keskustella, että tulisit armoa tarvitsevaksi.

        Jätetään se kuitenkin toiseen ketjuun! Hyvää illan jatkoa! :)

        Ex hellari 1.2miljarjia vuotta , voi vain ilmaista näin . 1'200'000'000. ei muuten
        Vaikken tiedä mihin käytät sitä ,

        Nimittäin kun paineet pienenee esim ,aurinkossa
        tarpeeksi se takaa että kun nyt on ollut vasta paine , ja sitten ei räjädykset tulee
        ilman muuta ja poxsahtelee sitten vain , kun oli pikku poika ilmoitettiin silloin
        että siellä on n.10'000 astetta pintä lämpö tietenkin ei ne ollut kuin teoriaa , mutta
        jos nyt on 4300. astetta olemme aika lähellä lopun alkua ..

        En ymmärrä 10.5 miljardia vuottas ensinkään , senkin takia että toinen laskelmas menee 3.3 kertaiseksi ja toinen n.100 kertaiseksi ,kunpi olisi oikea , jos 100 kert.
        tainen niin aurinko on silloin paljon yli maan , Aurinkon halkaisijaoli 1.391'000 km.
        / 2 on tämä puoli , siis aina kun aurinko kasvaa kokonsa se lähenee , 700'000 km
        Tellusta . x3.3 = 2'310'000 km. ja jos tuo 100 kertaa niin 70'000'000 km. kuinka
        palon aurinkon ja telluksen väli on .


      • teu.
        teu. kirjoitti:

        Ex hellari 1.2miljarjia vuotta , voi vain ilmaista näin . 1'200'000'000. ei muuten
        Vaikken tiedä mihin käytät sitä ,

        Nimittäin kun paineet pienenee esim ,aurinkossa
        tarpeeksi se takaa että kun nyt on ollut vasta paine , ja sitten ei räjädykset tulee
        ilman muuta ja poxsahtelee sitten vain , kun oli pikku poika ilmoitettiin silloin
        että siellä on n.10'000 astetta pintä lämpö tietenkin ei ne ollut kuin teoriaa , mutta
        jos nyt on 4300. astetta olemme aika lähellä lopun alkua ..

        En ymmärrä 10.5 miljardia vuottas ensinkään , senkin takia että toinen laskelmas menee 3.3 kertaiseksi ja toinen n.100 kertaiseksi ,kunpi olisi oikea , jos 100 kert.
        tainen niin aurinko on silloin paljon yli maan , Aurinkon halkaisijaoli 1.391'000 km.
        / 2 on tämä puoli , siis aina kun aurinko kasvaa kokonsa se lähenee , 700'000 km
        Tellusta . x3.3 = 2'310'000 km. ja jos tuo 100 kertaa niin 70'000'000 km. kuinka
        palon aurinkon ja telluksen väli on .

        Aurinko on n.160¨800'000. km Maasta , eli valon nopeudella n.8 min.


      • Uskosta, ei järjestä
        Saara,;) kirjoitti:

        -Ostamminen ja myyminen tarkoittaa Jumalan sanan julistamista ja vastaanotamista.
        "Tulkaa ja ostakaa ilmaan rahaa ja ilman hintaa viiniä ja rieskaa,"-

        16. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
        17. ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

        Väitätkö oikeasti että Jumalan sanaa alkaa myymään ja ostamaan ne joilla on pedon merkki??? Ja miten uskovien suu on silloin pystytty tukkimaan? Miksi uskovat eivät edelleen myisi rahatta hinnatta Jumalan sanaa?

        Hiukkasen selitystä väitteellesi kaipaisin! :)))

        "Väitätkö oikeasti että Jumalan sanaa alkaa myymään ja ostamaan ne joilla on pedon merkki??? Ja miten uskovien suu on silloin pystytty tukkimaan? Miksi uskovat eivät edelleen myisi rahatta hinnatta Jumalan sanaa?"

        Mistä sellaisen olet päähäsi saanut? Kyse oli kiellosta. Jo nyt kielletään varoittamasta synneistä, joista raamatussa varoitetaan, kuten homoudesta. Ei varmasti ole kaukana kun yleisesti tulee voimaan kielto, ettei terveellistä oppia saa saarnata olenkaan. Nyt vasta kirkossa pistetään viralta pois ne, jotka toimisivat raamatun mukaan, eikä yleisen mielipiteen mukaan. Sehän ei kuitenkaan saaraan vaikuta mitään.


      • Saara,;)
        Uskosta, ei järjestä kirjoitti:

        "Väitätkö oikeasti että Jumalan sanaa alkaa myymään ja ostamaan ne joilla on pedon merkki??? Ja miten uskovien suu on silloin pystytty tukkimaan? Miksi uskovat eivät edelleen myisi rahatta hinnatta Jumalan sanaa?"

        Mistä sellaisen olet päähäsi saanut? Kyse oli kiellosta. Jo nyt kielletään varoittamasta synneistä, joista raamatussa varoitetaan, kuten homoudesta. Ei varmasti ole kaukana kun yleisesti tulee voimaan kielto, ettei terveellistä oppia saa saarnata olenkaan. Nyt vasta kirkossa pistetään viralta pois ne, jotka toimisivat raamatun mukaan, eikä yleisen mielipiteen mukaan. Sehän ei kuitenkaan saaraan vaikuta mitään.

        Joo, ei se uskoani horjuta millään tavalla, mutta surullinen olen siitä jumalanpilkasta joka valtaa kirkossa alaa.

        Pidän silti pedonmerkkiä eri asiana!


      • Κέρβερος
        Saara,;) kirjoitti:

        Raamattu kertoo pedonmerkistä, joka laitetaan oikeaan käteen tai otsaan, eikä kukaan muu voi ostaa eikä myydä kuin se jolla on tuo pedonmerkki.

        En ihan tyttönen ole! :))) Mummoikäinen!

        Vuosikymmenien tutkiminen kyllä on opettanut miten paljon kaikkea turhaa ja harhaa opetetaan vastoin sanaa ja nettihän sitä tietysti on pullollaan, kun ihmiset vielä kirjoittavat nimimerkkien takaa, niin ei itsesensuuri ole kovin suurta monellakaan.

        Jumala vain on sellainen, että tulevaiset Hän meille julistaa, mutta kun et usko edes Jumalaan, niin sinun kanssasi pitäisi ennemminkin Jumalan laista keskustella, että tulisit armoa tarvitsevaksi.

        Jätetään se kuitenkin toiseen ketjuun! Hyvää illan jatkoa! :)

        Saara,;):lle
        lainaa "...Jätetään se kuitenkin toiseen ketjuun! Hyvää illan jatkoa! :)..."

        Kiitos samoin :). Vastasin mielestäni jo pari päivää sitten, mutta ilmeisesti se jäi johonkin taivaan bittien tuuliin ja korjaan tilanteen nyt , siis hyvää tämän illan jatkoa vaikkei olekaan enää lauantai :)


      • Saara,
        Κέρβερος kirjoitti:

        Saara,;):lle
        lainaa "...Jätetään se kuitenkin toiseen ketjuun! Hyvää illan jatkoa! :)..."

        Kiitos samoin :). Vastasin mielestäni jo pari päivää sitten, mutta ilmeisesti se jäi johonkin taivaan bittien tuuliin ja korjaan tilanteen nyt , siis hyvää tämän illan jatkoa vaikkei olekaan enää lauantai :)

        Kiitos kaunis! Olkoon tämäkin ilta hyvä sinulle ja yö levollinen! :)


      • Κέρβερος
        teu. kirjoitti:

        Ex hellari 1.2miljarjia vuotta , voi vain ilmaista näin . 1'200'000'000. ei muuten
        Vaikken tiedä mihin käytät sitä ,

        Nimittäin kun paineet pienenee esim ,aurinkossa
        tarpeeksi se takaa että kun nyt on ollut vasta paine , ja sitten ei räjädykset tulee
        ilman muuta ja poxsahtelee sitten vain , kun oli pikku poika ilmoitettiin silloin
        että siellä on n.10'000 astetta pintä lämpö tietenkin ei ne ollut kuin teoriaa , mutta
        jos nyt on 4300. astetta olemme aika lähellä lopun alkua ..

        En ymmärrä 10.5 miljardia vuottas ensinkään , senkin takia että toinen laskelmas menee 3.3 kertaiseksi ja toinen n.100 kertaiseksi ,kunpi olisi oikea , jos 100 kert.
        tainen niin aurinko on silloin paljon yli maan , Aurinkon halkaisijaoli 1.391'000 km.
        / 2 on tämä puoli , siis aina kun aurinko kasvaa kokonsa se lähenee , 700'000 km
        Tellusta . x3.3 = 2'310'000 km. ja jos tuo 100 kertaa niin 70'000'000 km. kuinka
        palon aurinkon ja telluksen väli on .

        Auringon säteilyteho ei ole lineaarisesti verrannollinen etäisyyteen vaan eksponentiaalisesti vähän niinkuin valotehokin (muistat varmaan) siittä johtuu tuo tilavuuden ja lämpötilan epälineaarinen muutos.
        Tämänhetkisestä lämpötilasta on mittauksia suuruusluokkaa 5700K-6400K. Google kertoo varmaan tuon 4300:kin ja siitä ylöspäin johonkin 6000 asteeseen.
        Avaruudessa ei ole merkittävää vastapainetta nyt eikä myöhemminkään, eli säteilyvuon kasvu tuottaa aina vaan enemmän lämpöä meminen massan vähetessä.
        Tämä 10,5mrd vuotta on arvioitu aueille maapallolaisille ja sitä auttaa tuo halkaisijan suurenrinkomme loppumetrien kellonosoittamaksi, eli senjälkeen on vaan polttoaine loppu.
        Eliöille eläminen tulee maapallolla mahdottomaksi jo 1,2mrd vuoden kuluttua (tai vähän aikaisemminkin) tämän säteilytehon vuoksi.
        Niin ja tuo auringon paisuminenkaan ei ole lineaarista.


    • Jäitä hattuun!

      Saara, tuo on amerikkalaisten fundamentalistien tai sitten kieltä ymmärtämättömien propagandaa Obaman hienoa lakiuudistusta vastaan. Konseravtiiveille on ihan hirmun hankala juttu se, että rikkaatkin joutuisivat maksamaan veroja edes samalla prosentila kuin vähävaraisemmat.

      Tuo juttu on peräisin Obaman puheesta: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n6T5TFRlFY4

      Sieltä löytyy kohta "every one must chip in", joka suomeksi tarkoittaa suunnilleen, että jokaisen täytyy antaa omastaan (To give in common with others)

      Josta nämä huuhaapropagandistit ovat vääntäneet, että jokaiseen laitetaan "Chip" =mikrosiru.

      Ei olisi luullut sinun tällaista levittelevän.

      • muuttis^^

        Hän, joka ei usko raamattuun Jumalan sanana joka tulevaisetkin ennustaa - ja paikkansa pitävästi, uskoo ihmisiin ja heidän tarinoihinsa ja käsityksiinsä. Hän uskoo, että tyhjästä voi syntyä tälläinen luomakunta; se jos mikä on huuhaata.

        Jumala on jokaiseen ihmissydämeen laittanut Jumalakaipuun. Pakanoillekin. Mutta Jumalan olemattomaksi selittämiseen on syy. Pelko tulevasta tuomiosta, vaikka ehkä tiedostamattomanakin.


      • v sd.b .d,s
        muuttis^^ kirjoitti:

        Hän, joka ei usko raamattuun Jumalan sanana joka tulevaisetkin ennustaa - ja paikkansa pitävästi, uskoo ihmisiin ja heidän tarinoihinsa ja käsityksiinsä. Hän uskoo, että tyhjästä voi syntyä tälläinen luomakunta; se jos mikä on huuhaata.

        Jumala on jokaiseen ihmissydämeen laittanut Jumalakaipuun. Pakanoillekin. Mutta Jumalan olemattomaksi selittämiseen on syy. Pelko tulevasta tuomiosta, vaikka ehkä tiedostamattomanakin.

        Jeesus on ilmoittanut mitä tulee saarnata! Vielä jäljellä olevaa Jumalan ja Jeesuksen Oman Sanan tietoa (osittain väärennettynä) löydät raamatun UT:n:
        -Matteuksen evankeliumista
        -Markuksen evankeliumista
        -Luukkaan evankeliumista
        -Johanneksen evankeliumista
        Markuksen evankeliumi:
        16:15 Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.
        Matt. 28:20 ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen KÄSKENYT teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.


      • Saara,;)

        Luuletko että törmään tuohon puolustukseesi ensimmäisen kerran? :))))

        Sama systeemi on menossa täällä suomessa. Täälläkin kerätään kaikki terveystiedot yhteiseen registeriin ja yhdistetään ensin EU:n kanssa.

        http://demo.seco.tkk.fi/tervesuomi/item/ktl:11210

        http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/56689-tanaan-otetaan-askel-kohti-siruttamista-suomessa

        tuossa vain pari linkkiä sadoista samankaltaisista.

        Pitää ymmärtää yhdistellä uutisia eri tapahtumista, jotka kaikki tähtäävät siruttamiseen.

        niin, ja tuosta Obaman puheesta ei käy sirutus ilmi, mutta asiakirjoissa oli sirutuksesta, sitten se poistettiin lain läpirunnomiseksi ja lisättiin takaisin sinne...

        katsopas lapseni, kun maailma ei ole niin mukava paikka kun olet luullut!

        Mutta, ei sinun kauan tarvitse odotella toisteita!

        http://www.youtube.com/watch?v=kwUzZQxzZYg


      • Jäitä hattuun
        Saara,;) kirjoitti:

        Luuletko että törmään tuohon puolustukseesi ensimmäisen kerran? :))))

        Sama systeemi on menossa täällä suomessa. Täälläkin kerätään kaikki terveystiedot yhteiseen registeriin ja yhdistetään ensin EU:n kanssa.

        http://demo.seco.tkk.fi/tervesuomi/item/ktl:11210

        http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/56689-tanaan-otetaan-askel-kohti-siruttamista-suomessa

        tuossa vain pari linkkiä sadoista samankaltaisista.

        Pitää ymmärtää yhdistellä uutisia eri tapahtumista, jotka kaikki tähtäävät siruttamiseen.

        niin, ja tuosta Obaman puheesta ei käy sirutus ilmi, mutta asiakirjoissa oli sirutuksesta, sitten se poistettiin lain läpirunnomiseksi ja lisättiin takaisin sinne...

        katsopas lapseni, kun maailma ei ole niin mukava paikka kun olet luullut!

        Mutta, ei sinun kauan tarvitse odotella toisteita!

        http://www.youtube.com/watch?v=kwUzZQxzZYg

        Huoh...

        Olishan se ihan kauheaa, jos amerikkalaisillekin tulis henkilökortti.

        Briteissä taitaa edelleen onnistua oman identiteetin osoittamiseen se, että olet saanut sähkölaskun johonkin osoitteeseen.

        Sekös olisi hienoa?

        Eikähän kannattaisi tyytyä Raamatusta siihen olennaiseen?


      • Jäitä hattuun
        muuttis^^ kirjoitti:

        Hän, joka ei usko raamattuun Jumalan sanana joka tulevaisetkin ennustaa - ja paikkansa pitävästi, uskoo ihmisiin ja heidän tarinoihinsa ja käsityksiinsä. Hän uskoo, että tyhjästä voi syntyä tälläinen luomakunta; se jos mikä on huuhaata.

        Jumala on jokaiseen ihmissydämeen laittanut Jumalakaipuun. Pakanoillekin. Mutta Jumalan olemattomaksi selittämiseen on syy. Pelko tulevasta tuomiosta, vaikka ehkä tiedostamattomanakin.

        Tarkoitatko muuttis saaraa, vai obamaa, 26.1.2013 23:47? Taitavat kummatkin pitää Raamattua Jumalan sanana.


      • Saara,;)
        Jäitä hattuun kirjoitti:

        Huoh...

        Olishan se ihan kauheaa, jos amerikkalaisillekin tulis henkilökortti.

        Briteissä taitaa edelleen onnistua oman identiteetin osoittamiseen se, että olet saanut sähkölaskun johonkin osoitteeseen.

        Sekös olisi hienoa?

        Eikähän kannattaisi tyytyä Raamatusta siihen olennaiseen?

        Iskikö pelko, vai miksi et etsi tietoa, kun sitä on netti pullollaan?

        Kyllä se kuule vain lukee siellä raamatussa tuo pedon merkin tulo, sitä et voi kieltää!


      • muuttis^^
        Jäitä hattuun kirjoitti:

        Huoh...

        Olishan se ihan kauheaa, jos amerikkalaisillekin tulis henkilökortti.

        Briteissä taitaa edelleen onnistua oman identiteetin osoittamiseen se, että olet saanut sähkölaskun johonkin osoitteeseen.

        Sekös olisi hienoa?

        Eikähän kannattaisi tyytyä Raamatusta siihen olennaiseen?

        Ken elää, se näkee.

        Kai Obamakin on kristitty, en ainakaan ole kuullut muuta sanottavan. Saara ja muuttis ovat myös tunnustuksellisia kristittyjä.

        Katselin Obaman virkaanastumis juhlia ja ilokseni huomasin, että siellä rukoiltiin. Suomessa kun presidentti toivottaa Jumalan siunausta kansalle, nousee häly. Suomi on kristikansa - ollut, mutta kiihtyvällä tahdilla luopumassa juuristaan.

        Viimeisten aikojen viimeisten päivien ennustus toteutuu sekin: Luopumus ja laittomuus lisääntyy niin että Jeesus sanoo: Löytyykö uskoa maan päältä, kun hän tulee toisen kerran...vm


      • lueskellen
        Saara,;) kirjoitti:

        Iskikö pelko, vai miksi et etsi tietoa, kun sitä on netti pullollaan?

        Kyllä se kuule vain lukee siellä raamatussa tuo pedon merkin tulo, sitä et voi kieltää!

        ...

        Netti on todellakin pullollaan tietoa ja jälleen näemme, mihin se johtaa, kun halutaan jonkin asian kanssa tehdä propagandaa.

        Onneksi suomalaisten enemmistö ei samalla tavoin hurahda noihin salaliittoteorioihin kuin amerikkalaiset, jotka niitä suorastaan rakastavat.

        Pedon merkiksi on ajan mittaan kuviteltu yhtä sun toista. Ja tietenkin juuri nyt on selvä varmuus aina siitä, miä sillä tarkoitetaan.

        Sosiaaliturvatunnus oli jo pedon merkki. EAN-koodit ovat olleet ihan varma juttu. Ainiin, meinasi luottokortit ja pankkikortit unohtua. Ilman niitähän ei voida enää oikeastaan kauppaa tehdä...


      • lueskellen
        lueskellen kirjoitti:

        ...

        Netti on todellakin pullollaan tietoa ja jälleen näemme, mihin se johtaa, kun halutaan jonkin asian kanssa tehdä propagandaa.

        Onneksi suomalaisten enemmistö ei samalla tavoin hurahda noihin salaliittoteorioihin kuin amerikkalaiset, jotka niitä suorastaan rakastavat.

        Pedon merkiksi on ajan mittaan kuviteltu yhtä sun toista. Ja tietenkin juuri nyt on selvä varmuus aina siitä, miä sillä tarkoitetaan.

        Sosiaaliturvatunnus oli jo pedon merkki. EAN-koodit ovat olleet ihan varma juttu. Ainiin, meinasi luottokortit ja pankkikortit unohtua. Ilman niitähän ei voida enää oikeastaan kauppaa tehdä...

        Käikkeen tällaiseen liittyy myöskin ihmisen ylpeys. MINÄhän sanoin, MINÄhän varoitin, MINÄ olin ensimmäinen, joka huomasin tuoda esiin tätä...

        Maailmanlopun ennustuksissa on samaa.

        Eikähän kuitenkin luotettaisi Jumalaan niin paljon, että Hän asiat joitaa kuten parhaaksi näkee?


      • lueskellen
        muuttis^^ kirjoitti:

        Ken elää, se näkee.

        Kai Obamakin on kristitty, en ainakaan ole kuullut muuta sanottavan. Saara ja muuttis ovat myös tunnustuksellisia kristittyjä.

        Katselin Obaman virkaanastumis juhlia ja ilokseni huomasin, että siellä rukoiltiin. Suomessa kun presidentti toivottaa Jumalan siunausta kansalle, nousee häly. Suomi on kristikansa - ollut, mutta kiihtyvällä tahdilla luopumassa juuristaan.

        Viimeisten aikojen viimeisten päivien ennustus toteutuu sekin: Luopumus ja laittomuus lisääntyy niin että Jeesus sanoo: Löytyykö uskoa maan päältä, kun hän tulee toisen kerran...vm

        Et tuohon kysymykseen vastannut? Saara ainakin uskoo ihmisten juttuihin tuosta mikrosiruista. Silleen sopii tohon viestiisi.


      • muuttis^^
        lueskellen kirjoitti:

        Et tuohon kysymykseen vastannut? Saara ainakin uskoo ihmisten juttuihin tuosta mikrosiruista. Silleen sopii tohon viestiisi.

        Tottakai uskoo ja minäkin uskon. Raamatussahan sanotaan, että viimeisinä päivinä ymmärrys lisääntyy.

        Hyvä esimerkki on tuo psalmi 19: 4

        Vanhan testamentin aikana n 2500 vuotta sitten kirjoittaja sanoo että narujen kautta evankeliumi leviää kaikkiin maihin (erittäin vm) lopun ajalla. Eihän hän mitenkään osannut ilmaista puhelin, netti ja tv yhteyttä. Me ymmärrämme hyvin nämä yhteydet tänä aikana. Lue raamatustasi itse tarkemmin. Nyt Hyvää yötä!


      • muuttis^^
        muuttis^^ kirjoitti:

        Tottakai uskoo ja minäkin uskon. Raamatussahan sanotaan, että viimeisinä päivinä ymmärrys lisääntyy.

        Hyvä esimerkki on tuo psalmi 19: 4

        Vanhan testamentin aikana n 2500 vuotta sitten kirjoittaja sanoo että narujen kautta evankeliumi leviää kaikkiin maihin (erittäin vm) lopun ajalla. Eihän hän mitenkään osannut ilmaista puhelin, netti ja tv yhteyttä. Me ymmärrämme hyvin nämä yhteydet tänä aikana. Lue raamatustasi itse tarkemmin. Nyt Hyvää yötä!

        vielä mainitsen, että ahkera veli oli tuonut tuon psalmin tänne, enkä jaksa nyt itse sitä etsiä. :-))


      • Saara,;)
        lueskellen kirjoitti:

        Käikkeen tällaiseen liittyy myöskin ihmisen ylpeys. MINÄhän sanoin, MINÄhän varoitin, MINÄ olin ensimmäinen, joka huomasin tuoda esiin tätä...

        Maailmanlopun ennustuksissa on samaa.

        Eikähän kuitenkin luotettaisi Jumalaan niin paljon, että Hän asiat joitaa kuten parhaaksi näkee?

        Kehoitus kuuluu valvoa ja tarkkailla ajan merkkejä! Mitäpä itse sanot peon merkiksi? Millä teorialla tyrmäät ettei se voi olla siru?

        Todella turhauttavaa lukea kritiikkiä, jonka jälkeen ei tule kritisoijan omaa näkemystä asiasta, eli sitä ei ole? Silti ollaan hyvin varmoina tyrmäämässä toisen näkemystä? Ihmeellistä minusta, eikä ole edes keskustelua!


      • Jeesus on tie
        muuttis^^ kirjoitti:

        vielä mainitsen, että ahkera veli oli tuonut tuon psalmin tänne, enkä jaksa nyt itse sitä etsiä. :-))

        Mistähän raamatunkohdista tuo ajatus mikrosirusta on johdettu?

        Raamattu puhuu ainoastaan merkistä jossa on luku 666. Ilmestyskirja on herättänyt mielenkiintoa, ja ennen kaikkea sen vertaukset ovat stimuloineet mielikuvitusta aivan hämmästyttävän paljon.

        Luulen että johtopäätös mikrosirusta pohjautuu seuraavaan:

        lm. 13:14 Niillä tunnusteoilla, joita sillä on valta tehdä ensimmäisen pedon nimissä, se johtaa harhaan kaikki maan asukkaat, niin että saa heidät tekemään patsaan sen pedon kunniaksi, jota on isketty miekalla mutta joka on vironnut henkiin.
        Ilm. 13:15 Se on saanut vallan antaa pedon kuvalle hengen, niin että kuva jopa kykenee puhumaan, ja se on myös saanut vallan tappaa kaikki, jotka eivät kumarra pedon kuvaa.

        ***) Ilm. 13:16 Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin.
        Ilm. 13:17 Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku*.

        Ilm. 13:18 Tässä vaaditaan viisautta.
        ***) Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon nimen lukuarvon: se on erään ihmisen luku, ja se luku on ...
        ... kuusisataakuusikymmentäkuusi.

        Täydellisyyden luku on seitsemän
        ja ihmisen luku on kuusi.

        Puhuva pedon kuva, on selvä kuvaus televisiosta ja varsinkin internetistä.
        Ne ovat tehokkaista välineitä joilla houkutellaan ihmiset mitä kummallisempiin uskontoihin ja uskomuksiin. Rikollisuus toimii jo maailmanlaajuisesti erittäin tehokkaasti internetin kautta


      • lueskellen
        Saara,;) kirjoitti:

        Kehoitus kuuluu valvoa ja tarkkailla ajan merkkejä! Mitäpä itse sanot peon merkiksi? Millä teorialla tyrmäät ettei se voi olla siru?

        Todella turhauttavaa lukea kritiikkiä, jonka jälkeen ei tule kritisoijan omaa näkemystä asiasta, eli sitä ei ole? Silti ollaan hyvin varmoina tyrmäämässä toisen näkemystä? Ihmeellistä minusta, eikä ole edes keskustelua!

        Oletko ollenkaan seurannut Amerikan politiikkaa?

        Etkö näe tämän propagandan läpi?

        Tässä ei ole kysymys pedon merkistä, vaan siitä että konservatiivien inhoama Obaman terveysuudistus ei saa mennä läpi.

        Amerikassa evankelikaaliset ja fundamentalistit jostain kummallisesta syystä kannattavat konservatiiveja, jotka tekevät erittäin epäkristillistä politiikkaa. Ja uskovat ihmiset käyttävät tavotteitaan saavuttaakseen tuollaista valhepropagandaa. Kovin amerikkalaista, ihmettelen, että tälläkin puolen rapakkoa tuohon lähdetään mukaan.

        Ja näihin piireihin vaikutetaan puheilla pedon merkeistä aborteista ja homoliitoista. Kun jokin näistä asioista mainitaan, jää näiltä näkemättä kokonaan, miten kohdellaan huonompiosaisia, miten huolehditaan vähävaraisempien toimeentulosta, koulutuksesta, terveyspalveluista, ym.

        Tärkeää on vain se, että rikkaiden tuloja ei veroteta, bensiinin hinta ei nouse ja huono-osaiset pysyvät näkymättömissä muilta, aselakeihin ei kosketa ja kaikki väärin tehneet pistetään vankilaan ja raskaamman rikoksen tehneet tapetaan.

        Amerikassa on suunnilleen 800 vankia per 100 000 ihmistä, suomessa noin 70. Eli siellä pidetään prosentti kansalaisista vankiloissa. Edes Venäjä ei pärjää USAlle. Vajaa neljäsosa maailman vankiloissa istuvista on vankina USAssa.

        Kuten tuossa ylempänä sanoin, pedon merkiksi on väitetty milloin mitäkin samoin kuin maailmanlopun aikatauluksikin.

        Jos meidän olisi tarpeen nyt tietää, mikä se on, se olisi Raamatussa kerrottu. Saamme tietää, kun on aikamme tietää.


      • Saara,;)
        Jeesus on tie kirjoitti:

        Mistähän raamatunkohdista tuo ajatus mikrosirusta on johdettu?

        Raamattu puhuu ainoastaan merkistä jossa on luku 666. Ilmestyskirja on herättänyt mielenkiintoa, ja ennen kaikkea sen vertaukset ovat stimuloineet mielikuvitusta aivan hämmästyttävän paljon.

        Luulen että johtopäätös mikrosirusta pohjautuu seuraavaan:

        lm. 13:14 Niillä tunnusteoilla, joita sillä on valta tehdä ensimmäisen pedon nimissä, se johtaa harhaan kaikki maan asukkaat, niin että saa heidät tekemään patsaan sen pedon kunniaksi, jota on isketty miekalla mutta joka on vironnut henkiin.
        Ilm. 13:15 Se on saanut vallan antaa pedon kuvalle hengen, niin että kuva jopa kykenee puhumaan, ja se on myös saanut vallan tappaa kaikki, jotka eivät kumarra pedon kuvaa.

        ***) Ilm. 13:16 Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin.
        Ilm. 13:17 Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku*.

        Ilm. 13:18 Tässä vaaditaan viisautta.
        ***) Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon nimen lukuarvon: se on erään ihmisen luku, ja se luku on ...
        ... kuusisataakuusikymmentäkuusi.

        Täydellisyyden luku on seitsemän
        ja ihmisen luku on kuusi.

        Puhuva pedon kuva, on selvä kuvaus televisiosta ja varsinkin internetistä.
        Ne ovat tehokkaista välineitä joilla houkutellaan ihmiset mitä kummallisempiin uskontoihin ja uskomuksiin. Rikollisuus toimii jo maailmanlaajuisesti erittäin tehokkaasti internetin kautta

        Netistä löytyy paljon tietoa pedon merkistä kristillisiltä sivustoilta. Kyllä vilpitön etsijä löytää rukoillen totuuden näihin asioihin, kun antaa Jumalan ohjata.

        En tiedä miksi jokaisen järki jo ei kerro mistä on kyse, kun ihmiselle annetaan luku= sosiaaliturvatunnus joka sisältää luvun 666. Itseasiassa kun katsotaan vaikka maitopurkkia, nähdään, että nuo viivakoodit on kaikki laitettu muotoon 666. Viivakoodeissa on kolme pitkää viivaa (alaspäin pidempiä kuin muut viivat) ensimmäinen on alussa, toinen keskellä ja kolmas lopussa.

        WWW on myös 666. Laitan näitä ilman linkkejä, koska halukas voi itse tutkia.

        Nyt pitäisi kuitenkin tutkia mitä raamattu sanoo merkistä: laitetaan oikeaan käteen tai otsaan. Siru toimii parhaiten oikeassa kädessä tai otsassa, hämmästyttävää, eikö totta. Tuo vuosia kestänyt ja kallis projekti tuli raamatun kanssa samaan tulokseen.

        Kun raamattu sanoo että siru liittyy selkeästi ostamiseen ja myymiseen, on helposti ymmärrettävissä, että tulevaisuudessa (tietokonealan asiantuntijat puhuvat tästä niinkuin itsestäänselvästä tavoitteesta) saadaan kaikki tiedot ihmisestä sisällytettyä tuohon siruun.

        Pankkikortit joutavat silloin romukoppaan, samoin muutkin kortit. Kaikki terveystiedot ladataan siruun yms.

        Minä en ainakaan ottaisi ihon alaista sirua oikeaan käteeni tai otsaani, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä. Tuo siru mahdollistaa myös ihmisen paikantamisen sekä paljon muuta jota en tähän tilaan voi mahduttaa, mutta tietoa kyllä löytyy.

        Kysymys kuuluu siis: Miksi siru ei olisi pedon merkki?


      • muuttis^^
        Saara,;) kirjoitti:

        Netistä löytyy paljon tietoa pedon merkistä kristillisiltä sivustoilta. Kyllä vilpitön etsijä löytää rukoillen totuuden näihin asioihin, kun antaa Jumalan ohjata.

        En tiedä miksi jokaisen järki jo ei kerro mistä on kyse, kun ihmiselle annetaan luku= sosiaaliturvatunnus joka sisältää luvun 666. Itseasiassa kun katsotaan vaikka maitopurkkia, nähdään, että nuo viivakoodit on kaikki laitettu muotoon 666. Viivakoodeissa on kolme pitkää viivaa (alaspäin pidempiä kuin muut viivat) ensimmäinen on alussa, toinen keskellä ja kolmas lopussa.

        WWW on myös 666. Laitan näitä ilman linkkejä, koska halukas voi itse tutkia.

        Nyt pitäisi kuitenkin tutkia mitä raamattu sanoo merkistä: laitetaan oikeaan käteen tai otsaan. Siru toimii parhaiten oikeassa kädessä tai otsassa, hämmästyttävää, eikö totta. Tuo vuosia kestänyt ja kallis projekti tuli raamatun kanssa samaan tulokseen.

        Kun raamattu sanoo että siru liittyy selkeästi ostamiseen ja myymiseen, on helposti ymmärrettävissä, että tulevaisuudessa (tietokonealan asiantuntijat puhuvat tästä niinkuin itsestäänselvästä tavoitteesta) saadaan kaikki tiedot ihmisestä sisällytettyä tuohon siruun.

        Pankkikortit joutavat silloin romukoppaan, samoin muutkin kortit. Kaikki terveystiedot ladataan siruun yms.

        Minä en ainakaan ottaisi ihon alaista sirua oikeaan käteeni tai otsaani, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä. Tuo siru mahdollistaa myös ihmisen paikantamisen sekä paljon muuta jota en tähän tilaan voi mahduttaa, mutta tietoa kyllä löytyy.

        Kysymys kuuluu siis: Miksi siru ei olisi pedon merkki?

        Mikä muu voisi olla jopa järkeen käyvämpi kuin mikrosiru?

        En kuitenkaan usko, että siinä salakavalasti kristittyjen sallittaisiin mennä antikristuksen joukkoihin. Uskon, että siinä on tietoinen valinnan paikka, tunnustaa uskovansa antikristukseen maailman valtiaana. Sitähän kristitty ei voisi tehdä.


      • Saara;)
        lueskellen kirjoitti:

        Oletko ollenkaan seurannut Amerikan politiikkaa?

        Etkö näe tämän propagandan läpi?

        Tässä ei ole kysymys pedon merkistä, vaan siitä että konservatiivien inhoama Obaman terveysuudistus ei saa mennä läpi.

        Amerikassa evankelikaaliset ja fundamentalistit jostain kummallisesta syystä kannattavat konservatiiveja, jotka tekevät erittäin epäkristillistä politiikkaa. Ja uskovat ihmiset käyttävät tavotteitaan saavuttaakseen tuollaista valhepropagandaa. Kovin amerikkalaista, ihmettelen, että tälläkin puolen rapakkoa tuohon lähdetään mukaan.

        Ja näihin piireihin vaikutetaan puheilla pedon merkeistä aborteista ja homoliitoista. Kun jokin näistä asioista mainitaan, jää näiltä näkemättä kokonaan, miten kohdellaan huonompiosaisia, miten huolehditaan vähävaraisempien toimeentulosta, koulutuksesta, terveyspalveluista, ym.

        Tärkeää on vain se, että rikkaiden tuloja ei veroteta, bensiinin hinta ei nouse ja huono-osaiset pysyvät näkymättömissä muilta, aselakeihin ei kosketa ja kaikki väärin tehneet pistetään vankilaan ja raskaamman rikoksen tehneet tapetaan.

        Amerikassa on suunnilleen 800 vankia per 100 000 ihmistä, suomessa noin 70. Eli siellä pidetään prosentti kansalaisista vankiloissa. Edes Venäjä ei pärjää USAlle. Vajaa neljäsosa maailman vankiloissa istuvista on vankina USAssa.

        Kuten tuossa ylempänä sanoin, pedon merkiksi on väitetty milloin mitäkin samoin kuin maailmanlopun aikatauluksikin.

        Jos meidän olisi tarpeen nyt tietää, mikä se on, se olisi Raamatussa kerrottu. Saamme tietää, kun on aikamme tietää.

        Älä takerru pelkästään Obaman terveydenhuoltouuistukseen! Katsele mitä tapahtuu suomessa! Lue sama kehitys lääkäri Mirjaleena Isoahon kirjoituksista. Mikä saa sinut kiivailemaan vastaan, esittämättä mitään omaa mielipidettäsi siitä miksi siru ei voi olla pedonmerkki?

        Tiedän ja tunnen ihmisten lukuisat defenssit!!! Se torjutaan, mikä ahdistaa!


      • Saara;)
        muuttis^^ kirjoitti:

        Mikä muu voisi olla jopa järkeen käyvämpi kuin mikrosiru?

        En kuitenkaan usko, että siinä salakavalasti kristittyjen sallittaisiin mennä antikristuksen joukkoihin. Uskon, että siinä on tietoinen valinnan paikka, tunnustaa uskovansa antikristukseen maailman valtiaana. Sitähän kristitty ei voisi tehdä.

        Olen samaa mieltä, täytyy olla tietoinen valinta!


      • Jäitä hattuun
        Saara,;) kirjoitti:

        Netistä löytyy paljon tietoa pedon merkistä kristillisiltä sivustoilta. Kyllä vilpitön etsijä löytää rukoillen totuuden näihin asioihin, kun antaa Jumalan ohjata.

        En tiedä miksi jokaisen järki jo ei kerro mistä on kyse, kun ihmiselle annetaan luku= sosiaaliturvatunnus joka sisältää luvun 666. Itseasiassa kun katsotaan vaikka maitopurkkia, nähdään, että nuo viivakoodit on kaikki laitettu muotoon 666. Viivakoodeissa on kolme pitkää viivaa (alaspäin pidempiä kuin muut viivat) ensimmäinen on alussa, toinen keskellä ja kolmas lopussa.

        WWW on myös 666. Laitan näitä ilman linkkejä, koska halukas voi itse tutkia.

        Nyt pitäisi kuitenkin tutkia mitä raamattu sanoo merkistä: laitetaan oikeaan käteen tai otsaan. Siru toimii parhaiten oikeassa kädessä tai otsassa, hämmästyttävää, eikö totta. Tuo vuosia kestänyt ja kallis projekti tuli raamatun kanssa samaan tulokseen.

        Kun raamattu sanoo että siru liittyy selkeästi ostamiseen ja myymiseen, on helposti ymmärrettävissä, että tulevaisuudessa (tietokonealan asiantuntijat puhuvat tästä niinkuin itsestäänselvästä tavoitteesta) saadaan kaikki tiedot ihmisestä sisällytettyä tuohon siruun.

        Pankkikortit joutavat silloin romukoppaan, samoin muutkin kortit. Kaikki terveystiedot ladataan siruun yms.

        Minä en ainakaan ottaisi ihon alaista sirua oikeaan käteeni tai otsaani, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä. Tuo siru mahdollistaa myös ihmisen paikantamisen sekä paljon muuta jota en tähän tilaan voi mahduttaa, mutta tietoa kyllä löytyy.

        Kysymys kuuluu siis: Miksi siru ei olisi pedon merkki?

        USAn politiikkaa hoidetaan melkoisen likaisin keinoin, kun siihen sotketaan uskonto mukaan.

        Saara aloitti ketjun:

        "Nyt tämän vuoden maaliskuussa aloitetaan USA:ssa Obaman laittomasti läpirunnoman lain turvin asentamaan mikrosiruja ihmisiin."

        Varmaan voit kertoa lisää siitä, miten USAn presidentti laittomasti runnoo lakeja läpi...?

        Aloitusviestisi kertoo, mistä tässä on kyse.

        Uskovat tykkää uskoa...


      • Saara,;)
        Jäitä hattuun kirjoitti:

        USAn politiikkaa hoidetaan melkoisen likaisin keinoin, kun siihen sotketaan uskonto mukaan.

        Saara aloitti ketjun:

        "Nyt tämän vuoden maaliskuussa aloitetaan USA:ssa Obaman laittomasti läpirunnoman lain turvin asentamaan mikrosiruja ihmisiin."

        Varmaan voit kertoa lisää siitä, miten USAn presidentti laittomasti runnoo lakeja läpi...?

        Aloitusviestisi kertoo, mistä tässä on kyse.

        Uskovat tykkää uskoa...

        Joo, me uskomme raamatussa mainittuun pedon merkin tuloon, sitä käsittelemme!


      • Jäitä hattuun
        Saara,;) kirjoitti:

        Joo, me uskomme raamatussa mainittuun pedon merkin tuloon, sitä käsittelemme!

        Oletko siis Saara johdonmukainen tämän siruasian kanssa?

        Et käytä luotto- tai pankkikortteja? todennäköisimmin oikealla kädellä käytät niitä?

        Suomalaiseen henkilökorttiin (jossa myös on siru ja muutenkin erittäin vaikeasti väärennettävissä), saa nykyään kätevästi liitettyä KELA-kortin. Sellaista sinulla ei varmaankaan ole, tai KELA-korttia muutenkaan?

        Eihän sillä ole käytännössä mitään merkitystä, onko se siru sinussa tai kortissasi lompakossa.

        Älypuhelinta en myöskään suosittele hankkimaan. Sen avulla voidaan jopa sijaintiasi seurata. Siihen riittää tosin tavallinenkin matkapuhelin.


      • Saara,;)
        Jäitä hattuun kirjoitti:

        Oletko siis Saara johdonmukainen tämän siruasian kanssa?

        Et käytä luotto- tai pankkikortteja? todennäköisimmin oikealla kädellä käytät niitä?

        Suomalaiseen henkilökorttiin (jossa myös on siru ja muutenkin erittäin vaikeasti väärennettävissä), saa nykyään kätevästi liitettyä KELA-kortin. Sellaista sinulla ei varmaankaan ole, tai KELA-korttia muutenkaan?

        Eihän sillä ole käytännössä mitään merkitystä, onko se siru sinussa tai kortissasi lompakossa.

        Älypuhelinta en myöskään suosittele hankkimaan. Sen avulla voidaan jopa sijaintiasi seurata. Siihen riittää tosin tavallinenkin matkapuhelin.

        On aivan eri asia kun siru istutetaan ihmiseen. Pankkikortti muut kortit ovat minullakin. Tuo siruasia tulee vielä selkiytymään sen suhteen mitä se tarkoittaa että sen myötä kumarretaan petoa. Sellaista ei kristitty tee.

        4. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?"
        5. Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta.
        6. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.

        NELJÄKYMMENTÄKAKSI KUUKAUTTA! Pankkikortit ovat olleet jo vuosia...

        Koskaan ennen tätä tulevaa aikaa ei ole enkeleille annettu tehtäväksi julistaa taivaalta evankeliumia ja varoittaa kumartamasta petoa ja ottamasta sen merkkiä.

        Tästä on tulkittu niin, että valmiina ollut morsiusseurakunta oli jo temmattu taivaaseen,

        (toinen otetaan, toinen jätetään: 36 “Mutta sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. 37 Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee. 38 Vedenpaisumuksen edellä ihmiset söivät ja joivat, menivät naimisiin ja naittivat tyttäriään aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin. 39 Kukaan ei aavistanut mitään, ennen kuin tulva tuli ja vei heidät kaikki mennessään. Samoin käy, kun Ihmisen Poika tulee. 40 Kaksi miestä on pellolla: toinen otetaan, toinen jätetään. 41 Kaksi naista on jauhamassa viljaa: toinen otetaan, toinen jätetään.

        42 “Valvokaa siis, sillä te ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee
        sekä:
        51. Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme,
        52. yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.
        53. Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuman kuolemattomuuteen.)

        6. Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille.
        7. Ja hän sanoi suurella äänellä: "Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet".
        8. Ja seurasi vielä toinen enkeli, joka sanoi: "Kukistunut, kukistunut on se suuri Babylon, joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat".
        9. Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,
        10. niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.
        11. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.
        12. Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.
        13. Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti - sanoo Henki - he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä."

        Eli enkelitkin julistaisivat niille, jotka vielä vihan aikana pelastuvat. Myös 144 000 juutalaista julistaa, sillä evankeliumin viestikapula on palautettu juutalaisille, pakanaseurakunnan aikakauden jälkeen. Näin evankeliumin työ tulee loppuun tehdyksi.

        Tuosta pitää kirjoittaa erikseen, miksi uskovat eivät ole vihan ajan aikaan maan päällä...


      • muuttis^^
        Saara,;) kirjoitti:

        On aivan eri asia kun siru istutetaan ihmiseen. Pankkikortti muut kortit ovat minullakin. Tuo siruasia tulee vielä selkiytymään sen suhteen mitä se tarkoittaa että sen myötä kumarretaan petoa. Sellaista ei kristitty tee.

        4. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?"
        5. Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta.
        6. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.

        NELJÄKYMMENTÄKAKSI KUUKAUTTA! Pankkikortit ovat olleet jo vuosia...

        Koskaan ennen tätä tulevaa aikaa ei ole enkeleille annettu tehtäväksi julistaa taivaalta evankeliumia ja varoittaa kumartamasta petoa ja ottamasta sen merkkiä.

        Tästä on tulkittu niin, että valmiina ollut morsiusseurakunta oli jo temmattu taivaaseen,

        (toinen otetaan, toinen jätetään: 36 “Mutta sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. 37 Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee. 38 Vedenpaisumuksen edellä ihmiset söivät ja joivat, menivät naimisiin ja naittivat tyttäriään aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin. 39 Kukaan ei aavistanut mitään, ennen kuin tulva tuli ja vei heidät kaikki mennessään. Samoin käy, kun Ihmisen Poika tulee. 40 Kaksi miestä on pellolla: toinen otetaan, toinen jätetään. 41 Kaksi naista on jauhamassa viljaa: toinen otetaan, toinen jätetään.

        42 “Valvokaa siis, sillä te ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee
        sekä:
        51. Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme,
        52. yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.
        53. Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuman kuolemattomuuteen.)

        6. Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille.
        7. Ja hän sanoi suurella äänellä: "Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet".
        8. Ja seurasi vielä toinen enkeli, joka sanoi: "Kukistunut, kukistunut on se suuri Babylon, joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat".
        9. Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,
        10. niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.
        11. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.
        12. Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.
        13. Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti - sanoo Henki - he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä."

        Eli enkelitkin julistaisivat niille, jotka vielä vihan aikana pelastuvat. Myös 144 000 juutalaista julistaa, sillä evankeliumin viestikapula on palautettu juutalaisille, pakanaseurakunnan aikakauden jälkeen. Näin evankeliumin työ tulee loppuun tehdyksi.

        Tuosta pitää kirjoittaa erikseen, miksi uskovat eivät ole vihan ajan aikaan maan päällä...

        Vihan aika, jolloin s---tana lasketaan vapaaksi maan päällä. Nythän se on kuin kahlekoira, sidottu. 3,5 vuotta se saa hallita mielin määrin ja miksi?

        Siksi, että seurakunta on temmattu ylös pilviin ja saa---na pääsee hallitsemaan maan piiriä. Jumala vuodattaa vihansa erilaisin vitsauksin kansakuntien päälle.

        Vaivan aika on ensin, kolme ja puoli vuotta, en tiedä onko seurakunta vielä täällä silloin.


      • Saara,;)
        muuttis^^ kirjoitti:

        Vihan aika, jolloin s---tana lasketaan vapaaksi maan päällä. Nythän se on kuin kahlekoira, sidottu. 3,5 vuotta se saa hallita mielin määrin ja miksi?

        Siksi, että seurakunta on temmattu ylös pilviin ja saa---na pääsee hallitsemaan maan piiriä. Jumala vuodattaa vihansa erilaisin vitsauksin kansakuntien päälle.

        Vaivan aika on ensin, kolme ja puoli vuotta, en tiedä onko seurakunta vielä täällä silloin.

        Se on mielenkiintoinen kysymys, sillä seurakunnan läsnäolo maan päällä pidättää antikristusta. Voi olla että ehdimme nähdä sen, mutta toisaalta, kun antikristus solmii juutalaisten kanssa liiton ja rikkoo sen kolmen ja puolen vuoden jälkeen, jolloin juutalaiset tajuavat tulleensa petetyiksi ja messiaana esiintynyt antikristus paljastaa itsensä, niin tuskin seurakunta on maan päällä ollut silloin noita vuosia, kun antikristus on hallinnut petoksella. Jumalan vihan aika alkaa tuosta hetkestä ja kestää sen kolme ja puoli vuotta.

        Tuolloin juutalaisia varjellaan yliluonnollisesti kun antikristus jahtaa heitä ja enkelitkin julistavat evankeliumia ja varoittavat pedon merkistä. Siksi minä uskon, että emme ole maan päällä enää kun pedon merkki tulee lopullisessa muodossa käyttöön ja vaaditaan petoa kumartamaan.

        Jeesuksen tullessa maan päälle asti vihan ajan lopulla sen näkee kaikki. Uskovien ylösotto taas on eri tapahtuma ja se tapahtuu yllättäen, yht´äkkiä, silmänräpäyksessä. Tuo tapahtuma aiheuttaa varmaan sen kaaoksen jonka keskeltä nousee antikristus hallitsemaan.


      • muuttis^^
        Saara,;) kirjoitti:

        Se on mielenkiintoinen kysymys, sillä seurakunnan läsnäolo maan päällä pidättää antikristusta. Voi olla että ehdimme nähdä sen, mutta toisaalta, kun antikristus solmii juutalaisten kanssa liiton ja rikkoo sen kolmen ja puolen vuoden jälkeen, jolloin juutalaiset tajuavat tulleensa petetyiksi ja messiaana esiintynyt antikristus paljastaa itsensä, niin tuskin seurakunta on maan päällä ollut silloin noita vuosia, kun antikristus on hallinnut petoksella. Jumalan vihan aika alkaa tuosta hetkestä ja kestää sen kolme ja puoli vuotta.

        Tuolloin juutalaisia varjellaan yliluonnollisesti kun antikristus jahtaa heitä ja enkelitkin julistavat evankeliumia ja varoittavat pedon merkistä. Siksi minä uskon, että emme ole maan päällä enää kun pedon merkki tulee lopullisessa muodossa käyttöön ja vaaditaan petoa kumartamaan.

        Jeesuksen tullessa maan päälle asti vihan ajan lopulla sen näkee kaikki. Uskovien ylösotto taas on eri tapahtuma ja se tapahtuu yllättäen, yht´äkkiä, silmänräpäyksessä. Tuo tapahtuma aiheuttaa varmaan sen kaaoksen jonka keskeltä nousee antikristus hallitsemaan.

        Noin tuon voi hyvin uskoa tapahtuvan. Ja tuosta ylösoton kaaoksesta varmaan antikristus nousee. Ajattelin myös, että se voisi alkaa yleismaailmallisesta talousromahduksesta, josta puolestaan seuraa kaaos, ehkäpä sotiakin. Joka tapauksessa, kehitys kehittyy, koko ajan suuntanaan nuo ilmestyskirjan lopputapahtumat.

        Jeesus, Herramme elää ja Hänellä on kaikki valta Jumalalta annettuna. Valvokaamme siis uskossa.


      • Saara,;)
        muuttis^^ kirjoitti:

        Noin tuon voi hyvin uskoa tapahtuvan. Ja tuosta ylösoton kaaoksesta varmaan antikristus nousee. Ajattelin myös, että se voisi alkaa yleismaailmallisesta talousromahduksesta, josta puolestaan seuraa kaaos, ehkäpä sotiakin. Joka tapauksessa, kehitys kehittyy, koko ajan suuntanaan nuo ilmestyskirjan lopputapahtumat.

        Jeesus, Herramme elää ja Hänellä on kaikki valta Jumalalta annettuna. Valvokaamme siis uskossa.

        Aivan varmasti kaaos koostuu myös talouden romahduksesta, siitäkin kerrotaan ilmestyskirjassa. Sotia myös voi olla laajemminkin tai ainakin Israelissa, koska antikristus tulee rauhantekijänä ja saa juutalaiset vedettyä höplästä.


      • lueskellen
        Saara;) kirjoitti:

        Älä takerru pelkästään Obaman terveydenhuoltouuistukseen! Katsele mitä tapahtuu suomessa! Lue sama kehitys lääkäri Mirjaleena Isoahon kirjoituksista. Mikä saa sinut kiivailemaan vastaan, esittämättä mitään omaa mielipidettäsi siitä miksi siru ei voi olla pedonmerkki?

        Tiedän ja tunnen ihmisten lukuisat defenssit!!! Se torjutaan, mikä ahdistaa!

        Oma ahdistuksesi ja torjuntasi tässä tulee mainiosti esiin. Peiliin katsominen näyttää unohtuvan.


      • lueskellen
        lueskellen kirjoitti:

        Oma ahdistuksesi ja torjuntasi tässä tulee mainiosti esiin. Peiliin katsominen näyttää unohtuvan.

        Omien defensdien hengellistäminen on lessuteologiaa puhtaimmillaan.


    • Pedon merkistä voidaan kai tuottaa useampikin kuva.
      Juutalaisuuteen kuuluu kaksi pientä sanalipasta, jotka käskettiin laittaa otsaan ja oikeaan käsivarteen. Ja he tekevät kirjaimellisesti niin.

      Islamin sotureilla on otsanauha ja käsivarsinauha. En tiedä mitä niissä lukee, mutta varmaan uskoaan siinä tunnustavat.

      Kolme kuutosta voidaan tulkita myös niin, jonka olen itse keksinyt.
      Ihmisen luku on 6. Raamatussa on 66 kirjaa. Nykyisin kiistelään siitä, kenellä on tekijänoikeus raamattuun? Onko se Pyhällä Hengellä vai ihmisellä?

      Yhtälö syntyy nyt tästä. Ihminen sanoo ihmisen kirjoittaneen raamatun, joten ihmisellä on myös suvereeni oikeus tulkita sitä. Näin olemme pedon ajassa jo nyt. Ei tarvita paljon muita todisteita kuin se, että koko raamatun totena pitäviä ei enää vihitä valtakirkossa papiksi.

      • Saara,;)

        Joo, on luonnollista, että noin merkittävästä asiasta on esitetty monenlaista teoriaa ja arvailua, kun kehitys ei ole ollut tämän päivän tasoa.

        Nyt, kuten Jumala on ilmoittanut, avautuu paljon sellaista, joka on ymmärrettävissä vasta tässä ajassa kun kehitys on mennyt niin paljon eteenpäin.


      • jäitä hattuun
        Saara,;) kirjoitti:

        Joo, on luonnollista, että noin merkittävästä asiasta on esitetty monenlaista teoriaa ja arvailua, kun kehitys ei ole ollut tämän päivän tasoa.

        Nyt, kuten Jumala on ilmoittanut, avautuu paljon sellaista, joka on ymmärrettävissä vasta tässä ajassa kun kehitys on mennyt niin paljon eteenpäin.

        Tämä sama "nyt" on aina, kun ihmiset innostuvat tulkitsemaan.


      • muuttis^^
        jäitä hattuun kirjoitti:

        Tämä sama "nyt" on aina, kun ihmiset innostuvat tulkitsemaan.

        Tietenkin "nyt" on aina, sinä aikana, jona ihmiset ovat eläneet ja elävät. Mutta NYT elämme tätä aikaa ja kehitys on mennyt valtavalla vauhdilla tähän aikaan, jolloin raamatun sanat aukeavatkin eri tavalla kuin entisiin "nyt" aikoihin.

        Kaikki toteutuu Jumalan suunnitelmien mukaan, vääjäämättä. Sitä ei ihmiset kykene estämään. Raamattu on syytä ottaa todesta. Ken elää, näkee kaiken toteutumisen.


      • Tämmöst se on
        muuttis^^ kirjoitti:

        Tietenkin "nyt" on aina, sinä aikana, jona ihmiset ovat eläneet ja elävät. Mutta NYT elämme tätä aikaa ja kehitys on mennyt valtavalla vauhdilla tähän aikaan, jolloin raamatun sanat aukeavatkin eri tavalla kuin entisiin "nyt" aikoihin.

        Kaikki toteutuu Jumalan suunnitelmien mukaan, vääjäämättä. Sitä ei ihmiset kykene estämään. Raamattu on syytä ottaa todesta. Ken elää, näkee kaiken toteutumisen.

        Yksi ihmiskuntaa voimakkaasti stimuloiva tunne on tulevaisuuden pelko.
        kuolemanpelko on samaa juurta. Tuntematon on pelottavaa.

        Itse olen aivan varma siitä että ilmestyskirjasta on paljon enemmän vääriä tulkintoja kun oikeita, koska se sisältää paljon nykykulttuurille tuntematonta mystiikkaa. Tarkoittaa siis sitä että aivan tavalliset asia on ilmaistu meille suomalaisille ja eurooppalaisille hyvin mystisellä tavalla.

        Varmaa on ainakin se, että Ilmestyskirjassa ei ole mitään muusta Raamatusta poikkeavaa evankeliumia. Aivan samankaltaisia ilmaisuja löytyy jo vanhan testamenti profeerttojen kirjoituksista.

        Minusta näyttää siltä, että juuri sellainen on kiinnostavaa mikä on kaukana itsestä omasta elämästä ja riittävän mystistä. Ristin kantaminen ja rakkauden eläminen todeksi ihmisten keskellä ei kamalasti kiinnosta itseensä ja omaan hyvinvointiinsa keskittyneitä ihmisiä.


      • Saara,;)
        Tämmöst se on kirjoitti:

        Yksi ihmiskuntaa voimakkaasti stimuloiva tunne on tulevaisuuden pelko.
        kuolemanpelko on samaa juurta. Tuntematon on pelottavaa.

        Itse olen aivan varma siitä että ilmestyskirjasta on paljon enemmän vääriä tulkintoja kun oikeita, koska se sisältää paljon nykykulttuurille tuntematonta mystiikkaa. Tarkoittaa siis sitä että aivan tavalliset asia on ilmaistu meille suomalaisille ja eurooppalaisille hyvin mystisellä tavalla.

        Varmaa on ainakin se, että Ilmestyskirjassa ei ole mitään muusta Raamatusta poikkeavaa evankeliumia. Aivan samankaltaisia ilmaisuja löytyy jo vanhan testamenti profeerttojen kirjoituksista.

        Minusta näyttää siltä, että juuri sellainen on kiinnostavaa mikä on kaukana itsestä omasta elämästä ja riittävän mystistä. Ristin kantaminen ja rakkauden eläminen todeksi ihmisten keskellä ei kamalasti kiinnosta itseensä ja omaan hyvinvointiinsa keskittyneitä ihmisiä.

        "Minusta näyttää siltä, että juuri sellainen on kiinnostavaa mikä on kaukana itsestä omasta elämästä ja riittävän mystistä. Ristin kantaminen ja rakkauden eläminen todeksi ihmisten keskellä ei kamalasti kiinnosta itseensä ja omaan hyvinvointiinsa keskittyneitä ihmisiä."


        Osoitatko tämän minulle? Perustele väitteesi todeksi! Pedonmerkki ei ole enää mitään mystistä ja kaukana meistä! Kommentoi sitten kun olet selvittänyt oman kantasi siihen miksi siru ei voi olla pedon merkki!


      • muuttis^^
        Tämmöst se on kirjoitti:

        Yksi ihmiskuntaa voimakkaasti stimuloiva tunne on tulevaisuuden pelko.
        kuolemanpelko on samaa juurta. Tuntematon on pelottavaa.

        Itse olen aivan varma siitä että ilmestyskirjasta on paljon enemmän vääriä tulkintoja kun oikeita, koska se sisältää paljon nykykulttuurille tuntematonta mystiikkaa. Tarkoittaa siis sitä että aivan tavalliset asia on ilmaistu meille suomalaisille ja eurooppalaisille hyvin mystisellä tavalla.

        Varmaa on ainakin se, että Ilmestyskirjassa ei ole mitään muusta Raamatusta poikkeavaa evankeliumia. Aivan samankaltaisia ilmaisuja löytyy jo vanhan testamenti profeerttojen kirjoituksista.

        Minusta näyttää siltä, että juuri sellainen on kiinnostavaa mikä on kaukana itsestä omasta elämästä ja riittävän mystistä. Ristin kantaminen ja rakkauden eläminen todeksi ihmisten keskellä ei kamalasti kiinnosta itseensä ja omaan hyvinvointiinsa keskittyneitä ihmisiä.

        Itse olen aivan varma siitä että ilmestyskirjasta on paljon enemmän vääriä tulkintoja kun oikeita, koska se sisältää paljon nykykulttuurille tuntematonta mystiikkaa. Tarkoittaa siis sitä että aivan tavalliset asia on ilmaistu meille suomalaisille ja eurooppalaisille hyvin mystisellä tavalla.

        -tämmöist se on-


        Mistä arvelet väärien tulkintojen ja "mystiikan" johtuvan?

        Itse ajattelen se johtuvan Ilmestyskirjan kuvakielestä. Apostoli Johanneksella ei tietenkään voinut olla sanoja kuvaamaan tätä lopun aikaa ja sen teknillisiä vempaimia, jos nyt esim atomipommeja voi vempaimiksi sanoa. Ei hän voinut taivastakaan kuvata ja sen ihmeellisyyksiä muuten kuin tuntemillaan käsitteillä.

        Se on tietenkin Jumalan tahto, että monet asiat pysyvät salattuna määrättyyn aikaan asti.

        Evankeliumi löytyy kyllä ilmestyskirjastakin.


      • Jäitä hattuun
        muuttis^^ kirjoitti:

        Itse olen aivan varma siitä että ilmestyskirjasta on paljon enemmän vääriä tulkintoja kun oikeita, koska se sisältää paljon nykykulttuurille tuntematonta mystiikkaa. Tarkoittaa siis sitä että aivan tavalliset asia on ilmaistu meille suomalaisille ja eurooppalaisille hyvin mystisellä tavalla.

        -tämmöist se on-


        Mistä arvelet väärien tulkintojen ja "mystiikan" johtuvan?

        Itse ajattelen se johtuvan Ilmestyskirjan kuvakielestä. Apostoli Johanneksella ei tietenkään voinut olla sanoja kuvaamaan tätä lopun aikaa ja sen teknillisiä vempaimia, jos nyt esim atomipommeja voi vempaimiksi sanoa. Ei hän voinut taivastakaan kuvata ja sen ihmeellisyyksiä muuten kuin tuntemillaan käsitteillä.

        Se on tietenkin Jumalan tahto, että monet asiat pysyvät salattuna määrättyyn aikaan asti.

        Evankeliumi löytyy kyllä ilmestyskirjastakin.

        "...tätä lopun aikaa..." muuttis

        Olethan tietoinen, että "tätä lopun aikaa" on eletty kohta 2000 vuotta? Jokainen sukupolvi on ollut oman aikansa merkeistä aivan vakuuttunut siitä, että nyt eletään lopun aikaa. Ja toki jokaisen ihmisen henkilökohtaisessa elämässä eletäänkin aina lopun aikaa.

        "Mutta sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät enkelit taivaassa eikä edes Poika, ei kukaan muu kuin Isä."


        Ihmisen Pojan tuleminen

        Mark 13:24-32

        "Mutta noina päivinä, tuon ahdingon jälkeen, aurinko pimenee eikä kuu anna valoaan, tähtiä putoaa taivaalta ja taivaiden voimat järkkyvät.

        Silloin nähdään Ihmisen Pojan tulevan pilvien keskellä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan, ja silloin hän lähettää enkelinsä ja kokoaa valitut neljältä ilmansuunnalta, maan ja taivaan ääriä myöten.

        "Ottakaa oppia vertauskuvasta, jonka viikunapuu tarjoaa: kun sen oksa virkoaa ja alkaa tulla lehteen, te tiedätte, että kesä on lähellä.

        Samalla tavoin te nähdessänne tämän tapahtuvan tiedätte, että se aika on lähellä, aivan ovella.

        Totisesti: tämä sukupolvi ei katoa ennen kuin kaikki tämä tapahtuu.

        Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa.

        Mutta sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät enkelit taivaassa eikä edes Poika, ei kukaan muu kuin Isä.


      • muuttis^^
        Jäitä hattuun kirjoitti:

        "...tätä lopun aikaa..." muuttis

        Olethan tietoinen, että "tätä lopun aikaa" on eletty kohta 2000 vuotta? Jokainen sukupolvi on ollut oman aikansa merkeistä aivan vakuuttunut siitä, että nyt eletään lopun aikaa. Ja toki jokaisen ihmisen henkilökohtaisessa elämässä eletäänkin aina lopun aikaa.

        "Mutta sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät enkelit taivaassa eikä edes Poika, ei kukaan muu kuin Isä."


        Ihmisen Pojan tuleminen

        Mark 13:24-32

        "Mutta noina päivinä, tuon ahdingon jälkeen, aurinko pimenee eikä kuu anna valoaan, tähtiä putoaa taivaalta ja taivaiden voimat järkkyvät.

        Silloin nähdään Ihmisen Pojan tulevan pilvien keskellä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan, ja silloin hän lähettää enkelinsä ja kokoaa valitut neljältä ilmansuunnalta, maan ja taivaan ääriä myöten.

        "Ottakaa oppia vertauskuvasta, jonka viikunapuu tarjoaa: kun sen oksa virkoaa ja alkaa tulla lehteen, te tiedätte, että kesä on lähellä.

        Samalla tavoin te nähdessänne tämän tapahtuvan tiedätte, että se aika on lähellä, aivan ovella.

        Totisesti: tämä sukupolvi ei katoa ennen kuin kaikki tämä tapahtuu.

        Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa.

        Mutta sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät enkelit taivaassa eikä edes Poika, ei kukaan muu kuin Isä.

        Ottakaa oppia vertauskuvasta, jonka viikunapuu tarjoaa: kun sen oksa virkoaa ja alkaa tulla lehteen, te tiedätte, että kesä on lähellä.
        -jäitä hattuun-

        Viikunapuu on raamatun kielessä Israelin valtio ja se syntyi 1948 vuonna.
        Tästä tapahtumasta alkoi viimeisen ajan VIIMEISET PÄIVÄT. Miten pitkä tuo viimeisten päivien aika on, sitä emme tiedä. Jeesus siis käski tarkkailla ajan merkkejä ja tuo viikunapuu on yksi tärkeimmistä.

        Monet raamatun tutkijat ovat selittäneet "Totisesti: tämä sukupolvi ei katoa ennen kuin kaikki tämä tapahtuu" tämän sukupolven tarkoittavan heitä, jotka ovat syntyneet 1948 ja että he tulisivat näkemään kaiken.
        Nyt tuo sukupolvi alkaa olla vahvasti mummu- ja vaari-ikäisiä. Saas nähdä!

        Kuitenkin, tämäkin on sidottu siihen, kunnes viimeinen pakanakansoista tulee Jeesuksen valtakuntaan ja sitten täyttyvät loput raamatun ennustukset.


      • Tämmöst se on
        Saara,;) kirjoitti:

        "Minusta näyttää siltä, että juuri sellainen on kiinnostavaa mikä on kaukana itsestä omasta elämästä ja riittävän mystistä. Ristin kantaminen ja rakkauden eläminen todeksi ihmisten keskellä ei kamalasti kiinnosta itseensä ja omaan hyvinvointiinsa keskittyneitä ihmisiä."


        Osoitatko tämän minulle? Perustele väitteesi todeksi! Pedonmerkki ei ole enää mitään mystistä ja kaukana meistä! Kommentoi sitten kun olet selvittänyt oman kantasi siihen miksi siru ei voi olla pedon merkki!

        En tarkoittanut Saaraa,


      • tämmöst se on
        muuttis^^ kirjoitti:

        Itse olen aivan varma siitä että ilmestyskirjasta on paljon enemmän vääriä tulkintoja kun oikeita, koska se sisältää paljon nykykulttuurille tuntematonta mystiikkaa. Tarkoittaa siis sitä että aivan tavalliset asia on ilmaistu meille suomalaisille ja eurooppalaisille hyvin mystisellä tavalla.

        -tämmöist se on-


        Mistä arvelet väärien tulkintojen ja "mystiikan" johtuvan?

        Itse ajattelen se johtuvan Ilmestyskirjan kuvakielestä. Apostoli Johanneksella ei tietenkään voinut olla sanoja kuvaamaan tätä lopun aikaa ja sen teknillisiä vempaimia, jos nyt esim atomipommeja voi vempaimiksi sanoa. Ei hän voinut taivastakaan kuvata ja sen ihmeellisyyksiä muuten kuin tuntemillaan käsitteillä.

        Se on tietenkin Jumalan tahto, että monet asiat pysyvät salattuna määrättyyn aikaan asti.

        Evankeliumi löytyy kyllä ilmestyskirjastakin.

        HYvin vanhoista kielikuvista se tosiaan johtuu.


    • Jäitä hattuun

      Taitaa olla ihan turhaa edes kehottaa näitä Raamatun selittäjiä nöyryyteen Jumalan sanan rinnalla...

    • su***

      VT:n puolella Jaakob Iisakin poika, joka oli kova unia näkemään, näki unen.

      Esaun istui majan nurkassa sylissään laite joka loisti valoa. Laitteessa oli kirjaimia ja Esau naputteli sen mukaan tuli ne kirjainet siihen laitteeseen ja muuttuivat sanoiksi.
      Saman aikaa Jaakob istui kivellä lampaita paimentaessaan, hänellä oli samallainen laite sylissään. Ja hän myös naputteli sitä laitetta, ja laitteesta kuului jopa Esaun ääni. He sillee keskustelivat keskenään.Sitten Jaakob lähti kotiin ajoi lampaittensa perässä , sellaisella laitteella jossa oli peräkkäiset pyörät ja se piti outoa put put ääntä.

      Kun Iisak kuuli Jaakobin unitarinan. Hän vihastui suuresti ja sanoi. tämä tietää pahaa. Maailman tuhoa tulevaisuudessaan.

      • ajankello Israel

        Laita viite.


      • Saara,;)

        hhahaa, SU on varsinainen tarinan keksijä! Mutta niin hullulta se on näyttänyt Johanneksestakin katsoa tähän aikaan! On siinä moni mahtanut päätään pudistella ja miettiä, että nyt se on lopullisesti seonnut!


    • Saara,;)

      Kristitty tutkija Pekka Lahtinen on kirjoittanut kirjan joka on luettavissa sähköisenä linkin avattuasi:

      Suomessa sensuroitu kirja: "Maailman yhdentyminen"

      --------------------------------------------------
      TÄTÄ KIRJAA POLIITIKOT EIVÄT HALUA SINUN LUKEVAN. TÄTÄ KIRJAA KUKAAN EI HALUA SINUN LUKEVAN. TÄMÄ KIRJA PALJASTAA AIVAN LIIKAA. Joten lue tämä kirja - ja levitä kirjaa eteenpäin.

      http://www.myspace.com/juvonen/blog/334414133

      ESIPUHE

      Tämä kirja ei ole mikään laman tuote yrittäen selittää syitä Suomen ja koko maailman ongelmiin. Tämä kirja ei ole myöskään novelli. Sen sisältö ei perustu mihinkään satunnaiseen epäilykseen tai olettamukseen, vaan sitä tukee suunnaton määrä kirjoja, dokumentteja, tutkimuksia ja uutisia. Syy siihen, miksi aihe ei kuitenkaan ole päässyt päätiedotusvälineisiin, tulee tekstin myötä esille.

      Kun perehdyt kirjan sisältöön, tulet huomaamaan, että ns. yleinen ja virallinen mielipide eri asioista ei välttämättä olekaan oikein. Kuitenkin totuuksia voi olla vain yksi, koska toisilleen vastakkaiset asiat eivät voi molemmat olla totuuksia. Ketä sitten uskoa, perustuu viime kädessä Sinun omaan valintaasi. Kirjaa lukiessasi tulet myös toteamaan, että tätä maailmaa johtavat kokonaan toiset henkilöt, kuin mitä olet luullut. Heidän päämääränsä ja toimintatapansa eivät myöskään siedä päivänvaloa.

      Tarkoitukseni ei kuitenkaan ole peloitella. Uskovana kristittynä minulla on velvollisuus tuoda julki ne tiedot, jotka olen tutkimuksissani saanut käsiini. Jokaisella on oikeus tietää, mitä maailmassa tapahtuu myös kulissien takana. Maailman valtaeliitin salaisuudet kuuluvat jokaiselle.

      Valtion EU-tiedotuskeskukset ja päätiedotusvälineet eivät saa olla ainoita tietolähteitämme. Mielipiteen Euroopan ja koko maailman yhdentymisen puolesta tai sitä vastaan voi muodostaa vain tutkimalla aihetta kaikista näkökulmista. Tulen esittämään kirjassa myös konkreettisen ratkaisun Sinun ja meidän kaikkien ongelmiin. Lue avoimin sydämin!

      Tampereella helmikuussa 1994
      Pekka Lahtinen

      • lueskellen

        " Sen sisältö ei perustu mihinkään satunnaiseen epäilykseen tai olettamukseen, vaan sitä tukee suunnaton määrä kirjoja, dokumentteja, tutkimuksia ja uutisia. Syy siihen, miksi aihe ei kuitenkaan ole päässyt päätiedotusvälineisiin, tulee tekstin myötä esille." Saara

        Normaali netinkäyttäjä ymmärtää jo näistä kahdesta lauseesta, että ei kannata lukea sen pidemmälle.

        Samanlaisesta lähteestä syntyviä salaliittoteorioita kuin Saaran esittelemä Obaman laittomasti läpirunnoma sirulakikin.

        Oman asian ajaminen totuuden kustannuksella on kovin inhimillistä.


      • Rauhoitutaan jo

        Kirjan tekijä tekee itsensä hyvin tarpeelliseksi, ja sanomansa ainutlaatuisen tavoiteltavaksi, vain saadakseen mahdollisimman paljon kirjojaan kaupaksi.

        "TÄTÄ KIRJAA POLIITIKOT EIVÄT HALUA SINUN LUKEVAN. TÄTÄ KIRJAA KUKAAN EI HALUA SINUN LUKEVAN. TÄMÄ KIRJA PALJASTAA AIVAN LIIKAA"

        OIkeasti hei, rauhoittukaan nyt ystävät rakkaat. :-)


    • Siskosi Herrassa

      Hyvä ja ajankohtainen aihe...kiitos Saara....

      ASIAA!!!!

      • Todelliset vaarat

        Aihe on mitä ajankohtaisin. Aiheesta voi myös spekuloida, mitä nyt itse kullekin mieleen tulee.

        Totuus on kuitenkin se, että ilmestyskirja puhuu merkkikielellä. Tämän merkkikielen tulkitseminen johtaa helposti vallitsevista tosiasioista mielikuvitusmaailmoihin.

        Mitkä ovat ihmiskunnan todelliset vaarat vuonna 2013? Mikrosirut eivät ole sitä.

        Todellinen vaara on elävän kaikkivaltiaan Jumalan sanan hylkääminen.
        Raamatusta nousevan yleissivistävän arvopohjan hylkääminen. Kristinuskosta luopuminen niissä maissa joissa on ollut tuhatvuotinen, jopa lähes 2000 vuotinen kristinuskosta nouseva arvopohja.

        Jokainen esim. muslimimaiden elämää seuraava ihminen tietää mitä merkitsee kristinuskosta luopuminen. Jatkuvaa tappamista, vallankumouksia, anarkiaa, yksinvaltiutta, joukkomurhia, joukkoraiskauksia, laittomuutta ilman laitoja, jne.

        Tämä kohtalo odottaa Eurooppan kaikkia valtioita lähitulevaisuudessa, ellei suunta pian muutu. Jumalalla on konstinsa kurittaa hänestä luopuneita, epäjumalanpalvelijoiksi ryhtyneitä.


    • valvova kristitty

      Sinä 'kaikkitietävä ylimielinen' älä tunge päätäsi pensaaseen tosiasioiden edessä.
      Olen iloinen Saaran hengellisestä valveutuneisuudesta ja varoituksesta olla ottamatta pedonmerkkiä, mikrosirua, kun sen aika koittaa.
      On aivan selvä asia, että tämä on totta eikä mikään vertauskuvallinen asia.
      Katsopa linkit, mitä Saara laittoi tänne.

      Rukoillaan sinullekin hengellistä valoa nähdä, missä ajassa menemme....
      Kaikille kristityille hengellistä näkökykyä rukoillen.

      Siunauksin...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4853
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      96
      4613
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      621
      4220
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3197
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2721
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2223
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      223
      2196
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      348
      2168
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      31
      1807
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1512
    Aihe